Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Μετά από 4 χρόνια με πολλές προσπάθειες... Αλλά τελικά έμεινα ξαφνικά, όταν είχα παρατήσει τα πάντα. Πραγματικά ήταν ένα θαύμα! Αφού για να καταλάβετε το κατάλαβα ότι είμαι έγκυος 2 μηνών! Δεν έδωσα καμία σημασία στην καθυστέρηση γιατί ήταν καλοκαίρι και νόμιζα ότι ήταν από τα μπάνια, δεν είχα και σταθερή περίοδο... Τώρα είμαι στον 4ο, πρώτα ο Θεός, προσεύχομαι να πάνε όλα καλά .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου, τελικά έχω αποκόλληση δεν είναι μεγάλη, έχει μείνει ακόμα αίμα που θα απορροφηθεί σιγά σιγά, αλλά είναι σε επικίνδυνο σημείο μου είπε ο γιατρός και θα πρέπει να μείνω ακόμα ξάπλα για καμιά βδομάδα. Ευτυχώς δεν επηρεάστηκε το μωράκι μου, είναι καλά μεγάλωσε & είναι 2,6εκ.! Οπότε θα προσέχω ακόμα για 10 μέρες για να κλείσω το 15θήμερο που χρειάζεται & μετα σε 3 βδομάδες πάμε για αυχενική, pap a & λήψη τροφοβλάστη. Να ρωτήσω έχει καμία κοπέλα εμπειρία ή πληροφορίες για τροφοβλάστη στο Μητέρα? Κι αν γνωρίζει το κόστος?

l1ITp3.png HDApp3.png

Αγγελική πώς είσαι;;; δηλ ουσιαστικά ήρθε αιμορραγία μία βδομάδα νωρίτερα;; κοίτα και εμένα μού έχει συμβεί, αλλά πια εμένα μου έχουν συμβει τα πάντα οπότε δεν είμαι συγκρίσιμο μέγεθος. Πότε έγινε η ωορρηξία;; δεν πέρασαν δύο βδομάδες από τότε;; ο πιο ειδικός να σου απαντήσει υπεύθυνα είναι ο γιατρός σου βεβαια. Τού τηλεφώνησες;;; ενημέρωσέ μας, ανησυχούμε για σένα...

Αναστασία, μπράβο! Ευτυχώς πέρασαν οι άσχημες μέρες! Τώρα θα είσαι στον γιατρό σου και περιμένουμε και από σένα τα νέα σου..

Κορίτσια εγώ πήγα στην ενδοκρινολόγο και μου βρήκε αρχή χασιμότο (κάποια κορίτσια ξέρουν τί λέω) και μου δωσε το χαπάκι να πέσει η τιμή του θυροειδούς. Σε κανα δυο με τρεις βδομάδες θα μπορούμε να ξαναρχίσουμε τις προσπάθειες. Βασικά δεν έχω διάθεση να προσέξω γιατί απλά ξέρω ότι αυτό το διάστημα αποκλείεται να φυτευθεί σπορακι. Βγήκε και το σπερμοδιάγραμμα του συζυγου και τα σπερματοζωάριά του είναι άψογα: πολλά, πάρα πολλά, γρήγορα, ζωηρά, έτοιμα να γονιμοποιήσουν! Αν σας πω και τιμές θα φρίξετε από την γονιμότητα. Αφού άρχισα να σκέφτομαι ότι κακόπεσαν με μένα τα καημένα!

καλημέρα Ρίτα μου δεν έχω ακριβώς αιμοραγία λίγο αίμα στο σκούπισμα έχω που χτές ήταν ρόζ και σήμερα είναι καφέ :confused::confused: η ωορρηξία έγινε λογικά στις 12-14 του μήνα.....την γιατρό μου δεν την βρήκα δυστυχώς χτές αλλά θα την πάρω πάλι σήμερα.....απλά το θέμα είναι οτι έχω μόνο έναν πόνο στη μέση απο χτές κανένα άλο σύμπτωμα και κάπου κάπου νιώθω ένα βάρος στη μήτρα αλλά επειδή έχω και θέμα με το έντερο μου δεν είμαι σίγουρη τι είναι αυτο που νιώθω.....και εμένα όλα μου έχουν συμβεί πλέον :(:(:( όσο για το θυροειδή εγώ έχω υποθυροειδισμό αλλά το ελέγχω με χάπι....δεν είναι τίποτα δεν χρειάζεετ να ανησυχείς.....

