Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

athanasia789, καλώς ήρθες στην παρέα μας! Να ζήσετε & με το καλό να έρθει το μωράκι σας!! Μην ανησυχείς, όλα καλά θα πανε..υπομονή & θα δείς πιστεύω μεθαύριο τουλάχιστον τον σάκο & ίσως και το εμβρυάκι!!

Είμαι κι εγώ εγκυούλα στο 2ο με μικρή διαφορά από εσένα (ΤΕΡ 22/07 & κύκλος 26 ημερών) κι αναμένω κι εγώ με αγωνία την Δευτέρα το rdv με τον γιατρό μου για τον υπέρηχο!!

Αναμένουμε τα ευχάριστα σου νέα....!:D

l1ITp3.png HDApp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια εμείς παντρευτήκαμε 25/7 πριν ενα μηνα δηλαδή και είπαμε ότι θα ξεκινήσουμε να εχουμε ελευθερες επαφες... και επιασε-θελω να πιστευω δηλαδη γιατι επισημα κατι δεν ειδαμε!- με την πρωτη, ουτε εγω δεν το πιστευα γιατι ειχα ταση για πολυκυστικες, επαιρνα και χρονια αντισυλληπτικά....και όμως έρχεται εκει που δεν το περιμενεις.... οσο για τα συμπτωματα εγω εχω σταθερό κυκλο 24-25 ημερων και 4 μερες πριν ξεκινουν να ερχονται τα καφε υγρα... τον προηγουμενο μηνα ομως τιποτα ουτε υγρα ουτε τιποτα. πηρα 2 τεστ τη ν προηγουμενη που ηταν να αδιαθετησω. λεω θα τα κανω τη μερα που ειναι να μου ρθει.. και με πιανουν παιδια κατι πονοι περιοδου αλλο πραγμα, να στριφογυρίζω στο κρεβάτι και αιμα πουθενά. και την επόμενη το πρωί τα έκανα και τα 2:p:p:p:p και ηταν καραθετικά, καυτευθειαν βγηκε ο σταυρος. τωρα εχω λιγα δεκατα 37.0 και πρησμενο στηθος. τιποτα αλλο. λετε ρε κοριτσια να ειναι τοσο της φαντασιας μου με 2 θετικά τεστ και 10 μερες καθυστερηση??

Μπραβο κοριτσια να γεμισει η παρεα μπεμπακια πολλα πολλα και καρδουλες να χτυπανε ντουκ ντουκ χιιχχι ....

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Markella μου, όσο δεν έχει έρθει μην σκέφτεσαι αρνητικά!!! Μαζί δεν περιμένουμε, αύριο για μένα είναι το νωρίτερο, αλλά επειδή ο κύκλος μου είναι άστατος πρώτη μέρα καθυστέρησης θα είναι την Τετάρτη... Η θερμοκρασία σου είναι ακόμα λίγο κάτω από 37, γιατί αυτό μυρίζει σποράκι...

Αθανασία, πόσο καιρό σου πήρε να έχεις το θετικό αποτέλεσμα; είχες άλλα συμπτώματα πριν το τεστ;

Με το καλό να δεις το σποράκι σου!

Αναστασία μου, υπομονή, οι μέρες θα περάσουν σαν νερό και θα σου πει ο γιατρός σου πόσοι είστε ;)

Καλημέρα σε όλο το παρεάκι και από μένα!

Σχεδον μαχι περιμενουμε loio εγω περιμενω απο 30 εως 1 το αργορετο εχω κυκλο 29 η 30 ημερες αντε να δουμε αν και 5 μερες πριν και ξεκινησαν τα οργανα να παιζουν εσυ εχεις κανενα συμπτωμα??????? Η θερμοκρασία ειναι 36, 7 ακομα εσενα? Πφφ βαρετο να περιμένουμε αντε αν ειναι να μου ερθει ας ερθει να ξεκινησω νεο κυκλο χιχιχιχιιχ.....loio μου ευχομαι να εισαι τουλάχιστον εσυ ;)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

athanasia789, καλώς ήρθες στην παρέα μας! Να ζήσετε & με το καλό να έρθει το μωράκι σας!! Μην ανησυχείς, όλα καλά θα πανε..υπομονή & θα δείς πιστεύω μεθαύριο τουλάχιστον τον σάκο & ίσως και το εμβρυάκι!!

Είμαι κι εγώ εγκυούλα στο 2ο με μικρή διαφορά από εσένα (ΤΕΡ 22/07 & κύκλος 26 ημερών) κι αναμένω κι εγώ με αγωνία την Δευτέρα το rdv με τον γιατρό μου για τον υπέρηχο!!

