Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Οι θερμίδες πάνε και με τα κιλά και με την άσκηση, την ενέργεια που καταναλώνεις και με το μεταβολισμό σου. Άλλα κιλά πχ έχανα όταν έκανα διατροφή με 1500 θερμίδες και χωρίς να κάνω καθόλου άσκηση, άλλα αν πήγαινα 2 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο κι άλλες αν πήγαινα 5 φορές την εβδομάδα!

Φόρμες φοράω στο σπίτι και κολάν παντού έξω, με μπλούζες, φούστες, μπλουζοφορέματα...

Εγώ από άσκηση γενικά μηδέν...κλάφτα και άστα

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ από άσκηση γενικά μηδέν...κλάφτα και άστα

Εμένα ήταν τρόπος ζωής αλλά προς το παρόν από ενέργεια είμαι υπό το μηδέν.. Περιμένω να περάσει το τρίμηνο μπας και ενεργοποιηθούμε λίγο!

Πάντως το περπάτημα για την εγκυμοσύνη είναι ότι καλύτερο μαζί με την κολύμβηση και τη yoga!

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Λοιπόν μόλις σχόλασα και δοκίμασα δυο τζιν όχι από τα τσίτα κολλητά αλλά εφαρμοστά. Μια χαρά μου κάνουν, ίσως να είναι λίγο ακόμα πιο εφαρμοστά.

αυτό με προβληματίζει και εμένα...μιας και είμαι μόνο στον πρώτο υπέρηχο και φοβάμαι μήπως δεν εξελίσσεται...και στον γιό μου νομίζω σχεδόν μετά το τεστ δεν χώραγα...τώρα χωράω άρα δεν έχει ανοίξει η μέση πολύ...Από κιλά είμαι στο +1-1,5. Τα 6 μίζω στην 23 είναι πολλά...εγώ είχα πάει β επιπέδου με +5 με 5,5 και τελικά κατέληξα με διαβήτη στην 25 που έκανα καμπύλη...μετά την 25 έπεσε πείνα μέχρι την 38+5 που γέννησα...Από την καμπύλη μέχρι την 38,5 πήρα μόλις 3-3,5. Σύνολο 9!

Τι να σου πω δε νιμιζω οτι το παχος εχει να κανει με την εξελιξη της εγκυμοσυνης. Στην βδομαδα που βρισκεσαι αυτο που αντιλαμβανεσαι ειναι η χαλαρωση των συνδεσμων της λεκανης και οχι κιλα!!!!

Οσο για μενα, νομιζω οτι δεν πρεπει να ειναι πολλα τα κιλα μου, απο την αλλη παλι δεν ξερω... Παντως δεν κανω ατασταλιες, τρωω φρουτα, λαχανικα και γλυκα μονο κανενα σπιτικο χωρις πολλη ζαχαρη... Θα δειξει!!!!:rolleyes:

Εμένα ήταν τρόπος ζωής αλλά προς το παρόν από ενέργεια είμαι υπό το μηδέν.. Περιμένω να περάσει το τρίμηνο μπας και ενεργοποιηθούμε λίγο!

Πάντως το περπάτημα για την εγκυμοσύνη είναι ότι καλύτερο μαζί με την κολύμβηση και τη yoga!

χμ...κολύμβηση....το θέμα είναι τα μικρόβια της πισίνας...αν και είχα μπει σε πισίνες έγκυος αλλά τώρα θα φοβόμουν

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

χμ...κολύμβηση....το θέμα είναι τα μικρόβια της πισίνας...αν και είχα μπει σε πισίνες έγκυος αλλά τώρα θα φοβόμουν

Α, ναι κι εγώ, με τίποτα σε πισίνα, σε θάλασσα εννοούσα αλλά δεν το διευκρίνησα! Και σε διαλεγμένες παραλίες, καθαρές, τα κορίτσια δηλαδή που είναι από νησί είναι ότι καλύτερο. Φυσικά μετά κι από το οκ του γυναικολόγου. Εμένα μου είπε ήδη πως το καλοκαίρι εφόσον πάνε όλα καλά να τα ευχαριστηθώ τα μπανάκια μου! Είναι μερικοί γιατροί που τα απαγορεύουν.

Κοριτσάκια μου καλησπέρα ..τι κανετε ;;;; να σας ρωτησω κάτι έχετε κανει εξεταση κυστικής ινώσης; για τις μέλλουσες μαμαδες λέω!!

