Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μου ειπε η γιατρος μου να την κανω αλλα το κοστος ειναι λιγο τρελο!εκανες την εξεταση για ποιο ποσοστο των μεταλλαξεων ???

Την έκανα πριν μείνω έγκυος στο Χωρέμειο για το 98% γιατί έχει το βαφτηστήρι μου και είμαι ευαισθητοποιημένη και πολύ ενημερωμένη. Να χαίρεσαι που στην πρότεινε ο γιατρός σου, δεν την προτείνουν όλοι!

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Ναι αλλά μετά ήταν καλοκαίρι μπάνια κλτ...οπότε πρόσφατο μεν αλλά με τα μικρόβια δεν ξέρεις...πάντως επειδή ξέρω και άλλες κοπέλες που δεν κάναν ρώτησαν σήμερα την μικροβιολόγο και μου είπε οτι είναι συνήθη πρακτική η κολπική σε εγκυμοσύνη.

Κατάλαβα, λογικό αυτό που λες με μπάνια κλπ. Θα τον ρωτήσω σίγουρα! Εσύ πως και δεν είχες κάνει ΠΑΠ 2 χρόνια?

Ναι κατάλαβα.. Είχα κάνει ΠΑΠ τον Ιούλιο οπότε το έχω πρόσφατο. Ημερομηνία κύησης με έβγαλε όσο ακριβώς το είχα υπολογίσει. Θα τον ρωτήσω για όλα την Τετάρτη! emilemil ούτε εβδομάδα δεν έμεινε! Γιούπιιιιι!

Γιουπιιι δε λες τπτ!χαχαχαχ!εγω ειχα κανει καλλιεργια κολπικου υγρου προν ξεκινησω προσπάθεια κ μου βρηκαν ουρεοπλασμα.πηρα αντιβιωση κ γω κ ο αντρασ μ...ισως έφταιγε κι αυτο γ την αποβολη..

Κατάλαβα, λογικό αυτό που λες με μπάνια κλπ. Θα τον ρωτήσω σίγουρα! Εσύ πως και δεν είχες κάνει ΠΑΠ 2 χρόνια?

Με το παιδί δεν είναι εύκολο να κλείνεις ραντεβού...ήταν να κάνω πέρσι τον φλεβάρη, το άφησα...έμεινα έγκυος τον Ιούλιο..Τον αύγουστο που απέβαλα μου είπε ΟΧΙ αλλα΄μετά τον Νοέμβρη και Δεκέμβρη έμεινα έγκυος...κάπως έτσι πέρασε ο καιρός και φτάσαμε στο σήμερα

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

Έχεις δικιο... Απλά είμαι από τους ανθρώπους που θεωρεί ότι όπως συμβαίνουν στους άλλους ασχημα πράγματα, γιατί να μην συμβούν και σε εμένα? Να πω την αλήθεια έχω διαβάσει αρκετά άσχημα εδώ στο φορουμ και έχω επηρρεαστεί αρκετά!! Θα σας πω αυριο τα νεάκια μου!!

Λιγες ωρες υπομονη... Εσυ θα κανεις τον υπερηχο σου και γω την αυχενικη!!!

Λιγες ωρες υπομονη... Εσυ θα κανεις τον υπερηχο σου και γω την αυχενικη!!!

Αααα έχεις την αυχενικη σου σημερα???? Καλή επιτυχία!!!!!!!!!

Γεια σας κοριτσια!τι κανετε;ειδαμε σημερα το μωρακι μια χαρουλα μεγαλωνει.τελος του μηνα β επιπεδου. Για την αυχενικη που ρωτατε εγω την εκανα 12 +5 ημερολογιακα κ υπερηχογραφικα.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Γεια σας κοριτσια!τι κανετε;ειδαμε σημερα το μωρακι μια χαρουλα μεγαλωνει.τελος του μηνα β επιπεδου. Για την αυχενικη που ρωτατε εγω την εκανα 12 +5 ημερολογιακα κ υπερηχογραφικα.

Καλημέρα!!! :)

Κι εμένα η κύηση είναι ίδια ημερολογιακά και υπερηχογραφικά.

Κορίτσια που είχατε γιατρό χθες, περιμένουμε τα νέα σας!!

Μαράκι, Mar85??

συγχαρητήρια! ! Όλα καλά θα πάνε με το καλό!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια... Τωρα γυρισαμε απο την β επιπεδου. Ολα καλα μας ειπε ο γιατρος. Σε τρεις βδομαδες περιπου θα κανω και εξετασεις αιματος... Ελπιζω να ειναι κ αυτες καλες!!! Καλα αποτελεσματα και στις υπολοιπες!!!

Καλημερα κοριτσια... Τωρα γυρισαμε απο την β επιπεδου. Ολα καλα μας ειπε ο γιατρος. Σε τρεις βδομαδες περιπου θα κανω και εξετασεις αιματος... Ελπιζω να ειναι κ αυτες καλες!!! Καλα αποτελεσματα και στις υπολοιπες!!!

Τεεεελεια κοριτσάκι! Μπράβο ευχάριστα νέα!

Μπράβοοοοο!!! Όλα καλά!!! Άντε και στα δικά μας χιχι!

και εμένα το πακέτο εξετάσεων καλό ήταν...κλασικά αντισώματα τοξοπλάσματος και εντυπωσιακός αιματοκρίτης 41! Περιμένω και την καλλιέργεια τη Δευτέρα. Σήμερα πρώτη μέρα δεν μπήκα σε παντελόνι...άρα μάλλον κάπως ανοίξαμε..άντε να δούμε!

bA9gp3.png

και εμένα το πακέτο εξετάσεων καλό ήταν...κλασικά αντισώματα τοξοπλάσματος και εντυπωσιακός αιματοκρίτης 41! Περιμένω και την καλλιέργεια τη Δευτέρα. Σήμερα πρώτη μέρα δεν μπήκα σε παντελόνι...άρα μάλλον κάπως ανοίξαμε..άντε να δούμε!

