Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια μου :D:D:D:D τι κάνετε;πως ήταν το σ/κ σας;εμείς βαφτίσαμε τον ανιψούλη μου τον είπαμε Φίλιππο :D:D:D και σήμερα γιορτάζει η αδερφούλα του η άλλη μου ανιψούλα η μεγαλύτερη (3 χρονών) κατα τα άλλα τα ίδια..τελείωσαν οι γόνιμες χτες και τώρα αναμονή :D:D:D

Καλησπερα Αγγελική μου εμεις παμε μαζιιι και εμενα ο γιατρος μεχρι εχθες μου ειπε χθες και προχθές πονουσα απο την ωορηξια αλλα δεν αφησα μερα να παει χαμενη αν και δεν υοπολυ πιστευω ο Θεος ξξερει.ευχομαι να εισαι εγκυουλα κοριτσαρα μου ....εγω περιμενω απο 27 εως 29 :) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα, κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρούλη, το σποράκι μεγαλώνει κανονικά, οι εξετάσεις μου πολύ καλές και δε θα πάρω συμπληρώματα, μόνο το φολικό οξύ, δεν ακούσαμε την καρδούλα του. Θα πάμε ξανά σε 10 μέρες. Μέχρι τότε υπομονή....

Αναστασία μου, πώς πήγε η δική σου επίσκεψη;

Αθανασία μου, υπομονή μέχρι αύριο! !!

Αγγελική και Μαρκέλλα μου, μακάρι να έχετε ήδη τα σποράκια στις κοιλίτσες σας! Όλα όλα τα κορίτσια να δείτε στο τέλος του μήνα ++++++++

Κοριτσάκια μου!! Όλα καλά!! Το σποράκι μας μεγάλωσε (είναι 5 μέρες μεγαλύτερο από την ημερομηνία υπερήχου!) είναι 2εκ. & κουνούσε ποδαράκια χεράκια πολύ μικρά & η καρδιά χτύπαγε 152 χτύπους το λεπτό!! Οι εξετάσεις καλές & για τους μύκητες μου έδωσε συμπληρωματικές κολπικές και extra φάρμακα σίδηρο & ασβέστιο. Θα πάω πάλι σε 1 μήνα για αυχενική & papp A & μετά μάλλον τροφοβλάστη λόγω ηλικίας!

Ioio μπράβο για το σποράκι σου, ελπίζω να ηρέμησες λίγο τώρα!

Αthanasia, όλα καλά θα πάνε αύριο!! Αναμένουμε τα νέα σου..

Φιλιά & καληνύχτα σε όλες σας!!

Όνειρα γλυκά..

l1ITp3.png HDApp3.png

Καλησπέρα, κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρούλη, το σποράκι μεγαλώνει κανονικά, οι εξετάσεις μου πολύ καλές και δε θα πάρω συμπληρώματα, μόνο το φολικό οξύ, δεν ακούσαμε την καρδούλα του. Θα πάμε ξανά σε 10 μέρες. Μέχρι τότε υπομονή....

Αναστασία μου, πώς πήγε η δική σου επίσκεψη;

Αθανασία μου, υπομονή μέχρι αύριο! !!

Αγγελική και Μαρκέλλα μου, μακάρι να έχετε ήδη τα σποράκια στις κοιλίτσες σας! Όλα όλα τα κορίτσια να δείτε στο τέλος του μήνα ++++++++

Μπραβο loio μου τελεια τα νεακια σου ειδες το σακουλακι εεεε? :) :) :) :) :) :) τι χαρααααααααααα εύχομαι να μείνουμε εγκύουλες και εμεις σύντομα :) αντε σε 10 μερες θα ακουσεις το ντουκου ντουκου :) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Αχ Αναστασία τι ωραία! Πώς ζηλεύω! 5 μερες διαφορά έχουμε! Ε που θα παει δε θα δω κι εγω κανα χερακι και κανα ποδαρακι να κουνιεται... πως θα ξημερωσει βρε κοριτσια! Το μάτι δεν κλείνει με τίποτα...ούτε πρόκειται να κλείσει...

