Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

είχα αποφασίσει να μην μπαίνω γιατί πέφτω πολύ με αυτά που διαβάζα αλλά σκέφτηκα να μην χαθώ έτσι απότομα και να πω για την αυχενική μου...και να που διάβασα για την Δήμητρα και στεναχωρέθηκα τόσο και πάλι. Η κοπέλα είχε κάνει και β επιπέδου....δεν μπορώ να φανταστώ καν πως μπορεί να αισθάνεται αυτή η κοπέλα που δεν έχει και άλλο παιδάκι...η αυχενική μου πήγε καλά, τουλάχιστον στην φάση χωρίς το αίμα καλύτερα από του γιού μου...δηλαδή στον γιό μου είχα χωρίς το αίμα 1 προς 600 και τώρα είχα 1 προς 4300. το αίμα δύσκολο να το ανεβάσει μου είπε...είναι ήδη πολύ καλό. Συνήθως πάει 20 φορές πάνω από την προυπάρχουσα πιθανότητα λόγω ηλικίας που ήταν νομίζω γύρω στο 200-250. Το πόσο θα το χειροτερέψει δεν το ξέρω...συνήθως μου είπε οταν η εικόνα είναι καλή δύσκολα το αίμα το χειροτερεύει...θα δείξει στο τέλος της εβδομάδας. Η εξέταση κράτησε 6-7 λεπτά το πολύ. Στο βίντεο το είδα... δεν ξέρω και απορώ γιατί άλλες κρατάνε 40λεπτα όπως διάβασα. Το φύλλο δεν μας το είπε..ρώτησε όμως ο άντρας μου (κακώς για μένα) και του είπε οτι μάλλον αγόρι αλλά δεν είχε καλή γωνία και έδωσε ένα μικρό περιθώριο σφάλματος. εμένα δεν μου αρέσει αυτό...καλύτερα να στο λένε όταν το ξέρουν...αλλά δεν φταίει και ο γιατρός ο άντρας μου ρώτησε... για τράχηλο 3,8 δεν έχω ιδέα...πλακούντας οπίσθιος...δεν ανέφερε κάτι ιδιαίτερο... μου είπε επειδή του είχα πει και οτι ειμαι αγχωμένη οτι δεν υπάρχει λόγος...παρόλα αυτά συζητήσαμε για άμνιο και άλλα...μου είπε οτι η άμνιο βρίσκει και άλλα πράγματα που δεν φαίνονται στην αυχενική και οι πιθανόητες να συμβούν είναι 1 στα 300 άρα όχι μικρές...είναι στον γονιό όμως καθώς υπάρχει και η περίπτωση αποβολής. Για το harmony είναι και αυτό μόνο για ντάουν και αυτό μου λέει ή σου πάει τις πιθανότητες στο 10000 ή σόυ λέει ντάουν αλλά και πάλι και εκεί θέλεις άμνιο γιατί πάλι πιθανότητες είναι... Για το ζάχαρο δεν κατάλαβα γιατί στην κοπέλα κάναν καμπύλη των 50! Στην κύηση κάνουν την 2ωρη καμπύλη των 75 και είναι στάνταρ...όπως και να'χει το 130 στην ώρα είναι οριακά καλό..δηλαδή εγώ που τρυπιόμουν ήταν το όριο για την μία ώρα...και αυτό εγώ το είχα με αυστηρή δίαιτα...σίγουρα νομίζω θα την βάλουν σε διατροφή...άλλωστε είχε τσιμπήσει και κιλάκια να θυμάμαι...Αυτά από μένα και καλή συνέχεια. θα προσπαθήσω να αποφεύγω να μπαίνω αλλά που και που θα διαβάζω τα νέα σας...

Επεξεργάστηκαν by zadige
typo
bA9gp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

marakiz μετράς ώρες;; τελικά και εγω σήμερα έκανα την αυχενική. οι μετρήσεις ήταν μια χαρά. έκανα και το pap-a και θα πάρω τα αποτελέσματα την Παρασκευή. τότε θα μου πει και ο γιατρός τις ακριβείς μετρήσεις. βεβαια όσον αφορά το φυλο των παιδιών ψιλοαπογοητευθήκαμε. κατά 80% είναι και τα δύο αγόρια. δεν ισχύει δηλ αυτό που λένε πως αν έχει υψηλούς παλμούς είναι κορίτσι. το ένα είχε 161 και το άλλο 164. όχι βεβαια ότι βλέπει κάτι ο γιατρός, απλά μετράει την γωνία που κάνει στο σημείο που είναι τα γεννητικά του όργανα. να μας πεις τα νέα σου! καλή επιτυχία!

