Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Με το καλο να κανεις τη β fot!!!

Τι κανετε κοριτσια??? Εγω σημερα πηγα και πηρα τα αποτελεσματα των πρωτων εξετασεων αν εξαιρεσουμε το θυρεοειδη(εχω υπερθυρεοειδη αλλωστε) οι υπολοιπες μου φανηκαν νορμαλ!περιμενω να μιλησω με τη γυναικολογο μου!τα νεα σας????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κανετε κοριτσια??? Εγω σημερα πηγα και πηρα τα αποτελεσματα των πρωτων εξετασεων αν εξαιρεσουμε το θυρεοειδη(εχω υπερθυρεοειδη αλλωστε) οι υπολοιπες μου φανηκαν νορμαλ!περιμενω να μιλησω με τη γυναικολογο μου!τα νεα σας????

Πόσο είναι ο θυροειδής; να ξέρεις οτι στην εγκυμοσύνη θέλει 1-2 μαξ TSH οπότε πρέπει να σου αυξήσει δόση άμεσα..

bA9gp3.png

Με το καλό fot! Zarige Πως εισαι?Εγώ αύριο εχω το ραντεβού γ υπερηχο.Από συμπτώματα στήθος.πιο πολύ το δεξί.αναγούλα κούραση κ απεαπεχθεια σε φαγητά μόνο π τα σκεφτομαι. Για μυρωδιές μη το συζητάτε.κατευθείαν αναγούλα...

Εγώ πάλι θα τον δω από εβδομάδα...δεν έχω κλείσει ραντεβού ...λογικά Δευτέρα ή Τετάρτη...για να δούμε...εγώ μόνο στήθος, ξυπνάω το βράδυ για τουαλέτα και λίγο φούσκωσα...πονάκια καθόλου...τελευταία πονάκια ήταν την προηγούμενη Τετάρτη...

bA9gp3.png

Fot με το καλο. Καλα αποτελεσματα να εχεις. Θα μαθεις και το φυλο η στο ειπανε στην αυχενικη; βεβαια για μενα δεν εχει καμια σημασια το φυλο, το μονο που με νοιαζει ειναι να ναι γερο κ δυνατο!!!

Οσο για τους αντρες μας, φανταζομαι οτι τους διαλεγουμε γιατι τους αγαπαμε και τους φαντασιονομαστε για πατερες των παιδιων μας!!!

Ειναι καμια αλλη που ετοιμαζετε για αυχενικη η β επιπεδου;;;

Πόσο είναι ο θυροειδής; να ξέρεις οτι στην εγκυμοσύνη θέλει 1-2 μαξ TSH οπότε πρέπει να σου αυξήσει δόση άμεσα..

Με ειχε ενα μηνα απο οταν εμαθα για την εγκυμοσυνη χωρις χαπι η tsh ειναι εξαιρετικα χαμηλη αλλα ανεβηκε η ft3 και ft4 οποτε μου εδωσε χαπι που επιτρεπεται στην εγκυμοσυνη γιατι το unimazole που επαιρνα αρχικα απαγορευεται στο πρωτο τριμηνο

Εσυ zadige θυμισε μου σε ποια εβδομαδα εισαι?

