Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Τέλεια τα νέα σου Μαρκέλλα! Άντε λοιπόν αυτό το τριήμερο να το αφιερώσεις στον άνδρα σου και να μην κάνεις τπτ άλλο! ΤΟ ΠΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ! Δηλ πάρτο σαν μήνα του μέλιτος! Αχ τέλεια!

Εμένα δεν ήρθε ακόμα, μα όπου ναναι.. Έβλεπα σήμερα το πρωί στον ύπνο μου ότι έκανα λέει τεστ κυήσεως και βγήκε θετικό... Ξύπνησα και σκέφτηκα πως μόνο στα όνειρα θα βλέπω τετοια τεστ

Φυγε κοκκινουλα μακρια απο την Ριταααααααααα :) ξουτ οχι δεν θα ερθει ποτε μετρας καθυστέρηση? ????

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Αγγελική τα Γιάννενα τα λατρεύω! Πιστεύω είναι η ομορφότερη πόλη της Ελλάδας. Βέβαια πέρασα και τα καλύτερά μου χρόνια -φοιτητικά- εκεί, οπότε έχω μια αδυναμία παραπάνω.

Θάλεια κι εγώ από τον Γενάρη προσπαθώ. Είπαμε με το που μπει ο χρόνος ξεκινάμε προσπάθειες. Βλέπω να μπαίνει και ο επόμενος κι εμείς ακόμα να προσπαθούμε. :)

Μαρκέλλα καλώς σας βρήκα, και μάλιστα στην καλύτερή σου φάση! Όλα τέλεια τα βρήκε ο γιατρός και να δεις που αυτός θα είναι ο μήνας σου. Κι εγώ έκλεισα για την άλλη βδομάδα να δούμε πως θα προχωρήσουμε. Δεν θέλω να το αφήσω άλλο, άσε που νομίζω ότι κερδισμένη θα βγω από τις εξετάσεις γιατί ή που θα ξεαγχώνομαι με κάθε εξετάση που θα βγαίνει καλή ή που θα βρω το πρόβλημα και θα το αντιμετωπίσω. Οπότε ανυπομονώ!

Ρίτα πότε περιμένεις; Μετράμε καθυστέρηση;; :-D

nhZg.png

Καλημέρα κορίτσια.

Αγγελική τα Γιάννενα τα λατρεύω! Πιστεύω είναι η ομορφότερη πόλη της Ελλάδας. Βέβαια πέρασα και τα καλύτερά μου χρόνια -φοιτητικά- εκεί, οπότε έχω μια αδυναμία παραπάνω.

Θάλεια κι εγώ από τον Γενάρη προσπαθώ. Είπαμε με το που μπει ο χρόνος ξεκινάμε προσπάθειες. Βλέπω να μπαίνει και ο επόμενος κι εμείς ακόμα να προσπαθούμε. :)

Μαρκέλλα καλώς σας βρήκα, και μάλιστα στην καλύτερή σου φάση! Όλα τέλεια τα βρήκε ο γιατρός και να δεις που αυτός θα είναι ο μήνας σου. Κι εγώ έκλεισα για την άλλη βδομάδα να δούμε πως θα προχωρήσουμε. Δεν θέλω να το αφήσω άλλο, άσε που νομίζω ότι κερδισμένη θα βγω από τις εξετάσεις γιατί ή που θα ξεαγχώνομαι με κάθε εξετάση που θα βγαίνει καλή ή που θα βρω το πρόβλημα και θα το αντιμετωπίσω. Οπότε ανυπομονώ!

