Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα! Σήμερα πέρασα σε άλλο level! ; Έκανα τον πρώτο μου εμετό!!!!!:shock::shock::shock::shock:. έχω να κάνω εμετό ούτε κι εγώ θυμάμαι πόσα χρόνια....

Μην πτοείσαι από τον εμετούλη, διάβασα ότι οι εγκυούλες με έντονα συμπτώματα δεν έχουν παλίνδρομες κυήσεις. :lol:

Πότε θα δεις το σποράκι σου; εγώ θα κάνω υπομονή μέχρι τη Δευτέρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρίτα μου καλημέρα! Άντε να βολευτεί επιτέλους....προβλέπεται πολύ δύσκολος ο επόμενος μήνας απ' ότι φαίνεται... χαίρομαι όμως γιατί ήρθε το σημάδι που περίμενα ότι όλα πάνε καλά!

Ioio καλημέρα και σε σένα. Εγώ έχω ραντεβού την Τρίτη το πρωϊ! Το κόβω να κάνω εμετούς στο νοσοκομείο:shock::shock::shock:....Δεν πειράζει όμως... Άντε ν' ακουσω την καρδουλίτσα του και χαλάλι οι εμετοί και οι ζαλάδες:D:D:D

0g1Ip2.png

Καλημέρα, κορίτσια! Να 'μαι κι εγώ! Εγώ είμαι καλά, μου έχει ανοίξει η όρεξη..!! Εχθές έκανα τις εξετάσεις μου κι αναμένω τις απαντήσεις αύριο το απόγευμα..ελπίζω να είναι όλες καλές!

Πήγα την μικρή παιδικό & τώρα μαγειρεύω κοκκινιστό μοσχαράκι με χυλοπιτάκι!!

Athanasia μου κουράγιο!! Ρώτα τον γιατρό σου μήπως μπορεί να σου δώσει κάτι για να ανακουφιστείς..

Ioio εσύ πώς είσαι? Όλα καλά?

Φιλιά και σε όλα τα κορίτσια!!:D

l1ITp3.png HDApp3.png

Πολύ μαμαδίστικο και ευτυχισμένο το σκηνικό που περιγράφεις Αναστασία! Πόσες αναμνήσεις μού ξυπνάς! Πόσο πιο όμορφα θα μπορούσε να μπει ο Σεπτέμβρης! Εμείς την μικρή μας θα την πάμε την Παρασκευή, που ανοίγουν τα νηπιαγωγεία. Εμένα με βλέπω να πηγαίνω στα αγόρια μου, που πάνε σχολείο τουλάχιστον 40 χιλ μακριά από εδώ.. πώς το πήρε η μικρή σου το γεγονός ότι θα αποκτήσει αδελφάκι;;;

μερικές φορές σκέφτομαι το παλιό μου σπίτι και μου λείπει αφάνταστα πολύ. Αχ μακάρι ποτέ να μην σας συμβεί κορίτσια αυτό.. Να είστε πάνω απ' όλα ευτυχισμένες με τους συζύγους σας και θα ρθούνε και παδάκια. Το σημαντικό είναι να ρθούνε σ' ένα ευτυχισμένο και υγιές περιβάλλον, που θα τους εξασφαλίσει σωστή ανατροφή...

Διαφημίσεις

Αθανασία, λες να είναι αγοράκι;; Αναστασία εσύ τί νομίζεις πως είναι;; Ιοιο;;; έχετε κανένα ένστικτο;;; έχετε σκεφτεί ονόματα;;; είμαι εξπερ στο να βρίσκω ωραία ονόματα, κυρίως αρχαιοπρεπή. Είχα κατά νου αν ξαναέκανα κορίτσι να το ονομάσω με το πιο όμορφο όνομα του κόσμου, αλλά τώρα μάλλον η έμπνευσή μου δεν θα μου χρησιμεύσει, αφού κλασικά από τα πεθερικά θα δανειστούμε και φυσικά το 2ο όνομα από το τάμα μου. Λοιπόν, αυτό το όνομα ούτε η Αθανασία θα το ξέρει που είναι και φιλόλογος, εκτός πια κι αν είστε εκεί γύρω από την Ήπειρο!

Άντε πείτε ονόματα να περάσει η μέρα! Και μετά μπορεί και εγώ να σας αποκαλύψω το πιο όμορφο όνομα του κόσμου!

