Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Κ καλά θα κάνει!Εγώ κοριτσάκι μ αν δεν είχα τη παλλινδρομη δεν θα Μουν έτσι ...όμως όλα καλά τωρα κ εύχομαι κ στου Α επιπέδου να πάνε επίσης καλά!!

Ε βέβαια, έχεις και την άσχημη εμπειρία και είναι πολύ λογικό να αγχώνεσαι παραπάνω από κάποια άλλη κοπέλα! Φυσικά δεν σε μαλώνω έτσι? Πολύ φιλικά και με πολύ αγάπη στα λέω αυτά! Είμαι σίγουρη πως μετά την αυχενική θα ηρεμήσεις πάααρα πολύ και είμαι και σίγουρη πως όλα θα είναι τέλεια αυτήν τη φορά!! Ούτε δυο εβδομάδες δεν μας έμειναν, αααχ ανυπομονώ!!!

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε βέβαια, έχεις και την άσχημη εμπειρία και είναι πολύ λογικό να αγχώνεσαι παραπάνω από κάποια άλλη κοπέλα! Φυσικά δεν σε μαλώνω έτσι? Πολύ φιλικά και με πολύ αγάπη στα λέω αυτά! Είμαι σίγουρη πως μετά την αυχενική θα ηρεμήσεις πάααρα πολύ και είμαι και σίγουρη πως όλα θα είναι τέλεια αυτήν τη φορά!! Ούτε δυο εβδομάδες δεν μας έμειναν, αααχ ανυπομονώ!!!

Χαχαχαχαχα ακριβώς Ναι!Εσύ θα την κάνεις κ Πρώτη κ θα μ πεις την εμπειρία! !Εγώ την εχω 4/3αργα το βράδυ....όποτε τα νέα θα τα χω από Σάββατο! !

Χαχαχαχαχα ακριβώς Ναι!Εσύ θα την κάνεις κ Πρώτη κ θα μ πεις την εμπειρία! !Εγώ την εχω 4/3αργα το βράδυ....όποτε τα νέα θα τα χω από Σάββατο! !

Ε βέβαια, θα τα μοιραστώ όλα άμεσα! Θα πάρεις άμεσα μια πρώτη εκτίμηση με τον υπέρηχο της αυχενικής, ο γιατρός θα σε πληροφορήσει για διάφορα. Σε 1-2 εργάσιμες θα συνεκτιμηθεί με την Papp A, αλλά μια πρώτη εκτίμηση θα την έχεις άμεσα!! Αααχ, άντε άντε!

Γέννησε η κουμπάρα μου πρόσφατα. Βέβαια ήταν πρόωρο το μωρό και το κρατήσαν και 10-15 μέρες μέσα...Δεν ξέρω πόσο της πήγε για το μωρό η μονάδα αλλά σίγουρα γιατρός και νοσοκομείο της πήγαν ένα 5000. Η γιατρός της της πήρε 2000 οπότε φαντάζομαι το νοσοκομείο είχε 3000. Ήταν σε τρίκλινο. Όταν την βοηθήσαν στον θηλασμό παρόλα αυτά η ίδια δεν θέλησε και πολύ να το συνεχίσει.

Ποσο;;;;; πλακα κανεις.... Και γω απο εξωσωματικη ειμαι και δεν εχω ρωτησει τον γιατρο για τιμη. Αλλα 3000 για μαιευτηριο ειναι υπερβολικα πολλα... Δηλαδη την εβαψα!!!! Μηπως ξερεις σε ποιο γεννησε; αν και πανω κατω τις ιδιες τιμες εχουν ολα!! Μηπως εκανε τις εξτρα εξετασεις π.χ. υπερηχο νεφρων, καρδιας, ελεγχο ακοης και ματιων που ειναι επιπλεον η χρεωση; και κατα την γνωμη μου περιττες γιατι μπορεις να τις κανει με τον ΕΟΠΠΥ μετα, αν χρειαζονται;

Οσο για τον γιατρο, μεχρι τωρα ειμαι πολυ ικανοποιημενη απο την συμπεριφορα του ( στο οικονομικο κομματι). Ελπιζω να μη μου πει και μενα κανα 2000!!!!

