Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Ποσο δίκιο εχεις...είναι έτσι όπως τα λες....οι αγωνίες μας αλλες κ πολύ πιο μεγάλες... Είμαι κ εγώ απ αυτές πού δεν ρώτησαν ακόμα τον γιατρό για το ποσό θα είναι η αμοιβή τού... Δεν με απασχολεί δεν τρεχουν τα λεφτά απο τα μπατζακια είμαστε λιγο άνετοι κ εννοείται δεν το εκανα για αυτό αλλά επειδή μετα της δώδεκα εβδομαδες ξεκίνησαν οι δυσκολίες πρωτα είχα το πρώτο τρίμηνο έπειτα απο μια μικρή αποκοληση φοβόμουν πως θα πάει έλεγα να βγάλω το πρώτο τρίμηνο κ όλα θα πάνε καλά όταν τελείωσε το πρώτο τρίμηνο ήρθε κ χαμηλός πλακούντας ένα μισή μήνα ξάπλα μονο τουαλέτα όταν ανέβηκε ο πλακούντας μετα δύο μέρες αρρωστησα Η1Ν1 νοσηλευτηκα 5 μέρες στη κλινική άλλο άγχος απο εκεί να γλίτωσω την εντατική όταν τελειωσε δε κ αυτό ήρθε το β επιπέδου διαγνώστηκε ήπια μεγαλοκοιλια στον εγκέφαλο στο κοριτσάκι μου ήρθε κ η αμνιο άντε άλλος φόβος απο κει να κάτσω ξάπλα να μην κουνιεναι να πινω τα φάρμακα να μην έχουμε καμια αποβολή η κάνα μικρόβιο άντε κ το άγχος των απαντησεων ..κ όλα αυτά πέρασαν!! Πολύ ευχαριστημένη απο το γιατρό μου τον τρόπο που με αντιμετώπισε κ το ενδιαφέρον τού...αλλά κ αυτά να μην ήταν...όσα κ να χρειάζονται για το παιδι μου θα τα δώσω κ με το παραπάνω είχα δεν είχα γιατί προτιμώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο κ να είμαι ασφαλής εγώ κ το παιδι μου παρα να έχω να κανω με γιατρούς που θα τους έψαχνα κ δεν θα τους εβρισκα η δεν θα ήξερα ποτε θα έχω ραντεβού ιδιωτικοί κ παλι ιδιωτικοί κ εκτός αυτό το μονο που μας νοιάζει είναι να είναι καλά τα παιδάκια μας κ όσο για τα λεφτά όταν έχεις την υγεια σου κ είναι όλα καλά μπορείς να δουλέψεις κ να τα βγαλεις...το είδα απο τον Αντρούλη μου αυτό που τόσες μέρες δεν μπορεσε να σηκώσει Κέφαλι ο Καημένος απο τις στεναχώριες που περάσαμε!!

ποπο κοριτσάκι μ τι πέρασες.Τώρα ο Θεός σε ανταμείβει με τον καλύτερο τρόπο.Κ γβ ισοπεδωθηκα με την αποβολη.Τώρα φαντάσου φοβάμαι να χαρώ με χει να ρθει τ α επιπέδου. ...Όμως ναμαστε αισιοδοξες.το οικονομικό στη μετράει Αλλά κ τι να κανουμε.χαλάλι!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποπο κοριτσάκι μ τι πέρασες.Τώρα ο Θεός σε ανταμείβει με τον καλύτερο τρόπο.Κ γβ ισοπεδωθηκα με την αποβολη.Τώρα φαντάσου φοβάμαι να χαρώ με χει να ρθει τ α επιπέδου. ...Όμως ναμαστε αισιοδοξες.το οικονομικό στη μετράει Αλλά κ τι να κανουμε.χαλάλι!!

