Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Μαράκι και Ισιδώρα, συγχαρητήρια!! με το καλό η πρώτη σας επίσκεψη στο γυναικολόγο!!

Goldy εύχομαι να τριτώσουν τα θετικά νέα κορίτσι μου και να μην σου ρθει ούτε σήμερα, ούτε αύριο η παλιοπερίοδος!!!

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαράκι και Ισιδώρα, συγχαρητήρια!! με το καλό η πρώτη σας επίσκεψη στο γυναικολόγο!!

Goldy εύχομαι να τριτώσουν τα θετικά νέα κορίτσι μου και να μην σου ρθει ούτε σήμερα, ούτε αύριο η παλιοπερίοδος!!!

Εμένα δυστυχώς χθες μου ήρθε...στην ώρα της μη χάσει!Πάμε για τον επόμενο μήνα....Άντε πάλι από την αρχή!!!Που θα πάει θα μας κάτσει κ εμάς το σπορακι...

PIbAp3.png

Ήρθε η παλιοκακούργα ε?? Ξέρω δεν σε παρηγορεί, είναι καλό πάντως που έρχεται στην ώρα της! ;) Εννοείται και θα σας κάτσει το σποράκι, βουρ για την επόμενη φορά και μέχρι τότε γυμναστική ;) τρυφερότητα και πολύ αγάπη..

Εμένα δυστυχώς χθες μου ήρθε...στην ώρα της μη χάσει!Πάμε για τον επόμενο μήνα....Άντε πάλι από την αρχή!!!Που θα πάει θα μας κάτσει κ εμάς το σπορακι...

Καλημέρα κοριτσάκι μου δεν πειράζει....εχεις άλλον έναν υπέροχο μήνα για ασταμάτητες προσπαθειες κ θα σου ερθει σπορακι σου!! Μέρα παρα μέρα επαφή χωρίς άγχος κ πολύ πάθος!!!αισιοδοξία κ όλα θα έρθουν στην ωρα τους

Διαφημίσεις

Εντάξει η αλήθεια είναι πως ψιλοαπογοητευτηκα χθες...Κάθε μήνα εκεί να έρχεται...Όντως ομως είναι καλό που έρχεται στην ώρα της...Προσπαθώ να τα βλέπω θετικά τα πράγματα...Για να μην τα έχουμε καταφέρει σημαίνει πως δεν είναι ακόμα η ώρα του!!!Παμε για τον επόμενο μηνα...Για να δούμε....Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το απολαύσουμε!!!!

PIbAp3.png

Εντάξει η αλήθεια είναι πως ψιλοαπογοητευτηκα χθες...Κάθε μήνα εκεί να έρχεται...Όντως ομως είναι καλό που έρχεται στην ώρα της...Προσπαθώ να τα βλέπω θετικά τα πράγματα...Για να μην τα έχουμε καταφέρει σημαίνει πως δεν είναι ακόμα η ώρα του!!!Παμε για τον επόμενο μηνα...Για να δούμε....Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το απολαύσουμε!!!!

Καλησπέρα καλή μου και μην απογοητεύεσαι! Συνεχίστε τις προσπάθειές σας, με μέρα παρα μέρα επαφή και θετική σκέψη και θα σας έρθει σύντομα! Εμείς πάνω που μας είπε ο γιατρός οτι έχω πολυκυστικές ωοθήκες και δεν μπορούμε να υπολογίσουμε τις γόνιμες ημέρες ήρθε το σποράκι μας! Όλο τον Ιανουάριο είχα απογοητευτεί και να φανταστείς το Hometest για τις γόνιμες ημέρες δεν έδειξε ούτε μια θετική γόνιμη όλο τον Ιανουάριο!!! Αλλά ο γυναικολόγος μου είπε κάθε 2 ημέρες επαφή!!! Συνέχισε θετικά και να είσαι σίγουρη ότι θα έρθει και αυτή η στιγμή!!!

