Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!Σας εύχομαι ολόψυχα σύντομα να μείνετε εγκυούλες και να φέρετε στο κόσμο υγιή μωράκια.Είμαι καινούργια στην παρέα σας :) Ξεκινήσαμε προσπάθειες αυτόν τον μήνα και βρίσκομαι στην 24η μέρα του κύκλου, σε 4 μέρες ελπίζω να μην έρθει αν και γνωρίζω οτι είναι νωρίς, καθότι πολλές κοπέλες προσπαθούν μήνες . Άρχισα πριν 2 βδομάδες να παίρνω φυλλικό οξύ, μου το συνέστησε ο γιατρός μου.

V12Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!Σας εύχομαι ολόψυχα σύντομα να μείνετε εγκυούλες και να φέρετε στο κόσμο υγιή μωράκια.Είμαι καινούργια στην παρέα σας :) Ξεκινήσαμε προσπάθειες αυτόν τον μήνα και βρίσκομαι στην 24η μέρα του κύκλου, σε 4 μέρες ελπίζω να μην έρθει αν και γνωρίζω οτι είναι νωρίς, καθότι πολλές κοπέλες προσπαθούν μήνες . Άρχισα πριν 2 βδομάδες να παίρνω φυλλικό οξύ, μου το συνέστησε ο γιατρός μου.

Καλημεραααα σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μ να είσαι.. Και εγώ ξεκίνησα φυλλικο οξύ μ το είπε μια κοπέλα....εγώ περιμένω... Έχω πινάκια περιόδου εδώ και 7 μέρες και συνεχίζονται μ βαραει κάτι καλά..έχω πολλά υγρά και βλεννες και μετά από τις γόνιμες..δεν ξέρω...δεν είμαι καθόλου θετική...

Ελευθερια, ειναι καλονπου εχει υγρα, γιατι αγχονεσαι. Διαβασα τα μην.σου. εγω ειμαι 35 σχεδον και λοιπαμε που δεν βρεθηκε στη ζωη μου ο ανθρωπος μου, κι αν βρησκοταν μπορει λογο σπουδον η για αλλους λογους να καθυστερουσαμε την οικογενιακη ζωη. Θεωριτικα κι εγω θεωρω οτι ειναι νωρις για σενα ,αλλα ο τροπος ζωης σου, η τοση οριμοτητα που εχεις, ο συνιδιτος σκοπος σου περι τι θελεις να κανεις στη ζωη σου για να ολοκληρωσης την εφτυχια σου, σε θαυμαζω!Αμα περασε ενας χρονος προσπαθιων σου, νωμιζω σωφο θα ηταν να επισκεφτεις τον γιατρο σου, για να σε διευκολινει στη συλλιψη

Ελευθερια, ειναι καλονπου εχει υγρα, γιατι αγχονεσαι. Διαβασα τα μην.σου. εγω ειμαι 35 σχεδον και λοιπαμε που δεν βρεθηκε στη ζωη μου ο ανθρωπος μου, κι αν βρησκοταν μπορει λογο σπουδον η για αλλους λογους να καθυστερουσαμε την οικογενιακη ζωη. Θεωριτικα κι εγω θεωρω οτι ειναι νωρις για σενα ,αλλα ο τροπος ζωης σου, η τοση οριμοτητα που εχεις, ο συνιδιτος σκοπος σου περι τι θελεις να κανεις στη ζωη σου για να ολοκληρωσης την εφτυχια σου, σε θαυμαζω!Αμα περασε ενας χρονος προσπαθιων σου, νωμιζω σωφο θα ηταν να επισκεφτεις τον γιατρο σου, για να σε διευκολινει στη συλλιψη

Πραγματικά σου εύχομαι να βρεις αυτό που θες...και να κανείς την καλύτερη και δεμένη οικογένεια... Ναι είναι νωρίς λόγο ηλικίας αλλά δεν νιώθω ότι ή ευτυχία για εμένα είναι οι διακοπές και τα κλάμπ από την στιγμή που έχω βρει τον άνθρωπο μ ευτυχία θα είναι να αποκτήσουμε ενα μωρό που θα εχει δημιουργηθεί από δυνατό έρωτα και αγάπη...πιστεύω ότι 3 χρόνια τώρα που λείπει αρκετό καιρό άλλη δεν θα ήταν δίπλα του και θα τον κερατωνε...εγώ είμαι στο αεροδρόμιο κάθε φορά που φεύγει αλλά και κάθε φορά που έρχεται και τον περιμένω με όλη μ την καρδιά και την χαρά..φεύγει και αυτόματος νιώθω άδεια.. Δεν ξέρω αν το έχεις νιώσει αυτό ποτέ... 45-50μέρες μακρυά ο ένας από τον άλλον και ή επικοινωνία μας είναι κάθε 2 μέρες από δορυφορικά μέσα από το καράβι για 2-3 λεπτά..αλλά μας αρκουν για να πούμε ποσό αγαπάει και περιμένει να δει ο ένας τον άλλον και να τον κρατήσει αγκαλιά τ. είναι Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ Ή ΖΩΗ Μ..Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ 35 ΤΟΥ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ... τίποτα δεν είναι τυχαίο... Τώρα με καταλαβαίνεις?

