Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

νοίζω το μωρό το αισθάνεσαι μετά την 18 αλλά και στην πρώτη εγκυμοσύνη ίσως και πιο μετά...γιατί δεν ξέρεις τι να περιμένεις...τα κλωτσίδια ξεκινάνε αρκετά αργότερα...τα εξογκώματα μετά τον 7 νομίζω...ανάλογα και το άτομο. Ο καθένας γενικά λέει το μακρύ και το κοντό του...το χειρότερο φυσικά είναι αφού γεννήσεις...τότε ακούς της μεγαλύτερες ππ/ριες για τον θηλασμό ιδίως και συγκοιμιση και αγκαλιές και κλάμα μωρού κλτ... το τι λέει ο καθένας άστα να πάνε...εσύ ενημερώσου, διάβασε, και πράξε όπως καταλαβαίνεις.

καλά ο καθένας έχει άποψη!το χειρότερο είναι να μου δίνουν συμβουλές άτομα που δεν έχουν κάνει καν παιδιά!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά ο καθένας έχει άποψη!το χειρότερο είναι να μου δίνουν συμβουλές άτομα που δεν έχουν κάνει καν παιδιά!

Νομίζω πως είναι το άτομο κι ο τρόπος που λέει τις συμβουλές, έχει δεν έχει παιδιά. Εγώ πάντως ακούω τα πάντα (εκτός από τους ξερόλες), τα φιλτράρω και κρατάω όσα συμβαδίζουν με μένα και τις γνώσεις μου. Γιατί πάνω από όλα, για όλα προσπαθώ να ενημερώνομαι.

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Καλώς σας βρίσκω και πάλι! Καλά είναι αλλά δε πάυω να ανησυχώ μη πάρω τα κιλά μαζεμένα διότι τρώω και σαβουρες κι απ όλα...απλά τρώω μικρές ποσότητες και συχνά. Καλή επιτυχία στο κορίτσι με την αυχενικη διαφάνεια και χαίρομαι που συνομιλω και με τη κοπελίτσα που μου έγραψε ( πω πω ούτε τα ονόματα δε μπορώ να θυμηθώ αίσχος). Πλάκα πλάκα όλο ξεχνάω άρχισα και ξεχνάω πολύ.. Παρά πολύ!!! φωτεινουλα καλά αποτελέσματα με τη β επιπέδου! Ρε συ παρόλο που πετάχτηκε ήδη κι η δική μου η κοιλιά τώρα που τελειώνω τον 4ο μήνα,νομίζω το ίδιο πράγμα ότι δε θα μεγάλωσει ποτέ!!!τι είναι αυτό το κουλό που μ έχει πιάσει τώρα. Εσύ πότε πήρες χαμπάρι ότι μεγαλώνει πιο γρήγορα; Άρχισαν όλες οι ηλιθιες στη δουλειά και με ρωτάνε όλη την ώρα αν ένιωσα το μωρό κι αν ένιωσα το μωρό! εγώ πέρα από κάτι ψιλο "φτερουγισματα" για ένα δευτερόλεπτο, δεν καταλαβαίνω το μωρό καλά καλά. Με γεμίζουν άγχος και κάθομαι και ψάχνομαι ύστερα. Α σιχτιρ. Γι αυτό δεν έμπαινα και στο φόρουμ να μη διαβάζω τίποτα! Είμαι κι εγώ...άσε!!

Αναστασια καλα κανεις και δεν τα ακους ολα.. Στην καθε μια μας η εγκυμοσυνη ειναι διαφοφετικη. Εγω για παραδειγμα ειμαι σιγουρη οτι καταλαβα τα λεγομενα "φτερουγισματα" την 16η βδομαδα. Κανεις δε με πολυ πιστευω (μαλλον δεν με πιστευαν ολοι), ηταν ομως λογικο να νιωσω το αγορακι μου νωρις, καθως ειμαι /ημουν αδυνατη!!!!

Οσο για το μεγεθος της κοιλιας, αγνωστες οι βουλες του Κυριου!!! Ενω παιρνω βαρος η κοιλια δεν μου μοιαζει τοσο μεγαλη σε σχεση με τα κιλα που εχω παρει. Βεβαια το παιδακι μου ως τωρα μεγαλωνει κανονικοτατα!!!!