Κορίτσια μου τι κάνετε?Θέλω να μοιραστώ τις σκέψεις μου! Όσο πλησιάζει η 8-9 εβδομάδα τρέμω πλ γτ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη τότε είχα.τη παλλινδρομη! Εύχομαι να.πάνε όλα καλά αυτή τη φορα! ! Έχω ραντεβού στις 17 πλ.τι μου προτείνετε?να πάω ενδιάμεσα γ κάποιον υπερηχο?marakiz Εσύ τι θα κάνεις?αχ κοριτσάκια μου...λογικό να σκέφτομαι έτσι?

Κοριτσάκι μου γλυκό λογικό να αγχώνεσαι παραπάνω λόγω του ιστορικού!! Προσπάθησε όσο μπορείς να είσαι πιο ήρεμη, όλα καλά θα πάνε αυτήν τη φορά! Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι πολύ για να είναι ήρεμο και το σποράκι!

Εγώ θα περιμένω το ραντεβού μου κανονικά όμως εσύ να πας στο ενδιάμεσο άλλη μια φορά λέω εγώ, αφού στο πρότεινε κι ο γιατρός σου κι εφόσον σίγουρα όταν θα δεις και πάλι ότι είναι καλά θα σε ηρεμήσει αρκετά!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου γλυκό λογικό να αγχώνεσαι παραπάνω λόγω του ιστορικού!! Προσπάθησε όσο μπορείς να είσαι πιο ήρεμη, όλα καλά θα πάνε αυτήν τη φορά! Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι πολύ για να είναι ήρεμο και το σποράκι!

Εγώ θα περιμένω το ραντεβού μου κανονικά όμως εσύ να πας στο ενδιάμεσο άλλη μια φορά λέω εγώ, αφού στο πρότεινε κι ο γιατρός σου κι εφόσον σίγουρα όταν θα δεις και πάλι ότι είναι καλά θα σε ηρεμήσει αρκετά!

Κοριτσακι μου μου το πρότεινε μόνο αν εγώ νιώθω ανασφάλεια. ..Την.προηγούμενη φορά δε είχα παει κ δεν είχα ιδέα τι γινόταν...θα το.σκεφτώ..Όσο νιώθω συμπτώματα δεν θα κανω κίνηση...αν δω όμως κτ διαφορετικό θα παω...Εσύ πως αισθάνεσαι??στις 17 πόσο εβδομαδων θα είσαι?

Ίδια ηλικία έχουμε, νομίζω σας περνάμε 5 μέρες! :)

Εγώ είμαι αρκετά ήρεμη, απλά προσέχω πολύ όπως και πριν, ξέρεις, τι τρώω, να ξεκουράζομαι, να κάνω ήρεμες κινήσεις κλπ. Επίσης ευχαριστιέμαι την τρυφεράδα του άντρα μου και όταν δεν ξεκουράζομαι, βρίσκομαι με ανθρώπους που με αγαπάνε και με κάνουν να νιώθω όμορφα. Κι εγώ βασίζομαι στα συμπτώματα φυσικά, αν δω κάτι περίεργο, θα πάρω αμέσως τηλ το γιατρό. Εσένα την πρώτη φορά πριν την παλλίνδρομη σου είχαν σταματήσει τα συμπτώματα?

Εγώ είμαι αρκετά ήρεμη, απλά προσέχω πολύ όπως και πριν, ξέρεις, τι τρώω, να ξεκουράζομαι, να κάνω ήρεμες κινήσεις κλπ. Επίσης ευχαριστιέμαι την τρυφεράδα του άντρα μου και όταν δεν ξεκουράζομαι, βρίσκομαι με ανθρώπους που με αγαπάνε και με κάνουν να νιώθω όμορφα. Κι εγώ βασίζομαι στα συμπτώματα φυσικά, αν δω κάτι περίεργο, θα πάρω αμέσως τηλ το γιατρό. Εσένα την πρώτη φορά πριν την παλλίνδρομη σου είχαν σταματήσει τα συμπτώματα?

