Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Καλημέρα σε ολα τα κοριτσιααα :) για την εγκυμοσυνη δεν τον βλεπεις θετικο? Η οτι αργεί η εγκυμοσύνη και δεν σκέφτεται θετικα? Αν ειναι το πρωτο ισως έπεσε η ψυχολογια του απο κατι αλλο και επηρεάζει και το θεμα ενος ακομα παιδιού λεω ισως? Αν ειναι το δευτερο αυτο ειναι ευκολο οι αντρες ειναι μωρα εμείς οι γυναίκες ειμαστε το πανω χέρι νομίζω με ενα ωραιο δειπνο , με μια ήσυχη κουβεντουλα .....ολα μπαίνουν στην θεση τους και αναπτερωνονται οι ελπιδες ;) καμια φορα το γεγονος οτι αργει ενα νινακι μας κανει να σκεφτόμαστε αρνητικά ακομα και για μια δευτερη εγκυμοσυνη.ολα θα πανε καλα vasiliki mou ευχομαι να ερθει την επομενη φορα ενα σπορακι στην κοιλίτσα σου ...σου το ευχομαι με ολη μου την καρδια.....ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΠΠΡΑΚΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΘΑΛΕΙΑ, ΡΙΤΑ, ΜΑΡΟΥΣΚΑ, ΜΕΛΕΤΙΑ..... ΟΛΕΣ :)

θα ειναι το δευτερο παιδακι μας αν τα καταφερουμε!!!τι να πω ηταν αποτομη η αλλαγη και φοβαμαι οτι φταει οτι μεγαλωνει ο μικρος και αρχιζω να εχω πιο πολυ χρονο για τον αντρα μ απο οτι πρωτα και του αρεσει και μαλλον δεν θελει να τα αρχισει ολα απο την αρχη ξανα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!!!κορίτσια τι κάνετε?????

εγώ Καλά είμαι,εχω τελειώσει βρεφονηπιαγωγος αλλά δεν εργάζομαι.είμαι στο σπίτι με τον μικρό.

λοιο μου συγχαρητήρια!!!!!!να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!!!😄😄😄😄😄😄

άντε μια μια στη σειρά τώρα....όλες θα μείνουμε!!!!!!άντε 4 μέρες!!!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Ioio είδες που στα 'λεγα!!!!!!!! Με το καλό! Εύχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!!! Λοιπόν εγώ κορίτσια τελείωσα φιλολογία....και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά! Ευτυχώς η δουλειά μου είναι καθιστική και δεν έχω θέμα. Επίσης μπορώ να ρυθμίζω το πρόγραμμα μου όπως θέλω αν κάποια μέρα δεν αισθανθώ καλά (ως τώρα όλα υπέροχα, μην το ματιάσω:D). Αγχώνομαι όμως γιατί θα γεννήσω όπως βγαίνουν οι ημερομινίες αρχές Μαϊου και αγχώνομαι λίγο γιατί είναι πάνω στις εξετάσεις αλλά τι να κάνουμε....;)

Κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ, όλες για τις ευχές σας!

Να τσακώσετε σύντομα το σποράκι σας! Μαρούσκα και Θάλεια, είστε οι επόμενες και μετά να παίρνουν σειρά και οι υπόλοιπες!

Αθανασία μου, κι εγώ αρχές Μαϊου υπολογίζω ότι θα έρθει το μωράκι, πασχαλιάτικα θα είναι :)

Ρίτα μου, τη μύριζες τη μπεμπεδόσκονη.... είσαι και πιο έμπειρη, εμένα είναι η πρώτη μου εμπειρία και ακόμα τα έχω χαμένα! :oops:

Αναστασία μου να σε ρωτήσω... εσυ εχεις καθολου συμπτωματα; Ρε κοριτσια εγω τιποτα απολυτως και κατι πονακια που ειχα σταματησαν κι αυτα. ουτε το στηθος μου το αισθανομαι τοσο πρησμένο.........:confused::confused::confused:

0g1Ip2.png

Διαφημίσεις

athanasia789, μην αγχώνεσαι..κι εγώ δεν έχω τίποτα σπουδαίο κάτι πονάκια χαμηλά κυρίως προς το βράδυ, πολλά υγρά παχύρευστα & το στήθος μου μια πρήζεται μια ξεπρήζεται. Κι έχει αρχίσει νομίζω να μου ανοίγει η όρεξη..! Έτσι ήμουν και στην κόρη μου από την αρχή μέχρι και που γέννησα!! Φτού φτού δόξα το Θεό!

