Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Κοριτσια παλι καλα που ειστε και σεις και με χαλαρωνετε!!!

ΡιταΣ, εχεις δικιο μια βδομαδα εμεινε... Θα κανω πολλες προσευχες μπας και πιασουν τα μπεμπακια μου...

Ο Θεος μαζι μας!!!:D:lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Είμαι και εγώ καινούρια στο forum και θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Είχα περίοδο στις 24/08, εχω σχεδον κάθε μηνα μια μέρα πάνω , μια μέρα κάτω. Στις 22/9 δεν άντεξα να περιμένω και έκανα μια χοριακή η οποία βγήκε 0,1. Μέχρι σήμερα δεν μου έχει έρθει περίοδος αλλά νιώθω πόνους περιόδου. Λέτε να έκανα νωρίς τη χοριακή και να μην έδειξε?

Ζουζου1984, γιατι δεν δοκιμαζεις να κανεις παλι εξεταση χοριακης; θα εισαι σιγουρι και θα σου φυγει κ το αγχος.

Λεω να περιμένω λίγο ακόμη.Φοβάμαι μήπως απογοητευτώ ξανά. Δεν ξέρω τι να κάνω....

Καλησπερα κοριτσια μοτ και απο εμενα ....Ριτακι τι κανεις εδω ειμαι και εγω εχω πονους περιοδου εδω και μια βδομαδα !!!!!!!! Η θερμοκρασία ολο τον μηνα μεχρι 36, 3 ολες τις μερες περιμενω κυριακη αποκλείεται να ειμαι εγκυος με τοσους πονους ......! Κοριτσια παντα πριν ερθει η κοκκινουλα οταν καθομαι λιγες μερες νωρίτερα νιώθω μια ενόχληση το εχει καμια αυτο? Ο γιατρος λεει πως ειναι απο την περιοδο αντε να ερθει γιατι εχω ενα στομαχι χαλια να ξεφουσκωσω επιτελους...

Α κοριτσια μου σημερα μπήκαν τα κουφώματα στο σπιτι :) :) :) επιτελους χαχαχχα

Αγγελικη μου τι κανεις? Δεν πειραζει για την κοκκινουλα εχουμε υγεια οταν έρχεται :) αλλα ασ αργήσε για 9 μηνες βρε κοκκινουλα και μια φορα .....

Τα αλλα μου τα κοριτσια καλα ? Θαλεια ,melitini, loio,Αναστασια, Αθανασια,Μαρουσκα,vasiliki,jw org????

mar85 υπομονη ολα θα πανε τελεια κοριτσι μου :) :) :) :) αληθεια ποσο κοστίζει η εξωσωματική?

Καλως ηρθες zouzou1984 κανε μια χοριακη ακομα καλυτερα ειναι να το γνωρίζεις για να μην εχεις αγχος :) :) :) σου ευχομαι να πανε ολα τελειαααα

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

Καλησπερα girls!!!! Τι κανετε; εχει καποια θετικη εξελιξη να χαιρομαστε...:D:D:D

Μαρκελλα ο κυκλος της εξωσωματικης, μαζι με νοσ/μειο γιατρους υπερηχους κλπ κλπ... Πρεπει να πηγε 3.000 περιπου... Δεν τα εχω αθροισει... Αν ομως εχεις καταψυξει εμβρυα και χρειαστει να κανεις μονο το κομματι εμφυτευση- αποψυξη ειναι πολυ λιγοτερα...

Καλησπέρα, κορίτσια!

Ακούσαμε την καρδούλα του σήμερα! Το μωρακι μας είναι 9 χιλιοστά! Άλλαξε την ΠΗΤ μου ο γιατρός, μου είπε ότι μάλλον είναι στις 12/5, σίγουρα θα ξέρουμε με την αυχενική στις 12 βδομάδες!