Για όλες μας κοριτσάκι μου να βάλει η παναγίτσα κ η αγια ειρήνη η Χρυσοβαλάντου το χερι της σε όλες μας κ να σκεπάζουν όλα καλά θα πάνε τώρα με αγχώνει λίγο ο τράχηλος γιατί σε προηγούμενη μέτρηση ηταν 2.5 αλλά με λίγο ξάπλα κ κολπική vasklor πήγε 3 σιγά σιγά κ αυτό φτιάχνει μ είπε κ ο γιατρός οτι αυτό τι υγρό που έχει η Μπέμπα στο κεφάλι της αποροφητε έως εξαφανίζεται κ το πιστεύω ολα καλά θα πάνε θέλω επιτέλους να χαρώ την εγκυμοσύνη μου!!

Πωπω δημητρα δεν ηξερα οτι περασες τοσα πολλα!!! Ευχομαι να πανε καλα σε ολες μας τα πραγματα γιατι αυτο ειναι που μετραει...

Οσο για τα λεφτα επιδη δουλευει μονο ο αντρας μου μεχρι να τελειωσουν οι δοσεις του εμφια, αποταμιευση δεν προβλεπεται... Απο τον μηνα αυτον και μετα θα προσπαθησουμε να βαζουμε τιποτα στην ακρη. Η αληθεια ειναι οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενη με την συμπεριφορα του και στο οικονομικο θεμα. Μεχρι τωρα δεν μου επαιρνε λεφτα στην επισκεψη... Θα δουμε ισως τον μαρτη κανω μια ερωτηση για να ξερω!!!

Καλη συνεχεια και με το καλο τα μωρακια!!!

Κ εγώ είμαι παρα πολύ ευχαριστημένη με το οικονομικό θέμα μέχρι στιγμης μια του αφήνω κ τα δέχεται 7 δεν τα δέχεται με ικανοποιεί που είναι πανω απο όλα άνθρωπος...όντως πέρασα πολλά πιστεύω όμως οτι μέχρι εδώ ηταν ο θεός θα βάλει το χερι του κ θα πάνε όλα καλά απο εδω κ πέρα.... Κ εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες μας....όλες μας να καταφέρουμε να ευχαριστηθουμε αυτό το θαύμα... Γιατί όλο αυτό που βιώνουμε είναι ενα θαύμα...όλα καλά θα πάνε κ εσύ μην αγχωνεσαι απόλαυσε το!!

Για όλες μας κοριτσάκι μου να βάλει η παναγίτσα κ η αγια ειρήνη η Χρυσοβαλάντου το χερι της σε όλες μας κ να σκεπάζουν όλα καλά θα πάνε τώρα με αγχώνει λίγο ο τράχηλος γιατί σε προηγούμενη μέτρηση ηταν 2.5 αλλά με λίγο ξάπλα κ κολπική vasklor πήγε 3 σιγά σιγά κ αυτό φτιάχνει μ είπε κ ο γιατρός οτι αυτό τι υγρό που έχει η Μπέμπα στο κεφάλι της αποροφητε έως εξαφανίζεται κ το πιστεύω ολα καλά θα πάνε θέλω επιτέλους να χαρώ την εγκυμοσύνη μου!!

Ναι ναι θα ανταμοιφθεις θα το δεις!! Αξιζει ολα.οσα.περναμε πιστεύω! Εγω στπ οικονομικο αφου ο αντρας μ επιμεει να μεινουμε στον ιδιωτικο κ ξεγεννα σε ιδ κλινικη μασ ειπε 3000 γ φυσιολογικο και 40000 με καισαρική.εχω καραφλιασει Αλλά δεν μ'αφήνει στο Δημόσιο αν κ ο γιατρός είναι πολύ καλός...τι να πω...λεπτομέρειες θα μάθω στου Α επιπέδου

Διαφημίσεις

Καλά κοριτσάκι μού εσυ;πως πέρασες τη μέρα σου σήμερα;

Δημητρούλα μ Καλή έριξα υπνους όλο το πρωί κ το μεσημέρι κάποιος μαγείρευε κουνουπίδι στη πολυκατοικία.έκανα έναν εμετό κ ήρθα στα ίσια μ!χαχαχαχα! Γενικά ήσυχα σπίτι!Εσύ?ελπίζω να'σαι χαρούμενη κ ήρεμη τώρα Ε?

