Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Εμάς ευτυχώς δεν μας "παίδεψε", στην 4η προσπάθεια φουσκώσαμε, έχω σταθερό κύκλο άρα και σταθερή ωορρηξία την οποία επιβεβαιωνα και με τεστ ωορρηξίας. Πιστεύω πολύ όμως πως το μωρό έρχεται όταν είναι η ώρα του κι αν αργεί μπορεί να είναι κάπως ψυχοφθόρο αλλά είμαι σίγουρη πως είναι για καλό, για να είναι γερό και ποιος ξέρει για ποιους άλλους λόγους! ;)

Έχω φίλη που έκανε χρόνια να έρθει η μπέμπας της κι όμως τώρα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας κι αυτό είναι το πιο χαμογελαστό μωρό στον κόσμο κι εγώ τους καμαρώνω τόσο πολύ! Να είμαστε καλά, να προσέχουμε ειδικά τώρα στις αρχές, να είμαστε αισιόδοξες και να αγαπιόμαστε πολύ με το σύντροφο μας! Κι όλα καλά θα πάνε!!

Ετσι οπως τα λες ειναι!! Το μωρο ειναι καρπος αγαπης και ερωτα!!!!!! Σε ολες ερχεται αλλα οταν σε παιδευει σε ριχνει πολυ ψυχολογικα!!!!!

M2gwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι το πασπατεύεις καλέ, αφού έχεις αναγούλες, θες κι άλλες ενδείξεις? χαχα!

Να πω την αμαρτία μου, την Πέμπτη δεν είχα καθόλου αναγούλες (θαύμα, θαύμα!!) και το πασπάτευα κι εγώ! Είμαστε τρελές εμείς οι έγκυες!! Χαχα!!

Για αυχενική θα μου πει ο γιατρός αλλά σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει είναι καλύτερα στην 13η εβδομάδα. Άρα κάπου 3 εβδομάδες μετά το ραντεβού μας με το γιατρό! Φώτο να βγάλεις αν θες το πρωί που είσαι ξεφούσκωτη, κι εγώ το βράδυ φαίνομαι 5 μηνών χαχαχα!

Χαχαχα εγω κοριτσια πιανψ συνεχως το στηθος μου να δω αν ποναει!!! Ξαποιες φορες βεβαια φευγει για λιγο ο πονος και μεχρι να ξαναπονεσω ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙ!!!!!! Ειμαστε τρελες! Χαχαχα

M2gwp2.png

Καλος ορισες στο φορουμ!!! Καλη αρχη και ευχομαι να εχεις μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη, οπως και ολες μας!!!!

Γεια σου!!!! Σε ευχαριστω παρα πολυ!!!! Εσυ εισαι εγκυουλα ή μανουλα;;

M2gwp2.png

Χαχαχα εγω κοριτσια πιανψ συνεχως το στηθος μου να δω αν ποναει!!! Ξαποιες φορες βεβαια φευγει για λιγο ο πονος και μεχρι να ξαναπονεσω ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙ!!!!!! Ειμαστε τρελες! Χαχαχα

Εγώ στην Εβδομάδα που είσαι τώρα ούτε καν μου πονούσε κ αναρωτιόμουν.βασικά δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Μόνο τη καθυστέρηση!

Γεια σας κοριτσια! Ειπα να μπω στην παρεα σας αφου τελικα ψηφισα και εγω για το αποτελεσμα! Εμεις τα καταφεραμε μετα απο 1,5 χρονο ακριβως! Με μια αποτυχημενη σπερματεγχυση και πολλαπλες προσπαθειες προκλησης ωορηξιας! Το προβλημα; πολυκυστηκες ωοθηκες! Τελη ιανουαριου εμαθα πως ειμαι εγκυος και νιωθω υπερευτυχησμενη!! Διακοπες βεβαια δεν θα παμε αλλα δεν με ενδιαφερει καθολου! Το μωρακι μου ως τοτε θελω μονο να ειναι καλα και ολα τα υπολοιπα δεν με ενδιαφερουν!!!!!! :)

καλώς ήρθες!να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και ένα γερό μωράκι!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

Καλά εγώ δε νομίζω να προλάβω και πολλά μπάνια. Λογικά αρχές Ιουνίου θα πρέπει να πάω Αθήνα για να είμαι σε ετοιμότητα. Είχατε ακούσει που το πρώτο μωρό του 2016 γεννήθηκε στο πλοίο; Δεν θέλω ούτε να το φανταστώ. Θα τον ρωτήσω και βλέπουμε!

Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά πολύ φίλη μου από Νάξο τις έσπασαν τα νερά στην 33 και ήρθε με του στρατού αθήνα, βράδυ πέταξαν κιόλας...βάλαν γερά μέσα...η κοπέλα πήγε στο αλεξάνδρα και την κράτησαν μια εβδομάδα για ενέσεις κλτ...γέννησε στην 34

bA9gp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Διάβασα να νέα σας για κάνω catch up. Την παρασκευή ημουν χάλια. Δεν πονούσε το στήθος καθόλου. Τελικά μετά με πόνεσε...τι ανσανσέρ είναι αυτό...από αναγούλες εμετούς εννοείται τίποτα...που και που κάτι ρεψίματα. Είχα και κάτι περίεργα πονάκια που με ανησύχησαν όχι σαν αυτά της μήτρας...θα δείξει...ακόμα δεν μου έχουν έρθει οι εξετάσεις από τον γιατρό να τις κάνω...ούτε ξέρω πότε θα τον δώ...ζω μια έκπληξη....Επίσης υπνηλία και να θέλω δεν μπορώ...χτες αλλάζαμε τον γιό μου που έκανε κακά στον ύπνο του στις 3 το βράδυ...γενικά η ξάπλα δεν παίζει με ένα παιδάκι ήδη στο σπίτι....ούτε η ξεκούραση....

bA9gp3.png

Κορίτσια μου καλησπέρα... Εχω μέρες να γραψω..ταλαιπωρήθηκα πολύ... Απο τη Περασμένη Κυριακή είχα πυρετό έντονο πόνο στα κόκαλα κ ασταμάτητα πονοκέφαλο...Τη δεύτερα πήγα σε ενα απο τα ιδιωτικά νοσοκομεία να δουν τ εχω δώσαμε 400 ευρώ για να με δει παθολόγος γυναικολος να μ βάλουν μια ενδοφλεβια ένεση ορο εξετάσεις αίματος κ την εξέταση για Η1Ν1...οταν φύγαμε απο εκεί είχα νιώσει λίγο καλυτερα μετα 2 ωρες χειροτέρεψα έδωσε εντολή ο γιατρός μου για εισαγωγή στο ρέα..μου έκαναν παλι ενδοφλεβιες όρους κ εξετάσεις παλι για το Η1Ν1..την απάντηση θα την ειχαμε την αλλη μέρα όπως κ αυτή απο το Μετροπόλιταν ...

Μην τα πολύ λογω την αλλη μέρα βγαίνει η απάντηση απο το Μετροπόλιταν αρνητικό μετα δυο ώρες βγαίνει κ η απάντηση απο το ρέα θετικό...τρελάθηκα στο Μετροπόλιταν μ χρέωσαν μέχρι κ τη σύριγγα που μ εκαναν την ένεση!? Το καταλαβαίνετε?! Τραγικό ενα σωρό λεφτα κ τζάμπα..Τέλος πάντων υπέφερα πολύ ειναι μια πολύ δυσκολη Ιωση ειδικα στις έγκυες ο γιατρός μου με έσωσε απο την εντατικη...αυτή η ιωση το γυρνάει σε πνευμονια...ο γιατρός μου μαζι με εναν εξαιρετο παθολογο με χειρηστηκαν άψογα...τους ευχαριστώ απο καρδιάς..

