Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Καλέ πόσα πια μηνύματα στείλατε από το πρωί;;;; κατεβατό ολόκληρο! Κουτσομπολιό πιάσατε ε;;; άντε τώρα να θυμηθείς για να απαντήσεις σε κάθε θέμα. Δέν ξέρω να βάζω και το προηγουμενο μήνυμα σε ροζ πλαίσιο για να επικαιροποιώ την απάντηση! Α, ναι, θα ξεκινήσω με το πρώτο μήνυμα της Μαρκέλλας, που είναι εξπερ στην ζαχαροπλαστική. Λοιπόν τώρα τον Ιούλιο ξεκίνησα να φτιάχνω τούρτες (ποτέ δεν είναι αργά) και θέλω για πρώτη φορά να ετοιμάσω ζαχαρόπαστα. Πώς στέλνουν πμ να μου πεις;;;

Αθανασία μου μην αγχεσαι με τον τοκετό και τα φροντιστηρια, που θα συμπέσουν. Πάνω απ όλα εσύ και το μωρό σου, όλα θα γίνουν και θα βρεθεί τρόπος γι αυτό.. Όσο για το σχόλιο της πεθεράς, ότι δηλ είσαι μικρή, σου λέω ότι είναι κακοπροαίρετο και άκυρο (καλά το ξέρεις), είσαι στην ιδανική ηλικία για τεκνοποίηση. Καλά έκανες και δε το καθυστέρησες. Απλά οι πεθερές είναι γκρινιάρες, αν ήσουν 35 θα έλεγε πως είσαι μεγάλη!

Αγγελική την καλύτερη δουλειά κάνεις, που έχεις επικεντρωθεί στον ερχομο τυ παιδιού. Προσπάθησε να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς, γιατί πίστεψε με, όταν ρθει θα τρέχεις σαν τον Λουις!

Μαρούσκα περιμένουμε τώρα τα δικά σου νέα και ευχόμαστε να ειναι θετικά. Μην απογοητεύεσαι, ποτέ δεν ξέρεις!

Βασιλική μου, μην στενοχωριέσαι όλα θα ρθουν. Θέλουν κάποιες φορές τον χρόνο τους. Ο σύζυγός σου ίσως κουράστηκε την αναμονή γι αυτό αντιδρά αρνητικά. Έκανες τπτ εξετάσεις;;

Οι πεθερές νομίζω είναι λίγο ανταγωνιστικές. Κι εγώ έχω ακούσει κάτι μπιχτούλες, διακριτικές μεν, αλλά υποθάλπουν ένα υπονοούμενο. Μα πώς στέλνουμε πμ;;; Έχω αποκαλύψει τόσα για μένα, που νομίζω ότι κάνω κρα! Μα βρε Μαρκέλλα τί ήταν αυτό που ακουσες διά στόματος πεθεράς;; (ότι δηλ μόνο αυτές που δεν είναι γερες αποβάλλουν;;). Λοιπόν, ξέρεις τι πιστεύω;;; ότι είσαι όμορφη, εκλεπτυσμένη και αυτό της δημιουργεί ανασφάλειες. Ε κι εσύ!

οχι καλε τι εξετασεις να κανω??απλα μαλλον το εχουμε αφησει στη τυχη και για αυτο δε μας εκατσε!!!!νομιζω οτι παιζει να τον ενοχλει και λιγο το γεγονος οτι ασχολουμαι παρα πολυ με παιδι και τον παραμελω καμια φορα:?:???::?!!!δε ξερω πολλα τα μπορει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συγγνώμη, Βασιλική, που ρώτησα για τις εξετάσεις, απλά εγώ ούσα ανυπόμονη ζήτησα από τον γιατρό μου να μου γράψει αυτές τις ορμονολογικές και αύριο θα κάνω την εξέταση της προγεστερόνης. Έτσι προληπτικά κάνω κάποια πράγματα και απ ότι βλέπω και άλλα κορίτσια εδώ στο φόρουμ, έχουν κάνει. Μάλιστα απ εδώ τα εμπνεύστηκα, γιατί εγώ γενικά έχω μαύρα μεσάνυχτα. Περ/ρα πράγματα ξέρω για την κύηση, παρά για την σύλληψη.. όσες κυοφορούσες δηλ. προσέλθετε σε μένα για συμβουλή, η οποία βέβαι δεν αντικαθιστά τις οδηγίες του γιατρού σας!! (πω πω τί ψώνιο που είμαι!)