0g1Ip2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!! Ακούσαμε καρδούλα! Ντούκου ντούκου ντούκου ντούκου. λέω το γιατρο σίγουρα δεν είναι δικιά μου; Μου λέει όοχιιιιιι είναι σίγουρα του μωρού!!! Του μωρού κορίτσια, του δικού μου μωρου:D:D:D. ΠΗΤ 2/5. και μου είπε πως είναι μια βδομάδα πιο μεγάλο απ' όσο πρέπει(λέτε να τον τσάκωσα το γιο;). Αυτά από μένα...Θα κλείσω ραντεβού για αυχενική. Σε δύο εβδομάδες ξανά!!!! Κορίτσια εύχομαι σε όλες να το περάσετε....δεν περιγράφεται το συναίσθημα:D:D:D

0g1Ip2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!! Ακούσαμε καρδούλα! Ντούκου ντούκου ντούκου ντούκου. λέω το γιατρο σίγουρα δεν είναι δικιά μου; Μου λέει όοχιιιιιι είναι σίγουρα του μωρού!!! Του μωρού κορίτσια, του δικού μου μωρου:D:D:D. ΠΗΤ 2/5. και μου είπε πως είναι μια βδομάδα πιο μεγάλο απ' όσο πρέπει(λέτε να τον τσάκωσα το γιο;). Αυτά από μένα...Θα κλείσω ραντεβού για αυχενική. Σε δύο εβδομάδες ξανά!!!! Κορίτσια εύχομαι σε όλες να το περάσετε....δεν περιγράφεται το συναίσθημα:D:D:D

Καλημερα Αθανασια μουυυυυυυ τι νέα ευχάριστα ειναι αυτα Παναγια μου??? Ντουκου ντούκου :) :) :) :) μπραβο κοριτσια μπραβο πολυ Χαρούμενα νεα :) :) :)

Αναστασιαααα μου ολα καλα ε ? 152 παλμους ε? Πω πω πολλα δωρακια Θεου να ειναι ολα γερα και εγλογιμενα χιιχχιχι μπραβο κοριτσια μου μπραβο

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Αθανασία μου, τί ευχάριστα νέα είναι αυτά!!!! Συγχαρητήρια! Είσαι κι εσύ μανούλα Μαΐου! Τελικά έχουμε μόλις μία βδομάδα διάφορα! Μετράω ήδη αντίστροφα για το επόμενο ραντεβού!

Μαρκέλλα, Αγγελική, Ρίτα και υπόλοιπα κοριτσια μακάρι αυτόν το μήνα να δείτε το ++++++

Κορίτσια, καλημέρα! Δεν είμαι καλά..ξύπνησα το πρωί για τσίσα και είχα στο εσώρουχο αίμα και στη λεκάνη και στο σκούπισμα. Ήταν κόκκινο στο χρώμα της ντομάτας, πήρα τον γιατρό μου είπε ξάπλα στο κρεβάτι τελείως και utrogestan πρωι μεσημέρι βράδυ και θα μιλήσουμε το απόγευμα πάλι. Μάλλον είναι αποκόλληση:-( , είχα και στην κόρη μου στον 2ο μήνα..μακάρι να πάνε όλα καλά..προσπαθώ να είμαι ήρεμη και αισιόδοξη. Ουφφφ!

l1ITp3.png HDApp3.png

Κορίτσια, καλημέρα! Δεν είμαι καλά..ξύπνησα το πρωί για τσίσα και είχα στο εσώρουχο αίμα και στη λεκάνη και στο σκούπισμα. Ήταν κόκκινο στο χρώμα της ντομάτας, πήρα τον γιατρό μου είπε ξάπλα στο κρεβάτι τελείως και utrogestan πρωι μεσημέρι βράδυ και θα μιλήσουμε το απόγευμα πάλι. Μάλλον είναι αποκόλληση:-( , είχα και στην κόρη μου στον 2ο μήνα..μακάρι να πάνε όλα καλά..προσπαθώ να είμαι ήρεμη και αισιόδοξη. Ουφφφ!

