Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Πω πω λες αγγελικη μου ? Χαχχααχχα μακαρι μακαρι αν και δεν εχω κανενα συμπτωμα :) :) ευχομαι σε 9 μηνες να κραταμε τα μωρακια μας αγκαλιτσα :) :)

λέω λέω έχω πολύ καλό προαίσθημα :-D απο το στόμα σου και στου θεού το αυτί μαρκέλλα μου.......όσο για τα συμπτώματα είναι πολύ νωρίς ακόμα γι αυτό δεν έχεις....είμαι σίγουρη σου λέω....θέτική σκέψη και όλα θα γίνουν όπως τα θέλουμε.... :-D:-D

Σ'αγαπάω πιο πολύ και απ' τη ζωή μου 09/09/2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα Ρίτα μου!!!!εγώ είχα λίγο επιλοχειο,όχι για πολύ καιρό ....απλά είχα πολλά νεύρα.πάντως γενικά κ εμενα μου άρεσε πολύ η κοιλίτσα κ εύχομαι γρήγορα να ξανα έχουμε όλες!!!!

καλησπέρα θάλεια μου τι κάνεις;ο μικρός σου πώς είναι;αυτό με την κοιλίτσα θέλω και εγώ να το νοιώσω πολύ

καλησπέρα θάλεια μου τι κάνεις;ο μικρός σου πώς είναι;αυτό με την κοιλίτσα θέλω και εγώ να το νοιώσω πολύ

Μια χαρά Αγγελική μου!!!!είναι πολύ καλά τώρα κ του έχει ανοίξει κ η όρεξη αρκετά.στο εύχομαι να το νιώσεις σύντομα!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Kαλησπέρα κορίτσια! Τί κάνετε;;; Μαρκέλλα πότε δεν περιμένεις την ακατανόμαστη;;; αν θυμάμαι καλά ήταν γύρω στις 30/08;;; Άντε βρε κοριτσάκι μου, μακάρι να ακούσει ο Θεός τις προσευχές σου. Αγγελική, εσύ πότε δεν περιμένεις;;; να μας ενημερώνετε, να προσευχόμαστε όλες παρέα. Με τόση θετική ενέργεια, θα γίνει κι αυτό! Η σγουρομάλλα, η μπούλη και η νέα κοπέλα που μπήκε στην παρέα μας πότε;;;

Αναστασία μπράβο τεράστια χοριακή, μακάρι να είναι διδυμάκια!!! Πάντως, ό,τι και να γίνει ξεκινάς ένα υπέροχο ταξίδι οκτώ πλέον μηνών. Να φανταστείς εμένα η περίοδος της εγκυμοσύνης μου άρεσε τόσο, που πάθαινα μελαγχολία μόλις γεννούσα. Μου έλειπε η φουσκωμένη κοιλίτσα, το ότι ήμουν έγκυος κλπ κλπ. το έχετε νιώσει αυτο;;; είχατε μελεαγχολία μόλις γεννήσατε (αυτή την επιλόχειο που λέμε). Μαρκέλλα κι εσύ θα μπορείς να απαντας σ' αυτές τις ερωτήσεις πολύ συντομα στο μέλλον (έχω θετικό συναίσθημα)...

Καλησπερα κοριτσια μου ομορφα :) :) Ριτα μου λες? Εγω λεω οχι γιατι αρχησε λαι το στηθος να ππναει πφφφ 9 μερες πριν την περίοδο 5 μερες μετα την ωορηξια θετικη σκεψη κοριτσια μου Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΧΩΡΊΣ ΝΙΝΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΊΤΕ :) :) ειναι μαζι μας ....καθε βραδυ κανω προσευχες για ολες της κοπελες που θελουν να γινουν μανουλες !!!! ΡΙΤΑ ΜΟΥ εσενα ποτε ειχε ξεκινήσει το στηθος να πρηζεται?