Χαιρομαι που ειστε τοσο αγαπημενοι, το μωρακι που θα αποκτησετε θα σου κραταει συντροφια,και θα τον νιωθεις κοντα σου. Αλλα ο ανδρας σου θα σας σκφτεται περισσοτερο και θα σας αγαπαει ακομα πιο πολλυ Τωρα αν δεν εμεινες εγκυος και φευγει αυτος καλη ευκαιρια ειναι να πας σε γυναικολογο, να σου κανει και προλυπτικες εξετασεις. Οσο για μενα τα ειπα βιαστικα και αδιευκρινηστα. Πριν απο δυομιση χρονια γνωρισα τυχεα τον ανθρωπο μου, βλεπεις εψαχνα παντα αγαπη και αξιοπρεπες σχεση, τελικα ο Θεος με ευλογησε. Αυτο το χρονο εμηνα εγκυος αλλα ειχα παλυνδρομη και μας ειχε παει πισω σωματικα ψυχολογικα και χρονικα και λογο των εξετασεων. Ολα εδυξαν καλα, τυχεο γεγωνος. Αυτο το μηνα ξεκεινσαμε πρσπαθεια, κι ο Θεος βοηθος

Διαφημίσεις

Χαιρομαι που ειστε τοσο αγαπημενοι, το μωρακι που θα αποκτησετε θα σου κραταει συντροφια,και θα τον νιωθεις κοντα σου. Αλλα ο ανδρας σου θα σας σκφτεται περισσοτερο και θα σας αγαπαει ακομα πιο πολλυ�� Τωρα αν δεν εμεινες εγκυος και φευγει αυτος καλη ευκαιρια ειναι να πας σε γυναικολογο, να σου κανει και προλυπτικες εξετασεις. Οσο για μενα τα ειπα βιαστικα και αδιευκρινηστα. Πριν απο δυομιση χρονια γνωρισα τυχεα τον ανθρωπο μου, βλεπεις εψαχνα παντα αγαπη και αξιοπρεπες σχεση, τελικα ο Θεος με ευλογησε. Αυτο το χρονο εμηνα εγκυος αλλα ειχα παλυνδρομη και μας ειχε παει πισω σωματικα ψυχολογικα και χρονικα και λογο των εξετασεων. Ολα εδυξαν καλα, τυχεο γεγωνος. Αυτο το μηνα ξεκεινσαμε πρσπαθεια, κι ο Θεος βοηθος

Πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να είσαι αγαπημένη με τον σύντροφο σ...μακάρι να σας πάνε όλα όπως θέλετε.. Και να έχεις σύντομα στην κοιλιτσα σ το μωρακι σας...να σ πω αν δεν είμαι και πάλι..τι εξετάσεις πρέπει να κάνω και τι κόστος είχαν?

Τεστ παπ ,αν κοντευει ενας χρονος, αιμοτολογικες,και εξεταση μητρας με κολποσκοπιη. Επισκεψη σε γυναικολογο 35 ? πανω κατω, τεστ παπ 25? αιματολογικες( αιμα, ουρα οιολογικεςλ δεν ξερω πωσο. Αν εχεις ασφαλια τιποτα δεν πληρωνεις σενοσοκομειο

Τεστ παπ ,αν κοντευει ενας χρονος, αιμοτολογικες,και εξεταση μητρας με κολποσκοπιη. Επισκεψη σε γυναικολογο 35 ? πανω κατω, τεστ παπ 25? αιματολογικες( αιμα, ουρα οιολογικεςλ δεν ξερω πωσο. Αν εχεις ασφαλια τιποτα δεν πληρωνεις σενοσοκομειο

Τις είχα κάνει πριν 4 μήνες...:) και ήταν όλα τέλεια...δεν είχα τίποτα... Προσπαθούμε 6 μήνες...ούτε 6 αν υποθέσεις ότι λείπει..

Τις είχα κάνει πριν 4 μήνες...:) και ήταν όλα τέλεια...δεν είχα τίποτα... Προσπαθούμε 6 μήνες...ούτε 6 αν υποθέσεις ότι λείπει..

