Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Ακόμα να στις στείλει καλέ? Γιατί δεν στις έδωσε την ημέρα του ραντεβού?

Αλήθεια κορίτσια με τις ασφάλειες μας τι παίζει? Δικαιούμαστε κάτι από ΕΟΠΥΥ? Δεν το χω ψάξει ακόμα αυτό!

Το ραντευβού έγινε στις 9 και τελειώσαμε 9,30, είχε και άλλη μια κοπέλα μετά...μου είπε θα μου τις γράψει και θα τις στείλει...δεν με ενοχλεί αυτό. Ίσα ίσα που στην προηγούμενη εγκυμοσύνη περνάγαμε ώρες σε αυτό το θέμα και μου την έσπαγε...χώρια οτι αργούσαν όλα τα ραντευού...πηγαίνω στα απογευματινά του αλεξάνδρα! Δεν είναι ιδιώτης γιατρός...παρόλο που πληρώνω κανονικά τα ραντευού. Βέβαια παίρνω κάποια χρήματα πίσω από την ασφάλεια (ιδιωτική)...Αν σου γράψουν τις εξετάσεις ηλεκτρονικά τότε πληρώνεις πολύ λίγο την συμμετοχή...το ίδιο και στα φάρμακα. Προς το παρόν βέβαια δεν παίρνω κάτι εκτός από filicine το οποίο και πληρώνω αλλά και από αυτά κάτι παίρνουμε από την ασφάλεια (ιδιωτική). εμένα η πρώτη εγκυμοσύνη μου στοίχισε ελάχιστα. Βέβαια γέννησα στο αλεξάνδρα. Νομίζω είχε πάει 150? γιατί είχα πάρει μονόκλινο. Αλλιώς δεν θα πλήρωνα τίποτα.

Επεξεργάστηκαν by zadige
typo
bA9gp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το ραντευβού έγινε στις 9 και τελειώσαμε 9,30, είχε και άλλη μια κοπέλα μετά...μου είπε θα μου τις γράψει και θα τις στείλει...δεν με ενοχλεί αυτό. Ίσα ίσα που στην προηγούμενη εγκυμοσύνη περνάγαμε ώρες σε αυτό το θέμα και μου την έσπαγε...χώρια οτι αργούσαν όλα τα ραντευού...πηγαίνω στα απογευματινά του αλεξάνδρα! Δεν είναι ιδιώτης γιατρός...παρόλο που πληρώνω κανονικά τα ραντευού. Βέβαια παίρνω κάποια χρήματα πίσω από την ασφάλεια (ιδιωτική)...Αν σου γράψουν τις εξετάσεις ηλεκτρονικά τότε πληρώνεις πολύ λίγο την συμμετοχή...το ίδιο και στα φάρμακα. Προς το παρόν βέβαια δεν παίρνω κάτι εκτός από filicine το οποίο και πληρώνω αλλά και από αυτά κάτι παίρνουμε από την ασφάλεια (ιδιωτική). εμένα η πρώτη εγκυμοσύνη μου στοίχισε ελάχιστα. Βέβαια γέννησα στο αλεξάνδρα. Νομίζω είχε πάει 150? γιατί είχα πάρει μονόκλινο. Αλλιώς δεν θα πλήρωνα τίποτα.

Αν όλα πάνε καλά και εγώ θα ήθελα να γεννήσω σε δημόσιο!! Η μαμά μου (είναι αρκετά νέα στα 41) πριν 10 χρόνια που γέννησε την αδερφή μου στο Γένεσις ήταν σκέτη εκμετάλλευση!! Άσε που και κάτι να συμβει με το μωρό χρεώνουν και θερμοκοιτίδα αλλά και όποια εξέταση χρειαστεί!! δεν λέω ότι όλα είναι ίδια απλά σε ιδιωτικό, όλη η γέννα και με γιατρό θα πάει σίγουρα 2000 και..... Εάν κάνεις και βλαστοκύτταρα ανεβαίνεις στα ύψη!! Αν και είναι υπερβολικά νωρίς να τα σκέφτομαι αυτά.....

