Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Αχ βρε Μαρκελλάκι μου, μακάρι να ξέραμε πότε θα μείνουμε έγκυος να κάναμε κουράγιο. όμως μη μου στενοχωριέσαι, βρε κοριτσάκι μου, σου κάνει ναζάκια το μωρουλίνι σου. όταν θα ρθει θα πετάς στα σύννεφα, από την προσπάθεια και τον πόθο να το αποκτήσεις! όλες οπλιζόμαστε με δύναμη και γρήγορα θα κάνουμε και μωράκι.

Ιοιο μακάρι να μην σου έρθει. στο ευχόμαστε ολόψυχα, αλλά πάλι εμείς είμαστε κοντά σου, το ίδιο συναίσθημα βιώνουμε.

Αναστασία, κάνε λιγάκι υπομονή, την Δευτέρα θα δεις την κοιλίτσα μου και θα ηρεμήσεις. όλα καλά θα πάνε, μην αμφιβάλλεις. Δεν θα έχεις κάθε μέρα συμπτώματα, κάθε σώμα είναι διαφορετικό και αντιδρά αλλιώς. Πάντως το/α σποράκι/ια σου μεγαλώνει/ουν:-P

Καλησπέρα Ριτακι δεν αγχώνομαι :) μίλησα και με τον γιατρο μου για το θετικο τεστ που ειχα και με θελει την 12η μερα να παω για κολπικο ειπαμε διαφορα....μακαρι να πετυχω και αυτον τον μηνα τις γονιμες χιχιχχιιχ και σας αγαπω κοριτσαρες μου ....μου δίνετε δυναμη και χαρα :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα μαρκελιτσα μου δεν πειράζει θα μείνουμε μαζι :)

Αγγελικη μουυυυυυ τι κανεις???? Εννοειται πως θα μεινουμε μαζι χιχιχιι ειμαστε και μαζι στον κυκλο ;) ;) ;)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλώς ήρθες Μαρουσκα :) μη στεναχωριεσαι θα ερθει το νινακι θα δεις εσυ κανε τις προσπάθειες σου κι αυτο θα ερθει λιγες ειναι οι κοπελες που το πιάνουν με την πρωτη....τι κυκλο εχεις? Ειχες επαφές στις γονιμες? Τα δικα μου μπορεις να τα διαβασεις πιο κατω χι χι :) ... εγω παω για τον 8ο μηνα προσπαθειών....ειχα μείνει το περασμένο Δεκέμβριο εγκυος αλλα δυστυχώς το εχασα και ξανα παλι απο την αρχη ....καποιους μηνες χανω και τις γονιμες λόγο δουλειας...

Markella μου σε ευχαριστώ πολυ καλή μου..μου δίνεις θαρος και εισαι η πρωτη που λεω το πόνο μου αν εξαιρέσουμε το δόλιο τον αντρούλη μου που τον έχω πρήξει..εχω 26 κύκλο σταθερό γενικά και νομίζω πως τις πέτυχα τις γόνιμες..νομίζω πως γενικα παντα τις πετυχαίνουμε και αυτο αντι να με με τρομάζει..αν και για να ειμαι ειλικρινής μονο αυτο και το περασμένο μηνα προσπαθήσαμε εντατικά..αν και έχω μπερδευτεί και με το θέμα του καθε πόσες μέρες.. χιχιχι..για αυτο λεω να παρω τεστ ωορρηξίας τον άλλο μήνα (αν ερθει..) να κανω ακομα καλύτερο προγραμματισμο..λίγες κοπέλες πιάνουν με τη πρώτη?αχ και ολες αυτές οι λίγες ειναι δυνατόν να ειναι φίλες μου και γνώστες μου??όσο αφορά εσένα φυσικά το ξέρεις πως είναι πολυ καλό πως εχεις μείνει έγκυος μια φορά (εστω και αν δεν τελεσφόρησε) σου εύχομαι μέσα απο τη καρδιά μου πολυ σύντομα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα το ίδιο εύχομαι και σε μένα και σε όλες μας...

