Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Markella29 μου, συγχαρητήρια! !!! Είδα και τις τιμές της hometest κάθε μέρα θα έκανα ένα τεστάκι, θα βλέπεις τη γραμμούλα να αυξάνεται και να σκουραίνει! Η ρίτα έχει δίκιο, αν δεν υπήρχε λίγη ορμόνη, τί θα ανίχνευε; υπομονή το σκ και τη Δευτέρα τηλ. Στο γιατρούλη! !!!

Αγγελική και Θάλεια η σειρά σας σε λίγες μέρες! !!!

Αθανασία συγχαρητήρια και για την επίσημη επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης! Με το καλό την άλλη φορά να ακούσεις την καρδούλα του! Αναστασία μου, πώς πας; τί συμπτώματα έχεις; σε ταλαιπωρούν; η μαμαδόσκονη σου πιάνει μία μία γινόμαστε μανούλες!!!!:D :D :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια Καλημέρα εγω δεν νομίζω να είμαι,σήμερα είχα 36.7 κατέβηκε λίγο οπότε δεν νομίζω...τουλάχιστον είσαι εσύ Μαρκέλλα μου*!**!!!!!!άντε μπράβο!!!--😃😃😃😃

hiEW.pngpFRip3.png

Κοριτσια μου help ....λοιπον εγω σημερα ειμαι στην 27 ημερα του κυκλου μου απο 29 εως 30 μερες σταθεροτατος....δεν κρατηθηκα ομως και το απογευμα εκανα τεστ εγκυμοσύνης της hometest. ... εκανα και 2 μετα απο ενα τεταρτο βγηκε μια γραμμουλα οχι αχνη ισα ισα που φαίνεται την εδειξα και στην μαμα μου να δω μηπως κάνουν πουλακια ματια μου και οντως υπαρχει ......τα ουρα ηταν νερουλα αχνοκιτρινα ουρα σαν νερο ξερω βλακεια να απο το αγχος το εκανα ...λοιπον ξέρετε γιατι εκανα τεστ? Για τα δεκατα που δεν κατεβαίνουν και για το στηθος εγινε μεγαλο και ποναει προς τα πανω .... ( προς τα πανω δεν πονουσε ποτε παντα ξεπρηζεται 3 με 4 μερες πριν αλλα τωρα δεν ξεπρηστηκε) τωρα εγω Αγχωθηκα μονο εσεις το ξέρετε κοριτσια με ειπε ο γιατρος να κανω τεστ μια μερα πριν για να παρω τα χαπια αλλα εγω δεν αντεξα...το τεστ ωορρηξιας βγηκε θετικο 13/8 και ωορηξια η 14/8 η 15/8 εγινε .τι λετε εσεις κοριτσια πφφφ εσκασα ...συγνωμη για το νεγαλο μήνυμα

καλημέρα μαρκελίτσα μου είσαι με τα χίλια δεν υπάρχει περίπτωση να φανεί γραμμή έστω και αχνή και να μην έχεισ σποράκι στην κοιλίτσα σου..... :D:D αντε βρε κούκλα μου να σου έρθει και η επιβεβαίωση...γιατί δεν κάνεις μια χοριακή που είναι απόλυτα σίγουρη;πολύ χάρηκαααααααααααα :D:D:D:D

Σ'αγαπάω πιο πολύ και απ' τη ζωή μου 09/09/2012

κορίτσια Καλημέρα εγω δεν νομίζω να είμαι,σήμερα είχα 36.7 κατέβηκε λίγο οπότε δεν νομίζω...τουλάχιστον είσαι εσύ Μαρκέλλα μου*!**!!!!!!άντε μπράβο!!!--😃😃😃😃

καλημέρα θάλεια μου κάτσε δεν ξέρεις ακόμα μην χάνεις τις ελπίδες σου :D και αν δεν είσαι αυτό το μήνα θα είμαστε σ'ιγουρα μαζί τον επόμενο :D

καλημέρα θάλεια μου κάτσε δεν ξέρεις ακόμα μην χάνεις τις ελπίδες σου :D και αν δεν είσαι αυτό το μήνα θα είμαστε σ'ιγουρα μαζί τον επόμενο :D

οκ έχεις δίκιο.αν κ τώρα λόγο του θυροειδη μπορεί να μην έχω μείνει γιατί ήταν αυξημένος οπότε έπρεπε να κατέβει Γιατί αλλιώς είναι δύσκολο να μείνω.