OFubp3.png

TyB7p3.png

Αν όλα πάνε καλά και εγώ θα ήθελα να γεννήσω σε δημόσιο!! Η μαμά μου (είναι αρκετά νέα στα 41) πριν 10 χρόνια που γέννησε την αδερφή μου στο Γένεσις ήταν σκέτη εκμετάλλευση!! Άσε που και κάτι να συμβει με το μωρό χρεώνουν και θερμοκοιτίδα αλλά και όποια εξέταση χρειαστεί!! δεν λέω ότι όλα είναι ίδια απλά σε ιδιωτικό, όλη η γέννα και με γιατρό θα πάει σίγουρα 2000 και..... Εάν κάνεις και βλαστοκύτταρα ανεβαίνεις στα ύψη!! Αν και είναι υπερβολικά νωρίς να τα σκέφτομαι αυτά.....

Η μαμά σου 41? εγώ είμαι 36! θα πρέπει να είσαι πολύ μικρή.

bA9gp3.png

Καλημερα κοριτσια ζυγιστηκα σημερα, ενταξει μου εφυωε το αγχος ειμαι 58.5. Παλι καλα γιατι αυτη τη βδομαδα ειχα ξεφυγει λιγο και νομιζα οτι θα παθω τιποτα... Εβαλα βετο, κομμενα τα γλυκα στο σπιτι!!! Μονο μελι και κανενα σπιτικο υγιεινο κεικ!!!! Ειχε γινει το σπιτι ζαχαροπλαστειο :)!!!

Οσο για την χοριακη καπου στο 20? παιζουν οι τιμες... Βεβαια εγω τις εγραφα με τον εοππυ...

Μηπως ξερετε ποσο ειναι το κοστος για βλαστοκυτταρα; εχει κανει καμια;;

41??? Ο χριστός! :lol::lol::lol:

Κάποιες εξετάσεις συν κάποια φάρμακα δικαιολογούνται από ΕΟΠΥΥ, για τη γέννα δεν ξέρω!

Εγώ κορίτσια έχω ψάξει καιρό τώρα για τα θετικά και τα αρνητικά σε δημόσιο και σε ιδιωτικό αντίστοιχα(γιατί και τα δύο έχουν κι από τα δύο) και κατέληξα στο ιδιωτικό αν και στην αρχή έκλινα προς το δημόσιο.. Ο γιατρός μου είναι και σε ιδιωτικό μόνο, οπότε ένας από τους πιο βασικούς λόγους είναι αυτός, τον εμπιστεύομαι και δεν θα ήθελα να αλλάξω γιατρό.

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

41??? Ο χριστός! :lol::lol::lol:

Κάποιες εξετάσεις συν κάποια φάρμακα δικαιολογούνται από ΕΟΠΥΥ, για τη γέννα δεν ξέρω!

Εγώ κορίτσια έχω ψάξει καιρό τώρα για τα θετικά και τα αρνητικά σε δημόσιο και σε ιδιωτικό αντίστοιχα(γιατί και τα δύο έχουν κι από τα δύο) και κατέληξα στο ιδιωτικό αν και στην αρχή έκλινα προς το δημόσιο.. Ο γιατρός μου είναι και σε ιδιωτικό μόνο, οπότε ένας από τους πιο βασικούς λόγους είναι αυτός, τον εμπιστεύομαι και δεν θα ήθελα να αλλάξω γιατρό.