Ρίτα πότε περιμένεις; Μετράμε καθυστέρηση;; :-D

Σου εύχομαι με ενα νινακι κοριτσι μου σύντομα και εγω στον όγδοο μηνα προσπαθειών παω μετα απο μια βιοχημικη που ειχα ..... ολα θα πανε καλα πιστη στον ΘΕΟ :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Τα αλλα τα κορίτσια μου τι κανουν? ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΘΑΛΕΙΑ , NIKOLITSA , MeLETIA,ΜΑΡΑΚΙ,VASILIKI ??? Οι εγκύουλες μας ? ???:) :) :) :) :) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

Μαρκέλλα καλησπέρα και σε σένα, εύχομαι αυτός ο μήνας να είναι ο τυχερός σου! Τα δικά μου νέα super!!! Σήμερα δεν έκανα εμετόοοοοο!!!!!! Γιούπιιιιιιιιι..............:D:D

0g1Ip2.png

Μαρκέλλα καλησπέρα και σε σένα, εύχομαι αυτός ο μήνας να είναι ο τυχερός σου! Τα δικά μου νέα super!!! Σήμερα δεν έκανα εμετόοοοοο!!!!!! Γιούπιιιιιιιιι..............:D:D

Μπραβο μπραβοοοοο athanasia moy ρίξε μπεμπεδοσκονη ριξεεεεεε σε ολες μας :) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Κορίτσια καλησπέρα!!! :P

χάθηκα λίγο..προσπαθούσα να μη σκέφτομαι καθόλου ότι έχει να κάνει με εγκυμοσύνες και μωρά!δεν μπήκα ούτε στο φόρουμ αυτές τις μέρες!Όμως από σήμερα που ξεκινούν οι γόνιμες μέρες επέστρεψε και το άγχος..είχα κάτι μικρές ενοχλήσεις χαμηλά δεξιά κοντά στην ωοθήκη σήμερα..το παθαίνω σχεδόν κάθε μήνα πριν την ωορρηξία από τότε που ξεκινήσαμε προσπάθειες (5 μήνες) ο γιατρός το αποδίδει σε άγχος για σύλληψη..κατά τα άλλα προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη..από σήμερα λοιπόν έχει πολλές αγκαλίτσες!!

Εσείς κοριτσάκια τι κάνετε? Μαρκέλλα μου χαίρομαι πολύ που όλα είναι σούπερ!!δωστου να καταλάβει λοιπόν και με συνταγή γιατρού.. :o καλά πάντα είχα την απορία αν μπορούμε να πιούμε κάνα ποτηράκι κρασί πριν..χιχιχι.. athanasia μου χαίρομαι και για σένα.. όλα τέλεια λοιπόν!melitini καλωσόρισες, καλά θα κάνεις να αρχίσεις εξετάσεις και γω στη ίδια φάση βρίσκομαι αν μου ρθει και αυτό το μήνα θα ξεκινήσουμε και μεις!έχω την αίσθηση πως και μόνο το άγχος που έχω ότι μπορεί να έχω κάτι που να εμποδίζει τη σύλληψη και μόνο από αυτό δεν μπορώ να μείνω έγκυος! Ρίτα μου μη χάνεις ελπίδες όσο δεν έρχεται..αχ με αυτά τα όνειρα τι θα γίνουμε?κάθε μήνα λίγο πριν τη περίοδο να βλέπουμε τόσα όνειρα και να προσπαθούμε κάθε φορά να τα ερμηνεύσουμε..άτιμο υποσυνείδητο έχουμε τη λαχτάρα μας έχουμε και σένα!Αγγελική συμφωνώ απόλυτα με τα συμπτώματα έχω και γω καταμπερδευτεί πάντως κατά την άποψη μου τα περισσότερα συμπτώματα εγκυμοσύνης μοιάζουν αφενός με αυτά του άγχους αφετέρου με τις περιόδου οπότε άντε να βγάλουμε άκρη!! Θάλεια μου ποια ορμόνη δίνει ενδείξεις για hasimoto? φιλάκια σε όλες και θετική σκέψη κάθε μέρα όλη μέρα!!!! :-P :razz: :-P

