Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

41 γουαουυυ! Οπότε για το διαβήτη είσαι οκ προς το παρόν με αυτά τα αποτελέσματα??

και την προηγούμενη την είχα ξεκινήσει με 39 περίπου...οπότε σίδηρα δεν έπαιρνα πολλά...αλλά γενικά από την αποβολή και μετά παίρνω φυλλικό δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο επίσης τρώω πολύ κρέας

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ πιο πολύ αγχώνομαι με τους άλλους που γράφουν για την κυστική παρόλο που στην πρώτη εγκυμοσύνη είχε κάνει ο σύζηγος για το 85 όμως νομίζω των μεταλλάξεων... πάντα υπάρχει άγχος με τις εξετάσεις...ειδικά με έιτζ και υπατίτιδες...και εγώ τα ξανάκανα ενώ περάσαν μολις 3 χρόνια και πάλι φρικαρισμένη περίμενα...

Σκεφτομαι να κανω για το 90 τοις εκατο των μεταλλαξεων!για ειτζ πχ ειχαβκανει λογω δουλειας σε τουριστικο κλαδο αλλα τις εκανα ξανα σημερα!

Απο συμπτωματα πως πατε?εγω περα απο λιγα πονακια στη μεση και το στηθος δεν εχω τιποτα αλλο ακομα( ευτυχως)

Δέσποινα κάτι δεν μετράς καλά...Αν η σύλληψη έγινε χριστούγεννα (25 όπως εμένα) τότε είσαι 9+1 και όχι 7+6... Εκτός αν με το χριστούγεννα εννοείς γενικά την εορταστική περίοδο. Με το ζάχαρο είμαι ΟΚ αλλά πάντα ήμουν....η καμπύλη με είχε δείξει...και δυστυχώς λόγω ιστορικού μου είπε οτι θα μου κάνει καμπύλη τώρα...έχω φρίξει...το πρωινό ζάχαρο μου είπε πρέπει να είναι κάτω από 92 και γλυκοζυλιωμένη μου είναι αρκετά καλή.

Κατι μαλλον δε μετραω καλα εεε???θα το ξαναψαξω! Συμφωνα με τον υπερηχο ειμαι ακριβως 7 εβδομαδων σημερα! Μεχρι την τριτη που θα παρω αποτελεσματα προσπαθω να μεινω ηρεμη! Εγω εχω θεμα με το θυρεοειδη και πρεπει να τον παρακολουθω συνεχεια!!!!

Καλη εγκυμοσυνη να εχουμε ολες!!!

και την προηγούμενη την είχα ξεκινήσει με 39 περίπου...οπότε σίδηρα δεν έπαιρνα πολλά...αλλά γενικά από την αποβολή και μετά παίρνω φυλλικό δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο επίσης τρώω πολύ κρέας

Φυλλικό είναι καλό να παίρνεις και πρωτού μείνεις έγκυος, μπορεί να παίζει ρόλο γιατί είναι η ουσία που κρατάει το σίδηρο στον οργανισμό.

zadige ελπίζω να μην σε έχω αγχώσει εγώ με την κυστική κι αν ναι με συγχωρείς.. Η πρόθεση μου δεν είναι να αγχώσω κανέναν, αλλά όσο μπορώ να ενημερώνω ότι είναι κάτι σοβαρό κι όχι μια απλά προαιρετική εξέταση που δεν μας αφορά. Εσύ ειδικά εφόσον έχει κάνει ο σύζυγος για το 85% πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς!

Δεσποινάκι εννοείς μάλλον την περίοδο των Χριστουγέννων αλλιώς η zadige έχει δίκαιο και κάτι δεν μετράς καλά! Για τις εξετάσεις γενικά δεν αγχώνομαι, χρόνια τώρα κάνω μια αρκετά υγιεινή ζωή, κάνω τις εξετάσεις που πρέπει προληπτικά και γενικά θέλω να πω πως ότι περνάει από το χέρι μου για να είμαι ένας γερός οργανισμός το κάνω. Το μόνο που μπορώ να κάνω επιπλέον είναι να είμαι τυπική με τις ανάγκες της εγκυμοσύνης και να έχω καλή διάθεση και αισιοδοξία. Το άγχος δεν βοηθά πουθενά. Ούτε για την κυστική να αγχώνεσαι, να περιμένεις με αισιοδοξία τα αποτελέσματα και να χαίρεσαι που θα έχεις κάνει την εξέταση και θα είσαι ξέγνοιαστη από αυτό.