l1ITp3.png HDApp3.png

τα υγρα τα εχω κι εγω.... το στηθος με προβληματιζει αλλα οκ. μα ουτε μια αναγουλιτσα βρε παιδια? μακαρι να ειμαι απο τις τυχερες:D:D αν κι ο γιατρος μου ειπε να μη χαιρομαι γιατι μετα την 8η εβδομαδα εμφανιζονται... Σ ευχαριστω Αναστασία! Μιας και είσαι 5 μέρες πιο μπροστά ότι απορία έχω θα σε ρωτάω:D:D:D

0g1Ip2.png

θα ειναι το δευτερο παιδακι μας αν τα καταφερουμε!!!τι να πω ηταν αποτομη η αλλαγη και φοβαμαι οτι φταει οτι μεγαλωνει ο μικρος και αρχιζω να εχω πιο πολυ χρονο για τον αντρα μ απο οτι πρωτα και του αρεσει και μαλλον δεν θελει να τα αρχισει ολα απο την αρχη ξανα!!!

Χμμμμμμμ ναι για το λες μαλλον ετσι ειναι :) ολα θα πανε καλα σίγουρα :) :) :) ασε κοριτσια εγω δεν εχω προβλημα με τον αντρα μου αλλα με την πεθερα πω πω τι πεθερα εχω ελεος......ασε κοριτσια ειναι κακια την εχω δώσει πολλες ευκαιρίες να διόρθωση αλλα χειρότερη γίνεται και σε εμενα και στην καημένη την αλλη την νυφη που ειναι και φρεσκοαραρραβωνιασμενη ..... πλεον την εχω στην ακρη ελεος ασ σας πω τι κάνει θα μείνετε με το στομα ανοιχτό ....ευτυχώς τα καταλαβε και ο αντρας μου .κοριτσια εσεις πως τα πατε με την πεθερα?

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

athanasia789, μην αγχώνεσαι..κι εγώ δεν έχω τίποτα σπουδαίο κάτι πονάκια χαμηλά κυρίως προς το βράδυ, πολλά υγρά παχύρευστα & το στήθος μου μια πρήζεται μια ξεπρήζεται. Κι έχει αρχίσει νομίζω να μου ανοίγει η όρεξη..! Έτσι ήμουν και στην κόρη μου από την αρχή μέχρι και που γέννησα!! Φτού φτού δόξα το Θεό!

Αναστασια μου μεσα στο μυαλό μου σε εχω ...:) ετσι να πανε ολα τελειααααααα ολααααα ριξε μπεμπεδοσκονη :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Αναστασία μου, έπιασε έπιασε η μπεμπεδόσκονη ;)

Ρίχνω με τη σειρά μου μπεμπεδόσκονη σε όλα τα κορίτσια!!!

Loio mou εκανες χοριακη? Να πας πεις τα ευχάριστα κοριτσι μου :) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

Μαρκέλλα μου τι ειναι αυτά που ρωτάς??/Με την πεθερά απλά δεν τα πας....τελεια.....απο μακρια κι αγαπημενη. μολις της ειπε ο αντρας μου οτι περιμενουμε μωρο το μονο που ειπε ειναι οτι ειμαστε μικροι για παιδι:evil::evil::evil: 25 εγω και 31 ο γιος της

0g1Ip2.png

τα υγρα τα εχω κι εγω.... το στηθος με προβληματιζει αλλα οκ. μα ουτε μια αναγουλιτσα βρε παιδια? μακαρι να ειμαι απο τις τυχερες:D:D αν κι ο γιατρος μου ειπε να μη χαιρομαι γιατι μετα την 8η εβδομαδα εμφανιζονται... Σ ευχαριστω Αναστασία! Μιας και είσαι 5 μέρες πιο μπροστά ότι απορία έχω θα σε ρωτάω:D:D:D

Αθανασια μου με το καλο ριξε και εσυ μπεμπεδοσκονη :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Μαρκέλλα μου τι ειναι αυτά που ρωτάς??/Με την πεθερά απλά δεν τα πας....τελεια.....απο μακρια κι αγαπημενη. μολις της ειπε ο αντρας μου οτι περιμενουμε μωρο το μονο που ειπε ειναι οτι ειμαστε μικροι για παιδι:evil::evil::evil: 25 εγω και 31 ο γιος της

Ναι μακρια ασε χθες αθανασια μου ειπε πως οι κοπελες που παθαίνουν αποβολες δεν ειναι γερές σαν να μου ειπε πως δεν ειμαι γερή ασε τα εχω παρει ασχημα ειναι πολυ κακια πολυ

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Χμμμμμμμ ναι για το λες μαλλον ετσι ειναι :) ολα θα πανε καλα σίγουρα :) :) :) ασε κοριτσια εγω δεν εχω προβλημα με τον αντρα μου αλλα με την πεθερα πω πω τι πεθερα εχω ελεος......ασε κοριτσια ειναι κακια την εχω δώσει πολλες ευκαιρίες να διόρθωση αλλα χειρότερη γίνεται και σε εμενα και στην καημένη την αλλη την νυφη που ειναι και φρεσκοαραρραβωνιασμενη ..... πλεον την εχω στην ακρη ελεος ασ σας πω τι κάνει θα μείνετε με το στομα ανοιχτό ....ευτυχώς τα καταλαβε και ο αντρας μου .κοριτσια εσεις πως τα πατε με την πεθερα?

