Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Υπομονή κορίτσι μου.. Έχεις δύναμη και πίστη και πιστεύω πως θα ανταμειφθείς για αυτό! Σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργειΑ!!!

Σε ευχαριστώ πολύ για την στήριξη σου... Εσύ πως πας;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από γιατρό!Όλα.Μια χαρά!μεγάλωσε το σπορακι!2.75 εκατοστά με 182 παλμους!Αυτός ο αντρουλης μ μου έχει φέρει πολύ γούρι.στις 4μαρτιου θα κανω τλκ του πρώτου επίπεδου! Μαρακιζ μου καλή επιτυχία!

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από γιατρό!Όλα.Μια χαρά!μεγάλωσε το σπορακι!2.75 εκατοστά με 182 παλμους!Αυτός ο αντρουλης μ μου έχει φέρει πολύ γούρι.στις 4μαρτιου θα κανω τλκ του πρώτου επίπεδου! Μαρακιζ μου καλή επιτυχία!

Μπράβο κοριτσάκι μου τέλεια τα νέα σου πάντα καλά νέα!!

Εγώ αισίως αύριο συμπληρώνω 10 εβδομάδες! Εκτός εγκυμοσύνης δεν παίρνω χάπια αλλά από την αποβολή και μετά (τον Αύγουστο) έπαιρνα μια δόση Τ4 των 50 για συντήρηση. Όταν έμεινα έγκυος η TSH ήταν 0,10 αλλά μου είχε πει οτι για κύηση είναι φυσιολογικό στο πρώτο τρίμηνο. Στο μήνα επάνω πήγε στο 2,20 και αυξήσαμε σε τ4 των 62. Τα unimazole δεν είναι για υπέρ; Εσύ έχεις υπέρ ή υπό; Γενικά στην εγκυμοσύνη πρέπει να είναι στο 1-2 η TSH και όταν με το καλό γεννήσεις παρακολουθούν το μωρό με αιματολογικές 15 μέρες αφού γεννηθεί για τον θυροειδή του λόγω αγωγής κατά την κύηση. Εγώ μετά τον τοκετό είχα κάνει υπερ στους 4 μήνες το οποίο το είχα βρει τυχαία χωρίς κλινικά συμπτώματα...τελικά επανήλθε μόνο του και συνέχισα χωρίς αγωγή...αλλά οι τιμές εκτός εγκυμοσύνης είναι άλλες....στην εγκυμοσύνη είναι πιο αυστηρά τα πράγματα....συνήθως ο θυροειδής συνδέεται και με ζάχαρο οπότε θα σου έλεγα να προσέχεις να μην βάλεις πολύ βάρος.

Καλημερα σε ολες!!

Εγω εχω υπερ!τελευταιες εξετασεις αρχες γεναρη πριν ανακαλυψω οτι ημουν εγκυος ειχα tsh 0,25 και ft3 ft4 φυσιολογικες με αφησε χωρις αγωγη γιατι 2 μερες μετα ανακαλυψα την εγκυμοσυνη και τωρα εχω tsh<0,01 πραγμα που δεν μας ενοχλει για την εγκυμοσυνη αλλα η ft3 kai ft4 ανεβηκαν γι αυτο χρειαζομαι αγωγη!επειδη το unimazole απαγορευεται στο πρωτο τριμηνο μου εδωσετο prothuril που δεν περναει στο μωρο!προς το παρον στην εγκυμοσυνη δεν εχω βαλει καθολου βαρος αλλα σιγουρα αργοτερα θα τα παρω τα κιλακια μου!σε 20 μερες επαναληψη και βλεπουμε!!!