καλημέρα Αναστασία μου μην αγχώνεσαι καθόλου και η αδερφή μου είχε μια μικρή αποκόλληση και όλα πήγαν μια χαρά (τώρα η ανηψια μου είναι 3) ξάπλωσε χαλάρωσε και όλα θα πάνε τέλεια θα το δεις :):):)

Σ'αγαπάω πιο πολύ και απ' τη ζωή μου 09/09/2012

Διαφημίσεις

Αναστασία μου, μην αγχώνεσαι, μπορεί να μην είναι καν αποκόλληση. Στον τελευταίο υπέρηχο ο γιατρός μου, μου είπε ότι είδε ένα αιμάτωμα στη μήτρα, ότι είναι κάτι συνηθισμένο και ότι θα δω αίμα, να μην αγχωθώ. Σκέψου ότι ο γιατρός σου επιλέγει την πιο ασφαλή μέθοδο για σένα και το μωρό. όλα θα πάνε καλά :D:D

Αναστασία, έλα μην απελπίζεσαι! Αφού είδες αίμα και στην κόρη σου, που τώρα χαίρει άκρας υγείας, θα έπρεπε να είσαι πιο αισιόδοξη! Μην βάζεις τα χειρότερα στο μυαλό σου! Τότε πώς το αντιμετώπισες;; έπαιρνες τα χαπάκια αυτά και ακινησία ή μήπως νοσηλέυτηκες κάποιες μέρες στο νοσ;; εγώ στην κόρη μου είχα λίγο αίμα και έπαιρνα και εγώ τα χάπια αυτά. Παρόλο που μου συστήθηκε εισαγωγή στο νοσοκ, δεν ήθελα να μείνω και έφυγα. Βλέπεις όλες έχουμε ανάλογη εμπειρία. Τηλεφώνησε πάλι στον γιατρό σου και πήγαινε, αν μπορείς να σε δει... Και μην αγχώνεσαι, όλα καλά θα πάνε..

Κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι, παρόλο που είναι δευτερεύον και σίγουρα ο νους μας είναι στην Αναστασία. Βγήκαν τα αποτελέσματα των ορμονικών μου εξετάσεων και είναι καλά, εκτός από την TSH που είναι 5,06. ξέρετε τπτ για ήπιο υποθυροειδισμό;; και πάλι δεν επιμένω, εύχομαι όλα να πάνε καλά στην Αναστασία, όπως και στα υπόλοιπα κορίτσια μας, που είτε αναμένουν ευχάριστα νέα, είτε περιμένουν ήδη παιδάκι

Ρίτα μου, σ'ευχαριστώ για την υποστήριξη σου. Είμαι αισιόδοξη ότι είναι αποκόλληση και θα το ξεπεράσω! Η ημέρα κύλισε με λιγότερο αίμα προς το ρόζ εκτός από το μεσημερί που πήγα τουαλέτα όχι για τσίσα για το άλλο..κι επειδή σφίχτηκα, όταν σκουπίστηκα είχα 2 κομματάκια αίμα σκούρο σαν βλένες μικρά...πήρα τον γιατρό πριν λίγο μου είπε συνεχίζουμε ξάπλα τελείως με τα φάρμακα για να μην επηρεάσει η αποκόλληση το μωρό κσι θα μιλήσουμε πάλι το πρωί... Ελπίζω να πάνε όλα καλά!! Σας φιλώ..

l1ITp3.png HDApp3.png

Διαφημίσεις

Ε καλά οι βλένες μπορεί να ήταν από παλαιό αίμα. μην στενοχωριέσαι, όλα καλά θα πάνε. το μωράκι σου ήρθε για να μείνει.. Α, τώρα που το σκέφτομαι, τότε που είχα παέι στο νοσοκ με λίγο αίμα, με είχαν ρωτήσει αν αλλάζα μήνα. Και αν θυμάμαι καλά αυτές τις μέρες δεν αλλάζεις μήνα με βάση την η.τ.π.;; όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς..