Αναμένουμε τα ευχάριστα σου νέα....!:D

Μπεμπακια μπείτε στην σειρα :) :) :) :) :) περιμένουμε να ακουσεις καρδουλες η καρδουλα χιχιχιχ

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Κοριτσια μου εχω μια χαρα που γεμίζει η παρεα μπεμπακια αλλο πράμα :) :) :) ολες οι κοπελες του κοσμου να γίνουν μανουλες :-D :grin::lol:

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια μου καλά! Τί κάνετε;;; Καλωσήρθες Αθανασία στην παρέα μας και σου ευχόμαστε από καρδιάς να έχεις μια υπέροχη, τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Αν κατάλαβα καλά έπαιρνες αντισυλληπτικά και μόλις τα σταμάτησες έμεινες έγκυος;;; αυτό ακριβώς συνέβη και με μένα στην κόρη μου (τρίτη στη σειρά). Τα αντισυλληπτικά γενικά ενισχύουν την γονιμότητα γιατί όσο τα παίρνεις ξεκουράζονται οι ωοθήκες καθώς δεν παράγουν ωάρια. όταν λοιπόν είχα πάει τότε στην γιατρό (μόλις είχε βγει θετικό το τεστάκι) μου έκανε υπέρηχο και κατευθείαν το σταμάτησε, ρωτώντας με αυστηρά:"μία μέρα καθυστέρησης έχεις και μου ήρθες;; Δεν φαίνεται τπτ. Ξαναέλα σε δύο βδομάδες." Οπότε καλή μου μην ανησυχείς, είσαι έγκυος και όλα θα πάνε καλά. Αν πρόσεξες και η Αναστασία αλλά και άλλες εγκυούλες δεν πήγαν αμέσως στον γιατρό. Είσαι, αυτό που λέμε, ολίγον έγκυος:-P.

Μαρκέλλα και Ιοιο άντε σας ευχόμαστε ένα θετικό τεστάκι, περιμένουμε με αγωνία καλά νέα...

Αναστασία, πώς πας;; νιώθεις καθόλου κόπωση στη δουλειά;; εργάζεσαι σε δύσκολο πόστο;; κι εμείς περιμένουμε αντίστροφα μαζί σου την επίσκεψη σου στον γιατρό. Πολύ αινιγματική η χοριακή σου. Τώρα εντωμεταξύ θα έχει φτάσει στα ύψη:lol:.

Αγγελική πότε, είπαμε, δεν περιμένεις;;

Θάλεια, τί είναι αυτή η πρόκληση ωορρηξίας;; Λέω κι εγώ να πάω στον γιατρό που με παρακολουθεί στο νοσοκομείο και ξέρει πάνω κάτω το ιστορικό μου. Απλά στο νοσοκομείο δεν γίνεται καλή δουλειά. περιμένω με τις ώρες να δει τις εγκύους και εγώ που δεν είμαι έγκυος νιώθω μια περιφρόνηση. άσε που δεν είναι όλοι ειδικοί σε θέματα γονιμότητας.

καλησπέρα κορίτσια μου καλά! Τί κάνετε;;; Καλωσήρθες Αθανασία στην παρέα μας και σου ευχόμαστε από καρδιάς να έχεις μια υπέροχη, τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Αν κατάλαβα καλά έπαιρνες αντισυλληπτικά και μόλις τα σταμάτησες έμεινες έγκυος;;; αυτό ακριβώς συνέβη και με μένα στην κόρη μου (τρίτη στη σειρά). Τα αντισυλληπτικά γενικά ενισχύουν την γονιμότητα γιατί όσο τα παίρνεις ξεκουράζονται οι ωοθήκες καθώς δεν παράγουν ωάρια. όταν λοιπόν είχα πάει τότε στην γιατρό (μόλις είχε βγει θετικό το τεστάκι) μου έκανε υπέρηχο και κατευθείαν το σταμάτησε, ρωτώντας με αυστηρά:"μία μέρα καθυστέρησης έχεις και μου ήρθες;; Δεν φαίνεται τπτ. Ξαναέλα σε δύο βδομάδες." Οπότε καλή μου μην ανησυχείς, είσαι έγκυος και όλα θα πάνε καλά. Αν πρόσεξες και η Αναστασία αλλά και άλλες εγκυούλες δεν πήγαν αμέσως στον γιατρό. Είσαι, αυτό που λέμε, ολίγον έγκυος:-P.