Ποσο;;;;; πλακα κανεις.... Και γω απο εξωσωματικη ειμαι και δεν εχω ρωτησει τον γιατρο για τιμη. Αλλα 3000 για μαιευτηριο ειναι υπερβολικα πολλα... Δηλαδη την εβαψα!!!! Μηπως ξερεις σε ποιο γεννησε; αν και πανω κατω τις ιδιες τιμες εχουν ολα!! Μηπως εκανε τις εξτρα εξετασεις π.χ. υπερηχο νεφρων, καρδιας, ελεγχο ακοης και ματιων που ειναι επιπλεον η χρεωση; και κατα την γνωμη μου περιττες γιατι μπορεις να τις κανει με τον ΕΟΠΠΥ μετα, αν χρειαζονται;

Οσο για τον γιατρο, μεχρι τωρα ειμαι πολυ ικανοποιημενη απο την συμπεριφορα του ( στο οικονομικο κομματι). Ελπιζω να μη μου πει και μενα κανα 2000!!!!

Εγώ θα έλεγα να μην αγχώνεσαι, έχω κάνει πρόσφατα έρευνα και σε 3κλινο-4κλινο σε όλα τα μαιευτήρια πάει μέχρι 2000 ευρώ. Τώρα μπορεί να έπαιξε ρόλο η εντατική αλλά και εξετάσεις προαιρετικές όπως λες που μπορεί να έκανε. Νομίζω τα μαιευτήρια έχουν τις τιμές στα σάιτ τους, για ρίξε μια ματιά. Πάντως κορίτσια όσες γεννήσετε σε ιδιωτικές κλινικές να κοιτάξετε οπωσδήποτε την τελική απόδειξη τι περιλαμβάνει, ποτέ δεν ξέρεις αν σε έχουν χρεώσει κάτι "κατά λάθος".

Επίσης ρώτα το γιατρό σου την επόμενη φορά πόσο θα σας πάει. Πώς και δεν έχετε ρωτήσει μέχρι τώρα? Να κάνετε τα κουμάντα σας, δεν είναι κακό, είναι πάρα πολύ λογικό!

Διαφημίσεις

Στο μητέρα δεν θα είσαι? Βάζω τις τιμές για μητέρα, λητώ και ιασώ. 1800 είναι το ανώτερο ποσό που βγάζει σε τρίκλινο ακόμα κι αν κάνεις καισαρική (που κάθεσαι μια μέρα παραπάνω)

http://www.genna.gr/maieutirio-mitera-times-gennas-timokatalogos/

http://www.genna.gr/maieutirio-leto-lhtw-times-gennas-timokatalogos/

http://www.genna.gr/maieutirio-iaso-times-gennas-timokatalogos/

Στο μητέρα δεν θα είσαι? Βάζω τις τιμές για μητέρα, λητώ και ιασώ. 1800 είναι το ανώτερο ποσό που βγάζει σε τρίκλινο ακόμα κι αν κάνεις καισαρική (που κάθεσαι μια μέρα παραπάνω)