Αναστασία εσύ τα ξέρεις καλύτερα από μένα, καθώς εγώ δεν έχω μείνει καν έγκυος ποτέ ενώ εσύ έχεις ήδη μια παρόμοια εμπειρία, αλλά αν σε παρηγορεί λίγο, κολλητή μου φίλη είχε φοβερή αιμορραγία σχεδόν όλο το πρώτο τρίμηνο και την έβγαλε ξάπλα. Φυσικά το μωράκι τα πάει μια χαρά κι αυτή τώρα πια έχει αρχίσει να σηκώνεται. Γενικά ακούω γύρω μου ότι συμβαίνει συχνά. Όλα καλά θα πάνε! Να είσαι ήρεμη.

Ρίτα μου η tsh σου δείχνει ήπιο υποθυρεοειδισμό όπως είπες κι εσύ. Θα πας στον ενδοκρινολόγο και θα σου δώσει ένα χαπάκι να το ρυθμίσεις γιατί είναι σημαντικό αν θες να μείνεις έγκυος. Ίσως και να δυσκολεύει λίγο τη σύλληψη. Εγώ είχα κοντά στο 4 και πήρα χάπι. Μου είπε για γυναίκες μου θέλουν να συλλάβουν την θέλουμε κάτω από 2. Μην ανησυχείς, είναι συνηθισμένο και ρυθμίζεται εύκολα. Αλλά μην το αφήσεις.

nhZg.png

Κορίτσια να ρωτήσω κι εγώ κάτι, έχει καμία εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι για ενδομητρίωση; Έχω μια κύστη ενδομητρίωσης στην ωοθήκη και ο γιατρός μου είπε ότι δεν είναι σίγουρο ότι αυτή από μόνη της επηρεάζει τη σύλληψη. Τα πράγματα θα ήταν χειρότερα αν είχα και αλλού εστίες, πράγμα που δε μπορούμε να ξέρουμε αν δεν κάνουμε λαπαροσκόπηση. Επειδή όμως δεν έχω καθόλου πόνους στην περιοχή, και ακόμα και την περίοδό μου δεν την καταλαβαίνω καν, μου είπε ότι είναι απίθανο να έχω και αλλού. Άρα μου πρότεινε να προχωρήσουμε συντηρητικά, να κάνω και μια σαλπιγγογραφία, και αν όλα τ'άλλα είναι καλά και δεν μείνω μέχρι τα Χριστούγεννα να δούμε τότε αν θα κάνουμε λαπαροσκόπηση. Πως σας φαίνεται εσάς αυτό; Βασικά έχετε ακούσει περίπτωση εγκυμοσύνης ενώ υπάρχει ενδομητρίωση; Φοβάμαι μήπως τζάμπα τρώμε χρόνο.

nhZg.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!καλέ τι έγινε...εχω χάσει επεισόδια!!!

Αναστασία μου μην αγχώνεσαι....όλα θα πάνε καλά...ξεκούραση κ ξάπλα κ θα είσαι οκ!!οι σκέψεις μας είναι μαζί σου!!!αλλά αφού είχες δει κ στην κόρη σου μήπως θα ξαναεβλεπες κ τώρα??τεσπα μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά!!-!!

ριτακι μου η τιμή είναι μεγάλη για να μείνεις έγκυος....δυσκολεύει την σύλληψη.Εγώ πρέπει να έχω 1 με 1.50 το πολύ λόγο χασιμοτο.αλλά γενικά ξέρω ότι πρέπει να είναι κάτω από 2 Για σύλληψη.

