Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα! Σμε γύρισα αργά στη δουλειά! Κουράστηκα τόσο πολύ!!εντωμεταξύ καπνίζουν παρά πολύ κ σήμερα μου ήρθε αναγούλα από τη μυρωδιά! Δεν εχω ανακοινώσει κτ αλλά ίσως τύχουν καταλαβαει.Θέλω να κάνω κ την Αυχενική διαφάνεια κ μετα! Σχετικά με την Αυχενική που έχω δει φωτο,πίσω στο σβερκακι του μωρού δεν πρέπει να κάνει καμπύλη??ισχύει?όσες έκαναν ασ μου πούνε...Στον υπερηχο π εχω κάνει φαίνεται ένα μικρό κενό...Ν ανησυχώ?:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα, στην αυχενικη μετρας το παχος του αυχενα, οχι το αν κανει καμπυλη. Επισης κοιτας το ρινικο οστο, περιμετρο κοιλιας και πολλα αλλα... Δεν θυμαμαι να σου πω τιμες. Νομιζω ηταν 2.9, η τιμη τις αυχενικης. Οι πιθανοτητες για down 1:11000 και για αλλες τρισωμιες 1:13000.

Καλα αποτελεσματα!!

Κορίτσια καλησπέρα! Σμε γύρισα αργά στη δουλειά! Κουράστηκα τόσο πολύ!!εντωμεταξύ καπνίζουν παρά πολύ κ σήμερα μου ήρθε αναγούλα από τη μυρωδιά! Δεν εχω ανακοινώσει κτ αλλά ίσως τύχουν καταλαβαει.Θέλω να κάνω κ την Αυχενική διαφάνεια κ μετα! Σχετικά με την Αυχενική που έχω δει φωτο,πίσω στο σβερκακι του μωρού δεν πρέπει να κάνει καμπύλη??ισχύει?όσες έκαναν ασ μου πούνε...Στον υπερηχο π εχω κάνει φαίνεται ένα μικρό κενό...Ν ανησυχώ?:confused:

να μην ανησυχείς!παίρνουν μετρήσεις από κάποιο σημείο. Ξέρουν εκείνοι γι αυτό είναι πιστοποιημένοι. Γενικώς βλέπουν πάρα πολλά πράγματα. Πότε είναι η αυχενική σου; Αν ανακοινώσεις την εγκυμοσύνη θα σταματήσουν να καπνίζουν; Αν ναι τότε σκέψου το. Εγώ είχα γενικά θέμα με τον καπνό αλλά από τότε που έμεινα έγκυος με πιάνει δύσπνοια οπότε όσο μπορώ αποφεύγω τα μέρη που έχουν πολύ καπνό.

3CnWp2.png

S28jp3.png

να μην ανησυχείς!παίρνουν μετρήσεις από κάποιο σημείο. Ξέρουν εκείνοι γι αυτό είναι πιστοποιημένοι. Γενικώς βλέπουν πάρα πολλά πράγματα. Πότε είναι η αυχενική σου; Αν ανακοινώσεις την εγκυμοσύνη θα σταματήσουν να καπνίζουν; Αν ναι τότε σκέψου το. Εγώ είχα γενικά θέμα με τον καπνό αλλά από τότε που έμεινα έγκυος με πιάνει δύσπνοια οπότε όσο μπορώ αποφεύγω τα μέρη που έχουν πολύ καπνό.

Κοριτσάκι μου τον άλλον μήνα θα παω αν όλα πάνε καλά.απλά έβλεπα κτ φωτο από αυχενικής κ έδειχναν το κενό κάτω από τον αυχένα...Στη δουλειά θα το ανακοινώσω μετά την Αυχενική να'μαι σγρ

Κοριτσάκι μου τον άλλον μήνα θα παω αν όλα πάνε καλά.απλά έβλεπα κτ φωτο από αυχενικής κ έδειχναν το κενό κάτω από τον αυχένα...Στη δουλειά θα το ανακοινώσω μετά την Αυχενική να'μαι σγρ