Δήμητρα 2367 αγάπη μου δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω όλες τις αναρτήσεις σου κι έτσι δε ξέρω ακριβώς τι σου συνέβη. Πολύ θα ήθελα να σου ευχηθώ μέσα από τη καρδιά μου να είσαι αισιόδοξη και να είσαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά. Δε γίνεται να μη πάνε!!! Ο,τι και να πέρασες η περνάς. Ποιο μήνα διανυεις; Φιλιά

Σε ευχαριστω πολύ...εγώ τώρα σε 5 μέρες κλείνω τον έκτο μήνα εγκυμοσύνης!! Κ εγώ το μεράκι μου άρχισα να το καταλαβαίνω μετα τις 18 εβδομάδες!! Εδώ παρατηρήσει κάτι όταν είμαι αγχωμενη κ με προβληματίζει κάτι τοτε γίνεται όλο κ πιο δραστήρια η μπουμπουκα μου...

Κορίτσια μου τι κάνετε?πώς είστε?ακόμη δεν το πιστεύω ότι μένει μια βδομαδα για του Α επιπέδου! !το λέω κ το ξαναλέω!!συγνωμη αν σας κουράζω!! Πως είστε όλες οι μέλλουσες μανούλες?!

Διαφημίσεις

Εμιλ μου να είσαι καλά κοριτσαρα μου σου ανταποδίδω τις ευχές από καρδιάς! Μη σε νοιάζει καλά κάνεις οποίος το κατάλαβε χεστηκες κιόλας! Εσύ να αισθάνεσαι καλά αυτό να κοιτάς. Μη νομίζεις κι εγώ σε κλειστή κοινωνία ζω σχετικά. Που μένεις αν επιτρέπεται; Εγώ στο Βόλο.

Βόλος? ?τι ωραία??Εγώ Χίο! Ακόμη πιο κλειστή κοινωνία!! Δε με νοιαζει κανεις τους!πίστεψε με! Η οικογένεια μου κ το μωράκι μου μονο ♡♡

Κορίτσια μου τι κάνετε?πώς είστε?ακόμη δεν το πιστεύω ότι μένει μια βδομαδα για του Α επιπέδου! !το λέω κ το ξαναλέω!!συγνωμη αν σας κουράζω!! Πως είστε όλες οι μέλλουσες μανούλες?!

Αγάπη μου δεν μας κουραζεις μονο εμείς μπορούμε να σε καταλάβουμε και σίγουρα ειχαμε όλες πολύ αγωνία για το α επιπέδου...εγώ είμαι καλα χθες βγήκαμε για φαγητο με τους γονείς μου κ σήμερα το πρωι βγήκα παλι πήγα λίγο κ απο το μαγαζί κ μετα κατευθείαν σπίτι λίγο Κουράστηκα με τη μια η μέση μου!! Αμάν πια ποσο ευαίσθητη έχω γίνει!! Χαχαχα εσύ; τα υπολοιπα κορίτσια;;

Αγάπη μου δεν μας κουραζεις μονο εμείς μπορούμε να σε καταλάβουμε και σίγουρα ειχαμε όλες πολύ αγωνία για το α επιπέδου...εγώ είμαι καλα χθες βγήκαμε για φαγητο με τους γονείς μου κ σήμερα το πρωι βγήκα παλι πήγα λίγο κ απο το μαγαζί κ μετα κατευθείαν σπίτι λίγο Κουράστηκα με τη μια η μέση μου!! Αμάν πια ποσο ευαίσθητη έχω γίνει!! Χαχαχα εσύ; τα υπολοιπα κορίτσια;;

Εγω κοριτσι μου δυο μερες δεν εχω εμετο...εχω υπνηλιες την ημερα κ το βραδυ γυρω στις 3-4 αυπνια φοβερη.οπως κ τωρα π σας γραφω..το στηθος δεν μπορω να πω οτι με τρελαινει στον πονο...κατα τα αλλα η σκεψη μ ειναι κολλημενη στην παρασκευη...

