Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Αχ κορίτσια τι ευχάριστα κ όμορφα νέα είναι αυτά σήμερα!!!Πραγματικά με συγκινησατε!Στείλτε όλη τη θετική σας ενέργεια κ από εδώ....Μακάρι να έχω κ εγώ ευχαριστα νέα μέσα στο σαββατοκύριακο να σας ανακοινώσω!!!Για να δούμε αν τα καταφέραμε...αλλά με τόσο γούρι εδώ μέσα είμαι κ εγώ αισιόδοξη!!!!

PIbAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ορίστε, ούτε στην πρώτη είχες συμπτώματα, οπότε απόλαυσε το! ;)

Έκανες διαβήτη κύησης δλδ? Οπότε προσέχεις πολύ από τώρα ε??

6 κιλά δεν είναι τίποτα καλέ! Εγώ έχω βάλει στόχο 10-12, για να δούμε αν θα τα καταφέρω! Προς το παρόν είμαι πολύ καλό παιδί! :mrgreen:

Μόλις κλείσω 3ο θα ξεκινήσω και prenatal yoga!

Έχεις άλλο παιδάκι ή ειναι το πρώτο; Δεν προσέχω ακόμα..αλλά μάλλον θα χρειαστεί να προσέξω...Στην πρώτη εγκυμοσύνη ξεκίνησα από 53,5 και είχα φτάσει 58 στους 4 και κάτι μήνες...μετά από την 25 έπεσε πείνα και τελικά έφτασα τα 62, τα έχασα εννοείται αμέσως. Το σημαντικό είναι να μην πάρουμε απότομα κιλά...Εγώ τώρα είμαι 53,5 αλλά πριν τις γιορτές ήμουν 52,5...το καλοκαίρι στην παλίνδρομη ήμουν 51,5... εγώ όχι μόνο έκανα δίαιτα αλλά και περπάταγα μετά το φαγητό για να μην ανεβαίνει το ζάχαρο....είναι πολύ πίκρα ο διαβήτης κύησης και μάλλον δεν θα τον γλιτώσω και πάλι

bA9gp3.png

Έχεις άλλο παιδάκι ή ειναι το πρώτο; Δεν προσέχω ακόμα..αλλά μάλλον θα χρειαστεί να προσέξω...Στην πρώτη εγκυμοσύνη ξεκίνησα από 53,5 και είχα φτάσει 58 στους 4 και κάτι μήνες...μετά από την 25 έπεσε πείνα και τελικά έφτασα τα 62, τα έχασα εννοείται αμέσως. Το σημαντικό είναι να μην πάρουμε απότομα κιλά...Εγώ τώρα είμαι 53,5 αλλά πριν τις γιορτές ήμουν 52,5...το καλοκαίρι στην παλίνδρομη ήμουν 51,5... εγώ όχι μόνο έκανα δίαιτα αλλά και περπάταγα μετά το φαγητό για να μην ανεβαίνει το ζάχαρο....είναι πολύ πίκρα ο διαβήτης κύησης και μάλλον δεν θα τον γλιτώσω και πάλι

Δεν έχω άλλο παιδάκι! Ήλπιζα για δίδυμα να ξεμπερδεύω :mrgreen: αλλά και το ένα μας κάνει και μας παρακάνει! Γενικά μου αρέσει να προσέχω για υγεία και εμφάνιση. Εγώ δυστυχώς ξεκινάω με τρία κιλά πάνω από τα κανονικά μου μιας και μετά το καλοκαιρινό γάμο και τις γιορτές των χριστουγέννων τα απέκτησα και δεν πρόλαβα να τα ξεφορτωθώ! Οπότε ξεκινάω με 59 και προσέχω ήδη, θέλω να πιστεύω πως θα τα καταφέρω να προσέχω ως το τέλος. Φυσικά δεν χάνω γεύματα και τρώω όλες τις βιταμίνες που χρειάζονται. Αν φυσικά θελήσω να φάω κάτι γλυκό, θα φάω αλλά λίγο ή κάτι παχυντικό θα το φάω αλλά δεν θα το παρακάνω.