αν θυμάμαι καλά πήρε μετρήσεις από 2 σημεία αλλά για κενό δεν θυμάμαι κάτι. καλά κι εγώ μετά την αυχενική το ανακοίνωσα γενικώς, πριν το ήξεραν κάποιοι πολύ κοντινοί. Βέβαια τώρα λέω δεν έπρεπε να πω τίποτα μέχρι να φανεί γιατί το έχουν μάθει οι πάντες λόγω κλειστής κοινωνίας.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

αν θυμάμαι καλά πήρε μετρήσεις από 2 σημεία αλλά για κενό δεν θυμάμαι κάτι. καλά κι εγώ μετά την αυχενική το ανακοίνωσα γενικώς, πριν το ήξεραν κάποιοι πολύ κοντινοί. Βέβαια τώρα λέω δεν έπρεπε να πω τίποτα μέχρι να φανεί γιατί το έχουν μάθει οι πάντες λόγω κλειστής κοινωνίας.

Κατάλαβα! Κι εγω ζω σε κλειστή κοινωνία κ δεν μ'αρέσει που ξέρουν τα πάντα από αλλού...τπτ δεν μπορώ να κάνω σε αυτό...με έχει κουράσει...τη Τετάρτη θα παω για έναν υπερηχο ακόμη κ μετα θαχω την αυχενικη αν ολα είναι οκ...

Καλημέρα κοριτσάκια! Πως είστε σήμερα??marakiz περνάνε οι μεεερες! Τι κάνετε?

Καλημέρα σε όοοολες τις φουσκωμένες κοιλίτσες!!!

Κοριτσάρα μου ναι περάσανε οι μέρες!! Δυο μερούλες ακόμα για το πολυπόθητο ραντεβού!!! :):):):):):):)

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Καλημέρα σε όοοολες τις φουσκωμένες κοιλίτσες!!!

Κοριτσάρα μου ναι περάσανε οι μέρες!! Δυο μερούλες ακόμα για το πολυπόθητο ραντεβού!!! :):):):):):):)

Ναι γλυκουλα! !!Εγώ βέβαια θα ξεμπέρδεψα πιο νωρίς από σένα αλλά θα σ γράψω αμέσως πως πήγε!Πως αισθάνεσαι? Εγώ λίγες ναγουλες λόγω μυρωδιων πιο πολύ κ στήθος πόνος Όχι φοβερός...Εσύ?Σήμερα πήγα κ πρωί πρωί γ εξετάσεις αίματος κ Γενική ούρων..

Ναι γλυκουλα! !!Εγώ βέβαια θα ξεμπέρδεψα πιο νωρίς από σένα αλλά θα σ γράψω αμέσως πως πήγε!Πως αισθάνεσαι? Εγώ λίγες ναγουλες λόγω μυρωδιων πιο πολύ κ στήθος πόνος Όχι φοβερός...Εσύ?Σήμερα πήγα κ πρωί πρωί γ εξετάσεις αίματος κ Γενική ούρων..

Εννοείται και θα μας ενημερώσεις καπάκι! Εγώ καλά είμαι! Στήθος σταθερά πρησμένο κι όσο για τις αναγούλες, αυτή η αηδία στο στόμα έχει γίνει πλέον καθημερινότητα, κοντεύω να τη συνηθίσω! :mrgreen:

Τι να κάνουμε, υπομονή! Άλλα κορίτσια βγάζουν τα άντερα τους!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια όμορφα!!! Εφτιαξε λίγο ο καιρός!!! Χθες χάλια η βροχή!!!! Εγώ απολαμβάνω τις μέρες που δεν έχω ακόμα εμετους!! Τι τύχη να μην αποκτήσω!!!! Μια φίλη μου από την έκτη εβδομάδα έως και τώρα που είναι 10η έχει τρελές αναγούλες και είναι χάλια!!! Εγώ λίγη ζαλάδα όταν σηκώνομαι έχω και τρομερό θέμα με τη δυσκοιλιότητα!! Με πιανουν το βράδυ πόνοι και δεν ξέρω αν είναι μητρικοί ή του εντέρου!!! Σήμερα κλείνω την 7η εβδομάδα από την περίοδο αλλά λόγω μεγάλου κύκλου το υπολογίζουμε 6η εβδομάδα!!!!! Την Παρασκευή θα ακούσουμε λογικά καρδούλα και απο εβδομάδα θα πάω και εγω για τις εξετάσεις!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