Εγω προς το παρον κανω ερευνα τιμων!ειμαι 7 εβδομαδων και 5 ημερων!μηπως καποια κοπελα γνωριζει τιμες για το λαικο???

Εγω προς το παρον κανω ερευνα τιμων!ειμαι 7 εβδομαδων και 5 ημερων!μηπως καποια κοπελα γνωριζει τιμες για το λαικο???

Το λαϊκό (Σεβαστουπόλεως) είναι το κέντρο για τη μεσογειακή αναιμία.

Το Χωρέμειο είναι το κέντρο για την κυστική ίνωση.

Όταν λέμε κέντρο, εννοούμε ότι πχ όσο αφορά την κυστική, αν κάποιος κάνει την εξέταση στη Θεσσαλονίκη, η εξέταση θα σταλεί στο Χωρέμειο κι από εκεί θα βγουν τα αποτελέσματα.

Εγώ την κάθε εξέταση την έκανα στο κέντρο της κάθε ασθένειας.

Όσο για τις τιμές μέχρι και τον Ιούλιο 2015 ήταν οι εξής:

Για τη μεσογ.αναιμία η εξέταση στο Λαϊκό είναι δωρεάν.

Για την κυστική ίνωση:

350 ευρώ για το 98% των μεταλλάξεων στο Χωρέμειο.

200 ευρώ για το 90% των μεταλλάξεων στο Χωρέμειο.

130 ευρώ για το 90% των μεταλλάξεων στο Λαϊκό.

Αν κάποιος θέλει να πάει για τα μεγαλύτερα ποσοστά, θα μπορούσε να κάνει το 98% στο Χωρέμειο ο ένας γονιός που είναι τσουχτερό,350 ευρώ, ή να κάνουν κι οι δυο γονείς στο Λαϊκό με 260 ευρώ (130+130).

Υπολόγισε ότι τα αποτελέσματα κάνουν περίπου ένα μήνα για να βγουν οπότε μην αφήσεις το χρόνο να περάσει. Στο σύστησε ο γιατρός σου?

Καλημέρα σε όλες!!!! Το βράδυ κορίτσια δεν μπορούσα να κοιμηθώ! Αύριο είναι η πρώτη επίσκεψη στη γιατρο κα φοβάμαι μην μου πει ότι δεν βλέπει κάτι!!! Έχω σκάσει!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!!!! Το βράδυ κορίτσια δεν μπορούσα να κοιμηθώ! Αύριο είναι η πρώτη επίσκεψη στη γιατρο κα φοβάμαι μην μου πει ότι δεν βλέπει κάτι!!! Έχω σκάσει!!!!

Καλημέρα κοριτσάκι μ!! Γτ φοβάσαι?δεν εχεις συμπτώματα? Βασικα κ γω δεν ειχα αλλα μια χαρα ειδε!ποσο εβδομαδων εισαι?

Καλημερα, γιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σου!!! Ολα καλα θα πανε... Γιατι να μην δει κατι; οσο για τα συμπτωματα, δεν εχουν ολες οι γυναικες εντονα η ιδια... Αλλες βιωνουν την εγκυμοσυνη τους εντελως ηρεμα... Καλα αποτελεσματα και αισιοδοξια!!!

Καλημέρα κοριτσάκι μ!! Γτ φοβάσαι?δεν εχεις συμπτώματα? Βασικα κ γω δεν ειχα αλλα μια χαρα ειδε!ποσο εβδομαδων εισαι?

Δεν δίνω και πολύ βάση στα συμπτώματα.. Άλλες έχουν και άλλες όχι.... Αν και λόγω των δραστηριοτήτων μου θα είμαι πολύ χαρούμενη με το να μην έχω.... Είμαι 6 εβδομάδες και 2 μέρες από την τελευταία περίοδο αλλά λόγω του ότι ο κύκλος μου είναι μεγάλος, σύμφωνα με το μικροβιολογικό είμαι μια εβδομάδα λιγότερο!!! Απλά σκέφτομαι πόσο έχουμε χαρεί χωρίς καν να το έχουμε δει... Βέβαια με καθησυχάζει το ότι δεν έχω δει ουτε αίμα ούτε κάτι άλλο που να με ανησυχεί!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Καλημερα, γιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σου!!! Ολα καλα θα πανε... Γιατι να μην δει κατι; οσο για τα συμπτωματα, δεν εχουν ολες οι γυναικες εντονα η ιδια... Αλλες βιωνουν την εγκυμοσυνη τους εντελως ηρεμα... Καλα αποτελεσματα και αισιοδοξια!!!