http://www.genna.gr/maieutirio-mitera-times-gennas-timokatalogos/

http://www.genna.gr/maieutirio-leto-lhtw-times-gennas-timokatalogos/

http://www.genna.gr/maieutirio-iaso-times-gennas-timokatalogos/

Μπράβο...τώρα που το θυμήθηκα η κοπέλα έμεινε μια μέρα παραπάνω (από τις προβλεπόμενες της καισαρικής και την χρεώσαν κανονικά έξτρα)...γιατι της είπαν να πάει την επομενη και δεν ήταν σε φάση και έκατσε εκεί...παρόλα αυτά κορίτσια...δεν μπορώ να διαννοηθώ οτι ξεκινάτε να γεννήσετε με κάποιον και δεν ξέρετε ούτε συγκεκριμένα τα νοσοκομειακά κόστη ούτε καν το κόστος του γιατρού...έχει ο θεος και βλέπουμε δηλαδή; Και αν σας πει δηλαδή 1500 θα αρχίσετε τα παζάρια...αυτά τα ξεκινάς από την αρχή. Πάντως επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου βγει και τι θα χρειαστεί, χτύπα ξύλο, είτε για την μάνα είτε για το μωρό, καλό είναι να έχεις μια γενική ιδέα για τα κόστη του εκάστοτε μαιευτηρίου... δεν θέλω να αρχίσω με ιστορίες που βρέθηκαν γνωστές μου στην ενταντική του ιασώ είτε η εγκυμοσύνη είχε επιπλοκές και χρειαστηκαν νοσηλεία για πρόωρες συσπάσεις κτλ..αυτά τα κόστη που λέτε είναιτα απολύτως μίνιμουμ για το άν πάνε όλα εξαιρετικά καλά. Τώρα για το άγχος της αυχενικής θα σας πω οτι εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν πιο χαλαρή....στην αυχενική πέρασα δυο μέρες με έντονο κλάμα μέχρι να βγει το αίμα που ήταν καλό και μου μείωσε τις πιθανόητητες...στην β πήγα χεσμένη και πάνω που χαλάρωσε με πλάκωσε ο διαβήτης....κλάμα πάλι....ακόμα και την μέρα που γένναγα είχα άγχος τι θα δω...τι θα γίνει...πως θα γεννήσω...δεν ξέρω πως το δουλεύει ο καθένας στο μυαλό του...γύρω μας συμβαίνουν διάφορα και είναι λογικό να μας επηρεάζουν...ας προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν λιγότερο...εγώ έχω και τον άντρα μου που μου λέει....μη στεναχωρίεσαι αν πάει κάτι στραβά θα κάνουμε άλλο....αλλά αισίως μπαίνω στα 36 και δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά!

bA9gp3.png

ΡΕ συ μαρ πότε περιμένεις να ρωτήσεις τον γιατρό; τη μέρα που γεννάς;

bA9gp3.png

Η μια μέρα παραπάνω δεν δικαιολογεί τέτοιο ποσό. Άλλα πράγματα θα της χρέωσαν. Συμφωνώ απόλυτα πως πρέπει να ξέρεις πόσο θα σου πάει, εγώ τα συζήτησα όλα από το πρώτο ραντεβού και μου φαίνεται κ μένα περίεργο να μην ξέρεις από την αρχή.

Τώρα όσο για τα περί ψυχολογίας, το έχω φιλοσοφήσει πολύ κ έχω πει ότι αν είναι να μου συμβεί κάτι θα το αντιμετωπίσω εκείνη την ώρα, δεν έχει νόημα να σκάω για κάτι που δεν ξέρουμε ποτέ αν θα συμβεί! Αλλά έτσι είμαι γενικά σαν άνθρωπος, αισιόδοξος. Άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου συμβεί. Μπορεί να γεννήσεις και να πάνε όλα τέλεια και να γίνει μετά το κακό. Τι θα κάνεις οπότε? Θα ζεις μια ζωή με το φόβο? Και θα το μεταδίδεις (στάνταρ) στο παιδί είτε είναι στην κοιλιά σου είτε μετά που θα είναι ένα πλασματάκι? Θέλει δουλειά, γιατί το να είσαι σε ένα μόνιμο άγχος είναι πολύ ψυχοφθόρο..

