Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια μου και απο εμενα ....Αναστασιαααα μουυυ δεν ειναι τιποτα και γ ξαδερφη μου ειχε πολυ αιμα στην αρχη αλλα μετα ολα καλα και η μικρη ειναι 3 ετων τωρα ....το νινακι σου ειναι μια χαρα ηρθε για να μείνει :) :) τα υπόλοιπα κοριτσια ολα καλα ? Θαλεια,vasiliki, melitini,Αγγελική, Ριτα,Μαρουσκα, Αθανασια,loio??????Αγγελικη μου μαζι δεν περιμένουμε εχεις κανενα συμπτωμα? Εγω τιποτα ουτε το στηθος ακομα δεν εχει πρηστεί που φουσκώνει πολλες μερες πριν.....Ριτακι σου εστειλα πμ εχει αρκετες μερες το ειδες?

καλησπέρα Μαρκέλα μου με πονάει πολύ η μέση μου και η πλάτη όταν ξαπλώνω,μου έχει πρηστεί το στήθος μου και κλασικά έχω και κάτι μικρά πονάκια χαμηλά στην κοιλιά.....κατα τα άλλα καλά :P:p

Σ'αγαπάω πιο πολύ και απ' τη ζωή μου 09/09/2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, το καφέ ροζ συνεχίζεται κυρίως όταν πάω τουαλέτα και μετα σκουπίζομαι & μυρίζει σαν παλιό αίμα..ο γιατρός είναι αισιόδοξος ότι πάμε καλύτερα και τη Δευτέρα θα βρεθούμε το απόγευμα..ελπίζω και πιστεύω ότι το μωράκι μου θα είναι καλά! Σας φιλώ όλες & σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε!!

μια χαρά θα είναι Αναστασία μου θα δεις :D:D θα ακούσεις και την καρδούλα του και ντουκου ντουκου θα ηρεμήσεις

καλησπέρα Μαρκέλα μου με πονάει πολύ η μέση μου και η πλάτη όταν ξαπλώνω,μου έχει πρηστεί το στήθος μου και κλασικά έχω και κάτι μικρά πονάκια χαμηλά στην κοιλιά.....κατα τα άλλα καλά :P:p

:) εύχομαι να έχεις σπορακι :) εγω δεν εχω τιποτα κανενα σύμπτωμα ουτε η μεση, ουτε υγρα τιποτααα ....περιμένω να πρηστεί το στήθος οπως κανει παντα :)

Κοριτσια εσεις οι εγκύουλες και εσεις που εχετε παιδακια αν θυμάστε. .. απο ποτε αρχίσατε να έχετε υγρα και πριν το θετικο τεστακι?

Αναστασια μου ολα καλα θα πανε θα δεις :) και το μωρακι θα ειναι εκει στην θέση του ολους τους εννέα μηνες :) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Κορίτσια, το καφέ ροζ συνεχίζεται κυρίως όταν πάω τουαλέτα και μετα σκουπίζομαι & μυρίζει σαν παλιό αίμα..ο γιατρός είναι αισιόδοξος ότι πάμε καλύτερα και τη Δευτέρα θα βρεθούμε το απόγευμα..ελπίζω και πιστεύω ότι το μωράκι μου θα είναι καλά! Σας φιλώ όλες & σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε!!

Αναστασία μου, μπόρα ήταν και πέρασε! Σε λίγους μήνες θα κρατάς αγκαλιά το μωράκι σου!

Μαρκέλλα μου, εγώ είχα τα συμπτώματα που έχω κι όταν περιμένω περίοδο. Το μόνο διαφορετικό ήταν η καθυστερηση. Ακόμα και τώρα η θυλέα άλως δεν είχε σκουρύνει, αλλά ήταν πιο ανοιχτόχρωμο. Νομίζω οι σχετικά ασφαλείς ενδείξεις είναι η θερμοκρασία και 2-3 μέρες καθυστέρησης.