Έχεις δικιο... Απλά είμαι από τους ανθρώπους που θεωρεί ότι όπως συμβαίνουν στους άλλους ασχημα πράγματα, γιατί να μην συμβούν και σε εμένα? Να πω την αλήθεια έχω διαβάσει αρκετά άσχημα εδώ στο φορουμ και έχω επηρρεαστεί αρκετά!! Θα σας πω αυριο τα νεάκια μου!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Δεν δίνω και πολύ βάση στα συμπτώματα.. Άλλες έχουν και άλλες όχι.... Αν και λόγω των δραστηριοτήτων μου θα είμαι πολύ χαρούμενη με το να μην έχω.... Είμαι 6 εβδομάδες και 2 μέρες από την τελευταία περίοδο αλλά λόγω του ότι ο κύκλος μου είναι μεγάλος, σύμφωνα με το μικροβιολογικό είμαι μια εβδομάδα λιγότερο!!! Απλά σκέφτομαι πόσο έχουμε χαρεί χωρίς καν να το έχουμε δει... Βέβαια με καθησυχάζει το ότι δεν έχω δει ουτε αίμα ούτε κάτι άλλο που να με ανησυχεί!!

Όλα μέσα στη ζωή είναι κοριτσάκι! Εδώ στο Φόρουμ γράφουμε τις εμπειρίες μας.κι εγώ είχα μια παλλινδρομη κ τώρα τρέμω οσο τπτ αλλά θέλω να'μαι αισιόδοξη. ..αν δεν δω την Αυχενική που μακάρι να φτάσω εκεί δεν μπορώ να χαρώ...

Διαφημίσεις

Έχεις δικιο... Απλά είμαι από τους ανθρώπους που θεωρεί ότι όπως συμβαίνουν στους άλλους ασχημα πράγματα, γιατί να μην συμβούν και σε εμένα? Να πω την αλήθεια έχω διαβάσει αρκετά άσχημα εδώ στο φορουμ και έχω επηρρεαστεί αρκετά!! Θα σας πω αυριο τα νεάκια μου!!

Αυτό το λάθος κάνετε και πανικοβάλεστε χωρίς λόγο.. Είναι πιο πολλά γραμμένα τα άσχημα διότι τις κακές εμπειρίες τις μοιραζόμαστε πιο εύκολα. Οι περισσότερες κυήσεις πάνε μια χαρά.. Λίγες ώρες υπομονή μονο και θα ακούσετε την καρδούλα και θα συγκινηθείτε! Εννοείται και περιμένουμε νέα! :)

Αυτό το λάθος κάνετε και πανικοβάλεστε χωρίς λόγο.. Είναι πιο πολλά γραμμένα τα άσχημα διότι τις κακές εμπειρίες τις μοιραζόμαστε πιο εύκολα. Οι περισσότερες κυήσεις πάνε μια χαρά.. Λίγες ώρες υπομονή μονο και θα ακούσετε την καρδούλα και θα συγκινηθείτε! Εννοείται και περιμένουμε νέα! :)

Καλημέρα και από μένα. Σήμερα έκανα το πακέτο των εξετέσεων..μου έγραψε ένα τσούρμο πάλι, θα περίμενα λόγω δεύτερης κύησης να μην κάνω τόσα πολλά. Και καλλιέργεια κολπική. Ρώτησα την κοπέλα και μου είπε οτι είναι πολύ συνηθισμένο να κάνουν κολπική γιατι αν υπάχει μιρκόβιο είναι κακό για την κύηση... Και για έρπη μου έκανε που δεν το γράφουν ηλεκτρονικά...Πλήρωσα 115?! Ο γιατρός μου είπε οταν πάρω τα αποτελέσματα να του τα στείλω για να δούμε πότε θα με δει. Λέω να τα στείλω σήμερα (αν και δεν θα έχει βγει η κολπική) μήπως μου κλείσει ραντεβού την άλλη βδομάδα και δω λίγο τι παίζει εκεί μέσα...Εχτές είχα ενόχληση και πονάκια χαμηλά υποφερτά όμως. Σήμερα τίποτα...ούτε στήθος... έχω κλείσει και αυχενική για τις 7 Μάρτη...μακάρι να φτάσουμε μέχρι τότε...αλλά το τότε με αγχώνει πιο πολύ από όλα!!