εγω μενω με τα πεθερικα μ!!!ευτυχως ομως δεν εχω ιδιατερα προβληματα!!μονο οσο αφορα το μικρο ερχομαστε στη κοντρα!!!

Διαφημίσεις

εγω εχω παψει να ασχολουμαι... μιλαει κι ειναι σαν να μην την ακουω... σε συμβουλεύω να κανεις το ιδιο για τη δική σου κυριως ψυχικη ηρεμια... ελπίζω τουλαχιστον ο συντροφος σου να σε υποστηριζει....

0g1Ip2.png

athanasia & markella, μην δίνεται σημασία στις πεθερές αφού είναι τόσο ανάποδες!! Με την κακία θα μείνουν!! Εγώ με την δικιά μου πριν από τον γάμο "σκοτωθήκαμε", αλλά μετα τα ξεκαθαρίσαμε και τώρα είμαστε μια χαρά! Έχουμε απόσταση περίπου 35 χλμ. ο ένας από τον άλλον, κρατάει και τα 2 παιδιά της κόρης της κάθε μέρα, οπότε βλεπόμαστε μια φορά την βδομάδα ή μια φορά στις 15 και είμαστε όλοι εντάξει!:lol:

l1ITp3.png HDApp3.png

Κορίτσια, είμαι στη δουλειά & περιμένω να σχολάσω σε 1 ώρα..κι έχω "πεθάνει" στην πείνα!! Πήρα τηλέφωνο την σπιτονοικοκυρά μου που μένει δίπλα μου (έχουμε πολύ καλή σχέση) & της ζήτησα να μου φτιάξει πατάτες τηγανιτές στο γκάζι!! Τις κάνει υπέροχες!! Μου τρέχουν τα σάλια και μόνο που το σκέφτομαι...πεινάω πολύ!!!

Εσείς τι μαγειρεύετε σήμερα?

l1ITp3.png HDApp3.png

Ναι κοριτσια δεν δινω σημασια αλλα ειναι αναποδη και πολυ ζηλιαρα τα παιδια της τα εχει δουλους και τωρα που ο αντρας μου ξέφυγε ηρέμησε ....και εννοειται πως ειναι μαζι σμου και καταλαβε τι μανα εχει ....πω πω πολυ κακια ...και μενω και ενα τετράγωνο λατω απο εκείνη ....αλλα δεν την θελω τοσο κακια που είναι. ....και του κουνιαδου μου η γυναικα εχει προβλημα ασε την κανει πολλα ....οταν πα για επίσκεψη μεχρι τα πράγματα μου ψαχνει οταν παω τουαλετα μα τι θα βρει ελεος λίρες? ????? Δεν εχωωωωω

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Κορίτσια, είμαι στη δουλειά & περιμένω να σχολάσω σε 1 ώρα..κι έχω "πεθάνει" στην πείνα!! Πήρα τηλέφωνο την σπιτονοικοκυρά μου που μένει δίπλα μου (έχουμε πολύ καλή σχέση) & της ζήτησα να μου φτιάξει πατάτες τηγανιτές στο γκάζι!! Τις κάνει υπέροχες!! Μου τρέχουν τα σάλια και μόνο που το σκέφτομαι...πεινάω πολύ!!!

Εσείς τι μαγειρεύετε σήμερα?

Κολοκυθάκια γεμιστα να σου στειλω να φατε με το σπορακι ???? Ιχιχιχιχχιιχι

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Παπουτσάκια μελιτζάνες κορίτσι! Το λέω και τρεχουν τα σαλια μου. σαλατα πατζαρι κι ενα μπουγιουρντι που το ζηλεψα!!!:D:D:D

Αναστασια και τις πατατουλες σου τις ζηλεψα....αλλα αποφευγω τα τηγανιτα... μη παρω απο τωρα κιλα....

0g1Ip2.png

Κορίτσια με τρελάνατε τώρα με τα φαγητά σας!! Και τα 2 είναι πολύ ιδιαίτερα!! Πεινάω ακόμα πιο πολύ!! Εγώ εχθές έφτιαξα σαρδέλα στο φούρνο & καλαμαράκια τηγανητά όλα φρέσκά από το ψαράδικο το πρωί!!