Πήγα, που λέτε κορίτσια, να κάνω πιπί μου και τσουπ τσουπ να σου την σινάμενη κουνάμενη! Δεν στενοχωρήθηκα ούτε και εξεπλάγην, γιατί την περίμενα.ομως λίγο αγχώθηκα για το πότε θα κάνω τις ορμονολογικές που η 3η μέρα πέφτει ΣΚ! Αμάν πώς λειτουργεί σε μένα άψογα ο νόμος της γκαντεμοσύνης! Τέλοσπάντων θα πάρω τον μικροβιολόγο να ρωτήσω.. Α, είπα και στον ανδρούλη μου γαι κείνο το σπερμοδιάγραμμα και "χάρηκε".

Πάντως, όπως και να το κάνεις, ριζώνει μέσα μου αυτή η απαισιοδοξία, ότι θετικο τεστάκι γιοκ. Και όχι τπτ εγώ δεν θέλω να μείνω έγκυος από Γενάρη έως Μάρτη για να μη γεννήσω στα τέλη του χρόνου. Πιστέψτε με είναι πολύ άδικο για το παιδί να κουβαλά έναν ολόκληρο χρόνο στην πλάτη του και να πηγαίνει μικρό και ανώριμο σχολείο, ενώ παιδάκια που γεννήθηκαν ένα δυο μήνες μετά να πηγαίνουν πανέτοιμα και σε μία τάξη μικρότερη. Τοχω ζήσει γι' αυτό σας το λέω.

Ε, αυτά τα νέα μας, έπεται ένας καινούριος μήνας γονιμότητας σε όλες μας, εύχομαι να πάνε όλα καλά και από τον άλλο μήνα να μιλάμε για φουσκωμένες κοιλίτσες και για ακόμη περισσότερο φουσκωμένες!

Πήγα, που λέτε κορίτσια, να κάνω πιπί μου και τσουπ τσουπ να σου την σινάμενη κουνάμενη! Δεν στενοχωρήθηκα ούτε και εξεπλάγην, γιατί την περίμενα.ομως λίγο αγχώθηκα για το πότε θα κάνω τις ορμονολογικές που η 3η μέρα πέφτει ΣΚ! Αμάν πώς λειτουργεί σε μένα άψογα ο νόμος της γκαντεμοσύνης! Τέλοσπάντων θα πάρω τον μικροβιολόγο να ρωτήσω.. Α, είπα και στον ανδρούλη μου γαι κείνο το σπερμοδιάγραμμα και "χάρηκε".

Πάντως, όπως και να το κάνεις, ριζώνει μέσα μου αυτή η απαισιοδοξία, ότι θετικο τεστάκι γιοκ. Και όχι τπτ εγώ δεν θέλω να μείνω έγκυος από Γενάρη έως Μάρτη για να μη γεννήσω στα τέλη του χρόνου. Πιστέψτε με είναι πολύ άδικο για το παιδί να κουβαλά έναν ολόκληρο χρόνο στην πλάτη του και να πηγαίνει μικρό και ανώριμο σχολείο, ενώ παιδάκια που γεννήθηκαν ένα δυο μήνες μετά να πηγαίνουν πανέτοιμα και σε μία τάξη μικρότερη. Τοχω ζήσει γι' αυτό σας το λέω.

Ε, αυτά τα νέα μας, έπεται ένας καινούριος μήνας γονιμότητας σε όλες μας, εύχομαι να πάνε όλα καλά και από τον άλλο μήνα να μιλάμε για φουσκωμένες κοιλίτσες και για ακόμη περισσότερο φουσκωμένες!