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου τι κάνετε είστε καλά;πως πάνε οι εγκυμοσύνες σας;zadige?marakiinlove?emilemil?marakiz? Tα υπολοιπα κορίτσια; βλέπω μεγάλωσε η παρέα μας!!χάθηκα το ξέρω... Εχω δυσάρεστα νέα...έκανα 10/2 τη β επιπέδου εκεί είδαμε οτι περιμένω κοριτσάκι αλλά δεν έμεινε εκει ...όλα της τα οργανα φυσιολογικά όλες της οι κινήσεις φυσιολογικές αλλααα διαγνώστηκε μεγαλοκοιλια στον εγκέφαλο ήπια βέβαια αλλά δεν παύει να μας ανησυχεί λέει ο γιατρός...μας είπε οτι μπορεί να απορροφηθεί μονο του αυτό το υγρό μετα απο καποιες εβδομαδες..μου πρότεινε να κάνουμε αμνιοπαρακέντηση.. Μετα δυο μέρες πήγα κ την εκανα πολύ άσχημη διαδικασία πολύ ψυχοφθόρα.. Ακόμα αποτελέσματα δέν έχω την έκανα τη παρασκευή ο άντρας μου ζήτησε να κάνουμε το μεγάλο πακέτο το μοριακό καρυότυπο ε κ αυτες οι απαντήσεις βγαίνουν σε 5 εργάσιμες μέρες..κ είμαι στην αναμονή βαριά αυτή η αναμονή δύσκολη δεν περνάνε οι μέρες τίποτα! Ο γιατρός μου είναι πολύ αισιόδοξος λέει θα ειχαμε πιο σοβαρό πρόβλημα εαν αντιμετώπιζαν δυσκολίες κ τα αλλά της οργανα..τ να πω τού έχω εμπιστοσύνη απόλυτη κ περιμένω τα λογια του κ η αισιοδοξία του να βγουν αληθινά!!

Κάπου εκεί είχα εγώ την β στον γιό μου, άρα περιμένεις τέλη ιούνη αρχές ιούλη; Πολύ καλή εποχή για γέννα! με το καλό! Εμείς είχαμε πάει και Σεπτέμβρη διακοπές στην Νάξο!

6 Ιουλίου έχω ΠΗΤ!Πότε γεννήθηκε ο γιος σου; Είναι τέλεια η Νάξος το Σεπτέμβριο.

Με το καλό fot! Zarige Πως εισαι?Εγώ αύριο εχω το ραντεβού γ υπερηχο.Από συμπτώματα στήθος.πιο πολύ το δεξί.αναγούλα κούραση κ απεαπεχθεια σε φαγητά μόνο π τα σκεφτομαι. Για μυρωδιές μη το συζητάτε.κατευθείαν αναγούλα...

Μια χαρά είμαι μετά το πρωινό. Καλά το στήθος μου πλέον δεν χωράει πουθενά.

Να έχεις επικοινωνία με ενδοκρινολόγο και όλα καλά θα είναι. Εγώ εχω υπόθυροειδισμό και παίρνω χαπάκι.

Fot με το καλο. Καλα αποτελεσματα να εχεις. Θα μαθεις και το φυλο η στο ειπανε στην αυχενικη; βεβαια για μενα δεν εχει καμια σημασια το φυλο, το μονο που με νοιαζει ειναι να ναι γερο κ δυνατο!!!

Οσο για τους αντρες μας, φανταζομαι οτι τους διαλεγουμε γιατι τους αγαπαμε και τους φαντασιονομαστε για πατερες των παιδιων μας!!!

Ειναι καμια αλλη που ετοιμαζετε για αυχενικη η β επιπεδου;;;

Λογικά θα το δούμε τώρα αλλά δε με απασχολεί ιδιαίτερα. Απλά θα σταματήσω να του μιλάω σε ουδέτερο. Γερά να είναι και ότι να ναι! Εσύ πότε έχεις ΠΗΤ;

