Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

. Εγώ έβγαλα το σπιράλ στις 26 Μαίου και μέχρι στιγμής τπτ. Κάθε μήνας είναι σαν να έχω να ανεβώ ένα Γολγοθά και μόλις τον ανέβω δεν έχει μωράκι και φτου και από την αρχή.. Πάρε αυτα τα τεστάκια ωορρηξίας, να ξέρεις πότε εχεις ωορρηξία, για να εντείνεις τις προσπάθειες τις μέρες αυτές...

Καλημέρα Ρίτα μου και καλη εβδομάδα! σε ευχαριστω για τη θερμή υποδοχή :P και εγω απο το Μαιο ουσιαστικα προσπαθώ οπότε παμε μαζί! εχεις αλλα παιδάκια? αχ ποσο σε καταλαβαίνω και γω αυτο το Γολγοθά ανεβαίνω καθε μηνα..και παντα λίγες μερες πριν τη περίοδο ειμαι χάλια γιατι δεν θέλω να ρθει..μακάρι να ειναι τυχερός αυτός ο μήνας!και συ τα ιδια τεστακια με τη Markella έχεις ?

έχεις κάποιο σταθερό γυναικολογο που να σε παρακολουθεί γενικώς;;;

Δεν εχω δυστυχώς και αυτό γιατι έγινα καχύποπτη μαζί τους το τελευταίο καιρό.. πριν μήνες πήγα σε εναν για υπέρηχο..του είπα πως προσπαθώ για μωρό και μου διέγνωσε εναν πολυ μικρο πολύποδα των οποίο όμως μου τόνισε πως πρέπει να μου τον βγάλει υστεροσκοπικά διότι αν μείνω έγκυος μπορει να αποβάλλω..μάλιστα μου ειπε-αν ειναι δυνατόν-εκοινο το μήνα να σταματήσω τις προσπάθειες.. κλάμα εγω, πανικός παω σε δεύτερο γυναικολόγο ο οποιος δεν μου βρίσκει τίποτα..παω σε τρίτο που επίσης δεν βρίσκει κατι και μου λεε μάλιστα το ενδομήτριο ειναι τέλειο..τυχαία μαθαίνω πως ο πρώτος στον οποιο πήγα το εχει σύστημα να λέει σε ολες περι πολύποδων για να τις βάζει να κάνουν υστεροσκοπίσεις..απο τοτε ήμουνα που ήμουνα καχύποπτη με τους γυναικολογους εγινα τελείως..εχω μεγαλη δυσκολία να εμπιστευτώ κάποιον..εσυ έχεις βρει τον γυναικολόγο που εμπιστευεσαι απόλυτα?εύχομαι πως ναι γιατί είναι ενα πολυ σημαντικό κομμάτι αυτο,,

Καλησπερα Μαρουσκα ναι θα σου στειλω πμ απο που παιρνω εγω τα εμπιστεύομαι πολυ και θα σου γραψω και λεπτομέρειες πως να τα κανεις εαν παρεις απο εκει αν και εχουν και οδηγίες μεσα:) αλλα μπορει να εισαι και εγκυος :) :) :) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια & καλή εβδομάδα! Επιτέλους έφτασε η ημέρα!!! Σήμερα θα πάω να δώ το σποράκι μου!! Αχχ, Θεούλη μου μακάρι να είναι όλα καλά...:D

Εφτασεεεεεε η μεγαλη μερα κοριτσαρα μου περιμένουμε τα νεα σουυυυυυυ..... :) :) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!! Αναστασία περμένουμε με μεγάλη αγωνία τα νέα σου!!:D:D:D

Αθανασια μου εσυ ποτε πας γιατρο??? :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

κορίτσια καλησπέρα κ από μένα!!!!!

Μαρουσκα Καλώς ήρθες κ εύχομαι σύντομα με ένα μπεμπε.Εγώ προσπαθώ για το 2ο παιδάκι μου κ τώρα είμαι σε αναμονή.περιμένω 6 με 7 /9.ο γιος είναι 32 μηνων.

Αναστασία μου περιμένουμε νέα καλή επιτυχία!!!!!

Ρίτα μου,Μαρκέλλα,μελετια,αθανασία καλά???

hiEW.pngpFRip3.png

Θάλεια μια χαρά!!!!!! Εσύ????????