Ρίτα μου δεν πειράζει..ο επόμενος μήνας εύχομαι να είναι και ο τυχερός!!αυτές τις μέρες ηρέμησε, μη σκέφτεσαι τίποτα.. πάρε πολλές αγκαλιές τα παιδάκια σου και προετοιμάσου για νέες... περιπέτειες με το σύζυγο.. ;)

Αναφορικά με τις ορμονικές εξετάσεις να ξέρεις ότι εφόσον σου ήρθε η ''φίλη μας'' πρίν τις 20.00 η σημερινή λογίζεται ως η πρώτη μέρα του κύκλου.. τα μεγάλα μικροβιολογικά κέντρα είναι ανοιχτά και το Σάββατο! ρώτα όμως και το μικροβιολόγο σου!

Διαφημίσεις

κοριτσάκια Γεια σας!!!

τι κάνετε,εμείς καλά!!!!!😃😃😃😃😃

λοιπόν γενικά για θυροειδη είναι η TSH αλλά για χασιμοτο βλέπουν τα αντισώματα δλδ την anti-tro και anti-tg

ριτακι μου δεν πειράζει την επόμενη φορά κορίτσια....έχει ο Θεός ,Υγεία να έχουμε κ τα άλλα θα έρθουν...

hiEW.pngpFRip3.png

Τελικά ο μικροβιολόγος μού είπε να πάω την Δευτέρα. Σκέφτομαι να κάνω και ένα τεστ παπ εκεί στα μισά του κυκλου να σιγουρευτώ ότι έφυγε η φλεγμονή. Τώρα το μετάνιωσα που είχα βάλει το σπιράλ, παρόλο που μου μίκραινε τον κύκλο και πλέον είναι σταθερός. Τελοσπάντων, ξέρετε τί αστείο θυμήθηκα τώρα;; τότε που έκανα προσπάθειες για το δεύτερο μου παιδάκι και ήθελα διακαώς να μείνω έγκυος και η μητέρα μου όποτε ερχόταν σπίτι μου έφερνε δώρο (μεταξύ άλλων) σερβιέτες!!

Αχ ελπίζω να μην μας ξαναχρειαστούν!!

Μαρούσκα πώς πας;;; και εσύ στις γόνιμες;; κοίτα σύμπτωση με την Μαρκέλλα! Θα αναστενάξουν πατώματα σήμερα! Μαρκέλλα γι αυτό εξαφανίστηκες;;;; αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αθανασία τέλεια, το νινί μας σήμερα ήταν ήσυχο;; μάλλον έκανε νανακια! Αχ ανυπομονώ να μας πείτε εντυπώσεις από υπέρηχους! πότε θα πάτε Αθανασία, Αναστασία και Ιοιο;;;

Αθανασία τέλεια, το νινί μας σήμερα ήταν ήσυχο;; μάλλον έκανε νανακια! Αχ ανυπομονώ να μας πείτε εντυπώσεις από υπέρηχους! πότε θα πάτε Αθανασία, Αναστασία και Ιοιο;;;

Καλημέρα Ρίτα!!! Ναι, χθες έκανε νανάκια... σήμερα νομίζω ξύπνησε πρωϊ πρωϊ!!! Τρίτη πρωϊ έχω ραντεβού με το γιατρό!!! Θα είμαι στην αρχή της 8ης εβδομαδας τότε!!!

0g1Ip2.png

Καλημέρα Ρίτα!!! Ναι, χθες έκανε νανάκια... σήμερα νομίζω ξύπνησε πρωϊ πρωϊ!!! Τρίτη πρωϊ έχω ραντεβού με το γιατρό!!! Θα είμαι στην αρχή της 8ης εβδομαδας τότε!!!

Καλημέρα, Αθανασία! Και σκεφτόμουν ότι είμαι η μόνη έγκυος που ξυπνάει πρωί πρωί :)

Το επόμενο ραντεβού μου είναι τη Δευτέρα, θα είμαι στην αρχή της 6ης βδομάδας. Έχω τόσο πολύ αγωνία, ανυπομονώ να τελειώσει το πρώτο τρίμηνο που είναι και επικίνδυνο.

Διαφημίσεις

Αθανασία, Αναστασία αυχενική ξέρετε πότε θα κάνετε; έχω διαβάσει ότι γίνεται ανάμεσα στην 11 η και 13 η βδομάδα.