Κοριτσάκια μου τι κάνετε είστε καλά;πως πάνε οι εγκυμοσύνες σας;zadige?marakiinlove?emilemil?marakiz? Tα υπολοιπα κορίτσια; βλέπω μεγάλωσε η παρέα μας!!χάθηκα το ξέρω... Εχω δυσάρεστα νέα...έκανα 10/2 τη β επιπέδου εκεί είδαμε οτι περιμένω κοριτσάκι αλλά δεν έμεινε εκει ...όλα της τα οργανα φυσιολογικά όλες της οι κινήσεις φυσιολογικές αλλααα διαγνώστηκε μεγαλοκοιλια στον εγκέφαλο ήπια βέβαια αλλά δεν παύει να μας ανησυχεί λέει ο γιατρός...μας είπε οτι μπορεί να απορροφηθεί μονο του αυτό το υγρό μετα απο καποιες εβδομαδες..μου πρότεινε να κάνουμε αμνιοπαρακέντηση.. Μετα δυο μέρες πήγα κ την εκανα πολύ άσχημη διαδικασία πολύ ψυχοφθόρα.. Ακόμα αποτελέσματα δέν έχω την έκανα τη παρασκευή ο άντρας μου ζήτησε να κάνουμε το μεγάλο πακέτο το μοριακό καρυότυπο ε κ αυτες οι απαντήσεις βγαίνουν σε 5 εργάσιμες μέρες..κ είμαι στην αναμονή βαριά αυτή η αναμονή δύσκολη δεν περνάνε οι μέρες τίποτα! Ο γιατρός μου είναι πολύ αισιόδοξος λέει θα ειχαμε πιο σοβαρό πρόβλημα εαν αντιμετώπιζαν δυσκολίες κ τα αλλά της οργανα..τ να πω τού έχω εμπιστοσύνη απόλυτη κ περιμένω τα λογια του κ η αισιοδοξία του να βγουν αληθινά!!

Κοριτσάκι καλά αποτελέσματα. Εύχομαι να πάνε όλα κατ'ευχήν. Να είσαι αισιόδοξη!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Κορίτσι μου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι ένας περαστικός εφιάλτης όλο αυτό κι εφόσον είναι και ήπια να είναι κάτι εντελώς περαστικό!! λίγο που γκούγκλαρα στις ήπιες περιπτώσεις όλα βαίνουν κανονικότατα!! Μην διαβάζεις το ίντερνετ καθόλου, να σκέφτεσαι όπως ο γιατρός σου αισιόδοξα και σου στέλνουμε κ εμείς τρελή θετική ενέργεια! Θα περιμένουμε με αγωνία! Την Παρασκευή θα έχετε αποτελέσματα???

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Κοριτσάκι μου καλά αποτελέσματα! !! Όλα καλά θα πάνε να'σαι αιοδοξη!!!μη στεναχωριέσαι ο Θεός είναι μεγάλος!!!

Ευχομαι να πανε ολα καλα και να μην συμβαινει τιποτα!!! Πραγματικα να πανε ολα καλα!!!

Διαφημίσεις

Ολα να πανε καλα κοριτσακι μου!εσυ και το κοριτσακι σου θα ειστε μια χαρα!!!!αισιοδοξια και συντομα θα ειναι ολα και παλι καλα!!!

Κορίτσι μου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι ένας περαστικός εφιάλτης όλο αυτό κι εφόσον είναι και ήπια να είναι κάτι εντελώς περαστικό!! λίγο που γκούγκλαρα στις ήπιες περιπτώσεις όλα βαίνουν κανονικότατα!! Μην διαβάζεις το ίντερνετ καθόλου, να σκέφτεσαι όπως ο γιατρός σου αισιόδοξα και σου στέλνουμε κ εμείς τρελή θετική ενέργεια! Θα περιμένουμε με αγωνία! Την Παρασκευή θα έχετε αποτελέσματα???

Ναι την παρασκευή θα έχω τα αποτελεσματα κ αυτό που με ρίχνει πιο πολύ είναι οτι δεν περνάνε οι μέρες..δεν θα μπω στο Google καθόλου γιατί κ ο γιατρός μου μου λέει χαριτολογώντας έτσι κ μπεις στο Google κ δεις για την εξέταση πως γίνεται η γενικά της επιπτώσεις εχεις το λογο μου θα σου βρω γιατρό!!τ να πω υπομονή κ όλα θα πάνε καλα!!

Ολα να πανε καλα κοριτσακι μου!εσυ και το κοριτσακι σου θα ειστε μια χαρα!!!!αισιοδοξια και συντομα θα ειναι ολα και παλι καλα!!!