Μαθε να υπολογιζεις την ημερα της οωριξιας σου. Εκεινη την ημερα, μια μερα μετα και 2,3 μερες πριν να ερχεστε σε επαφη. Θα σε βοηθισει. Αν παλι δεις οτι περνανε μηνες και τιποτα,πηγεναι σε γιατρο,κρατοντας ομως ημερολογιο,ποτε και πως προεπαθουσατε. Ας πουμε τις γωνιμες μερες καλο ειναι να μην το κανετε πανω απο μια φωρα την ημερα,δεν βοηθαει καθωλου. Ο γηναικολογος σου θα γυνει φιλος σου.ολες οι μητερες εχουμε βαλει τη γυναικολογο στις καρδιες μας. Ευθνοντε πολυ στην ευτυχια της ζωης μας

Μαθε να υπολογιζεις την ημερα της οωριξιας σου. Εκεινη την ημερα, μια μερα μετα και 2,3 μερες πριν να ερχεστε σε επαφη. Θα σε βοηθισει. Αν παλι δεις οτι περνανε μηνες και τιποτα,πηγεναι σε γιατρο,κρατοντας ομως ημερολογιο,ποτε και πως προεπαθουσατε. Ας πουμε τις γωνιμες μερες καλο ειναι να μην το κανετε πανω απο μια φωρα την ημερα,δεν βοηθαει καθωλου. Ο γηναικολογος σου θα γυνει φιλος σου.ολες οι μητερες εχουμε βαλει τη γυναικολογο στις καρδιες μας. Ευθνοντε πολυ στην ευτυχια της ζωης μας

Ναι τα γνωρίζω αυτή την φορά τα έκανα όλα όπως πρέπει....έχω κρατήσει ηλεκτρονικό ημερολόγιο με μέρες ωορηξιας γόνιμες περίοδο όλα..ποτέ είχανε επαφές ποτέ είναι υψηλή ή καμπύλη για να πιάσω παιδί τα πάντα...

Διαφημίσεις

Άλλη μια φορά που δεν τα κατάφερα... Πάλι αδιαθετησα..:'(

καλημέρα Ελευθερία μου ,σε καταλαβαίνω πως η απογοητευση σου ειναι μεγάλη αφου κ ο αντρας σου θα λείπει για καιρό , προσπαθησε να εισαι ηρεμη να απολαυσεις το καλοκαιρι κ το μωράκι σας θα έρθει όταν δε το περιμένεις κ πιστεψε με τότε θα είναι κ η κατάλληλη στιγμη .

καλημέρα Ελευθερία μου ,σε καταλαβαίνω πως η απογοητευση σου ειναι μεγάλη αφου κ ο αντρας σου θα λείπει για καιρό , προσπαθησε να εισαι ηρεμη να απολαυσεις το καλοκαιρι κ το μωράκι σας θα έρθει όταν δε το περιμένεις κ πιστεψε με τότε θα είναι κ η κατάλληλη στιγμη .

Αυτό σκέφτομαι και εγώ μπας και γίνω λίγο θετική...δεν φτάνει που αδιαθετησα μ ήρθαν και 5 μέρες πιο νωρίς ενώ πάντα έχω σταθερό κύκλο μια πάνω μια κάτω είναι ή περισσότερη καθυστέρηση..

Αυτό σκέφτομαι και εγώ μπας και γίνω λίγο θετική...δεν φτάνει που αδιαθετησα μ ήρθαν και 5 μέρες πιο νωρίς ενώ πάντα έχω σταθερό κύκλο μια πάνω μια κάτω είναι ή περισσότερη καθυστέρηση..

ίσως κ απο το αγχος σου κ απο τη στεναχωρια σου .καληνυχτα !!!

Καλησπέρα. Μετά από 3 μήνες προσπαθειών η γυναίκα μου έμεινε έγκυος. Τελικά αυτό που λένε πως αν είσαι χαλαρός γίνονται τα πράγματα ισχύουν. Βέβαια δεν είχαμε άγχος γιατί ήταν μια παρμένη απόφαση.

Στις 18/06 λοιπόν μπήκε στον 2ο μήνα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και με το καλό τον Φεβρουάριο να έρθει το παιδάκι!!!

Εύχομαι σε όλες να συλλάβετε γρήγορα και με έναν πόνο!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Μετά από 3 μήνες προσπαθειών η γυναίκα μου έμεινε έγκυος. Τελικά αυτό που λένε πως αν είσαι χαλαρός γίνονται τα πράγματα ισχύουν. Βέβαια δεν είχαμε άγχος γιατί ήταν μια παρμένη απόφαση.

Στις 18/06 λοιπόν μπήκε στον 2ο μήνα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και με το καλό τον Φεβρουάριο να έρθει το παιδάκι!!!

καλημερα !ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!δεν υπαρχει τίποτα πιο ομορφο απο ενα μωρακι που ερχεται με το καλο !!!!!

ευχομαι να το ζησουμε ολες συντομα!!!