Δημητρούλα μ Καλή έριξα υπνους όλο το πρωί κ το μεσημέρι κάποιος μαγείρευε κουνουπίδι στη πολυκατοικία.έκανα έναν εμετό κ ήρθα στα ίσια μ!χαχαχαχα! Γενικά ήσυχα σπίτι!Εσύ?ελπίζω να'σαι χαρούμενη κ ήρεμη τώρα Ε?

Χαχαχα μια χαρά καλά έκανες!! Κ εγώ πήγα το πρωι εκκλησία κ μετα σπίτι έσκασα βέβαια ηταν τέλεια η μέρα ήμουν έτοιμη να πάρω το γιατρό να του πω γιατρέψει εγώ βγαινω αλλά μετα λέω ΑΣΕ καλυτερα μια χαρά ασφαλής είμαι σπιτάκι μου..όσο για την ηρεμία όντως είμαι πιο ήρεμη όμως έχω ενα άγχος μέσα μου που δεν λέει να φύγει...όταν φτιάξει κ το θέμα με τον τράχηλο πιστεύω θα είμαι πολύ καλα.. Αλλά υπομονή...τ να κάνουμε όλα για τα μπεμπακια μας θυσια να γίνουμε!!

Χαχαχα μια χαρά καλά έκανες!! Κ εγώ πήγα το πρωι εκκλησία κ μετα σπίτι έσκασα βέβαια ηταν τέλεια η μέρα ήμουν έτοιμη να πάρω το γιατρό να του πω γιατρέψει εγώ βγαινω αλλά μετα λέω ΑΣΕ καλυτερα μια χαρά ασφαλής είμαι σπιτάκι μου..όσο για την ηρεμία όντως είμαι πιο ήρεμη όμως έχω ενα άγχος μέσα μου που δεν λέει να φύγει...όταν φτιάξει κ το θέμα με τον τράχηλο πιστεύω θα είμαι πολύ καλα.. Αλλά υπομονή...τ να κάνουμε όλα για τα μπεμπακια μας θυσια να γίνουμε!!

Ετσι ακριβως!!εγω απο τον αλλο μηνα επι 3 μηνες θα δουλευουμε ολα τα σκ..κ εχω ψιχοπλακωθει πως θα το αντεξω...το μονο π με νοιαζει να παει καλα η αυχ διαφανεια!και μετα τα παλευω ολα!

Καλημέρα μανούλες με τις όμορφες κοιλίτσες! Τι κάνετε??? Μα πόσο γρήγορα περνάει το ΣΚ ρε κορίτσια???

Δημητρούλα νομίζω πως αφού ξεπέρασες όοοοοολα αυτά, θα ξεπεράσεις κι αυτό, όλα καλά θα πάνε! Έχεις πίστη, υπομονή κι αισιοδοξία παρόλα αυτά που πέρασες και είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα!!!

emilemilaki μια βδομαδούλα έμεινε!! Δεν κρατιέμαι να δούμε το μωράκι μας!!!

Σου έχει πει να φας σοκολάτα πριν?? Σε μια φίλη μου της είπανε να φάει από πριν μόνη της, σε μια άλλη της έδωσε ο γιατρός εκεί επειδή κοιμόταν. Εμένα δεν μου είπαν τίποτα!