Μακαρι όλη αυτή η διαδικασία είναι πολύ άσχημη να μην το βιώσει καμία μανούλα όλα να πάνε καλά για όλες μας σας ευχαριστώ για την στηρηξη

Ναι την παρασκευή θα έχω τα αποτελεσματα κ αυτό που με ρίχνει πιο πολύ είναι οτι δεν περνάνε οι μέρες..δεν θα μπω στο Google καθόλου γιατί κ ο γιατρός μου μου λέει χαριτολογώντας έτσι κ μπεις στο Google κ δεις για την εξέταση πως γίνεται η γενικά της επιπτώσεις εχεις το λογο μου θα σου βρω γιατρό!!τ να πω υπομονή κ όλα θα πάνε καλα!!

Θα περάσουν κοριτσάρα μου οι μέρες, ήδη σε λίγες ώρες θα είναι Τετάρτη!! Και μετά τι έμειναν?? 2 μερούλες! Υπομονή όπως λες κι όλα να πάνε καλά! Το κοριτσάκι σου σε θέλει ψύχραιμη μανούλα :):):):)

Διαφημίσεις

Θα περάσουν κοριτσάρα μου οι μέρες, ήδη σε λίγες ώρες θα είναι Τετάρτη!! Και μετά τι έμειναν?? 2 μερούλες! Υπομονή όπως λες κι όλα να πάνε καλά! Το κοριτσάκι σου σε θέλει ψύχραιμη μανούλα :):):):)

Επεσε πολύ κλάμα πολύ όμως στα καλά καθουμενα να φτάνουν τα δάκρυα μέχρι τα γόνατα μου..όμως κρατήθηκα όσο κ αν δε μπορουσα,κρατηθηκα για το κοριτσάκι μου δεν ήθελα να της το περάσω όλο αυτο...αφού θυμάμαι αυτή την εφιαλτική μέρα που πήγα για την αμνιο ήμουν τόσο φοβισμένη χτυπούσε δυνατά η καρδιά μου κ λέω γιατί τής μεταφέρω τώρα όλο αυτό;γιατί της μεταφέρω κ τον φόβο μου δεν φτανει που θα μπει η βελόνα κ θα ταράξει την ησυχία της; εκεί συγκρατηθηκα ε μόλις βγήκε η βελόνα όμως πλανταξα στο κλάμα!

Επεσε πολύ κλάμα πολύ όμως στα καλά καθουμενα να φτάνουν τα δάκρυα μέχρι τα γόνατα μου..όμως κρατήθηκα όσο κ αν δε μπορουσα,κρατηθηκα για το κοριτσάκι μου δεν ήθελα να της το περάσω όλο αυτο...αφού θυμάμαι αυτή την εφιαλτική μέρα που πήγα για την αμνιο ήμουν τόσο φοβισμένη χτυπούσε δυνατά η καρδιά μου κ λέω γιατί τής μεταφέρω τώρα όλο αυτό;γιατί της μεταφέρω κ τον φόβο μου δεν φτανει που θα μπει η βελόνα κ θα ταράξει την ησυχία της; εκεί συγκρατηθηκα ε μόλις βγήκε η βελόνα όμως πλανταξα στο κλάμα!

Ε, εντάξει λογικά τα κλάματα, δεν είσαι και υπερήρωας!! Εδώ κλαίμε για ένα σωρό βλακείες!! Να έχεις στο νου σου όμως αυτό που λες, γιατί έχεις δίκαιο! Να είσαι δυνατή για το κοριτσάκι σου! Δυο μερούλες είναι θα περάσουν! Πίνε χαμομηλάκι καμιά ώρα πριν ξαπλώνεις να καλμάρεις! ;)