Θάλεια μου, πώς περνάς; Αγγελική; μελιτίνη; μαρούσκα; Αθανασια;

Ρίτα, καλή ευκολία σήμερα στις εκλογές! http://static.mama365.gr/covers/_custom/mathimata-goneis/mathimata-goneis_590_9.jpg

Διαφημίσεις

Κορίτσια, καλημέρα! Είμαι καλύτερα σήμερα, είχα καφέ ροζ το πρωί στο σκουπισμά, αλλά όσο περνάει η ώρα μειώνεται και καθαρίζει..αύριο θα πάω και στον γιατρό να τα δούμε όλα στον υπέρηχο. Καλή ψήφο σε όλες! Εγώ είναι η 1η φορά στη ζωή μου που δεν θα πάω να ψηφίσω, αλλά προηγείται το σποράκι μου!!

l1ITp3.png HDApp3.png

Καλημερα κοριτσια μου ...μπραβοοοοοοοο Αναστασια μου ειδες ? Ολα καλααα :) :)

Μέχρι χθες το βραδυ δεν ειχα τιποτα κοριτσια μου και απο τις 4 και μιση το πρωι ειμαι ξύπνια ξυπνησα απο πονους περιοδου στη κοιλια και κατω χαμηλα αφου λεω τωρα θα κατεβει μια βδομαδα νωρίτερα. άρχισε το στηθος λιγο να πρήζετε ...αρα δεν την γλίτωσα και αυτον τον μηνα....η θερμοκρασία ανεβαινει μονο απο τις 10 το πρωι και μετα .

Loio εσυ τι θερμοκρασία ειχες? Ειχες πονους μια βδομαδα πριν? εγω ξυπνησα απο πολυ δυνατους πονους

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

κορίτσια καλησπέρα έχω απο το πρωί ένα πόνο στην πλάτη σαν να είναι τα νεφρά μου και με πονάει η κοιλιά μου αλλά όχι σε ένα συγκεκριμένο σημείο κάπως όπως όταν κάνεις πολλούς κοιλιακούς και μέτα πονάν οι μύες :confused::confused::confused::confused: το έχει πάθει καμιά σας αυτό;;;;

Καλημερα κοριτσια μου ...μπραβοοοοοοοο Αναστασια μου ειδες ? Ολα καλααα :) :)

Μέχρι χθες το βραδυ δεν ειχα τιποτα κοριτσια μου και απο τις 4 και μιση το πρωι ειμαι ξύπνια ξυπνησα απο πονους περιοδου στη κοιλια και κατω χαμηλα αφου λεω τωρα θα κατεβει μια βδομαδα νωρίτερα. άρχισε το στηθος λιγο να πρήζετε ...αρα δεν την γλίτωσα και αυτον τον μηνα....η θερμοκρασία ανεβαινει μονο απο τις 10 το πρωι και μετα .

Loio εσυ τι θερμοκρασία ειχες? Ειχες πονους μια βδομαδα πριν? εγω ξυπνησα απο πολυ δυνατους πονους

Πόνους περιόδου είχα κι εγώ για μια μέρα, μια βδομάδα περίπου μετά την ωορρηξία, ίσως να είναι η εμφύτευση, είχα σκεφτεί, αλλά δεν ρώτησα το γυναικολογο, για να σου πω σίγουρα. Στη δική μου περίπτωση ήταν πολύ πιο ήπιοι από αυτό που περιγράφεις.

Όσο αφορά τη θερμοκρασία, ξέρω ότι πρέπει να τη μετράς το πρωί πριν σηκωθείς από το κρεβάτι, αλλά να έχεις ξυπνήσει λίγη ώρα. Θα πρέπει να συγκρίνεις τη δική σου θερμοκρασία πριν την ωορρηξία με αυτήν μετά. Η θερμοκρασία ανεβαινει μετά την ωορρηξία και κατεβαίνει την πρώτη μέρα του επόμενου κύκλου. Πρακτικά το σύμπτωμα το έχεις παράλληλα με την καθυστέρηση.