δεσποινα ολα καλα με την εξεταση. Ολα καλα τα ειδε ο γιατρος, απλα μου φανηκε λιγο μεγαλο το παιδι... Το βαρος του το βρηκανε γυρω στα 750-780 γραμμαρια. Λιγο μεγαλουτσικο μου κανει...

marakinloveμια χαρα. Αντε καλη συνεχεια και απο δω και περα ηρεμια!!!!

750 για 22 εβδομάδων είναι πολύ νομίζω...εσύ δεν είσαι και με τα πολλά κιλά; μήπως να έκανες μια καμπύλη νωρίτερα;

bA9gp3.png

Δεν μου αφησε κανενα υπονοουμενο απλα εγω σκεφτομαι μην τυχον και εχω κανενα ζαχαρο. Αν και δεν τρωω γλυκα, τα εχω αντικαταστησει με σπιτικα διαιτης. Θα δουμε θα κανω την καμπυλη και βλεπουμε, μεχρι τωρα το ζαχαρο ηταν φυσιολογικο και χαμηλο.

Τα αποτελεσματα της αυχενικης τα παιρνεις την επομενη μερα αν κανεις και papp-a. Εμενα κατα τη διαρκεια της αυχενικης μου ειπε οτι ολα φαινονται καλα. Τα επισημα αποτελεσματα τα πηρα την επομενη μερα....

καλό είναι να μην τρως καθόλου γλυκά στην εγκυμοσύνη. Σου μιλάω ως παθούσα. Το ζάχαρο μου και εμένα ήταν ΟΚ το πρωινό..η καμπύλη έδειξε...και έκανα και κάθε μήνα γλυκοζυλιωμένη που επίσης ήταν καλή. Η καμπύλη όμως δράμα... Το ζάχαρο το πρωινό πρέπει να είναι στην κύηση κάτω από 92. Αυτό το λέω γιατί και το 100 θεωρητικά είναι φυσιολογικό αλλά για εγκυμοσύνη είναι πολύ!

bA9gp3.png

Καλημερα κοριτσια και καλο σαββατοκυριακο!!!!

Τι ομορφα πραγματα διαβασα πρωι πρωι!!!μπραβο σας!!!!

Να σας ρωτησω και κατι αλλο?εσεις ποτε ανακοινωσατε την εγκυμοσυνη σας?

Εγω μετα το θετικο τεστ το ειπα στον αντρα μου φυσικα και στην οικογενεια μου!τωρα που ακουσαμε καρδουλα το ανακοινωσαμε στην μαμα αι τα αδερφια του μελλοντα μπαμπακα!απο εκει και περα δεν το εχουμε πει πουθενα!βεβαια ειμαστε διχασμενοι,τη μια στιγμη λεμε να το φωναξουμε να το ακουσει ολο το χωριο και την αλλη βρε μηπως ειναι ακομα νωρις?

Δέσποινα είναι νωρίς ακόμα για ανακοινώσεις...εγώ είχα μια πρόσφατη αποβολή και τώρα αν δεν πάει η αυχενική δεν το λέω ούτε σε ευρύτερη οικογένεια.. Στην δουλειά δε...θα το πώ όταν φανεί...ούτε καν μετά την αυχενική.

bA9gp3.png

Σας ευχαριστώ όλες πολύ για τις ευχές σας!!!!! Πλέον αρχίζω να το απολαμβάνω!!! και αν ακούσω και την παρασκευή την καρδούλα, τότε θα ηρεμήσω και άλλο!!! χαχαχαχα!! Εσείς πως είσαστε κορίτσια??