Ζουζού καλώς ήρθες! Αναστασία, πώς τα πας; το πέρασες το δύσκολο, λίγη υπομονή και σε λίγους μήνες θα κρατάς αγκαλιά το μωράκι σου!

Με το καλό μία μία να βλέπετε τα θετικά τεστάκια!

ζουζου καλωσήρθες στην παρέα μας! Αυριο δηλ θα πρέπει να ρθει αν δεν είσαι έγκυος σωστα;;; μηπως, λέω μηπως, να έπαιρνες ένα τεστακι να δεις;;; αλλα παλι η χοριακη δεν παιρνει την ανιουσα μια βδομαδα μετα την ωορρηξια, μετα την εμφυτευση δηλ;; στις 22/09 ήσουν στην 29η ημερα του κύκλου σου, εμένα προσωπικά δεν μου φαίνεται πολύ νωρίς. πάλι όμως δεν θέλω να σε στενοχωρήσω άδικα, γιατί ενδεχομένως να σου λέω ανακρίβειες. όπως και να χει ήγγικεν η ώρα και αύριο θα ξέρουμε. μακαρι να είσαι εγκυούλα και τσάμπα να ανησυχεις...

Μαρκέλλα και εμείς κάνουμε καποιες εργασίες στο σπίτι και καταλαβαίνω την χαρά σου που προχωρανε οι δουλειες. έχεις πολλα θετικα πράγματα να σου συμβαινουν στη ζωή, είδες;;; όλα θα ρθουν στην ώρα τους.

Ιοιο αχ μεγαλωσε και το νινακι σου! φανταζομαι την χαρα σου, μπραβο, όλα να σου πάνε καλά. να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς και να προσέχεις..

Μar85 πως και προχωρήσατε σε εξωσωματικη;; προσπαθούσατε καιρο;; μακάρι να είναι αυτη η φορά τυχερή και να έχουμε ευχάριστα νεα σε μια βδομαδούλα. άντε κοριτσια πολλη στασιμότητα έπεσε!

Κοριτσια καλημερα. οχι καλα νεα για μενα. μ' επιασε χθες εντονος πονος χαμηλα σε σημειο να μη μπορω να περπατησω. σημερα συνεχιζεται. ευτυχως δεν εχω αιμα καθολου. τρεχω πρωι πρωι στο γιατρο. κοριτσια κλαιω ολη νυχτα μηπως επαθε κατι το μωρο:(

0g1Ip2.png

Κοριτσια καλημερα. οχι καλα νεα για μενα. μ' επιασε χθες εντονος πονος χαμηλα σε σημειο να μη μπορω να περπατησω. σημερα συνεχιζεται. ευτυχως δεν εχω αιμα καθολου. τρεχω πρωι πρωι στο γιατρο. κοριτσια κλαιω ολη νυχτα μηπως επαθε κατι το μωρο:(

καλημέρα Αθανασία μου μην κλαίς κούκλα μου μια χαρά είναι το μωράκι σου σίγουρα...τίποτα δεν θα είναι αυτο...θα στο πεί και ο γιατρός.....οι προσευχές μας είναι μαζί σου περιμένουμε τα καλά σου νέα σύντομα :):):)

Σ'αγαπάω πιο πολύ και απ' τη ζωή μου 09/09/2012

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κορίτσια!

Ακούσαμε την καρδούλα του σήμερα! Το μωρακι μας είναι 9 χιλιοστά! Άλλαξε την ΠΗΤ μου ο γιατρός, μου είπε ότι μάλλον είναι στις 12/5, σίγουρα θα ξέρουμε με την αυχενική στις 12 βδομάδες!

Ζουζού καλώς ήρθες! Αναστασία, πώς τα πας; το πέρασες το δύσκολο, λίγη υπομονή και σε λίγους μήνες θα κρατάς αγκαλιά το μωράκι σου!

Με το καλό μία μία να βλέπετε τα θετικά τεστάκια!