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

Σε ότι αφορά τα κόστη γέννας έχω ακούσει τα πάντα...το καλύτερο που εχω ακούσει είναι το 10,000! Αφορούσε πρώτη θέση στο ιασώ ή λούξ και ήταν 5000 το δωμάτιο και 3000 ο γιατρός γιατί η αμοιβή του γιατρού πάει με την θέση. Το υπόλοιπο 2000 αφορούσε τις προγεννητικές εξετάσεις (δεν τους τις γράφαν ηλεκτρονικά) την α, την β το ντόπλερ τις επισκέψεις τις μηνιάτικες κτλ... (αυτό έγινε το 2011) θέλω αν πώ οτι και οι φτωχοί γεννάνε και οι πλούσιοι... και καμιά φορά και οι φτωχοί κάνουν το σκατό του παξιμάδι για να γεννήσουν όπου θεωρούν αυτοί καλύτερα και δυστυχώς όσα λεφτά και αν χαλάσεις η υγεία του παιδιού σου δεν εξαρτάται από αυτό. Οπότε ας κάνει ο καθένας ότι καταλαβαίνει και οπως αισθάνεται καλύτερα και πάνω από όλα με τον γιατρό που αισθάνεται καλύτερα. Εγώ έχοντας χάσει την γιατρό μου από καρκίνο όταν ήμουν στον 8 μήνα, τελικά γέννησα με έναν γιατρό που είχα δει όλες κι όλες δυο-τρείς φορές. Ευτυχώς γέννησα φυσιολογικά και ευτυχώς το μαιευτήριο με υποστήριξε στο να θηλάσω και θήλασα για 15 μήνες! Το παιδί μου το κρατησαν προληπτικά στην μονάδα για 15 ώρες για να το παρακολουθούν για ζάχαρο. Το πρώτο ρούχο που του έβαλαν δεν ήταν κάτι καινούριο αλλά ένα ψιλοκουρελάκι κορμάκι που ήταν πολύ φθαρμένο από την πολύ χρήση. Ούτε με ένοιξε καθόλου. Το άλλαζα από την πρώτη μέρα μόνη μου. Είδα τι είναι το μυκόνιο που σχεδόν καμία φίλη μου δεν είδε που γέννησε σε ιδιωτικό. Η εγκυμοσύνη είναι μια συνεχής αγωνία...πάει βήμα βήμα, μήνα μήνα, υπέρηχο υπέρηχο...η αγωνία δεν τελειώνει παρά μόνο όταν πάρεις το παιδί αγκαλιά...και μετά αρχίζουν άλλες αγωνίες...Όπως και με την αποβολή που συμβαίνει συχνά το ξέρεις αλλά είναι τελείως διαφορετικό όταν συμβαίνει σε εσένα. Να έχετε όλες πολύ καλές εγκυμοσύνης και να σας πάνε όλα καλά όπου και να γεννήσετε.

bA9gp3.png

Καλημέρα μανούλες με τις όμορφες κοιλίτσες! Τι κάνετε??? Μα πόσο γρήγορα περνάει το ΣΚ ρε κορίτσια???

Δημητρούλα νομίζω πως αφού ξεπέρασες όοοοοολα αυτά, θα ξεπεράσεις κι αυτό, όλα καλά θα πάνε! Έχεις πίστη, υπομονή κι αισιοδοξία παρόλα αυτά που πέρασες και είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα!!!

Σου έχει πει να φας σοκολάτα πριν?? Σε μια φίλη μου της είπανε να φάει από πριν μόνη της, σε μια άλλη της έδωσε ο γιατρός εκεί επειδή κοιμόταν. Εμένα δεν μου είπαν τίποτα!

Συνήθως σου λένε να φας ένα τοστ και ένα χυμό πορτοκάλι...εγώ πάντως τώρα θα πάω απόγευμα...σε περίπτωση που το παιδί κοιμάται έχουν να σου δώσουν εκεί σοκολατάκια, μην αγχώνεσαι!

bA9gp3.png

Ετσι ακριβως!!εγω απο τον αλλο μηνα επι 3 μηνες θα δουλευουμε ολα τα σκ..κ εχω ψιχοπλακωθει πως θα το αντεξω...το μονο π με νοιαζει να παει καλα η αυχ διαφανεια!και μετα τα παλευω ολα!

Εμιλέμιλ....μη λες μεγάλη κουβέντα...μακάρι να τελειώναν οι αγωνίες στην α επιπέδου. Η δήμητρα η κακομοίρα την πήρε την αγωνία στην β...άλλοι την παίρνουν στο ντόπλερ...μια φίλη μου την πήρε στην α ηρέμησε μετά την πήρε και στην β και τελικά γέννησε πρόωρα από άλλο λόγο στην 33....έχουμε πολλούς μήνες μπροστά μας!