μαράκι είναι περίεργο που σου είπε η γιατρός να πηγαίνεις κάθε βδομάδα για υπέρηχο...δεν συνηθίζεται...μήπως θέλει την επίσκεψη; ή ήταν κάτι που ανησύχησε; είναι υπερβολή να σε βλέπει κάθε εβδομάδα.

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

Η αληθεια ειναι πως επειδη η δουλεια μου εχει να κανει με παιδια πιστευω πως πρεπει να τους το ανακοινωσω για να λιγοστεψω τις πιθανοτητες επαφης με ιωσεις κλπ.

Οσο για τους φιλους σας καλα κανανε και σε αγνοησαν και ετσι θα εχετε την ευκαιρια να πετασετε υπεροχα ολοι μαζι τη βραδια σας!!!

Νομίζω οτι ειναι πολύ νωρίς να το ανακοινώσεις. Επίσης με 19 Δεκέμβρη πητ είσαι 7+ κάτι το αν σε έβγαλε πιο μικρή κύηση τότε η σύλληψη έγινε αργότερα. Είχε μεγάλη διαφορά ο υπέρηχος από τον ΤΗΠ σου;

bA9gp3.png

μαράκι είναι περίεργο που σου είπε η γιατρός να πηγαίνεις κάθε βδομάδα για υπέρηχο...δεν συνηθίζεται...μήπως θέλει την επίσκεψη; ή ήταν κάτι που ανησύχησε; είναι υπερβολή να σε βλέπει κάθε εβδομάδα.

Έχω την εντύπωση πως της το είπε γιατί είναι υπερβολικά αγχωμένη και μιας και μένει πολύ κοντά βολεύει να πετάγεται. Βέβαια αν της παίρνει χρήματα σε κάθε επίσκεψη είναι περίεργο... Πάντως εγώ δεν είμαι και τόσο υπέρ για τόσους συχνούς υπερήχους, δεν νομίζω ότι κάνουν και πολύ καλό. Στο εξωτερικό δηλαδή κάνουν σε όλη την κύηση 3, εφόσον δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος..

Έχω την εντύπωση πως της το είπε γιατί είναι υπερβολικά αγχωμένη και μιας και μένει πολύ κοντά βολεύει να πετάγεται. Βέβαια αν της παίρνει χρήματα σε κάθε επίσκεψη είναι περίεργο... Πάντως εγώ δεν είμαι και τόσο υπέρ για τόσους συχνούς υπερήχους, δεν νομίζω ότι κάνουν και πολύ καλό. Στο εξωτερικό δηλαδή κάνουν σε όλη την κύηση 3, εφόσον δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος..

Η ξαδέρφη μου στην αγγλία έκανε 2 μόνο..προς το τέλος της μετρούσαν απλά περίμετρο κοιλιάς...και εγώ βέβαια στην πρώτη δεν έκανα ντόπλερ...και από υπέρηχους το μήνα που είχα αυχενική και β δεν είχα πάει καθόλου στη δική μου γιατρό...εξαρτάται βεβαια και την κύηση...μετά με τον διαβήτη έπρεπε να κάνω μετρήσεις να βλέπω το βάρος του μωρου πως πάει..γιατί όπως μου είπε η γιατρός ο διαβήτης φαίνεται στο μωρό....κοιτάνε αναλογία κεφαλιού κοιλιάς!

bA9gp3.png

Η ξαδέρφη μου στην αγγλία έκανε 2 μόνο..προς το τέλος της μετρούσαν απλά περίμετρο κοιλιάς...και εγώ βέβαια στην πρώτη δεν έκανα ντόπλερ...και από υπέρηχους το μήνα που είχα αυχενική και β δεν είχα πάει καθόλου στη δική μου γιατρό...εξαρτάται βεβαια και την κύηση...μετά με τον διαβήτη έπρεπε να κάνω μετρήσεις να βλέπω το βάρος του μωρου πως πάει..γιατί όπως μου είπε η γιατρός ο διαβήτης φαίνεται στο μωρό....κοιτάνε αναλογία κεφαλιού κοιλιάς!