Markella μου σε ευχαριστώ πολυ καλή μου..μου δίνεις θαρος και εισαι η πρωτη που λεω το πόνο μου αν εξαιρέσουμε το δόλιο τον αντρούλη μου που τον έχω πρήξει..εχω 26 κύκλο σταθερό γενικά και νομίζω πως τις πέτυχα τις γόνιμες..νομίζω πως γενικα παντα τις πετυχαίνουμε και αυτο αντι να με με τρομάζει..αν και για να ειμαι ειλικρινής μονο αυτο και το περασμένο μηνα προσπαθήσαμε εντατικά..αν και έχω μπερδευτεί και με το θέμα του καθε πόσες μέρες.. χιχιχι..για αυτο λεω να παρω τεστ ωορρηξίας τον άλλο μήνα (αν ερθει..) να κανω ακομα καλύτερο προγραμματισμο..λίγες κοπέλες πιάνουν με τη πρώτη?αχ και ολες αυτές οι λίγες ειναι δυνατόν να ειναι φίλες μου και γνώστες μου??όσο αφορά εσένα φυσικά το ξέρεις πως είναι πολυ καλό πως εχεις μείνει έγκυος μια φορά (εστω και αν δεν τελεμιλάει ) σου εύχομαι μέσα απο τη καρδιά μου πολυ σύντομα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα το ίδιο εύχομαι και σε μένα και σε όλες μας...

Μαρουσκα μου τα νινακια θα ερθουν θα το δεις .....θελει και ο οργανισμός τον χρονο του εγω βρίσκω την ωορρηξια μου απο τον πονο τα υγρα αλλα και το τεστακι που κανω για να ειμαι σίγουρη εσυ μαλλον η μερα σου ειναι η 13η θελει ομως προσπαθεις και πιο πριν μερα παρα μερα :) αν δεν σε αγχωνουν τα τεστακια ωορρηξιας να παρεις......εχει κατι φθηνά αλλα πολυ καλα ενα site αν θελεις σου λεω....πολλες ειναι οι κοπελες και τα ζευγαρια που λενε οτι έπιασαν με την πρωτη ...πχ οπως η φιλη μου σε ολους λεει με την πρωτη εγω ξερω ομως οτι εκανε 14 μηνες να πιασει ;) εφοσον εγω της αγόραζα τα τεστακια :) ολα θελουν τον χρονο τους.....υπαρχουν και κοπελες ομως που πιανουν με την πρωτη φορα αλλα ειναι λιγες...ενα 25% εχουμε την μερα της ωορρηξιας να μεινουνε εγκυουλες....ααα και δεν θελει αγχος ( ποια μιλαει )εγω στην αρχη δεν ειχα οταν ειχα μεινει εγκυος τωρα ομως δεν σου κρύβω πως εχω ....;) ασε που μπορει να εχεις σπορακι στην κοιλιτσα σου!!!!!:)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Αναστασία μου που εισαι???? Αυριο πας γιατρο ε????? :) τελειααααα θα ακουσεις καρδουλιτσα

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

Markellitsa μου, χαίρομαι κάθε φορά που σε διαβάζω και είσαι τόσο αισιόδοξη! Θα γίνεις υπέροχη μανούλα είμαι σίγουρη!!! Να καλησπερίσω και τη νέα φίλη της παρέας μας την Μαρούσκα!! Εδώ μπορείς να κουβεντιάζεις ότι σε απασχολεί και μην το κρατάς μέσα σου!!

Εγώ κορίτσια είμαι καλύτερα σήμερα από ψυχολογία κι αύριο είναι η μεγάλη μέρα!! Να σας πω και το τρελό!! Η κόρη μου δεν ξέρει τίποτα ακόμα & το πρωί πήγε στον άντρα μου και του είπε: η μαμά έχει στην κοιλίτσα της ένα μωράκι, είναι κοριτσάκι και το λένε Ελένη!! Μας τρέλανε!!!! Λέτε να βγεί η παροιμία : από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια!!