Καλημέρα κορίτσια,

Διάβασα να νέα σας για κάνω catch up. Την παρασκευή ημουν χάλια. Δεν πονούσε το στήθος καθόλου. Τελικά μετά με πόνεσε...τι ανσανσέρ είναι αυτό...από αναγούλες εμετούς εννοείται τίποτα...που και που κάτι ρεψίματα. Είχα και κάτι περίεργα πονάκια που με ανησύχησαν όχι σαν αυτά της μήτρας...θα δείξει...ακόμα δεν μου έχουν έρθει οι εξετάσεις από τον γιατρό να τις κάνω...ούτε ξέρω πότε θα τον δώ...ζω μια έκπληξη....Επίσης υπνηλία και να θέλω δεν μπορώ...χτες αλλάζαμε τον γιό μου που έκανε κακά στον ύπνο του στις 3 το βράδυ...γενικά η ξάπλα δεν παίζει με ένα παιδάκι ήδη στο σπίτι....ούτε η ξεκούραση....

Κοριτσάκι μου καλημέρα! Όλες οι εγκυμοσύνες δεν είναι ίδιες. Ξέρω κορίτσια με κανένα σύμπτωμα. Μη μου αγχώνεσαι. .εχω κι εγώ αγωνία...Αλλά ο.τι θέλει ο Θεός θα γίνει!Αφού πονάει το στήθος είναι δείγμα..κι εγώ περνάω τέτοιες φρικτές.περιμένω πως κ πως το ραντεβού μου 17.

Καλημέρα κορίτσια,

Έχεις τον αριθμό του για να επικοινωνήσεις μαζί του? Σε ποια εβδομάδα είσαι??? Το επόμενο ραντεβού πότε το έχεις? Εγώ έχω κόσμο στο σπίτι και δεν μπορώ να βρω ησυχία!! Μια είμαι έτσι και μια γιουβέτσι!! Την Πέμπτη έχω ραντεβού στην γιατρό και ανυπομονώ!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα... Εχω μέρες να γραψω..ταλαιπωρήθηκα πολύ... Απο τη Περασμένη Κυριακή είχα πυρετό έντονο πόνο στα κόκαλα κ ασταμάτητα πονοκέφαλο...Τη δεύτερα πήγα σε ενα απο τα ιδιωτικά νοσοκομεία να δουν τ εχω δώσαμε 400 ευρώ για να με δει παθολόγος γυναικολος να μ βάλουν μια ενδοφλεβια ένεση ορο εξετάσεις αίματος κ την εξέταση για Η1Ν1...οταν φύγαμε απο εκεί είχα νιώσει λίγο καλυτερα μετα 2 ωρες χειροτέρεψα έδωσε εντολή ο γιατρός μου για εισαγωγή στο ρέα..μου έκαναν παλι ενδοφλεβιες όρους κ εξετάσεις παλι για το Η1Ν1..την απάντηση θα την ειχαμε την αλλη μέρα όπως κ αυτή απο το Μετροπόλιταν ...

Μην τα πολύ λογω την αλλη μέρα βγαίνει η απάντηση απο το Μετροπόλιταν αρνητικό μετα δυο ώρες βγαίνει κ η απάντηση απο το ρέα θετικό...τρελάθηκα στο Μετροπόλιταν μ χρέωσαν μέχρι κ τη σύριγγα που μ εκαναν την ένεση!? Το καταλαβαίνετε?! Τραγικό ενα σωρό λεφτα κ τζάμπα..Τέλος πάντων υπέφερα πολύ ειναι μια πολύ δυσκολη Ιωση ειδικα στις έγκυες ο γιατρός μου με έσωσε απο την εντατικη...αυτή η ιωση το γυρνάει σε πνευμονια...ο γιατρός μου μαζι με εναν εξαιρετο παθολογο με χειρηστηκαν άψογα...τους ευχαριστώ απο καρδιάς..