Κορίτσια εγώ πραγματικά ηρέμησα... 2 φορές ήταν αρκετές... έφαγα κι ένα τοστάκι.... αργότερα κι ένα ροδακινάκι...μια χαρα...

Ρίτα μου θα σου πω τι λέει ο άντρας μου: ό,τι να ΄ναι γερό να 'ναι. Όμως όρθιο να κατουράει:):):):)... η αλήθεια είναι ότι και οι δύο θέλουμε να είναι γερό παιδί...αν είναι και αγοράκι μια χαρά....αλλά και κοριτσάκι να είναι όσο δεν πιάσουμε το γιο δεν θα ησυχάσουμε:D:D:D

Είμαι πολύ περίεργη τώρα με το ονοματάκι.... η αλήθεια είναι επειδή είμαι λίγο παραδοσιακή θα ήθελα τα δικά μου τα παιδιά να πάρουν χριστιανικά ονόματα... Είμαι πολύ περίεργη ν' ακούσω αυτό που έχεις στο μυαλό σου!!!

0g1Ip2.png

Λοιπόν θα σας πω το όνομα γιατί καίγομαι να μου διαλευκάνετε μια άλλη απορία εσείς οι εγκυούλες και γενικά όσες γνωρίζετε επ' αυτού. Το αγαπημένο μου όνομα είναι Νιόβη και το έδωσα ήδη στην κόρη μου (ένα από τα δύο της) και το άλλο όνομα το πολύ σπάνιο είναι.... Λοιπόν, για να παρατεινω την αγωνία σας, γνώρισα μια κοπέλα και μου δειχνε φωτο της ανηψιάς της και την ρώτησα πώς τη λένε και μου απαντάει πως την έλεγαν αυτό το σπάνιο και πανέμορφο όνομα! Απαντάω έκπληκτη: Πώς;;;; εσύ πού το ξέρεις;;; αλλά αυτό το όνομα έχει δύο ιστορίες και εκείνη ήξερε τη μία που δεν είναι η καλή. Λοιπόν,,, να το πάρει το ποτάμι;; ΜΕΛΙΒΟΙΑ! Άξιζε τελικά η αναμονή;;; σας είπα πως αν είστε από Ηπειρο ή εκεί γύρω θα το ξέρετε από τα γνωστά κάστανα Μελίβοιας. Υπάρχει ένα χωριό εκεί γύρω...

Εγκυούλες τί θερμοκρασία έχετε και από πού την μετράτε;;;

Mελίβοια?????????Ακούγεται τόσο ωραία... Εξαιρετική επιλογή Ρίτα... Το Νιόβη το ξέρω.... δηλαδή δεν το ήξερα... ήμασταν καλεσμένοι την προηγούμενη εβδομάδα σε μια βάπτιση και το κοριτσάκι το είπανε Νιόβη..... Μετρήθηκα η αλήθεια είναι επειδή μου κίνησες την περιέργεια... 36.5, μασχάλη... καλή, κακή, δεν ξέρω να σου απαντήσω!:D

0g1Ip2.png

Καλησπέρα σας! Εγώ δεν είμαι ακόμα έγκυος οπότε δε μπορώ να ψηφίσω, πάντως έχω κλείσει ήδη 8 μήνες προσπαθειών και έχει αρχίσει να μου τη δίνει. Ώρες ώρες με παίρνει πολύ από κάτω. Τέλος πάντων, παρακολουθώ το φόρουμ ενίοτε, χωρίς να συμμετέχω ιδιαίτερα, αλλά είδα την αναφορά της Ρίτας και σαν περήφανη Λαρισαία μπήκα να βάλω τα πράγματα στη θέση τους! :lol: :lol:

Η Μελιβοία λοιπόν (Μελίβοια πρώτη φορά το βλέπω να σας πω την αλήθεια) δεν βρίσκεται στην Ήπειρο, αλλά στον Δήμο Αγιάς, νομός Λαρίσης και όντως είναι διάσημη για τα κάστανα της αλλά και για κάτι άλλο.. που δεν το αναφέρω γιατί δεν είναι και πολύ νόμιμο :cool: Για του λόγου το αληθές: http://kastanamelivoias.blogspot.gr/

Για όνομα δεν το 'χω ξανακούσει αλλά δεν είναι κακή ιδέα πραγματικά. Ειδικά το Μελίβοια και όχι Μελιβοία που το λέμε εμείς.

