Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Καλημεραααα στα κοριτσιαααααα μουυυυ ....τι κάνετε ????? Αθανασια, Αναστασια και loio ολα καλα ε? :) :) :) να δώσετε πολυ αγαπη και απο εμας στα σπορακια σας χιιχιχιχ Θαλεια μου Και Ριτακι μου περιμένω τα νεα σας πως και πως εύχομαι να πανε ολα τελειαααα..Αγγελικη μου? Πως εισαι βουρ για τις γονινες ε? Θα σου στειλω πμ για το σχοινάκι της αγιας ειρήνης χρυσοβαλαντου :) :) vasiliki, mqrouska, meletia και ολες οι αλλες κοπελες ολα καλα? Οσο για μενα καλα μωρε τωρα που έφυγε και η κοκκινουλα ηρέμησα χαχαχα βουρ στο ψητό ....την Τετάρτη το πρωι εχω γιατρο ....για να δουμε τι θα δούμε. ..

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια τώρα γύρισα από γάμο και χθες επίσης! Άντε Αγγελική και Μαρκέλλα σύντομα να ρθούμε και στον δικό σας! ε, άντε, να κάνετε κανένα μυστήριο να κινηθεί η αγορά, να γυρίσει το χρήμα!! όχι τσιγκουνιές και μετά να ρθείτε σε μένα για να ξανακερδίσετε την ελευθερία σας! χιχι!! (καλά μην φωνάζετε δεν είμαι γκαντέμω).

Ιοιο, Αναστασία και Αθανασία πολύ χαιρόμαστε που τα ζουζουνάκια σας χαίρουν άκρας υγείας. όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείτε! Ποιο κορίτσι έχει σειρά;;; Baby boom θα γίνει το 2016!

Ναι ναι συντομα Ριτακι μου θα πανε ολα καλα και θα γίνει και ο δικος μου γαμος....αντε να ερθει και το νινι σιγα σιγα ....σε ολες μαςςςςς....Ριτακι μου οσο για τα τεστ σπανια δείχνουν πριν .....μπορει να εισαι και να μην εχουν δείξει ακομα χιχιχιι :) με το καλο ολα τα νινακια να έρθουν

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

τι κάνετε βρε κορίτσια...εδώ πολλά νεύρα έχω κ περίοδο δεν έχω!!!!ακόμα τουλάχιστον...μου έχει σπάσει τα νεύρα αυτή η αναμονή...τουλάχιστον να είναι κάτι καλό..τεσπα ότι θέλει ο Θεός...κατά τα άλλα τα ίδια το στήθος είναι λίγο πρησμένο,όχι όπως ήταν πριν 5 μέρες αλλά οκ κ πονάει ακόμα στο πλάι.

hiEW.pngpFRip3.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Εγώ πήγα σήμερα το πρωί την μικρή παιδικό 1η μέρα & μετα πήγα να ρωτήσω για τις εξετάσεις του προγεννητικού.. Εχθές το βράδυ πήρα μια τρομάρα!! Κάνω τσίσα μου και σκουπίζομαι & βλέπω στο χαρτί μια σταγόνα αχνό ρόζ μαζί με τα γνωστά υγρά!! Αλλά μετά τίποτα ούτε και σήμερα..ίσως να ήταν από την ζέστη στη θάλασσα εχθές!! Δεν πήρα τον γιατρό γιατί ούτως ή αλλιώς μου έχει δώσει προληπτικά και παίρνω utrogestan..εσείς τι λέτε? Ioio αύριο μπαίνω στην 7η εβδομάδα οπότε είμαστε μαζί με την Athanasia παρείτσα!!:D