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Δεσποινιώ, πότε ήταν η τελευταία μέρα που είχες περίοδο? Έίναι σταθερή η περίοδος σου?

Από συμπτώματα εγώ έχω πρησμένο στήθος, πονάκια περιόδου που έρχονται και φεύγουν (βασικά τώρα ή δεν έχω τελευταία ή τα έχω συνηθίσει που δεν μου κάνουν αίσθηση) κι έχω κι αναγούλες, μια συνεχής αηδία στο στόμα που ευτυχώς όμως δεν καταλήγει σε εμετό.

Διαφημίσεις

Δεσποινιώ, πότε ήταν η τελευταία μέρα που είχες περίοδο? Έίναι σταθερή η περίοδος σου?

Από συμπτώματα εγώ έχω πρησμένο στήθος, πονάκια περιόδου που έρχονται και φεύγουν (βασικά τώρα ή δεν έχω τελευταία ή τα έχω συνηθίσει που δεν μου κάνουν αίσθηση) κι έχω κι αναγούλες, μια συνεχής αηδία στο στόμα που ευτυχώς όμως δεν καταλήγει σε εμετό.

Τελευταια περιοδος 19/12

Πονακια περιοδου κι εγω εχω λιγα καπου καπου και οσφρηση που....βγαζει λαγο στο βουνο!!!!τι πραγμα ειναι αυτο???!!!!!

Τελευταια περιοδος 19/12

Πονακια περιοδου κι εγω εχω λιγα καπου καπου και οσφρηση που....βγαζει λαγο στο βουνο!!!!τι πραγμα ειναι αυτο???!!!!!

Ε αν είχες 19/12 και η ωορρηξία σου ήταν κανονική (περίπου 14 μέρες μετά) τότε το πιασες αρχές Γενάρη, οπότε το μωρό σου είναι "πρωτοχρονιάτικο" όχι χριστουγεννιάτικο, χιχι!

Ε αν είχες 19/12 και η ωορρηξία σου ήταν κανονική (περίπου 14 μέρες μετά) τότε το πιασες αρχές Γενάρη, οπότε το μωρό σου είναι "πρωτοχρονιάτικο" όχι χριστουγεννιάτικο, χιχι!

Ααααααα ενταξει ο Αγιος Βασιλης το εφερε δηλαδη!!!( κυκλος κανονικος 26 με 28 ημερες)

Εσεις σε ποια εβδομαδα βρισκεστε?

Ααααααα ενταξει ο Αγιος Βασιλης το εφερε δηλαδη!!!( κυκλος κανονικος 26 με 28 ημερες)

Εσεις σε ποια εβδομαδα βρισκεστε?

Απορώ πως το βγαλες πως είναι χριστουγεννιάτικο! :lol::lol:

Εμείς είμαστε 9 εβδομάδων και 2 ημερών!

Βάλε στα συμπρώματα και την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα, σαν να έχω παραφάει δηλαδή. Η ζυγαριά πάντως κυρία, σταθερή!

Απορώ πως το βγαλες πως είναι χριστουγεννιάτικο! :lol::lol:

Εμείς είμαστε 9 εβδομάδων και 2 ημερών!

Βάλε στα συμπρώματα και την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα, σαν να έχω παραφάει δηλαδή. Η ζυγαριά πάντως κυρία, σταθερή!

Παντως κοριτσια με προβληματισατε!!!!εβγαλα παλι τα τεφτερια μου!!!αφου με βαση την ΤΗΠ 19/12 ειμαι 8 εβδομαδων αφου ο υπερηχος δειχνει μια βδομαδα αργοτερα δεν πεφτουμε στα Χριστουγεννα? Ή υπολογιζουμε plus τις μερες μεχρι την ωορηξια????

Διαφημίσεις

Παντως κοριτσια με προβληματισατε!!!!εβγαλα παλι τα τεφτερια μου!!!αφου με βαση την ΤΗΠ 19/12 ειμαι 8 εβδομαδων αφου ο υπερηχος δειχνει μια βδομαδα αργοτερα δεν πεφτουμε στα Χριστουγεννα? Ή υπολογιζουμε plus τις μερες μεχρι την ωορηξια????

Τώρα μπερδεύτηκα εγώ!

Η εγκυμοσύνη ημερολογιακά μετριέται από την ΤΗΠ άρα εφόσον η δικιά σου ήταν 19/12 τότε ημερολογιακά είσαι 7 εβδομάδων και 6 ημερών!