τελοσπάντων μόλις άνοιξα το thread που γράφω, στο προσπάθειες για δεύτερο παιδάκι να γράψω το νέα μου, είδα ένα δυσάρεστο μήνυμα από μία κοπελα, που σταμάτησε η καρδιά του εμβρύου της στην 14η βδομάδα. στενοχωρήθηκα τόσο, που δεν ήθελα να γράψω τα δικά μου. μετά μπήκα και εδώ και διάβασα λιγάκι από το πρόβλημα της Δημητρούλας. επειδή όμως έχω χάσει κάποια επεισόδια, τί πρόβλημα είναι αυτό Δημητρούλα; αχ καλή μου, τπτ δεν θα έχεις. όλα καλά θα πάνε για σένα και την μπεμπούλα σου. κάνε μια προσευχή στον Ταξιάρχη και θα δεις που όλα θα πάνε καλά... λυπάμαι πολύ που έχεις μπει σ αυτή την διαδικασία, να σκέφτεσαι θετικά όσο μπορείς..

Νομίζω τα κορίτσια έχουν από 170-180...εμένα ο γιός μου είχε 162 και τούτος εδώ (γιατί είμαι σίγουρη οτι είναι πάλι αγόρι) 159

bA9gp3.png

Zadige σούπερ τα αποτελέσματα σου! Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι με τις αιματολογικές, είναι πολύ σπάνιο όταν είναι τόσο καλός ο υπέρηχος!! Η αυχενική πόσο την μέτρησε που την είχες άγχος??

Μπορείς νομίζω να ξεαγχωθείς πλέον κάπως και συμφωνώ πως καλύτερα να μην μπαίνεις καθόλου αν είναι να αγχώνεσαι, το σημαντικότερο είναι να είσαι ήρεμη! Μπορείς που και που αν θες να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου! :)

Για τη Δήμητρα ότι και να πούμε είναι λίγο κι εγώ στεναχωρέθηκα πολύ.. Και το πάλεψε τόσο πολύ η κοπέλα.. Πάντως είμαι σίγουρη πως η ευτυχία θα της ξαναχτυπήσει την πόρτα, είμαι πάρα πολύ σίγουρη..

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Zadige σούπερ τα αποτελέσματα σου! Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι με τις αιματολογικές, είναι πολύ σπάνιο όταν είναι τόσο καλός ο υπέρηχος!! Η αυχενική πόσο την μέτρησε που την είχες άγχος??

Μπορείς νομίζω να ξεαγχωθείς πλέον κάπως και συμφωνώ πως καλύτερα να μην μπαίνεις καθόλου αν είναι να αγχώνεσαι, το σημαντικότερο είναι να είσαι ήρεμη! Μπορείς που και που αν θες να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου! :)

Για τη Δήμητρα ότι και να πούμε είναι λίγο κι εγώ στεναχωρέθηκα πολύ.. Και το πάλεψε τόσο πολύ η κοπέλα.. Πάντως είμαι σίγουρη πως η ευτυχία θα της ξαναχτυπήσει την πόρτα, είμαι πάρα πολύ σίγουρη..

H πτυχή ήταν στο 2,10 ενώ του γιού μου ήταν στο 2,5 απόρρησα το πόσο διαφορά είχε αυτό στις πιθανότητες...πάντως ο γιατρός πριν μετρτήσουμε μου είπε...η πτυχή από μόνη της δνε παίζει ρόλο...και το ρινικό είναι σημαντικό και άλλα. Επίσης μου είπε οτι από την τελευταία φορά η ακρίβεια της εξέτασης έχει βελτιωθεί, άλλωστε μην ξεχνάμε οτι είναι αρκετά φρέσκια η αυχενική..δηλαδή είδα και στο χαρτί οτι η προήγουμενη είχε γίνει με λογισμικό τους 2009 και τώρα με λογισμικό του 2012....λήψεις έκανε δυο αυτή τη φορά...η πρώτη ήταν στο 1,8 και χάρηκα..η δεύτερη στο 2,10 αλλά μιλάμε και για χιλιοστά ε.... θυμάμαι οτι στο γιό μου είχε κάνει πολλές λήψεις...και όλες ήταν από 2,5 έως 2,7...τον τράχηλο πάντως τον μέτρησε από τον υπέρηχο της αυχενικής..μα αλήθεια ρε συ μαρακίζ που απορώ...τι κοιτάγατε τόση ώρα στον υπέρηχο...και τί έγραφε το χαρτί; εμάς μια που το είδε, είπε καλή εικόνα...είδε άνω κάτω άκρα, στομάχι νεφρά εγκέφαλο και μέτρησε αυχενική, ρινικό, CRL εκεί βγήκαμε μεγάλοι παραδόξω...65,2 χιλιοστά.. στο μόνο που επέμεινε ήταν στη ροή αίματος...παλμοί 159. πλακούτνας οπίσθιος στάνταρ το έχω το αγόρι από τους παλμούς και μόνο...χαχα...θα δέιξει και το αίμα βέβαια....αλλά αν σκεφτείς οτι έχουν περάσει 3+ χρόνια από την προηγούμενη αυχενική τότε προς το παρόν ευχαριστημένη είμαι.