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

λέω λέω έχω πολύ καλό προαίσθημα :-D απο το στόμα σου και στου θεού το αυτί μαρκέλλα μου.......όσο για τα συμπτώματα είναι πολύ νωρίς ακόμα γι αυτό δεν έχεις....είμαι σίγουρη σου λέω....θέτική σκέψη και όλα θα γίνουν όπως τα θέλουμε.... :-D:-D

Καλησπέρα αγγελικη μου ειπαμε εμεις θα ειμαστε μαζι εγκυουλες αχχαχαχαχαχαχ γιαυτο εχεις προαίσθημα επειδη εχεις σπορακι στην κοιλιτσα σου :) :) :) :) :) ειμαι σίγουρη οτι συνυομα εστω και τον αλλο μηνα θα εχουμε σπορακια στην παρεα μας :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

Μια χαρά Αγγελική μου!!!!είναι πολύ καλά τώρα κ του έχει ανοίξει κ η όρεξη αρκετά.στο εύχομαι να το νιώσεις σύντομα!!!

Μπραβο θαλεια μου που ειναι καλα το ζουζουνι σου εχει μια μανουλα διπλα του που τον προσεχει πολυ γιαυτο ;):) υγεια στον μικρούλι

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

καλημέρα θάλεια μου να ναι πάντα καλά το μωράκι σου :):) και εγω το ευχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:-D

Καλησπέρα αγγελικη μου ειπαμε εμεις θα ειμαστε μαζι εγκυουλες αχχαχαχαχαχαχ γιαυτο εχεις προαίσθημα επειδη εχεις σπορακι στην κοιλιτσα σου :) :) :) :) :) ειμαι σίγουρη οτι συνυομα εστω και τον αλλο μηνα θα εχουμε σπορακια στην παρεα μας :)

μακάρι μακάρι μακάρι :D:D:D δεν θα μας αφήσει ο θέος το ξέρω.....

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα να έχουμε!! Εγώ αναμένω το απόγευμα το αποτέλεσμα της 2ης χοριακής...κατα τ'άλλα το μόνο που αισθάνομαι είναι λίγα πονάκια χαμηλά, πολλά λευκοκίτρινα πικτά υγρά & υπνηλία. Θέλω να πάνε όλα καλά κορίτσια μου!! Φοβάμαι..!

l1ITp3.png HDApp3.png

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα να έχουμε!! Εγώ αναμένω το απόγευμα το αποτέλεσμα της 2ης χοριακής...κατα τ'άλλα το μόνο που αισθάνομαι είναι λίγα πονάκια χαμηλά, πολλά λευκοκίτρινα πικτά υγρά & υπνηλία. Θέλω να πάνε όλα καλά κορίτσια μου!! Φοβάμαι..!

Καλημέρα Αναστασία μου.μην αγχώνεσαι,εγώ είμαι σίγουρη ότι θα είναι υψηλή κ αυτή την φορά!!!καλά αποτελέσματα κ τα πονακια μην σε ανησυχούν είναι φυσιολογικά,μεγαλώνει η μήτρα σου.

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

Anastasia2012 σου εύχομαι πολύ καλά αποτελέσματα!

Aggeliki_L δεν περιμένουμε σε κοντινές ημερομηνίες,

εγώ δεν περιμένω από Παρασκευή και για 3-4 μέρες,

μια που το καλοκαίρι ο κύκλος μου πάντα αλλάζει το καλοκαίρι.

Όσο για το συναίσθημα που λες Ρίτα Σ. ανυπομονώ κι εγώ να το νοιώσω. ..

Μακάρι σε λίγες μέρες όλα τα κορίτσια να συζητάμε για τεστ και εξετάσεις χοριακής! !!

Καλημερααα Αναστασια μου Ολα θα πανε τελειααααααα :):) περιμένουμε να μας πεις τα νεα να να μην κανεις δουλειες :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Κορίτσια καλησπέρα! Πέρασα το προφισιενσι! Γιούπι! Σήμερα έχω και γενέθλια! Τί ωραία!! Τί μου κάνετε;;; Πώς είναι η φρεσκοεγκυούλα μας;;; όλα καλά θα πάνε αναστασία, μην ανησυχείς! Λες τελικά να είναι δύο τα ζουζουνάκια;; Διόλου απίθανο. Πέσμας νέα!