Κοριτσακια μου έχω αποτελέσματα είναι όλα πεντακάθαρα πολύ καλά.... Μου έφυγε ενα τεράστιο βαρος είναι καλά το κοριτσάκι μου πολύ καλά!!σας ευχαριστώ για τη στήριξη ευχαριστώ πολύ

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου έχω αποτελέσματα είναι όλα πεντακάθαρα πολύ καλά.... Μου έφυγε ενα τεράστιο βαρος είναι καλά το κοριτσάκι μου πολύ καλά!!σας ευχαριστώ για τη στήριξη ευχαριστώ πολύ

Έλα ρε Δήμητρα!!! Μπράβο, μπράβο, μπράβο! Η υπομονή κι η πίστη σου ανταμοίφθηκε! Πολύ χάρηκα!!!

Καλησπέρα! Δήμητρα που είσαι;βγήκαν τα αποτελέσματα; Βρε κορίτσια τι τιμές είναι αυτές;!; Εγώ στο Ρέα θα γεννήσω και μου είπε ο γιατρός γύρω στα 1500-1700 για το νοσοκομείο σε τρίκλινο ανάλογα με ΦΤ ή ΚΤ. Τον γιατρό τον ρωτήσαμε από νωρίς για να ξέρουμε και μας είπε ότι θέλουμε να βάλουμε σε ένα φάκελο και αν θέλουμε απόδειξη για το ταμείο να του πούμε.

3CnWp2.png

S28jp3.png

μπράβο!!!πάντα όλα καλά να είναι!

3CnWp2.png

S28jp3.png

μπράβο κοριτσάκι μου! Άντε μπραβο! Πολύ χάρηκα!πάντα καλά νέα!

Μπραβο Δημητρα!!!!!!υπεροχα νεα!!!!!μπραβο μπραβο μπραβοοοοοο

Διαφημίσεις

Καταρχήν, Δήμητρα χαρηκα πολύ με τα νέα σ!! Τέρμα οι στεναχώριες!!!

Σήμερα είχα τον δεύτερο υπέρηχο!!! Όλα είναι άψογα!!! Μεγάλωσε το πλασματακι μας!!! Ακουσαμε την καρδουλα κ τρελαθηκαμε κορίτσια!!! 120 χτύπους!!!

Αχ τόση χαρά!!! Τώρα ραντεβού την άλλη παρασκευή!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Καταρχήν, Δήμητρα χαρηκα πολύ με τα νέα σ!! Τέρμα οι στεναχώριες!!!

Σήμερα είχα τον δεύτερο υπέρηχο!!! Όλα είναι άψογα!!! Μεγάλωσε το πλασματακι μας!!! Ακουσαμε την καρδουλα κ τρελαθηκαμε κορίτσια!!! 120 χτύπους!!!

Αχ τόση χαρά!!! Τώρα ραντεβού την άλλη παρασκευή!!

Αχ μπράβο κορίτσι μου τέλεια πάντα να έχεις καλά νέα κ απο δω κ πέρα όλες μας να έχουμε να μοίραζομαστε μονο ευχάριστα νέα για τα θωράκια μας!!

Έλα ρε Δήμητρα!!! Μπράβο, μπράβο, μπράβο! Η υπομονή κι η πίστη σου ανταμοίφθηκε! Πολύ χάρηκα!!!

Σε ευχαριστώ πολύ η στήριξη σας με βοήθησε ευχαριστώ για όλα μόνο χαρές απο δω κ πέρα για ολες

μπράβο κοριτσάκι μου! Άντε μπραβο! Πολύ χάρηκα!πάντα καλά νέα!

Σε ευχαριστώ πολύ για την στήριξη σ αυτές τις δύσκολες στιγμές ο χειρότερος σύμβουλος είναι η απελπισία θετική ενέργεια κ όλα πάνε καλά!! Μονο χαρές σε όλες μας απο δω κ πέρα κ ως το τέλος της εγκυμοσύνης μας να το περάσουμε χωρίς άγχος

ΡΕ συ μαρ πότε περιμένεις να ρωτήσεις τον γιατρό; τη μέρα που γεννάς;

Οχι, δεν περιμενω να τον ρωτησω τη μερα που γενναω, αλλα αμα ειχες εμπειρια απο εξωσωματικη θα καταλαβαινες οτι το αγχος σου ειναι να πετυχει η θεραπεια και να καταφερεις να φτασεις στο τελος της εγκυμοσυνης...

