Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου!μακαρι να πανε ολα καλα...14 δεκεμβρη ειχα την τελευταια περιοδο..οποτε 5 εβδομαδων σχεδον...zadeige πως νιωθεις?marakiz ,marakiinlove ευχαριστωωωω. Ανδρομαχη πως εισαι?Dimitra?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου!μακαρι να πανε ολα καλα...14 δεκεμβρη ειχα την τελευταια περιοδο..οποτε 5 εβδομαδων σχεδον...zadeige πως νιωθεις?marakiz ,marakiinlove ευχαριστωωωω. Ανδρομαχη πως εισαι?Dimitra?

Μια χαρά στην αναμονή για το ραντεβού στο γιατρό...πες μου λιγο πρώτη μέρα τελευταίας περιοδου;

Καλημέρα κορίτσια όμορφα!!!!!!!!!!! Πως είσαστε σήμερα????? Εγώ δεν έχω κανένα σύμπτωμα!!!!!!! αν είχα μείνει έγκυος τώρα θα λογιζόμουν 3 εβδομάδες και 2 μέρες.... Οπότε φαντάζομαι είναι πολύυυυ νωρίς για συμπτώματα!!!! Να σας ρωτήσω, στην περίπτωση που έχει γίνει η πολυπόθητη σύλληψη υπάρχει πρόβλημα που έχω κανονικά ελεύθερες επαφές με τον άντρα μου?? (Το λέω γιατί λογικά θα είμαι σε φάση που γίνεται η εμφύτευση!!!)

OFubp3.png

TyB7p3.png

μεγάλο άγχος...το μόνο που έχω είναι πόνος στο στήθος

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια όμορφα!!!!!!!!!!! Πως είσαστε σήμερα????? Εγώ δεν έχω κανένα σύμπτωμα!!!!!!! αν είχα μείνει έγκυος τώρα θα λογιζόμουν 3 εβδομάδες και 2 μέρες.... Οπότε φαντάζομαι είναι πολύυυυ νωρίς για συμπτώματα!!!! Να σας ρωτήσω, στην περίπτωση που έχει γίνει η πολυπόθητη σύλληψη υπάρχει πρόβλημα που έχω κανονικά ελεύθερες επαφές με τον άντρα μου?? (Το λέω γιατί λογικά θα είμαι σε φάση που γίνεται η εμφύτευση!!!)

θεωρητικά όχι...η φύση λειτουργεί...θερμοκρασία παρακολουθούσες; παρακολουθείς; το στήθος δεν σε πονάει;

bA9gp3.png

Καλημέραααα!!βασικά απο οτι νομίζω όχι δεν υπάρχει πρόβλημα το ίδιο έκανα κ εγώ(χωρίς να ξέρω για την εγκυμοσύνη) δεν εχεις κάποιο σύμπτωμα κάτι;

θεωρητικά όχι...η φύση λειτουργεί...θερμοκρασία παρακολουθούσες; παρακολουθείς; το στήθος δεν σε πονάει;

Να σου πω την αλήθεια επειδή και περιόδου συμπτώματα δεν έχω ποτέ, (από την ώρα που θα αδιαθετήσω έχω πόνο για ακριβώς 2 ώρες!!! Ρολόι), έχω α τώρα κάτι τραβήγματα στο στήθος και πόνο μόνο όταν ακουμπήσω τις θηλές. Και επειδή είμαι 1 εβδομάδα τώρα μπουκωμένη με έντονο φτέρνισμα, η θερμοκρασία μου δεν είναι σταθερή (λόγω κρυώματος φαντάζομαι!!!!) Εγώ το είπα και στον άντρα μου....... αν περιμένω από συμπτώματα καλά κρασιά!!!! Μακάρι να βγει κάτι θετικό!!!!!!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Μαρακι καλημερα! εγω μεχρι τωρα εκτοσ απο λιγο οι θηλες δεν εχω αλλο συμπτωμα! το ειπα στον γιατρο κ ειπε ειναι πολυ λογικο κ μην αγχωνομαι! οποτε εσυ που εισαι λιγοτερων εβδομαδων λογικο ειναι! οι περισσοτερες παρουσιαζουν μετα την 7! ποτε περιμενεις περιοδο?νομιζω δεν υπαρχει θεμα γτ κι εγω παρομοιως πριν μαθω κ στην πρωτη μ εγκυμοσυνη