Το ότι μετριέται από την ΤΗΠ δεν πάει να πει ότι η σύλληψη έγινε τότε... Το μωρό το πιάσατε στις ημέρες ωορρηξίας κι η εμφύτευση έγινε μετά.

Με το καλο δεσποινα!!!

Νομιζω οτι οι εξετασεις παντα αγχωνουν σ' αυτη τη φαση της ζωης μας!!!!

Εγω σημερα που εκανα την β επιπεδου ο γιατρος μου εγραψε νεο πακετο εξετασεων. Σαφως και ειναι λογικο να μου γραφει, αλλα το γεγονος οτι θα κανω και καμπυλη με αγχωνει λιγο.... Αλλα θετικη σκεψη παντα!!!

Εκανε καμια προσφατα β επιπεδου;

Με το καλο δεσποινα!!!

Νομιζω οτι οι εξετασεις παντα αγχωνουν σ' αυτη τη φαση της ζωης μας!!!!

Εγω σημερα που εκανα την β επιπεδου ο γιατρος μου εγραψε νεο πακετο εξετασεων. Σαφως και ειναι λογικο να μου γραφει, αλλα το γεγονος οτι θα κανω και καμπυλη με αγχωνει λιγο.... Αλλα θετικη σκεψη παντα!!!

Εκανε καμια προσφατα β επιπεδου;

Θετικη σκεψη και ηρεμια!!!!!

Ολα καλα με την εξεταση???????

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!! Πριν λίγο ήρθαμε από την γιατρό!!! Όλα εξαιρετικά!!! Είδαμε την κουκκίδα μας!!! Είδαμε σάκο, εμβρυακά στοιχεία αλλά την Παρασκευή θα δούμε καλύτερα!! Η γιατρός είπε ότι περίπου 5 εβ και είμαστε!! Παιδιά φοβερή η γιατρός! Πρώτη φορά πήγα! Είναι πίσω από το σπιτι μου και μου τα εξήγησε όλα!! Και μου είπε ότι θα πηγαίνω σίγουρα κάθε εβδομάδα για καρδούλα! Και ότι δεν βλάπτει το παιδί τα 2 λεπτά!! Αντιθέτως θα μου κάνει καλό στην ψυχολογία μου!! Πολύ κουλ παιδιά!! Ήταν τόσο κουλ που με ηρέμησε!!! Δεν μου είπε σε τιποτα μη!! Μου είπε τι ισχύει και ποια είναι η άποψη της. Τεστ παπ δεν μου έκανε γιατί λέει ότι μπορεί να δημιουργήσει μικρή αιμοραγια και να με τρομάξει!! Αλλά πήρα ένα γενναιόδωρο πακέτο εξετάσεων!!!!

Αχ έφυγε το πρώτο βάρος!!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

δεσποινα ολα καλα με την εξεταση. Ολα καλα τα ειδε ο γιατρος, απλα μου φανηκε λιγο μεγαλο το παιδι... Το βαρος του το βρηκανε γυρω στα 750-780 γραμμαρια. Λιγο μεγαλουτσικο μου κανει...

marakinloveμια χαρα. Αντε καλη συνεχεια και απο δω και περα ηρεμια!!!!

Διαφημίσεις

Άντε, μπράβο!!!!! Είδες που όλα είναι καλά???

Εύχομαι να σου περάσουν σύντομα οι μέρες για να ακούσεις την καρδούλα!

δεσποινα ολα καλα με την εξεταση. Ολα καλα τα ειδε ο γιατρος, απλα μου φανηκε λιγο μεγαλο το παιδι... Το βαρος του το βρηκανε γυρω στα 750-780 γραμμαρια. Λιγο μεγαλουτσικο μου κανει...

marakinloveμια χαρα. Αντε καλη συνεχεια και απο δω και περα ηρεμια!!!!

Ε και τι, σου είπε ο γιατρός πως δεν είναι φυσιολογικό? Αφού όλα καλά τα βρήκε!! Αλήθεια παίρνεις κατευθείαν τις απαντήσεις στην αυχενική? Ποσοστά κλπ?

Ε και τι, σου είπε ο γιατρός πως δεν είναι φυσιολογικό? Αφού όλα καλά τα βρήκε!! Αλήθεια παίρνεις κατευθείαν τις απαντήσεις στην αυχενική? Ποσοστά κλπ?