bA9gp3.png

Έχουμε πολλούς μήνες μπροστά μας αλλά υπάρχουν δυο επιλογές, είτε να έχουμε συνεχώς αγωνίες, είτε να είμαστε ψύχραιμες! Η αυχενική σημαίνει τη λήξη του 1ου 3μήνου που είμαστε και πιο ευάλωτες και η πρώτη ένδειξη πως είναι όλα καλά με το μωράκι μας. Μπορεί η Δήμητρα και πολλές άλλες κοπέλες να είχαν δύσκολη εγκυμοσύνη με δυσάρεστες εκπλήξεις όμως στην πλειοψηφία των εγκύων τους πήγανε όλα καλά. Οπότε emilemil για μένα να το κρατήσεις αυτό το συναίσθημα, μόλις κάνεις την αυχενική σου να ηρεμήσεις, πραγματικά δεν βοηθάει πουθενά να αγχωνόμαστε και να μην ζούμε το θαύμα!! ΑΝ χρειαστει αντιμετωπίζουμε το κακό όταν έρθει, όχι νωρίτερα! Ακόμα κι η Δήμητρα που πέρασε τόσα πολλά το παλεύει κι είναι αισιόδοξη! Και πιστεύω πως κάνει πάρα πάρα πολύ καλό στο μωράκι της!!

Ουτε εμενα μου ειπε κτ ο γιατρος!! Ξερω οτι εχει σοκολατακια αλλα δεν μου ειπε καν!θα δουμε!180 ευρω μ ειπε τιμη μαζι με τη papp a.εσενα?

Διαφημίσεις

Ουτε εμενα μου ειπε κτ ο γιατρος!! Ξερω οτι εχει σοκολατακια αλλα δεν μου ειπε καν!θα δουμε!180 ευρω μ ειπε τιμη μαζι με τη papp a.εσενα?

Μου είπαν στο γυναικολόγο γύρω στα 150 αλλά είναι και Κολωνάκι αυτός που θα την κάνει οπότε δεν θα με εκπλήξει αν πάει στα 180! :lol::lol::lol:

Έχουμε πολλούς μήνες μπροστά μας αλλά υπάρχουν δυο επιλογές, είτε να έχουμε συνεχώς αγωνίες, είτε να είμαστε ψύχραιμες! Η αυχενική σημαίνει τη λήξη του 1ου 3μήνου που είμαστε και πιο ευάλωτες και η πρώτη ένδειξη πως είναι όλα καλά με το μωράκι μας. Μπορεί η Δήμητρα και πολλές άλλες κοπέλες να είχαν δύσκολη εγκυμοσύνη με δυσάρεστες εκπλήξεις όμως στην πλειοψηφία των εγκύων τους πήγανε όλα καλά. Οπότε emilemil για μένα να το κρατήσεις αυτό το συναίσθημα, μόλις κάνεις την αυχενική σου να ηρεμήσεις, πραγματικά δεν βοηθάει πουθενά να αγχωνόμαστε και να μην ζούμε το θαύμα!! ΑΝ χρειαστει αντιμετωπίζουμε το κακό όταν έρθει, όχι νωρίτερα! Ακόμα κι η Δήμητρα που πέρασε τόσα πολλά το παλεύει κι είναι αισιόδοξη! Και πιστεύω πως κάνει πάρα πάρα πολύ καλό στο μωράκι της!!

Να σου πω την αλήθεια εχω ψιλοηρεμησει όσο βλέπω τις μέρες να περνούν...αισιοδοξω.Αφού θα'ναι κ ο αντρουλης μ! Άσε κ είναι αργά τ βράδυ το ραντεβού κ δεν θα περνά η ώρα!χαχχαχα

Να σου πω την αλήθεια εχω ψιλοηρεμησει όσο βλέπω τις μέρες να περνούν...αισιοδοξω.Αφού θα'ναι κ ο αντρουλης μ! Άσε κ είναι αργά τ βράδυ το ραντεβού κ δεν θα περνά η ώρα!χαχχαχα

Έτσι σε θέλω!!! Χιχι!! Εγώ βασικά έχω φυσικά την αγωνία μου να είναι γερό, να φαίνεται η μυτούλα, να είναι καλά τα ποσοστά μου κλπ κλπ σημαντικά αλλά ανυπομονώ που θα το δω και έτσι από κοντά!!! Δηλαδή έχω πολλή αγωνία και λίγη χαρά μαζί, δεν ξέρω πως να σας το εξηγήσω!