πω πω πω ένα μωράκι :D:D:D:D:D:D άντε με το καλό να δείς και φατσούλα στην αυχενική να μας πεις και σε ποιόν μοιάζει :D:D:D

Αθανασία μου, ανησυχητικά τα νέα σου, ευχομαι να μην είναι κάτι ή τουλάχιστον κάτι σοβαρό!!! Μην αγχώνεσαι το σποράκι σου θα είναι μια χαρά! Όταν γυρίσεις από το γιατρούλη πες μας τα νέα σου. Ρίτα, μετά από 3 εγκυμοσύνες μήπως σου έχει τύχει παρόμοιο;

πω πω πω ένα μωράκι :D:D:D:D:D:D άντε με το καλό να δείς και φατσούλα στην αυχενική να μας πεις και σε ποιόν μοιάζει :D:D:D

Ευχαριστώ πολύ, Αγγελική, σύντομα και στα δικά σου! Έχω 5 βδομάδες για την αυχενική :)

Καλησπέρα κορίτσια. Είμαι και εγώ καινούρια στο forum και θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Είχα περίοδο στις 24/08, εχω σχεδον κάθε μηνα μια μέρα πάνω , μια μέρα κάτω. Στις 22/9 δεν άντεξα να περιμένω και έκανα μια χοριακή η οποία βγήκε 0,1. Μέχρι σήμερα δεν μου έχει έρθει περίοδος αλλά νιώθω πόνους περιόδου. Λέτε να έκανα νωρίς τη χοριακή και να μην έδειξε?

καλημέρα ζουζου και καλώς ήρθες και απο εμένα....δεν είμαι εντελώς σίγουρη αλλά νομίζω οτι εάν ήσουν θα έδειχνε τόσο κοντά στην αναμενόμενη περίοδο....αν θές να σιγουρευτείς κάνε μια ακόμα αύριο...το έχω πάθει και εγώ όπως και όλες μας να φοβόμαστε να κάνουμε χοριακή για να μην δουμε αρνητικό αποτέλεσμα αλλά που θα μας πάει μια φορά θα είναι θετικό και θα ακούσετε τα πυροτεχνίματα όσο μακριά και αν είστε απο τα Γιάννενα :-P:razz::-P

Καλησπερα girls!!!! Τι κανετε; εχει καποια θετικη εξελιξη να χαιρομαστε...:D:D:D

Μαρκελλα ο κυκλος της εξωσωματικης, μαζι με νοσ/μειο γιατρους υπερηχους κλπ κλπ... Πρεπει να πηγε 3.000 περιπου... Δεν τα εχω αθροισει... Αν ομως εχεις καταψυξει εμβρυα και χρειαστει να κανεις μονο το κομματι εμφυτευση- αποψυξη ειναι πολυ λιγοτερα...

καλημέρα mar85 πόσα νινάκια έκανες εμφύτευση;λες να γίνεις μανούλα σε δίδυμα; :D:D:D

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ, Αγγελική, σύντομα και στα δικά σου! Έχω 5 βδομάδες για την αυχενική :)

απο το στόμα σου και στου θεού το αφτί Ιοιο μου....θα περάσουνε νεράκι οι 5 εβδομάδες......

Καλησπερα κοριτσια μοτ και απο εμενα ....Ριτακι τι κανεις εδω ειμαι και εγω εχω πονους περιοδου εδω και μια βδομαδα !!!!!!!! Η θερμοκρασία ολο τον μηνα μεχρι 36, 3 ολες τις μερες περιμενω κυριακη αποκλείεται να ειμαι εγκυος με τοσους πονους ......! Κοριτσια παντα πριν ερθει η κοκκινουλα οταν καθομαι λιγες μερες νωρίτερα νιώθω μια ενόχληση το εχει καμια αυτο? Ο γιατρος λεει πως ειναι απο την περιοδο αντε να ερθει γιατι εχω ενα στομαχι χαλια να ξεφουσκωσω επιτελους...