Ρίτα μου μη στεναχωριέσαι για την κοκκινούλα. Σκέψου ότι όταν σου έρχεται στην ώρα της είναι ένδειξη ότι το σύστημα λειτουργεί, οπότε το σποράκι είναι θέμα χρόνου :)

Μαρκέλλα, καλή επιτυχία ;) να θυμάσαι αυτές τις μέρες σαν μήνα του μέλιτος :)

Αγγελική μου, πώς τα περνάς; τα υπόλοιπα κοριτσια; με το καλό τα σποράκια να σας έρθουν!

Ιοιο καλημέρα και σε σένα!!! Από συμπτώματα εσύ πως πας; Κι εγώ απ' όσο ξέρω εκεί γύρω γίνεται η αυχενική. Την Τρίτη που θα πάω θα το ρωτήσω! Αχ άντε να περάσει ακόμη ένας μήνας να φύγει το περισσότερο άγχος. Να σε ρωτήσω αιματολογικές για τοξόπλασμα κ.λ.π έκανες?

0g1Ip2.png

Ιοιο καλημέρα και σε σένα!!! Από συμπτώματα εσύ πως πας; Κι εγώ απ' όσο ξέρω εκεί γύρω γίνεται η αυχενική. Την Τρίτη που θα πάω θα το ρωτήσω! Αχ άντε να περάσει ακόμη ένας μήνας να φύγει το περισσότερο άγχος. Να σε ρωτήσω αιματολογικές για τοξόπλασμα κ.λ.π έκανες?

Προς το παρόν τίποτα ιδιαίτερο, λίγος πονοκέφαλος που και που. Έκανα αιματολογικές, τί ακριβώς δεν θυμάμαι. Τα αποτελέσματα θα τα μάθω τη Δευτέρα. Όλα τη δευτέρα τα περιμένω. Μου είπε μόνο ότι ανάλογα με το αποτέλεσμα μπορεί να μου κόψει το φολικό οξύ.

Εγω χθες πηρα τις ανοσολογικες και ενω CMV και TOXO βγήκαν αρνητικά, το RUB IGG βγήκε θετικό ενώ το RUB IGM αρνητικό:confused::confused::confused::confused:.... Τί είναι ρε κορίτσια αυτό το Rub? Μήπως ξέρει καμιά παλιά;;

0g1Ip2.png

Εγω χθες πηρα τις ανοσολογικες και ενω CMV και TOXO βγήκαν αρνητικά, το RUB IGG βγήκε θετικό ενώ το RUB IGM αρνητικό:confused::confused::confused::confused:.... Τί είναι ρε κορίτσια αυτό το Rub? Μήπως ξέρει καμιά παλιά;;

Πρώτα από όλα μην αγχώνεσαι, το γκουγκλαρες; δεν ξέρω τί είναι το rub. Ο γιατρός μου δέχεται να δει εξετάσεις και χωρίς ραντεβού - χρέωση, δεν ρωτάς το δικό σου μήπως δέχεται και εκείνος;

Το έψαξα Rub είναι η ερυθρά!

θετικά αντισώματα IgG σημαίνει ότι ο οργανισμός έχει αναπτύξει αντισώματα έναντι του ιού της ερυθράς, αυτό που λέμε ανοσία και συνεπώς είναι ένα καλό αποτέλεσμα και δεν πρέπει να σας προκαλεί καμία ανησυχία.

Απ' όσο κατάλαβα το επικινδυνο είναι να βγεις θετική στο rub igm πράγμα που σημαίνει ότι έχεις ερυθρά κάτι που είναι άκρως επικίνδυνο για το μωρό. Το rub igg σημαίνει ότι έχω στον οργανισμό μου το αντίσωμα της ερυθράς προφανώς από εμβολιασμό μου σε μικρότερη ηλικία... Φυσικά Τρίτη πρωϊ τρέχω στο γιατρό...