Ειδικα μετα απο την αιμορραγια που ειχα δεν ηξερα τι συμβαινει το κοστος του τοκετου θα σκεφτομουνα; εδω δεν ηξερα αν θα τα καταφερω...

Οποτε οι αγωνιες μου ηταν αλλες.

Μπραβο δημητρα!! Απο δω και περα μονο ευχαριστα!!!

Οχι, δεν περιμενω να τον ρωτησω τη μερα που γενναω, αλλα αμα ειχες εμπειρια απο εξωσωματικη θα καταλαβαινες οτι το αγχος σου ειναι να πετυχει η θεραπεια και να καταφερεις να φτασεις στο τελος της εγκυμοσυνης...

Ειδικα μετα απο την αιμορραγια που ειχα δεν ηξερα τι συμβαινει το κοστος του τοκετου θα σκεφτομουνα; εδω δεν ηξερα αν θα τα καταφερω...

Οποτε οι αγωνιες μου ηταν αλλες.

Ποσο δίκιο εχεις...είναι έτσι όπως τα λες....οι αγωνίες μας αλλες κ πολύ πιο μεγάλες... Είμαι κ εγώ απ αυτές πού δεν ρώτησαν ακόμα τον γιατρό για το ποσό θα είναι η αμοιβή τού... Δεν με απασχολεί δεν τρεχουν τα λεφτά απο τα μπατζακια είμαστε λιγο άνετοι κ εννοείται δεν το εκανα για αυτό αλλά επειδή μετα της δώδεκα εβδομαδες ξεκίνησαν οι δυσκολίες πρωτα είχα το πρώτο τρίμηνο έπειτα απο μια μικρή αποκοληση φοβόμουν πως θα πάει έλεγα να βγάλω το πρώτο τρίμηνο κ όλα θα πάνε καλά όταν τελείωσε το πρώτο τρίμηνο ήρθε κ χαμηλός πλακούντας ένα μισή μήνα ξάπλα μονο τουαλέτα όταν ανέβηκε ο πλακούντας μετα δύο μέρες αρρωστησα Η1Ν1 νοσηλευτηκα 5 μέρες στη κλινική άλλο άγχος απο εκεί να γλίτωσω την εντατική όταν τελειωσε δε κ αυτό ήρθε το β επιπέδου διαγνώστηκε ήπια μεγαλοκοιλια στον εγκέφαλο στο κοριτσάκι μου ήρθε κ η αμνιο άντε άλλος φόβος απο κει να κάτσω ξάπλα να μην κουνιεναι να πινω τα φάρμακα να μην έχουμε καμια αποβολή η κάνα μικρόβιο άντε κ το άγχος των απαντησεων ..κ όλα αυτά πέρασαν!! Πολύ ευχαριστημένη απο το γιατρό μου τον τρόπο που με αντιμετώπισε κ το ενδιαφέρον τού...αλλά κ αυτά να μην ήταν...όσα κ να χρειάζονται για το παιδι μου θα τα δώσω κ με το παραπάνω είχα δεν είχα γιατί προτιμώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο κ να είμαι ασφαλής εγώ κ το παιδι μου παρα να έχω να κανω με γιατρούς που θα τους έψαχνα κ δεν θα τους εβρισκα η δεν θα ήξερα ποτε θα έχω ραντεβού ιδιωτικοί κ παλι ιδιωτικοί κ εκτός αυτό το μονο που μας νοιάζει είναι να είναι καλά τα παιδάκια μας κ όσο για τα λεφτά όταν έχεις την υγεια σου κ είναι όλα καλά μπορείς να δουλέψεις κ να τα βγαλεις...το είδα απο τον Αντρούλη μου αυτό που τόσες μέρες δεν μπορεσε να σηκώσει Κέφαλι ο Καημένος απο τις στεναχώριες που περάσαμε!!

