Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

marakiz...ήθελα να σε ρωτήσω, αν και είναι πρώτο παιδί και δεν ξέρω τι θα μου γράψει εμένα...σε έβαλε και κολπική καλλιέργεια κτλ? Ο αιματοκρίτης πέφτει πολύ στην εγκυμοσύνη. εγώ είχα ξεκινήσει με 40 και είχα πέσει αμέσως στο 38 γενικά έπεσα μέχρι το 36 αλλά και πάλι ήταν σούπερ για εγκυμοσύνη. Σίδηρο σε έχει αρχίσει από τόσο νωρίς;

Μου είπε πως δεν χρειάζεται να κάνω καλλιέργεια ούρων (δεν ξέρω αν είναι διαφορετική η κολπική καλλιέργεια) όπως και άλλες αιματολογικές (τοξόπλασμα κλπ) εφόσον τις έκανα τόσο πρόσφατα αλλά εγώ τα ξαναέκανα όλα προληπτικά (εκτός πχ από ερυθρά που είχα αντισώματα). Και τεστ ΠΑΠ είχα κάνει το καλοκαίρι κι ήταν οκ. Σίδηρο παίρνω προληπτικά ένα χαπάκι γιατί είχα κάνει και θεραπεία για σιδηροπενία κι επειδή γενικά έχω χαμηλό αιματοκρίτη. Τώρα μου βγήκε 35,7. Δηλαδή είναι καλά για εγκυμοσύνη αυτό?

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μου είπε πως δεν χρειάζεται να κάνω καλλιέργεια ούρων (δεν ξέρω αν είναι διαφορετική η κολπική καλλιέργεια) όπως και άλλες αιματολογικές (τοξόπλασμα κλπ) εφόσον τις έκανα τόσο πρόσφατα αλλά εγώ τα ξαναέκανα όλα προληπτικά (εκτός πχ από ερυθρά που είχα αντισώματα). Και τεστ ΠΑΠ είχα κάνει το καλοκαίρι κι ήταν οκ. Σίδηρο παίρνω προληπτικά ένα χαπάκι γιατί είχα κάνει και θεραπεία για σιδηροπενία κι επειδή γενικά έχω χαμηλό αιματοκρίτη. Τώρα μου βγήκε 35,7. Δηλαδή είναι καλά για εγκυμοσύνη αυτό?

Εγώ είχα 36 προς το τέλος της εγκυμοσύνης. Σε κολπική καλλιέργεια αναφερόμουν, ούρα έκανα στάνταρ πάντα με το αίμα. Τοξόπλασμα είχα αντισώματα και δεν έκανα όπως και δεν πρόσεχα σαλάτες αλλά τώρα ο γιατρός μου ειπε να προσέχω....

bA9gp3.png

Εγώ είχα 36 προς το τέλος της εγκυμοσύνης. Σε κολπική καλλιέργεια αναφερόμουν, ούρα έκανα στάνταρ πάντα με το αίμα. Τοξόπλασμα είχα αντισώματα και δεν έκανα όπως και δεν πρόσεχα σαλάτες αλλά τώρα ο γιατρός μου ειπε να προσέχω....

Για κολπική καλλιέργεια δεν μου είπε τίποτα όχι, σου είπε εσένα στην 1η εγκυμοσύνη? Γενική ούρων μου είπε να κάνω, καλλιέργεια ούρων μου είπε ότι δεν χρειάζεται αλλά και πάλι έκανα. Τοξόπλασμα γιατί σου είπε να προσέχεις τώρα? Νομίζω άπαξ και έχεις αντισώματα δεν χρειάζεται.. Εμείς έχουμε πολλές γάτες στην αυλή και το έχω λίγο άγχος αλλά πολύ λίγο, δεν κολλάς αν δεν έχεις καμιά επαφή. Εγώ δεν έχω αντισώματα και προσέχω, πάντα καλοψημένα τα κρέατα και σαλάτες τις πλένω με ξύδι. Από έξω σαλάτες δεν τρώω σε καμιά περίπτωση, έχω δουλέψει πιτσιρίκα σε καφέ και μεζεδοπωλείο κι έχω δει πόσο τα πλένουν γενικά και την υγιεινή τους..

