Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Με όλο το θάρρος, από τις μεγαλύτερες βλακείες, δεν είναι, αλλά αυτό το τεστάκι ξέχασε το πες ότι δεν το έκανες. Η χοριακή δείχνει πριν δείξουν τα τεστ του φαρμακείου, και αφού ο γιατρός σου σου είπε να κάνεις την Τρίτη και με δεδομένο ότι ξέρει περισσότερα από εμάς...

Βέβαια, κι εγώ όταν περίμενα να δω αν είμαι, τα ίδια έκανα. Το πρώτο τεστάκι, το έκανα Παρασκευή και πολύ πολύ νωρίς και φυσικά έδειξε αρνητικό :roll: Την επόμενη Τετάρτη είδα την πολυπόθητη γραμμούλα. Όχι, τίποτα άλλο εκείνη την Παρασκευή, ήπια και ένα ποτηράκι και έχω τύψεις.

Μακαρι να συμβει και σε μενα το ιδιο... Την τριτη θα παω να κανω την χοριακη, οπως μου ειπε ο γιατρος. Ας ελπισουμε οτι δεν θα μου ερθει καμια ηλιθια περιοδος ως τοτε, γιατι εχω κατι πονακια περιοδου...:?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα στα κοριτσια μου ...καλημερα και στις ομορφες καρδουκες που χτυπανε απο τα νινακια σας :)

Αθανασια μου ειδες? Ολα τελεια μεγαλωσε το σπορακι σου και ο πονος δεν ηταν απο εκει δοξα ο θεουλης:) :) :)

Loio μαγαλωσε το σπορακι ε? Τελειααααααα μπραβο μπραβοοο :) :) :)

Αναστασια μου θα δεις το νινακι στην αυχενική σε 3 βδομαδες ε? Αληθεια εκει θα φανει αν ειναι αγορακι η κοριτσακι? :) :) :) :)

Αγγελικη μου τι κανεις?? Την θερμοκρασία ξεκινάμε να την μετραμε καθε πρωι ...στην μερα της ωορρηξιας πέφτει και μετα ανεβαίνει απότομα αν κρατηθεί ανεβασμενη εως 18 μερες απο την ωορηξια τοτε μιλάμε για εγκυμοσυνη ...... ο δικος μου γιατρος ομως μου ειπε να παρατήσω τα θερμομετρα ...οι γιατροι δεν βλεπουν την θερμοκρασία ετσι μου ειπε .προχθες που πηγα να μου γραψει χαπακια για σίδηρο και φιλισιν τον ρώτησα γιατι εχω τοσο χαμηλη θερμοκρασία ολο τον μηνα ? Και μου ειπε έτυχε , εφοσον είδαμε 9 του μηνα αυγουλακι και καλη ωορηξια που έγινε τοτε μη σκας και ασε τα θερμομετρα στην άκρη .πολλες κοπελες ειχαν χαμηλη θερμοκρασία και ηταν εγκυουλες. ...αυτα μου ειπε ο δικος μου γιατρος :)

Mar85 δεν εκανες καθολου βλακεια ...απλα το εκανες πολυ νωρις γιαυτο δεν έδειξε ευχομαι να μαθεις ευχάριστα και να εχεις θετικο τεστακι την τριτη :) :) :) :)

Τα αλλα κοριτσακια μου Θαλεια, Ριτακι,vasiliki, zouzou, marouska, melitini ξεχασα καμια?

Ααα ζουζου κανε μια χοριακη ακομα ;)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

κοριτσια επεστρεψα. κολικος νεφρου ηταν τελικα, εχω μια πετρουλα απ οτι φαινεται που επειδη δε μπορω να παρω αντιβιωση θα πρεπει να πινω νερα για να φυγει μονη της! ο γιατρος μου ειπε πως αφου επιβιωσες απο τετοιο πονο δε θα εχεις θεμα με τους πονους της γεννας!!!! το μωρο ειναι καλά, πολύ ψηλό, η καρδούλα του τέλεια, ο πλακούντας σχηματισμένος και ο σάκος τέλειος όπως μου είπε, όλα πάνε τέλεια!!!! αχ χαλάλι ο κολικός!!! τωρα ξανα θα παω σε ενα μηνα που θα κανω αυχενική. Α και άλλαξε η ΠΗΤ μου μια βδομάδα πιο νωρίς δηλ. 26/4:p:p:p κορίτσια τι χαρα είναι αυτη, υπομονη ενα μηνα για αυχενική!!!!!

