Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

ναι ε? δεν το γνωριζα καθολου αυτο ! ναι να την κανεις για να ησυχασεις!αυτο ποτε μπορεις να το κανεις?σε ποια εβδομαδα??

http://www.protothema.gr/ugeia/article/387533/neo-aimatologiko-test-gia-tin-ugeia-tou-emvruou/

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Πως πάνε τα κέφια σήμερα?

Την έχω ακουστά κι εγώ αυτήν την εξέταση. Ας κάνουμε πρώτα την αυχενική και βλέπουμε αν χρειάζεται. Πάντως το 1/4000 μπορεί να μην είναι 1/10000 αλλά δεν είναι και επίφοβο αποτέλεσμα νομίζω βρε zadige, ο γιατρός σου στο είχε αναφέρει ως ανησυχητικό?

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Την έχω ακουστά κι εγώ αυτήν την εξέταση. Ας κάνουμε πρώτα την αυχενική και βλέπουμε αν χρειάζεται. Πάντως το 1/4000 μπορεί να μην είναι 1/10000 αλλά δεν είναι και επίφοβο αποτέλεσμα νομίζω βρε zadige, ο γιατρός σου στο είχε αναφέρει ως ανησυχητικό?

Κοριτσάκι μου εχουμε τοσο μακρυ δρομο!!εγω θέλω να κάνω μικρά βήματα! ! Θα υπάρχει τόση αγωνία γ ολα...φοβάμαι να σκέφτομαι το μελλον τόσο μακριά!!

Κοριτσάκι μου εχουμε τοσο μακρυ δρομο!!εγω θέλω να κάνω μικρά βήματα! ! Θα υπάρχει τόση αγωνία γ ολα...φοβάμαι να σκέφτομαι το μελλον τόσο μακριά!!

Κι εγώ βήμα βήμα το πάω emilemil και νομίζω πως αυτό είναι και το καλύτερο!

Η αυχενική που είναι και η πρώτη σοβαρή εξέταση δεν είναι και τόσο μακριά, σε ένα μήνα κάπου θα την κάνουμε και θα έχουμε τα πρώτα σοβαρά δείγματα. Όλα καλά θα πάνε, θα δεις! :)

Σήμερα έκανα τις πρώτες εξετάσεις (αιματολογικές/ουρολογικές) αν και τις περισσότερες τις είχα κάνει και το καλοκαίρι κι ήταν καλές. Την Τετάρτη θα έχω τα αποτελέσματα.

Επίσης πολύ καλή μου φίλη, μου έκανε δώρο ένα μεγάλο βιβλίο εγκυμοσύνης που γράφει τα πάντα μέσα από εβδομάδα σε εβδομάδα κι είναι για χόρταση! :mrgreen:

Σας προτείνω να πάρετε το κοιλίτσα.com, ένα ευκολοδιάβαστο, χιουμοριστικό βιβλιαράκι, γραμμένο από πραγματική έγκυο! Να ξεχνιέστε και να νιώθετε όμορφα.

όχι αλλά στην ερώτηση μου είναι οτι ακόμα και στο ένα προς 10000 υπάρχει η πιθανότητα να είναι αυτό το ένα...γιατί η αυχενική είναι μόνο πιθανόητες όπως και η αιματολογική φυσικά....

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ βήμα βήμα το πάω emilemil και νομίζω πως αυτό είναι και το καλύτερο!

Η αυχενική που είναι και η πρώτη σοβαρή εξέταση δεν είναι και τόσο μακριά, σε ένα μήνα κάπου θα την κάνουμε και θα έχουμε τα πρώτα σοβαρά δείγματα. Όλα καλά θα πάνε, θα δεις! :)

Σήμερα έκανα τις πρώτες εξετάσεις (αιματολογικές/ουρολογικές) αν και τις περισσότερες τις είχα κάνει και το καλοκαίρι κι ήταν καλές. Την Τετάρτη θα έχω τα αποτελέσματα.

Επίσης πολύ καλή μου φίλη, μου έκανε δώρο ένα μεγάλο βιβλίο εγκυμοσύνης που γράφει τα πάντα μέσα από εβδομάδα σε εβδομάδα κι είναι για χόρταση! :mrgreen:

Σας προτείνω να πάρετε το κοιλίτσα.com, ένα ευκολοδιάβαστο, χιουμοριστικό βιβλιαράκι, γραμμένο από πραγματική έγκυο! Να ξεχνιέστε και να νιώθετε όμορφα.