Καλημέρα κορίτσια!!! Από ότι διάβασα είστε όλες πολύ καλά και χαίρομαι γι'αυτό!! Και εμείς με το μπεμπακι πολύ καλά!! χθες στο εβδομαδιαίο μας ραντεβού με τη γιατρο είχαμε ολόκληρο μπόι 1,1 εκατοστό!!! Χαχα!!! Ήταν και πρώτη φορά που το είδαμε ξεκάθαρα με υπέρηχο στη κοιλιά και όχι κολπικό!! Και η καρδούλα τουκου τουκου 156 χτύπους!!!! Από εβδομάδα μπαίνω στην 8η!!! Πόσο σημαντικός κορίτσια είναι ο γιατρός!!! Να σε ηρεμεί, να σου τα λέει όλα όπως είναι!!! Εχω χαρεί πολύ με τη γιατρό μου!! και πως κουνιόταν η καρδούλα!! Ζούμε ένα όνειρο!!!! Με το καλό να περάσει για όλες όσες είμαστε ακόμα το πρώτο τρίμηνο να χαλαρώσουμε λιγάκι!!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Από ότι διάβασα είστε όλες πολύ καλά και χαίρομαι γι'αυτό!! Και εμείς με το μπεμπακι πολύ καλά!! χθες στο εβδομαδιαίο μας ραντεβού με τη γιατρο είχαμε ολόκληρο μπόι 1,1 εκατοστό!!! Χαχα!!! Ήταν και πρώτη φορά που το είδαμε ξεκάθαρα με υπέρηχο στη κοιλιά και όχι κολπικό!! Και η καρδούλα τουκου τουκου 156 χτύπους!!!! Από εβδομάδα μπαίνω στην 8η!!! Πόσο σημαντικός κορίτσια είναι ο γιατρός!!! Να σε ηρεμεί, να σου τα λέει όλα όπως είναι!!! Εχω χαρεί πολύ με τη γιατρό μου!! και πως κουνιόταν η καρδούλα!! Ζούμε ένα όνειρο!!!! Με το καλό να περάσει για όλες όσες είμαστε ακόμα το πρώτο τρίμηνο να χαλαρώσουμε λιγάκι!!!!!

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου! Όλα να πανε κατευχην! !

Διαφημίσεις

Μπράβο συγχαρητήρια όντως αυτό με τους γιατρούς παίζει μεγάλο ρόλο!! Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά κ να εχεις μονο ευχάριστα νέα!!

Καλημερα, με το καλο!!! Οσο περνανε οι βδομαδες θα χαιρεσαι πιο ππλυ!!!

Καλημέρα κορίτσια! Όμορφο ΣΚ να έχουμε!

Μαράκι με το καλό και οι επόμενες συγκινήσεις!

Καλημέρα κορίτσια! Όμορφο ΣΚ να έχουμε!

Μαράκι με το καλό και οι επόμενες συγκινήσεις!

Μαρακιιιιζ μου!σε σκέφτομαι γ τη Τετάρτη! Τι ώρα έχεις ραντεβού? Πως αισθανεσαι?

Μαρακιιιιζ μου!σε σκέφτομαι γ τη Τετάρτη! Τι ώρα έχεις ραντεβού? Πως αισθανεσαι?

Νομίζω σταδιακά ελαττώνονται οι πολλές υπνηλίες κι αναγούλες και ανακτώ την ενέργεια μου. Μετά το ραντεβού θα πάω να δοκιμάσω prenatal yoga, ελπίζω να είναι καλή η δασκάλα και να μου αρέσει το τμήμα! Το ραντεβού μας είναι στις 7 κι απλά ανυπομονώ!

Διαφημίσεις

Νομίζω σταδιακά ελαττώνονται οι πολλές υπνηλίες κι αναγούλες και ανακτώ την ενέργεια μου. Μετά το ραντεβού θα πάω να δοκιμάσω prenatal yoga, ελπίζω να είναι καλή η δασκάλα και να μου αρέσει το τμήμα! Το ραντεβού μας είναι στις 7 κι απλά ανυπομονώ!

Εγώ πλ εχω πολυ υπνηλία! Κ σήμερα σε μια εκδρομή π κάναμε έκανα έναν εμετό στο δρόμο.αχ κοριτσάκι μου πολύ καλή επιτυχία ! ..

Εγώ πλ εχω πολυ υπνηλία! Κ σήμερα σε μια εκδρομή π κάναμε έκανα έναν εμετό στο δρόμο.αχ κοριτσάκι μου πολύ καλή επιτυχία ! ..