Το πιο σημαντικό είναι ο γιατρός αλλά για το μωρό καλό είναι να είσαι σε δημόσιο γιατί αν χτύπα ξύλα πάει κάτι στραβά και από τα ιδιωτικά στα δημόσια τα στέλνουν...επίσης χτύπα ξύλο αν σου τύχει θερμοκοιτίδα την έβαψες...μια φίλη της πήγε σε ιδιωτικό κάπου στα 5000 η όλη φάση το μωράκι έμεινε μέσα περίπου 12 ημέρες σε θερμοκοιτίδα. Επίσης το δωμάτιο μου στο αλεξάνδρα ήταν πολύ μεγαλύτερο από τα τρίκλινα των φιλενάδων σε ιασώ, μητέρα και ρέα...εντάξει ήταν τα υδραυλικά στο μπάνιο κάπως παλιά αλλά ποσώς με ενδιέφερε. Το μωρό το είχα μαζί μου συνέχεια. Το άλλαζα από την πρώτη στιγμή και με τις μαίες έμαθα τα πάντα ώστε όταν πήγα σπίτι ήμουν πιο κούλ γιατί ήμουν στο χώρο μου. Επίσης θήλασα αποκλειστικά και δεν του δώσαν ξένο. Επίσης γέννησα με φυσιολογικό τοκετό!

Επεξεργάστηκαν by zadige
typo
bA9gp3.png

Το πιο σημαντικό είναι ο γιατρός αλλά για το μωρό καλό είναι να είσαι σε δημόσιο γιατί αν χτύπα ξύλα πάει κάτι στραβά και από τα ιδιωτικά στα δημόσια τα στέλνουν...επίσης χτύπα ξύλο αν σου τύχει θερμοκοιτίδα την έβαψες...μια φίλη της πήγε σε ιδιωτικό κάπου στα 5000 η όλη φάση το μωράκι έμεινε μέσα περίπου 12 ημέρες σε θερμοκοιτίδα.

Οι θερμοκοιτίδες καλύπτονται από τα ταμεία, ένα μεγάλο μείον για μένα στα ιδιωτικά νοσοκομεία είναι αυτό, ότι μπορεί να στο βάλουν χωρίς σοβαρό λόγο για να πάρουν τα λεφτά (αφού έχεις δεν έχεις, αυτοί θα τα πάρουν). Στηρίζομαι στο γιατρό μου και στο ότι γενικά είμαι υποψιασμένη κι αυτό θα το κάνω γνωστό από την αρχή (θα βρω τον τρόπο).

Τώρα για τα χτύπα ξύλο που λες, έχω να σου πω κι εγώ διάφορα χτύπα ξύλο για τα δημόσια νοσοκομεία αλλά δεν υπάρχει λόγος να σε αγχώσω. Σε κάθε περίπτωση κάνουμε το σταυρό μας και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά!

Οι θερμοκοιτίδες καλύπτονται από τα ταμεία, ένα μεγάλο μείον για μένα στα ιδιωτικά νοσοκομεία είναι αυτό, ότι μπορεί να στο βάλουν χωρίς σοβαρό λόγο για να πάρουν τα λεφτά (αφού έχεις δεν έχεις, αυτοί θα τα πάρουν). Στηρίζομαι στο γιατρό μου και στο ότι γενικά είμαι υποψιασμένη κι αυτό θα το κάνω γνωστό από την αρχή (θα βρω τον τρόπο).

Τώρα για τα χτύπα ξύλο που λες, έχω να σου πω κι εγώ διάφορα χτύπα ξύλο για τα δημόσια νοσοκομεία αλλά δεν υπάρχει λόγος να σε αγχώσω. Σε κάθε περίπτωση κάνουμε το σταυρό μας και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά!

Οι εκγυμοσύνες δεν καλύπτονται από τις ιδιωτικές ασφάλειες. Η φίλη μου έχει ιδιωτική καλό πακέτο και το 5000 που σου είπα το έδωσε από την τσέπη της, επίσης αν δεν κάνω λάθος τα 2000 τα έδωσε στην γιατρό της μετρητά και ήταν και οικογενειακή τους φίλη. Προσωπικά είμαι υπέρ του δημοσίου. Στην προηγούμενη παλίνδρομη που πήγα σε ιδιωτικό μαιευτήριο πλήρωσα για έναν υπέρηχο και μια χοριακή 80 ευρώ με αρχικό κοστολόγιο 500+. Υποτίθεται οτι κάτι κάλυψε η ασφάλεια. Η αναμονή ηταν μεγάλη, ο γιατρός άξεστος και απαράδεκτος...την επόμενη μέρα πήγα στο αλεξάνδρα. Και μετάνοιωσα την ώρα και την στιγμή που δεν είχα πάει εκεί εξαρχής...Αυτά βέβαια είναι προσωπικές απόψεις και το να μην σου τύχει η στραβή είναι σημαντικό...και φυσικά και το τι βαστάει η τσέπη σου! Εμένα βαστάει και για ιδωτικό αλλά προτιμώ αυτά τα λεφτά να τα χαρεί το παιδί μου.