Μου είχαν κάνει δώρο και εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη ένα πολύ καλό βιβλίο μέρα μέρα...το είχα ξεκινήσει και στην δεύτερη και τώρα το έχω λίγο για κακό να το διαβάσω πάλι.... λέω ας πάμε πάλι για υπέρηχο πριν την αυχενική και βλέπουμε...εχτές δεν κοιμήθηκα, ήμουν πολύ ανήσυχη...δεν αισθάνομαι καθόλου έγκυος...το στήθος έχει πρηστεί μεν αλλά ειναι μαλακό αρκετά και πονάει λίγο στα πλάγια. Τα πονακια της μήτρας τα είχα μόνο την παρασκευή και για λίγο...κατά τα άλλα μόνο ρέψιμο και αυτό επειδή εχτές έφαγα πολύ και βαριά...

Επίσης στα παντελόνια μου μπαίνω ακόμα...θυμάμαι στην πρώτη εγκυμοσύνη με το που έμαθα οτι είμαι έγκυος δεν χωρούσα...εσείς πως πάτε με τα παντελόνια; Από κιλά είμαι στα +1 με 1,5 αλλά παίζει γιατί το ΣΚ πχ έφαγα πολύ...τις καθημερινές μαζεύομαι...επίσης παρατηρώ το εσώρουχο βρεγμένο...εσείς έχετε εκκρίσεις;

bA9gp3.png

Επίσης στα παντελόνια μου μπαίνω ακόμα...θυμάμαι στην πρώτη εγκυμοσύνη με το που έμαθα οτι είμαι έγκυος δεν χωρούσα...εσείς πως πάτε με τα παντελόνια; Από κιλά είμαι στα +1 με 1,5 αλλά παίζει γιατί το ΣΚ πχ έφαγα πολύ...τις καθημερινές μαζεύομαι...επίσης παρατηρώ το εσώρουχο βρεγμένο...εσείς έχετε εκκρίσεις;

Τα πονάκια περιόδου κι εγώ δεν τα έχω συνέχεια, μην σου φαίνεται περίεργο αν δεν κάνουν συνεχή εμφάνιση. Επίσης το στήθος άλλοτε πονάει πολύ, άλλοτε λίγο, πάντως πονάει! :mrgreen: Αναγούλες έχω ξεκινήσει να έχω και πολλές φορές σαν να αργώ να χωνέψω ενώ δεν τρώω και τόσο πολύ πια. Και ναι έχω ξεκινήσει να έχω και αρκετά υγρά.

Κιλό δεν έχω βάλει ακόμα αλλά κι εγώ το ΣΚ τρώω περισσότερο, άρα και είμαι περισσότερο πρησμένη ενώ τις καθημερινές μαζεύομαι. Παντελόνι δεν έχει τύχει να βάλω ακόμα γιατί φοράω συνήθως κολάν και φόρμες. Παρόλο που δεν έχω βάλει κιλά με βλέπω πιο τσουπωτούλα στον καθρέπτη! :mrgreen:

Κοιλίτσα έχετε κάνει?? Εγώ έχω μια υποψία υποψίας και πολύ μου αρέσει! :-D

Μου είχαν κάνει δώρο και εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη ένα πολύ καλό βιβλίο μέρα μέρα...το είχα ξεκινήσει και στην δεύτερη και τώρα το έχω λίγο για κακό να το διαβάσω πάλι.... λέω ας πάμε πάλι για υπέρηχο πριν την αυχενική και βλέπουμε...εχτές δεν κοιμήθηκα, ήμουν πολύ ανήσυχη...δεν αισθάνομαι καθόλου έγκυος...το στήθος έχει πρηστεί μεν αλλά ειναι μαλακό αρκετά και πονάει λίγο στα πλάγια. Τα πονακια της μήτρας τα είχα μόνο την παρασκευή και για λίγο...κατά τα άλλα μόνο ρέψιμο και αυτό επειδή εχτές έφαγα πολύ και βαριά...