Αχ ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τη στήριξη!!! Ελπίζω όλα να είναι στο μυαλό μου και αύριο να έχει διπλασιαστεί!! Πήρα να ρωτήσω στο μικροβιολογικο και είπαν ότι θα είναι κανονικά ανοιχτά αυριο.. Ύστερα ρώτησα αν γίνεται να βγουν νωρίτερα από τις 6 το απόγευμα τα αποτελέσματα και η μικροβιολόγος είπε ότι για να βγει νωρίτερα θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν άλλο αντιδραστικό (κάπως έτσι το είπε) και ότι καλό είναι να χρησιμοποιηθουν τα ίδια με την πρώτη εξέταση για να είναι πιο έγκυρο!!! Πρέπει να απασχολήσω το μυαλό μου!!

Για να ξεχαστεις, ασχολησου με τον αντρα ασθενη!!! Χαχαχα... Ολα καλα θα πανε think positive. Το φορουμ σε στηριζει!!!

Για να ξεχαστεις, ασχολησου με τον αντρα ασθενη!!! Χαχαχα... Ολα καλα θα πανε think positive. Το φορουμ σε στηριζει!!!

Έτσι!!! κανείς δεν σε νιώθει όπως εμείς χιχι!!

Διαφημίσεις

Μαράκι μου μη στεναχωριέσαι να δεις.Όλα καλά θα πάνε!περαστικά στον αντρουλη σου!!κορίτσια Πως είστε?Σήμερα του Αγίου Συμεών! Το ξέρατε?εφαρμοσε καμια το "δεν κάνω τπτ"??

Μαράκι μου μη στεναχωριέσαι να δεις.Όλα καλά θα πάνε!περαστικά στον αντρουλη σου!!κορίτσια Πως είστε?Σήμερα του Αγίου Συμεών! Το ξέρατε?εφαρμοσε καμια το "δεν κάνω τπτ"??

Γιατί του αγίου Συμεών δεν κάνεις τίποτα και καλά? Γενικά ή ως έγκυος?? Εγώ πάντως από γραφείο σε καναπέ κι από καναπέ σε κρεβάτι είμαι αυτές τις μέρες χαχα! Τι, πιάνει και το λίγο συγύρισμα? :P

Γιατί του αγίου Συμεών δεν κάνεις τίποτα και καλά? Γενικά ή ως έγκυος?? Εγώ πάντως από γραφείο σε καναπέ κι από καναπέ σε κρεβάτι είμαι αυτές τις μέρες χαχα! Τι, πιάνει και το λίγο συγύρισμα? :P

Και καλά οι εγκυμονουσες.. Δεν πρέπει να κάνεις τπτ κ πρέπει να τα κάνουν οι άλλοι.ούτε να κοιμηθείς μέχρι τη Δύση του ήλιου!αλλιως αποκτασ σημαδι !Η πεθερά μ πολυ πιστευει σε αυτα κ το εφαρμοσα σμρ .βασικα ευκαιρια να νιωσω λιγο βασιλισσα !χαχαχχα αλλα αυτα διαφερουν απο τόπο σε τοπο

Και καλά οι εγκυμονουσες.. Δεν πρέπει να κάνεις τπτ κ πρέπει να τα κάνουν οι άλλοι.ούτε να κοιμηθείς μέχρι τη Δύση του ήλιου!αλλιως αποκτασ σημαδι !Η πεθερά μ πολυ πιστευει σε αυτα κ το εφαρμοσα σμρ .βασικα ευκαιρια να νιωσω λιγο βασιλισσα !χαχαχχα αλλα αυτα διαφερουν απο τόπο σε τοπο

Λολ! Καλή ευκαιρία για να νιώσεις βασίλισσα λοιπόν!

Εγώ πάλι δεν τα πιστεύω καθόλου αυτά! Μα καθόλου!

Λολ! Καλή ευκαιρία για να νιώσεις βασίλισσα λοιπόν!

Εγώ πάλι δεν τα πιστεύω καθόλου αυτά! Μα καθόλου!