Ευχαριστώ πολύ! Επίσης!!! Λίγο έμεινε και για τις δυο!! :)

Σε πάει καλά με τον εμετό εσένα ε?? :mrgreen: Νομίζω θα συνέλθεις κι εσύ σιγά σιγά σταδιακά.

Ραγδαία μεγάλωσε 19-20 εβδομάδων. Τώρα μου φαίνεται ότι έχει σταθεροποιηθεί πάλι. Πάντως απ' ότι ακούω στην 1η εγκυμοσύνη αργεί να μεγαλώσει. Καλά αυτό πάλι με το αν άκουσα το μωρό το έχω από τον 3ο μήνα. Γύρω στις 17 εβδομάδες άρχισα να το καταλαβαίνω σαν μικρό παλμό και δεν ήμουν σίγουρη ότι είναι αυτό και τώρα κουνιέται πιο πολύ αλλά με τις ώρες του. Άσε που μερικές φορές που ψιλοκουράστηκα δεν κουνιόταν καθόλου. Απ' ότι θυμάμαι εσύ έχεις κουραστική δουλειά οπότε όταν είσαι ξάπλα θα το νιώθεις πιο πολύ λογικά. Νωρίς είναι ακόμα μην αγχώνεσαι!

Καλημέρα φωτεινουλα! Ναι έχω ορθοστασια και τρέξιμο πάνω κάτω και τώρα που ανοίγει ο καιρός και κάθονται κι έξω ταλαιπωρουμαι στα σκαλιά. Σχολαω και νομίζω ότι έχω φύγει απ το γυμναστήριο! Όμως σε πληροφορώ ότι το αισθάνομαι κατά τη διάρκεια της ημέρας ειδικά αν φάω και πιω κάτι! όταν είμαι ξάπλα πιο σπάνια. Μάλλον κοιμάται κι αυτό! Τώρα δεν αγχωνομαι τόσο εντάξει!!! Αλλά αυτό το πράγμα με τις ερωτήσεις αν το νιώθεις κι αν το νιώθεις πολύ εκνευριστικό ρε παιδί μου. Και ταυτόχρονα αγχωτικο! Θα ρίξω κανέναν μπινελικι καμία ώρα.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ

Ευχαριστώ πολύ! Επίσης!!! Λίγο έμεινε και για τις δυο!! :)

Σε πάει καλά με τον εμετό εσένα ε?? :mrgreen: Νομίζω θα συνέλθεις κι εσύ σιγά σιγά σταδιακά.

κοίτα ένας εμετός την ημέρα δεν είναι τπτ εν συγκρίσει με κτ αλλά που ακούω!προφανώς ζςλιστηκα από τη διαδρομή. .λίγο έμεινε Ναι κ είναι σαν αιώνας! Πλ δουλειά σμρ κ μόνο που το σκέφτομαι κουράζομαι!!

Βόλος? ?τι ωραία??Εγώ Χίο! Ακόμη πιο κλειστή κοινωνία!! Δε με νοιαζει κανεις τους!πίστεψε με! Η οικογένεια μου κ το μωράκι μου μονο ♡♡

Πλάκα κάνεις!! Χίο είναι ο αδερφός μου στρατιωτικός 10 χρόνια σχεδόν! Και ήρθα κι εγώ εκεί το 2009 εμένα για ένα χρόνο στο νησί!!! δούλευα στο βεροπουλο στο κονταρι κι έχω επαφή τα κορίτσια μέχρι και σήμερα στο φεισμπουκ! Έλα ρεε! Τρελάθηκα τώρα!!!