Μαρκέλλα 11/09 εχω ραντεβού... Περιμένω να βγουν εξετάσεις θυροειδή, τοξόπλασμα κλπ για να τις πάω... το μονο που σκέφτομαι για να περάσουν γρήγορα οι μέρες είναι οτι θα ακούσω την καρδούλα του και θα είμαι σχεδόν 2 μηνών!!!!!:D:D:D:D

0g1Ip2.png

Διαφημίσεις

Θάλεια μια χαρά!!!!!! Εσύ????????

Μαρκέλλα 11/09 εχω ραντεβού... Περιμένω να βγουν εξετάσεις θυροειδή, τοξόπλασμα κλπ για να τις πάω... το μονο που σκέφτομαι για να περάσουν γρήγορα οι μέρες είναι οτι θα ακούσω την καρδούλα του και θα είμαι σχεδόν 2 μηνών!!!!!:D:D:D:D

Μπραβο κοριτσι μου ολα θα πανε τελεια :) :) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Μαρουσκα μου τα νινακια θα ερθουν θα το δεις .....θελει και ο οργανισμός τον χρονο του εγω βρίσκω την ωορρηξια μου απο τον πονο τα υγρα αλλα και το τεστακι που κανω για να ειμαι σίγουρη εσυ μαλλον η μερα σου ειναι η 13η θελει ομως προσπαθεις και πιο πριν μερα παρα μερα :) αν δεν σε αγχωνουν τα τεστακια ωορρηξιας να παρεις......εχει κατι φθηνά αλλα πολυ καλα ενα site αν θελεις σου λεω....

Markella μου γλυκιά καλή σου μέρα ότι κι αν κάνεις σήμερα!καταρχάς σε ευχαριστώ για άλλη μια φόρα για την ενθάρρυνση και τις συμβουλές σου.Από ότι κατάλαβα εσύ μάλλον είσαι στην αρχή του κύκλου αυτές τις μέρες και περιμένεις να αρχίσουν οι προσπάθειες :D¨μακάρι να σου φέρω γούρι αυτο το μήνα σε εσένα και σε όλα τα κορίτσια!!χεχεχε . Αυτο με τον πονο οπου απο εκει καταλαβαίνεις την ωορρηξία δεν ειναι λίγο ρίσκο?δηλαδη μερικές φορες εχω διαβάσει οτι πονάμε οταν ήδη έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της ωορρηξίας. Οσο αφορα τα τεστάκι βεβαίως και με ενδιαφέρουν..αν μπορείς στείλε μου το σαιτ!Ελεγα να πάρω τα clearblue γιατι με το χαμογελάκι είναι εύκολη η ερμηνεία τους ενώ με τα φτηνά απο το ίντερνετ έχω διαβάσει απο εδω απο κοπέλες οτι μπερδεύτηκαν τελικά, εσυ έβγαλες άκρη δηλαδή?

Μαρουσκα σου εστειλα πμ :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλημέρα κορίτσια & καλή εβδομάδα! Επιτέλους έφτασε η ημέρα!!! Σήμερα θα πάω να δώ το σποράκι μου!! Αχχ, Θεούλη μου μακάρι να είναι όλα καλά...:D

Με το καλό! Περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου! Να ακούσετε μόνο καλά νέα!

Αθανασία μου, υπομονή λίγες μέρες ακόμα 😊

Κορίτσια μου, Μαρκέλλα μου και Αγγελική μου, ακόμα περιμένω, και θέλω τόσο να ξεκινησω νέο κύκλο προσπαθειών. Αντε ο επόμενος μήνας να είναι ο τυχερός μας :)

Με το καλό! Περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου! Να ακούσετε μόνο καλά νέα!