Αθανασία μου, τώρα είδα τα νέα σου! Πολύ ευχάριστα! Θα ταλαιπωρηθείς λίγο με την πετρούλα, αλλά αφού το μωράκι είναι καλά όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα! Τελικά η ΠΗΤ μοιάζουν με ασανσέρ ανεβοκατεβαίνουν :rolleyes: Περιμένουμε μέχρι την Αυχενική να μας πουν σίγουρα

Κορίτσια λέω να πάω την Δευτέρα αν δεν έρθει η ακατανόμαστη. Με απογοητευει η προηγούμενη χοριακη που ήταν 0,1.Αν ήμουν δεν θα έπρεπε να δείξει λίγο παραπάνω? Από την άλλη έχω πόνους περιόδου αρκετές ημέρες, που ποτέ δεν έιχα τοσες. Συνήθως ειχα 2 μερες και μετά ερχόταν.

Κορίτσια με το καλό όλες να έχετε ευχάριστα νέα.

Κορίτσια λέω να πάω την Δευτέρα αν δεν έρθει η ακατανόμαστη. Με απογοητευει η προηγούμενη χοριακη που ήταν 0,1.Αν ήμουν δεν θα έπρεπε να δείξει λίγο παραπάνω? Από την άλλη έχω πόνους περιόδου αρκετές ημέρες, που ποτέ δεν έιχα τοσες. Συνήθως ειχα 2 μερες και μετά ερχόταν.

Κορίτσια με το καλό όλες να έχετε ευχάριστα νέα.

Ζουζου απο ποτε μετρας καθυστέρηση? ??? Ισως ηταν νωρίς και γιαυτο να μην έδειξε η χοριακη ..ξεκινάει να ανεβαίνει και ανα 2 μερες διπλασιαζεται ...εγω την πρωτη φορα που έμεινα εγκυος η χοριακη ξεκίνησε απο 5, 8 μοναδες με 1 μερα μερα καθυστέρησης και μετα απο 3 μερες 61, 8 άσχετα που μετα κατέληξε σε βιοχημικη. ....σου εύχομαι να εισαι εγκυουλα κοριτσι μου :) και να μην ερθει η κοκκινουλα :) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

ζουζου καλωσήρθες στην παρέα μας! Αυριο δηλ θα πρέπει να ρθει αν δεν είσαι έγκυος σωστα;;; μηπως, λέω μηπως, να έπαιρνες ένα τεστακι να δεις;;; αλλα παλι η χοριακη δεν παιρνει την ανιουσα μια βδομαδα μετα την ωορρηξια, μετα την εμφυτευση δηλ;; στις 22/09 ήσουν στην 29η ημερα του κύκλου σου, εμένα προσωπικά δεν μου φαίνεται πολύ νωρίς. πάλι όμως δεν θέλω να σε στενοχωρήσω άδικα, γιατί ενδεχομένως να σου λέω ανακρίβειες. όπως και να χει ήγγικεν η ώρα και αύριο θα ξέρουμε. μακαρι να είσαι εγκυούλα και τσάμπα να ανησυχεις...

Μαρκέλλα και εμείς κάνουμε καποιες εργασίες στο σπίτι και καταλαβαίνω την χαρά σου που προχωρανε οι δουλειες. έχεις πολλα θετικα πράγματα να σου συμβαινουν στη ζωή, είδες;;; όλα θα ρθουν στην ώρα τους.

Ιοιο αχ μεγαλωσε και το νινακι σου! φανταζομαι την χαρα σου, μπραβο, όλα να σου πάνε καλά. να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς και να προσέχεις..

Μar85 πως και προχωρήσατε σε εξωσωματικη;; προσπαθούσατε καιρο;; μακάρι να είναι αυτη η φορά τυχερή και να έχουμε ευχάριστα νεα σε μια βδομαδούλα. άντε κοριτσια πολλη στασιμότητα έπεσε!

Ριτακι τι κανειςςςςς????? Και εσείς εργασίες ε? Ολα να ερθουν βολικα ....το πολυ σε ενα μηνα το δικο μας θα ειναι έτοιμο :) :) αντε να δω και λιγο τον αγαπημένο μου επιτελους χι χι χι ..... αααααα Ριτακι τελικα το πμ που σου ειχα στείλει το ειδες???? Για ρίξε μια ματια :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Βλεπω κοριτσια οι εργασιες στο σπιτι δινουν και παιρνουν.... Εμεις φτιαχνουμε μονοι μας μια ντουλαπα.... Που καιρος για αγορες...

