Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Καλημερααα κοριτσια!! Τα πραγματα μαλλον δεν ειναι οπως τα περιμενα... Σημερα πηγα για χοριακη και αυριο το πρωι θα εχω τα αποτελεσματα. Παρ ολα αυτα εκανα κ ενα τεστ το οποιο βγηκε κ αυτο αρνητικο...Μαλλον μιλαμε για καποια αλλαγη κυκλου.. Δυστυχως!Μετα τα αποτελεσματα λεω να κανω και μια επισκεψη στο γυναικολο γιατι 7 ημερες καθυστερησης λιγακι με προβληματιζουν!:cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο!!! Πέσαμε στην εποχή των κοριτσιών κ αν δεν κάνω λάθος όσες είμαστε εδώ κ ξέρουμε φύλο έχουμε κοριτσαρους.... Με το καλο σου εύχομαι ενα υγιές κ τελειομηνο μωρακι👶

Καλημερα κοριτσια. Αντε δημητρα η δευτερα δεν αργει... Καλα αποτελεσματα!!

Εγω περιμενω αγορι-πριγκιπα!!!!

Καλημερααα κοριτσια!! Τα πραγματα μαλλον δεν ειναι οπως τα περιμενα... Σημερα πηγα για χοριακη και αυριο το πρωι θα εχω τα αποτελεσματα. Παρ ολα αυτα εκανα κ ενα τεστ το οποιο βγηκε κ αυτο αρνητικο...Μαλλον μιλαμε για καποια αλλαγη κυκλου.. Δυστυχως!Μετα τα αποτελεσματα λεω να κανω και μια επισκεψη στο γυναικολο γιατι 7 ημερες καθυστερησης λιγακι με προβληματιζουν!:cry::cry::cry:

Καλά κάτσε πρώτα να πάρεις τα αποτελέσματα της χοριακής. Σε ποια μέρα καθυστέρησης είσαι? βασικά είναι σταθερός ο κύκλος σου?

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Καλημερα batler, αν δεν ειναι εγκυμοσυνη, ευχομαι να ειναι κατι ασημαντο. Π.χ. Μια απλη διακυμανση του κυκλου!!

Οπως και να χει περιμενουμε νεα σου!!

Περιμενα να αδιαθετησω στις 18/2. Εχω σταθερο κυκλο το τελευταιο χρονο 32 ημερων. ΕΙναι 7 ημερες πλεον... Ισως αργησα να κανω ωορρηξια? Ξερω γω... Σημερα παντως μετα κ το 2ο αρνητικο τεστ το εχω ψιλοξεκαθαρισει στο κεφαλι μου οτι αποτυχαμεν!

Διαφημίσεις

Περιμενα να αδιαθετησω στις 18/2. Εχω σταθερο κυκλο το τελευταιο χρονο 32 ημερων. ΕΙναι 7 ημερες πλεον... Ισως αργησα να κανω ωορρηξια? Ξερω γω... Σημερα παντως μετα κ το 2ο αρνητικο τεστ το εχω ψιλοξεκαθαρισει στο κεφαλι μου οτι αποτυχαμεν!

Εντάξει και να μην έκατσε αυτή την φορά, θα κάτσει μια επόμενη, μη στεναχωριέσαι! Αν αργήσει κι άλλο να σου έρθει κι η χοριακή είναι αρνητική, να πας μια βόλτα στο γιατρό σου κι εγώ αυτό θα έκανα.

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Ναι αυριο κιολας θα παω με το που παρω τα αποτελεσματα να δουμε τι συμβαινει! Ελπιζω παντως να μην ταλαιπωρηθω με σκαμπανεβασματα... Να ειναι μια απλη ανωμαλια αυτου του μηνα! Οπως και να χει θα σας ενημερωσω!! :)

Δεν εχω ρωτήσει τπτ γτ ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση! Κ ούτε θα το κάνω.Είναι πολύ λεπτό το θέμα...εντωμεταξύ δεν ξέρει ακόμη γ μενα...Ναι η μέρα μας!εύχομαι σε όλα τα κορίτσια τα καλύτερα!

