Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Εννοειται και στα δικα σας!!!Μπορει και τωρα να εισαι παιζει ρολο και η ηλικια και απ οτι διαβασα εισαι και μικρη πολυυ σημαντικο!!!😉😉

Όχι όχι με μπέρδεψες με την άλλη Μαρία, εγώ μια χαρά όχι μικρούλα δεν ειμαι! :mrgreen::lol: Σε ένα μήνα θα κάνω αυχενική. Εκεί κολλάει το και στα δικά μας! :)

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια διαβάζω αυτά που γράφετε και απο τη μια ανυπομονώ να περάσουν οι εβδομάδες αλλά και από την αλλη αγχώνομαι με τόσες εξετάσεις!!Αν και θέλω να ελπίζω λόγω του μικρου της ηλικίας μου δεν θα θέλουν τοσο ψάξιμο!! zadige μου δείχνει ότι σε έχει φοβήσει πολύ η παλλίνδρομη που είχες για να είσαι τόσο επιφυλακτική τώρα!! Ούτε μπορω να φάνταστω πόσο άσχημο θα ήταν!!! Πάντως από πιο παλιά που έβλεπα θέματα μου έχει μείνει τό ότι αμα το μικράκι ήρθε για να μείνει, θα μείνει!!! Ελπίζω για όλες σας να είναι εξαιρετικές οι εξετάσεις σας!!! Εγώ αύριο θα κάνω τη χοριακή... Πιο παλιά δεν θυμάμαι ποια αλλά είχε στείλει ένα λινκ με τις μονάδες χοριακής ανα μέρα από την προηγούμε τη περίοδο! Εγώ αύριο θα είμαι στην 35η μέρα και λέει ότι οι μονάδες πρέπει να είναι από 2580 έως 6530..... εσείς θυμόσαστε πόσο περίπου ήταν όταν κάνατε μετά την καθυστέρηση??

Αυτό το λινκ λέω: http://www.gonimotita.org/%CE%B7-%CE%B2-%CF%87%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AF%CE%BD%CE%B7

Εγώ λέω να μην φρικάρεις τόσο...γιατί η χοριακή σχετίζεται πιο πολύ με την σύλληψη παρά με την ημερομηνία τελευταίας περιόδου...Εγώ δηλαδή στην 35 είχα 1800 μονάδες...βέβαια ακόμα σε εξέλιξη είμαστε....

θα σου έλεγα να δεις αυτό το site http://www.betabase.info/ αλλά και να έχεις υπόψη σου οτι πιο σημαντικό είναι ο διπλασιασμός παρά η τιμή αυτή καθεαυτή...Μέχρι τις 2000 μονάδες περίπου πάει ανά 48 ώρες ενώ μετά τις 2000 νομίζω μπορεί να πάει και στις 72...το site που σου έβαλα είναι καλό

bA9gp3.png

Κορίτσια διαβάζω αυτά που γράφετε και απο τη μια ανυπομονώ να περάσουν οι εβδομάδες αλλά και από την αλλη αγχώνομαι με τόσες εξετάσεις!!Αν και θέλω να ελπίζω λόγω του μικρου της ηλικίας μου δεν θα θέλουν τοσο ψάξιμο!! zadige μου δείχνει ότι σε έχει φοβήσει πολύ η παλλίνδρομη που είχες για να είσαι τόσο επιφυλακτική τώρα!! Ούτε μπορω να φάνταστω πόσο άσχημο θα ήταν!!! Πάντως από πιο παλιά που έβλεπα θέματα μου έχει μείνει τό ότι αμα το μικράκι ήρθε για να μείνει, θα μείνει!!! Ελπίζω για όλες σας να είναι εξαιρετικές οι εξετάσεις σας!!! Εγώ αύριο θα κάνω τη χοριακή... Πιο παλιά δεν θυμάμαι ποια αλλά είχε στείλει ένα λινκ με τις μονάδες χοριακής ανα μέρα από την προηγούμε τη περίοδο! Εγώ αύριο θα είμαι στην 35η μέρα και λέει ότι οι μονάδες πρέπει να είναι από 2580 έως 6530..... εσείς θυμόσαστε πόσο περίπου ήταν όταν κάνατε μετά την καθυστέρηση??