Αθανασία μου, υπομονή λίγες μέρες ακόμα 😊

Κορίτσια μου, Μαρκέλλα μου και Αγγελική μου, ακόμα περιμένω, και θέλω τόσο να ξεκινησω νέο κύκλο προσπαθειών. Αντε ο επόμενος μήνας να είναι ο τυχερός μας :)

σίγουρα θα είναι!!!!θετική σκέψη!!!

hiEW.pngpFRip3.png

ο τυχερος μας μηνας θα ειναι κοριτσαρες μουυυυυυ :)ολες υα εχουμε σπορακια :) Αναστασία μου περιμένουμε να μας πεις τα ομορφα νεα :) :) :) ... loio μου να μην σου ερθει οπως και στην Θαλεια να μην ερθει και στην Μαρουσκα και στην ΡΙτα και στα αλλα τα κοριτια ασ σας ξεχασει για 9 μηνες ασ παει διακοπες :) :) :) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

Κορίτσια, το καλό πράγμα αργεί να γίνει!! Είμαι 5εβδ & 5ημερών και είδαμε εμβρυάκι και ακούσαμε & καρδιά!!! Δεν το πίστευα!!! Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει!!::D

Σας ευχάριστώ όλες για την υποστήριξη, σας έχω μέσα στην καρδιά μου κι εύχομαι ότι καλύτερο για την καθεμία ξεχωριστά!

Καληνύχτα, τα λέμε το πρωί!!

l1ITp3.png HDApp3.png

Κορίτσια καλησπέρα! Τώρα έριξα μια ματιά στα πεταχτά! Να ξεκινήσω με το τελευταίο μηνυμα της Αναστασίας, που είδε για πρώτη φορά το μωράκι της! Λοιπόν;;; Φαντάζομαι τέλεια! Ντούκου ντούκου έκανε η καρδούλα του;;;;; Αχ Αναστασία μπράβο, συγχαρητήρια για το μωράκι σου! Να μας λέτε εσύ και η Αθανασία τα νέα σας για να μας δίνετε κουράγιο! Αντε κορίτσια, ποια έχει σειρά;;; Μήπως η Ιοιο;;;

Μαρούσκα τί απαισια εμπερία! Καλά έπεσες σε απατεώνα κομπογιαννίτη, που εκμεταλεύεται τον διακαη πόθο μιας γυναίκας για τεκνοποίηση;; τραγικό! Για να είμαι ειλικρινής ούτε εγώ εμπιστεύομαι εύκολα τους ιδιώτες γιατρούς, γιατί είναι φυσικό να θέλουν να υποστηρίξουν τα δικά τους συμφέροντα, που δεν ταυτίζονται πάντα με τα δικά μας. Βέβαια ούτε και τους γιατρούς του δημοσίου εμπιστεύομαι αλλά για διαφορετικούς λόγους!. Απ ότι φαίνεται όμως κατάλαβες αμέσως τα κίνητρά του, οπότε ευτυχώς την γλίτωσες. κοίτα, όπως έχω ξαναγράψει, πήγα σε δύο ιδιώτες γυναικολόγους και μου συνέστησαν να αφαιρέσω την κύστη που έχω στην δουγλάσσειο περιοχή, για να κάνω μωρό. όμως εγώ έκανα τριά παιδιά με την κύστη να υπάρχει πριν από τις εγκυμοσύνες χωρίς πρόβλημα. Να την αφαιρέσω, αλλά κορίτσια αυτά τα πράγματα κοστίζουν... είναι φρικτό να πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά σε ασφαλιστικές εισφορές και να μην έχεις πρόσβαση στην υγεία! Αύριο έκλεισα ραντεβού με γιατρό του νοσοκ, για να δούμε τί θα ακούσω πάλι!

Θάλεια, Μελετία, Σγουρομάλλα πού χαθήκατε εσείς;; Άντε στείλτε κανένα μηνυματάκι.

Μαρκελλίτσα πώς είσαι σήμερα;; καλά έκανες και έκλεισες ραντεβού με τον γιατρό σου... πιστεύω πως η επίσκεψη θα σου αναπτερώσει τις ελπίδες. Α, ξέχασα, πώς πάει το σπίτι;;; ο γάμος πλησιάζει;;; κουφέτα θέλω, ξέρεις από τα καλά, αυτά με τις γεύσεις και την λευκή σοκολάτα!!! Γουργούριξαν, μήπως, κοιλίτσεςςς;;; Λέω μήπως!