bA9gp3.png

H πτυχή ήταν στο 2,10 ενώ του γιού μου ήταν στο 2,5 απόρρησα το πόσο διαφορά είχε αυτό στις πιθανότητες...πάντως ο γιατρός πριν μετρτήσουμε μου είπε...η πτυχή από μόνη της δνε παίζει ρόλο...και το ρινικό είναι σημαντικό και άλλα. Επίσης μου είπε οτι από την τελευταία φορά η ακρίβεια της εξέτασης έχει βελτιωθεί, άλλωστε μην ξεχνάμε οτι είναι αρκετά φρέσκια η αυχενική..δηλαδή είδα και στο χαρτί οτι η προήγουμενη είχε γίνει με λογισμικό τους 2009 και τώρα με λογισμικό του 2012....λήψεις έκανε δυο αυτή τη φορά...η πρώτη ήταν στο 1,8 και χάρηκα..η δεύτερη στο 2,10 αλλά μιλάμε και για χιλιοστά ε.... θυμάμαι οτι στο γιό μου είχε κάνει πολλές λήψεις...και όλες ήταν από 2,5 έως 2,7...τον τράχηλο πάντως τον μέτρησε από τον υπέρηχο της αυχενικής..μα αλήθεια ρε συ μαρακίζ που απορώ...τι κοιτάγατε τόση ώρα στον υπέρηχο...και τί έγραφε το χαρτί; εμάς μια που το είδε, είπε καλή εικόνα...είδε άνω κάτω άκρα, στομάχι νεφρά εγκέφαλο και μέτρησε αυχενική, ρινικό, CRL εκεί βγήκαμε μεγάλοι παραδόξω...65,2 χιλιοστά.. στο μόνο που επέμεινε ήταν στη ροή αίματος...παλμοί 159. πλακούτνας οπίσθιος στάνταρ το έχω το αγόρι από τους παλμούς και μόνο...χαχα...θα δέιξει και το αίμα βέβαια....αλλά αν σκεφτείς οτι έχουν περάσει 3+ χρόνια από την προηγούμενη αυχενική τότε προς το παρόν ευχαριστημένη είμαι.

Ε βέβαια να είσαι ευχαριστημένη, είναι πολύ καλά τα αποτελέσματα και τα ποσοστά σου που έγραψες πριν!! Και 2,1 είναι μια χαρά η πτυχή που φυσικά δεν λέει κάτι από μόνη της, καλά λέει ο γιατρός σου, αλλά όσο να ναι, είναι ανακουφιστικό όταν δεν είναι μεγάλη!

Χεράκια, νεφρά κλπ κλπ όλα τα είδαμε κ εμείς. Εμείς αργήσαμε και λίγο γιατί δεν ήταν σε καλή θέση το μπεμπάκι να μετρήσει την πτυχή της αυχενικής παρόλο που μου είπε από την αρχή πως φαίνεται μια χαρά μικρή. Μας παίδεψε αρκετά δηλαδή αυτό, το πασπάτευε από εδώ, το πασπάτευε από εκεί και δεν γυρνούσε, το μετρήσαμε τελευταίο.

Ο τράχηλος μετριέται κανονικά κολπικά, αλλά φαντάζομαι φαίνεται από την κοιλιά αν υπάρχει κάποιο θέμα και μετά στο κοιτάζει και κολπικά. 3,8 που λες εσύ είναι μακρύς οπότε είναι μια χαρά!

