Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Δεν ξέρω τί να πω βρε Νικολίτσα. Πάντως εμφύτευση λίγο πριν την περίοδο; η εμφύτευση δεν γίνεται μια βδομαδα μετά την γονιμοποιήση;; ουφ πια! Πιο πιθανό μου φαίνεται να είναι μια ελαφρά αιμορραγία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, παρά εμφύτευση. Τέλοσπάντων, δεν θέλω να λέω και αβάσιμα πράγματα. Θα φανεί...

Θάλεια τί κάνεις;;; Ποια άλλη κοπέλα, είπαμε, περιμένει;;;

Μαρκέλλα αύριο είπαμε θα πας στον γιατρό;; άντε καλή τύχη, κουκλίτσα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσια μου τι κάνετε? ??? Ριτακι απο αυριο ξεκινας να μην περιμένεις την κοκκινουλα ε? Να ερθει νινακι Ριτακι μου, Ναιιι Ριτακι μου εχω γιατρο αυριο και αγχος να μη βρει τιποτα παντα εχω αγχος οταν παω για να δουμε.τα αλλα κοριτσια?Νικολιτσα ευχομαι να μην σου ερθει αλλα και να ερθει παμε γερα στον αλλον κυκλο!!! Θαλεια μου σε σκέφτομαι πολυ!!!!! Αγγελικη βουρστο ψητο χιιιχιχιιχ ...Μαρουσκα , Μελετια ολα καλα ?Vasiliki mou που εισαι τι κανεις? Εγκυουλες μου ολα καλα?????? Αθανασια, Αναστασια και loio??? :) :) :) Κοριτσια ειμαι και λιγο χαλια σημερα η κουμπαρα μου εχασε το μωρακι της :(:( γιατι πρεπει να γίνονται ολα αυτα? Ηταν 6 εβδομαδων οχι πολυ αλλα προσπαθουσε καιρο οπως εμας ... :( ενταξει ο Θεος ξερει τι κανει θα στειλει ενα αλλο γερο μωρακι και ολα θα πανε καλα

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Θλίψη κοριτσια μου απο την δική μου παρεα 3 κοπελες χασανε νινακια και πόσες ακομα που περνάνε μονες τους τον πονο? :( πολυ στεναχωριεμαι κοριτσια μου ασ μας εχει ο Θεος καλα ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΑ ΟΛΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑ

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Θλίψη κοριτσια μου απο την δική μου παρεα 3 κοπελες χασανε νινακια και πόσες ακομα που περνάνε μονες τους τον πονο? :( πολυ στεναχωριεμαι κοριτσια μου ασ μας εχει ο Θεος καλα ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΑ ΟΛΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑ

:-(:sad:πω ΠΩ Παναγίτσα μου... γρήγορα ευχομαι να τους χαρισει ο Θεος μωρά γερα και υγειεστατα...πολυ στεναχωρεθηκα .. :-(

Aλήθεια Μαρκελλίτσα;;; Ξέρεις τόσες κοπέλες, που απέβαλαν;; κοίτα και εμένα μια εξαδέλφη μου πριν δυο-τρεις εβδομάδες γέννησε ένα μωράκι στον 7ο μήνα κυήσεως αναγκαστικά με καισαρική, αλλά απεβίωσε το καημενούλι μετά από μία ημέρα. Δεν ήθελα να σας το πω, για να μην φερω αρνητική ενέργεια. Πάντως, αν συμβαίνουν τόσες αποβολές, τότε η αγωνία μας δεν θαναι μέχρι να μείνουμε έγκυος, αλλά και μετά. μην σας πω περ/ρο μετά. Εγώ δεν είχα ποτέ αποβολές, εκτρώσεις και γενικά διακοπές κυήσεως. Μα από τότε πέρασε πολύς καιρός... Πού ξέρεις τί μπορεί να γίνει πια..

Να σκέφτεστε πάντως θετικά. Μόλις συλλάβουμε το μωράκι, όλα θα πάνε καλά.. Αρκεί να το συλλάβουμε το άτιμο, που όλο μας ξεφεύγει...

Οι εγκυούλες μας τί κάνουν;; Ξουτ ξουτ να φύγει από πάνω σας η αρνητική ενέργεια!

