Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Ήταν 130!Ενώ τώρα που θα πάμε σύμφωνα.με αυτά.Που διάβασα πρέπει ναμφτασει στους 175...Εσύ εχεις ιδέα πόσο.πρέπει να είναι τώρα π θα πάμε κ πόσα χιλιοστά περίπου?

Στη 10η εβδομάδα το έμβρυο είναι περίπου στα 3 εκ. αλλά γενικά συμφωνώ με το Μαράκι με κάποια που γράφει προηγουμένως, δεν είναι σωστό να συγκρίνουμε τις ακριβείς μετρήσεις που έχει κάθε γυναίκα, γιατί η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, απλά πρέπει να είμαστε μέσα σε φυσιολογικά όρια. Μην αγχώνεσαι κοριτσάρα μου για την καρδιά, θα σου πει ο γιατρός σου αν είναι φυσιολογικοί οι χτύποι ή όχι, όπως σου είχε πει και σε είχε προιδεάσει την προηγούμενη φορά! ;) Όλα βαίνουν καλώς!

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και γενικότερα να πω στα κορίτσια ότι σίγουρα όλες εδώ γράφουμε τις εμπειρίες μας αλλά να μην μας αγχώνουν οι εμπειρίες και οι μετρήσεις των άλλων!! Εγώ για παράδειγμα που δεν έχω καπνίσει, πιει καφέ ή ποτό ποτέ, θα έχω διαφορετική εγκυμοσύνη (οχι απαραιτητα καλύτερη, αλλά διαφορετική σε μετρήσεις)απο κάποια γυναίκα που καπνίζει και πίνει! Η γιατρός μου μου είπε ότι σε μια γυναίκα υγιή η οποία θα μείνει 10 φορές έγκυος, τα 4 παιδιά θα τα χάσει στην αρχή.... Είναι φύση!! Να έχουμε όλοι μια τέλεια γεμάτη χαρά και δράση εγκυμοσύνη!!!

Γενικά συμφωνώ!

Βέβαια όσοι γράφουν δεν το κάνουν για να ανησυχήσουν, αλλά για να πουν τους δικούς τους φόβους και προς ενημέρωση. Προσωπικά το ίντερνετ και το φόρουμ το χρησιμοποιών για να ενημερώνομαι κι αρνούμαι να τρομοκρατούμαι με περιπτώσεις που δεν πήγανε καλά. Ωστόσο είμαι κι εγώ ανοιχτόμυαλή και με δική μου έρευνα κρίνω τι είναι σοβαρό και τι όχι, σε συνάρτηση πάντα με αυτά που μου λέει ο γιατρός μου και εμπιστεύομαι. Πχ, ο γιατρός μου, μου είπε να κάνω ελεύθερα σεξ, με προσοχή πάντα. Εμάς δεν μας βγαίνει ακόμα, οπότε το έχουμε αφήσει για το πρώτο τρίμηνο. Δεν είναι από τρομοκρατία αυτό, είναι ως επιφύλαξη.

Καλησπερα και καλη βδομαδα σε ολες τις εγκυουλες!!!

Σημερα πηγα να παρω τα πρωτα αποτελεσματα απο τις εξετασεις!δυστυχως δε βγηκαν ολες ουτε καν του θυρεοειδη μου μονο γενικη αιματος ομαδα αιματος HIV !!

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας σε οτι αφορα την ανακοινωση της εγκυμοσυνης!η αληθεια ειναι οτι επειδη η δουλεια μου εχει να κανει με παιδακια και φοβαμαι τις ιωσεις αυτος ειναι ο λογος που σκεφτομαι να το πω!βεβαια αν το πω στα παιδια θα το μαθουν οι γονεις και σιγα σιγα ολο το χωριο οποτε δικοπο μαχαιρι!τελοσπαντων οσο μπορω θα το καθυστερησω!

Σημερα πηγα να παρω τα πρωτα αποτελεσματα απο τις εξετασεις!δυστυχως δε βγηκαν ολες ουτε καν του θυρεοειδη μου μονο γενικη αιματος ομαδα αιματος HIV !!

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας σε οτι αφορα την ανακοινωση της εγκυμοσυνης!η αληθεια ειναι οτι επειδη η δουλεια μου εχει να κανει με παιδακια και φοβαμαι τις ιωσεις αυτος ειναι ο λογος που σκεφτομαι να το πω!βεβαια αν το πω στα παιδια θα το μαθουν οι γονεις και σιγα σιγα ολο το χωριο οποτε δικοπο μαχαιρι!τελοσπαντων οσο μπορω θα το καθυστερησω!