Διαφημίσεις

Μαρακι καλημερα! εγω μεχρι τωρα εκτοσ απο λιγο οι θηλες δεν εχω αλλο συμπτωμα! το ειπα στον γιατρο κ ειπε ειναι πολυ λογικο κ μην αγχωνομαι! οποτε εσυ που εισαι λιγοτερων εβδομαδων λογικο ειναι! οι περισσοτερες παρουσιαζουν μετα την 7! ποτε περιμενεις περιοδο?νομιζω δεν υπαρχει θεμα γτ κι εγω παρομοιως πριν μαθω κ στην πρωτη μ εγκυμοσυνη

Αχ πολύ καθησυχαστικά όσα μου είπες!!! Στις 31/01 περιμένω!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Emilemil προχωράμε παράλληλα, εγώ 1η μέρα τελευταίας περιόδου 9/12, σε περνάμε λίγες μέρες χιχι! Εμένα έχει πρηστεί το στήθος, έχω πονάκια περιόδου και τρελή υπνηλία, τρελή όμως!

Τα συμπτώματα όμως όσο περιμένουμε είναι μικρά και διαφέρουν από κορίτσι σε κορίτσι αφήστε που μοιάζουν τρομερά με συμπτώματα περιόδου πριν αδιαθετήσουμε, το στήθος μου δηλαδή όσο περίμενα αν θα αδιαθετήσω ή αν θα βγει θετικό το τεστ ήταν ακριβώς το ίδιο. Πρησμένο ως συνήθως!

Επαφές είχα κι εγώ κανονικά μέχρι να το μάθω, μόλις το έμαθα το.....παράτησα το σπορ μέχρι τουλάχιστον να μιλήσω με το γιατρό μου. Ε δεν γίνεται και να σταματήσουμε να ζούμε μέχρι να μείνουμε τελικά! ;)

Κάτι άλλο που είχα εγώ όσο περίμενα ήταν που συναχώθηκα, όταν γίνεται η εμφύτευση σαν να πέφτουν οι άμυνες του οργανισμού και είναι πολύ πιθανό να συμβεί!

Δημητρούλα είσαι στο γιατρό? περιμένουμε νέα μετά ε?

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Emilemil προχωράμε παράλληλα, εγώ 1η μέρα τελευταίας περιόδου 9/12, σε περνάμε λίγες μέρες χιχι! Εμένα έχει πρηστεί το στήθος, έχω πονάκια περιόδου και τρελή υπνηλία, τρελή όμως!

Τα συμπτώματα όμως όσο περιμένουμε είναι μικρά και διαφέρουν από κορίτσι σε κορίτσι αφήστε που μοιάζουν τρομερά με συμπτώματα περιόδου πριν αδιαθετήσουμε, το στήθος μου δηλαδή όσο περίμενα αν θα αδιαθετήσω ή αν θα βγει θετικό το τεστ ήταν ακριβώς το ίδιο. Πρησμένο ως συνήθως!

Επαφές είχα κι εγώ κανονικά μέχρι να το μάθω, μόλις το έμαθα το.....παράτησα το σπορ μέχρι τουλάχιστον να μιλήσω με το γιατρό μου. Ε δεν γίνεται και να σταματήσουμε να ζούμε μέχρι να μείνουμε τελικά! ;)

Κάτι άλλο που είχα εγώ όσο περίμενα ήταν που συναχώθηκα, όταν γίνεται η εμφύτευση σαν να πέφτουν οι άμυνες του οργανισμού και είναι πολύ πιθανό να συμβεί!

Marakiz γλυκια μου εσυ δηλαδη ποσο εβδομαδων εισαι?εχεις παει για υπερηχο?