Συγγνώμη, Βασιλική, που ρώτησα για τις εξετάσεις, απλά εγώ ούσα ανυπόμονη ζήτησα από τον γιατρό μου να μου γράψει αυτές τις ορμονολογικές και αύριο θα κάνω την εξέταση της προγεστερόνης. Έτσι προληπτικά κάνω κάποια πράγματα και απ ότι βλέπω και άλλα κορίτσια εδώ στο φόρουμ, έχουν κάνει. Μάλιστα απ εδώ τα εμπνεύστηκα, γιατί εγώ γενικά έχω μαύρα μεσάνυχτα. Περ/ρα πράγματα ξέρω για την κύηση, παρά για την σύλληψη.. όσες κυοφορούσες δηλ. προσέλθετε σε μένα για συμβουλή, η οποία βέβαι δεν αντικαθιστά τις οδηγίες του γιατρού σας!! (πω πω τί ψώνιο που είμαι!)

δε θελω ακομα να μπω σε τετοια κατασταση!!πιστευω οτι αν οργανοθουμε καλυτερα με τον αντρα μ να τα καταφερουμε!!αν δω οτι δεν γινετε τπτ τοτε θα αρχισω να ψαχνομαι!!!και εγω μια απο τα ιδια!!!απο συλληψη σκραπας!!εδω απο τα κοριτσια εμαθα!!!βλεπεις το πρωτο μ παιδι ηρθε τυχαια οποτε δεν ειχα ψαχτει καθολου!!!!:D:D:D:D:D:D

Καλησπερα κοριτσια μου ομορφα....vasiliki ,Θαλεια ,ΡΙτα, Αγγελικη , Αναστασια , Αθανασια,loio , Marouska, meletia,αν ξεχασα καμια καλησπεραααααααααα .....Ριτα μου οτι θελεις και συνταγή για ζαχαροπαστα και οτι θελεις ;) αχ κοριτσια εχω αγχος για 9 του μηνα και για τα τεστακια τα θετικα που βγηκαν μια μερα πριν την περιοδο ευχοναι να ηταν χαλασμενα δεν ξερω τι να σκεφτω έξι εκανα στο συνολο 2 αχνα θετικα και 4 αρνητικα και μετα περιοδοςςς ευχομαι να ηταν χαλασμενα θα με δει ο γιατρος ....και θα μου πει ειπε....για να δουμε......αντε να μου δωσει και αυτα τα χαπια μηπως εχω χαμηλή προγεστερονη οπως ειπε και εκεινος πφφφφ αγχος .....ααα Ριτακι μου οσο για την πεθερα μου ασε θεατρινα ειναι ασεεεεε τι ακουω οποτε την βλεπω αλλα εχω και εγω το αναλογο ύφος τελευταια εεεεε με εσκασε μεχρι και τον αντρα μου εσκασε ....Αγγελικη σε ποια μερα εισαι εγω πεμπτη εχω ροη ακομα οχι πολυ....εγκυμονουσες τι κάνετε? Νανι ε μαζι με τα σπορακια :) :) :) :) τελειαααα...vasiliki mou με λίγη προσπάθεια ακομα θα μείνουμε:) Θαλεια, Μαρουσκα και μελετια ευχομαι να μας πείτε ευχάριστα:) Ονειρα μελενιαααααααααααααααα

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

καλημέρα καλημέρα κοριτσάκια μου....τι είναι αυτά που διαβάζω για πεθερές κακούργες και πανούργες;εμένα η δικιά μου είναι ο πιό γλυκός άνθρωπος στον κόσμο δεν θα την ακούσεις να πει ποτέ κακία για κανέναν.....είμαι βέβαια και εγώ νύφη πρότυπο :P:p:p όσο για τις εξετάσεις σήμερα θα πάω να πάρω τα αποτελέσματα για το στίγμα και μετά θα κάνω και τις υπόλοιπες που δεν έχω κάνει απο τον προγεννητικό....

