Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Σε ιδιωτικό γιατρό που θα έρθει ο γενετιστή από Αθήνα! Αν ήταν να τη κάνω στην ιδ κλινικη 220ε!

220, γουάου!! Για ποιο ιδιωτικό μιλάμε?

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα ειναι το δευτερο ποστ που κανω ιδιου θεματος φυσικα!! Χρειαζομαι την εμπειρια κ την αποψη σας!!

Αρχικα εχω σταθερο κυκλο 32 ημερων. Τελευταια μου περιοδος ηταν στις 17/1/2016 και στις 21 ειχα τελειωσει.. Αυτο το μηνα γενικοτερα δεν ειχαμε συχνες επαφες λογο φορτου εργασιας. Στις 4/2 ημερα ωορρηξιας ηρθαμε σε επαφη χωρις να το θυμομαστε (και ηταν τελεια <3).

Περιμενα περιοδο στις 18/2 και μέχρι σημερα τιποτα... Πονους περιοδου εχω αλλα οχι συνεχομενους. Απο εχθες η μεση μου ποναει τρομερα σε σημειο να μην μπορω να στεκομαι παρα πολλες ωρες ορθια. Σημερα πριν λιγο αφου ηπια 2 λιτρα νερο καταφερα να κανω ενα τεστ με ελαχιστα ουρα βεβαια γιατι απο το αγχος δεν μου εβγαινε τιποτα κ δεν ηταν τα πρωινα. Βγηκε αρνητικο... :-( :-(

Πηρα τηλεφωνο τη γυναικολογο και μου ειπε πως πρωτον εκανα λαθος που εκανα τεστ αυτη την ωρα και δευτερον ειναι ακομη νωρις. Μου ειπε να επαναλαβω το τεστ τη Παρασκευη και οποιο κ αν ειναι το αποτελεσμα του να κανω μια χοριακη. (στη περιπτωση βεβαια που μεχρι την Παρασκευη δεν εχω αδιαθετησει). Δεν μου εκοψε τα φτερα ουτε τις ελπιδες οτι μπορει να τα εχουμε καταφερει αλλα εμενα αυτο το αρνητικο τεστ με εχει κανει ρακο...

Νιωθω πως οι μερες δεν θα περασουν γρηγορα....

Α όχι σε αυτό δεν συμφωνώ! Δηλαδή τι, έζησα 34 χρόνια χωρίς νόημα? :mrgreen: Μια χαρά είχε νόημα και η ζωή μου πριν. Απλά τίποτα δεν θα είναι το ίδιο κι ανυπομονώ γι αυτό το (όχι πάντα εύκολο) ταξίδι του γονιού! Ευχή μου να είναι γερό και στόχος μου να μπορέσω να είμαι σωστός γονιός με όσα λιγότερα λάθη γίνεται!

Εχεις δίκιο!!

Κορίτσια μου καλησπέρα ειναι το δευτερο ποστ που κανω ιδιου θεματος φυσικα!! Χρειαζομαι την εμπειρια κ την αποψη σας!!

Αρχικα εχω σταθερο κυκλο 32 ημερων. Τελευταια μου περιοδος ηταν στις 17/1/2016 και στις 21 ειχα τελειωσει.. Αυτο το μηνα γενικοτερα δεν ειχαμε συχνες επαφες λογο φορτου εργασιας. Στις 4/2 ημερα ωορρηξιας ηρθαμε σε επαφη χωρις να το θυμομαστε (και ηταν τελεια <3).