l1ITp3.png HDApp3.png

καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!!τι μου κάνετε?εγώ εδώ μόλις τελείωσε η κοκκινούλα, ήρθαν και τα τεστ ωορρηξίας αλλά προσπαθώ να βγάλω την ιδέα του παιδιού απο το μυαλό μου και απλά να χαλαρώσω..κάτι καταφέρνω..εσείς τι κάνετε? Ριτάκι προσπάθησε ν μη το σκέφτεσαι συνέχεια ξέρω πως είναι δύσκολο αλλά ότι είναι..είναι δεν αλλάζει για αυτό το μήνα, εύχομαι να είσαι έγκυος ++++. Μαρκέλλα έχω κάνει και γω τάξιμο στην Οσία Ειρήνη τη Χρησοβαλαντου να της δώσω το όνομα του παιδιού μου όταν με το καλό έρθει, δεν έχω αξιωθεί όμως να πάω στο μοναστήρι ακόμα εσύ έχεις πάει?έχει και στη Θεσσαλονίκη εκκλησιά η χάρη της έτσι?Θάλεια αυτή η αναμονή είναι 'σκότωμα' κάθε μήνα, εύχομαι όμως για σένα αυτός ο μήνας να είναι και ο τυχερός σου!!!++++

Διαφημίσεις

καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!!τι μου κάνετε?εγώ εδώ μόλις τελείωσε η κοκκινούλα, ήρθαν και τα τεστ ωορρηξίας αλλά προσπαθώ να βγάλω την ιδέα του παιδιού απο το μυαλό μου και απλά να χαλαρώσω..κάτι καταφέρνω..εσείς τι κάνετε? Ριτάκι προσπάθησε ν μη το σκέφτεσαι συνέχεια ξέρω πως είναι δύσκολο αλλά ότι είναι..είναι δεν αλλάζει για αυτό το μήνα, εύχομαι να είσαι έγκυος ++++. Μαρκέλλα έχω κάνει και γω τάξιμο στην Οσία Ειρήνη τη Χρησοβαλαντου να της δώσω το όνομα του παιδιού μου όταν με το καλό έρθει, δεν έχω αξιωθεί όμως να πάω στο μοναστήρι ακόμα εσύ έχεις πάει?έχει και στη Θεσσαλονίκη εκκλησιά η χάρη της έτσι?Θάλεια αυτή η αναμονή είναι 'σκότωμα' κάθε μήνα, εύχομαι όμως για σένα αυτός ο μήνας να είναι και ο τυχερός σου!!!++++

σε ευχαριστώ πολύ μαρουσκα μου!!!μακάρι!!!!κ σε σένα εύχομαι σύντομα!!!!

Αναστασία μου μπορεί να είναι κ από κούραση,οπότε όσο μπορείς χαλαρά!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Θάλεια λες να;;;; Αχ μακάρι.. Νιώθεις τπτ άλλο πέρα από τον πόνο στο στήθος;;; τον προηγ μήνα πότε σού ήρθε;;;

Εμένα Αθανασία μού ήρθε τον προηγ μήνα στις 14. Οπότε εκεί γύρω στις 11-12 θα περίμενα κανονικά. Απλά επειδή από εδω έμαθα ότι περιμένουμε από τις δύο βδομαδες συμπληρωμένες από την ωορρηξία και εμένα κόκκινη γραμμούλα έδειξε το τεστ ωορρηξίας πριν δύο τετάρτες (δηλ αυτή την τετάρτη συμπληρώνονται δύο βδομ) θα περιμένω από τετάρτη και έπειτα, δηλ 09-09. Αυτό είναι που με ενοχλει εμένα, μπορεί να έχω από 26 έως 29 ημέρες κύκλο, οπότε περιμένω μεγάλο διάστημα. Χθες εν τω μεταξύ βλέπω στον ύπνο μου, ότι μου ήρθε η Αλέκα σε μεγάλες ποσότητες και λέρωσα, λέει, τα πάντα. Α, σκέφτηκα, μόλις ξύπνησα, με έπιασαν πάλι οι γνωστοί εφιάλτες της αναμονής. Και να φανταστείτε, ότι εγώ κάποτε δεν είχα ιδέα για όλα αυτά και ας απέκτησα τρία παιδιά.. Μάλλον για κάποιο λόγο γίνονται όλα... Α, τα συμπτώματα πώς πάνε;;

Αναστασία μην ανησυχείς καλή μου. Μπορεί να ήταν κάτι τυχαίο. Τώρα είσαι δηλ καθαρή έτσι;;; πότε θα ξαναπάς στον γιατρό;

Μαρούσκα, επιτελούς σου φυγε και ελπίζουμε να μην ξαναρθει για κάμποσο καιρό. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και όλα θα ρθουν μόνα τους. Το ξερω easier said than done!