Δεσποινιώ, το πεις δεν το πεις να προσέχεις πολύ! Οι ιώσεις σαρώνουν κι εφόσον έχεις να κάνεις με παιδάκια θέλει πολύ προσοχή. Στο 1ο τρίμηνο που αναπτύσσονται τα όργανα, δεν κάνει να πάρεις αντιβίωση ούτε και να ανεβάσεις πυρετό. Πλένε πολύ συχνά τα χέρια σου κ μην τα βάζεις καθόλου στο στόμα.

Πχ αυτό δεν στο λέω για να σε φοβίσω αλλά για να προσέχεις λίγο περισσότερο εφόσον έχεις να κάνεις με παιδιά.

Γενικά κορίτσια δεν χρειάζεται πανικός, λίγη προσοχή παραπάνω! :)

Δέσποινα, εάν δεν αισθάνεσαι ανετα να το πεις σου έχω εγω μια ιδέα, επειδή είμαι υπεύθυνη σε ένα τμήμα προσκόπων με 20 παιδια έκτης δημοτικού, είπα στα παιδιά ότι κάνω μια θεραπεία κατά την οποία δεν πρέπει να αρρωστήσω! Το μετέφερα και στους γονείς τους και πχ την Κυριακή 2 παιδιά με ενημέρωσαν ότι κατα τη διάρκεια της εβδομάδας είχαν πυρετό και ότι δεν θα έρθουν για να μην είναι κάποια ίωση! Και ένα που ήρθε με ενημέρωσε η μητέρα του ότι πήγαν στον γιατρό και δεν το πολυπλησίασα!! Γενικότερα όταν υπάρχει επικοινωνία όλα πηγαίνουν καλά!!! Μπορείς να δώσεις ένα έντυπο στα παιδιά ενημερωτικό ανάλογα με την ηλικία τους (ή και στους γονείς) για τις ιώσεις! Και πως να προστατευτούμε... Πετάς και κάπου εκεί πως όταν είμαστε άρρωστοι δεν πάμε σε μέρη με πολύ κόσμο!!! Εκμεταλλεύσου το για να ενημερωθούν και άλλοι!!! :) Nα προσέχεις! Φαντάσου χωρίς εγκυμοσύνη και η ίωση μας ρίχνει!! αα!! Και ειδικά αν τα παιδάκια είναι μικρά και έχετε παιχνίδια, πάρτε ένα οινοπνευμα και να τα περνάτε μετά το πέρας των δραστηριοτήτων!! Έτσι γλιτώνουμε την έξαρση των ιώσεων και έχουμε και παιδάκια και εγκυούλες με υγεία!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Διαφημίσεις

Γενικά συμφωνώ!

Βέβαια όσοι γράφουν δεν το κάνουν για να ανησυχήσουν, αλλά για να πουν τους δικούς τους φόβους και προς ενημέρωση. Προσωπικά το ίντερνετ και το φόρουμ το χρησιμοποιών για να ενημερώνομαι κι αρνούμαι να τρομοκρατούμαι με περιπτώσεις που δεν πήγανε καλά. Ωστόσο είμαι κι εγώ ανοιχτόμυαλή και με δική μου έρευνα κρίνω τι είναι σοβαρό και τι όχι, σε συνάρτηση πάντα με αυτά που μου λέει ο γιατρός μου και εμπιστεύομαι. Πχ, ο γιατρός μου, μου είπε να κάνω ελεύθερα σεξ, με προσοχή πάντα. Εμάς δεν μας βγαίνει ακόμα, οπότε το έχουμε αφήσει για το πρώτο τρίμηνο. Δεν είναι από τρομοκρατία αυτό, είναι ως επιφύλαξη.

Μαράκι, η γιατρός μας είπε και εμας ότι δεν υπάρχει θέμα για τις επαφές αν και η γνώμη της είναι να τις αφήσουμε για λίγο πιο μετά απλά να χρησιμοποιούμε πάντα προφυλακτικό. Το σπέρμα λέει έχει την ιδιότητα να δημιουργεί συσπάσεις στη μήτρα... Φαντάζομαι και εμείς για πιο μετά θα το αφήσουμε... Νιώθουμε ακόμα λίγη αμηχανία.... Ντουκ Ντουκ θα χτυπάμε την Κουκίδα??? χαχαχαχαχαχα!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Μαράκι, η γιατρός μας είπε και εμας ότι δεν υπάρχει θέμα για τις επαφές αν και η γνώμη της είναι να τις αφήσουμε για λίγο πιο μετά απλά να χρησιμοποιούμε πάντα προφυλακτικό. Το σπέρμα λέει έχει την ιδιότητα να δημιουργεί συσπάσεις στη μήτρα... Φαντάζομαι και εμείς για πιο μετά θα το αφήσουμε... Νιώθουμε ακόμα λίγη αμηχανία.... Ντουκ Ντουκ θα χτυπάμε την Κουκίδα??? χαχαχαχαχαχα!!!!