Βασικα κι εγω Αλλά δεν βρίσκεις άκρη!!;)Πως αισθάνεσαι γλυκιά μ εσυ??ανυπομονεί γ τις 17??Εγώ παρά πολύ!Εύχομαι να ξεπεράσω την 8 κ 9 εβδομάδα που είναι επιφοβη! !!πονάει στήθος κ κοιλίτσα κ ξαφνικές λιγουριτσες...συχνοουριες όχι ιδιαίτερα!

Διαφημίσεις

Βασικα κι εγω Αλλά δεν βρίσκεις άκρη!!;)Πως αισθάνεσαι γλυκιά μ εσυ??ανυπομονεί γ τις 17??Εγώ παρά πολύ!Εύχομαι να ξεπεράσω την 8 κ 9 εβδομάδα που είναι επιφοβη! !!πονάει στήθος κ κοιλίτσα κ ξαφνικές λιγουριτσες...συχνοουριες όχι ιδιαίτερα!

Εγώ πάλι που δεν ξέρω πότε θα με δει; Πάντως μου ειπε να κλείσω για αυχενική και δεν το έχω κάνει ακόμα, Η αλήθεια είναι οτι αν σου προτείνει συγκεκριμένο δεν είναι εύκολα τα ρατεβού. Εγώ θέλω τον ίδιο που είχα και στο γιό μου και η κλινική εκείνη έκλεισε οπότε πρέπει να βρω που κάνει τώρα αυχενικές ο ιδιος. Λογικά η αυχενική αν όλα πάνε καλά θα πρέπει να γίνει αρχές Μάρτη οπότε καλό ειναι να κλειστεί από τώρα. Στην πρώτη είχα κάνει κολπική καλλιέργεια, και για έρπη για υπατήτιδα, ειντς, μεσογειακή, μεγαλοκυτταροιό που αυτό επαναλάμβανα γιατί δεν είχα. Με τις γάτες δεν κολλάς τόσο όσο από τα λαχανικά και τα κρέατα. Εγώ που είχα αντισώματα στην προηγούμενη δεν πρόσεχα αλλά μου είπε δεν έχει σημασία και οτι πρέπει να προσέχω. Επίσης λιστέρια και προσοχή στα τυριά όχι μεγάλα ψάρια κτλ κτλ... Βαφή μετά την αυχενική και ανυπομωνώ γιατί έχω ασπρίσει και θα αρχίσει να φαίνεται συντόμως.

bA9gp3.png

Σόρυ κιόλας αλλά αν δουλεύεις δεν πας δουλειά; Αυτά είναι υπερβολές και στην προγηούμενη εγκυμοσύνη έγκυος ήμουν αυτές τις ημέρες και δεν είχα ακούσει τίποτα...Φαντάζομαι θα είστε υπέρ του 40 μέρες σπίτι και έτσι; Εγώ με τον μικρό είχαμε βγει από τις 22 ημέρες...και πολύ είχα κάτσει...ήταν καικαλοκαίρι

bA9gp3.png

Εγώ πάλι που δεν ξέρω πότε θα με δει; Πάντως μου ειπε να κλείσω για αυχενική και δεν το έχω κάνει ακόμα, Η αλήθεια είναι οτι αν σου προτείνει συγκεκριμένο δεν είναι εύκολα τα ρατεβού. Εγώ θέλω τον ίδιο που είχα και στο γιό μου και η κλινική εκείνη έκλεισε οπότε πρέπει να βρω που κάνει τώρα αυχενικές ο ιδιος. Λογικά η αυχενική αν όλα πάνε καλά θα πρέπει να γίνει αρχές Μάρτη οπότε καλό ειναι να κλειστεί από τώρα. Στην πρώτη είχα κάνει κολπική καλλιέργεια, και για έρπη για υπατήτιδα, ειντς, μεσογειακή, μεγαλοκυτταροιό που αυτό επαναλάμβανα γιατί δεν είχα. Με τις γάτες δεν κολλάς τόσο όσο από τα λαχανικά και τα κρέατα. Εγώ που είχα αντισώματα στην προηγούμενη δεν πρόσεχα αλλά μου είπε δεν έχει σημασία και οτι πρέπει να προσέχω. Επίσης λιστέρια και προσοχή στα τυριά όχι μεγάλα ψάρια κτλ κτλ... Βαφή μετά την αυχενική και ανυπομωνώ γιατί έχω ασπρίσει και θα αρχίσει να φαίνεται συντόμως.