κι εγώ κολάν κ φόρμες βάζω!!Δεν αντέχω τα παντελόνια! ! Καθόλου όμως!! Εγώ πάντα είχα πολύ λίγη κοιλίτσα αλλά τώρα είναι πρησμενη!!εκκρίσεις εχω κι εγώ αρκετά! Νομίζω είναι λογικό!Μην ανησυχείς!

Τα πονάκια περιόδου κι εγώ δεν τα έχω συνέχεια, μην σου φαίνεται περίεργο αν δεν κάνουν συνεχή εμφάνιση. Επίσης το στήθος άλλοτε πονάει πολύ, άλλοτε λίγο, πάντως πονάει! :mrgreen: Αναγούλες έχω ξεκινήσει να έχω και πολλές φορές σαν να αργώ να χωνέψω ενώ δεν τρώω και τόσο πολύ πια. Και ναι έχω ξεκινήσει να έχω και αρκετά υγρά.

Κιλό δεν έχω βάλει ακόμα αλλά κι εγώ το ΣΚ τρώω περισσότερο, άρα και είμαι περισσότερο πρησμένη ενώ τις καθημερινές μαζεύομαι. Παντελόνι δεν έχει τύχει να βάλω ακόμα γιατί φοράω συνήθως κολάν και φόρμες. Παρόλο που δεν έχω βάλει κιλά με βλέπω πιο τσουπωτούλα στον καθρέπτη! :mrgreen:

Κοιλίτσα έχετε κάνει?? Εγώ έχω μια υποψία υποψίας και πολύ μου αρέσει! :-D

xaxaxa...κοιλιά είχα πάντα...μετά την πρώτη εγκυμοσύνη δε χάλια...παρόλο που είμαι αδύνατη....οπότε προσέχω πολύ τι φοράω από τώρα....Θυμάμαι που στην πρώτου επιπέδου 12 εβδομάδα φαινόμουν ήδη αρκετά...ενώ έχω μια κοπέλα που μπήκε στην 16 εβδομάδα και τώρα φάνηκε...

bA9gp3.png

κι εγώ κολάν κ φόρμες βάζω!!Δεν αντέχω τα παντελόνια! ! Καθόλου όμως!! Εγώ πάντα είχα πολύ λίγη κοιλίτσα αλλά τώρα είναι πρησμενη!!εκκρίσεις εχω κι εγώ αρκετά! Νομίζω είναι λογικό!Μην ανησυχείς!

Το μόνο που άλλαξα σχετικά γρήγορα είναι τα σουτιέν...ευτυχώς είχα ήδη 2 εγκυμοσύνης και 4 θηλασμού οπότε δεν θα χρειαστεί να πάρω....πάνε πάλι οι μπανέλες...τι να κάνεις...

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

xaxaxa...κοιλιά είχα πάντα...μετά την πρώτη εγκυμοσύνη δε χάλια...παρόλο που είμαι αδύνατη....οπότε προσέχω πολύ τι φοράω από τώρα....Θυμάμαι που στην πρώτου επιπέδου 12 εβδομάδα φαινόμουν ήδη αρκετά...ενώ έχω μια κοπέλα που μπήκε στην 16 εβδομάδα και τώρα φάνηκε...

Που τη βρήκες παιδί μου την κοιλιά 50 κάτι κιλά άνθρωπος! :lol::lol:

Καλά κι εγώ δεν φαίνομαι με την καμία, αλλά έτσι μια κουρμπίτσα την έχει κάνει! καλά το βράδυ που είμαι φαγωμένη κι έχω πιει τρελές ποσότητες νερού μοιάζω και με 3-4 μηνών! :mrgreen::lol::lol:

Καλά κι εγώ δεν φαίνομαι με την καμία, αλλά έτσι μια κουρμπίτσα την έχει κάνει! καλά το βράδυ που είμαι φαγωμένη κι έχω πιει τρελές ποσότητες νερού μοιάζω και με 3-4 μηνών! :mrgreen::lol::lol:

Χαχαχαχαχα τι να κάνουμε ο σκοπός μας είναι αυτός να αποκτήσουμε κοιλίτσα!! Εγώ δεν έχω φοβερές λιγουρες. ..νερό πρέπει να πίνω κι εγώ πιο πολυ:roll: θα προσπαθήσω!!! Συχνοουριες δεν μπορώ να πω ότι έχω πάντως...