Μαρκέλλα εγώ στο πρώτο παιδάκι μου (που ήμουν αρκετά μικρή, φοιτήτρια) έκανα τεστ μετά από πολλές μερες καθυστέρησης (τις οποίες θεωρούσα φυσιολογικές, γιατί είχα αραιομηνόρροια), όπως και στο τρίτο παιδάκι μου, ούσα απόλυτα σίγουρη ότι δεν ήμουν έγκυος. Δεν ήθελα κιόλας. Μόνο στο δεύτερο επεδίωξα εγκυμοσύνη και έμεινα έγκυος με την τρίτη προσπάθεια. Δεν μπορώ να πω ότι με πονούσαν τα στήθη μου κατευθείαν, τα συμπτώματα άρχιζαν μετά από δύο και πλέον εβδομάδες, τώρα πια όταν πονάνε τα στήθη μου σημαίνει ότι θα έρθει η ακατανόμαστη. τί να πω;;; κατάλαβα πως ένα πράγμα είναι σίγουρο (όχι απόλυτα, μα τουλάχιστον ισχύει στην περίπτωσή μας), η καθυστέρηση. οπότε μην μπλέκεις με θερμοκρασίες, παλμούς καρδιάς και άλλα τέτοια, πολλές φορές είναι και ψευδοσυμπτώματα. Κάνε υπομονή και θα το καταλάβεις (πιο πολύ αυτά τα λέω στον εαυτό μου, που τώρα είμαιι ήρεμη γιατί είναι αργά ακόμη η περίοδος!). Για όσες δεν με γνωρίζουν και θα τρελάθηκαν τώρα με μένα που καίγομαι για τέταρτο, πρέπει να σας πω με μεγάλη μου λύπη, πως έχω χωρίσει και ξαναπαντρευτεί. ο νέος μου σύζυγος δεν έχει παιδάκια και θέλει πολύ να κάνουμε ένα. τα δύο μου παιδιά έμειναν με τον πρώην μου και εγώ κράτησα το μικρότερο. Άσχημες καταστάσεις, η καρδιά μου πονάει που δεν τα έχω μαζί μου...

Αγγελική μου, εσύ δεν έχεις παιδάκι;;; δεν πειράζει καλή μου, όλα θα έρθουν με την ώρα τους. Πόσο καιρό προσπαθείς;;; Ιοιο, εσύ πόσο καιρό;;

(Συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα...)

Κορίτσια, η 2η χοριακή μου είναι 6707!!! Ο γιατρός μου είπε ότι είναι ok κι ότι θα με δεί κανονικά την Δευτέρα 31/08. Εγώ δεν ηρεμώ παντως αν δεν δώ το σποράκι και να ακούσω και καρδούλα!!

Ρίτα, συγχαρητήρια για το proficiency & Χρόνια Πολλά για τα γενέθλιά σου!!!:-D

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια!!!:lol:

l1ITp3.png HDApp3.png

Ουάου! Τι τιμή είναι αυτή;;;; Δηλ για να ακριβολογούμε, ο γιατρός σου είπε απλά πως είναι οκ και θα πάτε για υπέρηχο;; δεν σχολίασε τπτ άλλο;; ας πουμε μήπως έχει πολυκοσμία εκεί κάτω;;:cool:

να σου πω την αλήθεια και εγώ ανυπομονώ πολύ για τον υπέρηχο σου την Δευτέρα, μην σου πω ότι περίμενα πως και πως να μας πεις τί έδειξε η χοριακή σου.. Αχ βρε Αναστασία μου, πολύ χαίρομαι για σένα!!!

Διαφημίσεις

Ουάου! Τι τιμή είναι αυτή;;;; Δηλ για να ακριβολογούμε, ο γιατρός σου είπε απλά πως είναι οκ και θα πάτε για υπέρηχο;; δεν σχολίασε τπτ άλλο;; ας πουμε μήπως έχει πολυκοσμία εκεί κάτω;;:cool:

να σου πω την αλήθεια και εγώ ανυπομονώ πολύ για τον υπέρηχο σου την Δευτέρα, μην σου πω ότι περίμενα πως και πως να μας πεις τί έδειξε η χοριακή σου.. Αχ βρε Αναστασία μου, πολύ χαίρομαι για σένα!!!

Καλησπέρα Ριτα μου χρονια πολλααααα :) Αναστασια μου τελεια :) ολα πηγαίνουν τελειαααα μαλλον δίδυμα ειναι ιχχιχχιχιχι :) :) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Κορίτσια, η 2η χοριακή μου είναι 6707!!! Ο γιατρός μου είπε ότι είναι ok κι ότι θα με δεί κανονικά την Δευτέρα 31/08. Εγώ δεν ηρεμώ παντως αν δεν δώ το σποράκι και να ακούσω και καρδούλα!!