Σ'αγαπάω πιο πολύ και απ' τη ζωή μου 09/09/2012

Κορίτσια μου, τελικά έχω αποκόλληση δεν είναι μεγάλη, έχει μείνει ακόμα αίμα που θα απορροφηθεί σιγά σιγά, αλλά είναι σε επικίνδυνο σημείο μου είπε ο γιατρός και θα πρέπει να μείνω ακόμα ξάπλα για καμιά βδομάδα. Ευτυχώς δεν επηρεάστηκε το μωράκι μου, είναι καλά μεγάλωσε & είναι 2,6εκ.! Οπότε θα προσέχω ακόμα για 10 μέρες για να κλείσω το 15θήμερο που χρειάζεται & μετα σε 3 βδομάδες πάμε για αυχενική, pap a & λήψη τροφοβλάστη. Να ρωτήσω έχει καμία κοπέλα εμπειρία ή πληροφορίες για τροφοβλάστη στο Μητέρα? Κι αν γνωρίζει το κόστος?

καλημέρα Αναστασία μου είδες που είναι καλά το μωράκι σου;μεγάλωσε και όλας το σκατάκι;μπράβο του να είναι γερό και δυνατό Αναστασία μου :):):):) όσο για την ξάπλα 10 μέρες είναι ούτε που θα το καταλάβεις για πότε θα περάσουν :):)

Μπραβο Αναστασία μου περιμένουμε νεακια :)

Αγγελικη μου πως εισαι? Πηρες τον γιατρο σου??????????

καλημέρα Μαρκέλα μου είμαι καλύτερα σήμερα νομίζω σε θέμα αιμοραγίας αλλά ψυχολογικά έχω πέσει αρκετά :(:(:( μακάρι να μην είναι τίποτε αυτη η αιμοραγία και να συνεχίσω κανονικά τις προσπάθειες για μωράκι....άντε ρε μανούλες ρίξτε μπόλικη μπεμπεδόσκονη μπάς και γίνει το θαύμα :):)

Διαφημίσεις

καλημέρα Μαρκέλα μου είμαι καλύτερα σήμερα νομίζω σε θέμα αιμοραγίας αλλά ψυχολογικά έχω πέσει αρκετά :(:(:( μακάρι να μην είναι τίποτε αυτη η αιμοραγία και να συνεχίσω κανονικά τις προσπάθειες για μωράκι....άντε ρε μανούλες ρίξτε μπόλικη μπεμπεδόσκονη μπάς και γίνει το θαύμα :):)

Αγγελική μου, σου ρίχνουμε πολύ πολύ μπεμπεδόσκονη! Εύχομαι να έχεις ήδη σποράκι και όλα να πάνε καλά! Η Μαρκέλλα έχει δίκιο, μίλησε με το γιατρό σου!

Αναστασία μου, το σημαντικό είναι το σποράκι να είναι καλά και να μεγαλώνει, όλα τα άλλα αντιμετωπίζονται :) η κόρη σου το αποδεικνύει!

Θάλεια μου, οι μέρες πριν τις γόνιμες είναι οι πιο ευχάριστες ;)

Καλώς μας ήρθες Jw org! Με το καλό το μπεμπάκι σου! Έχεις κάνει αυχενική; μάθατε φύλο; πώς ήταν το πρώτο τρίμηνο; ισχύει ότι στο δεύτερο είσαι καλύτερα; χορός, πολλές ερωτήσεις, ελπίζω να μην σε κούρασα! Εγώ είμαι στην 7η βδομάδα και την Πέμπτη θα ακούσουμε καρδούλα. Έχω ακόμα πολύ αγωνία :)

λοιο μου είναι ωραίες οι μέρες αλλά για να δούμε ...πρέπει να βρεθούμε κιόλας...τεσπα.. βλέπουμε...

Ρίτα μου ήμουν σίγουρη ότι κάτι παίζει με χασιμοτο...ευτυχώς που είναι στην αρχή...εγώ όταν το ανακάλυψα είχε προχωρήσει αρκετά αλλά τώρα είμαι οκ.

αγγελικη μου εύχομαι να είναι μωράκι περιμένουμε νέα σου!!!

Μαρκέλλα μου αν δεν είσαι δεν πειράζει ,την επόμενη φορά....το καλό πράγμα αργεί να γίνει.