Πάντως τι να σου πω, δεν ξέρω αν τα 40' είναι πολλά, τα 7' μου φαίνονται πολύ λίγα, μα πότε πρόλαβε να τα δει όλα χαχα! Το χαρτί τα έγραφε όλα αναλυτικά, όλες τις μετρήσεις και μετά τα ποσοστά. Κι εμάς λογισμικό του 2012 ήταν.

Διαφημίσεις

Την καμπυλη δεν την κανουν ολες οι γυναικες. Καποιοι γιατροι την συστηνουν καποιοι οχι. Η αδερφη μου που ειχε αλλο γιατρο δεν εκανε ποτε. Η κανονικη καμπυλη ειναι αυτη με τα 100gr και τρεις ληψεις ανα ωρα και οχι αυτη με τα 75gr. Απλα πριν σε βαλουν στην μεγαλη καμπυλη βαζουν να κανουν την μικρη των 50gr και αναλογα με τα αποτελεσματα συνεχιζουν...

Πως γινεται να κανουν αυχενικη μεσα σε 7 λεπτα; πιστευω οτι ησουν παραπανω χρονο μεσα, απλα δεν το καταλαβες. Εδω ο απλος υπερηχος θελει ωρα, οχι η αυχενικη που σου μετρανε τοσα.

Anyway καλη συνεχεια και με το καλο σε οποια αλλη περιμενει αποτελεσματα

Ε βέβαια να είσαι ευχαριστημένη, είναι πολύ καλά τα αποτελέσματα και τα ποσοστά σου που έγραψες πριν!! Και 2,1 είναι μια χαρά η πτυχή που φυσικά δεν λέει κάτι από μόνη της, καλά λέει ο γιατρός σου, αλλά όσο να ναι, είναι ανακουφιστικό όταν δεν είναι μεγάλη!

Χεράκια, νεφρά κλπ κλπ όλα τα είδαμε κ εμείς. Εμείς αργήσαμε και λίγο γιατί δεν ήταν σε καλή θέση το μπεμπάκι να μετρήσει την πτυχή της αυχενικής παρόλο που μου είπε από την αρχή πως φαίνεται μια χαρά μικρή. Μας παίδεψε αρκετά δηλαδή αυτό, το πασπάτευε από εδώ, το πασπάτευε από εκεί και δεν γυρνούσε, το μετρήσαμε τελευταίο.

Ο τράχηλος μετριέται κανονικά κολπικά, αλλά φαντάζομαι φαίνεται από την κοιλιά αν υπάρχει κάποιο θέμα και μετά στο κοιτάζει και κολπικά. 3,8 που λες εσύ είναι μακρύς οπότε είναι μια χαρά!

Πάντως τι να σου πω, δεν ξέρω αν τα 40' είναι πολλά, τα 7' μου φαίνονται πολύ λίγα, μα πότε πρόλαβε να τα δει όλα χαχα! Το χαρτί τα έγραφε όλα αναλυτικά, όλες τις μετρήσεις και μετά τα ποσοστά. Κι εμάς λογισμικό του 2012 ήταν.

Εμένα την προηγούμενη φορά ζούλαγε...τώρα όχι... λίγο για το φύλλο ζούληξε λόγω που τον ρώτησε ο άντρας μου αλλά και πάλι δεν επέμεινε γιατί δεν υπήρχε λόγος...εμάς το χαρτί γράφει μόνο αυτά που σου είπα...αυτά που είναι ορατά το CRL και έχει κάποιες πιθανότητες εκτός από τα 3 σύνδρομα για σταμάτημα ανάπτυξης πριν την 37 και αυτόματη αποβολή και κάτι τέτοια... φωτογραφίες επίσης λίγες...αυτή τη φορά όμως μου έδωσε και DVD αν και ο γιός μου αδιάφορος...Πάντως σε ότι αφορά τους υπερήχους και σε μια φίλη πρόσφατα στο πρώτο τρίμηνο δεν της βάλαν να ακούσουν την καρδιά γιατί της είπαν δεν κάνει για το έμβρυο...έχω την εντύπωση οτι είναι καινούργια οδηγία...Επίσης ήταν 150 με απόδειξη αλλά μας είπε οτι αν δεν θέλουμε είναι 110. Φυσικά κόψαμε απόδειξη...είμαι κάθετη σε κάτι τέτοια

bA9gp3.png

Την καμπυλη δεν την κανουν ολες οι γυναικες. Καποιοι γιατροι την συστηνουν καποιοι οχι. Η αδερφη μου που ειχε αλλο γιατρο δεν εκανε ποτε. Η κανονικη καμπυλη ειναι αυτη με τα 100gr και τρεις ληψεις ανα ωρα και οχι αυτη με τα 75gr. Απλα πριν σε βαλουν στην μεγαλη καμπυλη βαζουν να κανουν την μικρη των 50gr και αναλογα με τα αποτελεσματα συνεχιζουν...