41 γουαουυυ! Οπότε για το διαβήτη είσαι οκ προς το παρόν με αυτά τα αποτελέσματα??

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα!!μου επιτρεπετε να μπω στην παρεα σας???με λενε Δεσποινα ειμαι 37 ετων και εγκυος 7 εβδομαδων και 6 ημερων στο πρωτο μου παιδακι!σημερα εκανα το πρωτο πακετο εξετασεων(αιματολογικες)

Κοριτσια καλησπερα!!μου επιτρεπετε να μπω στην παρεα σας???με λενε Δεσποινα ειμαι 37 ετων και εγκυος 7 εβδομαδων και 6 ημερων στο πρωτο μου παιδακι!σημερα εκανα το πρωτο πακετο εξετασεων(αιματολογικες)

Επιβάλλεται να μπεις στην παρέα μας!! Όλες στην ίδια φάση είμαστε περίπου. Εγώ είμαι στην 9η εβδομάδα και την άλλη εβδομάδα έχουμε το 2ο μας υπέρηχο και ανυπομονούμε να ξανακούσουμε καρδούλα!

Επιβάλλεται να μπεις στην παρέα μας!! Όλες στην ίδια φάση είμαστε περίπου. Εγώ είμαι στην 9η εβδομάδα και την άλλη εβδομάδα έχουμε το 2ο μας υπέρηχο και ανυπομονούμε να ξανακούσουμε καρδούλα!

Ακουσαμε την καρδουλα την Τριτη και τρελαθηκαμε!!ακομα δεν ξερω ποιος απο τους δυο μας συγκινηθηκε περισσοτερο!!!!

Ακουσαμε την καρδουλα την Τριτη και τρελαθηκαμε!!ακομα δεν ξερω ποιος απο τους δυο μας συγκινηθηκε περισσοτερο!!!!

Χαχα, ε δεν έχει σημασία, το θέμα είναι να είστε χαρούμενοι κι οι δυο! Προσπαθούσατε καιρό ή σας ήρθε εύκολα το θαυματάκι?

Επιβάλλεται να μπεις στην παρέα μας!! Όλες στην ίδια φάση είμαστε περίπου. Μαρακιζ Μου έμενα μου λέει 8 εβδομάδες κ 5 μέρες το ημερολόγιο. Θύμισε μου ποσες μέρες διάφορα έχουμε?

Καλώς όρισες δεσποινακο! Πολύ χαίρομαι γ σένα!!!με το καλό το μωράκι σου!!!

Μαρακιζ Μου έμενα μου λέει 8 εβδομάδες κ 5 μέρες το ημερολόγιο. Θύμισε μου ποσες μέρες διάφορα έχουμε?

Βάση ΤΗΠ ή υπερηχογραφικά είσαι 8+5ημ? Εγώ είχα ΤΗΠ 9/12 και είμαι 9 βδ.& 2ημ.! (υπερηχογραφικά μου είχε πει πως συμφωνούμε)

Χαχα, ε δεν έχει σημασία, το θέμα είναι να είστε χαρούμενοι κι οι δυο! Προσπαθούσατε καιρό ή σας ήρθε εύκολα το θαυματάκι?

Μας ηρθε πολυ ευκολα!!συμφωνα με τον υπερηχο (εχει μια εβδομαδα διαφορα απο την ΤΗΠ) η συλληψη εγινε μαλιστα τα Χριστουγεννα!!!

Κοριτσια σας εχουν αγχωσει κι εσας ολες αυτες οι εξετασεις ή μονο εγω αγχωνομαι???(ειδικα η εξεταση για την κυστικη ινωση) δε με αφηνει να ηρεμησω

Μας ηρθε πολυ ευκολα!!συμφωνα με τον υπερηχο (εχει μια εβδομαδα διαφορα απο την ΤΗΠ) η συλληψη εγινε μαλιστα τα Χριστουγεννα!!!

Κοριτσια σας εχουν αγχωσει κι εσας ολες αυτες οι εξετασεις ή μονο εγω αγχωνομαι???(ειδικα η εξεταση για την κυστικη ινωση) δε με αφηνει να ηρεμησω

Δέσποινα κάτι δεν μετράς καλά...Αν η σύλληψη έγινε χριστούγεννα (25 όπως εμένα) τότε είσαι 9+1 και όχι 7+6... Εκτός αν με το χριστούγεννα εννοείς γενικά την εορταστική περίοδο. Με το ζάχαρο είμαι ΟΚ αλλά πάντα ήμουν....η καμπύλη με είχε δείξει...και δυστυχώς λόγω ιστορικού μου είπε οτι θα μου κάνει καμπύλη τώρα...έχω φρίξει...το πρωινό ζάχαρο μου είπε πρέπει να είναι κάτω από 92 και γλυκοζυλιωμένη μου είναι αρκετά καλή.

bA9gp3.png

Εγώ πιο πολύ αγχώνομαι με τους άλλους που γράφουν για την κυστική παρόλο που στην πρώτη εγκυμοσύνη είχε κάνει ο σύζηγος για το 85 όμως νομίζω των μεταλλάξεων... πάντα υπάρχει άγχος με τις εξετάσεις...ειδικά με έιτζ και υπατίτιδες...και εγώ τα ξανάκανα ενώ περάσαν μολις 3 χρόνια και πάλι φρικαρισμένη περίμενα...

bA9gp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...