πολύ δυσάρεστο αυτό αλλά συμβαίνει...ελπίζω να μην μας χτυπήσει την πόρτα...έχω δουλεψει εθελοντικά στα special olympics με αυτά τα παιδιά....πόσο δύσκολο είναι για τους γονείς...αλλά πόσο καλά παιδιά είναι...με χαμόγελο και αθωώτητα...είναι να μην σου τύχει...ήταν και το πρώτο της παιδάκι; Σε αυτά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά....η επιστήμη απλά παρατηρεί δυστυχώς δεν μπόρει να επέμβει.

bA9gp3.png

Εγώ λέω να μην απογοητεύεσαι απο τώρα τα τεστ που κανουμε σπίτι μερικές φορες δεν είναι κ τόσο αξιόπιστα ..περιμενε να πάρεις τις απαντήσεις κ μετα βλέπουμε πάντως εύχομαι απο καρδιάς η χωριακη σ να είναι ανεβασμένη κ να εχεις θετικά αποτελέσματα. .πάντως κ να μην είναι όπως σ είπα κ σε προηγούμενη απάντηση εχεις άλλον ενα μήνα γεμάτο πιθανότητες κ να απολαύσεις τον αντρουλη σου όσο μπορείς ιλά θα πάνε καλά!!

Καλημερα κοριτσια. Αντε δημητρα η δευτερα δεν αργει... Καλα αποτελεσματα!!

Εγω περιμενω αγορι-πριγκιπα!!!!

Οντως η δεύτερα δεν αργει είναι πολύ κοντά πήρα κ το γιατρό κ μου είπε αν θέλω μπορω να βγω να πάω μια βόλτα αλλά να μην κουραστω ετσι θα περάσουν κ πιο εύκολα οι μέρες!! Κορίτσια μου δεν ξέρω αλλά κάτι μέσα μου με κανει να αισιοδοξω πολύ για την δεύτερα οτι όλα θα είναι καλά!την τριτη κιόλας κανόνισε ο γιατρός μ να βρεθώ με τη καλύτερη παιδο νευρολόγο στην Ελλάδα κ έτσι θα έχω μια γενική εικόνα αλλά όλα θα πάνε καλά...ευτυχώς που μεσολάβησε ο γιατρουλης μου γιατί αν δεν το κανονίζε ουτε κ εγώ ξέρω ποτε θα καταφερνα να κλείσω ραντεβού....όμως το πιστεύω όλα καλά θα πάνε θα γέννησω ενα πανέμορφο κ υγιέστατο κοριτσάκι!! Να σου ζησει ο αγοραρος να είναι γέρος δυνατός κ να έχει μια ζωή πλάι του Το Χριστουλη μας

Διαφημίσεις

Έτσι σε θέλω Δημητρουλα!!!! ;):D:D:D:D:D

Ναι κορίτσαρα μου αισιοδοξία κ όλα θα πάνε καλά... Εξάλλου αρκετα επιβάρυνα κ τη μικρούλα μου με τόσο άγχος κ στεναχώρια απο εδώ κ πέρα θετική σκέψη κ όλα θα πάνε καλά!! Κ εσύ τη τέταρτη θα δεις που θα σου πουν όλα καλά κ θα φύγεις με ενα χαμόγελο ως τα αυτιά το ίδιο ισχυει κ για την emilemil μας!!