Νικολίτσα πού χάθηκες;; τί έγινε τελικά;;

Θάλεια λες να;;;; Αχ μακάρι.. Νιώθεις τπτ άλλο πέρα από τον πόνο στο στήθος;;; τον προηγ μήνα πότε σού ήρθε;;;

Εμένα Αθανασία μού ήρθε τον προηγ μήνα στις 14. Οπότε εκεί γύρω στις 11-12 θα περίμενα κανονικά. Απλά επειδή από εδω έμαθα ότι περιμένουμε από τις δύο βδομαδες συμπληρωμένες από την ωορρηξία και εμένα κόκκινη γραμμούλα έδειξε το τεστ ωορρηξίας πριν δύο τετάρτες (δηλ αυτή την τετάρτη συμπληρώνονται δύο βδομ) θα περιμένω από τετάρτη και έπειτα, δηλ 09-09. Αυτό είναι που με ενοχλει εμένα, μπορεί να έχω από 26 έως 29 ημέρες κύκλο, οπότε περιμένω μεγάλο διάστημα. Χθες εν τω μεταξύ βλέπω στον ύπνο μου, ότι μου ήρθε η Αλέκα σε μεγάλες ποσότητες και λέρωσα, λέει, τα πάντα. Α, σκέφτηκα, μόλις ξύπνησα, με έπιασαν πάλι οι γνωστοί εφιάλτες της αναμονής. Και να φανταστείτε, ότι εγώ κάποτε δεν είχα ιδέα για όλα αυτά και ας απέκτησα τρία παιδιά.. Μάλλον για κάποιο λόγο γίνονται όλα... Α, τα συμπτώματα πώς πάνε;;

Αναστασία μην ανησυχείς καλή μου. Μπορεί να ήταν κάτι τυχαίο. Τώρα είσαι δηλ καθαρή έτσι;;; πότε θα ξαναπάς στον γιατρό;

Μαρούσκα, επιτελούς σου φυγε και ελπίζουμε να μην ξαναρθει για κάμποσο καιρό. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και όλα θα ρθουν μόνα τους. Το ξερω easier said than done!

Νικολίτσα πού χάθηκες;; τί έγινε τελικά;;

Όχι δεν έχω κάτι άλλο εκτός από πονοκεφάλους που είχα από την ωορρηξία κ για 4 μέρες συνεχόμενα έντονο κ μετα είχα που κ που κ εχω κ τώρα που ξύπνησα.τι να σ πω εχω μπερδευτεί!!!Μου ήρθε 8/8 στις 41 μέρες.αλλά δεν έχω στάνταρ απλά καταλαβαίνω την ωορρηξία μου κ βάση θερμοκρασίας μετά από 14 μέρες έρχεται.που είναι σήμερα δλδ.

hiEW.pngpFRip3.png

Καλησπέρα Κορίτσια!!!τι κάνετε πως είστε?Καλη εβδομάδα....7/9 σήμερα.... Ρίτα και Θαλεια ελπίζω να μην σας ήρθε η ακατανομαστη... ;) Εγω περιμενω στις 9 του μηνα...εχω δυο μερες και οι μερες δεν περνανε με τιποτα...στηθος τι ιδιο..πρησμενο...λιγα πονακια στην κοιλια και υπνηλια... Εσεις κοριτσια?

Κορίτσια μ' έχει πιάσει ένας μαζοχισμός άλλο πράγμα. Εδώ και πόσες μέρες χρησιμοποιώ τις ταινίες hometest ανίχνευσης εγκυμοσύνης και κοντεύω πια να τις τελειώσω, ενώ ξέρω ότι θα δείξουν αρνητικό, καθώς την Τετάρτη θα κλείσω 2 βδομ από την ωορρηξία. Μ έχει πιάσει αυτή εμμονή να βλέπω το αρνητικό αποτέλεσμα, το οποίο κιόλας είναι σίγουρο γιατί με πονάει και η πλάτη μου. Πάει θα τα τελειώσω όλα. Τρελάθηκα εντελώς δηλ, ήμουν που ήμουν απόγινα..

