Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

κι εγώ αγοράζω τέτοια κουφέτα κατά καιρούς, αλλά εδώ και ένα μήνα προσέχω την διατροφή μου και έτσι μόνο τα λιγουρεύομαι..

Βρε Ιοιο αυτό μόνο το σύμπτωμα χρειάζεσαι! Να μην έρθει αυτή η κοκκινούλα, όπως την λέει χαριτωμένα η Μαρκέλλα. Μην ψάχνεις για σημάδια εγκυμοσύνης, είναι πολύ νωρίς. Πάντως όλα τα τεστ θετικοποιούνται σε περίπτωση εγκυμοσύνης, ακόμη και δύο μέρες πριν την καθυστέρηση. Σίγουρα καλύτερα να περιμένεις, αν αντέχεις... Αύριο πάντως θα μάθουμε;;; Έχεις σταθερό κύκλο;;

Κοριτσια μου γλυκά τι κανετε ????? :) :) εγω παντως καθε μερα εδω και λιγες μερες ειμαι μεσα στην τρελη χαρα χαχχαχαχαχαχαχ :) δεν ξερω τθ εχω παθει Ριτα μου αυτες της ορμονολογικες εξετάσεις σου ειπε ο γιατρος να της κανεις? Εγω που τον ρώτησα οταν πηρα να κλεισω ραντεβού μου ειπε οτι δεν χρειάζεται ....βεβαια ολα τα υπόλοιπα τα εχω κανει προγενετικο , θρομβοφιλια, , θυρωειδη κτλ τωρα δεν ξερω γιατι λεει οχι ...:) loio κανε αυριο ενα τεστακι :) :) :) ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εισαι :) και η κοκκινουλα να παει διακοπές χαχαχχαχααχ

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρκέλλα μου, φαντάζομαι πως οι ορμονολογικές είναι αυτές που ανέφερες. Αν τις έχεις κάνει, γιατί να ξαναμπείς σε κόπο. Εγώ το ζητησα να μου τις γράψει. Γέννησα το τρίτο μου παιδί τον Νοέμβρη του 2010. Ε, από τότε μέχρι σήμερα δεν ξανακοιτάχτηκα. Ενα τεστ παπ έκανα πριν από 1 1/2 χρόνο μπορεί και δύο και έκτοτε τπτ άλλο. Γενικά εγώ τρεις φορές έμεινα έγκυος εύκολα και δεν έχω ιστορικό με αποβολές, παλινδρομήσεις, βιοχημικές κλπ. Είχα λοιπόν την εντύπωση πως θα πιάσω νινί πατ κιουτ, αλλά δεν... Οπότε θορυβήθηκα και άρχισα να ψάχνομαι. Βαρύ ναρκισσιστικό τραύμα...

κι εγώ αγοράζω τέτοια κουφέτα κατά καιρούς, αλλά εδώ και ένα μήνα προσέχω την διατροφή μου και έτσι μόνο τα λιγουρεύομαι..

Βρε Ιοιο αυτό μόνο το σύμπτωμα χρειάζεσαι! Να μην έρθει αυτή η κοκκινούλα, όπως την λέει χαριτωμένα η Μαρκέλλα. Μην ψάχνεις για σημάδια εγκυμοσύνης, είναι πολύ νωρίς. Πάντως όλα τα τεστ θετικοποιούνται σε περίπτωση εγκυμοσύνης, ακόμη και δύο μέρες πριν την καθυστέρηση. Σίγουρα καλύτερα να περιμένεις, αν αντέχεις... Αύριο πάντως θα μάθουμε;;; Έχεις σταθερό κύκλο;;

Κορίτσια μου, μακάρι να δείξει +++++ το τεστ, θέλω να περιμένω μέχρι την Πέμπτη για να είμαι πιο σίγουρη.

Μαρκέλλα μου, η ώρα η καλή! Σου στέλνω πολύ θετική ενέργεια να τα προλάβεις όλα! !!!