Κορίτσια, το καλό πράγμα αργεί να γίνει!! Είμαι 5εβδ & 5ημερών και είδαμε εμβρυάκι και ακούσαμε & καρδιά!!! Δεν το πίστευα!!! Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει!!::D

Σας ευχάριστώ όλες για την υποστήριξη, σας έχω μέσα στην καρδιά μου κι εύχομαι ότι καλύτερο για την καθεμία ξεχωριστά!

Αναστασουλααααααααααααα σε περιμενα πως και πως Ολεεεεε εεεεεεε ολεεεεεεε μπραβο μπραβο χιλια μπραβο τελεια ιχιχιχιιχιιχιχιιχ :):) ντουκου ντουκου η καρδουλιτσα του ε ? Γερο και δυνατο το σπορακι σταλμενο απο τον θεο !!!!!!!!!

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Κορίτσια καλησπέρα! Τώρα έριξα μια ματιά στα πεταχτά! Να ξεκινήσω με το τελευταίο μηνυμα της Αναστασίας, που είδε για πρώτη φορά το μωράκι της! Λοιπόν;;; Φαντάζομαι τέλεια! Ντούκου ντούκου έκανε η καρδούλα του;;;;; Αχ Αναστασία μπράβο, συγχαρητήρια για το μωράκι σου! Να μας λέτε εσύ και η Αθανασία τα νέα σας για να μας δίνετε κουράγιο! Αντε κορίτσια, ποια έχει σειρά;;; Μήπως η Ιοιο;;;

Μαρούσκα τί απαισια εμπερία! Καλά έπεσες σε απατεώνα κομπογιαννίτη, που εκμεταλεύεται τον διακαη πόθο μιας γυναίκας για τεκνοποίηση;; τραγικό! Για να είμαι ειλικρινής ούτε εγώ εμπιστεύομαι εύκολα τους ιδιώτες γιατρούς, γιατί είναι φυσικό να θέλουν να υποστηρίξουν τα δικά τους συμφέροντα, που δεν ταυτίζονται πάντα με τα δικά μας. Βέβαια ούτε και τους γιατρούς του δημοσίου εμπιστεύομαι αλλά για διαφορετικούς λόγους!. Απ ότι φαίνεται όμως κατάλαβες αμέσως τα κίνητρά του, οπότε ευτυχώς την γλίτωσες. κοίτα, όπως έχω ξαναγράψει, πήγα σε δύο ιδιώτες γυναικολόγους και μου συνέστησαν να αφαιρέσω την κύστη που έχω στην δουγλάσσειο περιοχή, για να κάνω μωρό. όμως εγώ έκανα τριά παιδιά με την κύστη να υπάρχει πριν από τις εγκυμοσύνες χωρίς πρόβλημα. Να την αφαιρέσω, αλλά κορίτσια αυτά τα πράγματα κοστίζουν... είναι φρικτό να πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά σε ασφαλιστικές εισφορές και να μην έχεις πρόσβαση στην υγεία! Αύριο έκλεισα ραντεβού με γιατρό του νοσοκ, για να δούμε τί θα ακούσω πάλι!

Θάλεια, Μελετία, Σγουρομάλλα πού χαθήκατε εσείς;; Άντε στείλτε κανένα μηνυματάκι.

Μαρκελλίτσα πώς είσαι σήμερα;; καλά έκανες και έκλεισες ραντεβού με τον γιατρό σου... πιστεύω πως η επίσκεψη θα σου αναπτερώσει τις ελπίδες. Α, ξέχασα, πώς πάει το σπίτι;;; ο γάμος πλησιάζει;;; κουφέτα θέλω, ξέρεις από τα καλά, αυτά με τις γεύσεις και την λευκή σοκολάτα!!! Γουργούριξαν, μήπως, κοιλίτσεςςς;;; Λέω μήπως!

Ριτακι μουυυυ τι κανεις ?????? Εγω καλα περιμενω την κοκκινουλα να τελειώσει να παω γιατρο να μου δει τα αυγουλακια χιιχιχιχιιχιχι το σπιτι ολα καλα βαλαμε σε ενα τοίχο του σαλονιού πετρα εσωτερική περασαμε και φως απο επανω και ειναι τελειο χιχιιχι ξεκινησαν να μπαινουν τα κουφώματα και μετα η κουζινα στις 9 /9 που εχω γιατρο μετσ τον γιατρο θα παμε για επιπλα ;) αν δεν κάτσει το σπορακι ...... σε εναμιση μηνα που θα παμε σπιτι θα ερθει σίγουρα ;) ;) new home new baby...

