Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσια μου :) πιστη στον ΘΕΟ !!!!!!!ολα θα πανε καλα :)Θαλεια μου και Ριτα μου ειναι η σειρά σας για σπορακι :) :) περιμένουμε τα νεα σαςςς και μετα έρχονται και τα δικα μας :)Αγγελικη , vasiliki,Μαρουσκα, nikolitsa,meletia....:) Αναστασια, Αθανασια,loio ολα καλα? Τα σπορακια καλα ???? :) :) :) ι χιχιχιχχιχιχιχιιχιχιχιχι

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσια μου :) πιστη στον ΘΕΟ !!!!!!!ολα θα πανε καλα :)Θαλεια μου και Ριτα μου ειναι η σειρά σας για σπορακι :) :) περιμένουμε τα νεα σαςςς και μετα έρχονται και τα δικα μας :)Αγγελικη , vasiliki,Μαρουσκα, nikolitsa,meletia....:) Αναστασια, Αθανασια,loio ολα καλα? Τα σπορακια καλα ???? :) :) :) ι χιχιχιχχιχιχιχιιχιχιχιχι

κορίτσια Καλημέρα!!!εγω έκανα το το predictor early Κ βγήκε αρνητικό.σήμερα έχω 36.9 ...οπότε αύριο θα μου έρθει λογικά.

hiEW.pngpFRip3.png

Καλημέρα Κορίτσια! Πρωινές πρωινές είμαστε! Θάλεια μου λυπάμαι πολύ που έδειξε αρνητικό. Γαμώτο τι ψυχρολουσία Κυριακάτικα και μάλιστα πρωί. Πόσο καλά να πάει η μέρα;; δεν ξέρω αν είναι έγκυρο, μακάρι να μην είναι και να περιμένεις παιδάκι, αλλά όλο αυτό το άγχος και η αγωνία, μα και τα χρήματα που δίνουμε σε τεστ, είναι απερίγραπτα.

Προσωπικά για μένα να τρέφω φρούδες ελπίδες είναι ό,τι χειρότερο. Προσπαθώ να τις ξεριζώσω, να μην υπάρχουν, για να μην στενοχωριέμαι.. Ας πούμε εμένα συνέχεια με πονά η πλάτη μου από χθες και ξέρω πως αυτό είναι ένδειξη περιόδου. Εσένα, Θάλεια, σε πονά η πλάτη σου;;; Αν όχι, μήπως είσαι τελικά;;;

η αδελφή μου έλεγε (δε ξέρω αν εχει κάποια βασιμότητα) πως άμα η πλάτη σε πονά χαμηλά είναι σύμπτωμα περιόδου, αν σε πονά στην γραμμή του σουτιέν είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης. Εμένα έτσι κι αλλιώς τα συμπτώματα εγκυμοσύνης εμφανίζονταν κατά τον 2ο μήνα, οπότε ήδη ήξερα πως ήμουν έγκυος..

Τα υπόλοιπα κορίτσια τί κάνετε;;;

Καλημέρα Κορίτσια! Πρωινές πρωινές είμαστε! Θάλεια μου λυπάμαι πολύ που έδειξε αρνητικό. Γαμώτο τι ψυχρολουσία Κυριακάτικα και μάλιστα πρωί. Πόσο καλά να πάει η μέρα;; δεν ξέρω αν είναι έγκυρο, μακάρι να μην είναι και να περιμένεις παιδάκι, αλλά όλο αυτό το άγχος και η αγωνία, μα και τα χρήματα που δίνουμε σε τεστ, είναι απερίγραπτα.