Αυτό το λινκ λέω: http://www.gonimotita.org/%CE%B7-%CE%B2-%CF%87%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AF%CE%BD%CE%B7

Επίσης αν είχε όντως ωορρηξία στις 17 του μήνα τότε το πιο πιθανό η χοριακή σου να είναι κοντά στο 500

bA9gp3.png

Επίσης αν είχε όντως ωορρηξία στις 17 του μήνα τότε το πιο πιθανό η χοριακή σου να είναι κοντά στο 500

Καλησπέρα κορίτσια, πόσο χαίρομαι που μπορώ να μιλάω σε κάποιον που αισθάνεται τα ίδια γιατι νιώθω πολύ ανασφάλεια... Η χοριακή ήταν 300 μονάδες την Παρασκευή και ο γιατρός μου είπε να την επαναλάβω την Πέμπτη για να μου πει ποτε να πάω για υπέρηχο. Δεν υπονόησε κάτι ανησυχητικό αλλά εγώ με το μυαλό μου βάζω διάφορα... Είναι φυσιολογικό να μου ζητάει να επαναλάβω την εξέταση;;; Επίσης όλα τα πονάκια είναι νορμάλ;;; Ευχαριστώ για την συμπαράσταση :D

Καλησπέρα κορίτσια, πόσο χαίρομαι που μπορώ να μιλάω σε κάποιον που αισθάνεται τα ίδια γιατι νιώθω πολύ ανασφάλεια... Η χοριακή ήταν 300 μονάδες την Παρασκευή και ο γιατρός μου είπε να την επαναλάβω την Πέμπτη για να μου πει ποτε να πάω για υπέρηχο. Δεν υπονόησε κάτι ανησυχητικό αλλά εγώ με το μυαλό μου βάζω διάφορα... Είναι φυσιολογικό να μου ζητάει να επαναλάβω την εξέταση;;; Επίσης όλα τα πονάκια είναι νορμάλ;;; Ευχαριστώ για την συμπαράσταση :D

Μην ανησυχεις καθολου θελει να δει ποτε θα σου κλεισει ραντεβου για υπερηχο. Μετα απο καποιες χιλιαδες μοναδες και μετα φαινεταο σακος. Γι αυτο θελει επαναληψη. Και γω δυο φορες την εκανα!!!

Με το καλο!!!

Διαφημίσεις

Να πίνεις να πίνεις, κάνει καλό σε όλα! Συχνοουρία έχω κάργα, αλλά μάλλον είναι από τα πολλά νερά!

mar85 πόσα κιλά είχες πάρει την τελευταία φορά που ζυγίστηκες? Φοβάσαι ότι έχεις πάρει πολύ από τότε?

Ξεκινησα 52.5 και την τριτη ημουν 58.5 περιπου. Αυριο θα ξανα ζυγιστω... Δε ξερω απλα προβληματιζομαι λιγο...

Εγκυουλες τι κανετε;; ολα καλα θα πανε με την αυχενικη και με το καλο να φτασετε ολες!!!!

Βρε κοριτσια ειναι καμια στην 21-22 βδομαδα; γενικα ποσα κιλα εχετε παρει;; εγω αυριο πρωι που μπαινω στην 22 βδομαδα θα ζυγιστω και προβληματιζομαι με τα κιλα... Αφηστε που αυτο το διαστημα εχω φαει του κοσμου τα γλυκα :rolleyes:....

Ριτα τι κανουν τα διδυμα;;

εγω μπαινω σε 2 μέρες στις 18 και έχω πάρει περίπου 3, τα οποία τα πήρα από τα χριστούγεννα πριν δεν είχα πάρει τίποτα. η αλήθεια είναι ότι στις γιορτές έφαγα γλυκά που δεν έτρωγα, επίσης με είχαν πιάσει αναγούλες και δε μπορούσα να φάω πράσινα πράγματα για 2 εβδομάδες!τώρα επανήλθα και προσπαθώ να τρώω θρεπτικά οπότε θα ισορροπήσω πάλι. θα ρωτήσω το γιατρό που θα πάω σε μία εβδομάδα, δε μου έχει πει πόσα να πάρω απλά να προσέχω τα γλυκά και τις βλακείες απ έξω. άσχετο εσύ πότε άρχισες να νιώθεις το μωράκι; εγώ νιώθω κάποιες κινησούλες ανεπαίσθητες σαν παλμό κάποιες φορές ή κάπως έτσι και πιστεύω ότι είναι αυτό.δεν είναι κάτι που έχω ξανανιώσει και συμβαίνει κυρίως όταν είμαι ξαπλωμένη το απόγευμα.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Ξεκινησα 52.5 και την τριτη ημουν 58.5 περιπου. Αυριο θα ξανα ζυγιστω... Δε ξερω απλα προβληματιζομαι λιγο...