Μαρκέλλα μου, φαντάζομαι πως οι ορμονολογικές είναι αυτές που ανέφερες. Αν τις έχεις κάνει, γιατί να ξαναμπείς σε κόπο. Εγώ το ζητησα να μου τις γράψει. Γέννησα το τρίτο μου παιδί τον Νοέμβρη του 2010. Ε, από τότε μέχρι σήμερα δεν ξανακοιτάχτηκα. Ενα τεστ παπ έκανα πριν από 1 1/2 χρόνο μπορεί και δύο και έκτοτε τπτ άλλο. Γενικά εγώ τρεις φορές έμεινα έγκυος εύκολα και δεν έχω ιστορικό με αποβολές, παλινδρομήσεις, βιοχημικές κλπ. Είχα λοιπόν την εντύπωση πως θα πιάσω νινί πατ κιουτ, αλλά δεν... Οπότε θορυβήθηκα και άρχισα να ψάχνομαι. Βαρύ ναρκισσιστικό τραύμα...

Μονο εγω δεν κοιμάμαι τετοια ωρα ε κοριτσακια μου ? Νυχτοπουλι χαχαχα :) Ριτακι μου απο το τηλ ο γιατρος μου ειπε πως με τις προσπάθειες καλο ειναι να παίρνω προγεστερονη να βοηθήσουμε την μητρα και το έμβρυο οταν γίνει η σύλληψη να το ξεκιναω 2 μερες πριν την ωορηξια ....γνωρίζεις αν χαλάει τον κυκλο???? ? Εκείνος μου ειπε οχι και ηταν κάθετος αλλα εγω φοβάμαι ....την τεταρτη θα τα πουμε απο κοντα με τον γιατρό. ....Καληνύχτα κοριτσια μου ...Καληνύχτα σπορακιααααα :) :) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

Μονο εγω δεν κοιμάμαι τετοια ωρα ε κοριτσακια μου ? Νυχτοπουλι χαχαχα :) Ριτακι μου απο το τηλ ο γιατρος μου ειπε πως με τις προσπάθειες καλο ειναι να παίρνω προγεστερονη να βοηθήσουμε την μητρα και το έμβρυο οταν γίνει η σύλληψη να το ξεκιναω 2 μερες πριν την ωορηξια ....γνωρίζεις αν χαλάει τον κυκλο???? ? Εκείνος μου ειπε οχι και ηταν κάθετος αλλα εγω φοβάμαι ....την τεταρτη θα τα πουμε απο κοντα με τον γιατρό. ....Καληνύχτα κοριτσια μου ...Καληνύχτα σπορακιααααα :) :) :)

τι κανεισ κοριτσακι?χαθηκαμε!!!πως τα πας?πες μ τα νεα σ!!

τι κανεισ κοριτσακι?χαθηκαμε!!!πως τα πας?πες μ τα νεα σ!!

Vasilikiiiiiii mouuuuuu που εισαι εσυ??? Σε εψαξα αλλα δυστυχως δεν σε βρήκα δεν εμαθα νεα σου :( πως εισαι ???? Ολα καλα ???? Το ζουζουνι σου καλα???? Τελικα η καθυστέρηση ηταν εγκυμοσύνη???????? Περιμενα με αγωνία να μου πεις .....:) τι εγινε ολα καλα???????? Εγω εχω γιατρο την τεταρτη 9 του μηνα....να μου δει τα αυγουλακια και να μου πει για την προγεστερονη να βοηθήσουμε λιγο παραπάνω την σύλληψη ....να ξεκινήσω να παιρνω utrogestan 2 μερες πριν την ωορηξια . ..δεν χαλαει το κυκλο? Αχ βρε vasiliki mou σε εχασα τι εγινε τελικα εισαι εγκυος? Να μου τα πεις .....ευχομαι να ειναι ολα καλα :) :) :) :) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Vasilikiiiiiii mouuuuuu που εισαι εσυ??? Σε εψαξα αλλα δυστυχως δεν σε βρήκα δεν εμαθα νεα σου :( πως εισαι ???? Ολα καλα ???? Το ζουζουνι σου καλα???? Τελικα η καθυστέρηση ηταν εγκυμοσύνη???????? Περιμενα με αγωνία να μου πεις .....:) τι εγινε ολα καλα???????? Εγω εχω γιατρο την τεταρτη 9 του μηνα....να μου δει τα αυγουλακια και να μου πει για την προγεστερονη να βοηθήσουμε λιγο παραπάνω την σύλληψη ....να ξεκινήσω να παιρνω utrogestan 2 μερες πριν την ωορηξια . ..δεν χαλαει το κυκλο? Αχ βρε vasiliki mou σε εχασα τι εγινε τελικα εισαι εγκυος? Να μου τα πεις .....ευχομαι να ειναι ολα καλα :) :) :) :) :)