Αναστασία μου ευτυχώς ξάπλα τώρα κ ήσυχα...χαλαρά...

hiEW.pngpFRip3.png

καλημέρα σας, είμαι στην δεύτερη προσπάθεια με εξωσωματική. Η πρώτη ήταν αποτυχημένη, ούτε εμφύτευση, ούτε τίποτα... έχω αρχίσει και απογοητεύομαι.. δεν έχω κανλενα σύμπτωμα, όυτε πόνακια στην κοιλιά (μόνο όταν παίρνω τα φάρμακα νοιώθ κάτι), ούτε πρησμένο στήθος.. τίποτα απολύτως.. φοβάμι ότι την τρίτη που θα παω για χοριακή θα με πιάσει ταραχη...:-(

καλημέρα σας, είμαι στην δεύτερη προσπάθεια με εξωσωματική. Η πρώτη ήταν αποτυχημένη, ούτε εμφύτευση, ούτε τίποτα... έχω αρχίσει και απογοητεύομαι.. δεν έχω κανλενα σύμπτωμα, όυτε πόνακια στην κοιλιά (μόνο όταν παίρνω τα φάρμακα νοιώθ κάτι), ούτε πρησμένο στήθος.. τίποτα απολύτως.. φοβάμι ότι την τρίτη που θα παω για χοριακή θα με πιάσει ταραχη...:-(

καλημέρα mar και καλώς ήρθες στην παρέα μας :):) μην στεναχωριέσαι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να έχεις συμπτώματα όλα καλά θα πάνε θα δείς θα έχεις ένα καλό αποτέλεσμα την τρίτη και σύντομα θα γίνεις μανούλα :):):) ταραχή μας πιάνει όλες όταν έρχετε η ώρα του τέστ η της χοριακής δεν έγινε τίποτα και να σε πιάσει θα περάσει αμέσως....χαλάρωσε όσο μπορείς και ξέχασε το για λίγο :D:D:D

Καλησπερααα κοριτσια μουυυυυυ :) Αναστασια μου είδες? Ολα καλα το νινακι μεγαλώνει και η μαμα να ειναι ξαπλα ε ..και να προσεχεις :)

Αγγελικη ολα οκ τωρα? Απλα πρεπει να βρεις τον γιατρο σου στο τηλ γιατι αν ειναι εμφύτευση θα σε συμβουλέψει :) :) περιμένω νεα σου εεεε!!!! Ευχομαι να ειναι σπορακι...

Ριτακι μου δεν νομιζω να ειμαι η θερμοκρασία κατέβηκε πολλες μερες πριν ...εχω πονους περιοδου το στηθος ποναει αλλα οχι οπως παντα και καθολου υγρα καθολουυυυ αρα???? Περιοδοςςς δεν πειραζει ασ ερθει η κοκκινουλα ....next month :) :)

Τα αλλα κορίτσια τι κανουν???Θαλεια, Αθανασια,loio, vasiliki, Μαρουσκα, ,Μελετια, meletini,συγνωμη αν ξεχασα καμιααα :)

Καλως ήρθατε στην παρεα μας mar85 ,jw org...

mar85 σε π μερα του κυκλου εισαι? Μπορει να μην εχεις καθολου συμπτωματα και να πετυχε αυτη την φορα :) :) :) και να εχεις σπορακι στο ευχομαι μεσα απο την καρδια..... και σε ολα τα κοριτσια μου :)

Jw org με το καλο το νινακι σου :) :) :) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

Καλησπερααα κοριτσια μουυυυυυ :) Αναστασια μου είδες? Ολα καλα το νινακι μεγαλώνει και η μαμα να ειναι ξαπλα ε ..και να προσεχεις :)

Αγγελικη ολα οκ τωρα? Απλα πρεπει να βρεις τον γιατρο σου στο τηλ γιατι αν ειναι εμφύτευση θα σε συμβουλέψει :) :) περιμένω νεα σου εεεε!!!! Ευχομαι να ειναι σπορακι...

Ριτακι μου δεν νομιζω να ειμαι η θερμοκρασία κατέβηκε πολλες μερες πριν ...εχω πονους περιοδου το στηθος ποναει αλλα οχι οπως παντα και καθολου υγρα καθολουυυυ αρα???? Περιοδοςςς δεν πειραζει ασ ερθει η κοκκινουλα ....next month :) :)

Τα αλλα κορίτσια τι κανουν???Θαλεια, Αθανασια,loio, vasiliki, Μαρουσκα, ,Μελετια, meletini,συγνωμη αν ξεχασα καμιααα :)

Καλως ήρθατε στην παρεα μας mar85 ,jw org...