Σ'αγαπάω πιο πολύ και απ' τη ζωή μου 09/09/2012

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα! Τη μια βδομάδα τη φάγαμε! Άλλη μια μεχρι το γιατρο! Την επόμενη Παρασκευή:D:D:D:D.... Αντε να το δω κι εγω ν' ακουσω την καρδουλα του οπως η Αναστασια και να ηρεμησω!!!!!

0g1Ip2.png

καλημέρα κορίτσια μου!!και που λέτε Εγγλέζα η κυρία...δεν καθυστερεί ποτέ ουτε μισή μέρα!!σήμερα πρωί πρωί την υποδέχτηκα θέλοντας και μη..αχ τι να κάνω και γω?το πήρα πιο ψυχρεμα αυτη τη φορά..θα παραγγείλω σε λίγο τα τεστάκια ωορρηξίας αν και με τη παροιμιώδη συνέπεια που τη διακρίνει πάνω κάτω ξέρω..ααα μπορείτε να μου πειτε ποια μερα του κύκλου κάνουμε αυτές τις ορμονικές, προλακτίνη κτλ?φαντάζομαι μετράμε από τη στιγμή που θα έχουμε κανονική ροή έτσι?

καλημέρα κα απο μενα vasiliki, athanasia μέχρι την αλλη Παρασκευή απόλαυσε αυτες τις υπέροχες μέρες που διανύεις και τότε ειμαι σίγουρη θα βιώσεις και την καλύτερη μερα της ζωής σου!καλημέρα markella,aggeliki,Ρίτα, anastasia, Ioio..καλημεεεερα!!!!!

Καλημερα κοριτσιααααα μοουυυυυυυυυυυυυυυ :) :) :) :) :) :) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλημέρα!!!!!!καλα ποτέ τα γράψατε βρε όλα αυτά???

κορίτσια μου εγώ Καλά είμαι περιμένω με αγωνία να περάσουν οι μέρες...3....

μαρουσκα δεν πειράζει κορίτσι μου την επόμενη φορά!!!

κατά τα άλλα ήσυχα,εγώ έχω καλή πεθερά....δεν έχω πρόβλημα.

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια ή καλύτερα καλησπέρα! Εγώ σήμερα έκανα την εξέταση της προγεστερόνης, σε λίγο θα πάρω να μάθω το αποτέλεσμα. Την προγεστερόνη την κάνουμε στην 21-3 ημέρα του κύκλου (εγώ είμαι στην 22η) και τις υπόλοιπες την 3η μέρα του κύκλου. Οπότε καλή μου Μαρούσκα κατά την Δευτέρα μπορείς να πας. Ελά μην μου στενοχωριέσαι, δεν πειράζει. την επόμενη φορά, τουλάχιστον όπως λες είναι συνεπής η κοκκινούλα και μπορείς να κάνεις τους υπολογισμούς σου. Πάρε κι αυτά τα τεστάκια ή ζήτα από τον γιατρό σου να παρακολουθεί την ωορρηξία σου. Εμένα αυτό μου το πρότεινε ο ίδιος. Βέβαια αν είναι να ρθει, θα ρθει, ό,τι και να κάνεις. Κι αν είναι να μείνεις έγκυος, θα μείνεις (στον εαυτό μου πιο πολύ το λέω, προς γνώση και συμμόρφωση!). Απλά το λέω για να κάνετε με τον καλό σου στοχευμένες προσπάθειες. Ουφ πού μπλέξαμε!!