οχι τελικα δεν τα καταφεραμε!!αλλα συνεχιζουμε ακαθεκτοι!!!!δε μασαμε!!!το ζουζουνι μεγαλωνει ζωηρευει μας τρελενει!!!!α μπραβο μπραβο οποτε θα ειναι πιο ευκολο να συλλαβεις!!!αχ τι τραβαμε για ενα μικρο σπορακι στη κοιλιτσα!!!αξιζει ομως το κοπο!!!!:D:D:D:D

οχι τελικα δεν τα καταφεραμε!!αλλα συνεχιζουμε ακαθεκτοι!!!!δε μασαμε!!!το ζουζουνι μεγαλωνει ζωηρευει μας τρελενει!!!!α μπραβο μπραβο οποτε θα ειναι πιο ευκολο να συλλαβεις!!!αχ τι τραβαμε για ενα μικρο σπορακι στη κοιλιτσα!!!αξιζει ομως το κοπο!!!!:D:D:D:D

Ναι τι τραβάμε ασε χιχιχιχι :) ολα καλα θα πανρ ομως ....ευτυχως δεν ειμαι τοσο κολλημένη οπως πριν ενα μηνα δεν θα σκασω κιολας θα ερθει...εγω θα κανω στις γονιμες θα παρω και αυτα που λεεο π γιατρος και οποτε θελει ασ ερθει :) το μονο που θελω να μαθω ειναι αν χαλαει τον κυκλο η προγεστερονη αλλα αυτο θα μου το πει απο κοντα μαλλον...... :) τωρα εισαι σε γονιμες η Έχεις την κοκκινουλα?

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

καλημέρα κοριτσάκια μου πως μου είστε σήμερα;εγω έχω γενεθλιάκια και είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!!!!!!!!και πολύ αισιʼοδοξη οτι η επόμενη φορά θα είναι και η τυχερή μου :D:D:D:D:D:D:D

Σ'αγαπάω πιο πολύ και απ' τη ζωή μου 09/09/2012

Διαφημίσεις

Χρόνια Πολλά, Aggeliki_L !! Να είσαι γερή κι ευτυχισμένη με τον αντρούλη σου & σύντομα με ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου!!:D

Κοριτσάκια μου τι κάνετε? Εγώ σήμερα ήρθα δουλειά, απογευματινή & αύριο πρωινή..έχω καλή διάθεση, αν και μου σκάνε κάτι τρελές υπνηλίες!

l1ITp3.png HDApp3.png

καλημέρα κοριτσάκια μου πως μου είστε σήμερα;εγω έχω γενεθλιάκια και είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!!!!!!!!και πολύ αισιʼοδοξη οτι η επόμενη φορά θα είναι και η τυχερή μου :D:D:D:D:D:D:D

Χρονια πολλα Αγγελική μου ....:) εύχομαι να γεμίσει η αγκαλιτσα σου νινακια συντομαααααα.... :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

χρονια πολλά Αγγελική! πολύχρονη, ευτυχισμένη και μ' ένα μωράκι σύντομα!! ό,τι επιθυμείς πάνω απ' όλα!! Πώς θα τα γιορτάσετε;;;;

Ιοιο μάκαρι να μας πεις καλά νέα. Πάντως αφού δεν ήρθε η ανεπιθύμητη έχεις ποοοολες ελπίδες!