Δήμητρα μου, θα δεις που όλα θα είναι μια χαρά!! Το πλασματάκι σου θα γεννηθεί υγιέστατο και δεν θα θυμάται ούτε βελόνες, ούτε το φόβο σου! Μόνο εσύ θα το έχεις στο μυαλό σου για να σου θυμίζει πόσο πολύ αγαπάς το κοριτσάκι σου!!! Μην αφήνεις άσχημές σκέψεις να σας χαλάνε την ημέρα!!! Την Παρασκευή θα έχεις και την επιβεβαίωση και θα ανακουφιστείς!! Εμείς είμαστε εδώ!!!! :) :)

OFubp3.png

TyB7p3.png

Δήμητρα μου, θα δεις που όλα θα είναι μια χαρά!! Το πλασματάκι σου θα γεννηθεί υγιέστατο και δεν θα θυμάται ούτε βελόνες, ούτε το φόβο σου! Μόνο εσύ θα το έχεις στο μυαλό σου για να σου θυμίζει πόσο πολύ αγαπάς το κοριτσάκι σου!!! Μην αφήνεις άσχημές σκέψεις να σας χαλάνε την ημέρα!!! Την Παρασκευή θα έχεις και την επιβεβαίωση και θα ανακουφιστείς!! Εμείς είμαστε εδώ!!!! :) :)

Το μονο που θέλω να σκέφτομαι είναι αυτο οτι τα αποτελέσματά θα είναι μια χαρά... Ομως φοβάμαι κ κάτι άλλο ενα πράγμα όσο το σκαλίζεις κ το ψάχνεις όλο κ κάτι σ βγάζει... Τη Κυριακή είχα υγρά διαφανές στ χρωμα του νερού πήρα το γιατρό μ λέει πήγαινε στο μαιευτήριο να σου κάνουν μια εξεταση κ εναν υπέρηχο κ έρχομαι κ εγώ...πήγα ευτυχώς δεν ηταν αμνιακα υγρά μ εκαναν κ τον υπέρηχο κ ειδαν οτι ο τράχηλος μου είχε μια μικρή χαλάρωση κ τώρα είμαι με κολπική vasklor κ στο κρεβάτι ..κάθε φορά όλο κ κάτι βγαίνει... Το μόνο που με νοιάζει είναι η κόρη μου να είναι καλά κ υγειεστατη κ απο κει κ πέρα κρεβάτι ξάπλα κ τέτοια δεν με ενδιαφέρουν..

Ε, εντάξει λογικά τα κλάματα, δεν είσαι και υπερήρωας!! Εδώ κλαίμε για ένα σωρό βλακείες!! Να έχεις στο νου σου όμως αυτό που λες, γιατί έχεις δίκαιο! Να είσαι δυνατή για το κοριτσάκι σου! Δυο μερούλες είναι θα περάσουν! Πίνε χαμομηλάκι καμιά ώρα πριν ξαπλώνεις να καλμάρεις! ;)

Τι να πω βρε κορίτσια αυχενική papp-a β χωριακη κυστική ίνωση τοξόπλασμα ηλεκτροφόρηση αιματολογικές όλα τέλεια εξερετικα καλυτερα δεν θα μπορούσαν να βγουν...κ τώρα αυτό;;; πως έγινε; ίσως είναι κ αυτή άλλη μια δοκιμασία ίσως να μην είναι όλα τόσο ρόδινα στην εγκυμοσύνη ίσως όσο εύκολα το έπιασα αυτο το παιδι τόσο μακρύς κ δυσκολος να είναι κ ο δρομος....Υπομονή ο θεός είναι κοντά μας

Τι να πω βρε κορίτσια αυχενική papp-a β χωριακη κυστική ίνωση τοξόπλασμα ηλεκτροφόρηση αιματολογικές όλα τέλεια εξερετικα καλυτερα δεν θα μπορούσαν να βγουν...κ τώρα αυτό;;; πως έγινε; ίσως είναι κ αυτή άλλη μια δοκιμασία ίσως να μην είναι όλα τόσο ρόδινα στην εγκυμοσύνη ίσως όσο εύκολα το έπιασα αυτο το παιδι τόσο μακρύς κ δυσκολος να είναι κ ο δρομος....Υπομονή ο θεός είναι κοντά μας

Υπομονή κορίτσι μου.. Έχεις δύναμη και πίστη και πιστεύω πως θα ανταμειφθείς για αυτό! Σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργειΑ!!!