Περιμενα περιοδο στις 18/2 και μέχρι σημερα τιποτα... Πονους περιοδου εχω αλλα οχι συνεχομενους. Απο εχθες η μεση μου ποναει τρομερα σε σημειο να μην μπορω να στεκομαι παρα πολλες ωρες ορθια. Σημερα πριν λιγο αφου ηπια 2 λιτρα νερο καταφερα να κανω ενα τεστ με ελαχιστα ουρα βεβαια γιατι απο το αγχος δεν μου εβγαινε τιποτα κ δεν ηταν τα πρωινα. Βγηκε αρνητικο... :-( :-(

Πηρα τηλεφωνο τη γυναικολογο και μου ειπε πως πρωτον εκανα λαθος που εκανα τεστ αυτη την ωρα και δευτερον ειναι ακομη νωρις. Μου ειπε να επαναλαβω το τεστ τη Παρασκευη και οποιο κ αν ειναι το αποτελεσμα του να κανω μια χοριακη. (στη περπιθανοτητεια που μεχρι την Παρασκευη δεν εχω αδιαθετησει). Δεν μου εκοψε τα φτερα ουτε τις ελπιδες οτι μπορει να τα εχουμε καταφερει αλλα εμενα αυτο το αρνητικο τεστ με εχει κανει ρακο...

Κοίταξε όλα παίζουν η να είσαι έγκυος κ τώρα να γίνεται η σύλληψη έτσι ώστε να μην δείχνει η να μην είσαι κ απλα να είναι μια μικρή αστάθεια του κύκλου σου...δεν πρεπει να απελπιζεσαι μην χανεις τις ελπίδες σου κ αν δεν τα εχεις καταφέρει αυτή τη φορά σίγουρα εχεις άλλον εναν μήνα ολοκληρο με πιθανοτητες όλα θα πάνε καλά ...καλά αποτελεσματα να εχεις περιμένουμε νέα σου!!

Διαφημίσεις

Θα προσπαθησω να μην το σκεφτομαι τοσο γιατι απ οσα εχω διαβασει απο τις υπολοιπες κοπελες το αγχος ειναι ο χειροτερος εχθρος... Αντε να ερθει η Παρασκευη!!!

Ευχομαι τα νεα μου να ειναι ευχαριστα <3 <3

Πηρα τηλεφωνο τη γυναικολογο και μου ειπε πως πρωτον εκανα λαθος που εκανα τεστ αυτη την ωρα και δευτερον ειναι ακομη νωρις. Μου ειπε να επαναλαβω το τεστ τη Παρασκευη και οποιο κ αν ειναι το αποτελεσμα του να κανω μια χοριακη. (στη περιπτωση βεβαια που μεχρι την Παρασκευη δεν εχω αδιαθετησει). Δεν μου εκοψε τα φτερα ουτε τις ελπιδες οτι μπορει να τα εχουμε καταφερει αλλα εμενα αυτο το αρνητικο τεστ με εχει κανει ρακο...

Εχω ξαναγραψει την δικη μου εμπειρια σε αναλογο θεμα. Η γιατρος σου ειχε δικιο. Το εκανες νωρις το τεστ και με λαθος τροπο!! Εγω οταν εκανα την προσπαθεια μου με εξωσωματικη, αποφασισα να κανω τεστ ουρων νωριτερα απο την ημερομηνια που ο γιατρος ειχε πει να κανω την χοριακη. Το αποτελεσμα: αρνητικο τεστ ουρων. Οταν περασαν τρεις μερες και ηρθε η ωρα να κανω την χοριακη, το αποτελεσμα: θετικη!! Τι θελω να σου πω, κανε υπομονη μεχρι την παρασκευη, κανε τεστ ουρων με πρωινα ουρα και χοριακη. Μην απογοητευεσαι, απλα μεχρι την παρασκευη προσπαθησε να απασχολεις το μυαλο σου με αλλα πραγματα.

Καλα αποτελεσματα!!!

220, γουάου!! Για ποιο ιδιωτικό μιλάμε?

Εγω οταν εκανα την αυχενικη, ηταν πρωι, οποτε ειχα φαει το πρωινο μου και πηγα.

Οσο για το κοστος, ειχα δωσει 130? αν θυμαμαι καλα, μπορει και λιγοτερα. Συνηθως σου λενε να τρως κανενα γλυκο στην β επιπεδου. Στην αυχενικη το μωρο ειναι μικρουλι και μπορουν να κανουν μετρησεις πιο ευκολα, ακομα και αν κοιμαται!!!