Πολλά φιλιά & στα υπόλοιπα κορίτσιαααα!!:lol:

l1ITp3.png HDApp3.png

Καλησπέρα Μαρούσκα! Καλωσήρθες στην παρέα μας! Εδω, που λες, είναι ωραία, γιατί δεν θα σε κοροιδέψει κανείς και δεν θα σε λυπηθεί κανείς. Κι εγώ άρχισα να γράφω επειδή δεν είχα πού να πω τον πόνο μου, χωρίς να καταντήσω βαρετή (θέλω να πιστεύω). έχεις κάποιο σταθερό γυναικολογο που να σε παρακολουθεί γενικώς;;; όλες θέλουμε με την πρώτη να μείνουμε έγκυος, αυτό όμως δεν συμβαίνει πάντα ή κι αν συμβεί μία φορά δεν είναι σίγουρο ότι θα ξανασυμβεί. Ελπίζουμε πάντως τώρα να περιμένεις μωράκι και να μην το ξέρεις ακόμη... Θα μάθουμε την Παρασκευή για σένα, γλυκιά μου. Εγώ έβγαλα το σπιράλ στις 26 Μαίου και μέχρι στιγμής τπτ. Κάθε μήνας είναι σαν να έχω να ανεβώ ένα Γολγοθά και μόλις τον ανέβω δεν έχει μωράκι και φτου και από την αρχή.. Πάρε αυτα τα τεστάκια ωορρηξίας, να ξέρεις πότε εχεις ωορρηξία, για να εντείνεις τις προσπάθειες τις μέρες αυτές...

Ιοιο ακόμη τπτ;;;;; καλό σημάδι αυτό!!αχ, μακάρι, να το τσάκωσες το νινί!

Αναστασία, αύριο τί ώρα έχεις ραντεβού;;; θα περιμένουμε νέα σου!! Καλά η κόρη σου είναι θεά!

Θάλεια είσαι καλά;;

καλησπέρα κοριτσιααααα...!!!

αχ πόσο χαίρομαι που βρήκα αυτή τη συνομιλία καθώς σε όσες μπήκα μέχρι τώρα μάλλον είναι ανενεργές...είμαι και γω στην ίδια φάση με σας..προσπαθώ για παιδάκι εδώ και 5 μήνες αλλα τίποτα...:( στεναχώριεμαι πολύ...αρχίζω και σκέφτομαι πως κάτι δεν πάει καλά και δεν μπορώ να ησυχάσω.. δεν περιμένω την ερχόμενη παρασκευή ..προς το παρόν κανένα σύμπτωμα..σκέφτομαι αν δεν και πάλι, τον άλλο μήνα να πάρω τεστ ωορρηξίας και αν δεν και τότε εεε τότε να αρχίσουμε το ψάξιμο...

σας ευχαριστώ που ακούσατε τον καημό μου γιατί δεν εχω που να τα πω ολα αυτα που ειναι σα χείμαρρος μεσα μου..θέλετε να μου πείτε για τη δική σας διαδρομή?φιλάκια πολλα σε ολες!!

Μαρουσκα καλησπέρα και καλώς μας ήρθες :-) όπως έχεις καταλάβει φαντάζομαι ήδη σε αυτή την παρέα μπορείς να πεις τα πάντα χωρίς να σε κοροϊδέψει κάνεις γιατί σίγουρα κάποια θα νιώθει όπως εσύ :-) όσο για την ακατανομαστη κόκκινη φίλη μας εύχομαι να μην σου έρθει για πολύ καιρό και να φουσκώσει η κοιλίτσα σου. :-)

Σ'αγαπάω πιο πολύ και απ' τη ζωή μου 09/09/2012

Καλημέρα Μαρκέλλα, Αγγελική, Ιοιο, Αθανασία, Αναστασία, Σγουρομάλλα, Θάλεια! Ποια κοπέλα ξέχασα;;;; Αχ βρε Μαρκελλίτσα, ήρθε τελικά;;;; Αντε δεν πειράζει, να δεις αυτός ο μήνας θα είναι ο τυχερός!! Θα το τσακώσουμε το νινάκι, πού θα πάει! Και μετά θα του λές, "ξέρεις τί τράβηξα για να σε κάνω, ήσουν ανάποδο και δύσκολο παιδί από τη σύλληψή σου!"