Να προσέχεις από τώρα ναι, εφόσον έκανες διαβήτη την προηγούμενη φορά!

Έχεις ιστορικό με το διαβήτη ή σου έτυχε με τη γέννα? Γιατί από τα κιλά σου καταλαβαίνω πως είσαι μια σταλιά και άρα (λογικά) δεν το παρακάνεις με φαγητό και γλυκά.

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Δεν έχω άλλο παιδάκι! Ήλπιζα για δίδυμα να ξεμπερδεύω :mrgreen: αλλά και το ένα μας κάνει και μας παρακάνει! Γενικά μου αρέσει να προσέχω για υγεία και εμφάνιση. Εγώ δυστυχώς ξεκινάω με τρία κιλά πάνω από τα κανονικά μου μιας και μετά το καλοκαιρινό γάμο και τις γιορτές των χριστουγέννων τα απέκτησα και δεν πρόλαβα να τα ξεφορτωθώ! Οπότε ξεκινάω με 59 και προσέχω ήδη, θέλω να πιστεύω πως θα τα καταφέρω να προσέχω ως το τέλος. Φυσικά δεν χάνω γεύματα και τρώω όλες τις βιταμίνες που χρειάζονται. Αν φυσικά θελήσω να φάω κάτι γλυκό, θα φάω αλλά λίγο ή κάτι παχυντικό θα το φάω αλλά δεν θα το παρακάνω.

Να προσέχεις από τώρα ναι, εφόσον έκανες διαβήτη την προηγούμενη φορά!

Έχεις ιστορικό με το διαβήτη ή σου έτυχε με τη γέννα? Γιατί από τα κιλά σου καταλαβαίνω πως είσαι μια σταλιά και άρα (λογικά) δεν το παρακάνεις με φαγητό και γλυκά.

Τα πρωινά μου ζάχαρα γενικά ήταν ΟΚ στην καμπύλη φάνηκε. Βέβαια και υπερηχογραφηκά φανηκε στον πλακούντα. Μετά έπεσε τρελή πείνα. Εγώ όταν έμεινα έγκυος έκοψα το κάπνισμα μπαμ και το έριξα μοιραία στο φαγητό. Κοπέλες λιπόβαρες που βάζουν πολύ βάρος απότομα στην εγκυμοσύνη κάνουν ζάχαρο...εγώ γλυκά τρώω...γιατί μπορεί σε δυο βδομαδάλες να κοπούν όλα μαχαίρι....Εγώ ούτε σαλάτες πρόσεχα...επειδή είχα αντισώματα τοξοπλάσματος νόμιζα οτι δεν χρειάζεται να προσέχω. Με γείωσε ο γιατρός...το χειρότερο είναι οτι μου είπε να βαφτώ μετά την αυχενική και ενώ τα έβαψα μια μέρα πριν την σύλληψη και ήδη είμαι χάλια....όχι τιποτα άλλο αλλά δεν θέλω να φανεί στην δουλειά άμεσα....

bA9gp3.png

Ίσως αν προσέχεις κάπως από τώρα να μη χρειαστεί να κόψεις τίποτα!! ;)

Το κάπνισμα τώρα το είχες κομμένο ήδη από την πρώτη φορά ή το ξαναέκοψες?

Εγώ ευτυχώς το έκοψα από πέρυσι και μέχρι να μείνω έκανα που και που ένα έτσι για το κέφι.

..το χειρότερο είναι οτι μου είπε να βαφτώ μετά την αυχενική και ενώ τα έβαψα μια μέρα πριν την σύλληψη και ήδη είμαι χάλια....όχι τιποτα άλλο αλλά δεν θέλω να φανεί στην δουλειά άμεσα....

Αυτό δεν το πιασα.. Να βαφτείς? τα έβαψες? Κάπου το χασα..