Ρίτα, συγχαρητήρια για το proficiency & Χρόνια Πολλά για τα γενέθλιά σου!!!:-D

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια!!!:lol:

Κ μένα για δίδυμα μου κάνουν.πάντως όπως κ να έχει γερό να είναι ή γερά κ όλα θα πάνε καλά!!!!!άντε θα περιμένουμε τον υπέρηχο τώρα!!!

Ρίτα μου συγχαρητήρια κορίτσι μου κ να τα εκατοστησεις!!!κ σύντομα να έρθει το μωράκι που επιθυμείς!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τί μου κάνετε;;; Θάλεια τί κάνει το μωράκι σου;; τα ανιψάκια σου είναι καλά; η αδελφή σου;; γενικά πώς πάει η ψυχολογία σου μετά από όλα αυτά που σου συνέβησαν;;

Αγγελική εσύ πώς πας;; τα υπόλοιπα κορίτσια;; ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Σήμερα σκέφτηκα να ξεκινήσω τη συγγραφή της διατριβής μου με θέμα την υιοθεσία, που τα είχα παρατήσει και πριν ξεκινήσω πέρασα μια βόλτα και από δω, να μάθω τί κάνετε. Εμένα εκείνο που με ενοχλεί πιο πολύ σ'αυτή την ιστορία των προσπαθειών είναι ότι όλα περιστρέφονται γύρω απ αυτό το θέμα, λες και δεν έχω τπτ άλλο να κάνω. ο μήνας έχει τρεις φάσεις, στην περίοδο, στην ωορρηξία και στην αναμονή. ας πούμε τώρα θα ήθελα να ήταν 12 Σεπτεμβρίου (ημέρα που δεν περιμένω, όλος ο υπόλοιπος χρόνος μακάρι να πέρναγε σαν νεράκι). Ε, λοιπόν, αποφάσισα να αξιοποιώ κάθε μέρα και να περνάω παραγωγικά τον χρόνο μου....:roll:

Καλημέρα κορίτσια! Τί μου κάνετε;;; Θάλεια τί κάνει το μωράκι σου;; τα ανιψάκια σου είναι καλά; η αδελφή σου;; γενικά πώς πάει η ψυχολογία σου μετά από όλα αυτά που σου συνέβησαν;;

Αγγελική εσύ πώς πας;; τα υπόλοιπα κορίτσια;; ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Σήμερα σκέφτηκα να ξεκινήσω τη συγγραφή της διατριβής μου με θέμα την υιοθεσία, που τα είχα παρατήσει και πριν ξεκινήσω πέρασα μια βόλτα και από δω, να μάθω τί κάνετε. Εμένα εκείνο που με ενοχλεί πιο πολύ σ'αυτή την ιστορία των προσπαθειών είναι ότι όλα περιστρέφονται γύρω απ αυτό το θέμα, λες και δεν έχω τπτ άλλο να κάνω. ο μήνας έχει τρεις φάσεις, στην περίοδο, στην ωορρηξία και στην αναμονή. ας πούμε τώρα θα ήθελα να ήταν 12 Σεπτεμβρίου (ημέρα που δεν περιμένω, όλος ο υπόλοιπος χρόνος μακάρι να πέρναγε σαν νεράκι). Ε, λοιπόν, αποφάσισα να αξιοποιώ κάθε μέρα και να περνάω παραγωγικά τον χρόνο μου....:roll:

αχ Ρίτα μου είμαι μια χαρά τώρα.μπορώ να πω πως μου έχει φύγει κ το πολύ το άγχος κ όλα καλά....αύριο έχω ραντεβού με την γυναικολόγο μου για ΠΑπ τεστ κ για να δει την εξετάσεις μου,που είχα κάνει την ορμονολογικες.

hiEW.pngpFRip3.png

Anastasia2012 με το καλό να ακούσεις και καρδούλα-ες,

Είναι τόσο ωραία να διαβάζω τί ακολουθεί. ..

Ρίτα συγχαρητήρια, χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα! !!