Με το καλο περιμενω νεα σας!!!

Εγω οταν εκανα την αυχενικη, ηταν πρωι, οποτε ειχα φαει το πρωινο μου και πηγα.

Οσο για το κοστος, ειχα δωσει 130? αν θυμαμαι καλα, μπορει και λιγοτερα. Συνηθως σου λενε να τρως κανενα γλυκο στην β επιπεδου. Στην αυχενικη το μωρο ειναι μικρουλι και μπορουν να κανουν μετρησεις πιο ευκολα, ακομα και αν κοιμαται!!!

Με το καλο περιμενω νεα σας!!!

Ευχαριστούμε κοριτσάρα μου! :)

batler καλά αποτελέσματα σου εύχομαι!!!!

Εμένα η κλινική που είχα κάνει την πρώτη αυχενική έχει κλείσει και τώρα ο συγκεκριμένος ιατρός την κάνει στο ιατρείο του. Η τιμή είναι 150 με το αίμα και απόδειξη φυσικά (γιατί την παίρνει η ιδιωτική ασφάλεια του άντρα μου παραδόξως και με ενδιαφέρει!) Θυμάμαι όμως οτι στην πρώτη αυχενική ήταν 120 και νομίζω η β ήταν 150. Ντόπλερ δεν είχα κάνει. Εμένα με φοβίζει η αυχενική γιατί ξέρω οτι με την ηλικία τα αποτελέσματα συνήθως είναι χειρότερα (λόγω ηλικίας και μόνο) και εγώ δεν είχα και τα καλύτερα στα 32 μου πόσο μάλλον τώρα στα 36. Εύχομαι να πάνε όλα καλά αν και νομίζω οτι θα προχωρήσω και στο harmony test. θα το συζητήσω με τον υπερηχολόγο. Δεν ξέρω αν το γεγονός οτι ο γιός μου βγήκε πολύ νωρίς από τις καμπύλες στο κεφάλι (7 μηνών βγήκε από τα υψηλά και τρέχαμε για υπερήχους εγκεφάλου-εκεί να δεις γλέντια) είχε να κάνει και με την μεγάλη πτυχή...αν υπάρχει τέτοιο κληρονομικό τότε πάλι φαντάζομαι οτι θα έχουμε μεγάλη πτυχή. Φίλη μου πάντως δεν είχε ρινικό οστό και τις ανέβασε πολύ τις πιθανότητες και αυτή στα 32 αλλά είχε μινιόν κοριτσάκι τελικά και όλα εντάξει. Αν εξαιρέσεις τα ευρήματα σε ότι αφορά τα σύνδρομα η αυχενική είναι μόνο πιθανότητες...Σε ότι αφορά την απαισιοδοξία μου, πέρα του οτι από την φύση μου είμαι απαισιόδοξη, έχω τεράστια διαφορά στην αντιμετώπιση των πραγμάτων λόγω αποβολής, στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ήμουν πραγματικά τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.......ήταν κάτι που με πείραξε...παρόλο που ξέρω οτι συμβαίνει πολύ συχνά...με έκανε να δω κατάματα ότι οτιδήποτε συμβαίνει στους γύρω μας μπορεί να συμβεί και σε εμάς! Μακάρι λοιπόν να μας συμβούν τα καλά που συμβαίνουν γύρω μας και όχι τα καλά....