Μπηκαμε στη διαδικασια εξωσωματικης λογο κιρσοκηλης και προβληματα στο σπερμα...

Ελπιζουμε και εγω κ ο αντρας μου αυτη να ναι η τελευταια επιτυχημενη προσπαθεια!!!

Αντε σιγα σιγα να εξελισονται θευικα οι εγκυμοσυνες, να περνουμε και οι υπολοιπες σειρα...:D

Βλεπω κοριτσια οι εργασιες στο σπιτι δινουν και παιρνουν.... Εμεις φτιαχνουμε μονοι μας μια ντουλαπα.... Που καιρος για αγορες...

Μπηκαμε στη διαδικασια εξωσωματικης λογο κιρσοκηλης και προβληματα στο σπερμα...

Ελπιζουμε και εγω κ ο αντρας μου αυτη να ναι η τελευταια επιτυχημενη προσπαθεια!!!

Αντε σιγα σιγα να εξελισονται θευικα οι εγκυμοσυνες, να περνουμε και οι υπολοιπες σειρα...:D

Θα ερθουν τα νινακια θα δεις:) και θα μας πεις ευχάριστα :)τριτη ειπαμε ειναι η χοριακη ε?

Οσο για της εργασιες αντε να τελειώνουν σιγα σιγα ειμαστε απο εδω και απο εκει συνεχεια και 8 μηνες προσπαθεια για μπεμπε ...δεν πιάνεται ετσι το νινι :) επιτελους να παμε σπιτι και να χαλαρώσουμε :)

Αχ κοριτσια μου μακαρι να ερθουν τα μπορακια ρίξτε μπεμπεδοσκονη οι εγκυουλες μας :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Athanasia, είδες που όλα πήγαν καλά? Το μυαλό μας δυστυχώς πηγαίνει συνέχεια στο κακό...οπότε τώρα πρέπει να πίνεις άφθονο νερό για να φύγει η παλιοπέτρα! Πάντως εμάς τις δύο μας βλέπω να γεννάμε την ίδια μέρα!!::lol:

Ρίχνω μπεμπεδόσκονη σε όλα τα κορίτσιααααα...φουουουουου!!

l1ITp3.png HDApp3.png

καλησπέρα κορίτσια! τι κατεβατό ήταν αυτό;;; είδες Αθανασία τσάμπα ανησυχησες! το νινάκι σου είναι γερό και δυνατό, ήρθε για να μείνει! χαιρομαι που ο πόνος δεν ήταν από κει που απευχόμαστε, όμως τί άλλο σου είπε ο γιατρός;; πονάς τώρα;; πρέπει να ξεκουράζεσαι ή να κινείσαι για να κατέβει;;; είπες κολικός νεφρού ή κάνω λαθος;;; ενεργείσαι κανονικά;; και εγώ το είχα πάθει έναν μήνα αφότου είχα γεννήσει τον γιο μου επειδή δεν πήγαινα τακτικα. καταλαβαίνω τι πόνο ένιωσες και ειλικρινα ευχομαι να μην σε ξαναπιάσει ειδικα στην κατάσταση που είσαι..

Μar85 δεν σημαινει τπτ το αποτέλεσμα, δεν είναι έγκυρο και πάψε να το σκέφτεσαι. το ξερω πως κάποιες μέρες σημαδεύουν το υπόλοιπο της ζωής μας, όπως για σένα η Τρίτη που μας έρχεται. κάνε λιγακι υπομονή και ό,τι είναι να γίνει ας γίνει... εσύ έκανες την προσπάθεια σου και όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχεις...

Αναστασία εσύ πώς πας;; το νινάκι σου;; πρεπει να κάνεις οπωσδηποτε την εξέταση αυτή;; μια ξαδέλφη μου 38 ετών δεν έκανε ούτε αμνιοπ ούτε τροφοβλαστη γιατι η αυχενική της ήταν πολύ καλή και η γιατρός της δεν έκρινε σκόπιμη την εξέταση. το μωράκι της είναι μια χαρά. καταλαβαίνω πως δεν είναι εύκολη η εξέταση αυτή..

Ιοιο χαίρομαι που είσαι καλά και το ζουζουνάκι σου επίσης..

Μαρκέλλα μου, πώς είσαι;;; νιώθεις τπτ;;; όπου ναναι θα ξέρουμε έτσι;;;; άντε με το καλό! δεν το ειδα το πμ, προσπάθησα μα τπτ. εν τω μεταξυ τώρα με φωνάζει ο καλός μου να φύγουμε.

