Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

αχ είστε εξαιρετικές! οτιδήποτε μού συμβαίνει, λέω μέσα μου να μπω στο φορουμ να το μοιραστω με τις φίλες μου! κορίτσια, τον βλέπω τον καλό μου να γίνεται λούις σε λίγο καιρό. επιτέλους ήρθε και ο δεύτερος μου γιος στο σπίτι και έτσι έχω μαζί μου τα δύο από τα τρία παιδιά μου... ε κάπου θα αρχίσει να νοσταλγεί την προηγ ζωή του. ανέλαβε ευθύνες πολλές μαζί με μένα και όσο και να μ αγαπάει, θα τα βροντήξει και θα φύγει.. και εδώ δεν έχουμε κανέναν να μας βοηθήσει στην ανατροφή... εσείς κορίτσια όταν με το καλό γεννήσετε θα έχετε κ'αποιον κοντά σας;;; είναι πολύ σημαντικο αυτό. μπορεί να το ρωτάω πρόωρα αλλά θα με σκεφτείτε πολλές φορές.

Μαργαρίτα τί ώρα θα πας αύριο;;; περίπου πότε θα ξέρουμε;; μη μας ξεχάσεις.. θα σε περιμένουμε να μας πεις ευχαριστα νεα. άντε να ρθει και κανενα καινούριο μπεμπάκι...

κοριτσια το 2016 οι γεννήσεις θα σημειώσουν μεγάλη άνοδο! να δεις που θα ξεπαράσουν τους θανάτους! πω πω η Ελλάδα θα ανακάμψει χάρη σε μας, σκεφτείτε πως σηκώνουμε στις πλάτες μας τέτοια ευθύνη!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ είστε εξαιρετικές! οτιδήποτε μού συμβαίνει, λέω μέσα μου να μπω στο φορουμ να το μοιραστω με τις φίλες μου! κορίτσια, τον βλέπω τον καλό μου να γίνεται λούις σε λίγο καιρό. επιτέλους ήρθε και ο δεύτερος μου γιος στο σπίτι και έτσι έχω μαζί μου τα δύο από τα τρία παιδιά μου... ε κάπου θα αρχίσει να νοσταλγεί την προηγ ζωή του. ανέλαβε ευθύνες πολλές μαζί με μένα και όσο και να μ αγαπάει, θα τα βροντήξει και θα φύγει.. και εδώ δεν έχουμε κανέναν να μας βοηθήσει στην ανατροφή... εσείς κορίτσια όταν με το καλό γεννήσετε θα έχετε κ'αποιον κοντά σας;;; είναι πολύ σημαντικο αυτό. μπορεί να το ρωτάω πρόωρα αλλά θα με σκεφτείτε πολλές φορές.

Μαργαρίτα τί ώρα θα πας αύριο;;; περίπου πότε θα ξέρουμε;; μη μας ξεχάσεις.. θα σε περιμένουμε να μας πεις ευχαριστα νεα. άντε να ρθει και κανενα καινούριο μπεμπάκι...

κοριτσια το 2016 οι γεννήσεις θα σημειώσουν μεγάλη άνοδο! να δεις που θα ξεπαράσουν τους θανάτους! πω πω η Ελλάδα θα ανακάμψει χάρη σε μας, σκεφτείτε πως σηκώνουμε στις πλάτες μας τέτοια ευθύνη!!

Ριτακιιιιιι μουυυυυυ :) :) :) τελεια που ηρθε και το αλλο σου παιδακι κοντα σου ...ολοι σε αγαπανε και ειμαι σίγουρη οτι δεν θα φυγει κανενας απο κοντα σου :) :)

Εγω εκει που θα μενω εχω σχετικα κοντα την μαμα μου ενα τεταρτο δρόμος ευτυχώς ........αλλα οταν με το καλο μείνω εγκυουλα. ....τωρα εχω αγχος για την Μαργαριτα αυριο αντε να μας πει τα ευχάριστα να εχουμε καινούργιο σπορακι στην παρεαααα :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλημερα κοριτσιαααααα. Απ'οτι καταλαβατε πηγα πρωι πρωι για την χοριακη ... Σκεφτηκα οτι αφου ξυπνησα απο τις 4 το πρωι, γιατι να μην παω 7 η ωρα να κανω την εξεταση....;)