Ηπατίτιδα, αυστραλιανό κάτι πως λέγεται, ειντς κλπ έκανα κ εγώ, μόνο κολπική καλλιέργεια δεν έκανα. Και ναι για το τοξόπλασμα πιο επικίνδυνα είναι τα όχι καλά ψημένα κρέατα κι οι όχι καλά πλυμμένες σαλάτες παρά τα κακόμοιρα τα γατάκια. Για την αυχενική θα πάω κι εγώ όπου μου πει, φαντάζομαι πως αν έπρεπε να το κλείσω από τώρα, θα μου το έλεγε. Πάντως θέλω να την κάνω την 13η εβδομάδα και να σιγουρέψω πως αυτός που θα μου την κάνει είναι πιστοποιημένος.

Εσύ γιατί δεν ξέρεις καλέ πότε θα τον δεις το γιατρό σου?

Ηπατίτιδα, αυστραλιανό κάτι πως λέγεται, ειντς κλπ έκανα κ εγώ, μόνο κολπική καλλιέργεια δεν έκανα. Και ναι για το τοξόπλασμα πιο επικίνδυνα είναι τα όχι καλά ψημένα κρέατα κι οι όχι καλά πλυμμένες σαλάτες παρά τα κακόμοιρα τα γατάκια. Για την αυχενική θα πάω κι εγώ όπου μου πει, φαντάζομαι πως αν έπρεπε να το κλείσω από τώρα, θα μου το έλεγε. Πάντως θέλω να την κάνω την 13η εβδομάδα και να σιγουρέψω πως αυτός που θα μου την κάνει είναι πιστοποιημένος.

Εσύ γιατί δεν ξέρεις καλέ πότε θα τον δεις το γιατρό σου?

το αφήσαμε στο φλού....περιμένω τις εξετάσεις να μου τις στείλει ηλεκτρονικά και μόλις πάρω τα αποτελέσματα θα του τα στείλω με email και θα μου πει πότε θα βρεθούμε. Αν έχετε ραντεβού στις 17 και νομίζω και εσύ είσαι 9/12? τότε για αρχές μάρτη μπορεί να ζοριστείς να βρεις ραντεβού. Ή να πρέπει να πας πρωινό ραντεβού για παράδειγμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου πει μη πιστοποιημένο. Είναι πολύ συγκεκριμένοι αυτοί που κάνουν τις αυχενικές. Εμένα πάντως μου είπε από τις 27 να κλείσω...ασχέτως του πως θα εξελιχθεί...δηλαδή και τι έγινε ένα ραντεβού είναι.

https://fetalmedicine.org/lists/map/certified/NT

Επεξεργάστηκαν by zadige
addition
bA9gp3.png

το αφήσαμε στο φλού....περιμένω τις εξετάσεις να μου τις στείλει ηλεκτρονικά και μόλις πάρω τα αποτελέσματα θα του τα στείλω με email και θα μου πει πότε θα βρεθούμε. Αν έχετε ραντεβού στις 17 και νομίζω και εσύ είσαι 9/12? τότε για αρχές μάρτη μπορεί να ζοριστείς να βρεις ραντεβού. Ή να πρέπει να πας πρωινό ραντεβού για παράδειγμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου πει μη πιστοποιημένο. Είναι πολύ συγκεκριμένοι αυτοί που κάνουν τις αυχενικές. Εμένα πάντως μου είπε από τις 27 να κλείσω...ασχέτως του πως θα εξελιχθεί...δηλαδή και τι έγινε ένα ραντεβού είναι.

https://fetalmedicine.org/lists/map/certified/NT

Μωρέ είναι πολύ συγκεκριμένοι αυτοί που τα κάνουν αλλά πολλά ακούγονται, οπότε γενικά τα ψάχνω όλα (αλλά χωρίς άγχος). Δεν θέλω να πιστεύω πως με άφησε έτσι χωρίς να κλείσω από τώρα και να δυσκολευτώ να βρω ραντεβού όταν πρέπει, αλλά στην ανάγκη θα μπορέσω να λείψω από δουλειά και να πάω σε πρωινό ραντεβού. Ναι 9/12 είναι η ΤΗΠ και στις 17 έχω το επόμενο ραντεβού.