Α κοριτσια μου σημερα μπήκαν τα κουφώματα στο σπιτι :) :) :) επιτελους χαχαχχα

Αγγελικη μου τι κανεις? Δεν πειραζει για την κοκκινουλα εχουμε υγεια οταν έρχεται :) αλλα ασ αργήσε για 9 μηνες βρε κοκκινουλα και μια φορα .....

Τα αλλα μου τα κοριτσια καλα ? Θαλεια ,melitini, loio,Αναστασια, Αθανασια,Μαρουσκα,vasiliki,jw org????

mar85 υπομονη ολα θα πανε τελεια κοριτσι μου :) :) :) :) αληθεια ποσο κοστίζει η εξωσωματική?

Καλως ηρθες zouzou1984 κανε μια χοριακη ακομα καλυτερα ειναι να το γνωρίζεις για να μην εχεις αγχος :) :) :) σου ευχομαι να πανε ολα τελειαααα

καλημέρα Μαρκελάκι μου τι να κάνουμε υπομονή....θα έρθει και το θετικό τεστάκι και θα ακούσετε απο όπου και αν είστε τους κανονιοβολισμούς απο την χαρά μου :-P:-P:-P αυτό με την θερμοκρασία πως ακριβώς λειτουργεί πρέπει να μετράω απο την πρώτη μέρα του κύκλου η όταν σταματήσει η περίοδος;

καλημέρα Μαρκελάκι μου τι να κάνουμε υπομονή....θα έρθει και το θετικό τεστάκι και θα ακούσετε απο όπου και αν είστε τους κανονιοβολισμούς απο την χαρά μου :-P:-P:-P αυτό με την θερμοκρασία πως ακριβώς λειτουργεί πρέπει να μετράω απο την πρώτη μέρα του κύκλου η όταν σταματήσει η περίοδος;

Αγγελική μου, στο άλλο το parents τα κορίτσια χρησιμοποιούν μια εφαρμογή που λέγεται fertility friend. Τα βοηθάει να βρουν την ωορρηξία. Ακριβώς πώς λειτουργεί δεν ξέρω. Τη θερμοκρασία τη μετράς κάθε μέρα το πρωί :)

Καλημέρα, κορίτσια!

Athanasia μου εύχομαι να μην είναι τίποτα κακό και όλα να πάνε καλά με το σποράκι σου!! Σε σκέφτομαι συνέχεια & προσεύχομαι..

Ioio κι εγώ στην αναμονή είμαι για αυχενική και papp a σε 3 βδομάδες, αλλά εγώ λόγω ηλικίας ( τον φεβρουάριο θα κλείσω τα 37) θα κάνω και λήψη τροφοβλάστη και φοβάμαι πολύ!! Άσε που η εξέταση είναι πανάκριβη, κοστίζει 800? το πλήρες πακέτο σε γνωστό κέντρο στο Κολωνάκι και 750? στο Μητέρα!

Aggeliki, την θερμοκρασία την μετράς από την 1η μέρα της περιόδου μέχρι και την επόμενη περίοδο ή εγκυμοσύνη. Εγώ πάντως τον Αύγουστο που ξεκίνησα να την μετράω, δεν πρόλαβα να φτιάξω πινακάκι διότι έμεινα έγκυος!!

Markella μου με το καλό να τελειώσεις το σπιτάκι σου και να το χαίρεστε με τον αντρούλη σου και το μωρό ή τα μωράκια που θα έρθουν σύντομα!!

Τις καλημέρες μου και στην Ρίτα, τη θάλεια, την melitini, την mar85, την zouzou, συγχωρέστε με αν ξεχνάω καμία!!

l1ITp3.png HDApp3.png

Καλημέρα, κορίτσια!