Τωρα περιμενω ... Σε αναμενα καρβουνα... Για οτιδηποτε νεοτερο θα βγαλω ανακοινωση.....:D:D:D:D

Καλημερα κοριτσιαααααα. Απ'οτι καταλαβατε πηγα πρωι πρωι για την χοριακη ... Σκεφτηκα οτι αφου ξυπνησα απο τις 4 το πρωι, γιατι να μην παω 7 η ωρα να κανω την εξεταση....;)

Τωρα περιμενω ... Σε αναμενα καρβουνα... Για οτιδηποτε νεοτερο θα βγαλω ανακοινωση.....:D:D:D:D

Μία τεράστια χοριακή! Τί ώρα περιμένεις τα αποτελέσματα;

Αναστασία μου, τί ωραίες οι βόλτες, σου εύχομαι πολλές από εδώ και πέρα! Ακόμα περισσότερες το καλοκαίρι με το μωράκι :)

Αθανασία, πώς είσαι;

Χθες ήταν η πρώτη μέρα με καούρες. Ελπίζω να μην κρατήσουν για καιρό. Κορίτσια πώς τις αντιμετωπίζετε;

Διαφημίσεις

Μία τεράστια χοριακή! Τί ώρα περιμένεις τα αποτελέσματα;

Αναστασία μου, τί ωραίες οι βόλτες, σου εύχομαι πολλές από εδώ και πέρα! Ακόμα περισσότερες το καλοκαίρι με το μωράκι :)

Αθανασία, πώς είσαι;

Χθες ήταν η πρώτη μέρα με καούρες. Ελπίζω να μην κρατήσουν για καιρό. Κορίτσια πώς τις αντιμετωπίζετε;

Απο θέμα εγκυμοσύνης πολύ καλά. οι ναυτίες μου μειώθηκαν πάρα πολύ... τωρα όμως.... σιναχωθηκα απο τα παιδακια στα μαθηματα και χθες δεν μπορεσα να κοιμηθω...ξερετε οταν η μυτη ειναι βουλωμενη και αναπνεεις απο το στομα και μετα ξερενεται κι ο λαιμος και πονάει...και δε μπορεις να κοιμηθεις...ε αυτο ακριβως μου συμβαίνει...μα ποσο ατυχη πια!!:evil::evil::evil:

Ιοιο μου τι καινουριο είν' αυτό; Εγώ δεν είχα τετοιο συμπτωμα... λιγο στις αρχες σα να θυμαμαι κατι.. να τρως...να μην αφηνεις αδειο το στομαχι...εγω αυτο καταλαβα και με τις ναυτιες!!!

0g1Ip2.png

Απο θέμα εγκυμοσύνης πολύ καλά. οι ναυτίες μου μειώθηκαν πάρα πολύ... τωρα όμως.... σιναχωθηκα απο τα παιδακια στα μαθηματα και χθες δεν μπορεσα να κοιμηθω...ξερετε οταν η μυτη ειναι βουλωμενη και αναπνεεις απο το στομα και μετα ξερενεται κι ο λαιμος και πονάει...και δε μπορεις να κοιμηθεις...ε αυτο ακριβως μου συμβαίνει...μα ποσο ατυχη πια!!:evil::evil::evil:

Ιοιο μου τι καινουριο είν' αυτό; Εγώ δεν είχα τετοιο συμπτωμα... λιγο στις αρχες σα να θυμαμαι κατι.. να τρως...να μην αφηνεις αδειο το στομαχι...εγω αυτο καταλαβα και με τις ναυτιες!!!

Ευχαριστώ για τη συμβουλή, θα την ακολουθήσω :)

Αυτό με την μύτη και το λαιμό, το παθαίνω κι εγώ συχνά. Πέρσι είχα πάρει από το φαρμακείο ένα σπρέι με θαλασσινό νερό και με είχε βοηθήσει πολύ, περισσότερο από τις σταγόνες που έπαιρνα μέχρι τότε. Βέβαια, τώρα δεν θα το χρησιμοποιούσα χωρίς να ρωτήσω.

Καλημέρα κοριτσια μουυυυυ.