mar85 σε π μερα του κυκλου εισαι? Μπορει να μην εχεις καθολου συμπτωματα και να πετυχε αυτη την φορα :) :) :) και να εχεις σπορακι στο ευχομαι μεσα απο την καρδια..... και σε ολα τα κοριτσια μου :)

Jw org με το καλο το νινακι σου :) :) :) :)

καλημέρα Μαρκέλα δεν νομίζω να είναι εμφύτευση γιατί σήμερα νομίζω έχω λίγο παραπάνω αίμα άσε που με πονάει πολύ η μέση μου :(:(:(:( το απόγευμα θα πάω στο γιατρό να δώ τι θα μου πει.....μάλλον θα με βάλει να κάνω ορμονολογικές να δούμε τι φταίει......πάει και αυτός ο μήνας :(:(:(

καλημέρα Μαρκέλα δεν νομίζω να είναι εμφύτευση γιατί σήμερα νομίζω έχω λίγο παραπάνω αίμα άσε που με πονάει πολύ η μέση μου :(:(:(:( το απόγευμα θα πάω στο γιατρό να δώ τι θα μου πει.....μάλλον θα με βάλει να κάνω ορμονολογικές να δούμε τι φταίει......πάει και αυτός ο μήνας :(:(:(

Ναι Αγγελική μου να πας στον γιατρο ...σύντομα θα γίνουμε μανουλεςς θα το δεις θα μείνουμε μαζι :) :) :) :) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για την εμψυχωση......

Μαρκελλα εκανα την εμφυτευση στις 17/9 με κρυοσυντηρημενα εμβρυα. Οταν καταψυχθηκαν ηταν 8 κυτταρων. Βεβαια μετα την αποψυξη κ μεχρι να γινει η εμβρυομεταφορα το ενα απο τα δυο εφτασε τα 10 κυτταρα...

Ευχομαι καλα αποτελεσματα σε ολες μας!!!

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για την εμψυχωση......

Μαρκελλα εκανα την εμφυτευση στις 17/9 με κρυοσυντηρημενα εμβρυα. Οταν καταψυχθηκαν ηταν 8 κυτταρων. Βεβαια μετα την αποψυξη κ μεχρι να γινει η εμβρυομεταφορα το ενα απο τα δυο εφτασε τα 10 κυτταρα...

Ευχομαι καλα αποτελεσματα σε ολες μας!!!

Κοριτσι μου σου εύχομαι με ενα νινακι στην κοιλίτσα σουυυυυ :) ειναι νωρίς ακομααα :) :) ολα θα πανε τελειααααααααααααααααααααααααααα θα δεις :) :) :) ο Θεος θα σου δωσει το δωρακι σου ενα νινακιιιιιιι :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

Κοριτσι μου σου εύχομαι με ενα νινακι στην κοιλίτσα σουυυυυ :) ειναι νωρίς ακομααα :) :) ολα θα πανε τελειααααααααααααααααααααααααααα θα δεις :) :) :) ο Θεος θα σου δωσει το δωρακι σου ενα νινακιιιιιιι :)

Μακαρι!!!

Καλησπέρα κορίτσια! Τί κάνετε;; ειπα να περάσω μια βόλτα και από αυτό το subforum, να δω τί κάνουν οι φίλες μου. Να ξαναευχηθώ καλό φθινόπωρο (μόλις ευχήθηκα στο φορουμ προσπάθειες για δεύτερο παιδάκι, μην τα ξαναπω και κουράσω... επιπλήττω συνεχώς τον εαυτό μου να γράφω λίγα, αλλά όλο ξεφεύγω!).

Καλωσήρθες mars85, εύχομαι σε μια βδομάδα να έχεις τέλεια νέα και μια τεράστια χοριακή! Μακάρι τα μπεμπάκια σου να βρουν μια γωνίτσα να φωλιάσουν και να ριζώσουν. Να σε ρωτήσω κάτι, που με απασχολέι πολύ τον τελευταίο καιρό;; πόσα χρήματα σου κόστισε η εξωσωματική;; και πόσο καιρό σου πήρε από την διάγνωση μέχρι την εμβρυομεταφορα;; αχ καλή μου, μακάρι να τελειώσουν τα βάσανά σου σύντομα. αλήθεια στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου..

Αγγελική τί κάνεις;; σε σκεφτόμουν...

Αναστασία, εσύ όλα καλά;;; Αθανασία, οι αναγούλες υποχώρησαν;; Ιοιο;;

Μαρκελλίτσα μακάρι να σου κάνει έκπληξη το μωράκι και να είσαι ήδη έγκυος!