Διαφημίσεις

Σόρυ κιόλας αλλά αν δουλεύεις δεν πας δουλειά; Αυτά είναι υπερβολές και στην προγηούμενη εγκυμοσύνη έγκυος ήμουν αυτές τις ημέρες και δεν είχα ακούσει τίποτα...Φαντάζομαι θα είστε υπέρ του 40 μέρες σπίτι και έτσι; Εγώ με τον μικρό είχαμε βγει από τις 22 ημέρες...και πολύ είχα κάτσει...ήταν καικαλοκαίρι

Όχι βρε η πεθερά μ είναι κάπως κολλημένη με αυτά κ μας ανάγκασε ψυχολογικα να το κάνουμε.χαχαχα. .Εγώ λέω ασ το κάνω ναχω ηρεμία!!το σταυρό μας να κάνουμε...κι όλα τ'άλλα σημασία δεν έχουν...

Όχι βρε η πεθερά μ είναι κάπως κολλημένη με αυτά κ μας ανάγκασε ψυχολογικα να το κάνουμε.χαχαχα. .Εγώ λέω ασ το κάνω ναχω ηρεμία!!το σταυρό μας να κάνουμε...κι όλα τ'άλλα σημασία δεν έχουν...

emilemil πως το βλέπεις, θα αντέξεις τελικά μέχρις τις 17?? :lol::lol:

να το προσέξεις αυτό γιατί μετά θα αρχίσει με το παιδί....

bA9gp3.png

Μωρέ είναι πολύ συγκεκριμένοι αυτοί που τα κάνουν αλλά πολλά ακούγονται, οπότε γενικά τα ψάχνω όλα (αλλά χωρίς άγχος). Δεν θέλω να πιστεύω πως με άφησε έτσι χωρίς να κλείσω από τώρα και να δυσκολευτώ να βρω ραντεβού όταν πρέπει, αλλά στην ανάγκη θα μπορέσω να λείψω από δουλειά και να πάω σε πρωινό ραντεβού. Ναι 9/12 είναι η ΤΗΠ και στις 17 έχω το επόμενο ραντεβού.

δηλαδή τι ακούγεται; Αν έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου πάντως να είσαι σίγουρη οτι θα σου προτείνει κάποιον καλό. Εμάς παρόλο που δεν ήταν σούπερ η αυχενική μου, είχε δει το φύλλο από την 12+3! Το οποίο και επιβεβαίωσε η γιατρός μου στην 17 αν θυμάμαι καλά από τον υπέρηχο του ιατρείου...κάποιοι πάνε στη β και ακόμα δεν ξέρουν

bA9gp3.png

Εννοώ γενικά για διάφορα πράγματα. Εμπιστεύομαι το γιατρό μου αλλά δεν έχω τυφλή εμπιστοσύνη σε κανέναν γιατρό. Πχ ο γιατρός μου όταν τον ρώτησα τι εξετάσεις να κάνω ΠΡΙΝ μείνω έγκυος μου είπε μόνο για τη μεσογειακή αναιμία κ κάτι άλλο που δεν θυμάμαι τώρα. Την κυστική ίνωση την προτείνει μαζί με τις αιματολογικές/ουρολογικές εξετάσεις που έκανα τώρα, δηλαδή αφού μείνεις έγκυος. Είναι πολύ καλός επιστήμονας, αλλά κακώς δεν μου την πρότεινε εφόσον τον ρώτησα... Θα έπρεπε να μου συστήσει και την κυστική, για την οποία ήμουν ενήμερη και την έκανα πριν ξεκινήσουμε προσπάθειες.

Παράδειγμα έδωσα, θέλω να πω γενικά, πιστεύω πως ο εν δυνάμει γονιός πρέπει να ενημερώνεται και να ψάχνεται όσο μπορεί φυσικά, δεν θα αντικαταστήσουμε τους γιατρούς!