Οντως η δεύτερα δεν αργει είναι πολύ κοντά πήρα κ το γιατρό κ μου είπε αν θέλω μπορω να βγω να πάω μια βόλτα αλλά να μην κουραστω ετσι θα περάσουν κ πιο εύκολα οι μέρες!! Κορίτσια μου δεν ξέρω αλλά κάτι μέσα μου με κανει να αισιοδοξω πολύ για την δεύτερα οτι όλα θα είναι καλά!την τριτη κιόλας κανόνισε ο γιατρός μ να βρεθώ με τη καλύτερη παιδο νευρολόγο στην Ελλάδα κ έτσι θα έχω μια γενική εικόνα αλλά όλα θα πάνε καλά...ευτυχώς που μεσολάβησε ο γιατρουλης μου γιατί αν δεν το κανονίζε ουτε κ εγώ ξέρω ποτε θα καταφερνα να κλείσω ραντεβού....όμως το πιστεύω όλα καλά θα πάνε θα γέννησω ενα πανέμορφο κ υγιέστατο κοριτσάκι!! Να σου ζησει ο αγοραρος να είναι γέρος δυνατός κ να έχει μια ζωή πλάι του Το Χριστουλη μας

Μπραβο δημητρα, ετσι σε θελω!! Δυναμικη και αισιοδοξη!!!

Μακαρι να πανε ολα καλα για ολες μας!! Εχω κανει πολλες προσευχες στην αγια ειρηνη!!!

καλά αποτελέσματα σε όλες μας κορίτσια!

να ρωτήσω εσείς που έχετε κάνει β επιπέδου σας έκαναν και κολπικό υπέρηχο;

Εμενα ο γιατρος μου, μου ζητησε να κανω δυο φορες την β επιπεδου. Την δευτερη φορα που πηγα, που ηταν ημερολογιακα και πιο σωστη, ρωτησα απο μονη μου αν φαινεται το μηκος του τραχηλου. Μου ειπαν οτι φαινοταν, αλλα για σιγουρα αποτελεσματα μου το μετρησανε με κολπικο υπερηχο. Να σου πω την αληθεια, ηθελα να μου κανουν κολπικο για να ειμαι σιγουρη. Δεν τους ειπα καντε μου υπερηχο, απο μονοι τους μου ειπαν οτι θα το εκαναν ετσι κι αλλιως

Διαφημίσεις

Μπραβο δημητρα, ετσι σε θελω!! Δυναμικη και αισιοδοξη!!!

Μακαρι να πανε ολα καλα για ολες μας!! Εχω κανει πολλες προσευχες στην αγια ειρηνη!!!

Μπράβο κοριτσάκι μου συγχαρητήρια έτσι πρέπει η δύναμη μας κ η προσευχη μας κρατάει δυνατές να έχουμε ελπίδα κ να μην απελπιζομαστε πιστέψτε με...όλα καλά θα πάνε για όλες μας...μια φωνη μου έρχεται απο μέσα μου κατι σα να μ λέει μανούλα είμαι καλά μην ανυσηχειτε για μένα δεν είναι τίποτα όλα θα περάσουν θα περάσει κ αυτή η στεναχώρια!!

Καλώς σας βρίσκω και πάλι! Καλά είναι αλλά δε πάυω να ανησυχώ μη πάρω τα κιλά μαζεμένα διότι τρώω και σαβουρες κι απ όλα...απλά τρώω μικρές ποσότητες και συχνά. Καλή επιτυχία στο κορίτσι με την αυχενικη διαφάνεια και χαίρομαι που συνομιλω και με τη κοπελίτσα που μου έγραψε ( πω πω ούτε τα ονόματα δε μπορώ να θυμηθώ αίσχος). Πλάκα πλάκα όλο ξεχνάω άρχισα και ξεχνάω πολύ.. Παρά πολύ!!! φωτεινουλα καλά αποτελέσματα με τη β επιπέδου! Ρε συ παρόλο που πετάχτηκε ήδη κι η δική μου η κοιλιά τώρα που τελειώνω τον 4ο μήνα,νομίζω το ίδιο πράγμα ότι δε θα μεγάλωσει ποτέ!!!τι είναι αυτό το κουλό που μ έχει πιάσει τώρα. Εσύ πότε πήρες χαμπάρι ότι μεγαλώνει πιο γρήγορα; Άρχισαν όλες οι ηλιθιες στη δουλειά και με ρωτάνε όλη την ώρα αν ένιωσα το μωρό κι αν ένιωσα το μωρό! εγώ πέρα από κάτι ψιλο "φτερουγισματα" για ένα δευτερόλεπτο, δεν καταλαβαίνω το μωρό καλά καλά. Με γεμίζουν άγχος και κάθομαι και ψάχνομαι ύστερα. Α σιχτιρ. Γι αυτό δεν έμπαινα και στο φόρουμ να μη διαβάζω τίποτα! Είμαι κι εγώ...άσε!!