Μαρκέλλα και Ιοιο άντε σας ευχόμαστε ένα θετικό τεστάκι, περιμένουμε με αγωνία καλά νέα...

Αναστασία, πώς πας;; νιώθεις καθόλου κόπωση στη δουλειά;; εργάζεσαι σε δύσκολο πόστο;; κι εμείς περιμένουμε αντίστροφα μαζί σου την επίσκεψη σου στον γιατρό. Πολύ αινιγματική η χοριακή σου. Τώρα εντωμεταξύ θα έχει φτάσει στα ύψη:lol:.

Θάλεια, τί είναι αυτή η πρόκληση ωορρηξίας;; Λέω κι εγώ να πάω στον γιατρό που με παρακολουθεί στο νοσοκομείο και ξέρει πάνω κάτω το ιστορικό μου. Απλά στο νοσοκομείο δεν γίνεται καλή δουλειά. περιμένω με τις ώρες να δει τις εγκύους και εγώ που δεν είμαι έγκυος νιώθω μια περιφρόνηση. άσε που δεν είναι όλοι ειδικοί σε θέματα γονιμότητας.

Ρίτα μου όχι. έχω 3 χρόνια που τα σταματησα απλα επειδη εμφανιζα κυστες ειχα ρωτησει το γιατρο μου αν θα εχω θεμα οταν θελησω να κανω παιδια και μου ειχε πει το πιο πιθανον να εχεις.... αλλα ευτυχως ολα καλα.... αυριο το πρωι έχω ραντεβου και δε βλέπω την ώρα! απλώς δεν έκανα χοριακή ακόμη. γιατι ξερω πως αν κανω μια μετα θα κανω καθε μερα. θα αγχωθω περισσοτερο....

0g1Ip2.png

Σχεδον μαχι περιμενουμε loio εγω περιμενω απο 30 εως 1 το αργορετο εχω κυκλο 29 η 30 ημερες αντε να δουμε αν και 5 μερες πριν και ξεκινησαν τα οργανα να παιζουν εσυ εχεις κανενα συμπτωμα??????? Η θερμοκρασία ειναι 36, 7 ακομα εσενα? Πφφ βαρετο να περιμένουμε αντε αν ειναι να μου ερθει ας ερθει να ξεκινησω νεο κυκλο χιχιχιχιιχ.....loio μου ευχομαι να εισαι τουλάχιστον εσυ ;)

Δεν έχω κανένα σύμπτωμα, θερμοκρασία γύρω στους 36 βαθμούς, λίγο το στήθος άρχισε να φουσκώνει, όπως πάντα. Η ιδέα για το τεστ μου μπήκε γιατί 7 μέρες μετά την ωορρηξια είχα για λίγες ώρες πόνο στην κοιλιά που έμοιαζε με περιόδου, αλλά μάλλον ήταν τυχαίο...

Αναστασία και Αθανασία, να ακούσετε μόνο όμορφα πράγματα από τους γιατρούς σας! Ρίξτε μας λίγη μαμαδόσκονη ;)

Αθανασία μου κι εγώ έχω μια κύστη 4 εκατοστών πάνω από 12 χρόνια (όπως έχω ξαναγράψει). Με ενοχλεί λίγο κατά την επαφή, δηλ έχω πόνο. Τώρα με παρότρυνε ένας γιατρός να την αφαιρέσω αν θέλω να μείνω έγκυος. όμως δεν είχα πρόβλημα στο να μείνω έγκυος τρεις φορές, γιατί τώρα να υπάρχει;; εσένα οι κύστες σου ήταν παρόδικες;; τώρα έχουν εξαφανισθεί;;

Μαρκέλλα κάνε υπομονή, ίσως να είσαι έγκυος και να μην το ξέρεις ακόμη. και τα άλλα μας τα κορίτσια δεν πίστευαν πολύ πως ήταν εγκυούλες μέχρι που κάνανε το τεστ και βγήκε θετικό..

Ιοίο εσύ πότε δεν περιμένεις;;κοίτα, αν δεν περιμένεις αύριο, το τεστακι θα είναι έγκυρο. τώρα να σου πω και εγώ την αλήθεια, έχω αποκτήσει μια φοβία μ αυτά τα τεστάκια. νομίζω πως ποτέ δεν θα κοκκινίσουν. Αυτός ο απάσιος, νόμος του Μέρφι!! όποτε δεν ήθελα να μείνω έγκυος, έμεινα με την πρώτη και όποτε ήθελα, βασανιζόμουν...