Κορίτσια ευχάριστα τα νέα...ισιδώρα με 6 μέρες καθυστέρηση το τεστ θα έπρεπε να είναι καραμπάμ και όχι αχνό, τι κύκλο έχεις; μάθε χοριακή οπωσδήποτε και επικοινώνησε με γιατρό.

Μαρκάκι ιν λόβε με το καλό η χοριακή...

Εμιλεμίλ....εγώ είχα την παλίνδρομη στην 6 αλλά δεν λέει κάτι...τώρα και άκουσες καρδιά και οι παλμοί ήταν καλοί...προσπάθησε να κουλάρεις....αφου είχες και την αναγούλα...

Εγώ πάλι το στήος έχει μαλακώσει πονάει λίγο αλλά έχω έντονα ρεψίματα.

Ας σεκφτούμε οτι ότι είναι να γίνει θα γίνει...

Εγώ σήμερα άκουσα διάφορες ιστορίες με κυστική, μυική ατροφία και τα σχετικά και λόγω ηλικίας πλέον το άγχος μου είναι η αυχενική και οι διάφορες εξετάσεις...αν φτάσουμε μέχρι εκεί βέβαια....7+3 σήμερα...

bA9gp3.png

Καλέ μια χαρά θα φτάσετε! Είναι θέμα η αυχενική προσπαθώ να μην το σκέφτομαι από τώρα! Κι εγώ είχα αναγούλες την εβδομάδα που πέρασε οι οποίες αυξάνονταν σταδιακά. Κι είχα και πολύ βαρυστομαχιά. Χθες τα είδα όλα, όλη μέρα αναγούλες τελικά μου πέρασαν το βράδυ. Αρχικά ηρέμησα με σορμπέ παγωτό από φρέσκα λεμόνια. Απίστευτο??

Καλέ μια χαρά θα φτάσετε! Είναι θέμα η αυχενική προσπαθώ να μην το σκέφτομαι από τώρα! Κι εγώ είχα αναγούλες την εβδομάδα που πέρασε οι οποίες αυξάνονταν σταδιακά. Κι είχα και πολύ βαρυστομαχιά. Χθες τα είδα όλα, όλη μέρα αναγούλες τελικά μου πέρασαν το βράδυ. Αρχικά ηρέμησα με σορμπέ παγωτό από φρέσκα λεμόνια. Απίστευτο??

μαρακιζ πρώτο παιδί αν θυμάμαι και ηλικία 35? Κοίτα...αν δεν είχα περίεργη εμπειρία με την πρώτη αυχενική θα ήμουν πιο κούλ....ξέρω κοπέλες που κάναν στα 36-37 με καλύτερες αυχενικές από αυτό που είχα στα 32 μου....βέβαια έχω και εναν γιο κεφάλα, δεν ξέρω αν έπαιζε ρόλο στην πτυχή, που είχε βγει από τις καμπύλες στον 7 μήνα του και τρέχαμε για υπερήχους...η αγωνία είναι συνεχής...και τα αγχοι πολλά.... Προσωπικά σκέφτομαι και τον διαβήτη...μου φαίνεται θα με στείλουν για καμπύλη σύντομα...1

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

Ναι την προηγούμενη φορά δεν πονούσε το στήθος μου κ άρχισα να το επεξεργάζομαι κ τλκ είδα τα καφε υγρα που επιβεβαίωσαν τις σκέψεις μου.Ενώ ήμουν στην 9 ο γιατρός μου πε ότι ήταν ήδη σταματημενη η καρδούλα μια βδομάδα! Θα δω τι θα κανω..έχετε δίκιο παντ ς..zadige σε όλη την εγκυμοσύνη θα έχουμε άγχος γ πολλά.μάλλον πρέπει να την απολαύσουμε!