Διαφημίσεις

Μπράβο μπράβο μπράβο!!! Είδες??? όλα καλά!!!!!!!!! Πολύ συγκινητικό ε???? Ααχχχχ είναι!! Τι είπε ο αντρούλης σου???

Ο αντρουληςμου παρόλο που δεν το έδειχνε είχε πιο πολύ αγωνία κ μετα σχημάτισε έναν μεγάλο χαμόγελο! !φανταστείτε κορίτσια Εγώ τα πρώτα λεπτά ούτε καν κοιτούσα την οθόνη...φοβόμουν!!Μετά ηρέμησα!!Τώρα εχω στις 17 Φλεβάρη πλ ραντεβού .βέβαια ο γιατρός μου μου ειπε οποτε εχεις ανασφαλεια περνα.Χωρίς ραντεβού να κάνουμε ένα υπέρηχο χαλαρά! Φυσικά μου πε τα κιλά να.προσέχω...Είμαι 61 :(...Αλλά εννοείται θα προσέχω!!

Ο αντρουληςμου παρόλο που δεν το έδειχνε είχε πιο πολύ αγωνία κ μετα σχημάτισε έναν μεγάλο χαμόγελο! !φανταστείτε κορίτσια Εγώ τα πρώτα λεπτά ούτε καν κοιτούσα την οθόνη...φοβόμουν!!Μετά ηρέμησα!!Τώρα εχω στις 17 Φλεβάρη πλ ραντεβού .βέβαια ο γιατρός μου μου ειπε οποτε εχεις ανασφαλεια περνα.Χωρίς ραντεβού να κάνουμε ένα υπέρηχο χαλαρά! Φυσικά μου πε τα κιλά να.προσέχω...Είμαι 61 :(...Αλλά εννοείται θα προσέχω!!

Εντάξει παιδί μου 61 είσαι, όχι 91! Με περνάς δύο ολόκληρα κιλά απαπαπα! :lol::lol:

Λοιπόν κι εγώ στις 17/2 έχω το επόμενο ραντεβού, μαζί θα περάσουμε την αναμονή χαχα! ένα γρήγορο ραντεβού για να δουμε ότι όλα κυλάνε καλά με το σποράκια και μετά το επόμενο θα είναι για την αυχενική διαφάνεια!

Εντάξει παιδί μου 61 είσαι, όχι 91! Με περνάς δύο ολόκληρα κιλά απαπαπα! :lol::lol:

Λοιπόν κι εγώ στις 17/2 έχω το επόμενο ραντεβού, μαζί θα περάσουμε την αναμονή χαχα! ένα γρήγορο ραντεβού για να δουμε ότι όλα κυλάνε καλά με το σποράκια και μετά το επόμενο θα είναι για την αυχενική διαφάνεια!

Αχ κορίτσια...είναι πρώτο παιδάκι και είστε πιο χαλαρές σίγουρα... Εγώ δεν ξέρω πότε θα ξαναέχω ραντεβού...μου είπε θα μου στείλει τις εξετάσεις να κάνω φαντάζομαι θα τις λάβω την άλλη εβδομάδα και μετά θα του τις στείλω να μου πει.....αυχενική μάλλον λέω να κλείσω από τώρα....και ας μην ξέρω πως θα πάει γιατί πρέπει να βρω τον γιατρό που είχα και στην πρώτη...εγώ την πρώτη χλαπάτσα την είχα φάει στην αυχενική...τώρα πιστεύω και λόγω ηλικίας..είμαι πλέον 36 θα έχω χειρότερη αυχενική και μάλλον θα κάνω και τις εξετάσεις αίματος...αχ ας φτάσομε μέχρι εκεί...τα μαλλιά να βάψω εννοούσα...είμαι πολύ άσπρη πλέον...και μου είπε μετά την αυχενική να τα βάψω...θυμήστε μου εμιλεμιλ τηπ 14/10 και μαρακιζ 8/10?

bA9gp3.png

Ίσως αν προσέχεις κάπως από τώρα να μη χρειαστεί να κόψεις τίποτα!! ;)

Το κάπνισμα τώρα το είχες κομμένο ήδη από την πρώτη φορά ή το ξαναέκοψες?