Ρίτα ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις, με κάθε καλή διάθεση έγινε η παρέμβαση μου.

Εύχομαι σε όλες όσες προσπαθούμε να ζήσουμε γρήγορα το θαύμα, στις εγκυούλες να έχουν μια εύκολη εγκυμοσύνη και γερά μωρά και οι ήδη μανούλες να χαίρεστε τα παιδάκια σας!

nhZg.png

Διαφημίσεις

Bασικά, Αθανασία, θα ήθελα να μου πεις από το στόμα θερμοκρασία κάτω από την γλώσσα. Η πιο έγκυρη θεωρείται από τον ορθό. Εμένα η θερμοκρασία στο στόμα απέχει ένα βαθμό ολόκληρο μείον από την άλλη θερμοκρασία του εντέρου. Και επειδή μου κίνησε την περιέργεια έψαξα και βρήκα ότι από τον ορθό δείχνει πιο αναεβασμένη θερμοκρασία, στο στομα η θερμοκρασία είναι πιο χαμηλή και ακόμη πιο χαμηλή είναι από την μασχάλη..

Μelitini χαίρομαι που το όνομα σε παρακίνησε να γράψεις και μακάρι να γίνεις και εσύ φίλη μας και να μας γράφεις τακτικά για τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Λοιπόν η Μελίβοια ήταν η κόρη της Νιόβης και η Νιόβη ήταν η βασίλισσα της Φρυγίας και γέννησε 14 παιδιά, 7 γιους και 7 κόρες. ήταν πολύ ευτυχισμένη με τα παιδιά της αλλά το γεγονός ότι είχε τόσα παιδιά τής προκάλεσε μία έπαρση, την ύβρη που τιμωρούν οι Θεοί. Έτσι λοιπόν, όταν αρνηθηκε να πάρει μέρος στις τελετές για χάρη της θεάς της γονιμότητας, Λητούς, με το επιχείρημα ότι εκείνη χωρίς να είναι Θεά της γονιμότητας είχε πολύ περισσότερα παιδιά από την ίδια τη Θεά, προκάλεσε την οργή της τελευταίας. Έτσι η Άρτεμις, η κόρη της Θεάς, σκότωσε τις 7 κόρες της Νιόβης και ο Απολλων τους 7 γιους της. Η Νιόβη στη θέα των νεκρών της παιδιών έφυγε στην Μικρασία όπου καταγόταν και έκλαιγε απαρηγόρητα. Την είδε ο Δίας και την μεταμόρφωσε σε βράχο απ' όπου αναβλύζει συνεχώς νερό... Πράγματι υπάρχει αυτός ο βράχος και το καλοκαίρι ρέει νερό..

Κατά μία εκδοχή σώθηκε από τα βέλη της Άρτεμις η Μελίβοια και μάζι μ' έναν αδελφό της, που σωθηκε κι αυτός από την οργή του Απόλλωνα, κατέφυγαν μαζί στο Άργος. Η Μελίβοια μετονομάστηκε σε χλωρίδα για να ξεχάσει το θλιβερό παρελθόν της...

Μαρκέλλα τί έγινες;; Ουφ εμένα με πονά απίστευτα η πλάτη μου.. Αχ να ρθει η άτιμη γιατί δεν αντεχω άλλο τόσο πόνο

Α, ναι τελικά το χωριό αυτό βρίσκεται στην Λάρισα;; Α, ωραία! Είναι ένα πολύ όμορφο όνομα και δυστυχως είμαστε αναγκασμένοι να βάζουμε στα παιδιά μας χιλιοφορεμένα ονόματα, γιατί έτσι λέει η παράδοση

Α τι ωραία ιστορία, δεν την είχα ξανακούσει! Ναι είναι στη Λάρισα και είναι πολύ όμορφο χωριό. Και πολύ όμορφο όνομα, πραγματικά.