Εσείς σε τί φάση βρίσκεστε;; Είστε στα πρόθυρα νευρικής κρίσης ή μόνο εγώ;;;

Σε νιώθω Ρίτα μου...και εγω έχω λολαθεί...όταν εχεις νεα πες μου... :shock:

Διαφημίσεις

A, Νικολίτσα μαζί (δεν) περιμένουμε! Δηλ εγώ από Τετάρτη μέχρι Σάββατο. Ε, κοιτα αφου δεν σε πονάει η πλάτη είναι μια καλή ένδειξη, τουλάχιστον κατά την κρίση μου. όντως δεν περνανε οι μερες να τελειώσει αυτό το δράμα. Αύριο έχει γενέθλια ο γιος μου. Πάνε εννέα χρόνια από τότε. Μεγάλωσε το καμάρι μου... και δεν είναι εδώ μαζί μου... Και εγώ πάλι στα ίδια.. Κοίτα πώς τα φέρνει η ζωή...

Τελοσπάντων κορίτσια, συγγνώμη.. Απλά, να είναι ότι σας νιώθω φίλες μου

:(:cry:

A, Νικολίτσα μαζί (δεν) περιμένουμε! Δηλ εγώ από Τετάρτη μέχρι Σάββατο. Ε, κοιτα αφου δεν σε πονάει η πλάτη είναι μια καλή ένδειξη, τουλάχιστον κατά την κρίση μου. όντως δεν περνανε οι μερες να τελειώσει αυτό το δράμα. Αύριο έχει γενέθλια ο γιος μου. Πάνε εννέα χρόνια από τότε. Μεγάλωσε το καμάρι μου... και δεν είναι εδώ μαζί μου... Και εγώ πάλι στα ίδια.. Κοίτα πώς τα φέρνει η ζωή...

:cry: :cry: Ριτακι μου μην ζητας συγγνωμη...Όλες εδώ παροτι δεν γνωριζομαστε μπορουμε και λέμε πράγματα και καταστασεις για τις ζωες μας λες και μιλάμε με την καλύτερη μας φίλη(όσες έχουν) ... για να δούμε τις μας δώσει αυτη η εβδομαδα....ουυυυφ!!!

Ριτακι μου να ειναι γερος και καλότυχος παντα.. Χρονια του πολλα πολλα να τον χαίρεσαι κοριτσι μου :);):) :) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλησπερα Μαρουσκα μου ....ειναι η προστάτιδα μου η Αγια Ειρηνη και της οικογένειας μου εχει κανει πολλα θαυματα στην δικβ μου οικογένεια. ...στο μοναστήρι στην Λυκόβρυση παω και μενω κιολας .... μεγαλη η χάρη της Αγιας μας.εχει εκκλησίες και στην Θεσσαλονίκη. ...τα δικα μου παιδια θα παρουν το ονονα της αγιας οπως και του αδερφου μου τα παιδια ....! Τα θαυματα στην οικογενεια ειναι πολλα.Μια ακομα αγια που βοηθάει πολυ ειναι η αγια Αννα που ειναι για της κοπελες που προσπαθουν να εχουν παιδακι διαβασε αν θελεις τον βιο της αγιας. ...εμεινε εγκυος στα 95 της χρονια η Αγια Αννα και εκανε τον γιο της τον Ιωάννη μεγαλη χαρη της.ευχομαι σε ολες μας να γεμίσουν οι κοιλιτσες μας ο ΘΕΟΣ η ΠΑΝΑΓΙΑ και ο ΧΡΙΣΤΟΣ να ειναι παντα μαζι μας .Πιστη κοριτσια και υγεια ..