καλη εβδομαδα σε ολους μας :)

Μπράβο μπράβο παιδιααα σας εύχομαι ότι καλύτερο.. Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από ένα παιδάκι..θα ολοκληρωθεί ή αγάπη και ο έρωτας σας...:'')))

Καλημέρα!!!!

το πρώτο παιδί το έπιασε γρήγορα σχετικά μέσα σε 3 μήνες....τώρα όπως πού προσπαθώ για 2ο δεν έχει έρθει ακόμα κ Είμαι είδη στην 5η προσπάθεια κ θα πάω τώρα για την 6η....ελπίζω να είναι κ η τυχερή μου!!!!

το κακό είναι ότι δεν έχω σταθερό κύκλο κ δεν μπορώ πάντα να βρω τις γόνιμες...το βλέπω από τα υγρά,τον πόνο που νιώθω δεξιά στην ωοθηκη ,όπου κρατάει κ 6 μέρες περίπου, Κ την θερμοκρασία όπου όταν ανέβει βλέπω τελικά ότι έκανα.ίσως επειδή έχουμε συχνή επαφή μπορεί γι'αυτό να μην έχω πιάσει ακόμα...δεν ξέρω...

hiEW.pngpFRip3.png

Άλλη μια φορά που δεν τα κατάφερα... Πάλι αδιαθετησα..:'(

Γεια σου Ελευθερία. Μην σε παίρνει από κάτω, είσαι μικρούλα ακόμα, θα έρθει και το μωράκι που τόσο επιθυμείτε εσύ και ο καλός σου. Να είσαι αισιόδοξη και ήρεμη...αυτή είναι η καλύτερη ψυχολογία για να συμβεί το θαυματάκι :wink:

V12Zp2.png

μπράβο σας!!!!να είστε γέροι κ με το καλό να έρθει το καινούργιο μέλος!!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Γεια σου Ελευθερία. Μην σε παίρνει από κάτω, είσαι μικρούλα ακόμα, θα έρθει και το μωράκι που τόσο επιθυμείτε εσύ και ο καλός σου. Να είσαι αισιόδοξη και ήρεμη...αυτή είναι η καλύτερη ψυχολογία για να συμβεί το θαυματάκι :wink:

Σας ευχαριστώ πολύ όλους όσους με <<ακούτε>> και με συμβουλεύεται... Εντάξει προσπαθώ αλλά δεν είναι εύκολο να ειμαι αισιόδοξη και ήρεμη, απογοητεύομαι.. Θέλω να τον κάνω ακόμα πιο ευτυχισμένο αλλά μαζί του θα γίνω και εγώ .. Θα είμαι καλά πραγματικά..Μακάρι να γίνουμε όλοι γονείς...:')) ελπίζω μέχρι και τον Οκτώβρη να μάθω ότι είμαι..διότι είναι τα γενέθλιά μου και τα τελευταία χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα που να με κάνει πραγματικά ευτυχισμένη και ο <<ΑΝΤΡΑΣ Μ>> από ότι όλα δείχνουν θα λείπει τότε..και θα είναι χαλιά όλα..όπως τα τα προηγούμενα..:/

Σας ευχαριστώ πολύ όλους όσους με <<ακούτε>> και με συμβουλεύεται... Εντάξει προσπαθώ αλλά δεν είναι εύκολο να ειμαι αισιόδοξη και ήρεμη, απογοητεύομαι.. Θέλω να τον κάνω ακόμα πιο ευτυχισμένο αλλά μαζί του θα γίνω και εγώ .. Θα είμαι καλά πραγματικά..Μακάρι να γίνουμε όλοι γονείς...:')) ελπίζω μέχρι και τον Οκτώβρη να μάθω ότι είμαι..διότι είναι τα γενέθλιά μου και τα τελευταία χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα που να με κάνει πραγματικά ευτυχισμένη και ο <<ΑΝΤΡΑΣ Μ>> από ότι όλα δείχνουν θα λείπει τότε..και θα είναι χαλιά όλα..όπως τα τα προηγούμενα..:/

Γεια σας κορίτσια,εγω σας είπα την δική μου εμπειρία λίγο πιο κάτω.

ελευθερία μου εύχομαι σύντομα να μείνεις!!!!θέλεις πολύ να μείνεις όσο κ εγώ κ κάποιες φορές έχουμε άγχος.εγώ όχι πάντα αλλά λίγο έχω.προσπάθησε να μην έχεις άγχος κ αν ξέρεις τις γόνιμες σου μέρες κ σύμφωνα με τα υγρά κ την θερμοκρασία σου κάποια άκρη θα βγάλεις πιστεύω.

ελπίζω να μείνετε κορίτσια όσες θέλετε,το ίδιο ελπίζω κ για μένα!!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...