Δεν μου αφησε κανενα υπονοουμενο απλα εγω σκεφτομαι μην τυχον και εχω κανενα ζαχαρο. Αν και δεν τρωω γλυκα, τα εχω αντικαταστησει με σπιτικα διαιτης. Θα δουμε θα κανω την καμπυλη και βλεπουμε, μεχρι τωρα το ζαχαρο ηταν φυσιολογικο και χαμηλο.

Τα αποτελεσματα της αυχενικης τα παιρνεις την επομενη μερα αν κανεις και papp-a. Εμενα κατα τη διαρκεια της αυχενικης μου ειπε οτι ολα φαινονται καλα. Τα επισημα αποτελεσματα τα πηρα την επομενη μερα....

Καλημερα κοριτσια και καλο σαββατοκυριακο!!!!

Τι ομορφα πραγματα διαβασα πρωι πρωι!!!μπραβο σας!!!!

Να σας ρωτησω και κατι αλλο?εσεις ποτε ανακοινωσατε την εγκυμοσυνη σας?

Εγω μετα το θετικο τεστ το ειπα στον αντρα μου φυσικα και στην οικογενεια μου!τωρα που ακουσαμε καρδουλα το ανακοινωσαμε στην μαμα αι τα αδερφια του μελλοντα μπαμπακα!απο εκει και περα δεν το εχουμε πει πουθενα!βεβαια ειμαστε διχασμενοι,τη μια στιγμη λεμε να το φωναξουμε να το ακουσει ολο το χωριο και την αλλη βρε μηπως ειναι ακομα νωρις?

Καλημερα κοριτσια και καλο σαββατοκυριακο!!!!

Τι ομορφα πραγματα διαβασα πρωι πρωι!!!μπραβο σας!!!!

Να σας ρωτησω και κατι αλλο?εσεις ποτε ανακοινωσατε την εγκυμοσυνη σας?

Εγω μετα το θετικο τεστ το ειπα στον αντρα μου φυσικα και στην οικογενεια μου!τωρα που ακουσαμε καρδουλα το ανακοινωσαμε στην μαμα αι τα αδερφια του μελλοντα μπαμπακα!απο εκει και περα δεν το εχουμε πει πουθενα!βεβαια ειμαστε διχασμενοι,τη μια στιγμη λεμε να το φωναξουμε να το ακουσει ολο το χωριο και την αλλη βρε μηπως ειναι ακομα νωρις?

Μμμμ, μάλλον είναι εσείς πως νιώθετε.. Εμείς το είπαμε σε γονείς, αδέρφια και 4-5 ακόμα ανθρώπους που είναι πολύ κοντά μας όπως στη μελλοντική νονά του μωρού. Μόλις ακούσαμε καρδούλα το είπαμε και στους υπόλοιπους πολύ καλούς μας φίλους. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι πάνε δεν πάνε καλά τα πράγματα θα τα μοιραστούμε μαζί τους έτσι κι αλλιώς οπότε γιατί να μην είμαι ο εαυτός μου όταν μιλάμε ή όταν βρίσκομαι μαζί τους? Αν δεν ξέρανε πως είμαι έγκυος πως θα απαγορεύαμε ξαφνικά το τσιγάρο στο σπίτι μου και πως θα το περιορίζαμε στο σπίτι τους, στα μέρη που θα βρισκόμασταν?

Σήμερα πχ έχουν γενέθλια κάτι φίλοι και θα τα κάνανε σε μεζεδοπωλείο με ζωντανή μουσική. Επειδή δεν θέλανε να λείπω (κι εγώ δεν μπορώ, τουλάχιστον τώρα, τόσο αποπνικτική ατμόσφαιρα) θα το κάνουν τελικά σε εστιατόριο, ώστε να είμαστε όλοι μαζί. Φυσικά διαμαρτυρήθηκα αλλά με αγνόησαν πλήρως και τελικά χαίρομαι τόσο πολύ που με υπολογίζουν.

Ααα εγώ το είπα και στη δουλειά μου κατευθείαν γιατί καπνίζανε παντού στην εταιρεία κι έπρεπε να περιοριστεί αυτό άμεσα. Φυσικά είμαι από τους τυχερούς που έχω πολύ καλή σχέση κι έτσι μπορούσα να τους το πω χωρίς άγχος.

Δεν μου αφησε κανενα υπονοουμενο απλα εγω σκεφτομαι μην τυχον και εχω κανενα ζαχαρο. Αν και δεν τρωω γλυκα, τα εχω αντικαταστησει με σπιτικα διαιτης. Θα δουμε θα κανω την καμπυλη και βλεπουμε, μεχρι τωρα το ζαχαρο ηταν φυσιολογικο και χαμηλο.