Προσωπικά για μένα να τρέφω φρούδες ελπίδες είναι ό,τι χειρότερο. Προσπαθώ να τις ξεριζώσω, να μην υπάρχουν, για να μην στενοχωριέμαι.. Ας πούμε εμένα συνέχεια με πονά η πλάτη μου από χθες και ξέρω πως αυτό είναι ένδειξη περιόδου. Εσένα, Θάλεια, σε πονά η πλάτη σου;;; Αν όχι, μήπως είσαι τελικά;;;

η αδελφή μου έλεγε (δε ξέρω αν εχει κάποια βασιμότητα) πως άμα η πλάτη σε πονά χαμηλά είναι σύμπτωμα περιόδου, αν σε πονά στην γραμμή του σουτιέν είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης. Εμένα έτσι κι αλλιώς τα συμπτώματα εγκυμοσύνης εμφανίζονταν κατά τον 2ο μήνα, οπότε ήδη ήξερα πως ήμουν έγκυος..

Τα υπόλοιπα κορίτσια τί κάνετε;;;

Δεν πειράζει τι να κάνουμε...αύριο θα δείξει αν έρθει.λίγο η μέση μου στιγμιαία όμως.τώρα είμαι οκ.

hiEW.pngpFRip3.png

Καλησπερα κοριτσια μου καλη Κυριακή σε ολες ....:) υγεια πανω απο ολα και τα νινακια θα έρθουν.

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!!! Όλες καλά;;;; Αντε τη φαγαμε και την 6η εβδομαδα! Απο αύριο μπαίνω στην 7η:D:D:D:D:D....

Αναστασία εσύ πως πάς;;

Ioio Συγχαρητήρια! Πόσων εβδομάδων είσαι;;

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες τις κοπέλες που προσπαθούν!!!!! Μην το βάζετε κάτω:D:D:D

0g1Ip2.png

καλησπέρα Αθανασία! Τί κάνεις;; πότε είναι η επόμενη επίσκεψη στον γιατρό;;; νιώθεις τπτ να μεγαλώνει;;;:-P καμιά κοιλίτσα ας πούμε;;

Νικολίτσα τί κάνεις;;; πού χάθηκες εσύ;; όλο και πλησιάζουν οι μέρες για να μάθουμε, ε;;; άντε να δούμε. μακάρι βρε κοριτσάκι να είσαι τυχερή!

Θάλεια, πώς πάς;;

Μελετία, Αγγελική, Μαρκέλλα τί κάνετε;; έλα πείτε κανένα νέο να περάσει κι αυτή η μέρα... πώς περάσατε την Κυριακή σας;;

Πιστη κοριτσια μου πιστη εγω φοράω το σχοινάκι της αγιας ειρηνης χρυσοβαλαντου ειναι πολλα χρονια η προστάτιδα μου ... βοηθαει να κανουν οι κοπελες μωρακια ....αν θελεις Αγγελικη μπορω να σου πω :)

Καλησπέρα κουκλάκι μου!Να μου πεις μαρκελιτσα μου γιατί όχι;όλα θα τα κάνουμε για το νινακι μας :-)

Σ'αγαπάω πιο πολύ και απ' τη ζωή μου 09/09/2012

Καλησπέρα κοριτσιααααα τι κάνετε;Εγώ είχα γάμο χτες και είμαι με hangover όλη μέρα :confused::confused: έρχεται η σειρά μας κορίτσιαααααα :D:D:D

Μια χαρά Ρίτα! 15 του μηνός έχω επίσκεψη... τότε θα είμαι στην 8η. Η κοιλιτσα μου αρχισε λιγο να μεγαλωνει ειναι η αληθεια το ιδιο και η ορεξη μου:P:p:p:p:p..... απο συμπτωματα δοξα το μεγαλοδυναμο τ ι π ο τ α!!! Αφου αναρωτιεμαι μηπως κατι δεν παει καλα... Στον υπνο μου βλεπω ολο εφιαλτες..οτι παω στο γιατρο και μου λεει δεν ακουω τιποτα και αλλα τετοια παρομοια...πως θα περασουν οι μερες.....