Ζουζου κάνε το τεστακι και μην προβληματίζεσαι! Μακάρι να δείξει δυο γραμμούλες κατακόκκινες!

Διαφημίσεις

Ρίτα μου η αλήθεια είναι ενοχλήσεις έχω πίσω στα νεφρά και μπροστά στην κοιλιά. ο γιατρός είπε πολλά πολλά υγρά και περπάτημα να κατέβει η πέτρα!!! Πρώτη φορά έζησα τέτοιο πόνο και η αλήθεια είναι οτι πανικοβλήθηκα πιο πολύ γιατί δεν ήξερα από που προέρχεται...αλλά αφού είναι από κει εντάξει....

Αναστασία, Μαρκέλλα, Αγγελική, Ιοιο ευχαριστώ για τη συμπαράσταση!!!:P:D

0g1Ip2.png

Ριτακι ειναι στον δρομο η κοκκινουλα δυστυχως εχω εντονα συμπτωματα περιοδου κραμπες εδω και μια βδομαδα οπως παντα δεν πειραζει...ολες θα γίνουμε μανουλες που θα παει ιχιιχιχι

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε;;;πως είναι οι μανούλεσ σήμερα;τα υπόλοιπα κοριτσάκια μου;Αθανάσια πονάς;Μαρκελίτσα μου δεν ξέρεις ακόμα μπορεί να έγινε το θαυματάκι σου :D:D:D

Σ'αγαπάω πιο πολύ και απ' τη ζωή μου 09/09/2012

Καλημέρα κορίτσια!! Εγώ φτου φτου όλα καλά, μίλησα και με τον γιατρό χθες βράδυ και μου είπε σιγά σιγά να επανέρχομαι στην καθημερινότητα με προσοχή και χωρίς οδήγηση ακόμα! Δυστυχώς εχθές είχαμε επέτειο γάμου 5 χρόνια, αλλά δεν μπορέσαμε να βγούμε για φαγητό όπως συνηθίζουμε με τον άντρα μου!! Δεν πειράζει θα το διπλογιορτάσουμε του χρόνου μαζί με την κόρη μου και το μπεμπάκι!!:lol:

l1ITp3.png HDApp3.png

Καλημέρα κορίτσια!! Εγώ φτου φτου όλα καλά, μίλησα και με τον γιατρό χθες βράδυ και μου είπε σιγά σιγά να επανέρχομαι στην καθημερινότητα με προσοχή και χωρίς οδήγηση ακόμα! Δυστυχώς εχθές είχαμε επέτειο γάμου 5 χρόνια, αλλά δεν μπορέσαμε να βγούμε για φαγητό όπως συνηθίζουμε με τον άντρα μου!! Δεν πειράζει θα το διπλογιορτάσουμε του χρόνου μαζί με την κόρη μου και το μπεμπάκι!!:lol:

Καλημεραααα κοριτσια μου ....Αναστασια μου να ζησετε κοριτσι μου 1000 χρονια μαζι και αγαπημένοι ολοι οι οικογένεια μαζι με το σπορακι :) :) :) ...του χρονου θα πατε ολοι μαζι βολτίτσα :) :) ....τέλεια τα νεα σου με προσοχη και σιγα σιγα :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε;;;πως είναι οι μανούλεσ σήμερα;τα υπόλοιπα κοριτσάκια μου;Αθανάσια πονάς;Μαρκελίτσα μου δεν ξέρεις ακόμα μπορεί να έγινε το θαυματάκι σου :D:D:D

Καλημερα Αγγελική μουυυυυ .......με τοσους πονους και θαύματακι?? Μακαρι αλλα δεν εχω ελπιδες :) εσυ εισαι καλα πονας με την κοκκινουλα ?

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

κοριτσια καλημερα και απο εμενα!εχω μια απορια και θα ηθελα την βοηθεια σας!ειχα καθυστερηση της περιοδου μου 5 ημερες...την τριτη ημερα εκανα τεστ και βγηκε θετικο αλλα σημερα την 6η ημερα καθυστερησεις αδιαθετησα αλλα οχι οπως τις αλλες φορες....υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης η ειχα λαθος αποτελεσμα απο το τεστ?παρακαλω απαντηστε μου αμεσα γτ εχω φοβηθει αρκετα!σας ευχαριστω πολυ!