Τι έγινε βρε κορίτσια, όλες μια σταλιά είστε?? :lol::lol:

Εντάξει δεν είναι πολλά, αλλά επειδή είσαι στη μέση (αν δεν κάνω λάθος) και τους τελευταίους μήνες είναι που παίρνεις τα πολλά, αρχισε να προσέχεις λιιιίγο. ;) Κι ειδικά τα γλυκά!

Κι εγώ δεν έχω ρωτήσει το γιατρό μου, αλλά στο ίντερνετ που το έχω κοιτάξει αρκετά, 10-12 κιλά είναι το νορμάλ, να είναι υγιές δλδ για το μωρό πάνω από όλα και για να μην παιδευτεί πολύ η μαμά μετά να τα χάσει.

xmmmm Μου θυμίζεις λίγο τα νούμερα μου, απεύχομαι να υπάρχει διαβήτης αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να αράξεις λίγο με τα γλυκά...είνια πολύ βάρος 5 κιλά στην β επιπέδου...και εγώ καπως έτσι ήμουν και κατέληξα να πάρω σύνολο 9 να σου πω οτι μετά την δίαιτα του διαβήτη έπεσε τόση πείνα που στην αρχή έχασα και μετά άραξα....το μωρό ανέβαζε και εγώ στα ίδια....

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ δεν έχω ρωτήσει το γιατρό μου, αλλά στο ίντερνετ που το έχω κοιτάξει αρκετά, 10-12 κιλά είναι το νορμάλ, να είναι υγιές δλδ για το μωρό πάνω από όλα και για να μην παιδευτεί πολύ η μαμά μετά να τα χάσει.

Η δική μου έλεγε 9 ανεξαρτήτως από που ξεκινάς...γιατί στο ίντερνετ σου λένε οτι και καλά αν είσαι λιποβαρής παίρνεις παραπάνω...εγώ πάντως που πήρα 9 γύρισα από το μαιευτήριο και είχα μόλις τα 2 σε μια εβδομάδα ήμουν στα κιλά τα προ εγκυμοσύνης...λίγο καιρό μετά...έπεσα κι άλλο...φάνηκε η τρίμηνη δίαιτα....

bA9gp3.png

Η δική μου έλεγε 9 ανεξαρτήτως από που ξεκινάς...γιατί στο ίντερνετ σου λένε οτι και καλά αν είσαι λιποβαρής παίρνεις παραπάνω...εγώ πάντως που πήρα 9 γύρισα από το μαιευτήριο και είχα μόλις τα 2 σε μια εβδομάδα ήμουν στα κιλά τα προ εγκυμοσύνης...λίγο καιρό μετά...έπεσα κι άλλο...φάνηκε η τρίμηνη δίαιτα....

Φαντάσου όμως πως πήρες 9 παρόλο που έκανες τρελή δίαιτα και πείνασες λόγω διαβήτη! Οπότε με νορμάλ διατροφή 10-12 είναι καλά νομίζω. Εμένα πάντως αυτός είναι ο στόχος μου, προς το παρόν κοντρολάρομαι αρκετά, για να δούμε στη συνέχεια!! :mrgreen:

Εγώ κορίτσια μου είμαι η πιο παχπυλουλανμαλλον.εχω μπει στην 7 κ ειμαι 61!!:confused: πρεπει να προσέχω πολύ!!

Καλά δεν σε λες και παχουλούλα, μην τρελαθούμε! Τι ύψος έχεις?

Διαφημίσεις

Χαχαχαχα είμαι 1.65! Τι λες Μαρακιζ Μου είμαι οκ?

Τούμπανο είσαι κοριτσάρα μου!!! :mrgreen::lol::lol::lol:

Μια χαρά είσαι!! Μαζί θα προσέχουμε!! Είπαμε, περπατάμε παράλληλα!!

Τούμπανο είσαι κοριτσάρα μου!!! :mrgreen::lol::lol::lol:

Μια χαρά είσαι!! Μαζί θα προσέχουμε!! Είπαμε, περπατάμε παράλληλα!!

