Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Αυτό με τα ποσοστά δεν το κατάλαβα ποτέ...είδε τσουσού ή δεν είδε; Γενικά δεν καταλαβαίνω του γιατρούς που δίνουν τέτοια ποσοστά...είμαι της άποψης οτι ή να λένε αν είναι σίγουροι ή όχι αν δεν είναι σίγουροι...ούτως ή άλλως ξεκινάμε όλοι με το 50/50....τώρα το 80 τι σημαίνει; μπούρδες... Με το καλό τα υπόλοιπα. Εξαιρετικά καλή η πτυχή σου. Είμαι σίγουρη οτι θα έχει πολύ καλά ποσοστά! Σκέψου μόνο οτι η δική μου ήταν στο πρώτο παιδί 2,5-2,7 (είχε πάρει πάνω από 10 λήψεις)... και τότε μου είχε βγει για ντάουν 1 προς 4600. Ξεκούραση για τον τράχηλο και υπομονή...Με το καλό και στα δικά μας. Η αλήθεια είναι οτι πέρασα κάτι πολύ άσχημο στο γραφείο που με τάραξε και συν τοις άλλοις το στήθος ξεφούσκωσε και το άγχος μεγάλωσε....επίσης στεναχωρέθηκα πολύ σήμερα γιατί διάβασα για μια κοπέλα σήμερα από άλλο ποστ που παρακολουθώ οτι σταμάτησε η καρδιά στην 16 (ρίτα για την ρούλα γράφεις και εσύ ε; στην 16 ήταν) και έκανε απόξεση...ζω ένα χάλι σήμερα...ψυχολογικά

Δεν μπορεί να σου πει ο γιατρός φύλο στην αυχενική γιατί απλά δεν μπορεί να το ξέρει σίγουρα από τώρα, μπορεί να το εκτιμήσει βάση πραγμάτων που ξέρει και βλέπει ο ίδιος. Πάντως το τσουτσου που λες το είδαμε κ εμείς ξεκάθαρα, το θέμα είναι πως σε αυτή την ηλικία τα γεννητικά όργανα έχουν αναπτυχθεί μεν, αλλά αυτό το πράγμα που εμείς ως όχι γιατροί βλέπουμε ως τσουτσού (άρα ότι είναι αγόρι), δεν αφορά μόνο αγόρι, αλλά και κορίτσι, ίδια μορφή έχουν σε αυτή την ηλικία κύησης, απλά κάτι άλλο βλέπουν και το ξεχωρίζουν ως θηλυκό/αρσενικό γεννητικό όργανο.

Με το καλό και στα δικά σας και προσπαθείτε να μην επηρεάζεστε από ιστορίες άλλων κοριτσιών, δεν κάνετε καλό στο μωρό/ά σας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλες μας!!!

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

zadige γιατι δεν πάς πιο συχνά στο γιατρό? Είναι κρίμα να ζεις με τόσο άγχος και να ψυχοπλακώνεσαι από το στήθος!!!

Εγώ έχω λίγες μέρες που έχω κάτι τραβήγματα χαμηλά... απλά επειδή είμα δυσκοίλια δεν ξέρω αν είναι μητρικά ή το έντερο..... βέβαια 2 μέρες τώρα πήγα κανονικά τουαλέτα!! Στο τσακ ειμαι να την πάρω τη γιατρό να πάω τώρα...... :/

Μαρία μου καταλαβαίνω τι εννοείς, απλά δεν είναι του χαρακτήρα μου. Έχω περάξει ξανά εγκυομσύνη και εφόσον δεν υπάρχει λόγος συχνής παρακολούθησης δεν βρίσκω γιατί να πηγαίνω συχνά. Αν και εφόσον χρειαστεί θα πηγαίνω...από την στιγμή που περισσότερο είναι το ψυχολογικό, ο γυναικολόγος δεν χωράει σε αυτό. Επίσης δεν είμαι πεποισμένη από αυτά που έχω διαβάσει τελευταία οτι οι συχνοί υπέρηχοι κάνουν καλό...σκέψου οτι εμένα και τις δυο φορές που πήγα καρδιά δεν έβαλε στο ντόπλερ γιατί μου είπε οτι δεν κάνει για το έμβρυο. μετά το έψαξα και βρήκα και άλλα σχετικά άρθρα...άλλωστε ότι είναι να γίνει θα γίνει...δεν είναι κάτι που μπορείς να κάνεις προληπτικά....Μου κάνει καλό όμως να εκφράζω τα άγχη μου και να τα εξωτερικεύω...ούτε πάντως με το παιδί τρέχω κάθε τρεις και λίγο στην παιδίατρο και την παίρνω με το παραμικρό...