Athanasia μου εύχομαι να μην είναι τίποτα κακό και όλα να πάνε καλά με το σποράκι σου!! Σε σκέφτομαι συνέχεια & προσεύχομαι..

Ioio κι εγώ στην αναμονή είμαι για αυχενική και papp a σε 3 βδομάδες, αλλά εγώ λόγω ηλικίας ( τον φεβρουάριο θα κλείσω τα 37) θα κάνω και λήψη τροφοβλάστη και φοβάμαι πολύ!! Άσε που η εξέταση είναι πανάκριβη, κοστίζει 800? το πλήρες πακέτο σε γνωστό κέντρο στο Κολωνάκι και 750? στο Μητέρα!

Aggeliki, την θερμοκρασία την μετράς από την 1η μέρα της περιόδου μέχρι και την επόμενη περίοδο ή εγκυμοσύνη. Εγώ πάντως τον Αύγουστο που ξεκίνησα να την μετράω, δεν πρόλαβα να φτιάξω πινακάκι διότι έμεινα έγκυος!!

Markella μου με το καλό να τελειώσεις το σπιτάκι σου και να το χαίρεστε με τον αντρούλη σου και το μωρό ή τα μωράκια που θα έρθουν σύντομα!!

Τις καλημέρες μου και στην Ρίτα, τη θάλεια, την melitini, την mar85, την zouzou, συγχωρέστε με αν ξεχνάω καμία!!

Στο φόρουμ μας φέρνει γούρι η θερμόμετρηση κι εγώ όταν ξεκίνησα να μετράω ήρθε το σποράκι!

Την τροφοβλάστη θα την κάνεις έτσι κι αλλιώς; ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα της αυχενικής; είμαστε πολύ κοντά ηλικιακά.

Είμαι στα 33 και σκέφτομαι να κάνω ένα τεστ αίματος που αντικαθιστά την άμνι ο παρακέντηση , αλλά δεν το έχω συζητήσει ακόμα με το γιατρό μου.

Καλημερα σε ολες μας!!!! Μπορει καποια να μου πει γιατι δυσκολευομαι να κοιμηθω τα βραδια;;; οκ χτες ενιωθα κατι πονακια χαμηλα, σαν καψιμο, αλλο οχι σε βαθμο να μην δικαιολογουν την αυπνια... Δε ξερω γι να πω:confused:

Αγγελικη εβαλα 2 εμβρυακια 8 κυτταρων, το ενα μαλιστα αλο την αποψυξη εως την εμφυτευση ειχε γινει 10κυτταρων... Μακαρι να κανω διδυμα, θα κανω δημοσιο πανυγηρι... Χαχαχαχαχα...:-P:-P

Ioio, εγώ στα 33 μου γέννησα την κόρη μου και είχα κάνει μια καλή αυχενική , Papp A & μετα την Β επιπέδου. Όλα τα αποτελέσματα ήταν καλά σύμφωνα με τον γιατρό οπότε δεν χρειάστηκε κάτι άλλο. Τώρα όμως λόγω ηλικίας το συζήτησα κι εγώ μαζί του...η μη παρεμβατική μέθοδος με το αίμα λένε ότι δεν ανιχνεύει όλα τα σύνδρομα και τρισωμίες που βλέπει η τροφοβλάστη και η άμνιοπαρακέντηση. Και το δείγμα αποστέλλεται στην Αμερική. Η τροφοβλάστη γίνεται νωρίς στη 12η βδομάδα και χτύπα ξύλο αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στα αποτελέσματα το έμβρυο στο παίρνουν με απόξεση ενώ στην άμνιο επειδή γίνεται μετα την 16η εβδομάδα έως 20η το έμβρυο το παίρνουν με πρόκληση τοκετού!! Και στις 2 περιπτώσεις δυστυχώς υπάρχει η πιθανότητα νομίζω 0,5 - 1% για αποβολή!