Ιοιο εσύ πως είσαι;; Θάλεια;; Αγγελική;; Και μένα η πρώτη μέρα του κύκλου με ρίχνει ψυχολογικά πολύ. Αύριο θα πάρω να κλείσω ραντεβού με τον γιατρό του νοσοκομείου. Να δούμε τί θα μου πει. έχω ανάγκη να μιλήσω μ' έναν επιστήμονα. Βέβαια χαίρομαι πολύ που βρήκα εσάς να μιλάω, να πω ό,τι νιώθω σε κοπέλες που βιώνουν τα ίδια με μένα...

Αχ βρε κορίτσια σας αγαπώ πολύ!

Παρεμπιμπτόντως πώς στέλνουμε πμ;;;

Καλησπέρα ριτακι μου μια χαρά είμαι :-) όλως παραδόξως είμαι πολύ ήρεμη και αισιόδοξη.αυτό το νινακι το άτιμο όλο μας την σκάει αλλά που θα πάει θα το τσακωσουμε :-)

Πράγματι, Αγγελική μου, θα το τσακώσουμε το άτιμο!! Χαίρομαι που ηρέμησες, γέμισε μπαταρίες και να δεις θα είναι ο τυχερός σου μήνας αυτός!

Ουφ, κουράστηκα πάω για ύπνο.... Καληνύχτα κορίτσια!!

Διαφημίσεις

Αγγελικη μουυυυυυ τι κανεις???? Εννοειται πως θα μεινουμε μαζι χιχιχιι ειμαστε και μαζι στον κυκλο ;) ;) ;)

Καλά είμαι μαρκελακι μου γλυκό :-) κρίμα που δεν είμαστε στην ίδια πόλη να βρισκόμασταν να πίναμε καφεδάκι να τα λέγαμε κάθε μέρα από κοντά....σαν νιώθω σαν οικογένεια ρε κορίτσια :-) :-) :-) άτιμη απόσταση :-P

Πράγματι, Αγγελική μου, θα το τσακώσουμε το άτιμο!! Χαίρομαι που ηρέμησες, γέμισε μπαταρίες και να δεις θα είναι ο τυχερός σου μήνας αυτός!

Ουφ, κουράστηκα πάω για ύπνο.... Καληνύχτα κορίτσια!!

Από το στόμα σου και στου Θεού το αφτί Ρίτα μου καληνύχτα και καλή ξεκούραση :-)

Καλησπέρα ριτακι μου μια χαρά είμαι :-) όλως παραδόξως είμαι πολύ ήρεμη και αισιόδοξη.αυτό το νινακι το άτιμο όλο μας την σκάει αλλά που θα πάει θα το τσακωσουμε :-)

Κορίτσι μου, αυτή είναι η σωστή αντιμετώπιση :) θα το τσακίσου με το άτιμο ;)

Αναστασία μου, τα παιδιά έχουν φοβερή διαίσθηση...

Καλώς ήρθες, μαρούσκα, σου εύχομαι σύντομα σπορακι!