Διαφημίσεις

κορίτσια καλησπέρα έχω απο το πρωί ένα πόνο στην πλάτη σαν να είναι τα νεφρά μου και με πονάει η κοιλιά μου αλλά όχι σε ένα συγκεκριμένο σημείο κάπως όπως όταν κάνεις πολλούς κοιλιακούς και μέτα πονάν οι μύες :confused::confused::confused::confused: το έχει πάθει καμιά σας αυτό;;;;

Αγγελική μου, παράξενο αυτό που περιγράφεις. Δεν το έχω ξανακούσει, βέβαια η κάθε μία έχει τα δικά της συμπτώματα :) πότε δεν περιμένεις; σου εύχομαι ολόψυχα ένα μεγάλο +++++++

Αγγελική μου, παράξενο αυτό που περιγράφεις. Δεν το έχω ξανακούσει, βέβαια η κάθε μία έχει τα δικά της συμπτώματα :) πότε δεν περιμένεις; σου εύχομαι ολόψυχα ένα μεγάλο +++++++

καλημέρα Ιοιο μου πολύ παράξενο το ξέρω :confused::confused::confused: δεν περιμένω στις 28-29,δεν νομίζω πάντως να είναι εγκυμοσύνη μάλλον κρύωσα....το σάββατο το βράδυ ξύπνησα να κάνω τσίσα και στο σκούπισμα είχα ελάχιστο αίμα....λίγα υγρά δηλαδή που είχαν χρώμα ρόζ...πάντως σήμερα νιώθω κουρασμένη με πονάνε το κόκαλα στην πλάτη και στα πόδια οπότε μάλλον την άρπαξα :(:(:( δεν πειράζει την επόμενη φορά

Εγω πάντως κορίτσια αυτό το αιματάκι της εμφύτευσης δεν το είδα ποτέ! Ούτε συμπτώματα είχα. Το μόνο σίγουρο σύμπτωμα είναι η καθυστέρηση... Εγώ το μόνο που ένιωσα την ημέρα που ήταν να αδιαθετήσω ήταν έντονοι πόνοι περιόδου...πιο έντονοι απο τους συνηθισμένους σε σημείο να στριφογυρίζω στο κρεβάτι απ' τον πόνο και μια περίοδος που δεν ήρθε ποτέ!!:P:p Οπότε...υπομονή! Αγγελική μου εύχομαι να είναι ο τυχερός σου μήνας:P

0g1Ip2.png

καλημέρα Ιοιο μου πολύ παράξενο το ξέρω :confused::confused::confused: δεν περιμένω στις 28-29,δεν νομίζω πάντως να είναι εγκυμοσύνη μάλλον κρύωσα....το σάββατο το βράδυ ξύπνησα να κάνω τσίσα και στο σκούπισμα είχα ελάχιστο αίμα....λίγα υγρά δηλαδή που είχαν χρώμα ρόζ...πάντως σήμερα νιώθω κουρασμένη με πονάνε το κόκαλα στην πλάτη και στα πόδια οπότε μάλλον την άρπαξα :(:(:( δεν πειράζει την επόμενη φορά

Καλημερα κοριτσια μου :) Αγγελικη μου το ροζ μπορει να ειναι εμφύτευση :);):) :)) και να ερθει το νινι :) :) το ξανα ειχες ποτε αυτο?

Εμενα κοριτσια θα μου ερθει σίγουρα περιμεν απο 27 εως 29 θερμοκρασία ειναι χαμηλη πολυ ...πονοι περιοδου και το στηθος δεν πρηστηκε πολυ λιγο καμια σχεση οπως τους προηγουμενους κυκλους ......

Loio μου ευχαριστω για την απαντηση .δηλαδη εσενα η θερμοκρασία ανέβηκε απο την ωορηξια ε? Η στην καθυστέρηση? Εχω μαθει απο εγκυουλες οτι δεν ειναι στανταρ αυτο ειχαν χαμηλη θερμοκρασία και ηταν εγκυουλες.....εμενα παντως θα ερθει το καταλαβαινω απο τον πολυ πονο ..