Πως γινεται να κανουν αυχενικη μεσα σε 7 λεπτα; πιστευω οτι ησουν παραπανω χρονο μεσα, απλα δεν το καταλαβες. Εδω ο απλος υπερηχος θελει ωρα, οχι η αυχενικη που σου μετρανε τοσα.

Μιλάω με σχετική εμπειρία στο θέμα της καμπύλης καθώς είχα διαβήτη κύησης και πέρασα πολύ πείνα. Κακώς δεν κάνουν οι όποιοι γιατροί καμπύλη είναι αν μη τι άλλο επικύνδινοι...είναι σαν να μην κάνεις εξέταση για τον θυροειδή στην εγκυμοσύνη...επίσης εγώ είχα μια χαρά πρωινό ζάχαρο και μια χαρά γλυκοζυλιωμένη και στην καμπύλη φάνηκε το πρόβλημα, πρόβλημα αρκετά σοβαρό αν δεν αντιμετωπιστεί με διατροφή. Φίλη μου που έκανε καμπύλη στην 30 και δεν πρόλαβε να μαζευτεί...τις σπάσαν τα νερά στην 33. Η καμπύλη της κύησης είναι η δύωρη των 75 των 100 είναι για άλλους ανθρώπους εκτός κύησης...των 50 είναι στην αρχή της κύησης σε κοπέλες με προιστορία όπως εγώ ή σε άλλες περιπτώσεις... Επειδή πήρα το DVD σου λέω οτι η διάρκεια του είναι ακριβώς 7 λεπτά...φυσικά μου πήραν αίμα, με ζυγίσαν με ρωτήσαν τα διάφορα για το ιστορικό μου κτλ...μετά μιλήσαμε και με τον γιατρό..σαν υπέρηχος όμως ήταν 7 λεπτά.Επίσης ξέρω κοπέλες με παθολογική καμπύλη που οι γυναικολόγοι τους τους είπαν απλά να κόψουν τα γλυκά...τόσο άσχετοι...αντί να τους παραπέμψουν σε διαβητολόγο.

bA9gp3.png

Καλημερα κοριτσια,

ριτα τα διδυμακια σου τι κανουν;;; μ αρεσουν τα διδυμα παρα πολυ!!!

fot και marakiz τα αποτελεσματα για το ζαχαρο ειναι οριακα. Τι εννοω, παλια στην καμπυλη που εκανα εγω με τα 50 gr γλυκοζης, το ανωτατο οριο ηταν 140, τωρα το εχουν παει 130. Εγω ειχα 130, οποτε ακομα δεν ξερω αν θα κανω και την μεγαλη καμπυλη. Ελπιζω να το γλιτωσω...

Αυτα τα νεα μου...

Σε ποιά εβδομάδα είσαι και πόσα κιλά έχει πάρει; Επίσης οι μετρήσεις του μωρού είναι καλές; ή είναι μεγάλο; Ο διαβήτης πάντως φαίνεται και υπερηχογραφικά...εμένα η γιατρός μου το είχε δει και στον υπέρηχο όπως και είδε την βελτίωση μετά τη διατροφή...ειδικά στο τέλος μετράγαμε το μωρό συνέχεια αναλογία κοιλιάς κεφαλής πρέπει να είναι αυστηρά 1 προς 1. Εγώ καμπύλη έκανα στην 25 ενώ συνήθως την κάνουν στην 28 και αυτό γαιτί παρατηρήσαμε οτι η γλυκοζυλιωμένη είχε πάει στο 5,5 από 5,2 που ξεκίνησε η κύηση. Τα πρωινά ζάχαρα ήταν πάντα ΟΚ. Απλά μετά το πρωινό ζάχαρο έπεσε γύρω στις 10 μονάδες. Είχα πάρει απότομα πολλά κιλά και αυτό ευθύνεται για πρόβλημα με την ινσουλίνη...ειδικά σε αδύνατες κοπέλες όπως εγώ...