κοριτσια καλημερα και απο εμενα!εχω μια απορια και θα ηθελα την βοηθεια σας!ειχα καθυστερηση της περιοδου μου 5 ημερες...την τριτη ημερα εκανα τεστ και βγηκε θετικο αλλα σημερα την 6η ημερα καθυστερησεις αδιαθετησα αλλα οχι οπως τις αλλες φορες....υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης η ειχα λαθος αποτελεσμα απο το τεστ?παρακαλω απαντηστε μου αμεσα γτ εχω φοβηθει αρκετα!σας ευχαριστω πολυ!

Καλησπερα κοριτσι μου γρήγορα να παρεις τον γιατρο σου και μην κανεις τιποτα εχεις πολυ αιμα η σταματησε?????? Καμια φορα ειναι και η εμφύτευση ομως παρε τηλ ........να προσεχεις κοριτσι μου

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Ευα10 το τεστ δεν κανει λαθος στο θετικο... Παρε τηλεφωνο τον γιατρο σου και ρωτα τον τι πρεπει να κανεις. Συνηθως στην αρχη της εγκυμοσυνης μια μικρη αιμορραγια ειναι σχετικα συχνη...

Μαρκελλα μην απογοητευεσαι μεχρι να δουμε αιμα, ελπιζουμε...

Αναστασια να ζησετε με τον αντρα σου, οτι επιθυμειτε κ παντα χαρες... Του χρονου θα γιορταζετε ολοι μαζι!!!

Εύα, όπως σου είπαν τα κορίτσια επικοινώνησε με το γιατρό σου, το τεστ όταν δείχνει θετικό είναι 99/100 αξιόπιστο. Η αιμοραγία στην αρχή της εγκυμοσύνης συνήθως είναι αθώα, οφείλεται σε αιμάτωμα στη μήτρα που είναι συνηθισμένο (όπως μου είπε ο γιατρός μου), μην πανικοβάλλεσαι. Σε κάθε περίπτωση μόνο γιατρός μπορεί να αξιολογήσει την κατάσταση σου.

Μαρκέλλα μου, μέχρι να έρθει η κοκκινούλα δεν απογοητευόμαστε! Πότε θα κάνεις τεστάκι;

Εύα, όπως σου είπαν τα κορίτσια επικοινώνησε με το γιατρό σου, το τεστ όταν δείχνει θετικό είναι 99/100 αξιόπιστο. Η αιμοραγία στην αρχή της εγκυμοσύνης συνήθως είναι αθώα, οφείλεται σε αιμάτωμα στη μήτρα που είναι συνηθισμένο (όπως μου είπε ο γιατρός μου), μην πανικοβάλλεσαι. Σε κάθε περίπτωση μόνο γιατρός μπορεί να αξιολογήσει την κατάσταση σου.

Μαρκέλλα μου, μέχρι να έρθει η κοκκινούλα δεν απογοητευόμαστε! Πότε θα κάνεις τεστάκι;

Loio μου εχω πονους περιοδου και λιγο πρησμενο στηθος ....θα ερθει η κοκκινουλα δεν θα προλαβω για τεστακι :) αλλα δεν πειραζει. .....αν λεω ανννν δεν ερθει μεχρι και την τριτη τοτε μετραω καθυστέρηση. ....την περιμενω απο αυριο..... :) στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου το στηθος πονουσε πολυ και δεν ξεπρηστηκε ....

Εσυ εισαι καλα ? Ποτε θα πασ για αυχενική? Ευχομαι ολα τα κοριτσια της παρεας να σας προλάβουμε και να ειμαστε μαζι εγκυουλες :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλησπέρα κορίτσια! Καλωσήρθατε οι καινούριες! Ευα λυπάμαι, στενοχωρήθηκα πολύ με την εξέλιξη που είχες. δεν προλάβαμε να σου πούμε συγχαρητήρια και να αυτό το άσχημο νέο. λετε βρε κορίτσια να είναι βιοχημική;;; Μαρκέλλα θα μπορούσε;; μακάρι βρε κορίτσι μου να μην είναι κάτι ανησυχητικό και να πάνε όλα καλά. Αυτό που έχω να σου προτείνω και που θα έκανα στη θέση σου είναι να τρέξω κατευθείαν στο νοσοκομείο. να πας στο μαιευτικό τμήμα και να σου κάνουν εξετάσεις. ο γιατρός θα αξιολογήσει την κατάσταση και θα σου πει υπεύθυνα τί να κάνεις. μακάρι αυτή τη στιγμή να έχεις ήδη πάει..