Χαχαχα! Κάπως έτσι!!

Για να δούμε αργότερα! Λένε πως οι έγκυες όσο φουσκώνουν, φουντώνουν κι οι ορέξεις κι αρχίζουμε λέει να τους κυνηγάμε τους άντρες μας! :mrgreen:

Είμαι περίεργη να δω αν θα ισχύσει χαχα!

Εσείς κορίτσια οι υπόλοιπες τι κάνετε με αυτό το θέμα??? Ο γιατρός σας τι σας έχει πει?

Αν σου βγήκε ότι έχεις αντισώματα γιατί να να ανησυχείς? Ίσως να είχες περάσει κάτι απλά (όπως είπε ο μπαμπάς σου) και για αυτό να τα έχεις. Εφόσον τα έχεις καλύτερα δεν είναι όμως? όπως και στο τοξόπλασμα πχ? Όταν έχεις αντισώματα σε κάτι πάει να πει πως δεν κινδυνεύεις από αυτό. Σωστά?

το έχω απορία αυτό και θα το διευκρινήσω...πχ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη έκανα επανάληψη μόνο ούρων, γενική και μεγαλοκυτταροιό. Νομίζω οτι μου είχε πει οτι δεν χρειάζεται να προσέχω...αλλά τώρα αυτός μου είπε οτι πρέπει να προσέχω σαλάτες κτλ...θα το ξαναμιλήσω μαζί του.

bA9gp3.png

Χαχαχα! Κάπως έτσι!!

Για να δούμε αργότερα! Λένε πως οι έγκυες όσο φουσκώνουν, φουντώνουν κι οι ορέξεις κι αρχίζουμε λέει να τους κυνηγάμε τους άντρες μας! :mrgreen:

Είμαι περίεργη να δω αν θα ισχύσει χαχα!

Εσείς κορίτσια οι υπόλοιπες τι κάνετε με αυτό το θέμα??? Ο γιατρός σας τι σας έχει πει?

Εγώ δεν ρώτησα τον γιατρό μου τώρα..η προηγούμενη είχε πει όχι στο πρώτο και όχι στο τρίτο τρίμηνο...τώρα βέβαια εξαρτάται και από άλλα πράγματα. Στα θέματα με τα ιατρικά έχω να πώ ...μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι..και επίσης ο κάθε γιατρός είναι διαφορετικός και ακολουθεί και άλλα πράγματα. Εγώ είχα διαβήτη και πρόσεχα πολύ, μια φίλη ήταν πιο χαλαρή..δηλαδή με διαβήτη έτρωγε παστίτσιο...το αποτέλεσμα ήταν (δεν ξέρω αν έφταιγε αυτό) αλλά να τις σπάσουν τα νερά στην 33 εβδομάδα...Και εμείς πάντως στην πρώτη εγκυμοσύνη το είπαμε σε όλους γρήγορα και μάλιστα ετοίμασα και τον γάμο και το μάθαν όλοι αρκετά νωρίς. Μετά την αποβολη πλέον έγινα επιφυλακτική...όχι μόνο με τους άλλους αλλά και με μένα....γιατί είχα αρχίσει να κάνω πλάνα και να σας πώ...10 απριλίου θα γένναγα...όχι οτι δεν το είπα οτι απέβαλα και δεν το έμαθε ο κόσμος..δεν το είχα για κρυφό...απλά είναι κάτι ευχάριστο και ο κόσμος αρχίζει τα πλάνα και τις ερωτήσεις...και εγώ ψυχολογικά δεν μπόρω να σκεφτώ ακόμα μακριά...εδώ η πεθερά μου που ξέρει κιόλας όταν τους είπαμε οτι είμει έγκυος μας ρώτησα πιο δωμάτιο θα ετοιμάσουμε για το μωρό....ο κόσμος δεν νοιώθει απαραίτητα....

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

Μαρακι πολύ καλη η ιδέα σου!

Όσο για το θεμα των επαφών ελπίζω να μην ισχύει το όσο φουσκωνουμε τόσο τους κυνηγάμε γιατί ηδη η δίκη μου όρεξη έχει αυξηθει,!!! Που θα φτασει δηλαδή???( λέτε να φταίει που είμαστε ζευγαρι μονο 7 μηνες?)

Αυτό το Ντουκ Ντουκ με αγχωσε μάλλον γιατί το συνδυασα με το σεξ σε προχωρημένη εγκυμοσύνη!