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ

Ναι κορίτσαρα μου αισιοδοξία κ όλα θα πάνε καλά... Εξάλλου αρκετα επιβάρυνα κ τη μικρούλα μου με τόσο άγχος κ στεναχώρια απο εδώ κ πέρα θετική σκέψη κ όλα θα πάνε καλά!! Κ εσύ τη τέταρτη θα δεις που θα σου πουν όλα καλά κ θα φύγεις με ενα χαμόγελο ως τα αυτιά το ίδιο ισχυει κ για την emilemil μας!!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ! Ναι τις δυο τελευταίες μέρες δεν το σκέφτομαι καθόλου.Κ σήμερα δεν έκανα καθόλου εμετό!! Αισιοδοξία να χουμε! Εγώ περιμένω αυτό το χαμόγελο πως κ πως Παναγία μου!

Καλώς σας βρίσκω και πάλι! Καλά είναι αλλά δε πάυω να ανησυχώ μη πάρω τα κιλά μαζεμένα διότι τρώω και σαβουρες κι απ όλα...απλά τρώω μικρές ποσότητες και συχνά. Καλή επιτυχία στο κορίτσι με την αυχενικη διαφάνεια και χαίρομαι που συνομιλω και με τη κοπελίτσα που μου έγραψε ( πω πω ούτε τα ονόματα δε μπορώ να θυμηθώ αίσχος). Πλάκα πλάκα όλο ξεχνάω άρχισα και ξεχνάω πολύ.. Παρά πολύ!!! φωτεινουλα καλά αποτελέσματα με τη β επιπέδου! Ρε συ παρόλο που πετάχτηκε ήδη κι η δική μου η κοιλιά τώρα που τελειώνω τον 4ο μήνα,νομίζω το ίδιο πράγμα ότι δε θα μεγάλωσει ποτέ!!!τι είναι αυτό το κουλό που μ έχει πιάσει τώρα. Εσύ πότε πήρες χαμπάρι ότι μεγαλώνει πιο γρήγορα; Άρχισαν όλες οι ηλιθιες στη δουλειά και με ρωτάνε όλη την ώρα αν ένιωσα το μωρό κι αν ένιωσα το μωρό! εγώ πέρα από κάτι ψιλο "φτερουγισματα" για ένα δευτερόλεπτο, δεν καταλαβαίνω το μωρό καλά καλά. Με γεμίζουν άγχος και κάθομαι και ψάχνομαι ύστερα. Α σιχτιρ. Γι αυτό δεν έμπαινα και στο φόρουμ να μη διαβάζω τίποτα! Είμαι κι εγώ...άσε!!

Αναστασία μου Καλώς ορισες! ! Αυτό με τη δουλειά το σκέφτομαι κι εγώ.ακόμη δεν ξέρουν τπτ.να πάνε όλα καλά στου Α επιπέδου κ δε με νοιαζει ασ λένε!! Ζω κλειστή κοινωνία κ πολύ πιθανόν να έχουν καταλάβει! Δε με νοιαζει καθόλου! Εύχομαι όλα ν σου πάνε δεξιά!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ! Ναι τις δυο τελευταίες μέρες δεν το σκέφτομαι καθόλου.Κ σήμερα δεν έκανα καθόλου εμετό!! Αισιοδοξία να χουμε! Εγώ περιμένω αυτό το χαμόγελο πως κ πως Παναγία μου!