Εγώ ευτυχώς το έκοψα από πέρυσι και μέχρι να μείνω έκανα που και που ένα έτσι για το κέφι.

Αυτό δεν το πιασα.. Να βαφτείς? τα έβαψες? Κάπου το χασα..

Ναι το έχω κόψει εδώ και 3 χρόνια...το έκοψα μπαμ οταν έμεινα έγκυος και κάπνιζα 25-30 την ημέρα...από τα 13 μου κάπνιζα...οπότε το έριξα στο φαγητό

bA9gp3.png

κοίτα...λέμε κιλά αλλά παίζει και το ύψος..εγώ είμαι 1,60 τώρα αν είσαι και εσύ τόσο με τα 61 πρέπει να σουπερπροσέχεις

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια...είναι πρώτο παιδάκι και είστε πιο χαλαρές σίγουρα... Εγώ δεν ξέρω πότε θα ξαναέχω ραντεβού...μου είπε θα μου στείλει τις εξετάσεις να κάνω φαντάζομαι θα τις λάβω την άλλη εβδομάδα και μετά θα του τις στείλω να μου πει.....αυχενική μάλλον λέω να κλείσω από τώρα....και ας μην ξέρω πως θα πάει γιατί πρέπει να βρω τον γιατρό που είχα και στην πρώτη...εγώ την πρώτη χλαπάτσα την είχα φάει στην αυχενική...τώρα πιστεύω και λόγω ηλικίας..είμαι πλέον 36 θα έχω χειρότερη αυχενική και μάλλον θα κάνω και τις εξετάσεις αίματος...αχ ας φτάσομε μέχρι εκεί...τα μαλλιά να βάψω εννοούσα...είμαι πολύ άσπρη πλέον...και μου είπε μετά την αυχενική να τα βάψω...θυμήστε μου εμιλεμιλ τηπ 14/10 και μαρακιζ 8/10?

Κι εγώ θα κάνω αιματολογικές τη Δευτέρα και μόλις λάβω απαντήσεις θα τους τις στείλω να μου πει αν χρειάζομαι κάτι πέρα από σίδηρο και φυλλικό οξύ. Τηπ είχα στις 9/12. Για τα μαλλιά δεν ξέρω ακόμα αν θα τα βάψω, πάντως σίγουρα δεν θα πειράξω ρίζα και θα σου πρότεινα και εσένα να μην πειράξεις ριζα.. Γιατί έφαγες χλαπάτσα την πρώτη φορά στην αυχενική?? βρήκανε τίποτα περίεργο?? Αιματολογικές νόμιζα ότι κάνεις έτσι κι αλλιώς με την αυχενική.

Κι εγώ θα κάνω αιματολογικές τη Δευτέρα και μόλις λάβω απαντήσεις θα τους τις στείλω να μου πει αν χρειάζομαι κάτι πέρα από σίδηρο και φυλλικό οξύ. Τηπ είχα στις 9/12. Για τα μαλλιά δεν ξέρω ακόμα αν θα τα βάψω, πάντως σίγουρα δεν θα πειράξω ρίζα και θα σου πρότεινα και εσένα να μην πειράξεις ριζα.. Γιατί έφαγες χλαπάτσα την πρώτη φορά στην αυχενική?? βρήκανε τίποτα περίεργο?? Αιματολογικές νόμιζα ότι κάνεις έτσι κι αλλιώς με την αυχενική.