Μαργαριτα μου να μας πεις τα νεα σου με μια μεγάληηηηηη χοριακη:-D

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

καλημερα κορίτσια! έχω ένα άγχος με την Μαργαρίτα μας, σαν να επρόκειτο για δικη μου χοριακή! και όσο το σκέφτομαι, τόσο αγχώνομαι! άντε, πότε θα μαθουμε;;;

εγκυούλες αυτή την εποχή κυκλοφορούν κρυολογήματα, όπως θα το καταλάβατε.. προσοχή, γιατι εγω πχ στις κυήσεις μου ούτε ντεπον δεν έπαιρνα! καλά μπορεί και να ήμουν υπερβολική. ντεπόν επιτρέπεται. εντωμεταξύ εκεινο που θυμαμαι είναι οτι με πονάγανε τα δόντια μου. ό,τι δεν είχε χαλάσει, τότε εύρισκε να χαλάσει.. προσοχή λοιπόν με το ασβεστιο. θα εφοδιαστείτε οσονούπω και μ αυτό. τελοσπάντων, όλα καλά...

ουφ έσκασα από την αγωνια!

Διαφημίσεις

Κοριτσια ειναι θετικη..... 92.4!!! Μπορει να μην ειναι τριψηφια αλλα και παλι υψηλη δεν ειναι;;; αχ ειστε η θετικη μου ενεργεια ... Θα ξανακανω σε 2 μερες....

Αντε σιγα σιγα κ οι επομενες

αλήθεια;;;;;;τελειαααααααααααααα μπράβο κούκλα μου πολύ χάρηκα :-D:-D:-D:-D:-D ήμουν σίγουρη οτί θα είσαι :D:D:D:D:D:D:D άντε τώρα να ακούσεις και ντούκου ντούκου καρδούλα :D:D:D:D:D

Σ'αγαπάω πιο πολύ και απ' τη ζωή μου 09/09/2012

Μαργαρίτα τι λεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τέλειααααααααα!!!!!!!!! Συγχαρητήριααααα!!!! Να έχεις μια υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!!!! Άντε να παίρνουν σειρά και οι επόμενες!!!!!:D:):P:grin::-D

0g1Ip2.png

Κοριτσια ειναι θετικη..... 92.4!!! Μπορει να μην ειναι τριψηφια αλλα και παλι υψηλη δεν ειναι;;; αχ ειστε η θετικη μου ενεργεια ... Θα ξανακανω σε 2 μερες....

Ειδες που σου ειπα οτι εισαι η επομενη?????????? Το ηξερα το ήξερα μπραβο μπραβο κοριτσι μουυυυυ μπραβοοοοοοοο αντε τα κλάματα με εκανες να βάλω ειχα αγχος για σενα κοριτσαρα μουυυυ να προσεχεις εεεε

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Αχ κοριτσια μου σας ευχαριστω... Οταν το εμαθα με ελιασε πανικος (απο την χαρα μου), ακομα δεν εχω συνελθει... Αφου ειπε στο εαυτο μου"ηρεμησε μην ταραζεις το μπεμπε"...

Ειστε τρομερες ολες....

Μαρκελλα.Ριτα και ολα τα υπολοιπα κοριτσια που προσπαθουν, καλη σας επιτυχια... Sorry αν δεν της αναφερω ολες σας ονομαστικα αλλα ειπαμε, οτι ακομα ειμαι σε φαση νιρβανας...

Ολες οι υπολοιπες που απολαμβανετε την εγκυμοσυνη σας, ευχομαι να πανε ολα τελεια !!!

Διαφημίσεις

αχ Μαργαρίτα! Τί χαρά ήταν αυτή;;;; Μπράβο, μπράβο! Να και ακόμη ένα μπεμπάκι στην παρέα μας! 4 στον αριθμό ή μήπως 5;;; συγχαρητήρια!! ουφ τί αγωνία ήταν αυτή;; μα άξιζε τον κόπο! είδες τελικά;; έκανες αυτό το παλιοτεστ πρόωρα και το στεναχώρησες το(α) μπεμπάκι(α) μας, γιατί άμα η μανούλα είναι λυπημένη, στενοχωριέται και αυτό.. πάντα χαρές να έχεις από δω και μπρος Μαργαριτάκι!

Κερναω σφηνάκια για την Μαργαριτα καλως ηρθες εγκυουλα στην παρεα μας χαχαχχαχααχαχαχαχααχα 4 μπεμπακια ολεεεεεεεεεεε μπραβο μπραβο ελα να χτυπανε καρδουλες λεμεεεε........και εγκυουλες εσας θα σας κερασω χυμοσφηνακια ετσι? Να εξηγούμαστε να μη παρεξηγουμαστε χαχαχχααχαχχχαχαχααχ.......