Μαρκέλλα τί μού κάνεις;;; ο μικροβιολογος που πήγα σήμερα με ρώτησε αν πάιρνω κανενα χάπι προγεστερόνης. τον ρωτάω: εννοείτε το utrogestan; και μου απανταει θετικά. του είπα όχι. Για να με ρωτήσει παέι να πει πως πολύς κόσμος το παίρνει, σωστά;;;;

Θάλεια μου καλημερα! Μαζί σου περιμένουμε κι εμείς. στις 7/09 δεν είπες θα ξέρουμε;; Αχ να βάλει ο Θεός το χέρι του!

Πάντως, βρε κορίτσια, τί είναι αυτό που μας συμβαίνει;;; Εγώ πχ θέλω να κάνω ένα τατουαζ κι ακούω μέσα μου μια φωνούλα: κι αν είσαι εγκυος και βλάψεις το έμβρυο;; Πάω να πάρω ένα χάπι για ημικρανία, πάλι τα ίδια. Παω να σηκώσω βαριά, να την πάλι η φωνή! Θα τρελαθώ. Κάθε μήνα μετά την ωορρηξία, προσέχω λες και είμαι έγκυος. Όλα τα αναβάλλω για το πρώτο 10ημερο του κύκλου. Ως πότε θα συνεχιστεί αυτή η κατασταση;;;;

Α, Μελετία, Ιοιο Τι κάνετε;;

Αθανασία, ωραίο πράγμα η κύηση ε;; Είναι και η πρώτη! Στα οπα όπα θα σε έχουν!! Άντε να ακούσεις και καρδούλα να σου φύγει το άγχος. Από συμπτώματα νωρίς είναι ακόμα, μακάρι να είσαι τυχερή και να μην έχεις αναγούλες! όπως και η Αναστασία μας!

A, τώρα έμαθα την τιμή της προγεστερόνης: 30,8. Καλό είναι αυτό ή κακό;; Ο μικροβιολογος μου είπε πως πρέπει να δούμε και τις άλλες ορμόνες. και εγώ σκέφτομαι πως αν έκανε χθες την εξέτση θα ήταν πολύ ανεβασμένη γιατί χθες είχε πρηστεί περ/ρο το στήθος μου και με πονούσε πολύ. Θάλεια τί λες εσύ που τις έχεις κάνει αυτές τις εξετάσεις;;;; η όποια άλλη κοπέλα γνωρίζει σχετικα

A, τώρα έμαθα την τιμή της προγεστερόνης: 30,8. Καλό είναι αυτό ή κακό;; Ο μικροβιολογος μου είπε πως πρέπει να δούμε και τις άλλες ορμόνες. και εγώ σκέφτομαι πως αν έκανε χθες την εξέτση θα ήταν πολύ ανεβασμένη γιατί χθες είχε πρηστεί περ/ρο το στήθος μου και με πονούσε πολύ. Θάλεια τί λες εσύ που τις έχεις κάνει αυτές τις εξετάσεις;;;; η όποια άλλη κοπέλα γνωρίζει σχετικα

Καλησπερα Ριτακι μοτ δεν εχω ιδεα για την τιμη της προγεστερονης ....αυτο που ξερψ ειναι οτι θα αρχίσω να την παίρνω θα μου πει ο γιατρος την τεταρτη .....σντε να δούμε τι θα δουμε......