Αχ βρε Δήμητρα περαστικά!! και πριν 2-3 μέρες ρωτούσα για εσένα.. Σε χάσαμε!! Το μπεμπάκι πως είναι?? Αχ όντως η εκμετάλλευση πάει σύννεφο!! Σου λέει έγκυος είναι, θα τα δώσει.... Ίσως αν προτιμούσες ένα νοσοκομείο να ήταν καλύτερα!!! Το ταμείο σου δεν κάλυπτε κάτι? Περαστικά να είναι καλή μου!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Αχ βρε Δήμητρα περαστικά!! και πριν 2-3 μέρες ρωτούσα για εσένα.. Σε χάσαμε!! Το μπεμπάκι πως είναι?? Αχ όντως η εκμετάλλευση πάει σύννεφο!! Σου λέει έγκυος είναι, θα τα δώσει.... Ίσως αν προτιμούσες ένα νοσοκομείο να ήταν καλύτερα!!! Το ταμείο σου δεν κάλυπτε κάτι? Περαστικά να είναι καλή μου!!!!

Σε ευχαριστώ δόξα το θεό το μωρο μου είναι μια χαρά...Σκέτη εκμετάλλευση ,Στο.Μετροπόλιταν δεν ηταν συμβεβλημενοι με τον εοπυυ ενω στο μεαιυτηριο είχα μια μικρή έκπτωση ευτυχώς..Αυτό το έγραψα κ για εσάς...Να προσέχετε πολύ τον εαυτό σας αυτές τις μέρες η γρίπη ειναι σε έξαρση προσέχετε πολύ με το πρωτο σύμπτωμα επικοινωνήσετε κατευθείαν με τομ γιατρό σας

Περαστικά!! Για αυτό εγώ αγαπώ τα δημόσια νοσοκομεία!

bA9gp3.png

Έχεις τον αριθμό του για να επικοινωνήσεις μαζί του? Σε ποια εβδομάδα είσαι??? Το επόμενο ραντεβού πότε το έχεις? Εγώ έχω κόσμο στο σπίτι και δεν μπορώ να βρω ησυχία!! Μια είμαι έτσι και μια γιουβέτσι!! Την Πέμπτη έχω ραντεβού στην γιατρό και ανυπομονώ!!!

Ναι, αν δεν τις λάβω και σήμερα με το ταχυδρομείο θα πάρω τη μαία να μου πει πότε τα ταχυδρόμησε...όχι τίποτα άλλο αλλά πρέπει να κάνω τα ενδορκινολογικά μου και να πάω στην ενδοκρινολόγο σύντομα.

bA9gp3.png

Τι λες ρε Δήμητρα, έπαθες τέτοιο σκηνικό!? Α, Παναγιά μου, ευτυχώς το μωράκι σου είναι καλά!! Περαστικούλια κορίτσι μου!! Έχεις δίκιο, κυκλοφορουν τρελές ιώσεις πέρα από τη γνωστή και πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ τώρα που είναι πιο ευαίσθητος ο οργανισμός μας! :( Όσο μπορείτε μακρυά από κλειστούς χώρους, παιδάκια και πολυκοσμία! Φυσικά δεν μιλάω για απομόνωση, όλα πάντα σε λογικά πλαίσια.

zadige να πάρεις το γιατρό σου να ρωτήσεις πότε τις έστειλε, σαν να παράργησαν νομίζω!

Μαράκι την Πέμτπη, 3 μερούλες μια χαρά! Τι να πούμε κι εμεις που ειναι δέκα ακόμα χιχι!

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

Τι λες ρε Δήμητρα, έπαθες τέτοιο σκηνικό!? Α, Παναγιά μου, ευτυχώς το μωράκι σου είναι καλά!! Περαστικούλια κορίτσι μου!! Έχεις δίκιο, κυκλοφορουν τρελές ιώσεις πέρα από τη γνωστή και πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ τώρα που είναι πιο ευαίσθητος ο οργανισμός μας! :( Όσο μπορείτε μακρυά από κλειστούς χώρους, παιδάκια και πολυκοσμία! Φυσικά δεν μιλάω για απομόνωση, όλα πάντα σε λογικά πλαίσια.

zadige να πάρεις το γιατρό σου να ρωτήσεις πότε τις έστειλε, σαν να παράργησαν νομίζω!