Σίδηρο από τώρα; Εγώ σίδηρο άρχισα νομίζω στον 4 όπως μαγνήσιο που το έπαιρνα μετά έως το τέλος...τότε μου το είχε δώσει λόγω γάμου και δεν ξέρω αν έπρεπε να το κόψω...καπου τότε αρχισα και το ασβέστιο. Επισης εγώ παίρνω και Τ4 και σύντομα θα αρχίσω και ενδορκινολόγο να πηγαίνω.. Στην αυχενική είχα 2,5 με πιθανόητες πριν βγει η αιματολόγική παπΑ στις 1/600 ΣΟΚ, μόλις βγήκε το αίμα οι συνδιασμένες ήταν 1/4000 το οποίο για την ηλικία μου ήταν λίγο...Σκέψου ήμουν 32 τότε! Επίσης μετά την αυχενική εννοείται θα βάψω τα μαλλιά μου! Επίσης και στο θηλασμό τα έβαφα...δεν είμαι υπερβολική με αυτά...

bA9gp3.png

Ναι σίδηρο προληπτικά ένα χαπάκι γιατί πάντα είχα μειωμένο σίδηρο, κάποια στιγμή και σιδηροπενία που με θεραπεία σιδήρου επανήλθα. Μόλις βγουν εξετάσεις θα μου πει αν θα το αυξήσω. Κι εγώ στα 35 είμαι τώρα οπότε είδομεν για τα αποτελέσματα της αυχενικής! Πλέον παίζει ρόλο κι η καλή φυσική κατάσταση της γυναίκας πέραν την ηλικίας.

Ναι σίδηρο προληπτικά ένα χαπάκι γιατί πάντα είχα μειωμένο σίδηρο, κάποια στιγμή και σιδηροπενία που με θεραπεία σιδήρου επανήλθα. Μόλις βγουν εξετάσεις θα μου πει αν θα το αυξήσω. Κι εγώ στα 35 είμαι τώρα οπότε είδομεν για τα αποτελέσματα της αυχενικής! Πλέον παίζει ρόλο κι η καλή φυσική κατάσταση της γυναίκας πέραν την ηλικίας.

Το φυλλικό πάντως αυξάνει πλασματικά τον σίδηρο....εγώ μέσα σε δυο εβδομάδες είχα χάσει 3-4 από τον αιματοκρίτη....στην εγκυμοσύνη πέφτει αρκετά....αλλά σίδηρο έπαιρνα λίγο, ξέρω κοπέλες που παίρναν διπλή δόση. Η αυχενική με είχε φρικάρει....όχι μόνο η πτυχή που ήταν στο 2,5 αλλά γενικά η όλη φάση...μετράνε δάχτυλα κτλ κτλ... τώρα λέω μετά την παλίνδρομη ας φτάσουμε εκεί και βλέπουμε

bA9gp3.png

Κορίτσια μου μια και κάποιες από εσάς είναι ήδη μανούλες θα με βοηθήσετε!!! Δεν άντεξα!! Πήρα και έκανα τεστ!! (μη γελάς zadige...... τουλάχιστον σημερα είμαι 2 μέρες πριν... όχι 7....χαχαχαχα) Το Safe clear!! Στα 5 λεπτά υπήρξε αχνη γραμμή θετικού!!! Πήγα τρέχοντας στο φαρμακείο και ο φαρμακοποιός είπε ότι μοιάζει για θετικό!! Αλλά να κάνω το δεύτερο, τη δευτέρα που θα έχω καθυστέρηση με πρωινά ούρα!!!(τώρα το έκανα το απόγευμα)!!!!!!!! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη αλλά δεν είμαι και σίγουρη!!! Έχετε παρόμοια εμπειρία με αχνη γραμμή??

OFubp3.png

TyB7p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου μια και κάποιες από εσάς είναι ήδη μανούλες θα με βοηθήσετε!!! Δεν άντεξα!! Πήρα και έκανα τεστ!! (μη γελάς zadige...... τουλάχιστον σημερα είμαι 2 μέρες πριν... όχι 7....χαχαχαχα) Το Safe clear!! Στα 5 λεπτά υπήρξε αχνη γραμμή θετικού!!! Πήγα τρέχοντας στο φαρμακείο και ο φαρμακοποιός είπε ότι μοιάζει για θετικό!! Αλλά να κάνω το δεύτερο, τη δευτέρα που θα έχω καθυστέρηση με πρωινά ούρα!!!(τώρα το έκανα το απόγευμα)!!!!!!!! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη αλλά δεν είμαι και σίγουρη!!! Έχετε παρόμοια εμπειρία με αχνη γραμμή??