Διαφημίσεις

Αθανασία μου κι εγώ έχω μια κύστη 4 εκατοστών πάνω από 12 χρόνια (όπως έχω ξαναγράψει). Με ενοχλεί λίγο κατά την επαφή, δηλ έχω πόνο. Τώρα με παρότρυνε ένας γιατρός να την αφαιρέσω αν θέλω να μείνω έγκυος. όμως δεν είχα πρόβλημα στο να μείνω έγκυος τρεις φορές, γιατί τώρα να υπάρχει;; εσένα οι κύστες σου ήταν παρόδικες;; τώρα έχουν εξαφανισθεί;;

16 χρονων αφαιρεσα χειρουργικά μια κύστη 5 εκατοστών. έκτοτε όλες οι κύστες μου έφευγαν με την περίοδο. πριν μια βδομαδα που πηγα στο γιατρο όταν έκανα το τεστ μου είπε πως οι ωοθήκες μου είναι πεντακάθαρες! ούτε μία κύστη για δείγμα...

Ρίτα μου μήπως μεγάλωσε πολύ γι' αυτό σε προτρέπει να τη βγάλεις?

0g1Ip2.png

καλησπέρα ρίτα μου εγω δεν περιμένω στις 4 του μήνα πρώτα ο θεός...άντε να δούμε τι θα δούμε.....ελπίζω να είναι κολλητική η εγκυμοσύνη και να γεμίσουμε μωράκια εδωωωωω.....:D:D:D

Σ'αγαπάω πιο πολύ και απ' τη ζωή μου 09/09/2012

Ρίχνω πολλήηηηηηη μαμαδόσκονη.......φουυυυυυυυυ!!!:lol:

αναστασία μου ρίξε ρίξε μπόλικη μαμαδόσκονη να μας πιάσει όλες :D

Καλησπερα. Πρωτη φορα στο φορουμ και με μεγαλη αγωνια. Τα ξημερωματα τις 13 μερα του κυκλου μου ειχαμε ελευθερη επαφη με τον αντρα μου το απογευμα της ιδιας μερα ειχα κραμπες χαμηλα που συνηθιζω να εχω οταν εχω οωρηξια. τωρα ειμαι στην 20 μερα και με εχει φαει η αγωνια. εχω πιθανοτητες να εμεινα εγκυος? :shock:

Καλησπερα. Πρωτη φορα στο φορουμ και με μεγαλη αγωνια. Τα ξημερωματα τις 13 μερα του κυκλου μου ειχαμε ελευθερη επαφη με τον αντρα μου το απογευμα της ιδιας μερα ειχα κραμπες χαμηλα που συνηθιζω να εχω οταν εχω οωρηξια. τωρα ειμαι στην 20 μερα και με εχει φαει η αγωνια. εχω πιθανοτητες να εμεινα εγκυος? :shock:

καλημέρα μελετία μου τι κύκλο έχεις;αν ο κύκλος σου είναι 28 μέρες τότε οι γόνιμες μέρες είναι απο την 12η ως την 16η άρα μπορεί και να είσαι και σου το εύχομαι ολόψυχα :)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Τί κάνετε;; πώς πάει η ψυχολογία σας;;; καλημέρα και σε σένα Μελετία! Τί όμορφο όνομα! Σου ευχόμαστε να είσαι ήδη εγκυος. Στατιστικά έχεις 25% πιθανότητες να μείνεις έγκυος αν είχες ελεύθερη επαφή κατά την ωορρηξία. Ευχόμαστε ολόψυχα να το πέτυχες! Κοίτα η Αθανασία μας ήταν μέσα σ αυτό το τυχερό ποσοστό και ελπίζουμε τώρα να είναι και η Μαρκέλλα και η Ιοιο. Και φυσικα μετά η Αγγελική. Θα μας πεις σύντομα εξελίξεις!

Αθανασία, ο γιατρός με συμβούλεψε να αφαιρέσω την κύστη γιατί μού δημιουργήθηκε φλεγμονή στην περιοχή αυτή. Η κύστη μου είναι σταθερη, 4 εκατοστά, ούτε μεγαλώνει ούτε μικραίνει. Την φλεγμονή εγώ την αποδίδω στο σπιράλ που φορούσα, αλλά ενδεχομένως να κάνω και λάθος. Μόνο στην σκέψη ότι θα πρέπει να υποβληθώ σε ολική νάρκωση με πιάνει πανικός! έπειτα από 2 φυσιολογικούς τοκετούς έκανα καισαρική στο τρίτο μου παιδί με ολική νάρκωση σ' ένα επαρχιακό νοσοκομείο. ο αναισθησιολόγος δεν μου έβαλε τη σωστή δόση και ξύππνησα νωρίτερα στο χειρουργείο, ενώ ακόμη με έρραβαν! Ήμουν όμως παράλυτη και ούτε τα μάτια μου δεν μπορούσα να τρεμοπαίξω!Μόνο πόνο ένιωθα!