Καλημέρα emilemil μου μην το σκέφτεσαι θα δεις ποσο εύκολα περνάνε οι μέρες ενω δεν το σκέφτεσαι! (Μιλάω κ εγώ που σήμερα το ειδα στο όνειρο μου έλεγα 8 η ωρα έχω ραντεβού για το β επιπέδου άντε άργησαμε κ ξύπνησα σαν τρελή να προλαβω) χαχαχαχα όλα καλα θα πάνε μην ανυσηχειτε!

Αναστασία μου Καλώς ορισες! ! Αυτό με τη δουλειά το σκέφτομαι κι εγώ.ακόμη δεν ξέρουν τπτ.να πάνε όλα καλά στου Α επιπέδου κ δε με νοιαζει ασ λένε!! Ζω κλειστή κοινωνία κ πολύ πιθανόν να έχουν καταλάβει! Δε με νοιαζει καθόλου! Εύχομαι όλα ν σου πάνε δεξιά!

Εμιλ μου να είσαι καλά κοριτσαρα μου σου ανταποδίδω τις ευχές από καρδιάς! Μη σε νοιάζει καλά κάνεις οποίος το κατάλαβε χεστηκες κιόλας! Εσύ να αισθάνεσαι καλά αυτό να κοιτάς. Μη νομίζεις κι εγώ σε κλειστή κοινωνία ζω σχετικά. Που μένεις αν επιτρέπεται; Εγώ στο Βόλο.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ

Δήμητρα 2367 αγάπη μου δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω όλες τις αναρτήσεις σου κι έτσι δε ξέρω ακριβώς τι σου συνέβη. Πολύ θα ήθελα να σου ευχηθώ μέσα από τη καρδιά μου να είσαι αισιόδοξη και να είσαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά. Δε γίνεται να μη πάνε!!! Ο,τι και να πέρασες η περνάς. Ποιο μήνα διανυεις; Φιλιά

Ραγδαία μεγάλωσε 19-20 εβδομάδων. Τώρα μου φαίνεται ότι έχει σταθεροποιηθεί πάλι. Πάντως απ' ότι ακούω στην 1η εγκυμοσύνη αργεί να μεγαλώσει. Καλά αυτό πάλι με το αν άκουσα το μωρό το έχω από τον 3ο μήνα. Γύρω στις 17 εβδομάδες άρχισα να το καταλαβαίνω σαν μικρό παλμό και δεν ήμουν σίγουρη ότι είναι αυτό και τώρα κουνιέται πιο πολύ αλλά με τις ώρες του. Άσε που μερικές φορές που ψιλοκουράστηκα δεν κουνιόταν καθόλου. Απ' ότι θυμάμαι εσύ έχεις κουραστική δουλειά οπότε όταν είσαι ξάπλα θα το νιώθεις πιο πολύ λογικά. Νωρίς είναι ακόμα μην αγχώνεσαι!

3CnWp2.png

S28jp3.png

νοίζω το μωρό το αισθάνεσαι μετά την 18 αλλά και στην πρώτη εγκυμοσύνη ίσως και πιο μετά...γιατί δεν ξέρεις τι να περιμένεις...τα κλωτσίδια ξεκινάνε αρκετά αργότερα...τα εξογκώματα μετά τον 7 νομίζω...ανάλογα και το άτομο. Ο καθένας γενικά λέει το μακρύ και το κοντό του...το χειρότερο φυσικά είναι αφού γεννήσεις...τότε ακούς της μεγαλύτερες ππ/ριες για τον θηλασμό ιδίως και συγκοιμιση και αγκαλιές και κλάμα μωρού κλτ... το τι λέει ο καθένας άστα να πάνε...εσύ ενημερώσου, διάβασε, και πράξε όπως καταλαβαίνεις.

bA9gp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...