Διαφημίσεις

Τελικά και εγώ σήμερα θα πάω αλλά άγνωστο τι ώρα θα με δει...εύχομαι να είναι όλα καλά...γιατί όπως έχουμε πει δεν αντιλαμβάνομαι κάτι... και εγώ 7/03 για αυχενική, εμιλεμίλ εσύ δεν ήσουν 14/12? ίσως λίγο νωρίς στο έκλεισε.

bA9gp3.png

Μπράβοοοοοοο! όλα μια χαρά!! Αφού στο είπα, ξέρω εγώ! :lol::lol:

Εννοείται και τα αντράκια μας, μας φέρνουν γούρι!!! :wink::wink:

Η αυχενική πιο νορμάλ ημερομηνία μου φαίνεται από τέλος Μάρτη που έλεγες!!

Αχχ άντε λίγες ώρες μείνανε και για μένα!!

Τρελάθηκες με τον υπέρηχο?? Το είχες αφήσει κουκκιδάκι και το βρήκες εμβρυάκι τώρα ε??

Δημητρούλα καλά είμαι κορίτσι μου εγώ, ανυπομονώ για το απόγευμα να ξαναδούμε το μωράκι μας!. Έλα και περνάνε οι ώρες! :):)

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Τελικά και εγώ σήμερα θα πάω αλλά άγνωστο τι ώρα θα με δει...εύχομαι να είναι όλα καλά...γιατί όπως έχουμε πει δεν αντιλαμβάνομαι κάτι... και εγώ 7/03 για αυχενική, εμιλεμίλ εσύ δεν ήσουν 14/12? ίσως λίγο νωρίς στο έκλεισε.

Άντε κορίτσι παράλληλα περπατάμε!

Τι ώρα έχεις ραντεβού? Εγώ στις 6.30!

Άντε κορίτσι παράλληλα περπατάμε!

Τι ώρα έχεις ραντεβού? Εγώ στις 6.30!

Δεν είχω ραντεβού θα με βάλει σφήνα....οπότε καλά κρασία..μου είπε να πάω 5,30 αλλά άγνωστο το πότε θα με δει...ελπίζω να μην πάει 9 και με δει στο τέλος...επίσης γελάω γιατι επειδή είναι νωρίς θα πάω με τον μπαμπά μου....σκέφτομαι τι θα λένε οι γύρω που θα μας βλέπουν....χαχα

bA9gp3.png

Ναι μου πε ο γιατρος μια χαρά είναι κ τότε οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα! Καλύτερα να τελειώνω.

Διαφημίσεις

Τρελάθηκες με τον υπέρηχο?? Το είχες αφήσει κουκκιδάκι και το βρήκες εμβρυάκι τώρα ε??

Δημητρούλα καλά είμαι κορίτσι μου εγώ, ανυπομονώ για το απόγευμα να ξαναδούμε το μωράκι μας!. Έλα και περνάνε οι ώρες! :):)

Τρελάθηκα δε λες τπτ!κουνιόταν κιόλας!κτ τελείως συγκινητικό! Καλά αποτελέσματα!στείλε το βράδυ!πιστεύω η Αυχενική που έκλεισα να'ναι οκ σε ημερομηνία. ..

Τρελάθηκα δε λες τπτ!κουνιόταν κιόλας!κτ τελείως συγκινητικό! Καλά αποτελέσματα!στείλε το βράδυ!πιστεύω η Αυχενική που έκλεισα να'ναι οκ σε ημερομηνία. ..

υπερηχογραρφηκά πόσο ήσουν σήμερα; Καλό είναι η αυχενική να γίνεται 12+ οπότε δες πότε και πόσο θα είσαι.. πάντως εμένα που ήθελα νωρίτερα στην πρώτη εγκυομσύνη δεν μου την έκλειναν...σε περίπτωση που το μωρό ειναι μικρότερο από 5 εκατοστά σου λένε να ξαναπάς

bA9gp3.png

.επίσης γελάω γιατι επειδή είναι νωρίς θα πάω με τον μπαμπά μου....σκέφτομαι τι θα λένε οι γύρω που θα μας βλέπουν....χαχα

:lol::lol::lol::lol::lol:

Αχαχαχα! τέλειο!!

Η αυχενική γίνεται 11-13η εβδομάδα, νομίζω θα είσαι στη 12η, καλά υπολογίζω? Οπότε γιατί να είναι νωρίς βρε zadige?