Συγχαρητήρια!!!Σίγουρα είσαι έγκυος κοριτσάκι ...Κάνε κ τη Δευτέρα το δεύτερο για επιβεβαίωση και κατευθείαν μετα χοριακη!!!Εγώ περιμένω κανονικά αύριο αλλά φοβάμαι να κάνω τεστ...κατι μου λέει πως θα μου έρθει,δε με ποναει κ τόσο το στηθος μου που αυτο γίνεται μια μερα πριν αδιαθετησω...θα δείξει...ελπίζω να δω κ εγώ σύντομα θετικό τεστακι.!Εσύ είχες τίποτα συμπτώματα?

PIbAp3.png

Συγχαρητήρια!!!Σίγουρα είσαι έγκυος κοριτσάκι ...Κάνε κ τη Δευτέρα το δεύτερο για επιβεβαίωση και κατευθείαν μετα χοριακη!!!Εγώ περιμένω κανονικά αύριο αλλά φοβάμαι να κάνω τεστ...κατι μου λέει πως θα μου έρθει,δε με ποναει κ τόσο το στηθος μου που αυτο γίνεται μια μερα πριν αδιαθετησω...θα δείξει...ελπίζω να δω κ εγώ σύντομα θετικό τεστακι.!Εσύ είχες τίποτα συμπτώματα?

Το στήθος ελάχιστα στο πλάι, είχα έντονες φλέβες και χθες το βράδυ έντονους πόνους περιόδου!! Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!! Εύχομαι σύντομα να δεις θετικό το τεστάκι σου!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Godly και εμένα ένα τεστ ήταν αχνό και ήταν θετικό τλκ!τωρα το βράδυ μου ήρθε η πρώτη αναγούλα!!για το βάρος ναι.πρεπει μα.προσεχω οσο μπορώ! Marakiz μου μαζι για αναμονη υπερηχου!!!!! Ολεεεε!

μπράβο κοριτσάκι μου! παρομοίως είχα αχνό και ήταν εννοείται θετικό!!

Αχ κοριτσάκι μου δεν ξέρω αν θα αντέξω τόσες μέρες χωρίς υπερηχο!μπορεί να πάω κ ενδιάμεσα! Εντωμεταξύ για τρία συνεχόμενα Σάββατα απο αυριο θα δουλευω 8ωρα κ δεν εχω ορεξη καθόλου. ...καλα ηταν τα απογ ενα.πενταωρακι.Αλλά τώρα είναι η σειρά μου κ ούτε καν θέλω να το σκέφτομαι!

Μπράβο κορίτσι μου....τέλεια νέα....αχ τι ωραίες κ ευχάριστες συζητήσεις είναι αυτες σήμερα;!παντα τέτοια κορίτσαρες μου....τη δεύτερα κατευθείαν β χωριακη κ υπέρηχο μην δώσεις τζάμπα λεφτά στο τεστ...β χωριακη να ξέρουμε κ τ μας γίνεται!!! Μπράβο τι ωραία!! Σχεδόν όλες είμαστε μέλλουσες μανουλες αυτή τη στιγμή... Δόξα το θεο!! Λοιπον υπομονή μέχρι τη δεύτερα απόλαυσε το σαββατοκύριακο σου όσο πιο ωραία μπορείς κ τη δεύτερα κατευθείαν χωριακη κ τα νέα σου...καλά αποτελεσματα κ η ορμόνη στο φουλ.....σου Στέλνω μπολικη μωρουδοσκονη (χεχεχεχε)❤