0g1Ip2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου! Να είμαι κι εγώ!! Σας διάβασα λίγο στα γρήγορα...τώρα ξύπνησα από μεσημεριανό ύπνο παρέα με την κόρη μου! Είχαμε πάει θάλασσα σήμερα κι επειδή δεν μπαίνω στη θάλασσα, "έλιωσα" από την ζέστη!!

Markella, Aggeliki, Ρίτα, Vassiliki, θάλεια & Nikolitsa υπομονή κι επιμονή τα σποράκια είναι στον δρόμο!! Έρχονται για όλες σας....!!:D

Athanasia κι εγώ περίπου στις 15 θα πάω στον γιατρό για 2ο υπέρηχο κι αύριο θα κάνω και τις πρώτες εξετάσεις που μου έδωσε..παρείτσα πάμε εμείς οι δυό!!

Ioio, μπράβο κοριτσάκι μου που είδατε το σποράκι..καλή αρχή!! Σε ποιά εβδομάδα είσαι? Κοντά κοντά θα είμαστε..:D

Αχ, κορίτσια αύριο ξεκινάμε σχολείο παιδικό σταθμό 2 η χρονιά! Αντε να μπαίνουμε σε σειρά διότι οι ορμόνες μου χτυπάνε κόκκινο ώρες ώρες!!:wink:

l1ITp3.png HDApp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!!! Όλες καλά;;;; Αντε τη φαγαμε και την 6η εβδομαδα! Απο αύριο μπαίνω στην 7η:D:D:D:D:D....

Αναστασία εσύ πως πάς;;

Ioio Συγχαρητήρια! Πόσων εβδομάδων είσαι;;

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες τις κοπέλες που προσπαθούν!!!!! Μην το βάζετε κάτω:D:D:D

Καλησπέρα κι από μένα! Έχουμε δύο βδομάδες διάφορα, πώς πας; έχεις συμπτώματα; διάβασα ότι εμφανίζονται 6-8 βδομάδα.

Αναστασία, πώς τα πας; έχουν εμφανιστεί συμπτώματα; σε ποια βδομάδα είσαι;

Θάλεια μου και μένα το πρώτο τεστ ήταν αρνητικό, αν δεν έρθει σε δύο τρεις μέρες επανέλαβε το!

Αγγελική, Μαρκέλλα, Ρίτα και υπόλοιπα κοριτσια σας στέλνω θετική ενέργεια σύντομα να κρατήσετε το θετικό τεστάκι!

Κορίτσια τώρα γύρισα από γάμο και χθες επίσης! Άντε Αγγελική και Μαρκέλλα σύντομα να ρθούμε και στον δικό σας! ε, άντε, να κάνετε κανένα μυστήριο να κινηθεί η αγορά, να γυρίσει το χρήμα!! όχι τσιγκουνιές και μετά να ρθείτε σε μένα για να ξανακερδίσετε την ελευθερία σας! χιχι!! (καλά μην φωνάζετε δεν είμαι γκαντέμω).

Ιοιο, Αναστασία και Αθανασία πολύ χαιρόμαστε που τα ζουζουνάκια σας χαίρουν άκρας υγείας. όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείτε! Ποιο κορίτσι έχει σειρά;;; Baby boom θα γίνει το 2016!

Κορίτσια τώρα γύρισα από γάμο και χθες επίσης! Άντε Αγγελική και Μαρκέλλα σύντομα να ρθούμε και στον δικό σας! ε, άντε, να κάνετε κανένα μυστήριο να κινηθεί η αγορά, να γυρίσει το χρήμα!! όχι τσιγκουνιές και μετά να ρθείτε σε μένα για να ξανακερδίσετε την ελευθερία σας! χιχι!! (καλά μην φωνάζετε δεν είμαι γκαντέμω).

Ιοιο, Αναστασία και Αθανασία πολύ χαιρόμαστε που τα ζουζουνάκια σας χαίρουν άκρας υγείας. όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείτε! Ποιο κορίτσι έχει σειρά;;; Baby boom θα γίνει το 2016!