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλημερα κοριτσια μου :) Αγγελικη μου το ροζ μπορει να ειναι εμφύτευση :);):) :)) και να ερθει το νινι :) :) το ξανα ειχες ποτε αυτο?

Εμενα κοριτσια θα μου ερθει σίγουρα περιμεν απο 27 εως 29 θερμοκρασία ειναι χαμηλη πολυ ...πονοι περιοδου και το στηθος δεν πρηστηκε πολυ λιγο καμια σχεση οπως τους προηγουμενους κυκλους ......

Loio μου ευχαριστω για την απαντηση .δηλαδη εσενα η θερμοκρασία ανέβηκε απο την ωορηξια ε? Η στην καθυστέρηση? Εχω μαθει απο εγκυουλες οτι δεν ειναι στανταρ αυτο ειχαν χαμηλη θερμοκρασία και ηταν εγκυουλες.....εμενα παντως θα ερθει το καταλαβαινω απο τον πολυ πονο ..

Εγω είχα αρχίσει να μετράω μετά την ωορρηξία, γιατί τότε διάβασα πώς ακριβώς λειτουργεί, σίγουρα πάντως δεν έπεσε η θερμοκρασία, απλά θα πρέπει να συγκρίνεις τις δικές σου τιμές πριν και μετά την ωορρηξία.

Διαφημίσεις

λες ρε Μαρκέλα μου;όχι δεν το έχω ξανά πάθει αυτο..θέλω πάρα πολύ να είμαι έγκυος αλλά φοβάμαι όταν θα έρθει η ώρα να κάνω το τέστ μην βγεί αρνητικό :(:(:( και απο την άλλη δεν περνάν με τίποτα οι μέρες να δω τι θα γίνει :(:(:( κρίμα που δεν είμαστε κοντά με καμία σας να κάναμε μαζί το τέστ γιατί δεν θέλω να το κάνω μόνη μου αλλά ούτε και με τον αντρούλη μου για να μην τον στεναχωρώ :(:(:(:(

Αγγελική μου, μην απογοητεύεσαι. Το κρύωμα δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει σποράκι. Δυστυχώς πρέπει να κάνεις μια βδομαδα υπομονή και μετά βουρ τεστάκι! Οι μέρες αυτές είναι οι πιο άχαρες. Για το ροζ και την εμφύτευση το έχω διαβάσει κι εγώ. Κορίτσια σας εύχομαι σύντομα να δείτε το ++++ όλες σας!

Αναστασία μου, πώς είσαι σήμερα; περιμένουμε να μας πεις τα νεα σου!

Αγγελική μου, μην απογοητεύεσαι. Το κρύωμα δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει σποράκι. Δυστυχώς πρέπει να κάνεις μια βδομαδα υπομονή και μετά βουρ τεστάκι! Οι μέρες αυτές είναι οι πιο άχαρες. Για το ροζ και την εμφύτευση το έχω διαβάσει κι εγώ. Κορίτσια σας εύχομαι σύντομα να δείτε το ++++ όλες σας!

Αναστασία μου, πώς είσαι σήμερα; περιμένουμε να μας πεις τα νεα σου!

κορίτσια help πήγα τώρα τουαλέτα και έχω αίμα :confused::confused::confused::confused: λέτε να μου ήρθε απο τόσο νωρίς;μήπως να πάω στην γυναικολόγο μου;αγχώθηκα τώρα και απογοητεύτικα πάρα πολύ :(:(:(:(:( ήθελα πάρα πολύ να είναι αίμα εμφύτευσης αυτό που είχα δεί το σάββατο :(:(:(

κορίτσια help πήγα τώρα τουαλέτα και έχω αίμα :confused::confused::confused::confused: λέτε να μου ήρθε απο τόσο νωρίς;μήπως να πάω στην γυναικολόγο μου;αγχώθηκα τώρα και απογοητεύτικα πάρα πολύ :(:(:(:(:( ήθελα πάρα πολύ να είναι αίμα εμφύτευσης αυτό που είχα δεί το σάββατο :(:(:(