0g1Ip2.png

Το έψαξα Rub είναι η ερυθρά!

θετικά αντισώματα IgG σημαίνει ότι ο οργανισμός έχει αναπτύξει αντισώματα έναντι του ιού της ερυθράς, αυτό που λέμε ανοσία και συνεπώς είναι ένα καλό αποτέλεσμα και δεν πρέπει να σας προκαλεί καμία ανησυχία.

Απ' όσο κατάλαβα το επικινδυνο είναι να βγεις θετική στο rub igm πράγμα που σημαίνει ότι έχεις ερυθρά κάτι που είναι άκρως επικίνδυνο για το μωρό. Το rub igg σημαίνει ότι έχω στον οργανισμό μου το αντίσωμα της ερυθράς προφανώς από εμβολιασμό μου σε μικρότερη ηλικία... Φυσικά Τρίτη πρωϊ τρέχω στο γιατρό...

Υπομονή μέχρι την Τρίτη, να δεις το πιο όμορφο μωράκι στον κόσμο!

Αθανασία, Αναστασία αυχενική ξέρετε πότε θα κάνετε; έχω διαβάσει ότι γίνεται ανάμεσα στην 11 η και 13 η βδομάδα.

Ρίτα μου μη στεναχωριέσαι για την κοκκινούλα. Σκέψου ότι όταν σου έρχεται στην ώρα της είναι ένδειξη ότι το σύστημα λειτουργεί, οπότε το σποράκι είναι θέμα χρόνου :)

Μαρκέλλα, καλή επιτυχία ;) να θυμάσαι αυτές τις μέρες σαν μήνα του μέλιτος :)

Αγγελική μου, πώς τα περνάς; τα υπόλοιπα κοριτσια; με το καλό τα σποράκια να σας έρθουν!

καλημέρα ιοιο μου μια χαρά είμαι :):):) στις γόνιμες μέρες οπότε καταλαβαίνεις ;););) εσύ πως είσαι;το σποράκι σου;

Σ'αγαπάω πιο πολύ και απ' τη ζωή μου 09/09/2012

Καλημερααααα σε ολα τα κορίτσια μουυυυ :) εγκυουλες μου διαβάζω τα νεακια σας ...ολα τελειααααα...εγω μια χαρα κοριτσαρες μουυυυυ .....Αγγελική μου και εσυ γονιμες ε?? Βουρ μαζι ειμαστε χιχιιχιχ :) 2 ποτήρια κρασι πριν την επαφη και βουρ στο ψητο χαχαχααχαχ οπως ειπε και ο γιατρος μου.... :) ποια αλλη κοπελα ειναι στις γονιμες της????? Νομιζω η Μαρουσκα?τα αλλα κοριτσια μου καλα? Θαλεια, Ριτα, Μελετια, Νικολιτσα,vasiliki, Μαρακι , melitini????ολα καλα κοριτσια μου? Συγγνώμη αν ξεχασα καμια απο την ομορφη παρεα μας με τα ξεχωριστά και ομορφα ονοματα νας ;) ;) .... ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΈΛΗΣΗ :) :) :) ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :-D:-D:-D8)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Kαλησπέρα κορίτσια μου και από μένα...τι κάνετε??οι εγκυούλες της παρέας μας και τα σποράκια πως είναι;;; Εγώ καλά είμαι, δεν πολυμπήκα δυο μερες εδώ και τώρα διάβασα τις συζητήσεις σας, είχα πολύ δουλειά αυτές τις μέρες λόγω νέας σεζόν και τώρα λίγο ηρέμησα.Σήμερα τελειώνω ευτυχώς είναι η τελευταία μέρα των "΄Ρώσων¨ και εύχομαι να μη τους ξαναδώ για αρκετούς μήνες ακόμα!!! :D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...