Εννοώ γενικά για διάφορα πράγματα. Εμπιστεύομαι το γιατρό μου αλλά δεν έχω τυφλή εμπιστοσύνη σε κανέναν γιατρό. Πχ ο γιατρός μου όταν τον ρώτησα τι εξετάσεις να κάνω ΠΡΙΝ μείνω έγκυος μου είπε μόνο για τη μεσογειακή αναιμία κ κάτι άλλο που δεν θυμάμαι τώρα. Την κυστική ίνωση την προτείνει μαζί με τις αιματολογικές/ουρολογικές εξετάσεις που έκανα τώρα, δηλαδή αφού μείνεις έγκυος. Είναι πολύ καλός επιστήμονας, αλλά κακώς δεν μου την πρότεινε εφόσον τον ρώτησα... Θα έπρεπε να μου συστήσει και την κυστική, για την οποία ήμουν ενήμερη και την έκανα πριν ξεκινήσουμε προσπάθειες.

Παράδειγμα έδωσα, θέλω να πω γενικά, πιστεύω πως ο εν δυνάμει γονιός πρέπει να ενημερώνεται και να ψάχνεται όσο μπορεί φυσικά, δεν θα αντικαταστήσουμε τους γιατρούς!

Έχω χάσει παιδική φίλη από κυστική ίνωση. όταν ρώτησα την γιατρό μου την άποψη της μου είπε οτι αν θέλεις σοβαρά να κάνεις κάτι κάνεις αμνιοπαρακέτνιση και αυτό δεν τα βρίσκει όλα. Χωρίς ιστορικό δεν είναι λογικό να σου προτείνει ο γιατρός να κάνεις ένα τσούρμο εξετάσεις... δεν υπάρχει μόνο η κυστική ίνωση, υπάρχει και η μυική ατροφία και ένα σωρό άλλα που μπορεί να έτυχε να μην ακούσεις...στο εξωτερικό κάνουν τα μίνιμουν...τώρα αν εσύ θέλεις μπορείς να κάνει τα πάντα. Ο άντρας μου είχε κάνει για κυστική και είχε δώσει 300 ευρώ νομίζω και πάλι ήταν μόνο για το 85% όχι για το 100% οπότε πιασε το αυγό και κούρευτο. Ξαδέρφη μου γέννησε παιδάκι και το ένα μάτι ήταν τυφλό. είχε αποκόλληση αμφιβληστροειδούς. Δεν το είδαν και δεν μπορούσαν να το δουν από πριν...όπως και ο αυτισμός δεν φαίνεται....είνα να μην σου τύχουν κάποια πράγματα.

bA9gp3.png

emilemil πως το βλέπεις, θα αντέξεις τελικά μέχρις τις 17?? :lol::lol:

Αχ κοριτσάκι μου με το ζόρι κρατιέμαι! Ο άντρας μου λέει να πάμε κ μια πριν τις 17 να ξεαγχωθω...Δεν ξέρω τι να κάνω αλήθεια! !Εσύ τι λες?Εσύ θα αντέξεις?

Φυσικά και είναι να μην σου τύχουν κάποια πράγματα, όμως η κυστική είναι το ίδιο σημαντική και συχνή ως γενετική και θανατηφόρα ασθένεια όσο κι η μεσογειακή, οπότε είναι φάουλ των γιατρών που δεν την προτείνουν. 1-2 παιδιά γεννιούνται κάθε εβδομάδα στην Ελλάδα μόνο.. Δεν θα κάνω εξετάσεις για χίλια πράγματα, για τα πιο σοβαρά και συχνά όμως θα κάνω.

να το προσέξεις αυτό γιατί μετά θα αρχίσει με το παιδί....

Ναι το ξέρω!απλά θέλω να είμαι ήρεμη προσπτοπαρον κ δεν ασχολούμαι!zadige μ πως είσαι Εσύ?

Αχ κοριτσάκι μου με το ζόρι κρατιέμαι! Ο άντρας μου λέει να πάμε κ μια πριν τις 17 να ξεαγχωθω...Δεν ξέρω τι να κάνω αλήθεια! !Εσύ τι λες?Εσύ θα αντέξεις?

Ε θα αντέξω τι θα κάνω, όσο βαστούν καλά τα συμπτώματα χαχα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...