Mar85 πώς είσαι σήμερα;; η ψυχολογία σου πώς πάει;; άντε λίγο έμεινε, υπομονή...

Μαρκελλίτσα, πώς είσαι;;; ακουγεσαι σχετικα χαλαρή και χαίρομαι. ε, δεν θα πεθάνουμε κιόλας!

Ιοιο, Αθανασία και Αναστασια χαίρομαι που όλα πάνε καλά. αντε κοντεύουμε την αυχενική έτσι;;; θα δουμε το μωράκι σύντομα εε;;

Πλάκα, θα έχει, Μαρκελλίτσα, να γεννήσουν τα κορίτσια μας και εμείς ακόμη στην προσπάθεια! καμια φορά αναρωτιέμαι, το καλοκαίρι θα με βρει με κοιλίτσα ή ακόμη ξεφούσκωτη θα είναι;;; βασικά για εσάς όλες είμαι πολύ αισιόδοξη, για τον εαυτό μου δεν ευελπιστώ

ΡιταΣ., απο θεμα ψυχολογιας καλυτερα ειμαι, αλλα νομιζω οτι ολα αυτα τα φαρμακα της εξωσωματικης με εχουν πειραξει λιγο... Τι θελω να πω, αρχικα να σας πω οτι ενω νυσταζω τα βραδια ξυπναω 4-5 η ωρα τα ξημερωματα κ μετα δεν μπορω να ξανακοιμηθω..

Ειναι απο το αγχος, ειναι που νοιωθω κατι μικρες ενοχλησεις στην κιλιτσα μου... Δεν ξερω..

Επιπλεον, σημερα πηγα μια μικρη βολτα με το αμαξι και με ενοχλουσαν ολα,οι στροφες, ο χυμος που ηπια...ΟΛΑ και τελος λογο εξωσωματικης και επειδη βαζω κολπικες κρεμες μου δημιουργουνται κολπικα υγρα...

Τι να κανουμε...,τα καλα τις εξωσωματικης.. Μακαρι να πανε ολα καλα κ ας μην κοιμαμαι για 9 μηνες...

Μαρκελλα κ Ριτα, μ' αρεσει που σας ακουω power...μου δινεται κουραγιο, πιστευω οτι ολα καλα θα πανε και σε σας...

Ευα, εχεις καποια εξελιξη;; η νυφη μου παντως ειχε αιμορραγια μικρη στην αρχη κ δεν ηταν τιποτα. Ολα καλα της πηγαν... Ευχομαι το ιδιο και σε σενα...

Ιοιο,αθανασια, αναστασια, τα παιδακια σας θα γνωριζονται μεταξυ τους πριν ακομα γεννηθουν..χιχιχι με το καλο να τα δειτε...

Ευχομαι ο θεος να μας βοηθησει ολες μας!!!

Κοριτσιααα μου ηρθααα :) πηγαμε σε ενα γαμο και μετα γλεντι χορεψα και ηρθα ( στου παιδιου μου την χαρα εσφαξα τον κόκκορα ωπαααααα χιχιιιχιχ

Ριτακι δεν θα σκάσουμε κιολας ειναι ο πρωτος μηνας που επιτέλους βρηκα τον εαυτο μου και παλι μετα την βιοχημικη εκανα τελικα 7 μηνες να συνέλθω ....αλλα τωρα ποιος με πιάνει ...παντα ημουν χαρουμενη απο το πρωτο λεπτο που ξυπνουσα αλλα τους τελευταίους μηνες ημουν μπλιαχχχχ ελεος :) :) :) :) I am back λοιπον αυτον τον μημα ειμαι σουπερρρρρ :)

Mar85 ο Θεός θα σου δώσει τα νινακια ...ειμαι σίγουρη :) :) :) τι χαπακια παιρνεις αν επιτρέπεται? Utrogestan?

Ευα δεν μάθαμε τα νεα σου ....ευχομαι να ηταν απλη αιμορραγία ..αυτο που ονομάζουν οι γιατροί ψευδοπεριοδος στην αρχη της εγκυμοσύνης .....οταν εισαι καλυτερα και εχεις νεα εδω ειμαστε κοριτσι μου σε σκεφτόμαστε.

Τα αλλα κοριτσια μου τι κανουυυννν????? Μηπως κοιμούνται ενω εγω το νυχτοπουλιειμαι ξυπνια?

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...