Οσο για τον γαμο έρχεται :) :) σε λιγους μηνες μόλις μπούμε σπιτι αρχίζει το προγραμμα .....θα ηθελα πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ να έρθετε ολες στον γαμο μου χχιχιχιχιχχι ναιιιιιιιιι αχ μακαρι εγω παντως θα σας καλεσω ολες και θα σας εχω πολλα πολλα κουφετα :) γιατθ μεχρι τοτε θα έχετε και τα σπορακια μαζι σας.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ :) :) :) ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ .... ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΎΝΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

καλημέρα κοριτσάκια μου όμορφα :):):) πως μου είστε σήμερα;αναστασία μου συγχαρητήρια για το ζουζουνάκι σου το γλυκό :D:D:D:D φαντάζομαι ήταν τέλεια εμπειρία ε;μακάρι να την ζήσουμε όλες μας σύντομα.....άντε γερό και καλότυχο να είναι και να έχει πάντα γίρω του ανθρώπους που το αγαπάν όσο οι γονείς του :D:D:D

Σ'αγαπάω πιο πολύ και απ' τη ζωή μου 09/09/2012

Διαφημίσεις

Ααχχχχ υπομονη αγγελικη και εμενα πολυ αιμα ασε με χαπια ειμαι ...τι αλλα νεα ???? ;)

καλημέρα μαρκελάκι μου πως είσαι σήμερα;εγώ αρκετά καλύτερα :D τα κουφετάκια τα δικά μου παρακαλώ να έχουν γεύσεις αν και δεν με χαλάει και μόνο με αμύγδαλο :P και εμέις ακόμα δεν έχουμε βάλει κουλούρα,ακόμα τον εκθέτω τον αντρουλη μου :P:p

Σ'αγαπάω πιο πολύ και απ' τη ζωή μου 09/09/2012

Καλήμερα Ρίτα μου!φυσικά και κοστίζουν.. και δεν είναι μόνο τα λεφτά..γιατί να σε υποβάλλουν σε αυτή τη διαδικασία αν δεν υπάρχει λόγος?και αν κάνουν κάποιο λάθος χειρισμό?είναι πολύ ευαίσθητα αυτά τα όργανα, είναι τραγικό να πας για μαλλί και να βγεις κουρεμένη που λένε.. επειδή δεν έχω καταλάβει, γιατί θα πας σε γιατρό?τελικά θα την αφαιρέσεις αν και δεν σε δημιουργεί πρόβλημα?

Πάντως Ρίτα μου προσωπικά εμπιστεύομαι περισσότερο τους γυναικολόγους του δημοσίου, έχουν μεγάλη εμπειρία σε δύσκολα περιστατικά και όχι σε απλές εγκυμοσύνης και σίγουρα δεν θέλουν αν σε εκμεταλλευτούν..μπορεί ο ιδιώτης να σε κανακεύει περισσότερο αλλά αυτό δεν τον κάνει καλύτερο γιατρό..όταν γυρίσεις από το νοσοκομείο ενημέρωσε μας!εύχομαι όλα να είναι τέλεια!!

καλημέρα μαρκελάκι μου πως είσαι σήμερα;εγώ αρκετά καλύτερα :D τα κουφετάκια τα δικά μου παρακαλώ να έχουν γεύσεις αν και δεν με χαλάει και μόνο με αμύγδαλο :P και εμέις ακόμα δεν έχουμε βάλει κουλούρα,ακόμα τον εκθέτω τον αντρουλη μου :P:p

Καλημερα κοριτσια μου καλο μηνα ιχιχχιιχι θα βάλουμε και κουλουρα Αγγελικη μουυυυυυυ :);):) ε ναι με γεύσεις οχι με αμύγδαλο :) :) :) μιαμ μιαμ

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλημέρα κ απ ι μένα κορίτσια#!!!!

Ρίτα μου εδώ είμαι κ εγώ...περιμένω να δω τι θα γίνει!!!!!

Αναστασία μου τέλεια νέα!!!με το καλό κορίτσι μου,να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!!!!