Αιμα κανονικο κοκκινο η ροζ? Ειναι πολυ? Μηπως ειναι εμφύτευση? Πολλες κοπελες ειχαν αιμα κανονικό και μετα σταματησε!!!! Πονας? Εγω λεω να παρεις τηλ τον γιατρο

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Αιμα κανονικο κοκκινο η ροζ? Ειναι πολυ? Μηπως ειναι εμφύτευση? Πολλες κοπελες ειχαν αιμα κανονικό και μετα σταματησε!!!! Πονας? Εγω λεω να παρεις τηλ τον γιατρο

ροζ όχι κόκκινο και όχι πάρα πολύ αλλά στο σκούπισμα έχει αρκετό στο χαρτί....πονάω όπως όταν μου έχω περίοδο...ρε γμτ λες να έχω τίποτα;είναι πολύ νωρίς για να μου έρθει περίοδος......

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι καλά, έχω καθαρίσει τελείως κι αναμένω το ραντεβού μου σήμερα στις 6 με τον γιατρό..ελπίζω όλα να είναι καλά!!

Aggeliki, πήρες τον γιατρό σου να τον ενημερώσεις για να σε καθοδηγήσει? Μήπως υπάρχει εγκυμοσύνη..? Η ξαδέρφη μου στο 2ο παιδί της κατάλαβε πολύ νωρίς ότι ήταν έγκυος και είχε αίμα από την αρχή και για τους 3 πρώτους μήνες συνεχόμενα! Ήταν αποκόλληση την οποία αντιμετώπισε με ενέσεις προγεστερόνης και ξάπλα & τώρα έχει ένα γιό 15 ετών και κοντά 2 μέτρα!!

l1ITp3.png HDApp3.png

Μπραβο Αναστασία μου περιμένουμε νεακια :)

Αγγελικη μου πως εισαι? Πηρες τον γιατρο σου??????????

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Αγγελική πώς είσαι;;; δηλ ουσιαστικά ήρθε αιμορραγία μία βδομάδα νωρίτερα;; κοίτα και εμένα μού έχει συμβεί, αλλά πια εμένα μου έχουν συμβει τα πάντα οπότε δεν είμαι συγκρίσιμο μέγεθος. Πότε έγινε η ωορρηξία;; δεν πέρασαν δύο βδομάδες από τότε;; ο πιο ειδικός να σου απαντήσει υπεύθυνα είναι ο γιατρός σου βεβαια. Τού τηλεφώνησες;;; ενημέρωσέ μας, ανησυχούμε για σένα...

Αναστασία, μπράβο! Ευτυχώς πέρασαν οι άσχημες μέρες! Τώρα θα είσαι στον γιατρό σου και περιμένουμε και από σένα τα νέα σου..

Κορίτσια εγώ πήγα στην ενδοκρινολόγο και μου βρήκε αρχή χασιμότο (κάποια κορίτσια ξέρουν τί λέω) και μου δωσε το χαπάκι να πέσει η τιμή του θυροειδούς. Σε κανα δυο με τρεις βδομάδες θα μπορούμε να ξαναρχίσουμε τις προσπάθειες. Βασικά δεν έχω διάθεση να προσέξω γιατί απλά ξέρω ότι αυτό το διάστημα αποκλείεται να φυτευθεί σπορακι. Βγήκε και το σπερμοδιάγραμμα του συζυγου και τα σπερματοζωάριά του είναι άψογα: πολλά, πάρα πολλά, γρήγορα, ζωηρά, έτοιμα να γονιμοποιήσουν! Αν σας πω και τιμές θα φρίξετε από την γονιμότητα. Αφού άρχισα να σκέφτομαι ότι κακόπεσαν με μένα τα καημένα!

Μαρκέλλα πώς είσαι;;; ακόμη μια βδομαδούλα σου έμεινε;;; μακάρι να είσαι έγκυος και να ελαττώνουμε σιγά σιγά γιατί επικράτησε μια στασιμότητα. Εύχομαι να είσαι η επόμενη τυχερή και μακάρι να μας πει ευχάριστα και η Αγγελική. Άντε να δούμε!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...