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Δεν έχω ιδέα να σ πω την αλήθεια.δεν την έχω κάνει.

hiEW.pngpFRip3.png

A, συγγνώμη Θάλεια, μπερδεύτηκα. Τελικά είδα πως την έχει κάνει μια άλλη κοπέλα. Πώς πας;; είσαι στην αναμονή;; νομίζω ότι αυτή είναι η χειρότερη φάση για μένα, μπορεί όλο το μήνα να παρακαλάω να φυγει και να φτάσω στην αναμενόμενη μέρα περιόδου, αλλά όταν φτάσω, έχω κάτι νεύρα. Εσύ πώς το διαχειρίζεσαι;; εύχομαι αυτή τη φορά να έχεις ένα θετικο τεσστάκι. τα ανιψάκια σου πώς είναι;;

Διαφημίσεις

τον καταφερα το συζυγο τελικα!!θα συνεχισουμε προσπαθειες τελικα μολις τελειωσει η κοκκινουλα οπως τη λετε!!!μας τσιμπησε σφηκα σημερα για πρωτη φορα και περασαμε ενα μεσημερι μες στη γκρινια!!το καλο στην ολη υποθεση ειναι οτι τωρα ξερω οτι δεν ειναι αλλεργικος σε τετοια!!!!οι εγκυμονουσες τι κανετε?πως τα πατε με τη ζεστη??

Κοριτσια μουυυυ Καλησπέρα. ....vasiliki mou τι κανεις? Πονας με την κοκκινουλα? Ειδες τελικαο σύζυγός μπραβο αντε βουρ στο ψητό :) :) :) :) ειναι καλα τωρα το ζουζουνι σου ηρέμησε? Ριτακιιιιιιι αναμονή ε? Πφφφφ να μη σου ερθει να φυγει μακρια ....χμμμμ και αυτος ο μηνας θα ειναι τυχερος ειμαι σίγουρη ποια εχει σειρα???? ΘΑΛΕΙΑ?? ΜΉΠΩΣ μυρίζει μπεμπεδοσκονη καπου εκει εξω μακρια? Χιιχι πω πω κοριτσια μου παντως η παρεα μας φέρνει γούρι :) :) :) χχααχα οι αλλες κουκλες με τα μπεμπακια σας???? Καλα???? Καλησπερα και στις αλλες κοπελες ...καλως ήρθες nikolitsa

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλησπέρα Βασιλική! Α, τελικά, δεν ήθελε και πολύ για να τον ψήσεις! Μάλλον του αρέσει η διαδικασία!:-D Άντε με το καλό αυτό τον μήνα!

Καλησπέρα και σε σένα Νικολίτσα! Καλωσήρθες! Τί κάνεις;;; :roll::roll: Προσπαθείς για παιδάκι;; Πώς τα πας;;;

Απ' ότι βλέπετε εγώ πασχίζω να γράψω μια προσφυγή και μόλις γράψω μια σειρά ξαναμπαίνω στο φόρουμ. Μου γίνατε συνήθεια!!

Κοριτσια μουυυυ Καλησπέρα. ....vasiliki mou τι κανεις? Πονας με την κοκκινουλα? Ειδες τελικαο σύζυγός μπραβο αντε βουρ στο ψητό :) :) :) :) ειναι καλα τωρα το ζουζουνι σου ηρέμησε? Ριτακιιιιιιι αναμονή ε? Πφφφφ να μη σου ερθει να φυγει μακρια ....χμμμμ και αυτος ο μηνας θα ειναι τυχερος ειμαι σίγουρη ποια εχει σειρα???? ΘΑΛΕΙΑ?? ΜΉΠΩΣ μυρίζει μπεμπεδοσκονη καπου εκει εξω μακρια? Χιιχι πω πω κοριτσια μου παντως η παρεα μας φέρνει γούρι :) :) :) χχααχα οι αλλες κουκλες με τα μπεμπακια σας???? Καλα???? Καλησπερα και στις αλλες κοπελες ...καλως ήρθες nikolitsa

καλησπέρα!!!λες Μαρκέλλα μου!!!μακάρι!!!!😄😄😄😄😄

νικολιτσα Καλώς ήρθες!!!

βασιλική περαστικά σας...πω πω σφήγκα!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Καλησπέρα Βασιλική! Α, τελικά, δεν ήθελε και πολύ για να τον ψήσεις! Μάλλον του αρέσει η διαδικασία!:-D Άντε με το καλό αυτό τον μήνα!