Διαφημίσεις

Aλήθεια Μαρκελλίτσα;;; Ξέρεις τόσες κοπέλες, που απέβαλαν;; κοίτα και εμένα μια εξαδέλφη μου πριν δυο-τρεις εβδομάδες γέννησε ένα μωράκι στον 7ο μήνα κυήσεως αναγκαστικά με καισαρική, αλλά απεβίωσε το καημενούλι μετά από μία ημέρα. Δεν ήθελα να σας το πω, για να μην φερω αρνητική ενέργεια. Πάντως, αν συμβαίνουν τόσες αποβολές, τότε η αγωνία μας δεν θαναι μέχρι να μείνουμε έγκυος, αλλά και μετά. μην σας πω περ/ρο μετά. Εγώ δεν είχα ποτέ αποβολές, εκτρώσεις και γενικά διακοπές κυήσεως. Μα από τότε πέρασε πολύς καιρός... Πού ξέρεις τί μπορεί να γίνει πια..

Να σκέφτεστε πάντως θετικά. Μόλις συλλάβουμε το μωράκι, όλα θα πάνε καλά.. Αρκεί να το συλλάβουμε το άτιμο, που όλο μας ξεφεύγει...

Οι εγκυούλες μας τί κάνουν;; Ξουτ ξουτ να φύγει από πάνω σας η αρνητική ενέργεια!

Μακρια απο της εγκυουλες μας Ριτακι η αρνητικη ενέργεια μακρια ..... απλα μοιράστηκε με εσας την στεναχωρια μου τιποτα παραπάνω ολα θα πανε τελεια για ολες ...ο Θεος ειναι πολυ μεγαλος και μας προσεχει ολες

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Θάλεια τί κάνεις;;; πώς πας;;;

Νικολίτσα εκτός από αυτό το αχνό ροζ αίμα είδες τπτ άλλο;; μακάρι να είσαι, όλο αυτό το διάστημα είχες τόσες ελπίδες, μακαρι να είναι σωστό το ένστικτό σου και να μας αναγγείλεις τα ευχαριστα. Εγώ τώρα μπαινω στο φορουμ να δω τί κάνετε αυτές που δεν περιμένετε. εύχομαι τα καλύτερα και να έχουμε πολλά καλά νέα

κορίτσια καλησπέρα!!!τελικά εμένα μου ήρθε σήμερα η περίοδος το μεσημέρι...τι να κάνουμε την επόμενη φορά τώρα!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Θάλεια μου, λυπάμαι... Τί να κάνουμε, κουράγιο, τουλάχιστον έφυγε η αγωνία. Να δεις που αυτός ο μήνας θα είναι ο τυχερος.. Πώς νιώθεις;;; Κι εγώ τώρα που την περιμένω την άτιμη είμαι σε άσχημη ψυχολογία, πού να την δω κιόλας! Ουφ τί τραβάμε!

Μαρκέλλα καλά έκανες και το μοιράστηκες μαζί μας. Νομίζω ότι για την κουμπάρα σου μάς είχες πει πως κυοφορούσε. Κρίμα που η κοπέλα το έχασε. Ήταν το πρώτο της παιδάκι;; Παλινδρόμησε;; Οι υπόλοιπες που απέβαλαν ήταν και αυτές στο πρώτο;; όχι ότι έχει κάποια σημασία.. ο πόνος είναι πόνος, αλλά κάπως νιώθεις μια παρηγοριά.. Εύχομαι γρήγορα να τους στείλει ο Θεός ένα άλλο σποράκι.

Κοριτσάκια μου ξέρετε τί μου έχει λείψει απο τότε που ξεκινήσαμε τις προσπάθειες;;; μία συνεύρεση χωρίς δεύτερες σκέψεις. Μία επαφή χωρίς να γίνεται για κάποιο λόγο, χωρις να έχω προσδοκίες. Από τότε που μπήκα σ' αυτό το τρυπάκι, έχει εκφυλιστεί πολύ το πράγμα... Εσείς πώς νιώθετε επ' αυτού;;

Κοριτσάκια μου ξέρετε τί μου έχει λείψει απο τότε που ξεκινήσαμε τις προσπάθειες;;; μία συνεύρεση χωρίς δεύτερες σκέψεις. Μία επαφή χωρίς να γίνεται για κάποιο λόγο, χωρις να έχω προσδοκίες. Από τότε που μπήκα σ' αυτό το τρυπάκι, έχει εκφυλιστεί πολύ το πράγμα... Εσείς πώς νιώθετε επ' αυτού;;

Ναι η αλήθεια είναι ότι κάπως έτσι είναι...όσο για μένα μια χαρά τι να πω τουλάχιστον ήρθε.δεν πειράζει κάποια στιγμή θα μείνουμε κ εμείς...υπάρχουν κοπέλες που προσπαθούν χρόνια....μακάρι όλες οι κοπέλες που θέλουν να μείνουν σύντομα.