Τι να σας πω βρε Ρίτα μου.. 8 μήνες άκαρπων προσπαθειών και μόλις σήμερα μου ξαναήρθε περίοδος. Από εξετάσεις έχω κάνει ορμονολογικές, όπου μου διαγνώστηκε μόνο θυρεοειδίτιδα χασιμότο. Δεν είμαστε σίγουροι ότι αυτό εμπόδιζε σε κάτι. Εδώ και 2 μήνες παίρνω Τ4 και έχω κατεβάσει την TSH αλλά και πάλι τίποτα.. Σήμερα θα κλείσω ραντεβού στο γιατρό να δούμε τι θα κάνουμε από δω και πέρα. Ε, τα κλασικά περιμένω, σαλπιγγογραφία, σπερματόγραφημα κτλ. Τι να πω, έχω αρχίσει να απελπίζομαι πια. Ξέρω, δεν είναι πολύς ο καιρός, είναι αρκετός όμως για να αρχίσω ν αγχώνομαι και ν'αναρωτιέμαι... εγώ πότε θα γίνω μάνα;;;

nhZg.png

Ρίτα πολύ ωραία η ιστορία σου! Μετρήθηκα και κάτω από τη γλώσσα. 37.1. Την άλλη μέτρηση στον ποπουδάκο φυσικά δεν πρόκειται να την τολμίσω:oops:. Θα μετρηθώ όμως και αύριο πρωϊ για να σου πω....

0g1Ip2.png

37,1!!!! Ασύληπτο νούμερο για μένα! Εγώ κάτω από την γλώσσα με το ζόρι μού βγαίνει 36,6! Α, κατάλαβα, όπου ναναι έρχονται οι Ρώσοι! Βέβαια, κάτω από την γλώσσα μου το θερμόμετρο ποτέ δεν έδειξε περισσότερο.

Αχ βρε Μελιτίνη εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα. Περιμένω πώς και πώς να μου ρθει για να κάνω τις ορμονολογικές. Χαίρομαι που υπάρχουν κοπέλες που αγωνιούν όσο και εγώ..

Μαρκέλλα τί έκανες;;;

Διαφημίσεις

Πολύ όμορφο όνομα το Mελίβοια!!! Κάνα όνομα για αγοράκι όμορφο έχουμε κορίτσια??? Ρίτα μου πάμε για τον άλλον μήνα μαζί πάλι θα μετράμε συμπτώματα από ότι φαινεται... Αθανασία 37.1 ???? :-P:-P προχώρα δυνατά...εύχομαι Καλό βόλι και υγιέστατο!!!

Μελιτίνη καλώς ήλθες στην παρέα!! Μαρκέλλα, Θάλεια, Αγγελική τι κάνετε τα νέα σας?? :-)

Α τι ωραία ιστορία, δεν την είχα ξανακούσει! Ναι είναι στη Λάρισα και είναι πολύ όμορφο χωριό. Και πολύ όμορφο όνομα, πραγματικά.

Τι να σας πω βρε Ρίτα μου.. 8 μήνες άκαρπων προσπαθειών και μόλις σήμερα μου ξαναήρθε περίοδος. Από εξετάσεις έχω κάνει ορμονολογικές, όπου μου διαγνώστηκε μόνο θυρεοειδίτιδα χασιμότο. Δεν είμαστε σίγουροι ότι αυτό εμπόδιζε σε κάτι. Εδώ και 2 μήνες παίρνω Τ4 και έχω κατεβάσει την TSH αλλά και πάλι τίποτα.. Σήμερα θα κλείσω ραντεβού στο γιατρό να δούμε τι θα κάνουμε από δω και πέρα. Ε, τα κλασικά περιμένω, σαλπιγγογραφία, σπερματόγραφημα κτλ. Τι να πω, έχω αρχίσει να απελπίζομαι πια. Ξέρω, δεν είναι πολύς ο καιρός, είναι αρκετός όμως για να αρχίσω ν αγχώνομαι και ν'αναρωτιέμαι... εγώ πότε θα γίνω μάνα;;;

μελετινι μου κ εγώ έχω χασιμοτο από το 2006 θέλει πολύ καλό ρυθμισμα για να μείνεις εγκυος...κ με έντονο στρες μπορεί να απορυθμιστει,όπως το έπαθα εγώ.

hiEW.pngpFRip3.png

Καλώς σας βρήκα κορίτσια!