bA9gp3.png

Δεν μπορεί να σου πει ο γιατρός φύλο στην αυχενική γιατί απλά δεν μπορεί να το ξέρει σίγουρα από τώρα, μπορεί να το εκτιμήσει βάση πραγμάτων που ξέρει και βλέπει ο ίδιος. Πάντως το τσουτσου που λες το είδαμε κ εμείς ξεκάθαρα, το θέμα είναι πως σε αυτή την ηλικία τα γεννητικά όργανα έχουν αναπτυχθεί μεν, αλλά αυτό το πράγμα που εμείς ως όχι γιατροί βλέπουμε ως τσουτσού (άρα ότι είναι αγόρι), δεν αφορά μόνο αγόρι, αλλά και κορίτσι, ίδια μορφή έχουν σε αυτή την ηλικία κύησης, απλά κάτι άλλο βλέπουν και το ξεχωρίζουν ως θηλυκό/αρσενικό γεννητικό όργανο.

Με το καλό και στα δικά σας και προσπαθείτε να μην επηρεάζεστε από ιστορίες άλλων κοριτσιών, δεν κάνετε καλό στο μωρό/ά σας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλες μας!!!

Ε αφού το είδατε τότε αγόρι είναι το 80% δεν το κατάλαβα, εμάς είχε πει οτι είναι σίγουρα αγόρι στην αυχενική (δεν άφησε καθόλου περιθόρια για κάτι άλλο παρόλο που ρώτησα) 12+4 τότε και το επιβεβαίωσε και η δική μου γυναικολόγος στο ιατρείο στην 17 περίπου..

bA9gp3.png

Να πας στο γιατρό κορίτσι μου! Δεν μπορεί ετσιναολα να σταματήσει η καρδιά.κτ θα είχε μια αδυναμία μια ανεπάρκεια! Σπάνιο να σταματήσει ξαφνικα ...πάντα υπάρχει αιτία.μη πανικοβαλλεσαι! Μείνε αισιόδοξη .πήγαινε στο γιατρο!

Δεν είπε κανείς οτι δεν υπάρχει αιτία...δυστυχώς η κοπέλα, χωρίς να την ξέρω προσωπικά, είχε κάνει πέρσι τέτοια εποχή διακοπή λόγω τρισωμίας στον τέταρτο. Ευτυχώς έχει ήδη ένα παιδάκι και της δίνει δύναμη. Καμιά φορά γι αυτό δεν θέλω να μπαίνω εδώ μέσα...διαβάζω πολύ άσχημα πράγματα και στεναχωριέμαι...

bA9gp3.png

Ε αφού το είδατε τότε αγόρι είναι το 80% δεν το κατάλαβα, εμάς είχε πει οτι είναι σίγουρα αγόρι στην αυχενική (δεν άφησε καθόλου περιθόρια για κάτι άλλο παρόλο που ρώτησα) 12+4 τότε και το επιβεβαίωσε και η δική μου γυναικολόγος στο ιατρείο στην 17 περίπου..

Σου λένε 80% ώστε σε μικρή πιθανότητα λάθους να μην του ζητήσεις τα ρέστα. Εμένα μου φαίνεται λογικό πάντως. Και στη ξαδέρφη μου της είχε 80% κοριτσάκι κι ήταν όντως κοριτσάκι!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!

Εγω οταν εκανα την αυχενικη μου ειπαν εξ αρχης αγορι, δεν με απασχολουσε το φυλο, γιατι οπως εχω πει ο λογος της αυχενικης ειναι αλλος.

Οσο για τα ποσοστα τα λενε γιατι εκεινη την βδομαδα τα γεννητικα οργανα μοιαζουν ελαφρως. Οποτε εξαρταται απο το ποσο γατος ειναι ο γιατρος...

Αντε κοριτσια καλα αποτελεσματα και στα υπολοιπα...

Εγω αυριο παω για εξετασεις αιματος και καμπυλη!!!