bA9gp3.png

Βασικα εκείνη με έκανε μικρή!! Εγω είμαι 26!!!

Καλή ηλικία είσαι, την ιδανική θεωρώ για παιδιά. με το καλό να πάνε όλα. Και είναι καλό το οτι έχει τόσο νέα μαμά!

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια!!! Είμαι χάλια!!! Δεν μου άρεσε η χοριακή! Μόλις 94! Η γιατρός λέει οτι θα δείξει την Πέμπτη αν θα διπλασιαστει!! Έχω χάσει τη ηρεμία μου!! Και πάνω που μαθαίνω τα νέα, έρχεται κ ο άντρας μου σοβαρά τραυματισμένος από τη δουλειά! όλη μέρα ήταν στο νοσοκομείο αλλά δεν μου είχε πει τιποτα για να μην στεναχωρεθώ!!!!!

Άλλα όνειρα είχα για την χοριακή..... Αναστάτωση στο φουλ!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

3η μέρα σήμερα που την έκανα!! Την Κυριακή έπρεπε να αδιαθετήσω!!!

Συμβαίνει καμιά φορά να είναι μικρή η χοριακή! Το θέμα είναι να διπλασιαστεί!! Οπότε υπομονή μέχρι την Πέμπτη και προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη όσο μπορείς!! Ο δικός σου τι έπαθε?? Είναι καλά τώρα?

Συμβαίνει καμιά φορά να είναι μικρή η χοριακή! Το θέμα είναι να διπλασιαστεί!! Οπότε υπομονή μέχρι την Πέμπτη και προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη όσο μπορείς!! Ο δικός σου τι έπαθε?? Είναι καλά τώρα?

Έκοψε το δαχτυλό του! Στο τσακ σώθηκε ο τένοντας!!! Δεξί χέρι μεσάιο δαχτυλο!! Τον έχω τον καημένο και πονάει εδώ δίπλα!!!

Ναι θα δείξει την Πέμπτη..... Βέβαια δεν έχω σταθερό κύκλο και η γυναικολόγος μου είπε ότι μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική η ημέρα ωορρηξίας από αυτή που νομίζω! Πάντως τελευταία επαφή είχαμε στις 20/01.....Μακάρι να διπλασιαστεί!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Διαφημίσεις

Γι αυτό.. μην αγχώνεσαι πολύ, μπορεί να στεναχωριέσαι χωρίς λόγο! Υπομονή 2 μερούλες και περαστικά στον καλό σου!!

Κορίτσια!!! Είμαι χάλια!!! Δεν μου άρεσε η χοριακή! Μόλις 94! Η γιατρός λέει οτι θα δείξει την Πέμπτη αν θα διπλασιαστει!! Έχω χάσει τη ηρεμία μου!! Και πάνω που μαθαίνω τα νέα, έρχεται κ ο άντρας μου σοβαρά τραυματισμένος από τη δουλειά! όλη μέρα ήταν στο νοσοκομείο αλλά δεν μου είχε πει τιποτα για να μην στεναχωρεθώ!!!!!

Άλλα όνειρα είχα για την χοριακή..... Αναστάτωση στο φουλ!!

Καλημερα, τοσο ηταν και η δικη μου χοριακη την πρωτη φορα. Βεβαια εγω ημουν με εξωσωματικη. Μετα απο 2 μερες πηγε στο 200 περιπου. Μην αγχωνεσαι καθολου. Την πεμπτη θα ξερεις. Ολα καλα και θετικη σκεψη!!!!