Εγώ προσώπικά μόνο λόγω ηλικίας σε συννενόηση με τον γιατρό μου θα κάνω τροφοβλάστη κι εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά!!

l1ITp3.png HDApp3.png

κοριτσια επεστρεψα. κολικος νεφρου ηταν τελικα, εχω μια πετρουλα απ οτι φαινεται που επειδη δε μπορω να παρω αντιβιωση θα πρεπει να πινω νερα για να φυγει μονη της! ο γιατρος μου ειπε πως αφου επιβιωσες απο τετοιο πονο δε θα εχεις θεμα με τους πονους της γεννας!!!! το μωρο ειναι καλά, πολύ ψηλό, η καρδούλα του τέλεια, ο πλακούντας σχηματισμένος και ο σάκος τέλειος όπως μου είπε, όλα πάνε τέλεια!!!! αχ χαλάλι ο κολικός!!! τωρα ξανα θα παω σε ενα μηνα που θα κανω αυχενική. Α και άλλαξε η ΠΗΤ μου μια βδομάδα πιο νωρίς δηλ. 26/4:p:p:p κορίτσια τι χαρα είναι αυτη, υπομονη ενα μηνα για αυχενική!!!!!

0g1Ip2.png

Νομιζω οτι σημερα εκανα μια απο τις μεγαλυτερες βλακειες της ζωης μου... Αποφασισα να κανω τεστ εγκυμοσυνης. Εννοειται πως βγηκε αρνητικο και ειμαι ετοιμη να σκασω... Καλα να παθω με την ανυπομονησια που με δερνει. Ηρθε και μια θεια μου, την οποια συμπαθω και αρχισε ερωτησεις για το ποτε θα κανουμε παιδι... Τα κλαμματα ηθελα να βαλω....

Οσο για την αμνκοπαρακεντηση κοριτσια, αν κρινεται απαραιτητο να γινει, θεωρω οτι πρεπει να γινεται.. Εχετε μικρο ποσοστο αποβολης( κατα το οποιο κ γω ηα φοβομουν), αλλα τα αποτελεσματα ειναι σιγουρα... Τι να πω δεν ξερω.

Νομιζω οτι σημερα εκανα μια απο τις μεγαλυτερες βλακειες της ζωης μου... Αποφασισα να κανω τεστ εγκυμοσυνης. Εννοειται πως βγηκε αρνητικο και ειμαι ετοιμη να σκασω... Καλα να παθω με την ανυπομονησια που με δερνει. Ηρθε και μια θεια μου, την οποια συμπαθω και αρχισε ερωτησεις για το ποτε θα κανουμε παιδι... Τα κλαμματα ηθελα να βαλω....

Οσο για την αμνκοπαρακεντηση κοριτσια, αν κρινεται απαραιτητο να γινει, θεωρω οτι πρεπει να γινεται.. Εχετε μικρο ποσοστο αποβολης( κατα το οποιο κ γω ηα φοβομουν), αλλα τα αποτελεσματα ειναι σιγουρα... Τι να πω δεν ξερω.

Με όλο το θάρρος, από τις μεγαλύτερες βλακείες, δεν είναι, αλλά αυτό το τεστάκι ξέχασε το πες ότι δεν το έκανες. Η χοριακή δείχνει πριν δείξουν τα τεστ του φαρμακείου, και αφού ο γιατρός σου σου είπε να κάνεις την Τρίτη και με δεδομένο ότι ξέρει περισσότερα από εμάς...

Βέβαια, κι εγώ όταν περίμενα να δω αν είμαι, τα ίδια έκανα. Το πρώτο τεστάκι, το έκανα Παρασκευή και πολύ πολύ νωρίς και φυσικά έδειξε αρνητικό :roll: Την επόμενη Τετάρτη είδα την πολυπόθητη γραμμούλα. Όχι, τίποτα άλλο εκείνη την Παρασκευή, ήπια και ένα ποτηράκι και έχω τύψεις.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...