ΧαΧαχαχαχα τουμπανακια!! Εννοείται! ! Θα προσέχουμε κ ολα να πάνε καλά εύχομαι !

Καλημέρα σε όλεςςς!!!!!! Ελπίζω να είσαστε εκπληκτικά καλά!! Εγώ πριν λίγο έδωσα αίμα για χοριακή!! Στις 6 μου είπαν θα μου στείλουν τα αποτελέσματα!! Ανυπομονώ!!!! Μου έκανε εντύπωση ότι κόστισε 17 ευρώ..... Στο Γένεσις (μένω Θεσ/νικη) κοστίζει 13 ευρώ.... Το τι εκμετάλλευση υπάρχει γύρω από το θέμα εγκυμοσύνη δεν λέγεται!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Καλημέρα σε όλεςςς!!!!!! Ελπίζω να είσαστε εκπληκτικά καλά!! Εγώ πριν λίγο έδωσα αίμα για χοριακή!! Στις 6 μου είπαν θα μου στείλουν τα αποτελέσματα!! Ανυπομονώ!!!! Μου έκανε εντύπωση ότι κόστισε 17 ευρώ..... Στο Γένεσις (μένω Θεσ/νικη) κοστίζει 13 ευρώ.... Το τι εκμετάλλευση υπάρχει γύρω από το θέμα εγκυμοσύνη δεν λέγεται!!!

εγώ πάλι την πλήρωσα 20! Δεν έχει να κάνει με την β χοριακή..έχει να κάνει με το αν την έχεις γραμμένη ή όχι...και οι ορμόνες είναι πολύ ακριβές.

bA9gp3.png

Έλα ρε κορίτσια, τόσο ακριβά? Που τις κάνατε? Εγώ σε διαγνωστικό τύπου βιοιατρική έδωσα 12 ευρώ? Κάπου εκεί! Χωρίς να την έχω γράψει.

Έλα ρε κορίτσια, τόσο ακριβά? Που τις κάνατε? Εγώ σε διαγνωστικό τύπου βιοιατρική έδωσα 12 ευρώ? Κάπου εκεί! Χωρίς να την έχω γράψει.

Ναι και εμένα μια φίλη μου τόσο πλήρωσε!!! Εγώ πήγα σε ένα μικροβιολογικό στη γειτονιά μου!! Καλύτερα είναι σε μια κλινικη... Έχουν από αλλού τα έσοδα... Δεν περιμένουν από χοριακές!! χαχα!! Πάντως επειδή εμένα πριν 1 μήνα έληξε η ασφάλεια του ΟΑΕΕ που είχα σκεφτομαστε με τον αρραβωνιαστικό μου να κάνουμε έτσι τυπικά έναν πολιτικό για μπορέσει να με ασφαλίσει... Πιστεύω ότι θα είναι πολύ μεγαλύτερο το συνολικό κοστος εαν δεν έχω ασφάλιση....

OFubp3.png

TyB7p3.png

την πρώτη χοριακή την πλήρωσα όντως 13 ήταν μαζί με TSH 25 ευρώ...την δεύτερη που την έκανα σκέτη ήταν στα 20 χωρίς ιδιαίτερη έκπωση....υποτίθεται κρατικό τιμολόγιο μου είχαν κάνει την πρώτη φορά.... Κανονικά η τιμή καταλόγου της ειναι στα 35. Τώρα περιμένω τον γιατρό να μου ταχυδρομήσει τις ηλεκτρονικές συνταγές για τον προγεννητικό.

bA9gp3.png

την πρώτη χοριακή την πλήρωσα όντως 13 ήταν μαζί με TSH 25 ευρώ...την δεύτερη που την έκανα σκέτη ήταν στα 20 χωρίς ιδιαίτερη έκπωση....υποτίθεται κρατικό τιμολόγιο μου είχαν κάνει την πρώτη φορά.... Κανονικά η τιμή καταλόγου της ειναι στα 35. Τώρα περιμένω τον γιατρό να μου ταχυδρομήσει τις ηλεκτρονικές συνταγές για τον προγεννητικό.

Ακόμα να στις στείλει καλέ? Γιατί δεν στις έδωσε την ημέρα του ραντεβού?

Αλήθεια κορίτσια με τις ασφάλειες μας τι παίζει? Δικαιούμαστε κάτι από ΕΟΠΥΥ? Δεν το χω ψάξει ακόμα αυτό!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...