Πάντως πέρα απο τα αστεία νομιζω πως το παν είναι η προσοχή,τους πολυελαιους θα τους αφήσουμε για του χρονου.απο την αρχή γιατρός είπε ελεύθερα αλλά με διακεκομμένη συνουσία γιατί το σπέρμα προκαλει συσπάσεις!!

Όσο για το θεμα των επαφών ελπίζω να μην ισχύει το όσο φουσκωνουμε τόσο τους κυνηγάμε γιατί ηδη η δίκη μου όρεξη έχει αυξηθει,!!! Που θα φτασει δηλαδή???( λέτε να φταίει που είμαστε ζευγαρι μονο 7 μηνες?)

Αυτό το Ντουκ Ντουκ με αγχωσε μάλλον γιατί το συνδυασα με το σεξ σε προχωρημένη εγκυμοσύνη!

Πάντως πέρα απο τα αστεία νομιζω πως το παν είναι η προσοχή,τους πολυελαιους θα τους αφήσουμε για του χρονου.απο την αρχή γιατρός είπε ελεύθερα αλλά με διακεκομμένη συνουσία γιατί το σπέρμα προκαλει συσπάσεις!!

7 μήνες...πώς τα κατάφερες ρε κοπελιά...εμείς στα 5 χρόνια τον πείσαμε να προσπαθήσουμε για παιδί...βέβαια κάλλιο αργά παρά ποτέ...

bA9gp3.png

7 μήνες...πώς τα κατάφερες ρε κοπελιά...εμείς στα 5 χρόνια τον πείσαμε να προσπαθήσουμε για παιδί...βέβαια κάλλιο αργά παρά ποτέ...

Εννοειται καλλιο αργα παρα ποτε ( αλλωστε εγω υπηρξα σε σχεση 13 χρονια και ουτε καν προσπαθεια δεν εγινε ποτε)!!!

7 μήνες μόνο??? Μωρέ μπράβο σας!! ε λογικό τότε να είναι η ερωτική διάθεση στα φουλ! Πως και το αποφασίσατε τόσο γρήγορα??

zadige ο δικός μου πάλι περίμενε εμένα να το πάρω απόφαση! :rolleyes:

Εννοειται καλλιο αργα παρα ποτε ( αλλωστε εγω υπηρξα σε σχεση 13 χρονια και ουτε καν προσπαθεια δεν εγινε ποτε)!!!

Νομίζω έπιασες τα άκρα...13 χρόνια είναι μια ζωή! Άρα μετά τι; προφανώς ξέρεις πιο γρήγορα τι θέλεις και προχωράς. Με το καλό κοπέλα μου. Η αλήθεια είναι οτι το σεξ τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση περιορίστηκε πολύ μετά τον εγκυμοσύνη για να μην πω μετά την γέννα....επίσης να πω οτι στην περίπτωση του φυσιολογικού τοκετού (δεν ξέρω για καισαρική) το μετά την γέννα...όχι μόνο άργησε αλλά και ήταν και αρκετά επώδυνο για καιρό...οπότε να ευχαριστηθείτε το δεύτερο τρίμηνο που είναι πιο ακίνδυνο...

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

7 μήνες μόνο??? Μωρέ μπράβο σας!! ε λογικό τότε να είναι η ερωτική διάθεση στα φουλ! Πως και το αποφασίσατε τόσο γρήγορα??

zadige ο δικός μου πάλι περίμενε εμένα να το πάρω απόφαση! :rolleyes:

Εγώ ήμουν έτοιμη από τα 27 αλλά μου ήρθε στα 33 γιατί τότε τον έπεισα...επίσης δεν είχαμε παντρευτεί ακόμα αλλά είχε έρθει να συζήσουμε ....επίσης κάποια φάση στις αρχές είχαμε ατύχημα (έσπασε ) και ήμουν στις μέρες μου. Τότε είχα πάρει το χάπι γιατί δεν γνωριζόμασταν παρά λίγους μήνες...τώρα που ξέρω πόσο γόνιμοι είμαστε το έχω πολύ δεδομένο οτι παίζει να είχα συλλάβει..και τις 3 φορές το πιάσαμε αμέσως...

bA9gp3.png

Η αληθεια ειναι πως μειναμε πολυ γρηγορα μαζι και ξεραμε ακριβως και οι δυο οτι θελουμε οικογενεια!κι αν εχεις περασει και μια ζωη σχεδον μεσα στη μιζερια και τα ιδια και τα ιδια τοτε ολα ολεον ερχονται πιο γρηγορα!