bA9gp3.png

Καλημέρα και από μένα. Σήμερα έκανα το πακέτο των εξετέσεων..μου έγραψε ένα τσούρμο πάλι, θα περίμενα λόγω δεύτερης κύησης να μην κάνω τόσα πολλά. Και καλλιέργεια κολπική. Ρώτησα την κοπέλα και μου είπε οτι είναι πολύ συνηθισμένο να κάνουν κολπική γιατι αν υπάχει μιρκόβιο είναι κακό για την κύηση... Και για έρπη μου έκανε που δεν το γράφουν ηλεκτρονικά...Πλήρωσα 115?! Ο γιατρός μου είπε οταν πάρω τα αποτελέσματα να του τα στείλω για να δούμε πότε θα με δει. Λέω να τα στείλω σήμερα (αν και δεν θα έχει βγει η κολπική) μήπως μου κλείσει ραντεβού την άλλη βδομάδα και δω λίγο τι παίζει εκεί μέσα...Εχτές είχα ενόχληση και πονάκια χαμηλά υποφερτά όμως. Σήμερα τίποτα...ούτε στήθος... έχω κλείσει και αυχενική για τις 7 Μάρτη...μακάρι να φτάσουμε μέχρι τότε...αλλά το τότε με αγχώνει πιο πολύ από όλα!!

Zadige μου θύμισε μου πόσο εβδομαδων εισαι?εμένα ο γιατρός μου πε γ αυχενικη να κλείσω από 8-21 Μαρτίου. Βέβαια θα παω Τετάρτη γ υπερηχο να δω αν όλα καλά κ Αυτή τη Δευτέρα γ πακέτο εξετάσεων. ..

Zadige μου θύμισε μου πόσο εβδομαδων εισαι?εμένα ο γιατρός μου πε γ αυχενικη να κλείσω από 8-21 Μαρτίου. Βέβαια θα παω Τετάρτη γ υπερηχο να δω αν όλα καλά κ Αυτή τη Δευτέρα γ πακέτο εξετάσεων. ..

Μου φαίνεται αργούτσικα σου είπε...νομίζω οτι έχουμε 4 ημέρες διαφορά... Εγώ θα είμαι 12+4 στην αυχενική όπως και στον γιό μου περίπου..γενικά θέλουν να έισαι 12+ αλλά και το 13+6 που είναι το τελευταίο όριο μου φαίνεται πολύ! θα σου έλεγα να κλείσει γύρω στις 10-15 όχι αργότερα.

bA9gp3.png

Λογικά και εγώ θα τον δω αν όχι την επόμενη την παρεπόμενη εβδομάδα...Έχω μείνει στο υπέρηχο 6+6 ποιός ξέρει τι γίνεται εκεί μέσα!

bA9gp3.png

Να ρωτήσω κάτι? Η κολπική καλλιέργεια είναι άσχετη με το τεστ ΠΑΠ? Θέλω να πω, φαντάζομαι δεν είναι το ίδιο, αλλά από το τεστ ΠΑΠ δεν φαίνεται αν χρειάζεται κάποια περαιτέρω τέτοιου τύπου εξέταση??

Εγώ όσο έχω διαβάσει για η αυχενική γίνεται 11-13η εβδομάδα και μάλιστα στη 13η είναι και πιο "ευανάγνωστα" τα αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση περιμένω το γιατρό μου να μου πει πότε.

Να ρωτήσω κάτι? Η κολπική καλλιέργεια είναι άσχετη με το τεστ ΠΑΠ? Θέλω να πω, φαντάζομαι δεν είναι το ίδιο, αλλά από το τεστ ΠΑΠ δεν φαίνεται αν χρειάζεται κάποια περαιτέρω τέτοιου τύπου εξέταση??

Εγώ όσο έχω διαβάσει για η αυχενική γίνεται 11-13η εβδομάδα και μάλιστα στη 13η είναι και πιο "ευανάγνωστα" τα αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση περιμένω το γιατρό μου να μου πει πότε.

Η κοπέλα μου είπε οτι μαζί με παπ κάνουν κολπική. Εγώ παπ δεν έκανα και εχω να κάνω 2 χρόνια..ίσως κάνω στην επόμενη επίσκεψη. Πάντως και στην πρώτη κύηση μου είχε γράψει κολπική αφού είχα κάνει παπ... τι να σου πώ... Η αυχενική γίνεται 11-13 όταν είσαι 12+ είσαι στην 13 εβδομάδα...όταν είχα πάρει το κέντρο στο πρώτο παιδί μου είχαν πει 12+ να πάω...Ε τώρα θα είμαι 12+4. Νομίζω μέχρι 13+6 σε αφήνουν αλλά έχει νόημα και που βρίσκεσαι υπερηχογραφικά...Δηλαδή τώρα που θα πας θα δεις πόσο σε βγάζει ο υπέρηχοσ..εμένα με έβγαζε 2 μέρες λιγότερο. θα δώ οταν ξαναπάω και ίσως αλλάξω το 7 σε 9 πάντως σίγουρα την βδομάδα του 12+