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

Ακριβώς επειδή τα κακά μπορούν να συμβούν ΚΑΙ σε εμάς πρέπει να ζούμε πιο ευχάριστα το παρόν. Όσο για την αυχενική κι εγώ τα έχω τα χρονάκια μου, κοντεύω 35 αλλά έχω φίλη που στα 23 της χρειάστηκε να κάνει αμνιο ενώ στην συντριπτική πλειοψηφία όλες οι φίλες μου που γέννησαν πάνω από 33 είχαν πολύ καλά ποσοστά σε σχέση με την ηλικία τους και δεν χρειάστηκε να κάνουν τίποτα. Και ναι η αυχενική είναι όντως πιθανότητες αλλά μαζί με την PAPP-A υπάρχει ένα ποσοστό επιτυχίας πρόβλεψης 90%. Για μένα πρέπει να δουλέψεις λίγο την απαισιοδοξία σου γιατί το τι κακό μπορεί να μας συμβεί δεν αφορά μόνο τον καιρό που είμαστε έγκυες αλλά γενικά όσο ζούμε και πόσο μάλλον όταν γινόμαστε γονείς. Προσωπικά αρνούμαι να ζω στο φόβο της τυχόν τραγωδίας κι ακριβώς γι αυτό προσπαθώ να ζω την κάθε μέρα, σεβούμενη το ακριβό δώρο της ζωής.

Να συμπληρώσω πως μιλάω εντελώς φιλικά και καθόλου μα καθόλου εκ του ασφαλούς μιας και δεν είχα μια ζωή στρωτή και εύκολη που λένε, αλλά τα κατάφερα και είμαι μια χαρά! Το μέλλον τι επιφυλάσσει δεν ξέρω! Γεύομαι και φροντίζω το παρόν! Προσπαθώντας πάντα να είμαι γερή και τυπική με την υγεία μου. Αυτά...

Εγώ γεννήθηκα το 1982! Δηλ λόγω ηλικίας θα δω χάλια αποτελ?εγω εχω φιλες μεγαλυτερες μια χαρα πηγαννολα κ γεννγσαν προσφαρα...αισιοδοξω ολα να πανε καλα! Ναι σε νησί ζω μόνιμα κ χτυπάνε εδώ πολυ τις τιμές κορίτσια!!

Εγώ γεννήθηκα το 1982! Δηλ λόγω ηλικίας θα δω χάλια αποτελ?εγω εχω φιλες μεγαλυτερες μια χαρα πηγαννολα κ γεννγσαν προσφαρα...αισιοδοξω ολα να πανε καλα! Ναι σε νησί ζω μόνιμα κ χτυπάνε εδώ πολυ τις τιμές κορίτσια!!

Εγώ το 81 μην μιλάς καθόλου! :P:p

Στο νησί θα γεννήσεις?

Εγώ το 81 μην μιλάς καθόλου! :P:p

Στο νησί θα γεννήσεις?[

ναι εδω στο νησι!εχει πολυ καλους γιατρούς. Δεν φοβάμαι αυτο...μονο οτι χτυπανε τις τιμες αλλα χαλαλι...ο γενετιστης ειναι πιστοποιημενοσ κ απο αθηνα.έρχεται 2φορες το μηνα!

Διαφημίσεις

Kορίτσια διαβάστε μια πολύ ενδιαφέρον συνέντευξη του Κύπρου Νικολαίδη, "πατέρα" της αυχενικής διαφάνειας και θα δείτε πόσο σημαντική εξέταση είναι και πόσο πραγματικά πρέπει να ηρεμούμε όταν τα ποσοστά μας είναι καλά κι εφόσον την κάνουμε με πιστοποιημένο γιατρό.

http://lifepositive.gr/sinentefksis/kipros_nikolaidis_pistevo_oti_ola_einai_provlepsima/

Να ξεχωρίσω και 2 αράδες που με/μας συμφέρει? :)

"Η ηλικία έχει πάψει πλέον να είναι ο κύριος παράγοντας κινδύνου για την εµφάνιση συνδρόµου Down;

Ναι. Ήταν παράγοντας κινδύνου το 1970. Σήµερα, η ηλικία είναι ένας από τους δείκτες, αλλά ίσως ο λιγότερο σηµαντικός από όλους."