Ποσο δίκιο εχεις...είναι έτσι όπως τα λες....οι αγωνίες μας αλλες κ πολύ πιο μεγάλες... Είμαι κ εγώ απ αυτές πού δεν ρώτησαν ακόμα τον γιατρό για το ποσό θα είναι η αμοιβή τού... Δεν με απασχολεί δεν τρεχουν τα λεφτά απο τα μπατζακια είμαστε λιγο άνετοι κ εννοείται δεν το εκανα για αυτό αλλά επειδή μετα της δώδεκα εβδομαδες ξεκίνησαν οι δυσκολίες πρωτα είχα το πρώτο τρίμηνο έπειτα απο μια μικρή αποκοληση φοβόμουν πως θα πάει έλεγα να βγάλω το πρώτο τρίμηνο κ όλα θα πάνε καλά όταν τελείωσε το πρώτο τρίμηνο ήρθε κ χαμηλός πλακούντας ένα μισή μήνα ξάπλα μονο τουαλέτα όταν ανέβηκε ο πλακούντας μετα δύο μέρες αρρωστησα Η1Ν1 νοσηλευτηκα 5 μέρες στη κλινική άλλο άγχος απο εκεί να γλίτωσω την εντατική όταν τελειωσε δε κ αυτό ήρθε το β επιπέδου διαγνώστηκε ήπια μεγαλοκοιλια στον εγκέφαλο στο κοριτσάκι μου ήρθε κ η αμνιο άντε άλλος φόβος απο κει να κάτσω ξάπλα να μην κουνιεναι να πινω τα φάρμακα να μην έχουμε καμια αποβολή η κάνα μικρόβιο άντε κ το άγχος των απαντησεων ..κ όλα αυτά πέρασαν!! Πολύ ευχαριστημένη απο το γιατρό μου τον τρόπο που με αντιμετώπισε κ το ενδιαφέρον τού...αλλά κ αυτά να μην ήταν...όσα κ να χρειάζονται για το παιδι μου θα τα δώσω κ με το παραπάνω είχα δεν είχα γιατί προτιμώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο κ να είμαι ασφαλής εγώ κ το παιδι μου παρα να έχω να κανω με γιατρούς που θα τους έψαχνα κ δεν θα τους εβρισκα η δεν θα ήξερα ποτε θα έχω ραντεβού ιδιωτικοί κ παλι ιδιωτικοί κ εκτός αυτό το μονο που μας νοιάζει είναι να είναι καλά τα παιδάκια μας κ όσο για τα λεφτά όταν έχεις την υγεια σου κ είναι όλα καλά μπορείς να δουλέψεις κ να τα βγαλεις...το είδα απο τον Αντρούλη μου αυτό που τόσες μέρες δεν μπορεσε να σηκώσει Κέφαλι ο Καημένος απο τις στεναχώριες που περάσαμε!!

Πωπω δημητρα δεν ηξερα οτι περασες τοσα πολλα!!! Ευχομαι να πανε καλα σε ολες μας τα πραγματα γιατι αυτο ειναι που μετραει...

Οσο για τα λεφτα επιδη δουλευει μονο ο αντρας μου μεχρι να τελειωσουν οι δοσεις του εμφια, αποταμιευση δεν προβλεπεται... Απο τον μηνα αυτον και μετα θα προσπαθησουμε να βαζουμε τιποτα στην ακρη. Η αληθεια ειναι οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενη με την συμπεριφορα του και στο οικονομικο θεμα. Μεχρι τωρα δεν μου επαιρνε λεφτα στην επισκεψη... Θα δουμε ισως τον μαρτη κανω μια ερωτηση για να ξερω!!!

Καλη συνεχεια και με το καλο τα μωρακια!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...