Ακόμα περιμένω να αδιαθετήσω, αλλά λόγω άστατου κύκλου καθυστέρηση θα μετράω από την Τετάρτη, ως τότε υπομονή

Κοριτσαρες μου γλυκές :) :) :):) :) :) ολες με νινακια συντομα ολεςςςςςς Αγγελικη μου , Θαλεια μου , Ριτα μου, Αναστασια μου , loio μου, Αθανασια μου ,Μαρουσκα μου ......ολες με νινακιααααααα .....ΑΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ;) ΙΧΙΧΧΙ ΜΕΓΑΛΏΝΕΙ Η ΠΑΡΕΑ α ρε κοριτσια και να ήμασταν κοντα.....μας φαντάζομαι να πίνουμε καφε και να μιλάμε με της ωρες ιχιχχιχιχιχι :) :) ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ αυριο περιμενω να μου πεις για το νινακι σου ;)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Αφιερωμένο σε ολες :) να ξέρατε τι δύναμη μου δίνετε κορίτσια!!! Καλο βράδυ :D

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

Κοριτσια ευχαριστω για το καλωσορισμα. Αθανασια με το καλο. Εγω ειμαι 7μερες οριν τν αναμενομενη περιοδο κ ψαχνω για κανα σημαδι αλλα τπτ. Αντε να περασουν οι μερες γιατι θα με φαει η αγωνια...

Κορίτσι μου, αυτή είναι η σωστή αντιμετώπιση :) θα το τσακίσου με το άτιμο ;)

Αναστασία μου, τα παιδιά έχουν φοβερή διαίσθηση...

Καλώς ήρθες, μαρούσκα, σου εύχομαι σύντομα σπορακι!

Ακόμα περιμένω να αδιαθετήσω, αλλά λόγω άστατου κύκλου καθυστέρηση θα μετράω από την Τετάρτη, ως τότε υπομονή

καλημέρα ιοιο μου χαλαρά θα το πετύχουμε το ατιμούτσικο το μώρακι :D:D:D

Κοριτσαρες μου γλυκές :) :) :):) :) :) ολες με νινακια συντομα ολεςςςςςς Αγγελικη μου , Θαλεια μου , Ριτα μου, Αναστασια μου , loio μου, Αθανασια μου ,Μαρουσκα μου ......ολες με νινακιααααααα .....ΑΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ;) ΙΧΙΧΧΙ ΜΕΓΑΛΏΝΕΙ Η ΠΑΡΕΑ α ρε κοριτσια και να ήμασταν κοντα.....μας φαντάζομαι να πίνουμε καφε και να μιλάμε με της ωρες ιχιχχιχιχιχι :) :) ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ αυριο περιμενω να μου πεις για το νινακι σου ;)

καλημέρα μαρκελάκι μου!!!!! πως είσαι σήμερά;αυτη η άτμη η κόκκινη με τυρανάει λίγο αλλά θα περάσει δεν είναι στο χέρι της...

Μαρουσκα μου τα νινακια θα ερθουν θα το δεις .....θελει και ο οργανισμός τον χρονο του εγω βρίσκω την ωορρηξια μου απο τον πονο τα υγρα αλλα και το τεστακι που κανω για να ειμαι σίγουρη εσυ μαλλον η μερα σου ειναι η 13η θελει ομως προσπαθεις και πιο πριν μερα παρα μερα :) αν δεν σε αγχωνουν τα τεστακια ωορρηξιας να παρεις......εχει κατι φθηνά αλλα πολυ καλα ενα site αν θελεις σου λεω....

Markella μου γλυκιά καλή σου μέρα ότι κι αν κάνεις σήμερα!καταρχάς σε ευχαριστώ για άλλη μια φόρα για την ενθάρρυνση και τις συμβουλές σου.Από ότι κατάλαβα εσύ μάλλον είσαι στην αρχή του κύκλου αυτές τις μέρες και περιμένεις να αρχίσουν οι προσπάθειες :D¨μακάρι να σου φέρω γούρι αυτο το μήνα σε εσένα και σε όλα τα κορίτσια!!χεχεχε . Αυτο με τον πονο οπου απο εκει καταλαβαίνεις την ωορρηξία δεν ειναι λίγο ρίσκο?δηλαδη μερικές φορες εχω διαβάσει οτι πονάμε οταν ήδη έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της ωορρηξίας. Οσο αφορα τα τεστάκι βεβαίως και με ενδιαφέρουν..αν μπορείς στείλε μου το σαιτ!Ελεγα να πάρω τα clearblue γιατι με το χαμογελάκι είναι εύκολη η ερμηνεία τους ενώ με τα φτηνά απο το ίντερνετ έχω διαβάσει απο εδω απο κοπέλες οτι μπερδεύτηκαν τελικά, εσυ έβγαλες άκρη δηλαδή?