Μαρκελλίτσα, εγώ θα κάνω εξετάσεις προγεστερόνης την Παρασκευή στην 21-3 μέρα του κύκλου. Ανάλογα με την τιμή, θα μου πει τί να κάνουμε. Πάντως αν είναι να μείνω έγκυος, θα πάρω μέχρι και σερνικοβότανο!! Σε θυληκοβότανο βγαίνει; (θέλω κοριτσάκι). χάθηκε κι αυτός ο τζιριτόκωστας!(έτσι δεν το λέγανε, ξέρετε τον ζητιάνο του Καρκαβίτσα).

Θα σου πω σχεττικά μ αυτό το φάρμακο, την Παρασκευή. Μην ανησυχείς. Είχα διαβάσει πως το σερπαφαρ αυξάνει την γονιμότητα, αλλά καλό είναι να αποφεύγεται η χρήση του γιατί χαλάει τον κύκλο. για το utrogestan δεν ξέρω τπτ.

Βασιλική καλωσήρθες στην παρέα μας και σύντομα μ' ένα μωράκι. Κάποια απο εμάς θα είναι η επόμενη τυχερή. Άραγε για ποια γυρίζει η ρουλέτα;;;;:rolleyes:

Αναστασία, πώς είσαι;;; Μα τι δουλειά κάνεις;;; Αναρωτιέμαι.. Αν θες απαντας. Εγώ παρεμπιπτόντως, είμαι δικηγόρος. Εσείς κορίτσια εργάζεσθε;;;

Ρίτα, δουλέυω βάρδιες (πρωί-απόγευμα) σε reception μεγάλης εταιρείας. Είναι πολύ καλά & δεν κουράζομαι..

Η κουμπάρα μου είναι δικηγόρος..πως τα πας από δουλειά? έχεις δικό σου γραφείο?

l1ITp3.png HDApp3.png

Αγγελική μου, χρόνια σου πολλά! !! Σύντομα να αποκτησεις το μωράκι σου!

Έκανα το τεστακι της hometest και είναι ενθουσιασμενη! Είναι θετικό, αχνό αλλά ξεκάθαρα θετικό! !!! Και στα δικά σας και σύντομα!

Διαφημίσεις

Χμμμμ, σε όλες μας μύριζε αυτή η μπεμπεδόσκονη που σε περιτριγύριζε καλή μου Ιοιο!! Να σου πω την αλήθεια δεν ξαφνιάστηκα καθόλου! Συγχαρητήρια!!!!!!:lol::lol::lol: Και στα δικά μας κορίτσια!! Τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου ευχόμαστε και ό,τι επιθυμείς!!

Ε,, από δουλειά; Καλή ερώτηση. Δικό μου γραφείο έχω και ο σύζυγός μου είναι δικηγόρος, αλλά εγώ δεν είμαι πολύ ικανοποιημένη (είπαμε είμαι γκρινιάρα). Κάνω το διδακτορικό μου και ελπίζω να βρω κάπου άλλου δουλειά. Τώρα μ' αυτή την αστάθεια (οικονομική, πολιτική) δεν ξέρω, δύσκολο. Σκέφτομαι και για εξωτερικό, αλλά τπτ σίγουρο. Οψόμεθα.. Πάντως χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένη με την δουλειά σου, είναι δύσκολο αυτή την εποχή να κάνεις κάτι και μάλιστα αυτό που σ αρέσει...