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

Ποσο δικιο εχεις.... Εγω μετα απο 2 χρονια προσπαθειων, τωρα αρχιζω δειλα-δειλα να παρατηρω οτι δε το σκεφτομαι συνεχεια! Περναει βεβαια απο το μυαλο μου εκεινη την ωρα... και παντα εξαρταται απο τη χρονικη στιγμη! Πριν απο 2 μερες ας πουμε ειχαμε μια επαφη που, μπορω να πω, μετα απο πολυυυ καιρο την ευχαριστηθηκα! Ηταν βλεπετε 23η μερα του κυκλου, οποτε ηξερα οτι δε θα οδηγουσε πουθενα!

Ευχομαι να ξαναβρουμε ολες την απολυτη ευχαριστηση :wink::wink: γιατι τοτε νομιζω θα εχουμε και αποτελεσμα!!!

Μαράκι καλωσήρθες στο φόρουμ! Τί κάνεις;;; πώ πω αλήθεια δύο χρόνια προσπαθείς;; θαυμάζω το κουράγιο των γυναικών που προσπαθούν πάρα πολύ καιρό, εγώ θα είχα σαλτάρει. μπράβο θα πρέπει να έχεις πολλά ψυχικά αποθέματα.. Ας πούμε τώρα για την επαφή που είχε την 23η μέρα του κύκλου. εγώ πχ σκέφτομαι "τζάμπα κάνω την προσπάθεια, άδικα θα χαθούν τόσα σπερματοζωάρια"!. έχεις άλλο παιδάκι;;;

Θάλεια μου, λυπάμαι... Τί να κάνουμε, κουράγιο, τουλάχιστον έφυγε η αγωνία. Να δεις που αυτός ο μήνας θα είναι ο τυχερος.. Πώς νιώθεις;;; Κι εγώ τώρα που την περιμένω την άτιμη είμαι σε άσχημη ψυχολογία, πού να την δω κιόλας! Ουφ τί τραβάμε!

Μαρκέλλα καλά έκανες και το μοιράστηκες μαζί μας. Νομίζω ότι για την κουμπάρα σου μάς είχες πει πως κυοφορούσε. Κρίμα που η κοπέλα το έχασε. Ήταν το πρώτο της παιδάκι;; Παλινδρόμησε;; Οι υπόλοιπες που απέβαλαν ήταν και αυτές στο πρώτο;; όχι ότι έχει κάποια σημασία.. ο πόνος είναι πόνος, αλλά κάπως νιώθεις μια παρηγοριά.. Εύχομαι γρήγορα να τους στείλει ο Θεός ένα άλλο σποράκι.

Καλησπερα κοριτσια μου ....η ψυχολογια μας παίζει σημαντικό ρολο!!!!!! Ο πονος ομως δυστυχώς μενει απο οσες κοπελες εχασαν μωρακια δυστυχώς. οχι οι κοπελες προσπαθούσαν για το δευτερο Ριτακι....κοριτσια εχω ενα αγχος δεν μπορω να κοιμηθώ αραγε θα πανε ολα καλα αυριο ουφφφφφ......

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Ποσο δικιο εχεις.... Εγω μετα απο 2 χρονια προσπαθειων, τωρα αρχιζω δειλα-δειλα να παρατηρω οτι δε το σκεφτομαι συνεχεια! Περναει βεβαια απο το μυαλο μου εκεινη την ωρα... και παντα εξαρταται απο τη χρονικη στιγμη! Πριν απο 2 μερες ας πουμε ειχαμε μια επαφη που, μπορω να πω, μετα απο πολυυυ καιρο την ευχαριστηθηκα! Ηταν βλεπετε 23η μερα του κυκλου, οποτε ηξερα οτι δε θα οδηγουσε πουθενα!

Ευχομαι να ξαναβρουμε ολες την απολυτη ευχαριστηση :wink::wink: γιατι τοτε νομιζω θα εχουμε και αποτελεσμα!!!

Μαρακι σου εύχομαι γρήγορα με ενα νινακι :) :) :) :) ....κοριτσια εγω ειπα τελος ασ εχουμε υγεια και ολα θα ερθουν ολα Ο Θεος ειναι μεγαλος

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Προπάντων να χαιρομαστε εκεινη την στιγμη με τον συντροφο μας... Γιατι οντως οταν μπαινεις στο τρυπακι του παιδιου σκεφτομαστε την ωρα εκεινη "Λες να πιασω" -"Ειμαι στις γονιμες μερες ειναι ευκαιρια" τοτε δυστυχως και το αγχος δεν μας κανει να αφεθουμε και να το ευχαριστηθουμε..Εγω και Θάλεια τελικα αδιαθετησαμε...:( Ριτακι εσυ τι εκανες?ελπιζω να μην σου ερθει..Μαρκελλα μου εχεις απολυτο δικιο..την υγεια μας και ο Θεος θα μας στειλει μωρακια...