. Εγώ έβγαλα το σπιράλ στις 26 Μαίου και μέχρι στιγμής τπτ. Κάθε μήνας είναι σαν να έχω να ανεβώ ένα Γολγοθά και μόλις τον ανέβω δεν έχει μωράκι και φτου και από την αρχή.. Πάρε αυτα τα τεστάκια ωορρηξίας, να ξέρεις πότε εχεις ωορρηξία, για να εντείνεις τις προσπάθειες τις μέρες αυτές...

Καλημέρα Ρίτα μου και καλη εβδομάδα! σε ευχαριστω για τη θερμή υποδοχή :P και εγω απο το Μαιο ουσιαστικα προσπαθώ οπότε παμε μαζί! εχεις αλλα παιδάκια? αχ ποσο σε καταλαβαίνω και γω αυτο το Γολγοθά ανεβαίνω καθε μηνα..και παντα λίγες μερες πριν τη περίοδο ειμαι χάλια γιατι δεν θέλω να ρθει..μακάρι να ειναι τυχερός αυτός ο μήνας!και συ τα ιδια τεστακια με τη Markella έχεις ?

έχεις κάποιο σταθερό γυναικολογο που να σε παρακολουθεί γενικώς;;;

Δεν εχω δυστυχώς και αυτό γιατι έγινα καχύποπτη μαζί τους το τελευταίο καιρό.. πριν μήνες πήγα σε εναν για υπέρηχο..του είπα πως προσπαθώ για μωρό και μου διέγνωσε εναν πολυ μικρο πολύποδα των οποίο όμως μου τόνισε πως πρέπει να μου τον βγάλει υστεροσκοπικά διότι αν μείνω έγκυος μπορει να αποβάλλω..μάλιστα μου ειπε-αν ειναι δυνατόν-εκοινο το μήνα να σταματήσω τις προσπάθειες.. κλάμα εγω, πανικός παω σε δεύτερο γυναικολόγο ο οποιος δεν μου βρίσκει τίποτα..παω σε τρίτο που επίσης δεν βρίσκει κατι και μου λεε μάλιστα το ενδομήτριο ειναι τέλειο..τυχαία μαθαίνω πως ο πρώτος στον οποιο πήγα το εχει σύστημα να λέει σε ολες περι πολύποδων για να τις βάζει να κάνουν υστεροσκοπίσεις..απο τοτε ήμουνα που ήμουνα καχύποπτη με τους γυναικολογους εγινα τελείως..εχω μεγαλη δυσκολία να εμπιστευτώ κάποιον..εσυ έχεις βρει τον γυναικολόγο που εμπιστευεσαι απόλυτα?εύχομαι πως ναι γιατί είναι ενα πολυ σημαντικό κομμάτι αυτο,,

Aggeliki, Ioio, Meletia καλώς σας βρήκα κορίτσια και εύχομαι να σας φερω γουρι!!ελπίζω μια μια να ανακοινωνουμε τα ευχάριστα το προσεχές άμεσο διάστημα!! anastasia με το καλο το μωρακι σου..αντε να μας πεις της εντυπώσεις απο την πρωτη επαφή σας..αχ πΠαναγία του τη όμορφη στιγμή! :P :p :P

καλημέρα μαρκελάκι μου!!!!! πως είσαι σήμερά;αυτη η άτμη η κόκκινη με τυρανάει λίγο αλλά θα περάσει δεν είναι στο χέρι της...

Ααχχχχ υπομονη αγγελικη και εμενα πολυ αιμα ασε με χαπια ειμαι ...τι αλλα νεα ???? ;)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...