μαρακιζ πρώτο παιδί αν θυμάμαι και ηλικία 35? Κοίτα...αν δεν είχα περίεργη εμπειρία με την πρώτη αυχενική θα ήμουν πιο κούλ....ξέρω κοπέλες που κάναν στα 36-37 με καλύτερες αυχενικές από αυτό που είχα στα 32 μου....βέβαια έχω και εναν γιο κεφάλα, δεν ξέρω αν έπαιζε ρόλο στην πτυχή, που είχε βγει από τις καμπύλες στον 7 μήνα του και τρέχαμε για υπερήχους...η αγωνία είναι συνεχής...και τα αγχοι πολλά.... Προσωπικά σκέφτομαι και τον διαβήτη...μου φαίνεται θα με στείλουν για καμπύλη σύντομα...1

Τι εγινε στην αυχενικη κοριτσάκι μου? ?

Κορίτσια!!!!! Καλησπέρα!!! Κατ'αρχήν σας ευχαριστώ τοοοοσο πολύ για τις ευχές σας!!!!! προσπαθώ να το πιστέψω ότι όντως μου συμβαίνει άλλα είμαι ακόμα σοκαρισμένη!!! Τα βράδια κοιμάμαι πολύ δυσκολα..... Πονάει το στήθος μου (το οποίο είναι κ μεγάλο), δεν βολεύομαι και μόλις με πάρει ο ύπνος πάλι τσουπ ξυπνάω για τουαλέτα και μετά πάλι τα ίδια!!!! Ελπίζουμε το μικράκι μας να ήρθε για να μείνει!!!!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Τι εγινε στην αυχενικη κοριτσάκι μου? ?

Τα είχα ξαναγράψει νομίζω....είχα πτυχή 2.5 στο όριο...και μου έβγαζε 1/600 πριν βγεί η συνδυασμένη με το αίμα βέβαια....και πέρασα δύο βασανιστηκές μέρες μέχρι να βγει η παπΑ που με πήγε στις 1/4000 φυσικά ήταν πολύ χαμηλό για την ηλικία μου τότε 32...καθώς οι περισσότερες μου φίλες και πολλές 2 και 3 χρόνια μεγαλύτερες είχαν 1/10000...είχα φρικάρει.... βέβαια τελικά το παιδί μια χαρά ήταν λίγο μεγάλο κεφάλι...

bA9gp3.png

Τα είχα ξαναγράψει νομίζω....είχα πτυχή 2.5 στο όριο...και μου έβγαζε 1/600 πριν βγεί η συνδυασμένη με το αίμα βέβαια....και πέρασα δύο βασανιστηκές μέρες μέχρι να βγει η παπΑ που με πήγε στις 1/4000 φυσικά ήταν πολύ χαμηλό για την ηλικία μου τότε 32...καθώς οι περισσότερες μου φίλες και πολλές 2 και 3 χρόνια μεγαλύτερες είχαν 1/10000...είχα φρικάρει.... βέβαια τελικά το παιδί μια χαρά ήταν λίγο μεγάλο κεφάλι...

Καλημέρα! Δεν τα ξέρω αυτά κοριτσάκι μου.ούτε τιμές ούτε τπτ ..ελπίζω να τα μάθω...Όλα καλά θα πάνε ! κι αυτή τη φορά!!

Καλημέρα! Δεν τα ξέρω αυτά κοριτσάκι μου.ούτε τιμές ούτε τπτ ..ελπίζω να τα μάθω...Όλα καλά θα πάνε ! κι αυτή τη φορά!!

Μακάρι να φτάσουμε εκεί, πάντως το μόνο σίγουρο είναι οτι αυτή τη φορά σκέφτομαι να κάνω την αιματολογική που είναι αντι της αμνιοπαρακέντησης και πάει στο εξωτερικό. Στον γιό μου δεν υπήρχε αυτή η εξέταση και λόγω ηλικίας δεν μου είχαν συστήσει την αμνιοπαρακέντηση. Τώρα λόγω και ηλικίας αλλά και πρόσφατης αποβολής νομίζω οτι δεν θα θέλω να μείνω μόνο στην αυχενική εκτός αν αυτή είναι σούπερ καλή!