Να δω πότε θα μου πει κι εμένα σήμερα. Κι εγώ έχω στο μυαλό μου να του πω πως προτιμώ τη 13η εβδομάδα αλλά θα κάνω ότι μου πει ο γιατρός. Εκτός κι αν μου πει την 11η και τον αλλάξω! :P:mrgreen:

υπερηχογραρφηκά πόσο ήσουν σήμερα; Καλό είναι η αυχενική να γίνεται 12+ οπότε δες πότε και πόσο θα είσαι.. πάντως εμένα που ήθελα νωρίτερα στην πρώτη εγκυομσύνη δεν μου την έκλειναν...σε περίπτωση που το μωρό ειναι μικρότερο από 5 εκατοστά σου λένε να ξαναπάς

Ο γιατροςείναι έμπειρος.Αν χρειαστεί θα ξαναπάω..τι να πω.με βρήκε 9 εβδομαδων κ 4ημερων.ημερολογιακά ειμαι 9και 3...νομίζω είναι πολύ καλά!

Fot30 εχω ΠΗΤ 7/6.

Βλεπω οτι πολλες εχετε ή ειχατε ραντεβου σημερα. Αντε αντε να βλεπετε τα ζουζουνια να κινουνται.

Και γω την αυχενικη 12+3 μερες την εκανα.

Δημητρα σε σκεφτομαι και πιστευω οτι ολα θα πανε καλα. Περνανε οι μερες!!

Καλα αποτελεσματα σε ολα τα κοριτσια!!!!

Διαφημίσεις

Ο γιατροςείναι έμπειρος.Αν χρειαστεί θα ξαναπάω..τι να πω.με βρήκε 9 εβδομαδων κ 4ημερων.ημερολογιακά ειμαι 9και 3...νομίζω είναι πολύ καλά!

Οπότε θα είσαι 11εβδ.και 6ημ. μέσα είσαι, 12 στην ουσία.

Fot30 εχω ΠΗΤ 7/6.

Βλεπω οτι πολλες εχετε ή ειχατε ραντεβου σημερα. Αντε αντε να βλεπετε τα ζουζουνια να κινουνται.

Ευχαριστούμεεεεεε! τι κάνεις εσύ???

Αχχχχ ποσο χαιρομαι για σας που ειδατε εμβρυακι και κοντευετε στην αυχενικη διαφανεια!!!ανυπομονω να ακουσω τα νεα σας!!

Εγω εχω ραντεβου αρχες του μηνα για να δουμε ποτε θα κανουμε την αυχενικη!!!!

Κοριτσάκι μου τι κανεις;γυρίσεις;περιμένουμε τα ευχάριστα νέα σου!!

Fot30 εχω ΠΗΤ 7/6.

Ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη όλα τα κορίτσια εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά..εσύ ποσο είσαι τωρα

Κοριτσάκια μου όλα καλά με το μωράκι μας! Έγινε 3,41 εκ κι η καρδούλα του χτυπούσε με 173!!! Όλα καλά μας είπε ο γιατρός μας! Κλείσαμε κι εμείς για αυχενική στις 2/3, σε δυο εβδομάδες από τώρα. Θα είμαι ακριβώς 12 εβδομάδων!!!

Ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη όλα τα κορίτσια εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά..εσύ ποσο είσαι τωρα

Εγω τωρα ειμαι 24+2 μερες. Η κοιλια μου αλλαζει τρομερα μερα με τη μερα!!!!

Υπομονη και θα φτασεις και συ και ολες οι υπολοιπες...

Ευχαριστούμεεεεεε! τι κάνεις εσύ???

Καλα ειμαι... Περιμενω να περασουν οι μερες να ερθει η 26η βδομαδα για να κανω εξετασεις αιματος και καμπυλη ζαχαρου. Επισης εχω επομενο ραντεβου με τον γιατρο μεσα Μαρτη!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...