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλες τις κουκλίτσες πως μου είστε σήμερα;οι μανουλίτσες μας τι κάνουν;Μαρκελάκι μου τι σου είπε ο γιατρός;όλα τέλεια ε;εμ βέβαια σε αφήνει η Αγία Ειρήνη να πάθεις τίποτα βρε;

Σ'αγαπάω πιο πολύ και απ' τη ζωή μου 09/09/2012

Προπάντων να χαιρομαστε εκεινη την στιγμη με τον συντροφο μας... Γιατι οντως οταν μπαινεις στο τρυπακι του παιδιου σκεφτομαστε την ωρα εκεινη "Λες να πιασω" -"Ειμαι στις γονιμες μερες ειναι ευκαιρια" τοτε δυστυχως και το αγχος δεν μας κανει να αφεθουμε και να το ευχαριστηθουμε..Εγω και Θάλεια τελικα αδιαθετησαμε...:( Ριτακι εσυ τι εκανες?ελπιζω να μην σου ερθει..Μαρκελλα μου εχεις απολυτο δικιο..την υγεια μας και ο Θεος θα μας στειλει μωρακια...

Νικολίτσα μου καλημέρα έχεις δίκιο είναι το πιό ευχάριστο κομμάτι των προσπαθειών αυτο και απο το λαγχος μας ούτε που το καταλαβαίνουμε.....πρέπει να χαλαρώσουμε λέω αλλά και εγώ στα ίδια είμαι....αχ αυτό το νινάκι μας ταλαιπωρεί μας ταλαιπωρεί αλλά δεν θα έρθει;θα του τα ψάλω ένα χεράκι που μας άργησε τόσο :):):)

καλως ήρθες και απο εμένα Μαράκι...δύο χρόνια πω πω πραγματικά θαυμάζω το κουράγιο σου...εγώ είμαι στον 4ο μήνα και είμαι ήδη μισο τρελαμένη....έχεις άλλο παιδάκι Μαράκι ή προσπαθείς για το πρώτο;είναι δύσκολο να χαλαρώσεις ρε συ όταν προσπαθείς για μωράκι,όλο στο μυαλό μου το έχω όλη μέρα..

Ναι η αλήθεια είναι ότι κάπως έτσι είναι...όσο για μένα μια χαρά τι να πω τουλάχιστον ήρθε.δεν πειράζει κάποια στιγμή θα μείνουμε κ εμείς...υπάρχουν κοπέλες που προσπαθούν χρόνια....μακάρι όλες οι κοπέλες που θέλουν να μείνουν σύντομα.

καλημέρα Θάλεια μου θετική ενέργεια κούκλα μου και όλα θα γίνουν....μάζι θα μείνουμε όλες θα το δείς :):):););)

Κορίτσια καλημέρα! Σήμερα πέρασα σε άλλο level! ; Έκανα τον πρώτο μου εμετό!!!!!:shock::shock::shock::shock:. έχω να κάνω εμετό ούτε κι εγώ θυμάμαι πόσα χρόνια....

καλημέρα Αθανασία μου!!!!αυτές οι ορμόνες οι κακούργες τα κάνουνε όλα.....χαλάρωσε φάε μια φρυγανίτσα να τραβήξει τα υγρά απο το στομάχι σου και όλα καλά θα πάνε...η αδερφή μου πήγε σε ομοιοπαθητικό για τον εμετό και τις ζαλάδες και της έκανε πολύ καλό.....αν δεις και επιμένουν πολύ σκέψου και αυτή την επιλογή :):)

καλημέρα Αθανασία μου!!!!αυτές οι ορμόνες οι κακούργες τα κάνουνε όλα.....χαλάρωσε φάε μια φρυγανίτσα να τραβήξει τα υγρά απο το στομάχι σου και όλα καλά θα πάνε...η αδερφή μου πήγε σε ομοιοπαθητικό για τον εμετό και τις ζαλάδες και της έκανε πολύ καλό.....αν δεις και επιμένουν πολύ σκέψου και αυτή την επιλογή :):)

Σ' ευχαριστώ πολύ Αγγελική για τη συμβουλή...Θα δω πως θα πάει και θα πράξω αναλόγως... χειροτερεύει όμως απ' ότι βλέπω... παω να παρω τη λεκανίτσα μου αγκαλιά:(:(:(

0g1Ip2.png

Κορίτσια καλημέρα! Σήμερα πέρασα σε άλλο level! ; Έκανα τον πρώτο μου εμετό!!!!!:shock::shock::shock::shock:. έχω να κάνω εμετό ούτε κι εγώ θυμάμαι πόσα χρόνια....