Επεξεργάστηκαν by zadige
typo
bA9gp3.png

Μακάρι να φτάσουμε εκεί, πάντως το μόνο σίγουρο είναι οτι αυτή τη φορά σκέφτομαι να κάνω την αιματολογική που είναι αντι της αμνιοπαρακέντησης και πάει στο εξωτερικό. Στον γιό μου δεν υπήρχε αυτή η εξέταση και λόγω ηλικίας δεν μου είχαν συστήσει την αμνιοπαρακέντηση. Τώρα λόγω και ηλικίας αλλά και πρόσφατης αποβολής νομίζω οτι δεν θα θέλω να μείνω μόνο στην αυχενική εκτός αν αυτή είναι σούπερ καλή!

Γλυκιά μου για εξήγησε μου τι είναι αυτή η εξέταση? Πως γίνεται?μου λες πληροφορίες?

Γλυκιά μου για εξήγησε μου τι είναι αυτή η εξέταση? Πως γίνεται?μου λες πληροφορίες?

δεν ξέρω πολλές λεπτομέριες αλλά γίνεται με αιμοληψία και φυγοκεντρούν το αίμα για να βρουν το αίμα του εμβρύου είναι 98% νομίζω βέβαια τα αποτελέσματα. Σου δίνει και φύλλο. Το έκανε μια φίλη μου που δεν είχαν δει ρινικό οστό στην αυχενική. Έχει βγει τα τελευταία δυο χρόνια και γίνεται από ιδιωτικά μαιευτήρια και στέλνεται το δείγμα στο εξωτερικό. Κάνουν νομίζω 2 βδομάδες να βγουν τα αποτελέσματα. Το κόστος είναι υψηλό σχεδόν όσο της άμνιο...από 600-1000 ανάλογα τι φάσμα ασθενιών καλύπτει. Το καλό είναι οτι δεν έχει το ρίσκο της αποβολής όπως η αμνιο αλλά ειναι βέβαια πάλι πιθανόητες..ενώ η άμνιο είναι 100%

Επεξεργάστηκαν by zadige
typo
bA9gp3.png

δεν ξέρω πολλές λεπτομέριες αλλά γίνεται με αιμοληψία και φυγοκεντρούν το αίμα για να βρουν το αίμα του εμβρύου είναι 98% νομίζω βέβαια τα αποτελέσματα. Σου δίνει και φύλλο. Το έκανε μια φίλη μου που δεν είχαν δει ρινικό οστό στην αυχενική. Έχει βγει τα τελευταία δυο χρόνια και γίνεται από ιδιωτικά μαιευτήρια και στέλνεται το δείγμα στο εξωτερικό. Κάνουν νομίζω 2 βδομάδες να βγουν τα αποτελέσματα. Το κόστος είναι υψηλό σχεδόν όσο της άμνιο...από 600-1000 ανάλογα τι φάσμα ασθενιών καλύπτει. Το καλό είναι οτι δεν έχει το ρίσκο της αποβολής όπως η αμνιο αλλά ειναι βέβαια πάλι πιθανόητες..ενώ η άμνιο είναι 100%

ναι ε? δεν το γνωριζα καθολου αυτο ! ναι να την κανεις για να ησυχασεις!αυτο ποτε μπορεις να το κανεις?σε ποια εβδομαδα??

ναι ε? δεν το γνωριζα καθολου αυτο ! ναι να την κανεις για να ησυχασεις!αυτο ποτε μπορεις να το κανεις?σε ποια εβδομαδα??

συνήθως το κάνεις μετά την αυχενική ανάλογα τα ευρήματα

bA9gp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...