χαχαχαχαχα καλημέρα ριτάκι εγω λέω να το κάνουμε αλλιώς,να έρθουμε πρώτα σε εσένα για ένα σύμφωνο συμβίωσης και μετά να κάνουμε και ένα γάμο.....έτσι για να είναι χαρούμενοι όλοι :D:D:D:p:p:p

καλημέρα κοριτσιάααααααα !!!!! πως μου είστε;εγω καλύτερα αρκετά αν και ακόμα ζαλίζομαι λίγο απο το ποτό :confused::confused::confused: αυτο το τεέυταίο σφηνάκι με πείραξε :-P:-P:-P

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσιάααααααα !!!!! πως μου είστε;εγω καλύτερα αρκετά αν και ακόμα ζαλίζομαι λίγο απο το ποτό :confused::confused::confused: αυτο το τεέυταίο σφηνάκι με πείραξε :-P:-P:-P

Καλημέρα!!!!!τι κάνετε????εγώ περιμένω να δω θα έρθει...σήμερα??

hiEW.pngpFRip3.png

Ioio μου όχι... δεν έχω κανένα σύμπτωμα...σε σημείο που οπως ειπα και προχθες αρχιζω να ανησυχω λιγο μηπως κατι δεν παει καλα:confused::confused::confused: υπομονη 1 βδομαδα!

Θάλεια μου ειλικρινά σου εύχομαι να είναι η σημερινή η πιο ωραία μέρα της ζωής σου!:P Εγω παντως δεν αντεξα και εκανα το τεστ μια μερα πριν την καθυστερηση...Απο συμπτωματα πως πας?

0g1Ip2.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Πως είναι σήμερα οι εγκυούλες και οι εν δυνάμει εγκυούλες;;;

Θάλεια μου, επτέλους σήμερα η αγωνία σου θα λάβει τέλος. Πώς λέμε θαρθει η κάθαρση;;; ε, ό,τι είναι το καλύτερο ας γίνει. Τουλάχιστον έχουμε το δικαίωμα να ελπίζουμε κάθε μήνα και να δεις πως ένας από αυτούς θα είναι ο τυχερός...

Αγγελική μου, κάνε πρώτα εσύ το μωράκι και μετά θα σε βολέψουμε με τον καλό σου τον αντρούλη. Ωραίο πάντως είναι το σύμφωνο συμβίωσης, αν και δεν βρήκε καθόλου έρεισμα στον κόσμο. Βασικά ψηφίστηκε, όπως ήδη ξέρετε για τα ομόφυλα ζευγάρια,αλλά η ελληνική κοινωνία δεν ήταν έτοιμη να δεχτεί τέτοια προοδευτικότητα. εγώ ας πουμε στο διδακτορικό μου θα ασχοληθω και λίγο με το δικαίωμα (ναι ή όχι) των ομοφυλων ζευγαριών στην υιοθεσία..

Μαρούσκα, Μαρκέλλα, Ιοιο, Αναστασία και Αθανασία πώς είστε;;

Καλημέρα!!!!!τι κάνετε????εγώ περιμένω να δω θα έρθει...σήμερα??

να μην έρθει να μην έρθει ξου ξου ξου μακριάααααααα............

Καλημέρα κοριτσάκια! Πως είναι σήμερα οι εγκυούλες και οι εν δυνάμει εγκυούλες;;;

Θάλεια μου, επτέλους σήμερα η αγωνία σου θα λάβει τέλος. Πώς λέμε θαρθει η κάθαρση;;; ε, ό,τι είναι το καλύτερο ας γίνει. Τουλάχιστον έχουμε το δικαίωμα να ελπίζουμε κάθε μήνα και να δεις πως ένας από αυτούς θα είναι ο τυχερός...