Έκοψε το δαχτυλό του! Στο τσακ σώθηκε ο τένοντας!!! Δεξί χέρι μεσάιο δαχτυλο!! Τον έχω τον καημένο και πονάει εδώ δίπλα!!!

Ναι θα δείξει την Πέμπτη..... Βέβαια δεν έχω σταθερό κύκλο και η γυναικολόγος μου είπε ότι μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική η ημέρα ωορρηξίας από αυτή που νομίζω! Πάντως τελευταία επαφή είχαμε στις 20/01.....Μακάρι να διπλασιαστεί!!!

Μαρία σε καταλαβαίνω, μια χροριακή από μόνη της δεν λέει τίποτα. Θα πρέπει να την επαναλάβεις να δεις πώς πάει. Ενδέχεται εφόσον κιόλας δεν έχει σταθερό κύκλο ώστε να ξέρεις την ωορρηξία σου να είχε καθυστερημένη σύλληψη. Η τιμή που έχεις είναι μέση τιμή για 13 ημέρα μετά την ωορρηξία, οπότε ενδέχεται να είχες ωορρηξία στις 19 ή 20. Μην απογοητεύεσαι ακόμα. Σε καταλαβαίνω βέβαια δεν μπορώ να πω. Το πιο σημαντικό τώρα είναι ο άντρας σου και να γίνει και αυτός καλά. Περαστικά εύχομαι και καλά αποτελέσματα αύριο.

bA9gp3.png

Καλημερα, τοσο ηταν και η δικη μου χοριακη την πρωτη φορα. Βεβαια εγω ημουν με εξωσωματικη. Μετα απο 2 μερες πηγε στο 200 περιπου. Μην αγχωνεσαι καθολου. Την πεμπτη θα ξερεις. Ολα καλα και θετικη σκεψη!!!!

Αχ ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τη στήριξη!!! Ελπίζω όλα να είναι στο μυαλό μου και αύριο να έχει διπλασιαστεί!! Πήρα να ρωτήσω στο μικροβιολογικο και είπαν ότι θα είναι κανονικά ανοιχτά αυριο.. Ύστερα ρώτησα αν γίνεται να βγουν νωρίτερα από τις 6 το απόγευμα τα αποτελέσματα και η μικροβιολόγος είπε ότι για να βγει νωρίτερα θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν άλλο αντιδραστικό (κάπως έτσι το είπε) και ότι καλό είναι να χρησιμοποιηθουν τα ίδια με την πρώτη εξέταση για να είναι πιο έγκυρο!!! Πρέπει να απασχολήσω το μυαλό μου!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Μαρία σε καταλαβαίνω, μια χροριακή από μόνη της δεν λέει τίποτα. Θα πρέπει να την επαναλάβεις να δεις πώς πάει. Ενδέχεται εφόσον κιόλας δεν έχει σταθερό κύκλο ώστε να ξέρεις την ωορρηξία σου να είχε καθυστερημένη σύλληψη. Η τιμή που έχεις είναι μέση τιμή για 13 ημέρα μετά την ωορρηξία, οπότε ενδέχεται να είχες ωορρηξία στις 19 ή 20. Μην απογοητεύεσαι ακόμα. Σε καταλαβαίνω βέβαια δεν μπορώ να πω. Το πιο σημαντικό τώρα είναι ο άντρας σου και να γίνει και αυτός καλά. Περαστικά εύχομαι και καλά αποτελέσματα αύριο.