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ

Καλημέρα κορίτσια!τι κάνετε;μετά από ένα βράδυ αυπνίας και αγωνίας για τη β επιπέδου όλα είναι καλά και περιμένουμε μία μπεμπούλα!!!καλή επιτυχία σε όλες!Απ ότι θυμάμαι έχουμε πολλές αυχενικές αυτή την εβδομάδα! Δήμητρα εσύ πήγες; αναμένουμε! φιλιά!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Καλημέρα φωτεινουλα! Ναι έχω ορθοστασια και τρέξιμο πάνω κάτω και τώρα που ανοίγει ο καιρός και κάθονται κι έξω ταλαιπωρουμαι στα σκαλιά. Σχολαω και νομίζω ότι έχω φύγει απ το γυμναστήριο! Όμως σε πληροφορώ ότι το αισθάνομαι κατά τη διάρκεια της ημέρας ειδικά αν φάω και πιω κάτι! όταν είμαι ξάπλα πιο σπάνια. Μάλλον κοιμάται κι αυτό! Τώρα δεν αγχωνομαι τόσο εντάξει!!! Αλλά αυτό το πράγμα με τις ερωτήσεις αν το νιώθεις κι αν το νιώθεις πολύ εκνευριστικό ρε παιδί μου. Και ταυτόχρονα αγχωτικο! Θα ρίξω κανέναν μπινελικι καμία ώρα.

Εμένα το μωρό μου είναι το ακριβώς αντίθετο. Με το που ξαπλώσω αρχίζει το πάρτυ! Σπάνια όταν είμαι έξω. Καλά αυτό με τις ερωτήσεις είναι για γερά νεύρα και πολλά γέλια! Σκέφτομαι να γράψω βιβλίο... ένα κεφάλαιο θα είναι οι ατάκες που έχω ακούσει από τις γιαγιάδες μου!

3CnWp2.png

S28jp3.png

νοίζω το μωρό το αισθάνεσαι μετά την 18 αλλά και στην πρώτη εγκυμοσύνη ίσως και πιο μετά...γιατί δεν ξέρεις τι να περιμένεις...τα κλωτσίδια ξεκινάνε αρκετά αργότερα...τα εξογκώματα μετά τον 7 νομίζω...ανάλογα και το άτομο. Ο καθένας γενικά λέει το μακρύ και το κοντό του...το χειρότερο φυσικά είναι αφού γεννήσεις...τότε ακούς της μεγαλύτερες ππ/ριες για τον θηλ ασμό ιδίως και συγκοιμιση και αγκαλιές και κλάμα μωρού κλτ... το τι λέει ο καθένας άστα να πάνε...εσύ ενημερώσου, διάβασε, και πράξε όπως καταλαβαίνεις.

Νομίζω είπες το πιο σωστό! Αυτό ξεκίνησα να κανω να ενημερώνομαι και μάλιστα μόνο από το γιατρό! Είμαι προετοιμασμενη για τις μαλακιες που θα ακούσω μετά τη γέννα, ήδη έχουν κάνει προθερμανση οι ξερολες από τώρα!

Καλημέρα κορίτσια!τι κάνετε;μετά από ένα βράδυ αυπνίας και αγωνίας για τη β επιπέδου όλα είναι καλά και περιμένουμε μία μπεμπούλα!!!καλή επιτυχία σε όλες!Απ ότι θυμάμαι έχουμε πολλές αυχενικές αυτή την εβδομάδα! Δήμητρα εσύ πήγες; αναμένουμε! φιλιά!

Μπράβο ρε κορίτσι συγχαρητήρια!!!! Καλή λευτεριά!! Κοριτσαρος ε;; Για να δούμε θα επιβεβαιωθεί κι ο δικοςθμας ο Κοριτσαρος;; Πως πήγε εξέταση; Έκανες ώρα;

Αναστασια καλα κανεις και δεν τα ακους ολα.. Στην καθε μια μας η εγκυμοσυνη ειναι διαφοφετικη. Εγω για παραδειγμα ειμαι σιγουρη οτι καταλαβα τα λεγομενα "φτερουγισματα" την 16η βδομαδα. Κανεις δε με πολυ πιστευω (μαλλον δεν με πιστευαν ολοι), ηταν ομως λογικο να νιωσω το αγορακι μου νωρις, καθως ειμαι /ημουν αδυνατη!!!!

Οσο για το μεγεθος της κοιλιας, αγνωστες οι βουλες του Κυριου!!! Ενω παιρνω βαρος η κοιλια δεν μου μοιαζει τοσο μεγαλη σε σχεση με τα κιλα που εχω παρει. Βεβαια το παιδακι μου ως τωρα μεγαλωνει κανονικοτατα!!!!

Μια χαρά σε βρίσκω! Σε όλα όσα έγραψες έχεις δίκιο! Σου εύχομαι να συνεχίσει έτσι ως το τέλος!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...