Νικολίτσα τί απέγινες;; πώς είσαι;; Μαρούσκα;; κορίτσια πού χαθήκατε;; ξέχασα καμιά κοπέλα;; α την σγουρομάλλα, λοιπόν, τί κάνετε;;;

Καλησπέρα κορίτσια! Τί κάνετε;; ειπα να περάσω μια βόλτα και από αυτό το subforum, να δω τί κάνουν οι φίλες μου. Να ξαναευχηθώ καλό φθινόπωρο (μόλις ευχήθηκα στο φορουμ προσπάθειες για δεύτερο παιδάκι, μην τα ξαναπω και κουράσω... επιπλήττω συνεχώς τον εαυτό μου να γράφω λίγα, αλλά όλο ξεφεύγω!).

Καλωσήρθες mars85, εύχομαι σε μια βδομάδα να έχεις τέλεια νέα και μια τεράστια χοριακή! Μακάρι τα μπεμπάκια σου να βρουν μια γωνίτσα να φωλιάσουν και να ριζώσουν. Να σε ρωτήσω κάτι, που με απασχολέι πολύ τον τελευταίο καιρό;; πόσα χρήματα σου κόστισε η εξωσωματική;; και πόσο καιρό σου πήρε από την διάγνωση μέχρι την εμβρυομεταφορα;; αχ καλή μου, μακάρι να τελειώσουν τα βάσανά σου σύντομα. αλήθεια στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου..

Νικολίτσα τί απέγινες;; πώς είσαι;; Μαρούσκα;; κορίτσια πού χαθήκατε;; ξέχασα καμιά κοπέλα;; α την σγουρομάλλα, λοιπόν, τί κάνετε;;;

Σ' ευχαριστω για τα καλα σου λογια... Ευχομαι και σε σενα τα καλυτερα. Οσον αφορα το κοστος, δεν το εχω υπολογισει αθροιστικα. Απο την στιγμη που πηραμε την εγκριση απο την επιτροπη μας πηρε συνολικα 4-5 μηνες μεχρι και την δευτερη προσπαθεια. Αυτο εννοεις;

Κορίτσια, καλησπέρα!

Ρίτα μου εγώ εδώ καλά στο κρεβάτι, ευτυχώς δεν έχω καθόλου αίμα κι αναμένω να περάσουν οι μέρες για να βγώ και λίγο έξω. Ευτυχώς βέβαια που έχει γίνει βροχερός ο καιρός και ευνοεί το χουχούλιασμα στο σπίτι! Έχω όμως και κάτι πονάκια ιδίως εχθές το μεσημέρι χαμηλά στην κοιλιά και ειδικότερα πάνω στο κόκκαλο στο ηβικό οστό..είναι φυσιολογικό άραγε? Εσείς τι λέτε?

Aggeliki τι έγινε στο γιατρό? Όλα καλά..?

l1ITp3.png HDApp3.png

καλημέρα Ρίτα μου καλά είμαι :-):-) τελικά η ακατανόμαστη ήταν και όχι εμφύτευση το αίμα :-(:-(:-( δεν βρήκε τίποτα παθολογικό η γιατρός μου στον υπέρηχο και λέμε να κάνουμε ορμονολογικές εξετάσεις να δούμε τι συμβαίνει.....η ψυχολογία μου έχει πέσει αρκετά αλλά προσπαθώ να το ξεχάσω όσο γίνετε.....αυτά απο εμένα...εσύ πως πάς;

Κορίτσια, καλησπέρα!

Ρίτα μου εγώ εδώ καλά στο κρεβάτι, ευτυχώς δεν έχω καθόλου αίμα κι αναμένω να περάσουν οι μέρες για να βγώ και λίγο έξω. Ευτυχώς βέβαια που έχει γίνει βροχερός ο καιρός και ευνοεί το χουχούλιασμα στο σπίτι! Έχω όμως και κάτι πονάκια ιδίως εχθές το μεσημέρι χαμηλά στην κοιλιά και ειδικότερα πάνω στο κόκκαλο στο ηβικό οστό..είναι φυσιολογικό άραγε? Εσείς τι λέτε?

Aggeliki τι έγινε στο γιατρό? Όλα καλά..?