Μαράκι την Πέμτπη, 3 μερούλες μια χαρά! Τι να πούμε κι εμεις που ειναι δέκα ακόμα χιχι!

Μπα δε νομίζω, αν βάλεις και τις απεργίες...να σκεφτείς μια φίλη μου έστειλε κάρτα από την ολλανδία στις 26 και την πήρα μέσα Γενάρη

bA9gp3.png

Μπα δε νομίζω, αν βάλεις και τις απεργίες...να σκεφτείς μια φίλη μου έστειλε κάρτα από την ολλανδία στις 26 και την πήρα μέσα Γενάρη

Εσύ ξέρεις, εγώ πάντως θα είχα εκνευριστεί λιγάκι. Αν ήξερα βασικά πως κάνουν τόσες μέρες θα ζητούσα να μου έρθει με κούριερ κι ας πλήρωνα τα μεταφορικά κανα 5ευρω, ειδικά αν είχα να συντονίσω ενδοκρινολογικά κλπ όπως έχεις εσύ. Βασικά σε κάθε περίπτωση γιατί κ εγώ ας πούμε είχα έννοια τον αιματοκρίτη.

Εγώ στην Εβδομάδα που είσαι τώρα ούτε καν μου πονούσε κ αναρωτιόμουν.βασικά δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Μόνο τη καθυστέρηση!

Αληθεια; Εμενα με ποναει πολυ!!!! Και αρχιζει και πρηζεται!! Και ο πονος ξεκινησε ξαφνικα μετα την καθυστερηση!!! Και εχουν ξεκινησει και καποιες ηπιες αναγουλες εδω και 2 μερουλες!!!

M2gwp2.png

Αληθεια; Εμενα με ποναει πολυ!!!! Και αρχιζει και πρηζεται!! Και ο πονος ξεκινησε ξαφνικα μετα την καθυστερηση!!! Και εχουν ξεκινησει και καποιες ηπιες αναγουλες εδω και 2 μερουλες!!!

Κι εμένα μια χαρά με πονούσε από την αρχή, βασικά με πονούσε όπως πάντα όταν περίμενα περίοδο απλά δεν ξεπρήστηκε όπως ξεπρηζόταν συνήθως μια μέρα πριν τελικά αδιαθετήσω. Αναγουλίτσες άρχισα να έχω στην 6η εβδομάδα και καλά κρατούν μέχρι τώρα στην 8η. Όταν τρώω το κυρίως γεύμα ισιώνω πολύ αλλά παθαίνω βαρυστομαχιά, πουθενά δεν με βρίσκω! :mrgreen::lol:

Εσύ ξέρεις, εγώ πάντως θα είχα εκνευριστεί λιγάκι. Αν ήξερα βασικά πως κάνουν τόσες μέρες θα ζητούσα να μου έρθει με κούριερ κι ας πλήρωνα τα μεταφορικά κανα 5ευρω, ειδικά αν είχα να συντονίσω ενδοκρινολογικά κλπ όπως έχεις εσύ. Βασικά σε κάθε περίπτωση γιατί κ εγώ ας πούμε είχα έννοια τον αιματοκρίτη.

Δεν έχω εκνευριστεί όχι. Γενικά θεωρώ ότι επειδή είναι δεύτερη κύηση (να μη πω τρίτη) είναι λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα. TSH έκανα στις 12 του γενάρη δεν έχω κλείσει μήνα ακόμα. θεωρητικά δεν τρέχει τίποτα για +- μια εβδομάδα. Τώρα τα υπόλοιπα θα δείξει...Από δημόσιο νοσοκομείο μου τα στέλνουν οπότε το να ζητήσω κούριερ δεν ξέρω αν έπαιζε...άσχετα αν ήταν με δική μου χρέωση...Γενικά κάποια τέτοια σε καθυστερήσεις τα έχεις στο δημόσιο αλλά αυτό δεν με νοιάζει και πολύ! Απλά δεδομένο οτι δεν αισθάνομαι έγκυος σκέφτομαι μην έχει σταματήσει και το πάρουμε είδηση πολύ μετά...δεδομένο οτι πιο πιθανό το κόβω να τον δώ μετά τις 20 του μήνα..