Εγκυουλες τι κανετε;; ολα καλα θα πανε με την αυχενικη και με το καλο να φτασετε ολες!!!!

Βρε κοριτσια ειναι καμια στην 21-22 βδομαδα; γενικα ποσα κιλα εχετε παρει;; εγω αυριο πρωι που μπαινω στην 22 βδομαδα θα ζυγιστω και προβληματιζομαι με τα κιλα... Αφηστε που αυτο το διαστημα εχω φαει του κοσμου τα γλυκα :rolleyes:....

Ριτα τι κανουν τα διδυμα;;

Χαχαχαχαχα τι να κάνουμε ο σκοπός μας είναι αυτός να αποκτήσουμε κοιλίτσα!! Εγώ δεν έχω φοβερές λιγουρες. ..νερό πρέπει να πίνω κι εγώ πιο πολυ:roll: θα προσπαθήσω!!! Συχνοουριες δεν μπορώ να πω ότι έχω πάντως...

Να πίνεις να πίνεις, κάνει καλό σε όλα! Συχνοουρία έχω κάργα, αλλά μάλλον είναι από τα πολλά νερά!

mar85 πόσα κιλά είχες πάρει την τελευταία φορά που ζυγίστηκες? Φοβάσαι ότι έχεις πάρει πολύ από τότε?

Εγκυουλες τι κανετε;; ολα καλα θα πανε με την αυχενικη και με το καλο να φτασετε ολες!!!!

Βρε κοριτσια ειναι καμια στην 21-22 βδομαδα; γενικα ποσα κιλα εχετε παρει;; εγω αυριο πρωι που μπαινω στην 22 βδομαδα θα ζυγιστω και προβληματιζομαι με τα κιλα... Αφηστε που αυτο το διαστημα εχω φαει του κοσμου τα γλυκα :rolleyes:....

Ριτα τι κανουν τα διδυμα;;

Προσοχή στα πολλά απότομα κιλά...Εγώ ξεκίνησα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη με 53,5 και έφτασα εκεί που λες 21-22 στα 58,5 με 59....ε και στην 25 έκανα καμπύλη και είχα διαβήτη...μετά έπεσε πείνα...Γέννησα στην 38+5 και ήμουν μόλις 62 κιλά!

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

ε αν δεν είχα κιλιά θα ήμουν κάτω από 50:shock:

bA9gp3.png

ε αν δεν είχα κιλιά θα ήμουν κάτω από 50:shock:

Παραείναι λίγα τα κάτω από 50 ρε συ! Μπορείς όταν γεννήσεις με το καλό να κάνεις γυμναστική μετά και μια χαρά θα φτιάξει η κοιλίτσα!

Παραείναι λίγα τα κάτω από 50 ρε συ! Μπορείς όταν γεννήσεις με το καλό να κάνεις γυμναστική μετά και μια χαρά θα φτιάξει η κοιλίτσα!

Καλά τώρα που μιλάμε είμαι 53,5 γενικά μετά τα 27-28 είμαι σταθερά πάνω από τα 50 κιλά...στα 20+ εχω υπάρξει και 43 μετά από επέμβαση όμως...

Νομίζω οτι για 1,60 κοπέλα το μέχρι 55 είναι ΟΚ

bA9gp3.png

Καλά τώρα που μιλάμε είμαι 53,5 γενικά μετά τα 27-28 είμαι σταθερά πάνω από τα 50 κιλά...στα 20+ εχω υπάρξει και 43 μετά από επέμβαση όμως...

Νομίζω οτι για 1,60 κοπέλα το μέχρι 55 είναι ΟΚ

Μια χαρά είναι και μέχρι 55 εννοείται! Εγώ που είμαι 1,62 στα 56 είμαι στα καλύτερα μου, πιο κάτω δεν πάω ποτέ και νομίζω δεν θα μου πήγαινε κιόλας.