Καλησπέρα και σε σένα Νικολίτσα! Καλωσήρθες! Τί κάνεις;;; :roll::roll: Προσπαθείς για παιδάκι;; Πώς τα πας;;;

Απ' ότι βλέπετε εγώ πασχίζω να γράψω μια προσφυγή και μόλις γράψω μια σειρά ξαναμπαίνω στο φόρουμ. Μου γίνατε συνήθεια!!

Ρίτα μου είμαι νεο μέλος στο φορουμ...είναι η πρώτη μου απόπειρα με τον άντρα μου να κανουμε παιδάκι... περιμένω περίοδο στις 9/9 και τις γόνιμες μέρες μου κάναμε ελεύθερα έρωτα... έχω σταθερο κύκλο 29 ημερων αλλά 12 μέρες τώρα περιπου έχω τραβήγματα χαμηλά στην κοιλιά μου..πρησμένο στήθος ιδαιτερα στο πλαι κοντα στις μασχάλες και πολυ υπνηλιά...χτες κοιμομουν ολη μερα...και τωρα πάλι νυσταζω. πριν καμια βδομαδα κιολας για 4 με 5 μερες ειχα σπυρακια στο προσωπο.γεμισα..τωρα εχουν αρχισει και φευγουν. Να σημειωσω πως οταν περιμενα περιοδο οι πονοι με πιαναν παντα 2 με 3 μερες πριν.οχι τοσο νωρις οπως τώρα.Λετε να χω σπορακι ?θα περιμενω βεβαια για να δω αν εχω καθυστερηση, καιμετα βουρ για χοριακη.Αλλα μεχρι στιγμης τα συμπτωματα ειναι καλα για αυτο που θελω?τι λέτε?:confused:

καλησπέρα!!!λες Μαρκέλλα μου!!!μακάρι!!!!😄😄😄😄😄

νικολιτσα Καλώς ήρθες!!!

βασιλική περαστικά σας...πω πω σφήγκα!!!

Λεω λεω θαλεια μου :) :) απο την παρεα μας θα εχουμε καθε μηνα και μια εγκυμοσύνη μια σας πω και 2 ..... γιατι εδω περναμε καλαααα και και έρχονται σπορακιαααα :) :) :) :) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Λεω λεω θαλεια μου :) :) απο την παρεα μας θα εχουμε καθε μηνα και μια εγκυμοσύνη μια σας πω και 2 ..... γιατι εδω περναμε καλαααα και και έρχονται σπορακιαααα :) :) :) :) :)

Μακαριι τα νέα να είναι ευχαριστα για όλες τις γυναικες που θελουν να γινουν μανούλες!!! :D

Καλησπέρα σε όλες...εγκυμονούσες και μη,:D

Σου το ευχομαι κοριτσι μου να εχεις σπορακι :) :) :) τα συμπτωματα ειναι ίδια οποτε περιμενε την καθυστέρηση και κανε χοριακη :) :) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Σου το ευχομαι κοριτσι μου να εχεις σπορακι :) :) :) τα συμπτωματα ειναι ίδια οποτε περιμενε την καθυστέρηση και κανε χοριακη :) :) :)

Μια ερωτηση ακόμα...τα δέκατα ως συμπτωμα εγκυμοσυνης είναι έγκυρο? Γιατί διαβασα εδώ δε μερικά τοπικ πως μερικες μανούλες δεν είχαν δέκατα στην αρχη γι αυτο και δεν υποψιαστηκαν εγκυμοσυνη...και η θερμοκρασια ηταν φυσιολογικη. Εγω δεν εχω κανει θερμομετρηση να πω την αληθεια μου...αλλά ισχυει αυτο?Μπορει να εισαι εγκυος και οντως να μην εχεις δεκατα?αυριο πρωι λεω να βαλω θερμομερο!!! Μακαρι Μαρκελλα μου να ναι θετικα τα νεα... :) <3

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...