Ε, βέβαια αν χρειάζεται θα κάνεις παραπάνω! Αν δεν χρειάζεται όμως νομίζω πως είναι περιττοί. Τώρα εξαρτάται πως νιώθει η κάθε κοπέλα και να εμπιστεύεται το γιατρό της! Εσύ έκλεισες επόμενο ραντεβού τελικά?

Ε, βέβαια αν χρειάζεται θα κάνεις παραπάνω! Αν δεν χρειάζεται όμως νομίζω πως είναι περιττοί. Τώρα εξαρτάται πως νιώθει η κάθε κοπέλα και να εμπιστεύεται το γιατρό της! Εσύ έκλεισες επόμενο ραντεβού τελικά?

όχι ακόμα, σήμερα περιμένω και την καλλιέργεια και θα πάρω να κλείσω...λογικά θα μου κλείσει από εβδομάδα. Φαντάζομαι Δευτέρα ίσως. αυτός βλέπει δευτέρα ή τετάρτη...λογικά θα είναι κλεισμένος για αυτή την τετάρτη ήδη. από εξετάσεις μου βγήκε και αντισώματα στον απλό έρπη..όχι τον 2, τον 1. Ο μπαμπάς μου λέει οτι δεν είναι ανησυχητικό γιατί είναι τα IGG δηλαδή κάτι που πέρασα παλιά...νομίζω σην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα κάνει για το έναν αλλά μόνο για τον 2 που είναι των γεννητικών...άντε να δούμε και τι θα δείξει η καλλιέργεια.

bA9gp3.png

όχι ακόμα, σήμερα περιμένω και την καλλιέργεια και θα πάρω να κλείσω...λογικά θα μου κλείσει από εβδομάδα. Φαντάζομαι Δευτέρα ίσως. αυτός βλέπει δευτέρα ή τετάρτη...λογικά θα είναι κλεισμένος για αυτή την τετάρτη ήδη. από εξετάσεις μου βγήκε και αντισώματα στον απλό έρπη..όχι τον 2, τον 1. Ο μπαμπάς μου λέει οτι δεν είναι ανησυχητικό γιατί είναι τα IGG δηλαδή κάτι που πέρασα παλιά...νομίζω σην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα κάνει για το έναν αλλά μόνο για τον 2 που είναι των γεννητικών...άντε να δούμε και τι θα δείξει η καλλιέργεια.

Αν σου βγήκε ότι έχεις αντισώματα γιατί να να ανησυχείς? Ίσως να είχες περάσει κάτι απλά (όπως είπε ο μπαμπάς σου) και για αυτό να τα έχεις. Εφόσον τα έχεις καλύτερα δεν είναι όμως? όπως και στο τοξόπλασμα πχ? Όταν έχεις αντισώματα σε κάτι πάει να πει πως δεν κινδυνεύεις από αυτό. Σωστά?

Εννοείται και θα μας ενημερώσεις καπάκι! Εγώ καλά είμαι! Στήθος σταθερά πρησμένο κι όσο για τις αναγούλες, αυτή η αηδία στο στόμα έχει γίνει πλέον καθημερινότητα, κοντεύω να τη συνηθίσω! :mrgreen:

Τι να κάνουμε, υπομονή! Άλλα κορίτσια βγάζουν τα άντερα

Έχεις δίκιο!!και μακάρι να μαστε καλά !εχω αγωνια αν αναπτύσσεται σωστά κ Φυσικά πλ οι χτύποι...να δουμε. .

[

Έχεις δίκιο!!και μακάρι να μαστε καλά !εχω αγωνια αν αναπτύσσεται σωστά κ Φυσικά πλ οι χτύποι...να δουμε. .