Καλησπερα και από μένα!!!! Βασικά το ίδιο ακριβώς έτυχε και σε εμένα!!! Έχω 6 ημέρες καθυστέρηση και χθες έκανα τεστ και βγήκε μια πολύ αχνή θετική γραμμή. Δεν άντεξα και σήμερα έκανα χοριακή και βγήκε θετική!!! Η πρώτη μου φορά και δεν μπορώ να το πιστέψω!!! Έχω και κάτι πονάκια και έχω και άγχος μήπως κάτι δεν πάει καλα... Είναι φυσιολογικό;;;

Πραγματικά πιστεύω ότι καλύτερα είναι να κάνεις μια χοριακή και έτσι θα δείξει σίγουρα... Γενικά όμως νομίζω ότι καλό είναι να υπάρχει συγκρατημένος ενθουσιασμός, και αυτό προσπαθώ να κάνω και εγώ για να μην απογοητευτώ... Σου εύχομαι να βγει θετικό και να μας ενημερώσεις!!!

Καλησπερα και από μένα!!!! Βασικά το ίδιο ακριβώς έτυχε και σε εμένα!!! Έχω 6 ημέρες καθυστέρηση και χθες έκανα τεστ και βγήκε μια πολύ αχνή θετική γραμμή. Δεν άντεξα και σήμερα έκανα χοριακή και βγήκε θετική!!! Η πρώτη μου φορά και δεν μπορώ να το πιστέψω!!! Έχω και κάτι πονάκια και έχω και άγχος μήπως κάτι δεν πάει καλα... Είναι φυσιολογικό;;;

Πραγματικά πιστεύω ότι καλύτερα είναι να κάνεις μια χοριακή και έτσι θα δείξει σίγουρα... Γενικά όμως νομίζω ότι καλό είναι να υπάρχει συγκρατημένος ενθουσιασμός, και αυτό προσπαθώ να κάνω και εγώ για να μην απογοητευτώ... Σου εύχομαι να βγει θετικό και να μας ενημερώσεις!!!

Καλημέρα!! Καλώς ήρθες στο κλαμπ των μαμαδων γλυκιά μου....Τελικά έκανες πολύ καλά που έκανες την χωριακη διαφορετικά θα περιμένεις μέχρι τη τέταρτη για το τεστ...πόσες μονάδες σου έβγαλε; λογικά λέει κ ποσο εβδομάδων είσαι;..μπράβο με το καλό ενα γερο κ τελειομηνο μωρακι!!

Μπράβο! Όλα καλά να σου πάνε! Κι εγώ είχα ακούσει ιστορίες για αχνές γραμμές και δεν έκανα τεστ. Πήγα απευθείας για χοριακή και ξεμπέρδεψα!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Καλημέρα!! Καλώς ήρθες στο κλαμπ των μαμαδων γλυκιά μου....Τελικά έκανες πολύ καλά που έκανες την χωριακη διαφορετικά θα περιμένεις μέχρι τη τέταρτη για το τεστ...πόσες μονάδες σου έβγαλε; λογικά λέει κ ποσο εβδομάδων είσαι;..μπράβο με το καλό ενα γερο κ τελειομηνο μωρακι!!

Ναι δεν μπορούσα να περιμένω με τίποτα!!! Πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι είναι θετικό αλλά δεν μου είπε μονάδες και δεν ήξερα κιόλας για να ρωτήσω... Μετά μίλησα με τον γυναικολόγο μου και με ρώτησε ακριβώς το ίδιο πράγμα... Το θέμα είναι οτι η μικροβιολόγος είχε κλέισει και ανοίγει πάλι την Δευτέρα, οπότε θα κάνω υπομονή μέχρι τότε... Όχι τίποτα άλλο έχω και επαγγελματικό ταξίδι Δευτέρα-Τρίτη που δεν μπορώ να μην πάω με πολλές ώρες οδήγησης. Υπομονή μέχρι να γυρίσω!!! Έχω και άγχος ότι από στιγμή σε στιγμή θα αδιαθετήσω... χαίρομαι πολύ αλλά φοβάμαι να ενθουσιαστώ...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...