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου ...λοιπον τα νεα μου ειναι 8 το πρωι εκανα ακομα τεσσερα στικ της hometest και ολα αρνητικα την πηρα την κρυαδα και εχω και τα 2 χθεσινα τα απογευματινα που ειναι η γραμμη αλλα ισα ισα που φαίνεται ...μαλλον κατι πηγε στραβα η ηταν λαθος τα τεστ κοριτσια αλλα και τα 2?παντως στηθος τελος ξεπρηστηκε και η κοιλια γουργουρισμα τρελο αρα έρχεται σιγουραααααααα....χθες το βραδυ πονουσε η κοιλια μου μια ωρα περιπου μετα κοιμήθηκα περασε ...αντε αυριο η μεθαυριο θα ερθει και τελος αντε να ξεκινήσω νεες προσπάθειες. Προσπαθησα να τα βγαλω και φωτο αλλα δεν φαίνεται η γραμμη στην φωτογραφία.

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

καλημέρα μαρκελίτσα μου είσαι με τα χίλια δεν υπάρχει περίπτωση να φανεί γραμμή έστω και αχνή και να μην έχεισ σποράκι στην κοιλίτσα σου..... :D:D αντε βρε κούκλα μου να σου έρθει και η επιβεβαίωση...γιατί δεν κάνεις μια χοριακή που είναι απόλυτα σίγουρη;πολύ χάρηκαααααααααααα :D:D:D:D

Αγγελική μου καλημερα δεν νομιζω πως ειμαι ολα τα συμπτωματα εφυγαν και έρχεται η ατιμη ....αλλα δεν πεφτω το αλλον μηνα ;) τωρα περιμενω νεακια απο εσενα και τα αλκα κοριτσακια

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλημερα κοριτσια μου ...λοιπον τα νεα μου ειναι 8 το πρωι εκανα ακομα τεσσερα στικ της hometest και ολα αρνητικα την πηρα την κρυαδα και εχω και τα 2 χθεσινα τα απογευματινα που ειναι η γραμμη αλλα ισα ισα που φαίνεται ...μαλλον κατι πηγε στραβα η ηταν λαθος τα τεστ κοριτσια αλλα και τα 2?παντως στηθος τελος ξεπρηστηκε και η κοιλια γουργουρισμα τρελο αρα έρχεται σιγουραααααααα....χθες το βραδυ πονουσε η κοιλια μου μια ωρα περιπου μετα κοιμήθηκα περασε ...αντε αυριο η μεθαυριο θα ερθει και τελος αντε να ξεκινήσω νεες προσπάθειες. Προσπαθησα να τα βγαλω και φωτο αλλα δεν φαίνεται η γραμμη στην φωτογραφία.

όποτε μέχρι κ αύριο περιμένεις περίοδο???καλά οκ κ εγώ δεν με βλέπω...τι να πω ...άντε να έρθει τουλάχιστον να τελειώνουμε.

hiEW.pngpFRip3.png

Αγγελική μου καλημερα δεν νομιζω πως ειμαι ολα τα συμπτωματα εφυγαν και έρχεται η ατιμη ....αλλα δεν πεφτω το αλλον μηνα ;) τωρα περιμενω νεακια απο εσενα και τα αλκα κοριτσακια

καλημέρα μαρκέλιτσα μου κρίμα ρε γαμώτο και σε είχα σιγουράκι για εγκυούλα δεν πειράζει πάμε για τον άλλο μήνα :) εμένα μου ήρθε σήμερα πρίν απο λίγο για την ακρίβεια ενώ περίμενα στις 4 μάλλον απο την θάλασσα....ποιός ξέρει.....anyway δεν θα μας αφήσει η παναγίτσα είμαι σίγουρη.....θα τις ακούσει τις προσευχές μου.... :D:D

όποτε μέχρι κ αύριο περιμένεις περίοδο???καλά οκ κ εγώ δεν με βλέπω...τι να πω ...άντε να έρθει τουλάχιστον να τελειώνουμε.