Κορίτσια διαβάζω αυτά που γράφετε και απο τη μια ανυπομονώ να περάσουν οι εβδομάδες αλλά και από την αλλη αγχώνομαι με τόσες εξετάσεις!!Αν και θέλω να ελπίζω λόγω του μικρου της ηλικίας μου δεν θα θέλουν τοσο ψάξιμο!! zadige μου δείχνει ότι σε έχει φοβήσει πολύ η παλλίνδρομη που είχες για να είσαι τόσο επιφυλακτική τώρα!! Ούτε μπορω να φάνταστω πόσο άσχημο θα ήταν!!! Πάντως από πιο παλιά που έβλεπα θέματα μου έχει μείνει τό ότι αμα το μικράκι ήρθε για να μείνει, θα μείνει!!! Ελπίζω για όλες σας να είναι εξαιρετικές οι εξετάσεις σας!!! Εγώ αύριο θα κάνω τη χοριακή... Πιο παλιά δεν θυμάμαι ποια αλλά είχε στείλει ένα λινκ με τις μονάδες χοριακής ανα μέρα από την προηγούμε τη περίοδο! Εγώ αύριο θα είμαι στην 35η μέρα και λέει ότι οι μονάδες πρέπει να είναι από 2580 έως 6530..... εσείς θυμόσαστε πόσο περίπου ήταν όταν κάνατε μετά την καθυστέρηση??

Αυτό το λινκ λέω: http://www.gonimotita.org/%CE%B7-%CE%B2-%CF%87%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AF%CE%BD%CE%B7

OFubp3.png

TyB7p3.png

Μαράκι είναι πολύ θετικό φυσικά που είσαι μικρούλα αλλά τις εξετάσεις θα τις κάνεις κι εσύ όλες αυτές, απλά λογικά λόγω ηλικίας δεν θα έχεις να σκεφτείς καθόλου για αμνιοπαρακεντήσεις κλπ! Αλλά εξετάσεις αίματος, αυχενική και β επιπέδου θα τις κάνεις κι εσύ έτσι κι αλλιώς!

Κι εγώ είμαι της άποψης πως δεν ότι είναι να γίνει θα γίνει και η καλή διάθεση βοηθάει γενικά, ωστόσο αν έχεις τόσο άσχημη εμπειρία όπως τα κορίτσια είναι κάπως δύσκολο να το ξεπεράσεις!

Εγώ στην 3η μέρα καθυστέρησης είχα 1600. Τις φυσιολογικές τιμές θα τις γράφουν και τα αποτελέσματα όταν τα πάρεις! ;)

Γεια σας κοριτσια!!!καλες εγκυμοσυνες να εχουμε ολες!!εγω ειμαι σχεδον στη 15η εβδομαδα καναμε αυχενικη ολα παρα πολυ καλα 1 προς 14000.. και μαλλον ειναι κοριτσακι . Αυτα...μημ αγχωνεστε σιγα σιγα ολα καλα θα πηγαινουν..γενικα εχω καλη εγκυμοσυνη!!

Γεια σας κοριτσια!!!καλες εγκυμοσυνες να εχουμε ολες!!εγω ειμαι σχεδον στη 15η εβδομαδα καναμε αυχενικη ολα παρα πολυ καλα 1 προς 14000.. και μαλλον ειναι κοριτσακι . Αυτα...μημ αγχωνεστε σιγα σιγα ολα καλα θα πηγαινουν..γενικα εχω καλη εγκυμοσυνη!!

Καλωσόρισες! Πολύ καλά τα αποτελέσματα σου!! άντε και στα δικά μας!! :lol::lol:

Μαρια καλα αποτελεσματα εγω 3η ημερα ειχα 1500 χοριακη αλλα απο γυναικα σε γυναικα διαφερει ..παιζει ρολο ποτε εγινε η συλληψη παραδειγμα σε εμενα...εμεις ειχαμε επαφη 3 μερες πριν την ωορηξια μου και μετα τιποτα ετσι κι αλλιως δεν ειχαμε πει θελουμε παιδι ΤΩΡΑ οποτε μας το εστελνε ο Θεος...ετσι.απλα εζησε μεχρι την ωορηξια τ σπερμα κ εγινε η συλληψη..με την πρωτη κιολας..πριν 2 εβδομαδες στην αυχενικη σε σημειωση εγραφε οτι ειμαι 3 μερες πιο προχωρημενη εγκυμοσυνη ..

Καλωσόρισες! Πολύ καλά τα αποτελέσματα σου!! άντε και στα δικά μας!! :lol::lol:

Εννοειται και στα δικα σας!!!Μπορει και τωρα να εισαι παιζει ρολο και η ηλικια και απ οτι διαβασα εισαι και μικρη πολυυ σημαντικο!!!😉😉

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...