Κοριτσια με το καλο να κρατησουμε ολες γερα τα μωρακιθα μας στην αγκαλια μας γιατι αυτα δινουν αξια στη ζωη,καποιες οου εχετε ηδη παιδακια το ξερετε αυτο καλυτερα απο εμενα!!

Η αληθεια ειναι πως μειναμε πολυ γρηγορα μαζι και ξεραμε ακριβως και οι δυο οτι θελουμε οικογενεια!κι αν εχεις περασει και μια ζωη σχεδον μεσα στη μιζερια και τα ιδια και τα ιδια τοτε ολα ολεον ερχονται πιο γρηγορα!

Κοριτσια με το καλο να κρατησουμε ολες γερα τα μωρακιθα μας στην αγκαλια μας γιατι αυτα δινουν αξια στη ζωη,καποιες οου εχετε ηδη παιδακια το ξερετε αυτο καλυτερα απο εμενα!!

Αυτό που λες είναι και το πιο σημαντικό, γιατί το παιδί κλονίζει την σχέση και την βάζει σε άλλα επίπεδα...είναι πολύ σημαντικό να θέλουν και δύο τα ίδια πράγματα και να τα κάνουν συνειδητά! Και επίσης όταν διαλέγεις σύντροφο διαλέγεις πατέρα για το παιδί σου...πολύ σημαντικο αυτό...

bA9gp3.png

Αυτό που λες είναι και το πιο σημαντικό, γιατί το παιδί κλονίζει την σχέση και την βάζει σε άλλα επίπεδα...είναι πολύ σημαντικό να θέλουν και δύο τα ίδια πράγματα και να τα κάνουν συνειδητά! Και επίσης όταν διαλέγεις σύντροφο διαλέγεις πατέρα για το παιδί σου...πολύ σημαντικο αυτό...

Ποσο σωστο ειναι αυτο κοριτσι μου!ειμαι παιδι χωρισμενων γονιων και παντα ελεγα ακριβως αυτο....ο σωστος συντροφος ειναι αυτος που θα ηθελες για πατερα των παιδιων σου!νομιζω οι γυναικες παντα το σκεφτομαστε αυτο!!!

Αχ κορίτσια το πιο σωστό είναι αυτό που λέτε... Αγαπώ για πολλούς λόγους τον άντρα μου αλλά πάντα τον αγαπούσα περισσότερο όταν σκεφτόμουν πόσο καλός μπαμπάς θα γίνει. Και βάση το πως φέρεται από τότε που μάθαμε για την εγκυμοσύνη, τον αγαπώ ακόμα πιο πολύ!!

Καλημέρα κορίτσια!Ελπίζω όλες να είστε καλά!Εγώ το πρωί ήμουν σε οικοδομή με πολλή σκόνη και άσχημη μυρωδιά και ξαφνικά σκοτείνιασαν όλα! Ευτυχώς συνήλθα γρήγορα. Ανυπομονώ για τη Β επιπέδου!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Καλημέρα κορίτσια!Ελπίζω όλες να είστε καλά!Εγώ το πρωί ήμουν σε οικοδομή με πολλή σκόνη και άσχημη μυρωδιά και ξαφνικά σκοτείνιασαν όλα! Ευτυχώς συνήλθα γρήγορα. Ανυπομονώ για τη Β επιπέδου!

Ωχ!!! Τάβλα κάτω δηλαδή ή το πρόλαβες??? Ευτυχώς που συνήλθες γρήγορα!

Πότε έχεις τη β επιπέδου?

Ωχ!!! Τάβλα κάτω δηλαδή ή το πρόλαβες??? Ευτυχώς που συνήλθες γρήγορα!

Πότε έχεις τη β επιπέδου?

Ευτυχώς βγήκα λίγο έξω και κάθισα και δε σωριάστηκα. 29/2 έχω την Β!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Ευτυχώς βγήκα λίγο έξω και κάθισα και δε σωριάστηκα. 29/2 έχω την Β!

Κάπου εκεί είχα εγώ την β στον γιό μου, άρα περιμένεις τέλη ιούνη αρχές ιούλη; Πολύ καλή εποχή για γέννα! με το καλό! Εμείς είχαμε πάει και Σεπτέμβρη διακοπές στην Νάξο!

bA9gp3.png

Με το καλό fot! Zarige Πως εισαι?Εγώ αύριο εχω το ραντεβού γ υπερηχο.Από συμπτώματα στήθος.πιο πολύ το δεξί.αναγούλα κούραση κ απεαπεχθεια σε φαγητά μόνο π τα σκεφτομαι. Για μυρωδιές μη το συζητάτε.κατευθείαν αναγούλα...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...