όλες μαζί κορίτσια θα μείνουμε :D:D:D:D να έχουμε μωράκια που θα γενηθούν τονμ ίδιο μήνα :D:D:D μην σου πω την ίδια μέρα :P

Διαφημίσεις

Mαρκέλλα μην απελπίζεσαι! όσο δεν έχεις περίοδο, η ελπίδα παραμένει. Ακόμη τπτ δεν χάθηκε! καταλαβαίνω πόσο θα απογοητεύτηκες το πρωί. Μετά από τόση χαρά να δεις την ταινία άδεια με μια γραμμή είναι ό,τι χειρότερο. Καταλαβαίνουμε τον πόνο σου και εμείς όλες τα ίδια περνάμε.... Υπομονή, όμως, μπορεί να έδειξε λάθος. μην μου στενοχωριέσαι:(:(

Αγγελική μου, σε αιφνιδίασε έτσι;;; τουλάχιστον τώρα θα σου φύγει γρήγορα και πού ξέρεις ο επόμενος μήνας μπορεί να είναι ο τυχερός! ουφ, τί να πω;; τί αγωνία είναι αυτή που περνάμε. Να λες άλλος ένας μήνας χαμένος και φτου κι από την αρχή..

Θάλεια, μάκαρι να μην σου έρθει, είναι πολύ ψυχοφθόρα η θέα της ακατανόμαστης. Πάντως είναι καλό που ψάχνεσαι και που έχεις έναν γιατρό να συμβουλευτείς. Σύντομα θα δεις, θα το πετύχουμε όλες αυτό το άτιμο το φασολάκι και τότε θα έχουμε καινούριους καημούς!!

Ιοιο εσύ πώς είσαι;;; εύχομαι να μην σου ήρθε και να μας πεις ευχάριστα...

Αναστασία και Αθανασία εσείς είστε καλά;;; φούσκωσε η κοιλίτσα:lol::lol:;;

Μαρκέλλα, θα συμφωνήσω με τη Ρίτα, όσο δεν έχει έρθει η περίοδος, μην απογοητεύεσαι. Ίσως τα δύο πρώτα τεστ να ήταν λίγο πιο ευαίσθητα από τα επόμενα. Κάνε υπομονή. Και επανέλαβε το τεστ τρίτη ή Τετάρτη.

Ρίτα μου, αυτές τις μέρες το έχω ρίξει στις βόλτες, γιατί ακόμα δεν έχω αδιαθετήσει και ελπίζω, να υπολόγισα λάθος μέρα την ωορρηξια και να έκανα πολύ νωρίς το τεστ (είμαι αθεράπευτα αισιόδοξη).

Markella, μην απογοητεύεσαι! Όσο δεν έρχεται η περίοδος να είσαι αισιόδοξη! Τίποτα δεν έχει τελειώσει..!

Εγώ κορίτσια έχω ξυπνήσει με μια άσχημη διάθεση σήμερα ότι κάτι συμβαίνει..γιατί το στήθος μου έχει ξεπρηστεί & δεν με πονάει..δεν ξέρω κάτι μου κόβει την χαρά μέχρι την Δευτέρα που θα πάω στον γιατρό!! Ουφφφ!!!:|

l1ITp3.png HDApp3.png

Markella, μην απογοητεύεσαι! Όσο δεν έρχεται η περίοδος να είσαι αισιόδοξη! Τίποτα δεν έχει τελειώσει..!