Καλησπέρα κορίτσια μου το νυχτοπουλι μπηκε παλι χαχαχα. ...loio συγχαρητήρια :) :) :) Αναστασια μου πως τα πας ??? Τελεια ε?:) :) :) μεγαλώνει το σπορακι ιχιχιχχιχ ααα και πανω απο ολα να περνας καλα στην δουλεια σου η καλη ψυχολογία στην δουλεια ειναι το παν μπραβο Αναστασια μου να εισαι εσυ καλα για να ειμαστε και εμεις :) :) ! !!!! ..Ριτακιιιιι ευχομαι να σου πανε ολα τελεια στην δουλεια σου και ολα δεξιά :) εγ ω κοριτσια τρεχω σαν τον Βέγγο χαχαχχααχχχ διδάσκω μαθηματα πληροφορικής σε ολες της ηλικιες εχω και ενα τμήμα 60 ετων χαχα.... αυτη ομως ειναι η δεύτερη εργασια :) η πρωτη ειναι η μεγάλη μου αγαπη η ζαχαροπλαστικη ....ειμαι 8 χρονια υπεύθυνη σε μεγαλη αλυσίδα παραγωγής γλυκών επωνυμία δεν λεμε ;) ;) μονο με πμ χαχχαχα περνάνε απο τα ματια μου καθημερινά παρα πολλααααα γλυκα για ελεγχο, στήσιμο βιτρινας , πωλήσεις, λογιστηρια, πωλητές, εκπαίδευση, συμπεριφορά πελατη , εμφανιση πωλητών ολααα τα παντα.... Βέγγος σε 2 καταστηματα απο τα 6 χαχαχαχα ... αλλα αρχίζω και τα παίζω τελευταία :) αυτα τα δικα μου....

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Ioio είδες που στα 'λεγα!!!!!!!! Με το καλό! Εύχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!!! Λοιπόν εγώ κορίτσια τελείωσα φιλολογία....και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά! Ευτυχώς η δουλειά μου είναι καθιστική και δεν έχω θέμα. Επίσης μπορώ να ρυθμίζω το πρόγραμμα μου όπως θέλω αν κάποια μέρα δεν αισθανθώ καλά (ως τώρα όλα υπέροχα, μην το ματιάσω:D). Αγχώνομαι όμως γιατί θα γεννήσω όπως βγαίνουν οι ημερομινίες αρχές Μαϊου και αγχώνομαι λίγο γιατί είναι πάνω στις εξετάσεις αλλά τι να κάνουμε....;)

0g1Ip2.png

Καλημέρα, κορίτσια!!

Ioio, συγχαρητήρια!! Τι ευχάριστα νέα είναι αυτά? Τρέξε για χοριακή σήμερα!! Εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κι ένα γερό μωράκι!! Τι ωραία, θα είμαστε παρέα σ'αυτό το υπέροχο ταξίδι! Έπιασε η μπεμπεδόσκονη που έριξα.., ρίχνω άλλη μια γερή δόση κι αναμένω την επόμενη κοπέλα...φοοοουυυυυ!! Νομίζω ότι είναι η σειρά της Θάλειας!! :-D

l1ITp3.png HDApp3.png

Αγγελική μου, χρόνια σου πολλά! !! Σύντομα να αποκτησεις το μωράκι σου!

Έκανα το τεστακι της hometest και είναι ενθουσιασμενη! Είναι θετικό, αχνό αλλά ξεκάθαρα θετικό! !!! Και στα δικά σας και σύντομα!

καλημέρα ιοιο μου και σ ευχαριστώ για τις ευχές σου :D:D:D τέλεια νέα!!!!!!!!!!!μπράβο κούκλα μου :D:D έτσι να παίρνουμε σειρά όλες μας :D:D:D:D

καλημέρα κορίτσια μου πως είστε σήμερά;σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και εύχομαι και εγώ μωράκια για όλες τις κοιλίτσες και πολύ πολύ σύντομα :D:D:Dκαι εγώ πληροφορική έχω τελειώσει αλλά αυτό το διάστημα δεν έχω δουλειά δυστυχώς.....αλλά έχω συγκεντρωθεί στην άλλη δουλειά στο να έρθει το νινάκι μου :D:D

Χρόνια Πολλά, Aggeliki_L !! Να είσαι γερή κι ευτυχισμένη με τον αντρούλη σου & σύντομα με ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου!!:D

Κοριτσάκια μου τι κάνετε? Εγώ σήμερα ήρθα δουλειά, απογευματινή & αύριο πρωινή..έχω καλή διάθεση, αν και μου σκάνε κάτι τρελές υπνηλίες!