Και σήμερα θα φάμε πιο πρόχειρα πατάτες τηγανητές, αυγά τηγανητά & χωριάτικη σαλάτα!! Αύριο θα φτιάξει η μαμά μου ένα ταψί γεμιστά & θα μας δώσει & για Σάββατο λέω να κάνω ολόκληρο κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο!!

l1ITp3.png HDApp3.png

Κορίτσια μη δίνεται σημασία στις πεθερές!!οτι και να σας λενε γραψτε τις..δεν γινεται αλλιώς..και γω στην αρχή τα επαιρνα ολα της μετριτοις, τωρα απλά δεν ασχολο'υμαι οτι και να κανω δεν της αρεσει απλα..εεε συγα μη σκάσω και γω..εμεις να μαστε καλά με τους άντρες μας και τιποτα αλλο!! :D

Κορίτσια με τρελάνατε τώρα με τα φαγητά σας!! Και τα 2 είναι πολύ ιδιαίτερα!! Πεινάω ακόμα πιο πολύ!! Εγώ εχθές έφτιαξα σαρδέλα στο φούρνο & καλαμαράκια τηγανητά όλα φρέσκά από το ψαράδικο το πρωί!!

Και σήμερα θα φάμε πιο πρόχειρα πατάτες τηγανητές, αυγά τηγανητά & χωριάτικη σαλάτα!! Αύριο θα φτιάξει η μαμά μου ένα ταψί γεμιστά & θα μας δώσει & για Σάββατο λέω να κάνω ολόκληρο κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο!!

Μιαμ μιαμ :) ευτυχως εφαγα ..... καλη όρεξη κοριτσακι μου :) :) :) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλέ πόσα πια μηνύματα στείλατε από το πρωί;;;; κατεβατό ολόκληρο! Κουτσομπολιό πιάσατε ε;;; άντε τώρα να θυμηθείς για να απαντήσεις σε κάθε θέμα. Δέν ξέρω να βάζω και το προηγουμενο μήνυμα σε ροζ πλαίσιο για να επικαιροποιώ την απάντηση! Α, ναι, θα ξεκινήσω με το πρώτο μήνυμα της Μαρκέλλας, που είναι εξπερ στην ζαχαροπλαστική. Λοιπόν τώρα τον Ιούλιο ξεκίνησα να φτιάχνω τούρτες (ποτέ δεν είναι αργά) και θέλω για πρώτη φορά να ετοιμάσω ζαχαρόπαστα. Πώς στέλνουν πμ να μου πεις;;;

Αθανασία μου μην αγχεσαι με τον τοκετό και τα φροντιστηρια, που θα συμπέσουν. Πάνω απ όλα εσύ και το μωρό σου, όλα θα γίνουν και θα βρεθεί τρόπος γι αυτό.. Όσο για το σχόλιο της πεθεράς, ότι δηλ είσαι μικρή, σου λέω ότι είναι κακοπροαίρετο και άκυρο (καλά το ξέρεις), είσαι στην ιδανική ηλικία για τεκνοποίηση. Καλά έκανες και δε το καθυστέρησες. Απλά οι πεθερές είναι γκρινιάρες, αν ήσουν 35 θα έλεγε πως είσαι μεγάλη!

Αγγελική την καλύτερη δουλειά κάνεις, που έχεις επικεντρωθεί στον ερχομο τυ παιδιού. Προσπάθησε να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς, γιατί πίστεψε με, όταν ρθει θα τρέχεις σαν τον Λουις!

Μαρούσκα περιμένουμε τώρα τα δικά σου νέα και ευχόμαστε να ειναι θετικά. Μην απογοητεύεσαι, ποτέ δεν ξέρεις!

Βασιλική μου, μην στενοχωριέσαι όλα θα ρθουν. Θέλουν κάποιες φορές τον χρόνο τους. Ο σύζυγός σου ίσως κουράστηκε την αναμονή γι αυτό αντιδρά αρνητικά. Έκανες τπτ εξετάσεις;;

Οι πεθερές νομίζω είναι λίγο ανταγωνιστικές. Κι εγώ έχω ακούσει κάτι μπιχτούλες, διακριτικές μεν, αλλά υποθάλπουν ένα υπονοούμενο. Μα πώς στέλνουμε πμ;;; Έχω αποκαλύψει τόσα για μένα, που νομίζω ότι κάνω κρα! Μα βρε Μαρκέλλα τί ήταν αυτό που ακουσες διά στόματος πεθεράς;; (ότι δηλ μόνο αυτές που δεν είναι γερες αποβάλλουν;;). Λοιπόν, ξέρεις τι πιστεύω;;; ότι είσαι όμορφη, εκλεπτυσμένη και αυτό της δημιουργεί ανασφάλειες. Ε κι εσύ!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...