Εγώ κορίτσια έχω ξυπνήσει με μια άσχημη διάθεση σήμερα ότι κάτι συμβαίνει..γιατί το στήθος μου έχει ξεπρηστεί & δεν με πονάει..δεν ξέρω κάτι μου κόβει την χαρά μέχρι την Δευτέρα που θα πάω στον γιατρό!! Ουφφφ!!!:|

Ολα καλα θα πανε κοριτσι μου ειναι καλα το μωρακι ξεπρηζεται το στηθος πταν σωμα συνηθίζει στην προγεστερονη. ....ο γυναικολογος μου το ειχε πει απο ερώτηση δικη μου :) ενω μια που δεν ειναι εγκυος ειναι πρησμενο απο την 21η μερα του κυκου εως 28η που υπαρχει προγεστερονη :) :) μεθαυριο θα ακουσεις καρδουλιτσα να κανει ντούκου ντουκου :) :) .... οσο για τα δικα μου νεα εχω μπεζ υγρα που παει να πει έρχομαι χαχχαχ αλλα δεν πεφτω οχι οχι ευχομαι και αυτον τον μηνα να πετυχω ωορηξια και να μην εχουνε παλι δουλειες ;) ;) ;) αχ κοριτσια μανουλες θα γινουμε ολες ολες ολες

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Μαρκέλλα, θα συμφωνήσω με τη Ρίτα, όσο δεν έχει έρθει η περίοδος, μην απογοητεύεσαι. Ίσως τα δύο πρώτα τεστ να ήταν λίγο πιο ευαίσθητα από τα επόμενα. Κάνε υπομονή. Και επανέλαβε το τεστ τρίτη ή Τετάρτη.

Ρίτα μου, αυτές τις μέρες το έχω ρίξει στις βόλτες, γιατί ακόμα δεν έχω αδιαθετήσει και ελπίζω, να υπολόγισα λάθος μέρα την ωορρηξια και να έκανα πολύ νωρίς το τεστ (είμαι αθεράπευτα αισιόδοξη).

Καλησπερα loio μου ..δεν σου ήρθε ? Τελεια να μην ερθει για εννεα μηνακια ;) και να εχεις σπορακι .... οσο για τα τεστ τα πεταξα ελεος κουραστικα να τα κοιταω .....χι χι

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

όλες μαζί κορίτσια θα μείνουμε :D:D:D:D να έχουμε μωράκια που θα γενηθούν τονμ ίδιο μήνα :D:D:D μην σου πω την ίδια μέρα :P

Αγγελικη μουυυυυυυυ μαζι σχεδον ξεκινάμε κυκλο ε???? Μακαρι να μας βαλουν ακομα και στον ιδιο θαλαμο οταν ιχιχιιιχι θα εχουμε η μια την αλλη :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Mαρκέλλα μην απελπίζεσαι! όσο δεν έχεις περίοδο, η ελπίδα παραμένει. Ακόμη τπτ δεν χάθηκε! καταλαβαίνω πόσο θα απογοητεύτηκες το πρωί. Μετά από τόση χαρά να δεις την ταινία άδεια με μια γραμμή είναι ό,τι χειρότερο. Καταλαβαίνουμε τον πόνο σου και εμείς όλες τα ίδια περνάμε.... Υπομονή, όμως, μπορεί να έδειξε λάθος. μην μου στενοχωριέσαι:(:(

Αγγελική μου, σε αιφνιδίασε έτσι;;; τουλάχιστον τώρα θα σου φύγει γρήγορα και πού ξέρεις ο επόμενος μήνας μπορεί να είναι ο τυχερός! ουφ, τί να πω;; τί αγωνία είναι αυτή που περνάμε. Να λες άλλος ένας μήνας χαμένος και φτου κι από την αρχή..

Θάλεια, μάκαρι να μην σου έρθει, είναι πολύ ψυχοφθόρα η θέα της ακατανόμαστης. Πάντως είναι καλό που ψάχνεσαι και που έχεις έναν γιατρό να συμβουλευτείς. Σύντομα θα δεις, θα το πετύχουμε όλες αυτό το άτιμο το φασολάκι και τότε θα έχουμε καινούριους καημούς!!