καλημέρα αναστασία μου σ ευχαριστώ πολύ :D:D:D πως είσαι σήμερα;το σποράκι σου;

Καλημέρα και απο μένα κορίτσια!!!aggeliki χρόνια πολλα και ευτυχισμένα και με ενα μωρό κι σύντομα!!Ιοιο συγχαρητήρια!!!καλη εγκυμοσύνη να έχεις, να απολαυσεις αυτο το υπέροχο ταξιδι που ξεκιναει και μακάρι συντομα ολες μας να νιώσουμε το ίδιο..

εγω κοριτσια την περιμένω αύριο αντε μεθαύριο..απο συμπτώματα τίποτα.. μονο κάτι σα γαργάλισμα χαμηλά στη κοιλιά που το εχω αρκετές ημέρες ενω συνήθως με αρχίζει λίγες ωρες πριν ερθει η κοκκινο'υλα..δεν μπορω ομως να το θεωρήσω και συμπτώματα γιατι το μυαλο παίζει πολλα παιχνίδια οταν εισαι σε αυτη τη φαση..μάλλον πιο πολύ κλείνω στο οτι θα ρθει..φιλάκια σε όλες, καλημέρα!

Ναι τι τραβάμε ασε χιχιχιχι :) ολα καλα θα πανρ ομως ....ευτυχως δεν ειμαι τοσο κολλημένη οπως πριν ενα μηνα δεν θα σκασω κιολας θα ερθει...εγω θα κανω στις γονιμες θα παρω και αυτα που λεεο π γιατρος και οποτε θελει ασ ερθει :) το μονο που θελω να μαθω ειναι αν χαλαει τον κυκλο η προγεστερονη αλλα αυτο θα μου το πει απο κοντα μαλλον...... :) τωρα εισαι σε γονιμες η Έχεις την κοκκινουλα?

δυστυχως χτες μ ηρθε!!!στην ωρα της δεν εχω παραπονο!!το κακο ειναι οτι δεν βλεπω το συζυγο τοσο θετικο οσο πριν και δεν ξερω πως να το επαναφερω!!!

δυστυχως χτες μ ηρθε!!!στην ωρα της δεν εχω παραπονο!!το κακο ειναι οτι δεν βλεπω το συζυγο τοσο θετικο οσο πριν και δεν ξερω πως να το επαναφερω!!!

Καλημέρα σε ολα τα κοριτσιααα :) για την εγκυμοσυνη δεν τον βλεπεις θετικο? Η οτι αργεί η εγκυμοσύνη και δεν σκέφτεται θετικα? Αν ειναι το πρωτο ισως έπεσε η ψυχολογια του απο κατι αλλο και επηρεάζει και το θεμα ενος ακομα παιδιού λεω ισως? Αν ειναι το δευτερο αυτο ειναι ευκολο οι αντρες ειναι μωρα εμείς οι γυναίκες ειμαστε το πανω χέρι νομίζω με ενα ωραιο δειπνο , με μια ήσυχη κουβεντουλα .....ολα μπαίνουν στην θεση τους και αναπτερωνονται οι ελπιδες ;) καμια φορα το γεγονος οτι αργει ενα νινακι μας κανει να σκεφτόμαστε αρνητικά ακομα και για μια δευτερη εγκυμοσυνη.ολα θα πανε καλα vasiliki mou ευχομαι να ερθει την επομενη φορα ενα σπορακι στην κοιλίτσα σου ...σου το ευχομαι με ολη μου την καρδια.....ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΠΠΡΑΚΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΘΑΛΕΙΑ, ΡΙΤΑ, ΜΑΡΟΥΣΚΑ, ΜΕΛΕΤΙΑ..... ΟΛΕΣ :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...