bA9gp3.png

Κι εμένα μια χαρά με πονούσε από την αρχή, βασικά με πονούσε όπως πάντα όταν περίμενα περίοδο απλά δεν ξεπρήστηκε όπως ξεπρηζόταν συνήθως μια μέρα πριν τελικά αδιαθετήσω. Αναγουλίτσες άρχισα να έχω στην 6η εβδομάδα και καλά κρατούν μέχρι τώρα στην 8η. Όταν τρώω το κυρίως γεύμα ισιώνω πολύ αλλά παθαίνω βαρυστομαχιά, πουθενά δεν με βρίσκω! :mrgreen::lol:

Βρε κορίτσια εξηγήστε μου λίγο τις αναγούλες; σας έρχονται γουλιές εμετού στο στόμα; τι εννοείτε με αναγούλες;

bA9gp3.png

Δεν έχω εκνευριστεί όχι. Γενικά θεωρώ ότι επειδή είναι δεύτερη κύηση (να μη πω τρίτη) είναι λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα. TSH έκανα στις 12 του γενάρη δεν έχω κλείσει μήνα ακόμα. θεωρητικά δεν τρέχει τίποτα για +- μια εβδομάδα. Τώρα τα υπόλοιπα θα δείξει...Από δημόσιο νοσοκομείο μου τα στέλνουν οπότε το να ζητήσω κούριερ δεν ξέρω αν έπαιζε...άσχετα αν ήταν με δική μου χρέωση...Γενικά κάποια τέτοια σε καθυστερήσεις τα έχεις στο δημόσιο αλλά αυτό δεν με νοιάζει και πολύ! Απλά δεδομένο οτι δεν αισθάνομαι έγκυος σκέφτομαι μην έχει σταματήσει και το πάρουμε είδηση πολύ μετά...δεδομένο οτι πιο πιθανό το κόβω να τον δώ μετά τις 20 του μήνα..

Τι πιο χαλαρά μωρέ, εδώ σκέφτεσαι μήπως δεν είσαι έγκυος :-P . Στην παλλίνδρομη που βίωσες δεν είχες κάποιες ενδείξεις? Αιματάκι?

Βρε κορίτσια εξηγήστε μου λίγο τις αναγούλες; σας έρχονται γουλιές εμετού στο στόμα; τι εννοείτε με αναγούλες;

Προσωπικά, μου έρχονται σάλια στο στόμα που προηγούνται συνήθως του εμετού. Κι αυτή η λεγόμενη μεταλλική γεύση. Και βασικά για να εκφραστώ περισσότερο μια αηδία κατευθείαν από το στομάχι.

Τι πιο χαλαρά μωρέ, εδώ σκέφτεσαι μήπως δεν είσαι έγκυος :-P . Στην παλλίνδρομη που βίωσες δεν είχες κάποιες ενδείξεις? Αιματάκι?

Στην παλίνδρομη απέβαλα ακριβώς 6 με αιμοραγία. Είχα δει λίγο αιματάκι 1-2 μέρες πριν και εκείνη τη μέρα κανονικό αίμα αρκετό. Στον υπέρηχο φαινόταν ένα φτωχό ενδομήτριο και φαινόταν δεν φαινόταν σάκος...ήταν πολύ πρώιμο...από το τεστ σε 10 μέρες δηλαδή. είχα λίγη συχνοουρία που είχε σταματήσει και στο στήθος δεν είχα δώσει βάση...έκανα και μπάνια ήταν καλοκαίρι....είχα μια πτώση βέβαια 2-3 μέρες πριν αλλά δεν έπαιξε ρόλο. Δεν υπήρχαν εμβρυιακά στοιχεία.

bA9gp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...