bA9gp3.png

Εμένα την προηγούμενη φορά ζούλαγε...τώρα όχι... λίγο για το φύλλο ζούληξε λόγω που τον ρώτησε ο άντρας μου αλλά και πάλι δεν επέμεινε γιατί δεν υπήρχε λόγος...εμάς το χαρτί γράφει μόνο αυτά που σου είπα...αυτά που είναι ορατά το CRL και έχει κάποιες πιθανότητες εκτός από τα 3 σύνδρομα για σταμάτημα ανάπτυξης πριν την 37 και αυτόματη αποβολή και κάτι τέτοια... φωτογραφίες επίσης λίγες...αυτή τη φορά όμως μου έδωσε και DVD αν και ο γιός μου αδιάφορος...Πάντως σε ότι αφορά τους υπερήχους και σε μια φίλη πρόσφατα στο πρώτο τρίμηνο δεν της βάλαν να ακούσουν την καρδιά γιατί της είπαν δεν κάνει για το έμβρυο...έχω την εντύπωση οτι είναι καινούργια οδηγία...Επίσης ήταν 150 με απόδειξη αλλά μας είπε οτι αν δεν θέλουμε είναι 110. Φυσικά κόψαμε απόδειξη...είμαι κάθετη σε κάτι τέτοια

α, ακριβούτσικος ήταν για 7 λεπτά! και εμενα δεν κράτησε πολύ. η όλη διαδικασία να κράτησε μισή ώρα, το υπέρηχο θα πρεπει μετά βίας να ήταν εικοσάλεπτο για δύο μωρά. εγω σκέφτηκα να την ξανακάνω σε έναν άλλο γιατρό, εξ Αθηνών ορμώμενο, που σ αυτόν έκανα την β επιπεδου στην κόρη μου. βεβαια τότε είχα πάει στο ιατρειο του στην Αθήνα. όμως το σκέφτομαι γιατι πρεπει να δώσω 150 ευρώ τουλάχιστον. βάλε και το 50ευρω του γιατρού που με παρακολουθεί στο νοσοκομείο, μαζεύτηκαν πολλά! zadige στείλε μου λίγη από την ψυχραιμία σου!

Διαφημίσεις

α, ακριβούτσικος ήταν για 7 λεπτά! και εμενα δεν κράτησε πολύ. η όλη διαδικασία να κράτησε μισή ώρα, το υπέρηχο θα πρεπει μετά βίας να ήταν εικοσάλεπτο για δύο μωρά. εγω σκέφτηκα να την ξανακάνω σε έναν άλλο γιατρό, εξ Αθηνών ορμώμενο, που σ αυτόν έκανα την β επιπεδου στην κόρη μου. βεβαια τότε είχα πάει στο ιατρειο του στην Αθήνα. όμως το σκέφτομαι γιατι πρεπει να δώσω 150 ευρώ τουλάχιστον. βάλε και το 50ευρω του γιατρού που με παρακολουθεί στο νοσοκομείο, μαζεύτηκαν πολλά! zadige στείλε μου λίγη από την ψυχραιμία σου!

Αυτά είναι ταρίφες...νομίζω αυχενική κάτω από 120 δεν βρίσκεις..τώρα για την ώρα...όσο πρέπει....δηλαδή φαντάζομαι αν δουν κάτι περίεργο επιμένουν...εμάς ευτυχώς καλύπτει αρκετά η ασφάλεια του άντρα μου...Δηλαδή από τα 150 τα 120 θα τα πάρουμε πίσω...οπότε δεν με νοιάζει..από όλες τις επισκέψεις πάρνουμε πίσω.. ποιός έχασε την ψυχραιμία του να την βρω εγώ...

bA9gp3.png

mar μου πότε έχεις ραντεβού με το γιατρό;

3CnWp2.png

S28jp3.png

Καλημέρα σε όλες!!! Αντε zadige με το καλό να βγουν και οι αιματολογικές και να ηρεμήσεις!!!