Ιοιο εσύ πώς είσαι;;; εύχομαι να μην σου ήρθε και να μας πεις ευχάριστα...

Αναστασία και Αθανασία εσείς είστε καλά;;; φούσκωσε η κοιλίτσα:lol::lol:;;

Καλησπερα Ριτακι μουυυ....ναι επεσα λιγο αλλα τωρα ειμαι καλύτερα με ξεγελασαν τα άτιμα εγω που δεν κανω τεστ εγκυμοσύνης τα φοβαμαι εκανα και 2 μερες χιχιιχχ ασσεεεεε.....α ρε κοριτσια μου παρακαλαω την Παναγιτσα ολες να μας δωσει μωρακιααα

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Αχ βρε Μαρκελλάκι μου, μακάρι να ξέραμε πότε θα μείνουμε έγκυος να κάναμε κουράγιο. όμως μη μου στενοχωριέσαι, βρε κοριτσάκι μου, σου κάνει ναζάκια το μωρουλίνι σου. όταν θα ρθει θα πετάς στα σύννεφα, από την προσπάθεια και τον πόθο να το αποκτήσεις! όλες οπλιζόμαστε με δύναμη και γρήγορα θα κάνουμε και μωράκι.

Ιοιο μακάρι να μην σου έρθει. στο ευχόμαστε ολόψυχα, αλλά πάλι εμείς είμαστε κοντά σου, το ίδιο συναίσθημα βιώνουμε.

Αναστασία, κάνε λιγάκι υπομονή, την Δευτέρα θα δεις την κοιλίτσα μου και θα ηρεμήσεις. όλα καλά θα πάνε, μην αμφιβάλλεις. Δεν θα έχεις κάθε μέρα συμπτώματα, κάθε σώμα είναι διαφορετικό και αντιδρά αλλιώς. Πάντως το/α σποράκι/ια σου μεγαλώνει/ουν:-P

Καλημερα κοριτσακια μου !!!!!! Τι κάνετε? ????? Εγω όμορφα κυριακη σημερα ξεκούραση και καφε ...και χαπια αφου ηρθε η κοκκινουλα :) στις 4 το πρωί ....:) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλημερα κοριτσακια μου !!!!!! Τι κάνετε? ????? Εγω όμορφα κυριακη σημερα ξεκούραση και καφε ...και χαπια αφου ηρθε η κοκκινουλα :) στις 4 το πρωί ....:) :)

Καλημέρα μαρκελιτσα μου δεν πειράζει θα μείνουμε μαζι :)

Καλημέρα Μαρκέλλα, Αγγελική, Ιοιο, Αθανασία, Αναστασία, Σγουρομάλλα, Θάλεια! Ποια κοπέλα ξέχασα;;;; Αχ βρε Μαρκελλίτσα, ήρθε τελικά;;;; Αντε δεν πειράζει, να δεις αυτός ο μήνας θα είναι ο τυχερός!! Θα το τσακώσουμε το νινάκι, πού θα πάει! Και μετά θα του λές, "ξέρεις τί τράβηξα για να σε κάνω, ήσουν ανάποδο και δύσκολο παιδί από τη σύλληψή σου!"

Ιοιο εσύ πως είσαι;; Θάλεια;; Αγγελική;; Και μένα η πρώτη μέρα του κύκλου με ρίχνει ψυχολογικά πολύ. Αύριο θα πάρω να κλείσω ραντεβού με τον γιατρό του νοσοκομείου. Να δούμε τί θα μου πει. έχω ανάγκη να μιλήσω μ' έναν επιστήμονα. Βέβαια χαίρομαι πολύ που βρήκα εσάς να μιλάω, να πω ό,τι νιώθω σε κοπέλες που βιώνουν τα ίδια με μένα...

Αχ βρε κορίτσια σας αγαπώ πολύ!

Παρεμπιμπτόντως πώς στέλνουμε πμ;;;

Ήρθε τελικά, τουλάχιστον μετράς λίγες μέρες αντίστροφα και ξανά στον αγώνα. ..