καλημέρα Αναστασία μου :):):) τι κάνει το μωράκι σου το γλυκό;κάθησε όσο περισσότερο γίνετε στο κρεβάτι να ξεκουραστείς....η γιατρός μου μου είπε οτι είναι φυσιολογικές αλαγές της περιόδου και οτι δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να με ανησυχεί,θα κάνουμε και ορμονολογικές εξετάσεις για σιγουριά αλλά το πιθανότερο είναι να αλλάζει ό κύκλος μου απο το άγχος....άντε να δούμε τι θα δούμε :?::?:

Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε;

Αναστασία όλα καλά, ευτυχώς! Για τους πόνους εγώ δε ξέρω να σου πω, αλλά υποπτεύομαι είναι φυσιολογικό.

Αγγελική μου και σε μένα έχει τύχει, αλλά το έχω διαβάσει και από πολλές άλλες κοπέλες, όταν αρχίζεις τις ελεύθερες επαφές κάπου τα παίζει ο κύκλος! Ίσως το δημιουργούμε εμείς οι ίδιες επειδή το βάζουμε στο μυαλό μας. Θα στρώσει πάλι, μην ανησυχείς.

Τι νέα οι υπόλοιπες; Εγώ δεν έχω νέα, έγινε η ωορρηξία μέσα στο ΣΚ όπως υποπτευόμουν, και τώρα έχει αρχίσει η βασανιστική αντίστροφη μέτρηση. Άντε να δούμε κι αυτόν τον μήνα....

nhZg.png

Aggeliki σ'ευχαριστω πολυ για τα λογια σου. Μακαρι και συ να εχεις τελεια νεα!!!

καλημέρα mar85 πως είσαι σήμερα;ελπίζβ να είσαι πιο αισιόδοξη... :):):)

καλημέρα mar85 πως είσαι σήμερα;ελπίζβ να είσαι πιο αισιόδοξη... :):):)

Δεν βρε παιδι μου.. Τι να πω... Μια ειμαι αισιοδοξη μια απογοητευομαι... Απο συμπτωματα τιποτα.. Μονο κατι πονακια που και που απροσδιοριστα, το οποιο θα οφειλεται στα χαπια... Αλλα κατα τ αλλα ουτε πρησμενο στηθος ουτε τιποτα... Τι να πω, ειναι καμια αλλη με θετικη χοριακη κ χωρις συμπτωματα;.

Εσυ πως εισαι;;;

καλησπέρα κορίτσια! Mar85 πρέπει να σου πω, πως άδικα ανησυχείς. καμιά κοπέλα δεν έχει συμπτώματα τόσο νωρίς. Διαβάζω και ένα άλλο φόρουμ που λέγεται η πρώτη εξωσωματική και ούτε αυτές οι κοπέλες ένιωθαν τπτ, ενώ ήταν έγκυοι. μην στενοχωριέσαι, όλα καλά θα πάνε θα δεις... Άλλη μια βδομαδίτσα θα περάσει και θα δεις αυξημένη χοριακή... εγώ πχ και στις τρεις εγκυμοσύνες μου δεν είχα συμπτώματα πριν την αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου, ενώ όσες άλλες φορές είχα και πιστευα πως ήμουν έγκυος τελικά μου ερχόταν... έχε πίστη και όλα είναι δυνατά..

Αγγελική τελικά ήταν η ανεπιθύμητη;; και εμένα μου έχει ρθει νωρίτερα και κάπου διάβασα για μικρή ωχρινική φάση και τελοσπάντων μπορεί να συμβεί μια στο τόσο, αλλά αυτό είναι φυσιλογικό και δεν επηρεάζει τους υπόλοιπους κύκλους, οπότε μην σκας. ο επόμενος μήνας θα είναι τελικά ο τυχερός!

Μαρκέλλα που χάθηκες;;; πως πας;;;

Μελιτίνη μακάρι αυτή τη στιγμή να έχεις μια βλαστοκύστη που είναι έτοιμη να εμφυτευθει.. Βρε κορίτσια νομίζω μου έχει στριψει τελικά. όλο σκέφτομαι πως θα είναι το υποτιθεμενο μωράκι τη συγκεκριμένη μέρα. ουφ να συνέλθουμε λίγο, εγώ δηλ!

Αναστασία εσύ τουλάχιστον έφυγες απο αυτό το στάδιο της τρέλας! τώρα σκέφτεσαι ως μαμα! ανησυχείς για το μωράκι σου και προσπαθείς να το προφυλάξεις! Κανε υπομονή μέχρι να δέσει καλά το νινί και θα έχεις την ευκαιρία να βγαίνεις συνέχεια!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...