Εγω κορίτσια μου είμαι καλά μπορώ να πω.... σήμερα μπαινω στην ένατη εβδομάδα.... Βέβαια το αγχος ακόμα μεγάλο... Ελπίζω πάλι αυριο στη γιατρο να είναι όλα καλά!!!! Ευτυχως δεν έχω εμετους ή αδιαθεσίες απλά πονάει το στομάχι μου αρκετά και τρώω αρκετα γεύματα την ημέρα!!!! Βέβαια αυτές τις ημέρες με τοσες φράουλες με ζάχαρη που έχω φάει, αν με κόψεις το αίμα θα είναι ζαχαρωμένο!!! χαχαχαχα!!! Αύριο πριν τπν υπέρηχο λέω να φάω λίγη σοκολάτα για να κουνιέται αν όλα είναι καλά το πλασματακι μας!!!

Όσον αφορά την αυχενική, εγω θα την κάνω κάπου 28 του μήνα... Δίπλα στο σπίτι μου είναι το Παπαγεωργίου στο οποίο πήρα να κλείσω ραντεβου και μου είπαν για τον υπέρηχο 73 και ξεχωριστά το Παπ-α το οποίο γράφεται οπότε πιστευω ότι δεν θα μας πάει πάνω απο 100....!!!

Η εμίλ που είναι? Την χάσαμε!!!!

Σας φιλώ όλες!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Καλημέρα σε όλες!!! Αντε zadige με το καλό να βγουν και οι αιματολογικές και να ηρεμήσεις!!!

Εγω κορίτσια μου είμαι καλά μπορώ να πω.... σήμερα μπαινω στην ένατη εβδομάδα.... Βέβαια το αγχος ακόμα μεγάλο... Ελπίζω πάλι αυριο στη γιατρο να είναι όλα καλά!!!! Ευτυχως δεν έχω εμετους ή αδιαθεσίες απλά πονάει το στομάχι μου αρκετά και τρώω αρκετα γεύματα την ημέρα!!!! Βέβαια αυτές τις ημέρες με τοσες φράουλες με ζάχαρη που έχω φάει, αν με κόψεις το αίμα θα είναι ζαχαρωμένο!!! χαχαχαχα!!! Αύριο πριν τπν υπέρηχο λέω να φάω λίγη σοκολάτα για να κουνιέται αν όλα είναι καλά το πλασματακι μας!!!

Όσον αφορά την αυχενική, εγω θα την κάνω κάπου 28 του μήνα... Δίπλα στο σπίτι μου είναι το Παπαγεωργίου στο οποίο πήρα να κλείσω ραντεβου και μου είπαν για τον υπέρηχο 73 και ξεχωριστά το Παπ-α το οποίο γράφεται οπότε πιστευω ότι δεν θα μας πάει πάνω απο 100....!!!

Η εμίλ που είναι? Την χάσαμε!!!!

Σας φιλώ όλες!!!

μαράκι εγώ θα σε συμβούλευα να μην τρώς τόσα γλυκά, στην εγκυμοσύνη δεν κάνει. Επίσης θα σε συμβούλευα να κόψεις τους πολλούς υπέρηχους. Εφόσον δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα δεν ξέρω σε τι οφελούν. Με το καλό η αυχενική σου.

bA9gp3.png

μαράκι εγώ θα σε συμβούλευα να μην τρώς τόσα γλυκά, στην εγκυμοσύνη δεν κάνει. Επίσης θα σε συμβούλευα να κόψεις τους πολλούς υπέρηχους. Εφόσον δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα δεν ξέρω σε τι οφελούν. Με το καλό η αυχενική σου.

Θα προσπαθησω όταν με το καλό ηρεμήσει και το στομάχι μου να φτιάξω λίγο την διατροφή μου, όχι τόσο για το ζάχαρο καθως δεν εχω ιστορικό και η τιμή του είναι 75 σύμφωνα με την τελευταια εξέταση...., αλλά θεωρώ ότι η ζάχαρη σίγουρα δεν οφελεί κάπως το μωρό.... Όσον αφορά τους υπερήχους, δεν ειναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι βλάπτουν την κύηση... Αν αποδεχτώ αυτό πρέπει να αποδεχτώ και το ότι δεν πρέπει να μιλάω σε κινητο ή ασύρματο , να κάνω χρήση του φούρνου μικροκυμάτων ή να έχω σύνδεση wifi στο σπίτι μου και όλα τα άλλα που κάποιο μέρος της επιστημονικής κοινότητας θεωρεί ότι δεν κάνουν καλό στο έμβρυο... Σεβαστές όλες οι απόψεις απλά κάποια πράγματα είναι και υπερβολές.... τα 5 λεπτα ανά 7 ημέρες που το βλέπω να κουναει τα ποδαράκια του και την γλυκιά του καρδούλα δεν θα βλάψουν σίγουρα το μωρο ή εμένα... Βέβαια για να πω την αλήθεια η χρήση του τηλεφώνου καθώς και του wifi είναι σίγουρα κάτι που με προβληματίζει αν αναλόγιστεί κανείς το πόσο εκτεθειμένοι είμαστε όλοι μας!!!