Εγώ ακόμα περιμένω και δεν μπορώ να μετρήσω αντίστροφα. Τον επόμενο μήνα κορίτσια θα μείνουμε μαζί ;)

Ρίτα μου, δυστυχώς δεν ξέρω να στέλνω πμ. Όμορφη Κυριακή σε όλες!

καλησπέρα κοριτσιααααα...!!!

αχ πόσο χαίρομαι που βρήκα αυτή τη συνομιλία καθώς σε όσες μπήκα μέχρι τώρα μάλλον είναι ανενεργές...είμαι και γω στην ίδια φάση με σας..προσπαθώ για παιδάκι εδώ και 5 μήνες αλλα τίποτα...:( στεναχώριεμαι πολύ...αρχίζω και σκέφτομαι πως κάτι δεν πάει καλά και δεν μπορώ να ησυχάσω.. δεν περιμένω την ερχόμενη παρασκευή ..προς το παρόν κανένα σύμπτωμα..σκέφτομαι αν δεν και πάλι, τον άλλο μήνα να πάρω τεστ ωορρηξίας και αν δεν και τότε εεε τότε να αρχίσουμε το ψάξιμο...

σας ευχαριστώ που ακούσατε τον καημό μου γιατί δεν εχω που να τα πω ολα αυτα που ειναι σα χείμαρρος μεσα μου..θέλετε να μου πείτε για τη δική σας διαδρομή?φιλάκια πολλα σε ολες!!

καλησπέρα κοριτσιααααα...!!!

αχ πόσο χαίρομαι που βρήκα αυτή τη συνομιλία καθώς σε όσες μπήκα μέχρι τώρα μάλλον είναι ανενεργές...είμαι και γω στην ίδια φάση με σας..προσπαθώ για παιδάκι εδώ και 5 μήνες αλλα τίποτα...:( στεναχώριεμαι πολύ...αρχίζω και σκέφτομαι πως κάτι δεν πάει καλά και δεν μπορώ να ησυχάσω.. δεν περιμένω την ερχόμενη παρασκευή ..προς το παρόν κανένα σύμπτωμα..σκέφτομαι αν δεν και πάλι, τον άλλο μήνα να πάρω τεστ ωορρηξίας και αν δεν και τότε εεε τότε να αρχίσουμε το ψάξιμο...

σας ευχαριστώ που ακούσατε τον καημό μου γιατί δεν εχω που να τα πω ολα αυτα που ειναι σα χείμαρρος μεσα μου..θέλετε να μου πείτε για τη δική σας διαδρομή?φιλάκια πολλα σε ολες!!

Καλώς ήρθες Μαρουσκα :) μη στεναχωριεσαι θα ερθει το νινακι θα δεις εσυ κανε τις προσπάθειες σου κι αυτο θα ερθει λιγες ειναι οι κοπελες που το πιάνουν με την πρωτη....τι κυκλο εχεις? Ειχες επαφές στις γονιμες? Τα δικα μου μπορεις να τα διαβασεις πιο κατω χι χι :) ... εγω παω για τον 8ο μηνα προσπαθειών....ειχα μείνει το περασμένο Δεκέμβριο εγκυος αλλα δυστυχώς το εχασα και ξανα παλι απο την αρχη ....καποιους μηνες χανω και τις γονιμες λόγο δουλειας...

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Ήρθε τελικά, τουλάχιστον μετράς λίγες μέρες αντίστροφα και ξανά στον αγώνα. ..

Εγώ ακόμα περιμένω και δεν μπορώ να μετρήσω αντίστροφα. Τον επόμενο μήνα κορίτσια θα μείνουμε μαζί ;)

Ρίτα μου, δυστυχώς δεν ξέρω να στέλνω πμ. Όμορφη Κυριακή σε όλες!

Loio mou ποτε δεν περιμένεις την κοκκινουλα??? ? μυρίζει μπεμπεδακι μηπως??????

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...