Αγγελική μου, κάνε πρώτα εσύ το μωράκι και μετά θα σε βολέψουμε με τον καλό σου τον αντρούλη. Ωραίο πάντως είναι το σύμφωνο συμβίωσης, αν και δεν βρήκε καθόλου έρεισμα στον κόσμο. Βασικά ψηφίστηκε, όπως ήδη ξέρετε για τα ομόφυλα ζευγάρια,αλλά η ελληνική κοινωνία δεν ήταν έτοιμη να δεχτεί τέτοια προοδευτικότητα. εγώ ας πουμε στο διδακτορικό μου θα ασχοληθω και λίγο με το δικαίωμα (ναι ή όχι) των ομοφυλων ζευγαριών στην υιοθεσία..

Μαρούσκα, Μαρκέλλα, Ιοιο, Αναστασία και Αθανασία πώς είστε;;

το προσπαθώ το προσπαθώ.... :-P δεν με νοιάζει πως θα παντρευτώ με τον ανθρωπό μου μου φτάνει που τον βρήκα....και καθόλου γάμος δεν με χαλάει αλλά όπως ξέρεις ήδη ο γάμος γίνετε περισσότερο για την οικογένεια....όσο για το θέμα με την υιοθεσία είναι πολύ περίπλοκο....δεν μπορείς σε κανέναν να στερήσεις το δικαίωμα στο να κάνει οικογένεια αλλά δεν μπορεις και να βάλεις ένα παιδί σε μια οικογένεια στην οποία θα γίνει σίγουρα στόχος για πολλά κακόβουλα σχόλια στην καλύτερη περίπτωση...

Σωστά είναι στ αλήθεια περίπλοκο το θέμα της υιοθεσίας. Το ζητούμενο είναι η ευημερία του παιδιού και όχι των θετών μου γονέων. Τέλοσπάντων...

Άραγε πώς είναι η Θάλεια;;;

κοριτσια ξαναγραφω... ενω το πρωι ξυπνησα μια χαρουλα κι εφαγα τα δημητριακα μου, το στομαχι μου δεν ειναι πολυ καλα... μαλλον καθολου καλα... εμφανιστηκε η πρωτη μου ζαλαδα:P:p:p:p να χαρω ή να κλάψω??? έχω και 5 ωρες μαθημα το απογευμα..........

0g1Ip2.png

Κορίτσια μ' έχει πιάσει ένας μαζοχισμός άλλο πράγμα. Εδώ και πόσες μέρες χρησιμοποιώ τις ταινίες hometest ανίχνευσης εγκυμοσύνης και κοντεύω πια να τις τελειώσω, ενώ ξέρω ότι θα δείξουν αρνητικό, καθώς την Τετάρτη θα κλείσω 2 βδομ από την ωορρηξία. Μ έχει πιάσει αυτή εμμονή να βλέπω το αρνητικό αποτέλεσμα, το οποίο κιόλας είναι σίγουρο γιατί με πονάει και η πλάτη μου. Πάει θα τα τελειώσω όλα. Τρελάθηκα εντελώς δηλ, ήμουν που ήμουν απόγινα..

Εσείς σε τί φάση βρίσκεστε;; Είστε στα πρόθυρα νευρικής κρίσης ή μόνο εγώ;;;

Αθανασία, τώρα σε είδα! Κοίτα ένας παροξυσμός εμένα τουλάχιστον με έχει πιάσει από το πρωί. Ε, για εσένα ήταν πιο αναμενόμενο.. Αχ το ζουζουνάκι σου σου σού στέλνει μηνύματα! Υπομονή... Πώς είσαι τώρα; Πέρασε η ζαλάδα;;

Αθανασία, τώρα σε είδα! Κοίτα ένας παροξυσμός εμένα τουλάχιστον με έχει πιάσει από το πρωί. Ε, για εσένα ήταν πιο αναμενόμενο.. Αχ το ζουζουνάκι σου σου σού στέλνει μηνύματα! Υπομονή... Πώς είσαι τώρα; Πέρασε η ζαλάδα;;

κάπως καλύτερα... Ρίτα πότε περιμένεις;

0g1Ip2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...