Eγώ είχα ρωτήσει στην αυχενική αφού μας είπε ότι όλα είναι καλά και μας λέει μπορώ να σας πω βάσει της εμπειρίας μου και λέμε μη μας πεις αν δεν είναι σίγουρο κι έτσι το μάθαμε στην β επιπέδου.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!!

Εγω οταν εκανα την αυχενικη μου ειπαν εξ αρχης αγορι, δεν με απασχολουσε το φυλο, γιατι οπως εχω πει ο λογος της αυχενικης ειναι αλλος.

Οσο για τα ποσοστα τα λενε γιατι εκεινη την βδομαδα τα γεννητικα οργανα μοιαζουν ελαφρως. Οποτε εξαρταται απο το ποσο γατος ειναι ο γιατρος...

Αντε κοριτσια καλα αποτελεσματα και στα υπολοιπα...

Εγω αυριο παω για εξετασεις αιματος και καμπυλη!!!

Καλά αποτελέσματα! Περιμένω να μου πεις τι σου βγήκε στην καμπύλη!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Παρασκευή σήμερα!!!

Δημητρούλα που είσαι??? Κανένα νέο???

emilemil πολύ καλή επιτυχία να έχεις και περιμένω με αγωνία τα νέα σου!!!!

Καλημέρα καλημέρα από μια χαζομαμά!!!! Αχ κορίτσια μου πήγα σημερα στην γιατρό!!!! Το πλασματάκι μας είναι 1.8 εκατοστά!!! Εχει χεράκια και πόδια!!! και κουνούσε το ποδαράκι πανω κάτω!!!!!!!! Αχ να κλαίω μου ήρθε κορίτσια μου!!!! Τι δώρο είναι αυτό!!!! και η καρδιά?? 176 χτύπους!!!!!!!! Είδε η γιατρός τις εξετάσεις μου και όλες είναι πολύ καλές!!! με τόσα γλυκα και ζάχαρο 78!!! Μακάρι να μας έρχονται σύνέχεια όμορφα νεάκια από όλα τα κορίτσια!!!!! Μα να κουνάει το ποδαράκι??? Σοκ!!!!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα από μια χαζομαμά!!!! Αχ κορίτσια μου πήγα σημερα στην γιατρό!!!! Το πλασματάκι μας είναι 1.8 εκατοστά!!! Εχει χεράκια και πόδια!!! και κουνούσε το ποδαράκι πανω κάτω!!!!!!!! Αχ να κλαίω μου ήρθε κορίτσια μου!!!! Τι δώρο είναι αυτό!!!! και η καρδιά?? 176 χτύπους!!!!!!!! Είδε η γιατρός τις εξετάσεις μου και όλες είναι πολύ καλές!!! με τόσα γλυκα και ζάχαρο 78!!! Μακάρι να μας έρχονται σύνέχεια όμορφα νεάκια από όλα τα κορίτσια!!!!! Μα να κουνάει το ποδαράκι??? Σοκ!!!!!!!

υπέροχο συναίσθημα! Εγώ από την 8η εβδομάδα που δεν καταλάβαινα που είναι το κεφάλι και που τα πόδια την είδα στην αυχενική και κουνούσε χεράκια ποδαράκια και είχα πάθει πλάκα!

3CnWp2.png

S28jp3.png

marakinlove εννοειται πως η ολη διαδικασια ειναι τελεια!!! Μακαρι ολα τα νεα που εχουμε να ειναι ευχαριστα!!!

fot30 εκανα τις εξετασεις αιματος και την καμπυλη ζαχαρου. Τι να πω απαισια η γευση της γλυκοζης... Συμφωνα με τα δικα μου γουστα.. Πολυ γλυκια βρε παιδι μου, σκεψου οτι εηω πινω τον καφε μου σκετο... Σημερα θα παρω και τα αποτελεσματα... Θα δουμε

δημητρα τι κανεις; εχεις καποιο νεο;;;

Μαράκι νομίζω πως σε νιώθουμε όλες απόλυτα!

mar85 καλά αποτελέσματα να έχεις!!! Όλες έτσι λέτε για την καμπύλη, πως είναι απαίσια η γεύση!

Περιμένουμε νέα από Δήμητρα και emilemil, άντε που είστε???