τα υπόλοιπα κορίτσια καλα???Μαρκέλλα,μελιτινι,Αγγελική,αθανασία,λοιο,μαρουσκα???

hiEW.pngpFRip3.png

Κορίτσια, καλημέρα! Είχα μια καλή νύχτα, μόνο το βράδυ κατα τις 9 πόναγα χαμηλά & είχα και τσιμπιματάκια και φοβήθηκα λίγο.. Τώρα το πρωί που σηκώθηκα για τουαλέτα είχα στο σκούπισμα ροζ καφέ και τα τσίσα μου καθαρά..λέτε να υποχωρεί η αποκόλληση και να είναι καλά το μωράκι μου?

l1ITp3.png HDApp3.png

Κορίτσια, καλημέρα! Είχα μια καλή νύχτα, μόνο το βράδυ κατα τις 9 πόναγα χαμηλά & είχα και τσιμπιματάκια και φοβήθηκα λίγο.. Τώρα το πρωί που σηκώθηκα για τουαλέτα είχα στο σκούπισμα ροζ καφέ και τα τσίσα μου καθαρά..λέτε να υποχωρεί η αποκόλληση και να είναι καλά το μωράκι μου?

καλημέρα Αναστασία μου!!!!μην φοβάσαι το μωράκι σου ήρθε για να μείνει...όλα καλά θα πάνε θα το δείς :D:D:D:D εσύ χαλάρωσε και ξεκουράσου.....μια χαρά θα είναι το ζουζουνάκι σου :D:D:D:D

Καλημέρα κορίτσια!!!!καλέ τι έγινε...εχω χάσει επεισόδια!!!

Αναστασία μου μην αγχώνεσαι....όλα θα πάνε καλά...ξεκούραση κ ξάπλα κ θα είσαι οκ!!οι σκέψεις μας είναι μαζί σου!!!αλλά αφού είχες δει κ στην κόρη σου μήπως θα ξαναεβλεπες κ τώρα??τεσπα μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά!!-!!

ριτακι μου η τιμή είναι μεγάλη για να μείνεις έγκυος....δυσκολεύει την σύλληψη.Εγώ πρέπει να έχω 1 με 1.50 το πολύ λόγο χασιμοτο.αλλά γενικά ξέρω ότι πρέπει να είναι κάτω από 2 Για σύλληψη.

τα υπόλοιπα κορίτσια καλα???Μαρκέλλα,μελιτινι,Αγγελική,αθανασία,λοιο,μαρουσκα???

καλημέρα Θάλεια μου στην αναμονή (δεν) περιμένω στις 29 οπότε υπομονή.........εσύ;

Καλησπερα κοριτσια μου και απο εμενα ....Αναστασιαααα μουυυ δεν ειναι τιποτα και γ ξαδερφη μου ειχε πολυ αιμα στην αρχη αλλα μετα ολα καλα και η μικρη ειναι 3 ετων τωρα ....το νινακι σου ειναι μια χαρα ηρθε για να μείνει :) :) τα υπόλοιπα κοριτσια ολα καλα ? Θαλεια,vasiliki, melitini,Αγγελική, Ριτα,Μαρουσκα, Αθανασια,loio??????Αγγελικη μου μαζι δεν περιμένουμε εχεις κανενα συμπτωμα? Εγω τιποτα ουτε το στηθος ακομα δεν εχει πρηστεί που φουσκώνει πολλες μερες πριν.....Ριτακι σου εστειλα πμ εχει αρκετες μερες το ειδες?

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

ΝΑΙ πλεον θα ειναι ολα μια χαρα παρε τα χαπακια και θα ειναι καλα το νινακι σου :) :) :) :) το μυαλό μας θα ειναι σε εσενα .....ππτε εχεις ραντεβου στο γιατρο?

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Κορίτσια, το καφέ ροζ συνεχίζεται κυρίως όταν πάω τουαλέτα και μετα σκουπίζομαι & μυρίζει σαν παλιό αίμα..ο γιατρός είναι αισιόδοξος ότι πάμε καλύτερα και τη Δευτέρα θα βρεθούμε το απόγευμα..ελπίζω και πιστεύω ότι το μωράκι μου θα είναι καλά! Σας φιλώ όλες & σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε!!

l1ITp3.png HDApp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...