Αχ zadige σε ευχαριστώ!!! Να πω την αλήθεια τελευταία επαφή την είχα στις 20 του μήνα... μακάρι τότε να έγινε το θαυματάκι μας!!!! Απλά περίμενα μεγάλο αριθμό και μου έπεσαν τα αυτιά!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Δεν βγαίνουν οι χοριακές ίδιες σε όλες τις γυναίκες, οπότε πραγματικά μπορεί να μην έχεις κανέναν λόγο να ανησυχείς! Το θέμα είναι να υπερδιπλασιαστεί! Οπότε θα την κάνεις το πρωί και θα πάρεις τα αποτελέσματα μετά τις 6? Έλα δεν είναι και τραγικά μακριά, 1,5 μέρα, 1 στην ουσία αφού έχεις και τον ύπνο το βράδυ! :mrgreen: Κάνε κάτι να ξεχαστείς! κανένα βιβλίο μήπως???

Αχ zadige σε ευχαριστώ!!! Να πω την αλήθεια τελευταία επαφή την είχα στις 20 του μήνα... μακάρι τότε να έγινε το θαυματάκι μας!!!! Απλά περίμενα μεγάλο αριθμό και μου έπεσαν τα αυτιά!!!

Και εγώ σου είχα πει οτι με ωορρηξία στις 17 θα έπρεπε να ήσουν γύρω στο 500 αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις πότε είχες ωορρηξία. Νομιζω όμως οτι είχες επαφή 17 άρα και 19 να είχες ωορρηξία πάλι βγαίνει...και 20. Και εγώ στην θέση σου θα ήμουν συγρατημένη αλλά η δεύτερη χοριακή θα σου δείξει πως πάει...

bA9gp3.png

Προσπαθώ να ξεχαστώ!! Είχαμε και επισκέψεις από το πρωί για τον ασθενή του σπιτιού!!! χαχαχα!!! Βέβαια έχω ένα έντονο μυικό πόνο σε μεση-στηθος-χαμηλά κοιλιά σαν όταν σηκώνεις κάτι βαρύ με λάθος τρόπο και μετά πονάς και έχω ανησυχήσει!! Αύριο θα δείξει!! Εσείς πως είσαστε σήμερα?? Η Δήμητρα καιρό έχει να φανεί!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Προσπαθώ να ξεχαστώ!! Είχαμε και επισκέψεις από το πρωί για τον ασθενή του σπιτιού!!! χαχαχα!!! Βέβαια έχω ένα έντονο μυικό πόνο σε μεση-στηθος-χαμηλά κοιλιά σαν όταν σηκώνεις κάτι βαρύ με λάθος τρόπο και μετά πονάς και έχω ανησυχήσει!! Αύριο θα δείξει!! Εσείς πως είσαστε σήμερα?? Η Δήμητρα καιρό έχει να φανεί!!!

Μήπως είναι σαν πονάκια περιόδου? Αν ναι, είναι πολύ φυσιολογικό!

Εγώ πήρα τις αιματολογικές/ουρολογικές εξετάσεις μου σήμερα κι είμαι περδίκι, αν εξαιρέσεις τον αιματοκρίτη που είναι στο όριο αλλά πάντα έτσι είναι! Μάλλον θα μου αυξήσει το σίδηρο! Τις έστειλα σήμερα με μέιλ και αναμένω!

Μήπως είναι σαν πονάκια περιόδου? Αν ναι, είναι πολύ φυσιολογικό!

Εγώ πήρα τις αιματολογικές/ουρολογικές εξετάσεις μου σήμερα κι είμαι περδίκι, αν εξαιρέσεις τον αιματοκρίτη που είναι στο όριο αλλά πάντα έτσι είναι! Μάλλον θα μου αυξήσει το σίδηρο! Τις έστειλα σήμερα με μέιλ και αναμένω!

marakiz...ήθελα να σε ρωτήσω, αν και είναι πρώτο παιδί και δεν ξέρω τι θα μου γράψει εμένα...σε έβαλε και κολπική καλλιέργεια κτλ? Ο αιματοκρίτης πέφτει πολύ στην εγκυμοσύνη. εγώ είχα ξεκινήσει με 40 και είχα πέσει αμέσως στο 38 γενικά έπεσα μέχρι το 36 αλλά και πάλι ήταν σούπερ για εγκυμοσύνη. Σίδηρο σε έχει αρχίσει από τόσο νωρίς;

bA9gp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...