Εγώ μόλις πήρα και τα τροποποιημένα ποσοστά βάση και της PAPP A και είναι το ίδιο πολύ καλά, μάλιστα κάποια έχουν καλυτερεύσει κιόλας! Ελπίζω να πάει καλά κι η πορεία του τραχήλου ώστε να μην το έχω άγχος!

Καλησπέρα κορίτσια! τί κάνετε; emilemil σήμερα δεν θα κάνεις την αυχενική;; άντε περιμένουμε νέα, όλα καλά θα πάνε!

marakiz τέλεια τα νέα σου! καλύτερα δεν γίνεται! και εγω σήμερα θα πάω να πάρω τα αποτελέσματα της papp-a. μα κορίτσια εσείς είδατε το φύλο του μωρού από την αυχενική;; δηλ φαινόντουσαν γεννητικά όργανα;; εμάς δεν φαινόταν τπτ, απλά από την γωνία που σχηματίζεται ανάμεσα στην σπονδυλητική στήλη και στο σημείο αυτό συμπαιραίνει ο γιατρός. εχει και ενα site που γράφει male gender και female gender στην αυχενική και πραγματικά δεν γίνεται αντιληπτή η διαφορά με τις γωνίες. πάντως το ένα το δικό μου ήταν πολύ ζωηρό, υπερκινητικό ενώ το άλλο που είναι από κάτω είναι ήσυχο. και στον προηγουμενο υπέρηχο ήταν ήσυχο το καημενούλη. καλό μωράκι αυτό.

zadige ναι για την ρούλα λέω. αχ, ναι, δίκιο έχεις ήταν 16 βδομάδων. πραγματικά στενοχωρήθηκα. απορώ με τί κουράγιο μπαίνει στο φόρουμ και διαβάζει για εμάς. εγραψε ένα πολύ ωραίο στιχάκι, που με συγκίνησε. μα πώς μπορεί να σταματήσει έτσι ξαφνικά η καρδούλα;; τελοσπάντων καλή επιτυχία να έχεις στην αυχενική σου, με το καλό να πάνε όλα τέλεια! περιμένουμε νέα σου!

εγω εξακολουθω να είμαι πολύ χάλια με τους εμετούς και με τις ναυτίες. δεν είχα ποτέ τετοια εγκυμοσύνη. εσάς σταμάτησαν;;

Δημητρα εσύ πώς είσαι; τί κάνει η μπεμπούλα σου;

Φωτεινούλα και Μαργαριτα είστε καλά;; τα μωράκια σας;; αναστασία29 εσένα τί κάνει η μπουμπού σου;; δυο υποψήφιους γαμπρούς έχεις ήδη!!! α ναι και της marakiz!

Άντε καλά αποτελέσματα κι εσύ, να είναι μεταδοτικά αυτά! Συνήθως συνάδουν με της αυχενικής οπότε νομίζω πως δεν έχεις λόγο να ανησυχείς;). Σε εμάς φαινόταν πεντακάθαρο το γεννητικό όργανο στην αυχενικη, είχε καλή θέση το μωρό. Μπορεί στην περίπτωση των διδύμων να είναι πιο δύσκολο να φανεί το φύλο.Κι εμάς ήταν ήσυχο το μωρό μας, προσπαθούσε να το γυρίσει για να μετρήσει την αυχενική διαφάνεια και έκανε πολύ ώρα ο γιατρός να το καταφέρει. Αααα του λέω γιατρέ μου το έχω συνηθίσει να είναι ήρεμο στην κοιλίτσα μου, που να ζωηρέψει τώρα, χιχι.

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου μολις γύρισα από δουλειά !Όχι μόνο τρέμω γ το βράδυ κ Ανυπομονώ.ούτε λίγο δεν ήμουν συγκεντρωμένη !!εύχομαι όλα.να.πάνε καλά κ να γυρισωε ευχάριστα!

Κορίτσια μου μολις γύρισα από δουλειά !Όχι μόνο τρέμω γ το βράδυ κ Ανυπομονώ.ούτε λίγο δεν ήμουν συγκεντρωμένη !!εύχομαι όλα.να.πάνε καλά κ να γυρισωε ευχάριστα!