Ρίτα το ξέρεις ότι η μόνη θερμοκρασία που μετράει είναι η πρωινή ε; Μόλις ανοίξεις τα μάτια σου χωρίς να έχεις κάνει οτιδήποτε άλλο. Μάλιστα λένε να έχεις κατεβάσει το θερμόμετρο από την προηγούμενη γιατί ακόμα κι αυτή η κίνηση μπορεί να επηρεάσει. Επίσης, μια μεμονωμένη θερμοκρασία δεν παίζει κανένα ρόλο, το θέμα είναι να είναι ανεβασμένη σε σύγκριση με τη θερμοκρασία σου προ ωορρηξίας. Αν εσύ στο πρώτο μισό του κύκλου έχεις θερμοκρασία κάτω από 36 για παράδειγμα, τότε το 36.6 είναι αρκετά υψηλό για σένα. Οπότε δεν μπορείς να βγάλεις κανένα συμπέρασμα τώρα, μη χάνεις τις ελπίδες σου.

Νικολίτσα εμένα για αγόρι μου αρέσουν τα ρωμαϊκά-βυζαντινά πιο πολύ και όχι τόσο τα αρχαία ελληνικά. Ρωμανός (το αγαπημένο μου), Μάξιμος, Αδριανός τέτοια. Αλλά δεν κάνω όνειρα, ειδικά αν είναι αγόρι δεν διαπραγματεύεται το όνομά του. Δεν με πειράζει όμως καθόλου, ας έρθει το παιδάκι με το καλό...

Βρε θάλεια τι κακό και αυτό με τη χασιμότο; Την ακούω παντού πια! Και αν δεν έκανα προληπτικά ορμονολογικές ούτε που θα το είχα πάρει χαμπάρι. Τι να πω, εγώ έχω φίλη που έχει και δεν πήρε ποτέ τίποτα, απλά την παρακολουθούσε, και μια χαρά έμεινε έγκυος όταν το αποφάσισε αμέσως αμέσως. Και μια άλλη το ανακάλυψε στην εγκυμοσύνη της. Οπότε? Μακάρι να ήταν αυτό, τουλάχιστον θα έλεγα υπομονή να ρυθμιστεί και θα μείνω..

nhZg.png

Καλώς σας βρήκα κορίτσια!

Ρίτα το ξέρεις ότι η μόνη θερμοκρασία που μετράει είναι η πρωινή ε; Μόλις ανοίξεις τα μάτια σου χωρίς να έχεις κάνει οτιδήποτε άλλο. Μάλιστα λένε να έχεις κατεβάσει το θερμόμετρο από την προηγούμενη γιατί ακόμα κι αυτή η κίνηση μπορεί να επηρεάσει. Επίσης, μια μεμονωμένη θερμοκρασία δεν παίζει κανένα ρόλο, το θέμα είναι να είναι ανεβασμένη σε σύγκριση με τη θερμοκρασία σου προ ωορρηξίας. Αν εσύ στο πρώτο μισό του κύκλου έχεις θερμοκρασία κάτω από 36 για παράδειγμα, τότε το 36.6 είναι αρκετά υψηλό για σένα. Οπότε δεν μπορείς να βγάλεις κανένα συμπέρασμα τώρα, μη χάνεις τις ελπίδες σου.

Νικολίτσα εμένα για αγόρι μου αρέσουν τα ρωμαϊκά-βυζαντινά πιο πολύ και όχι τόσο τα αρχαία ελληνικά. Ρωμανός (το αγαπημένο μου), Μάξιμος, Αδριανός τέτοια. Αλλά δεν κάνω όνειρα, ειδικά αν είναι αγόρι δεν διαπραγματεύεται το όνομά του. Δεν με πειράζει όμως καθόλου, ας έρθει το παιδάκι με το καλό...

Βρε θάλεια τι κακό και αυτό με τη χασιμότο; Την ακούω παντού πια! Και αν δεν έκανα προληπτικά ορμονολογικές ούτε που θα το είχα πάρει χαμπάρι. Τι να πω, εγώ έχω φίλη που έχει και δεν πήρε ποτέ τίποτα, απλά την παρακολουθούσε, και μια χαρά έμεινε έγκυος όταν το αποφάσισε αμέσως αμέσως. Και μια άλλη το ανακάλυψε στην εγκυμοσύνη της. Οπότε? Μακάρι να ήταν αυτό, τουλάχιστον θα έλεγα υπομονή να ρυθμιστεί και θα μείνω..