bA9gp3.png

Η κοπέλα μου είπε οτι μαζί με παπ κάνουν κολπική. Εγώ παπ δεν έκανα και εχω να κάνω 2 χρόνια..ίσως κάνω στην επόμενη επίσκεψη. Πάντως και στην πρώτη κύηση μου είχε γράψει κολπική αφού είχα κάνει παπ... τι να σου πώ... Η αυχενική γίνεται 11-13 όταν είσαι 12+ είσαι στην 13 εβδομάδα...όταν είχα πάρει το κέντρο στο πρώτο παιδί μου είχαν πει 12+ να πάω...Ε τώρα θα είμαι 12+4. Νομίζω μέχρι 13+6 σε αφήνουν αλλά έχει νόημα και που βρίσκεσαι υπερηχογραφικά...Δηλαδή τώρα που θα πας θα δεις πόσο σε βγάζει ο υπέρηχοσ..εμένα με έβγαζε 2 μέρες λιγότερο. θα δώ οταν ξαναπάω και ίσως αλλάξω το 7 σε 9 πάντως σίγουρα την βδομάδα του 12+

Ναι κατάλαβα.. Είχα κάνει ΠΑΠ τον Ιούλιο οπότε το έχω πρόσφατο. Ημερομηνία κύησης με έβγαλε όσο ακριβώς το είχα υπολογίσει. Θα τον ρωτήσω για όλα την Τετάρτη! emilemil ούτε εβδομάδα δεν έμεινε! Γιούπιιιιι!

Το λαϊκό (Σεβαστουπόλεως) είναι το κέντρο για τη μεσογειακή αναιμία.

Το Χωρέμειο είναι το κέντρο για την κυστική ίνωση.

Όταν λέμε κέντρο, εννοούμε ότι πχ όσο αφορά την κυστική, αν κάποιος κάνει την εξέταση στη Θεσσαλονίκη, η εξέταση θα σταλεί στο Χωρέμειο κι από εκεί θα βγουν τα αποτελέσματα.

Εγώ την κάθε εξέταση την έκανα στο κέντρο της κάθε ασθένειας.

Όσο για τις τιμές μέχρι και τον Ιούλιο 2015 ήταν οι εξής:

Για τη μεσογ.αναιμία η εξέταση στο Λαϊκό είναι δωρεάν.

Για την κυστική ίνωση:

350 ευρώ για το 98% των μεταλλάξεων στο Χωρέμειο.

200 ευρώ για το 90% των μεταλλάξεων στο Χωρέμειο.

130 ευρώ για το 90% των μεταλλάξεων στο Λαϊκό.

Αν κάποιος θέλει να πάει για τα μεγαλύτερα ποσοστά, θα μπορούσε να κάνει το 98% στο Χωρέμειο ο ένας γονιός που είναι τσουχτερό,350 ευρώ, ή να κάνουν κι οι δυο γονείς στο Λαϊκό με 260 ευρώ (130+130).

Υπολόγισε ότι τα αποτελέσματα κάνουν περίπου ένα μήνα για να βγουν οπότε μην αφήσεις το χρόνο να περάσει. Στο σύστησε ο γιατρός σου?

Μου ειπε η γιατρος μου να την κανω αλλα το κοστος ειναι λιγο τρελο!εκανες την εξεταση για ποιο ποσοστο των μεταλλαξεων ???

Ναι κατάλαβα.. Είχα κάνει ΠΑΠ τον Ιούλιο οπότε το έχω πρόσφατο. Ημερομηνία κύησης με έβγαλε όσο ακριβώς το είχα υπολογίσει. Θα τον ρωτήσω για όλα την Τετάρτη! emilemil ούτε εβδομάδα δεν έμεινε! Γιούπιιιιι!

Ναι αλλά μετά ήταν καλοκαίρι μπάνια κλτ...οπότε πρόσφατο μεν αλλά με τα μικρόβια δεν ξέρεις...πάντως επειδή ξέρω και άλλες κοπέλες που δεν κάναν ρώτησαν σήμερα την μικροβιολόγο και μου είπε οτι είναι συνήθη πρακτική η κολπική σε εγκυμοσύνη.

bA9gp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...