Αλλα με τις αλλες κοπελες θα τα πιούμε κανονικα χαχαχαχ καθε μηνα και ενα μπεμπακι ποια εχει σειρα? ΘΕΛΕΙΑΑΑ???? ΡΙΤΑΑΑΑ??? ΜΑΡΟΥΣΚΑ? ΑΓΓΕΛΙΚΗ? ΜΕΛΕΤΙΑ? ΖΟΥΖΟΥ?MELETINI?ΠΟΙΑ? ΑΝ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

καλησπέρα κοριτσια!!!!μου λείψατε!!!!εμείς περιστασιακά αν κ κουράστηκα λίγο...τεσπα....όλα καλά.

Καλώς ήρθατε τα καινούργια κορίτσια!!!mar85, και zouzou!!!!!

Αυτά Mar εύχομαι όλα να πάνε καλά κ να είσαι αυτή την φορά!!!

αθανασία μου το έγινε???όλα καλά, τι σ είπε ο γιατρός??

hiEW.pngpFRip3.png

Τώρα το είδα αυτό.μπράβο κ συγχαρητήρια!!!!😃😃😃😃😃😃

hiEW.pngpFRip3.png

Συγχαρητήρια!!!!! Με το καλό! Να έχεις μία ήρεμη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη! Με το καλό να ακολουθήσουν και υπόλοιπα κορίτσια της παρέας

Ρίτα μου, επειδή κι εγώ έχω ευαίσθητα δόντια και το έψαξα αρκετά. Μας παραπληροφορείς :cool: Η σύγχρονη άποψη λέει ότι τα δόντια γίνονται πιο ευαίσθητα στην εγκυμοσύνη, γιατί αλλάζει η σύσταση του σάλιου.

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!

Mar85, συγχαρητήρια!! Εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κι ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά σου!!

Εγώ σπίτι ήρεμα, αύριο θα είμαι 10 εβδομάδων και σε 2 βδομάδες (να είμαστε καλά!) πάω για αυχενική, papp a & λήψη τροφοβλάστη!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά & το μωράκι μου να είναι γερό & υγιέστατο!!

Athanasia & Ioio πότε πάτε για αυχενική??

l1ITp3.png HDApp3.png

Τι ομορφα νεα κοριτσακι μου!!αντε με το καλό!!απο εδω και περα μονο χαρα σε σενα και στο σπιτικο σου!!

Κερναω σφηνάκια για την Μαργαριτα καλως ηρθες εγκυουλα στην παρεα μας χαχαχχαχααχαχαχαχααχα 4 μπεμπακια ολεεεεεεεεεεε μπραβο μπραβο ελα να χτυπανε καρδουλες λεμεεεε........και εγκυουλες εσας θα σας κερασω χυμοσφηνακια ετσι? Να εξηγούμαστε να μη παρεξηγουμαστε χαχαχχααχαχχχαχαχααχ.......

Αλλα με τις αλλες κοπελες θα τα πιούμε κανονικα χαχαχαχ καθε μηνα και ενα μπεμπακι ποια εχει σειρα? ΘΕΛΕΙΑΑΑ???? ΡΙΤΑΑΑΑ??? ΜΑΡΟΥΣΚΑ? ΑΓΓΕΛΙΚΗ? ΜΕΛΕΤΙΑ? ΖΟΥΖΟΥ?MELETINI?ΠΟΙΑ? ΑΝ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.

Κερασε σφηνακια μαργαριτας( λογο ονοματος) :P

Κοριτσια ευχομαι σε ολες τα καλυτερα!!!!

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!

Mar85, συγχαρητήρια!! Εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κι ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά σου!!

Εγώ σπίτι ήρεμα, αύριο θα είμαι 10 εβδομάδων και σε 2 βδομάδες (να είμαστε καλά!) πάω για αυχενική, papp a & λήψη τροφοβλάστη!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά & το μωράκι μου να είναι γερό & υγιέστατο!!

Athanasia & Ioio πότε πάτε για αυχενική??

Σ'ευχαριστω πολυ... Μακαρι ολα να πηγαινουν καλα απο δω και περα για ολες!!!

Καλα αποτελεσματα και σενα με τις εξετασεις σου.. Ολα θα ειναι σουπερ...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...