Εγώ είμαι στη φάση του μεγάλου άγχους, αλλά προσπαθώ να το ελέγξω.

Αν με άφηνα ελεύθερη θα έκανα ένα τεστ τη μέρα. ..

Προς το παρόν αντιστέκομαι και περιμένω να δω αν θα έχω καθυστέρηση.

Λοιπόν, τώρα οι επόμενες στη σειρά για θετικά τεστάκια είναι η Ιοio, η Markella & ακολουθεί η Αggeliki_L αν δεν κάνω λάθος...αναμένουμε με αγωνία κι ελπίζουμε στο καλύτερο!! :D

l1ITp3.png HDApp3.png

Λοιπόν, τώρα οι επόμενες στη σειρά για θετικά τεστάκια είναι η Ιοio, η Markella & ακολουθεί η Αggeliki_L αν δεν κάνω λάθος...αναμένουμε με αγωνία κι ελπίζουμε στο καλύτερο!! :D

Απο το στομα σου και στου θεου το αυτι :) :) :) :) :) συντομα μανουλες ολες μας

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Ioio πότε δεν περιμένεις;;; έχεις άλλα παιδάκια; άντε με το καλό! Τί άγχος κι αυτό! Σε καταλαβαίνω, θα σε έχει φάει η αγωνία. Εγώ πρώτη φορά που πήρα τεστάκια ωορρηξίας και κυήσεως απο το hometest, είναι κάτι σαν οδοντογλυφίδες, αλλά κάνουν δουλειά. είχα χρησιμοποιησει τρια τεστακια κυήσεως στν προηγούμενο κύκλο και τώρα τεστάκια ωορρηξίας, όλα έχουν βγει αρνητικά. Πότε θα δω δύο γραμμούλες σ'αυτο το ξυλάκι;;; (έστω και στο τεστ ωορρηξίας). Εσύ έχεις πάρει τέτοια πραγματάκια;;; Μακάρι να μην τα χρειαστείς, να είσαι ήδη έγκυος και να μας πεις ευχάριστα νέα:). Δεν είσαι μόνη, τον ίδιο σεβντά έχουμε όλες!

Άντε Μαρκέλλα και Αγγελική να μας πείτε ευχάριστα:-D

Ioio πότε δεν περιμένεις;;; έχεις άλλα παιδάκια; άντε με το καλό! Τί άγχος κι αυτό! Σε καταλαβαίνω, θα σε έχει φάει η αγωνία. Εγώ πρώτη φορά που πήρα τεστάκια ωορρηξίας και κυήσεως απο το hometest, είναι κάτι σαν οδοντογλυφίδες, αλλά κάνουν δουλειά. είχα χρησιμοποιησει τρια τεστακια κυήσεως στν προηγούμενο κύκλο και τώρα τεστάκια ωορρηξίας, όλα έχουν βγει αρνητικά. Πότε θα δω δύο γραμμούλες σ'αυτο το ξυλάκι;;; (έστω και στο τεστ ωορρηξίας). Εσύ έχεις πάρει τέτοια πραγματάκια;;; Μακάρι να μην τα χρειαστείς, να είσαι ήδη έγκυος και να μας πεις ευχάριστα νέα:). Δεν είσαι μόνη, τον ίδιο σεβντά έχουμε όλες!

Άντε Μαρκέλλα και Αγγελική να μας πείτε ευχάριστα:-D

Ριτα μου ευχομαι να αποκτησεις γρηγορα το νινακι :) εγω χρησιμοποιώ τα τεστακια εδω και ενα χρονο με αυτα εμεινα εγκυος τον Δεκέμβριο και με τα εγκυμοσύνης εμαθα πως ειχα σπορακι :) απο τον Φλεβάρη τα χρησιμοποιώ και παλι καθε μηνα απλα λογο δουλειας την μερα της ωορρηξιας που την καταλαβαινω δεν ηρθα σε επαφη ειναι ο πρωτος μηνας στην ουσια που ηρθα σε επαφη και τις 3 μερες ωορρηξιας ( δηλαδη οταν βγηκε θετικο ηρθα εκεινη την μερα και της αλλες 2 μερες.το χειμωνα εχουμε περισσότερο χρονο χιχιχ.ευχομαι να σου φέρουν γούρι ριτακι μου. :) :) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...