Μας εύχομαι τα καλύτερα!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Διαφημίσεις

Αυριο το απογευμα θα παω. Εσυ ποτε εχεις ξανα ραντεβου; θυμησε μου βρε συ, σε ποια βδομαδα εισαι εσυ;

23η σημερα. Κανονικα στις 28 ξαναεχω για καμπυλη και ελεγχο της μπεμπας για το ποσο μεγαλωνει.

Σημερα εχω τσιμπηματακια απο κατω και πηρα το γιατρο μου ειπε να κατσω 2 μερες ξαπλα. Οποτε μπορει να παω και νωριτερα. Εχει τυχει σε καμια; εχω αγχωθει!!!

3CnWp2.png

S28jp3.png

23η σημερα. Κανονικα στις 28 ξαναεχω για καμπυλη και ελεγχο της μπεμπας για το ποσο μεγαλωνει.

Σημερα εχω τσιμπηματακια απο κατω και πηρα το γιατρο μου ειπε να κατσω 2 μερες ξαπλα. Οποτε μπορει να παω και νωριτερα. Εχει τυχει σε καμια; εχω αγχωθει!!!

Μήπως είναι συσπασούλα? Είναι συνεχή τα τσιμπηματάκια? Μην αγχώνεσαι! Παίρνεις προγεστερόνη? Ο γιατρός σου είπε μόνο ξάπλα ή και που μπορεί να οφείλεται?

Μήπως είναι συσπασούλα? Είναι συνεχή τα τσιμπηματάκια? Μην αγχώνεσαι! Παίρνεις προγεστερόνη? Ο γιατρός σου είπε μόνο ξάπλα ή και που μπορεί να οφείλεται?

Αυτο φοβηθηκα κι εγω και τον πηρα.με ρωτησε αν κουραστηκα και του ειπα οτι απλα ειμαι καθιστη στο γραφειο.μου ειπε να κατσω ξαπλα και να τον παρω το απογευμα.προγεστερονη επαιρνα μεχρι πριν ενα μηνα μου ειπε να μην παρω ακομα.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Κοιτα εγω το μονο που εχω ειναι το κλασσικο πετρωμα της κοιλιας που κραταει ελαχιστα και δεν νιωθεις πονο. Βεβαια παιρνω ακομα προγεστερονη, δεν την εχω σταματησει απο την αρχη της εγκυμοσυνης και ουτε προκειται να την σταματησω.. Ισως να ειναι απο κουραση, ξεκουρασου και ολα καλα.

Να ξαπλώσεις ναι, λογικά από κούραση θα είναι που καμιά φορά ούτε εμείς δεν την καταλαβαίνουμε. Αν συνεχίσουν έντονα ή συνεχόμενα να τον ξαναπάρεις αν και με τη ξάπλα δεν νομίζω!;)

Κοιτα εγω το μονο που εχω ειναι το κλασσικο πετρωμα της κοιλιας που κραταει ελαχιστα και δεν νιωθεις πονο. Βεβαια παιρνω ακομα προγεστερονη, δεν την εχω σταματησει απο την αρχη της εγκυμοσυνης και ουτε προκειται να την σταματησω.. Ισως να ειναι απο κουραση, ξεκουρασου και ολα καλα.

Εγω δε νιωθω πετρωμστα η βαρος στον κολπο.μονο τσιμπηματακια.ξεκινησα την ξαπλα και βλεπουμε.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Εγω δε νιωθω πετρωμστα η βαρος στον κολπο.μονο τσιμπηματακια.ξεκινησα την ξαπλα και βλεπουμε.

Σε λίγο που σχολάω θα σε ακολουθήσω στο ξαπλωτό! :)

Καλημέρα κοριτσάκια! Στεναχωρεθηκα πολυ για τη Δήμητρα Πολύ....Δεν εχω λόγια...Εγώ Καλά τα ιδια! Με πήραν τηλ για τις αιματολογικές κ ολα καλα!Σήμερα θα Πάω στον γιατρο να τις παρω κ να μου πει πως θα συνεχίσω..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...