Μαρκέλλα μου με το καλό το σπίτι κ φυσικά ο γάμος εεε κ το μωρό βέβαια!!!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Πάντως, για να είμαι ειλικρινής, μ' αρέσουν περ/ρο αυτά τα κουφέτα τα ακριβά, που έχουν μαλακό αμύγδαλο και γεύση. Δεν είναι σαν τα άλλα τα απλά με το αμυγδαλο, που πας να το δαγκώσεις και φοβάσαι μην φύγει κανένα δόντι!! Δηλ. τώρα θα φάμε κουφέτα και από την Μαρκέλλα και από την Αγγελική! Τέλεια! Άντε βρε Αγγελικούλα, κάνε κανένα μυστήριο, θα ωφεληθούν τόσοι άνθρωποι, από τον ιερέα μέχρι εμάς, που θα φάμε τα κουφέτα! Για να μην πω τα κοσμηματοπωλεία, τα καταστήματα πώλησης/μίσθωσης νυφικών, κοστουμιών, υποδημάτων, λουλουδιών,κοκ.

Εγώ γύρισα από τον γιατρό και παραδόξως (πολύ γκρινιάρα γαρ) έμεινα ικανοποιημένη. Μου συνταγογράφησε τις ορμονολογικές εξετάσεις, την προγεστερόνη θα την κάνω μεθαύριο και τις υπόλοιπες στην 3-5 μέρα του κύκλου. και επίσης μου πρότεινε να πάω στην 12 μέρα να δούμε ωορρηξία, να την παρακολουθήσουμε δηλ. μου εξήγησε ότι είναι πολύ πιθανό την φλεγμονή να την προκάλεσε το σπιράλ, γιατί δημιουργεί ένα πολύ αφιλόξενο περιβάλλον στην μήτρα, ωστε να μην εμφυτευθεί γονιμοποιημένο ωάριο. Μαρούσκα, πήγα στον γιατρό, γιατί γενικώς είμαι άνθρωπος που δεν αφήνω τπτ στην τύχη του. άμα θέλω κάτι, το κυνηγάω. από την Θάλεια νομίζω, έμαθα για τις εξετάσεις και σκέφτηκα γιατί να μην τις κάνω κι εγώ;;; μπορεί να έχω κάτι και να περιμένω άδικα να μείνω έγκυος.

Η Ιοιο τί έγινε;; βρε κοριτσάκι, πεσμας τα νέα σου. το ίδιο περιμένουμε και από την Μελετία και την Θάλεια.

Αναστασία μου, συγχαρητήρια! !!! Με το καλό να το βλέπεις να μεγαλώνει και να γίνει μεγάλο παιδί!

Κορίτσια μου, δεν έχω κανένα νέο. Ακόμα περιμένω να αδιαθετήσω. Βέβαια δεν έχω κανένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης. Από αύριο μετράω καθυστέρηση :)

Με το καλο να μας πειτε τα ευχάριστα loio και θελεια να μην ερθειι η κοκκινουλα :) :) :) Ριτα μου αυτα τα κουφετα τα σπέσιαλ ειχα και στον αρραβώνα μου ασε ....σαμπανιας μπανανας κτλ..... τελειαααααα νόστιμα αγοράζω που και που και τα εχω στο ψυγείο σαν γλυκάκι μιαμ μιαμ :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

κι εγώ αγοράζω τέτοια κουφέτα κατά καιρούς, αλλά εδώ και ένα μήνα προσέχω την διατροφή μου και έτσι μόνο τα λιγουρεύομαι..

Βρε Ιοιο αυτό μόνο το σύμπτωμα χρειάζεσαι! Να μην έρθει αυτή η κοκκινούλα, όπως την λέει χαριτωμένα η Μαρκέλλα. Μην ψάχνεις για σημάδια εγκυμοσύνης, είναι πολύ νωρίς. Πάντως όλα τα τεστ θετικοποιούνται σε περίπτωση εγκυμοσύνης, ακόμη και δύο μέρες πριν την καθυστέρηση. Σίγουρα καλύτερα να περιμένεις, αν αντέχεις... Αύριο πάντως θα μάθουμε;;; Έχεις σταθερό κύκλο;;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...