Τέλοσπάντων, τώρα βέβαια θα έκανα λαπαροσκόπηση στην Αθήνα, αλλά είναι πολλά τα έξοδα και η ταλαιπωρία..

Βρε κορίτσια συγγνώμη και πάλι για τα μεγάλα μηνύματα. Φαίνεται είμαι πολυλογού. Πείτε μας κάτι και για εσάς...

Έκανα τεστάκι σήμερα και δυστυχώς ήταν αρνητικό 😕 οπότε τελικά αυτόν το μήνα περιμένω. Κορίτσια, Πώς είστε; Θάλεια μου, αφού επί βεβαιώθηκε η ωορρηξία, σου εύχομαι σύντομα σπορακι ☺ Μαρκέλλα μου συνεχίζονται τα δέκατα; οι εγκυμονούσες μας τί κάνουν σήμερα;

Καλημέρα κορίτσια! Τί κάνετε;; πώς πάει η ψυχολογία σας;;; καλημέρα και σε σένα Μελετία! Τί όμορφο όνομα! Σου ευχόμαστε να είσαι ήδη εγκυος. Στατιστικά έχεις 25% πιθανότητες να μείνεις έγκυος αν είχες ελεύθερη επαφή κατά την ωορρηξία. Ευχόμαστε ολόψυχα να το πέτυχες! Κοίτα η Αθανασία μας ήταν μέσα σ αυτό το τυχερό ποσοστό και ελπίζουμε τώρα να είναι και η Μαρκέλλα και η Ιοιο. Και φυσικα μετά η Αγγελική. Θα μας πεις σύντομα εξελίξεις!

Αθανασία, ο γιατρός με συμβούλεψε να αφαιρέσω την κύστη γιατί μού δημιουργήθηκε φλεγμονή στην περιοχή αυτή. Η κύστη μου είναι σταθερη, 4 εκατοστά, ούτε μεγαλώνει ούτε μικραίνει. Την φλεγμονή εγώ την αποδίδω στο σπιράλ που φορούσα, αλλά ενδεχομένως να κάνω και λάθος. Μόνο στην σκέψη ότι θα πρέπει να υποβληθώ σε ολική νάρκωση με πιάνει πανικός! έπειτα από 2 φυσιολογικούς τοκετούς έκανα καισαρική στο τρίτο μου παιδί με ολική νάρκωση σ' ένα επαρχιακό νοσοκομείο. ο αναισθησιολόγος δεν μου έβαλε τη σωστή δόση και ξύππνησα νωρίτερα στο χειρουργείο, ενώ ακόμη με έρραβαν! Ήμουν όμως παράλυτη και ούτε τα μάτια μου δεν μπορούσα να τρεμοπαίξω!Μόνο πόνο ένιωθα!

Τέλοσπάντων, τώρα βέβαια θα έκανα λαπαροσκόπηση στην Αθήνα, αλλά είναι πολλά τα έξοδα και η ταλαιπωρία..

Βρε κορίτσια συγγνώμη και πάλι για τα μεγάλα μηνύματα. Φαίνεται είμαι πολυλογού. Πείτε μας κάτι και για εσάς...

Ρίτα , γράφαμε ταυτόχρονα...

Καλή σου μέρα! Από όσο ξέρω η αφαίρεση μιας κύστης είναι ρουτίνα, μην σε αγχώνει η προηγούμενη εμπειρία (αν και ακούγεται τρομακτική) σκέψου ότι ο αναισθησιολόγος θα είναι διαφορετικός και ότι δεν θα συμβεί το ίδιο δεύτερη φορά.