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

καλησπέρα ριτάκι μου να τον χαίρεσαι τον γιόκα σου και σύντομα να ξανα γεμίσει η κοιλίτσα σου :D:D:D είμαστε φίλες σου ρίτα όλες και μάλιστα μπορείς να μας πείς ότι ότι σε απασχολεί χωρίς κανένα φόβο :D:D

Σ'αγαπάω πιο πολύ και απ' τη ζωή μου 09/09/2012

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Κορίτσια!!!τι κάνετε πως είστε?Καλη εβδομάδα....7/9 σήμερα.... Ρίτα και Θαλεια ελπίζω να μην σας ήρθε η ακατανομαστη... ;) Εγω περιμενω στις 9 του μηνα...εχω δυο μερες και οι μερες δεν περνανε με τιποτα...στηθος τι ιδιο..πρησμενο...λιγα πονακια στην κοιλια και υπνηλια... Εσεις κοριτσια?

καλησπέρα νικολίτσα να μην έρθει να μην έρθει να έρθει μωράκι αντί για την ακατανόμαστη....τόσα χρόνια μας ερχόταν αυτή ασ κάνει ένα διάλειμμα :-P:razz:

καλησπέρα σε όλες τις μανουλίτσες και σε όλες τις εν δυνάμει :P:p η φάση της αναμονής είναι η χειρότερη κορίτσια εγώ απο αύριο είμαι στην καλύτερη φάση του κύκλου δλδ στις γόνιμες μέρες......:D:D:p :P άντε να δούμε που έπεσε η μπεμπεδόσκονη άραγε αυτό το μήνα;;;;;;;;!!!!

κορίτσια μου πήγα τουαlετα πριν καμια ώρα... στο σκουπισμα ειδα λιγο αχνο αιματακι...περιμενω κανονικα περιοδο απο μεθαυριο... παιζει να ειναι αιμα αιμφυτευσης αυτο???:confused:

κορίτσια μου πήγα τουλατεα πριν καμια ώρα... στο σκουπισμα ειδα λιγο αχνο αιματακι...περιμενω κανονικα περιοδο απο μεθαυριο... παιζει να ειναι αιμα αιμφυτευσης αυτο???:confused:

Κοριτσάκι μου δεν ξέρω αν είναι αίμα εμφύτευσης αλλά πραγματικά στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου :):-D

Κοριτσάκι μου δεν ξέρω αν είναι αίμα εμφύτευσης αλλά πραγματικά στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου :):-D

Ευχαριστω πολύ Αγγελική μου...Ίδωμεν....:eek:

κορίτσια μου πήγα τουαlετα πριν καμια ώρα... στο σκουπισμα ειδα λιγο αχνο αιματακι...περιμενω κανονικα περιοδο απο μεθαυριο... παιζει να ειναι αιμα αιμφυτευσης αυτο???:confused:

μμμ πολύ πιθανό!!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Θάλεια τί κάνεις;;; πώς πας;;;

Νικολίτσα εκτός από αυτό το αχνό ροζ αίμα είδες τπτ άλλο;; μακάρι να είσαι, όλο αυτό το διάστημα είχες τόσες ελπίδες, μακαρι να είναι σωστό το ένστικτό σου και να μας αναγγείλεις τα ευχαριστα. Εγώ τώρα μπαινω στο φορουμ να δω τί κάνετε αυτές που δεν περιμένετε. εύχομαι τα καλύτερα και να έχουμε πολλά καλά νέα

Δεν νομιζω να είμαι τελικά κοριτσια... πρεπει περιοδος να ειναι...ειδα λιγες σταγονες αιμα...Απο ότι εχω διαβασει εμφυτευση ειναι λιγο αχνο ροζ! Άρα σαν αιμοραγια που εχω εγω δεν νομιζω να ειναι σημαδι εμφυτευσης.. λογικα θα μου ρθει...Aν και ειναι η πρωτη φορα που μου ρχεται περιοδος νωριτερα απο την 29ημερα..αργοτερα συνηθως ναι..νωριτερα ποτε.Δεν πειραζει να ρθει να τελειωνουμε να ξεκινησουμε παλι προσπαθεια :);) Ριτα, Θαλεια, Αγγελική,Αθανασία και σε όλες εδω στο forum τι κανετε τι νεα?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...