Τα αποτελεσματα της αυχενικης τα παιρνεις την επομενη μερα αν κανεις και papp-a. Εμενα κατα τη διαρκεια της αυχενικης μου ειπε οτι ολα φαινονται καλα. Τα επισημα αποτελεσματα τα πηρα την επομενη μερα....

Μωρέ νομίζω αν ήταν θα σου έλεγε κάτι ο γιατρός. Εκτός αν το ξέρεις ότι σχετίζεται το μεγάλο μέγεθος με διαβήτη, κάτι που εγώ αγνοώ. Όλα καλά θα πάνε! Πότε έχεις να κάνεις την καμπύλη? Επίσης η μέτρηση πόσο ήταν της αυχενικής?

Σύντομα βγαίνουν τα αποτελέσματα οπότε περιορίζεται κι η αγωνία! Σούπερ!

Μμμμ, μάλλον είναι εσείς πως νιώθετε.. Εμείς το είπαμε σε γονείς, αδέρφια και 4-5 ακόμα ανθρώπους που είναι πολύ κοντά μας όπως στη μελλοντική νονά του μωρού. Μόλις ακούσαμε καρδούλα το είπαμε και στους υπόλοιπους πολύ καλούς μας φίλους. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι πάνε δεν πάνε καλά τα πράγματα θα τα μοιραστούμε μαζί τους έτσι κι αλλιώς οπότε γιατί να μην είμαι ο εαυτός μου όταν μιλάμε ή όταν βρίσκομαι μαζί τους? Αν δεν ξέρανε πως είμαι έγκυος πως θα απαγορεύαμε ξαφνικά το τσιγάρο στο σπίτι μου και πως θα το περιορίζαμε στο σπίτι τους, στα μέρη που θα βρισκόμασταν?

Σήμερα πχ έχουν γενέθλια κάτι φίλοι και θα τα κάνανε σε μεζεδοπωλείο με ζωντανή μουσική. Επειδή δεν θέλανε να λείπω (κι εγώ δεν μπορώ, τουλάχιστον τώρα, τόσο αποπνικτική ατμόσφαιρα) θα το κάνουν τελικά σε εστιατόριο, ώστε να είμαστε όλοι μαζί. Φυσικά διαμαρτυρήθηκα αλλά με αγνόησαν πλήρως και τελικά χαίρομαι τόσο πολύ που με υπολογίζουν.

Ααα εγώ το είπα και στη δουλειά μου κατευθείαν γιατί καπνίζανε παντού στην εταιρεία κι έπρεπε να περιοριστεί αυτό άμεσα. Φυσικά είμαι από τους τυχερούς που έχω πολύ καλή σχέση κι έτσι μπορούσα να τους το πω χωρίς άγχος.

Η αληθεια ειναι πως επειδη η δουλεια μου εχει να κανει με παιδια πιστευω πως πρεπει να τους το ανακοινωσω για να λιγοστεψω τις πιθανοτητες επαφης με ιωσεις κλπ.

Οσο για τους φιλους σας καλα κανανε και σε αγνοησαν και ετσι θα εχετε την ευκαιρια να πετασετε υπεροχα ολοι μαζι τη βραδια σας!!!

Να μην αγχωνεσαι!υποθετω πως αν υπηρχε προβλημα θα στο ελεγε ο γιατρος,οποτε αισιοδοξια και χαμογελα!!!!!

Η αληθεια ειναι πως επειδη η δουλεια μου εχει να κανει με παιδια πιστευω πως πρεπει να τους το ανακοινωσω για να λιγοστεψω τις πιθανοτητες επαφης με ιωσεις κλπ.

Οσο για τους φιλους σας καλα κανανε και σε αγνοησαν και ετσι θα εχετε την ευκαιρια να πετασετε υπεροχα ολοι μαζι τη βραδια σας!!!

Ααα να το πεις οπωσδήποτε και να προσέχεις πάρα πολύ με τέτοιο πάρτι ιώσεων!!!

Σας ευχαριστώ όλες πολύ για τις ευχές σας!!!!! Πλέον αρχίζω να το απολαμβάνω!!! και αν ακούσω και την παρασκευή την καρδούλα, τότε θα ηρεμήσω και άλλο!!! χαχαχαχα!! Εσείς πως είσαστε κορίτσια??

OFubp3.png

TyB7p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...