Έκανα τεστάκι σήμερα και δυστυχώς ήταν αρνητικό 😕 οπότε τελικά αυτόν το μήνα περιμένω. Κορίτσια, Πώς είστε; Θάλεια μου, αφού επί βεβαιώθηκε η ωορρηξία, σου εύχομαι σύντομα σπορακι ☺ Μαρκέλλα μου συνεχίζονται τα δέκατα; οι εγκυμονούσες μας τί κάνουν σήμερα;

καλημέρα Ιοιο μου δεν πειράζει την επόμενη φορά εμείς :):)

τρομακτική εμπειρία ρε παιδί μου αλλά έπεσες στην εξαίρεση σίγουρα,αν ο γιατρός σου σου λέει να την κάνεις την εγχείρηση τότε σκέψου το...εγώ είμαι στην αναμονή με όχι και πολλές ελπίδες (λογο χαρακτήρα κυρίως :P ) θα ξέρω μετά τς 4 του μήνα οπότε ως τότε υπομονή :):)

αχ κοριτσια Καλημέρα!!!!τώρα σας διάβασα!!!!

λοιπόν Ρίτα μου αν θυμάμαι εσύ με ρώτησες για την πρόκληση,μου είπε η γιατρός μου θα πάρω κάτι χαπάκι που αυτά βοηθούν στο να κάνεις παραπάνω ωάρια.δλδ έως 4 με 5 ..βέβαια υπάρχει το ενδεχόμενο δίδυμης κύησης αλλά οκ.αυτό θα το σκεφτώ από Φλεβάρη ή Μάρτιο...αν χρειαστεί που ελπίζω να μην δλδ....έχω καλό προαίσθημα.Ρίτα μου καλύτερα να την βγάλεις αν επηρεάζει την γονιμότητα σου.

μελετια και αθανασία Καλώς ήρθατε στην παρέα μας.αθανασία με το καλό ,να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!!Μελετια μου μακάρι να έχεις μείνει.

;Αναστασία μου πως πας καλά???εγώ κορίτσια η γιατρός με είχε δει όταν ήμουν ημερολογιακά 7 εβδομάδων αλλά με υπέρηχο όταν πήγα ήμουν 6 +1 μέρα κ Ναι άκουσα κ καρδούλα παρόλο που ήταν νωρίς!!.αυτή η διαφορά είναι ότι τότε έκανα ωορρηξία την 22η μέρα του κύκλου γιαυτο.

τώρα από συμπτώματα το μόνο που έχω είναι το στήθος που με πονάει παρά πολύ κ έχει πρηστει από τον ωορρηξια,εχω που κ που τσιμπήματα χαμηλά στην κοιλιά αλλά μπορεί να είναι κ η σπαστική κολίτιδα που έχω,κ η θερμοκρασία πήγε σήμερα 36,9 ....που συνήθως είναι 36.7 με 36.8. θα το δω όμως μπορεί κ να μην μείνει υψηλή...θα δείξει...τα υπόλοιπα κοριτσια καλά???

hiEW.pngpFRip3.png

Καλημερα κοριτσια μου :) loio,Ριτα, Αγγγελικη, Θαλεια, Αθανασια , καλώς ήλθες Μελετια.....αχ κοριτσια μου βγαλτε και εμενα απο την λιστα γιαυτο τον μηνα η θερμοκρασία δεν κατεβηκε αλλα το γουργουρισμα άρχισε ....το εχω και οταν τρώω ομως ειναι λιγο εντονο σημερα αρα θα ερθει ....δεν πειράζει δεν πέφτουμε next month ;) ;) ;) περιμένω απο 30 εως 2 το αργότερο ..εσυ loio pote perimeneis 30????

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Παντως κοριτσια μου ακουστε τι μου συνέβη χθες ....συναντησα μια ξαδερφη που μενει μακρια και μου λεει ααααα πως ειναι το πρόσωπο σου ετσι???? Λεω τι εχω ειναι πολυ γλυκο εισαι εγκυος???? ? Μόλις μου το ειπε απο μεσα μου ελεγα παναγια μου εσυ την εστειλες να μου το πει ?:) :) χιχιχιι και το καλύτερο ειναι οταν βγηκαμε εξω το βραδυ με τον αγαπημένο μου μου λεεικατα λέξη (εγινες ακομα ποιο ομορφη???? ) λεωωω ααα σημερα παιζουν μαζι μου αχχαχαχααχχαχα σκεφτομαι μετα βρε λες να εχω κανενα σπορακι? Αλλα μπα δεν πρόλαβα να συνηθίσω στην ιδεα ηρθε το γουρ γουρ μετα πφφφ ηθελα να το μοιραστώ μαζι σας βρε κοριτσια μου :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλησπέρα Ριτα μου σου ευχομαι να γινει και το τεταρτο θαυματακι :) :) :) ο θεος να μας στείλει ολες σποράκια χιχιχ

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...