Kορίτσια διαβάστε μια πολύ ενδιαφέρον συνέντευξη του Κύπρου Νικολαίδη, "πατέρα" της αυχενικής διαφάνειας και θα δείτε πόσο σημαντική εξέταση είναι και πόσο πραγματικά πρέπει να ηρεμούμε όταν τα ποσοστά μας είναι καλά κι εφόσον την κάνουμε με πιστοποιημένο γιατρό.

http://lifepositive.gr/sinentefksis/kipros_nikolaidis_pistevo_oti_ola_einai_provlepsima/

Να ξεχωρίσω και 2 αράδες που με/μας συμφέρει? :)

"Η ηλικία έχει πάψει πλέον να είναι ο κύριος παράγοντας κινδύνου για την εµφάνιση συνδρόµου Down;

Ναι. Ήταν παράγοντας κινδύνου το 1970. Σήµερα , η ηλικία είναι ένας από τους δείκτες, αλλά ίσως ο λιγότερο σηµαντικός από όλους."

Πολύ καλό άρθρο Μαρακιζ μπράβο! ! Εγώ έχω ρεζουσ αρνητικό κ ο άντρας μ θετικό!! Όπως κ να'χει η εξέταση Α επιπεδου ειναι πολυ σημαντική! !

Πολύ καλό άρθρο Μαρακιζ μπράβο! ! Εγώ έχω ρεζουσ αρνητικό κ ο άντρας μ θετικό!! Όπως κ να'χει η εξέταση Α επιπεδου ειναι πολυ σημαντική! !

Σου έχει κάνει κάποια ένεση για το ρέζουν αρνητικό ή σου έχει πει τίποτα για τον τοκετό;

bA9gp3.png

φυσικά και όχι....δεν σημαίνει οτι θα δεις χάλια αποτελέσματα λόγω ηλικίας απλά τα αποτελέσματα με την ηλικία ανεβάζουν τις πιθανόητες...δηλαδή πχ αν είχε ακριβώς τις ίδιες μετρήσεις (πτυχή ρινικό αίμα )στα 30 και στα 36 δεν θα είχες τα ίδια αποτελέσματα. Αυτό δεν σημαίνει σώνει και ντε οτι θα είναι χάλια. Σε πληροφορώ οτι είχα φίλες μεγαλύτερες από εμένα με πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

bA9gp3.png

φυσικά και όχι....δεν σημαίνει οτι θα δεις χάλια αποτελέσματα λόγω ηλικίας απλά τα αποτελέσματα με την ηλικία ανεβάζουν τις πιθανόητες...δηλαδή πχ αν είχε ακριβώς τις ίδιες μετρήσεις (πτυχή ρινικό αίμα )στα 30 και στα 36 δεν θα είχες τα ίδια αποτελέσματα. Αυτό δεν σημαίνει σώνει και ντε οτι θα είναι χάλια. Σε πληροφορώ οτι είχα φίλες μεγαλύτερες από εμένα με πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Zadige μου μετά την αποξεση μου έκανα ένεση.πριν ένα μήνα έκανα την έμμεση coombs κ ήταν αρνητική.Ο γιατρός μετά την Αυχενική θα μ πει τι ακριβώς ν κανω πάνω σε αυτά τ θέματα όπως κ με τα φάρμακα! !

Κορίτσια μου τι κάνετε;; Ξέρω ξέρω είμαι μια γαιδουρα και ντροπή μου! 😣😣η αλήθεια είναι ότι έχω πολύ καιρό να παρακολουθήσω το θέμα και τώρα που μπήκα φόρτωσε 20 σελίδες..!!! αδυνατώ να τις διαβάσω όλες! Ρωτώ λοιπόν!! Τα νέα σας παλιά και καινούργια κορίτσια πως είστε;; Καμία καινούργια εγκυουλα έχουμε; Εγώ εφτασα στη 17η εβδομάδα και περιμένω πια τη β επιπέδου σε κανένα μήνα. Έβαλα μόλις 1 κιλό και οφείλω να ομολογήσω ότι συνεχίζω να μην έχω ούτε μια αναγουλα. Τι πράμα είναι αυτό πια, καταλαβαίνω ότι είμαι έγκυος όταν βλέπω τη κοιλιά μου στον καθρέφτη και όταν πάω για υπέρηχο κι ακούω καρδούλα! θέλω να διαβάσω νέα σας κούκλες φιλιά.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ

Κορίτσια μου τι κάνετε;; Ξέρω ξέρω είμαι μια γαιδουρα και ντροπή μου! 😣😣η αλήθεια είναι ότι έχω πολύ καιρό να παρακολουθήσω το θέμα και τώρα που μπήκα φόρτωσε 20 σελίδες..!!! αδυνατώ να τις διαβάσω όλες! Ρωτώ λοιπόν!! Τα νέα σας παλιά και καινούργια κορίτσια πως είστε;; Καμία καινούργια εγκυουλα έχουμε; Εγώ εφτασα στη 17η εβδομάδα και περιμένω πια τη β επιπέδου σε κανένα μήνα. Έβαλα μόλις 1 κιλό και οφείλω να ομολογήσω ότι συνεχίζω να μην έχω ούτε μια αναγουλα. Τι πράμα είναι αυτό πια, καταλαβαίνω ότι είμαι έγκυος όταν βλέπω τη κοιλιά μου στον καθρέφτη και όταν πάω για υπέρηχο κι ακούω καρδούλα! θέλω να διαβάσω νέα σας κούκλες φιλιά.

Ααα μια χαρά σε βρίσκω! Τέλεια εγκυμοσύνη, μην μιλάς καθόλου χαχα!! Κι ένα κιλάκι μόνο στην 17η, σούπερ!!!!!!

Κορίτσια μου τι κάνετε;; Ξέρω ξέρω είμαι μια γαιδουρα και ντροπή μου! 😣😣η αλήθεια είναι ότι έχω πολύ καιρό να παρακολουθήσω το θέμα και τώρα που μπήκα φόρτωσε 20 σελίδες..!!! αδυνατώ να τις διαβάσω όλες! Ρωτώ λοιπόν!! Τα νέα σας παλιά και καινούργια κορίτσια πως είστε;; Καμία καινούργια εγκυουλα έχουμε; Εγώ εφτασα στη 17η εβδομάδα και περιμένω πια τη β επιπέδου σε κανένα μήνα. Έβαλα μόλις 1 κιλό και οφείλω να ομολογήσω ότι συνεχίζω να μην έχω ούτε μια αναγουλα. Τι πράμα είναι αυτό πια, καταλαβαίνω οτι είμαι έγκυος όταν βλέπω τη κοιλιά μου στον καθρέφτη και όταν πάω για υπέρηχο κι ακούω καρδούλα! θέλω να διαβάσω νέα σας κούκλες φιλιά.

Μπράβο κορίτσι μου συγχαρητήρια σε βρίσκω σούπερ!!Όλα καλά θα πάνε κ στου Β επιπέδου!!

Καλώς την!κι έλεγα χάθηκαν αυτά τα κορίτσια! Μια χαρά σε βρίσκω!Εγώ έχω πάρει 5 κιλά το βουβαλάκι και μπήκα 21η εβδομάδα.Τη Δευτέρα έχω Β επιπέδου και ανυπομονώ!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Καλώς την!κι έλεγα χάθηκαν αυτά τα κορίτσια! Μια χαρά σε βρίσκω!Εγώ έχω πάρει 5 κιλά το βουβαλάκι και μπήκα 21η εβδομάδα.Τη Δευτέρα έχω Β επιπέδου και ανυπομονώ!

Σιγά μωρέ βουβαλάκι κι εσύ!! Πέντε πήρες, όχι δεκαπέντε!! ;)

Άντε καλώς να έρθει η άλλη εβδομάδα, εσύ β επιπέδου, εμείς αυχενική!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...