Με ειχε ενα μηνα απο οταν εμαθα για την εγκυμοσυνη χωρις χαπι η tsh ειναι εξαιρετικα χαμηλη αλλα ανεβηκε η ft3 και ft4 οποτε μου εδωσε χαπι που επιτρεπεται στην εγκυμοσυνη γιατι το unimazole που επαιρνα αρχικα απαγορευεται στο πρωτο τριμηνο

Εσυ zadige θυμισε μου σε ποια εβδομαδα εισαι?

Εγώ αισίως αύριο συμπληρώνω 10 εβδομάδες! Εκτός εγκυμοσύνης δεν παίρνω χάπια αλλά από την αποβολή και μετά (τον Αύγουστο) έπαιρνα μια δόση Τ4 των 50 για συντήρηση. Όταν έμεινα έγκυος η TSH ήταν 0,10 αλλά μου είχε πει οτι για κύηση είναι φυσιολογικό στο πρώτο τρίμηνο. Στο μήνα επάνω πήγε στο 2,20 και αυξήσαμε σε τ4 των 62. Τα unimazole δεν είναι για υπέρ; Εσύ έχεις υπέρ ή υπό; Γενικά στην εγκυμοσύνη πρέπει να είναι στο 1-2 η TSH και όταν με το καλό γεννήσεις παρακολουθούν το μωρό με αιματολογικές 15 μέρες αφού γεννηθεί για τον θυροειδή του λόγω αγωγής κατά την κύηση. Εγώ μετά τον τοκετό είχα κάνει υπερ στους 4 μήνες το οποίο το είχα βρει τυχαία χωρίς κλινικά συμπτώματα...τελικά επανήλθε μόνο του και συνέχισα χωρίς αγωγή...αλλά οι τιμές εκτός εγκυμοσύνης είναι άλλες....στην εγκυμοσύνη είναι πιο αυστηρά τα πράγματα....συνήθως ο θυροειδής συνδέεται και με ζάχαρο οπότε θα σου έλεγα να προσέχεις να μην βάλεις πολύ βάρος.

bA9gp3.png

6 Ιουλίου έχω ΠΗΤ!Πότε γεννήθηκε ο γιος σου; Είναι τέλεια η Νάξος το Σεπτέμβριο.

ο γιός γεννήθηκε 20 Ιουνίου και 10 Σεπτέμβρη είμασταν Νάξο...θήλαζα εννοείται οπότε δεν μας δυσκόλεψε πουθενά...και στην μιρκή βίγλα πήγαμε και στην πορτάρα και στον κούρο κα παντού...θηλασμός και μάρσιπος!

bA9gp3.png

Κούκλα μου σου εύχομαι να πάνε όλα καλά! Υπομονή και θα μάθετε. Φαντάζομαι την αγωνία που περνάς και εσύ και η οικογένειά σου!

bA9gp3.png

Κούκλα μου σου εύχομαι να πάνε όλα καλά! Υπομονή και θα μάθετε. Φαντάζομαι την αγωνία που περνάς και εσύ και η οικογένειά σου!

Οντως κ οι γονεις μου κ τα πεθερικά μου όλοι μας είμαστε πολύ δεμένοι κ είμαστε όλοι μαζεμένοι περιμένοντας τα αποτελεσματα κ ο κάθε ένας προσποιητε οτι είναι καλά οτι δεν είναι τίποτα ενω όλοι μας περνάμε την ίδια αγωνία κ την ίδια ψυχική ταλαιπωρία το ένα πανω στο άλλο.....δεν μπορώ να κάνω κ τίποτα άλλο μονο υπομονη

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...