Σου χουν μείνει οι χτύποι από την προηγ.φορά ε?? Γλυκούλα μου! Αφού ήταν πολύ δυνατή η καρδούλα τώρα, μην ανησυχείς!!! ;):)

Σου χουν μείνει οι χτύποι από την προηγ.φορά ε?? Γλυκούλα μου! Αφού ήταν πολύ δυνατή η καρδούλα τώρα, μην ανησυχείς!!! ;):)

Ήταν 130!Ενώ τώρα που θα πάμε σύμφωνα.με αυτά.Που διάβασα πρέπει ναμφτασει στους 175...Εσύ εχεις ιδέα πόσο.πρέπει να είναι τώρα π θα πάμε κ πόσα χιλιοστά περίπου?

Θα μου παίρνει μόνο 30 ευρώ το μήνα όσες φορές και αν πηγαίνω!! Μου το είπε γιατί είχα αρκετές απορίες και τις έλεγα για όσα ακούω και μου είπε ότι αν δεν αισθάνεσαι καλά και είσαι αβέβαιη για το μωρό προτιμώ να έρχεσαι να ακούς την καρδούλα του και να είσαι ήρεμη παρά να διαβάζεις διάφορά και να αγχώνεσαι! Εμείς με τον άντρα μου το έχουμε πει στην οικογένεια και όλοι είναι τρελαμένοι!! Και σε φίλους μας αγαπημένους!! Τώρα αν κάτι άσχημο συμβεί, όλοι αυτοί οι άνθρωποι θα είναι κοντα μας να μας στηρίξουν... Οι γιατρός δεν είδε κάτι ανησυχιτικο καθώς είναι ακόμα νωρίς αλλά μου είπε ότι είμαστε υγιέστατοι και νεότατοι και ότι εάν κάτι δεν ξεκίνησε λάθος, θα πάνε όλα τελεια!!!! Της είπα ότι στόχος μου είναι φυσικά να γεννησω σε νοσοκομείο καθώς τα εμπιστεύομαι λίγο περισσότερο αλλά και για οικονομικούς λόγους και αν και η ίδια συνεργάζεται μόνο με κλινικές με υποστήριξε πολύ!! Γενικότερα επιλέγω να είμαι ανοιχτόμυαλη, zadige νομίζω ότι αγχώνεσαι υπερβολικά για πολλά!! Σίγουρα τα βιώματα μας μας επηρεάζουν απλά απόλαυσέ το!! Έχεις και τον μικρούλη σου!! Είναι μια τέλεια περίοδος για εσένα!!

Και γενικότερα να πω στα κορίτσια ότι σίγουρα όλες εδώ γράφουμε τις εμπειρίες μας αλλά να μην μας αγχώνουν οι εμπειρίες και οι μετρήσεις των άλλων!! Εγώ για παράδειγμα που δεν έχω καπνίσει, πιει καφέ ή ποτό ποτέ, θα έχω διαφορετική εγκυμοσύνη (οχι απαραιτητα καλύτερη, αλλά διαφορετική σε μετρήσεις)απο κάποια γυναίκα που καπνίζει και πίνει! Η γιατρός μου μου είπε ότι σε μια γυναίκα υγιή η οποία θα μείνει 10 φορές έγκυος, τα 4 παιδιά θα τα χάσει στην αρχή.... Είναι φύση!! Να έχουμε όλοι μια τέλεια γεμάτη χαρά και δράση εγκυμοσύνη!!!

Εγώ παρακαλάω όλα να είναι καλά!! Έχω μπροστά μου κατασκήνωση αλλά και εκπαιδεύσεις που πάω με τους Προσκόπους και εννοείται ότι θα ήταν τελειο να τα βιώσω αν και σε πιο χαμηλούς ρυθμούς με την εγκυμοσύνη μου!!!

Συγγνώμη για το τόσο μεγάλο ποστ, απλά πρέπει να κατανοούμε ότι όλοι μας εδώ πρέπει να εμψυχώνουμε και όχι να φοβίζουμε αθελά μας βέβαια!!!

Όλα θα πάνε τέλεια, και αν δεν πάνε έχουμε τους ανθρώπους μας που θα είναι στο πλευρό μας!!! Καλή συνέχεια από εμένα!!!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...