κοίτα γενικά όμως για να μείνουμε εμείς που έχουμε Θυρεοειδίτιδα χασιμοτο πρέπει να είναι 1 με 1 50 το πολύ διαφορετικά αν είναι πάνω από 2.5 όχι μόνο δυσκολεύει στο να μείνουμε αλλά φέρνει κ αποβολές Γενικά.εμενα μου το είχε πει από την 1η μου εγκυμοσύνη.χάπι παίρνω από 2006 Κ είναι αιωνίως.κ με παρακολουθούσε κάθε 2μηνο.εμενα με την 3η φορά ,τυχαία όπως φαίνεται...αν κ ήμουν κ 23 .τώρα είμαι 26 κ προσπαθώ από τον Δεκέμβρη που μας πέρασε.απλά σαν κύκλο είμαι στην 8η φορά θα πάω τώρα γιατί έχω μεγάλο κ λίγο άστατο,αν κ δεν παίζει ρόλο αυτό αφού την καταλαβαίνω την ωορρηξία μου.τεσπα κάποια στιγμή θα έρθει...

hiEW.pngpFRip3.png

καλημέρα κοριτσάκια μου :D:D:D πως είστε;εγψ ακόμα στις προσπάθειες....τι καιρό σας κάνει;στα Γιάννενα βρέχει απο χτές το βράδυ :-(:sad:

Σ'αγαπάω πιο πολύ και απ' τη ζωή μου 09/09/2012

Πολύ όμορφο όνομα το Mελίβοια!!! Κάνα όνομα για αγοράκι όμορφο έχουμε κορίτσια??? Ρίτα μου πάμε για τον άλλον μήνα μαζί πάλι θα μετράμε συμπτώματα από ότι φαινεται... Αθανασία 37.1 ???? :-P:-P προχώρα δυνατά...εύχομαι Καλό βόλι και υγιέστατο!!!

Μελιτίνη καλώς ήλθες στην παρέα!! Μαρκέλλα, Θάλεια, Αγγελική τι κάνετε τα νέα σας?? :-)

καλημέρα νικολίτσα!!!!πολύ όμορφο όνομα είναι το παύλος και το φίλιππος....και αυτο με τα συμπτώματα ρε παιδί μου τι χάλι....να βλέπεις παντού συμπτώματα και να μην ξέρεις πως να τα εξηγήσεις.....εφιάλτης μου έχουν γίνει πραγματικά,,μακάρι να υπήρχαν ξεκάθαρα συμπτώματα να έλεγες έμεινα η δεν έμεινα να το έπαιρνες απόφαση.....

Καλησπέρα σας! Εγώ δεν είμαι ακόμα έγκυος οπότε δε μπορώ να ψηφίσω, πάντως έχω κλείσει ήδη 8 μήνες προσπαθειών και έχει αρχίσει να μου τη δίνει. Ώρες ώρες με παίρνει πολύ από κάτω. Τέλος πάντων, παρακολουθώ το φόρουμ ενίοτε, χωρίς να συμμετέχω ιδιαίτερα, αλλά είδα την αναφορά της Ρίτας και σαν περήφανη Λαρισαία μπήκα να βάλω τα πράγματα στη θέση τους! :lol: :lol:

Η Μελιβοία λοιπόν (Μελίβοια πρώτη φορά το βλέπω να σας πω την αλήθεια) δεν βρίσκεται στην Ήπειρο, αλλά στον Δήμο Αγιάς, νομός Λαρίσης και όντως είναι διάσημη για τα κάστανα της αλλά και για κάτι άλλο.. που δεν το αναφέρω γιατί δεν είναι και πολύ νόμιμο :cool: Για του λόγου το αληθές: http://kastanamelivoias.blogspot.gr/

Για όνομα δεν το 'χω ξανακούσει αλλά δεν είναι κακή ιδέα πραγματικά. Ειδικά το Μελίβοια και όχι Μελιβοία που το λέμε εμείς.

Ρίτα ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις, με κάθε καλή διάθεση έγινε η παρέμβαση μου.

Εύχομαι σε όλες όσες προσπαθούμε να ζήσουμε γρήγορα το θαύμα, στις εγκυούλες να έχουν μια εύκολη εγκυμοσύνη και γερά μωρά και οι ήδη μανούλες να χαίρεστε τα παιδάκια σας!