αθανασία μου καλή αρχή βρε!!!!!χαχα..υπομονή μέχρι να κλείσεις τον 4ο μήνα.μετά θα είσαι οκ!!!

Αγγελική μου μια χαρά είμαι κ είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά κ που ξέρεις η επόμενη να είναι κ η τυχερή!!!!

οι υπόλοιπες καλα???Μαρκέλλα μου όλα θα είναι καλά μην ανησυχείς!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Καλημέρα κορίτσια! Πώπω πότε προλάβατε και στείλατε τόσα μηνύματα;;; θα ξεκινήσω με αυτό που είναι τελευταίο. Αθανασία, το έχω περάσει και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να μην μπορείς να φας, να αηδιάζεις με ό,τι βλέπεις και να κάνεις εμετό. ήταν πολύ δύσκολο για μένα και όσο δεν έτρωγα τόσο χειροτέρευε. Μην μου στενοχωριέσαι, όμως, θα περάσει... Θυμάμαι τότε που έλεγα: "το νινάκι μου προσπαθεί να βολευτεί, αλλά δεν τα καταφέρνει. και όλο στριφογυρνάει, για να φτιάξει τη ******* του και αυτή η περιστροφή μού φέρνει ζαλάδα και εμετό". Υπομονή, θα βολευτεί και θα σου περάσει. Θα φουσκώσει και η κοιλίτσα και όλα καλά. Τί άλλο σύμπτωμα έχεις;;; τουαλέτα κανονικά;;

Νικολίτσα μου, ήρθε τελικά η άτιμη;;;; άντε δεν πειράζει, σκέψου πως ο επόμενος μήνας μπορεί να μας κάτσει. Και εμείς όλες εδώ θεωρούσαμε πως τόσα συμπτώματα δεν μπορει θα πρέπει να οφείλονται σε κύηση, αλλά τελικά καταλάβαμε πως είναι δύσκολο να τα ξεχωρίσεις. Τί να πω;; εύχομαι, κουκλίτσα, να μην σου ξανάρθει, ναναι και η τελευταία φορά που την βλέπεις μέχρι να γεννήσεις ένα μωράκι...

Αγγελική τί κάνεις;;; ευχόμαστε τώρα που μιλάμε να έχεις ήδη ένα γονιμοποιημένο ωάριο (ζυγωτό δεν λέγεται;;) που προχωράει από τις σάλπιγγες προς την μήτρα! Αδικούμαστε βρε κορίτσια, έπρεπε να ήμαστε γυναικολόγοι ή έστω μαίες!

Μαρκέλλα τί κάνεις;;; μην άγχεσαι (έχουμε και την Αθανασία που είναι φιλόλογος και πρέπει να μιλάμε σωστά ελληνικά!) βρε κορίτσι! Πήγες στον γιατρό για να σε βοηθήσει να κάνεις το μωρουλίνι σου, όχι για να σε αποκαρδιώσει!

Μαράκι, Μελετία, Μαρούσκα τί κάνετε;;

Οι άλλες εγκυούλες πώς είναι;;

Εγώ από σήμερα περιμένω μέχρι Σάββατο, κάποιες μέρες έχουν απίστευτη πυκνότητα. Λέω μέσα μου: Θέε μου να μην αδιαθετήσω μέχρι το Σάββατο!, αλλά μετά σκέφτομαι πως αν αυτό σήμαινε εγκυμοσύνη δεν θα πρέπει να αδιαθετήσω για 8 και πλέον μήνες, οπότε τί κάθομαι και λέω... Και ύστερα νιώθω και έναν πόνο στην πλάτη και λέω να την τώρα θα ρθει, όχι μέχρι το Σάββατο, ούτε μέχρι αύριο δεν θα περιμένει...

Α, σήμερα είδα στον ύπνο μου, ότι είχα λέει ένα νινάκι και ήταν πάρα πολύ όμορφο. Ήταν αγοράκι και έμοιαζε στον μεγάλο μου τον γιο.. Είχε μεγάλο γαλάζια μάτια και στρογγυλό προσωπάκι..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...