Έτσι σε θέλω!!! Χιχι!! Εγώ βασικά έχω φυσικά την αγωνία μου να είναι γερό, να φαίνεται η μυτούλα, να είναι καλά τα ποσοστά μου κλπ κλπ σημαντικά αλλά ανυπομονώ που θα το δω και έτσι από κοντά!!! Δηλαδή έχω πολλή αγωνία και λίγη χαρά μαζί, δεν ξέρω πως να σας το εξηγήσω!

ακριβώς το ίδιο κι εγώ! !!! Αχ μακάρι μακάρι!!

Οντως έτσι είναι όπως τα λες κάθε εξέταση κ κάθε υπέρηχος που κανουμε σε όλα έχουμε μια αγωνια,την αγωνία του να είναι όλα καλά όταν λοιπον η πρώτη σοβαρή εξέταση που κάνουμε (υπερηχογραφικά) για την ομαλή εξέταση του εμβρύου μας είναι η αυχενική μόλις περνούμε κ τις ευχάριστες απαντήσεις καθησυχαζομαστε δεν σκεφτόμαστε πως θα μας έρθουν τα αλλά δεν μπορούμε να κρατάμε πισινή στην ευτυχία οτι το εμβρυακι μας πηγαίνει καλά... Οτι είναι να ερθει θα έρθει να είστε αισιόδοξες όλα καλά θα πάνε το λέω κ εγώ που όσο δε. Με δυσκόλεψε να το πιάσω τόσο δυσκολεύτηκα στην διαρκεια αυτά να είναι μέχρι εδώ να ηταν όλα...emilemil μου κοριτσάκι μου όλα καλά θα πάνε καλά αποτελεσματα να εχεις χαλάρωσε κ όλα θα πάνε καλά αισιοδοξία χρειαζεται μόλις πάρεις τα αποτελέσματα κ είναι όλα καλά κοιτά να το χαρείς με τη ψυχή σου!!

Ουτε εμενα μου ειπε κτ ο γιατρος!! Ξερω οτι εχει σοκολατακια αλλα δεν μου ειπε καν!θα δουμε!180 ευρω μ ειπε τιμη μαζι με τη papp a.εσενα?[/

Να φας οτι θες κ το πρωινο σου κ τη σοκολάτα σου όλα..που θα την κανεις κ σου ζήτησαν 180?αν επιτρέπεται

Αχ τι όμορφο!!!!!!!!!!

Ετσι είναι κοριτσάκι μου τα μωρακια μας είναι η ευτυχία.... Η ζωή δεν έχει νόημα πριν να γίνουμε γονεις!! Κ είμαστε ευλογημένοι όσοι καταφέρουμε να γίνουμε γονεις, αλλα κ σωστοι γονεις!! Εσύ τ κανεις πως πας

Ετσι είναι κοριτσάκι μου τα μωρακια μας είναι η ευτυχία.... Η ζωή δεν έχει νόημα πριν να γίνουμε γονεις!! Κ είμαστε ευλογημένοι όσοι καταφέρουμε να γίνουμε γονεις, αλλα κ σωστοι γονεις!! Εσύ τ κανεις πως πας

Α όχι σε αυτό δεν συμφωνώ! Δηλαδή τι, έζησα 34 χρόνια χωρίς νόημα? :mrgreen: Μια χαρά είχε νόημα και η ζωή μου πριν. Απλά τίποτα δεν θα είναι το ίδιο κι ανυπομονώ γι αυτό το (όχι πάντα εύκολο) ταξίδι του γονιού! Ευχή μου να είναι γερό και στόχος μου να μπορέσω να είμαι σωστός γονιός με όσα λιγότερα λάθη γίνεται!

Ουτε εμενα μου ειπε κτ ο γιατρος!! Ξερω οτι εχει σοκολατακια αλλα δεν μου ειπε καν!θα δουμε!180 ευρω μ ειπε τιμη μαζι με τη papp a.εσενα?[/

Να φας οτι θες κ το πρωινο σου κ τη σοκολάτα σου όλα..που θα την κανεις κ σου ζήτησαν 180?αν επιτρέπεται

Σε ιδιωτικό γιατρό που θα έρθει ο γενετιστή από Αθήνα! Αν ήταν να τη κάνω στην ιδ κλινικη 220ε!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...