Αααα νόμιζα ότι θα την έκανες πρωί γιατί πρωί κάνεις συνήθως τα ραντεβού σου! Υπομονή λίγες ώρες έμειναν!! Όλα καλά θα πάνε και θα απολαύσετε τη μωράκλα σας αφού θα δείτε ένα ένα τα οργανάκια του! Θα ξετρελαθείτε σου λέω!!!!!

Αααα νόμιζα ότι θα την έκανες πρωί γιατί πρωί κάνεις συνήθως τα ραντεβού σου! Υπομονή λίγες ώρες έμειναν!! Όλα καλά θα πάνε και θα απολαύσετε τη μωράκλα σας αφού θα δείτε ένα ένα τα οργανάκια του! Θα ξετρελαθείτε σου λέω!!!!!

Κορίτσι.Μ θελω μόνο να'ναι φυσιολογικά.τπτ άλλο! Εσύ πήρες αιματολογικές?Όλα οκ?

Κορίτσι.Μ θελω μόνο να'ναι φυσιολογικά.τπτ άλλο! Εσύ πήρες αιματολογικές?Όλα οκ?

Τις πήρα ναι, όλα οκ και τα ποσοστά ακόμα λίιιιιγο καλύτερα!!

Όλα καλά θα είναι, θα δεις!! Πολύ σύντομα θα μας γράφεις χαρούμενα νέα!

Φωτεινούλα και Μαργαριτα είστε καλά;; τα μωράκια σας;; αναστασία29 εσένα τί κάνει η μπουμπού σου;; δυο υποψήφιους γαμπρούς έχεις ήδη!!! α ναι και της marakiz!

Καλά Ρίτα μου. Μεγαλώνει η μπουμπου. Υπομονή με τις ναυτίες!

marakinlove εννοειται πως η ολη διαδικασια ειναι τελεια!!! Μακαρι ολα τα νεα που εχουμε να ειναι ευχαριστα!!!

fot30 εκανα τις εξετασεις αιματος και την καμπυλη ζαχαρου. Τι να πω απαισια η γευση της γλυκοζης... Συμφωνα με τα δικα μου γουστα.. Πολυ γλυκια βρε παιδι μου, σκεψου οτι εηω πινω τον καφε μου σκετο... Σημερα θα παρω και τα αποτελεσματα... Θα δουμε

δημητρα τι κανεις; εχεις καποιο νεο;;;

καλά κι εγώ του σκέτου είμαι αν και μ αρέσουν πολύ τα γλυκά αλλά δεν θέλω να έχουν πολλή ζάχαρη. όταν φτιάχνω πάντα κάνω εκπτώσεις στη ζάχαρη. μία φίλη μου δεν κατάφερε να κάνει ποτέ την καμπύλη γιατί αμέσως έβγαζε τη γλυκόζη! καλά αποτελέσματα! θα πας και για υπέρηχο να δείτε πόσο έχει μεγαλώσει; εμένα μου είπε ότι εκείνη τη μέρα θα δούμε ξανά και το μέγεθος του μωρού να δούμε πως αυξάνεται.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Κοριτσια τα πηρα τα αποτελεσματα. Με 50gr γλυκοζης, πριν την γλυκοζη το ζαχαρο ηταν 84 και μια ωρα μετα απο μια ωρα και αφου πηρα την γλυκοζη ηταν 131. Αυριο θα μαθω αν ειναι καλες οι απαντησεις. Απο βδομαδα θα παω για υπερηχο!!!

Κορίτσια μου με πήρε 10 η ώρα!!Όλα οκ με Αυχενική. Θα περιμένω κ τις αιματολογικές! Ησύχασα αρκετά πια!!ΚΑΛΟΒΡΑΔΥ!!

Kαλημέρα! Μπράβο! Τώρα θα ηρεμήσεις λίγο μέχρι την β επιπέδου.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Κορίτσια μου με πήρε 10 η ώρα!!Όλα οκ με Αυχενική. Θα περιμένω κ τις αιματολογικές! Ησύχασα αρκετά πια!!ΚΑΛΟΒΡΑΔΥ!!

Μπράβοοοο! όλα καλά λοιπόν!! Θέλουμε λεπτομέρειες, μη νομίζεις πως θα τη γλιτώσεις τόσο απλά! :mrgreen::lol::lol::lol:

Καλημέρα μανούλες!!!

Μπραβο μπραβο!!! Αφου ολα καλα δεν πειραζει που σε πηρε αργα...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...