καλημέρα μελιτίνη και καλως ήρθες στην παρέα μας :D:D και το δικό σου όνομα είναι πολύ ωραίο!!!!!!!!εγώ είμαι στον τέταρτο μήνα προσπαθειών αλλα σε καταλαβαίνω απόλυτα...

Καλημέρα κορίτσια τί κάνετε;; λοιπόν από ανδρικά όνοματα μ' αρέσει το φίληβος (αυτός που αγαπάει τα νιάτα και την ομορφιά). Είναι πολύ ψαγμένο όνομα και κάποτε είχα ονομάσει έτσι έναν σκύλο μου. Φυσικά το Ορεστης, το Ζήνων, το Φίλιππος, Ματθαίος. επίσης και μένα μου αρέσουν τα ρωμαικά-βυζαντινά, τον πρώτο μου γιο τον έχω ονομάσει νικηφόρο (ένα από τα δυο ονόματα) και ήξερα έναν συμμαθητή της κόρης μου που τον λένε Αννίβα!

Μαρκέλλα πού χάθηκες;; τί σου είπε ο γιατρός;; μας έχεις από χθες στην αναμονή!

Καλημέρα κορίτσια τί κάνετε;; λοιπόν από ανδρικά όνοματα μ' αρέσει το φίληβος (αυτός που αγαπάει τα νιάτα και την ομορφιά). Είναι πολύ ψαγμένο όνομα και κάποτε είχα ονομάσει έτσι έναν σκύλο μου. Φυσικά το Ορεστης, το Ζήνων, το Φίλιππος, Ματθαίος. επίσης και μένα μου αρέσουν τα ρωμαικά-βυζαντινά, τον πρώτο μου γιο τον έχω ονομάσει νικηφόρο (ένα από τα δυο ονόματα) και ήξερα έναν συμμαθητή της κόρης μου που τον λένε Αννίβα!

Μαρκέλλα πού χάθηκες;; τί σου είπε ο γιατρός;; μας έχεις από χθες στην αναμονή!

Καλημεεα στα κοριτσια μου ...πωπω ποσα πολλα γράψατε? Εχω να διαβάσω πολλα χιιιχιχι.... καλως ηρθες melitini :) στην παρεα μας. Λοιπόν κοριτσια μου ομορφα αργησα να στειλω γιατι δεν ειχα ιντερνετ και πήγαμε και για επιπλα μετα και φωτιστικά και αλλα γύρισα σπίτι 11 το βραδυ.... ολα καλα με την εξέταση το ωαριο μου ειναι εκει και με περιμενει :) αριστερα μεχρι την κυριακη θα εχω επαφες απο σημερα ...σε 3 μερες θα εχω ωορηξια δηλαδη μεθαύριο ....ολα τελεια ειμαι στα πολυ up οπως ειπε και ο γιατρος θελει 2 ποτήρια κρασακι και επαφουλες .. απο τον αλλον μηνα εαν δεν γινει σύλληψη σε αυτον τον μηνα ξεκινάω 10 12 14 16 και 19 αλλα του ειπα λόγο οτι φτιάχνουμε σπιτι δεν εχω επαφες καθε μηνα στις γονιμες ααααα προς το παρον προγεστερονη δεν θα παρω η μήτρα ειναι τελειααααααα θα παρω αππ την πρωτη μερα εγκυμοσύνης ....κατα τα αλλα ολα καλα θα μεινω εγκυος μου ειπε γιατι εχω μεινει μια φορα οποτε δεν θελει αλλες εξετασεις. Αλλα νεα.....πήραμε επιπλα για ολο το σπιτι , φωτιστικά και σε ενα μηνα παω σπιτι μου χιχιχιι ....Ριτακι μου τι κανεις δεν ηρθε η κοκκινουκα σωστα?

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Τέλεια τα νέα σου Μαρκέλλα! Άντε λοιπόν αυτό το τριήμερο να το αφιερώσεις στον άνδρα σου και να μην κάνεις τπτ άλλο! ΤΟ ΠΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ! Δηλ πάρτο σαν μήνα του μέλιτος! Αχ τέλεια!

Εμένα δεν ήρθε ακόμα, μα όπου ναναι.. Έβλεπα σήμερα το πρωί στον ύπνο μου ότι έκανα λέει τεστ κυήσεως και βγήκε θετικό... Ξύπνησα και σκέφτηκα πως μόνο στα όνειρα θα βλέπω τετοια τεστ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...