Αχ πολύ καθησυχαστικά όσα μου είπες!!! Στις 31/01 περιμένω!!!!

ναι το διαβασα! ευχομαι να μην σου ερθει ποτε! ;) εγω χτες πηρα και τον αντρα μου μαζι να δει ρη διαδικασια υπερηχου! στην πρωτη εγκυμοσυνη μου που τελικα κατεληξε παλλινδρομη σε κανεναν υπερηχο δεν μπορεσε να ερθει λογω δουλειας! οποτε δεν εχει ακοθσει ποτε πως ειναι να χτυπαει η καρδουλα! φανταστειτε ποσο μονη ενιωθα..τωρα κανουμε τα αδυνατα δυνατα να ειναι σε ολους!

Διαφημίσεις

Marakiz γλυκια μου εσυ δηλαδη ποσο εβδομαδων εισαι?εχεις παει για υπερηχο?

Είμαι στην 6η εβδομάδα κοριτσάκι μου! Δευτέρα έχω ραντεβού για καρδούλα!

Είμαι στην 6η εβδομάδα κοριτσάκι μου! Δευτέρα έχω ραντεβού για καρδούλα!

ποπο αγωνια!! και εγω εχω ανυπομνω! την αλλη παρασκευη εχω ραντεβου για τον ιδιο λογο!! ειναι το πρωτο σου παιδακι??

ποπο αγωνια!! και εγω εχω ανυπομνω! την αλλη παρασκευη εχω ραντεβου για τον ιδιο λογο!! ειναι το πρωτο σου παιδακι??

Ναι ναι το πρώτο είναι, το λαχταράμε πολύ κι έχω φοβερή αγωνία! Αν γινότανε να κοιμηθώ και να ξυπνήσω τη Δευτέρα το απόγευμα τι ωραία που θα ήτανε χαχα! Έχεις λίγες μέρες μετά ραντεβού γιατί ήταν κ λίγες μέρες μετά η περίοδος σου! ;) Για αυτό σου λέω, περπατάμε παράλληλα!!

Όλα καλά να πάνε σε όλες μας κορίτσια!! :D:D

Οχι γλυκιά μου δεν είμαι!! Μακάρι να ήμουν τέλος του μήνα έχω γιατρό κ η αγωνία κ το άγχος δε λέγονται!!

Ναι ναι το πρώτο είναι, το λαχταράμε πολύ κι έχω φοβερή αγωνία! Αν γινότανε να κοιμηθώ και να ξυπνήσω τη Δευτέρα το απόγευμα τι ωραία που θα ήτανε χαχα! Έχεις λίγες μέρες μετά ραντεβού γιατί ήταν κ λίγες μέρες μετά η περίοδος σου! ;) Για αυτό σου λέω, περπατάμε παράλληλα!!

Όλα καλά να πάνε σε όλες μας κορίτσια!! :D:D

ναι ναι! αντε με το καλο!!!επισης ξερω οτι πιθανον να μη μπορεσουμε να ακουσουμε γτ θα ειναι νωρις! οποτε εχε το στο νου σου! και νομιζω πρεπει να ειναι γυρω στα 140...στη πρωτη μου ειχε βραχυκαρδια 94 παλμοι...και μου ειπε ο γιατρος ισως παμε κ για αποβολη...δεν το πιστευα αλλα τλκ εγινε...αλλα αυτη τη φορα ελπιζω ολα να πανε καλα!

ναι ναι! αντε με το καλο!!!επισης ξερω οτι πιθανον να μη μπορεσουμε να ακουσουμε γτ θα ειναι νωρις! οποτε εχε το στο νου σου! και νομιζω πρεπει να ειναι γυρω στα 140...στη πρωτη μου ειχε βραχυκαρδια 94 παλμοι...και μου ειπε ο γιατρος ισως παμε κ για αποβολη...δεν το πιστευα αλλα τλκ εγινε...αλλα αυτη τη φορα ελπιζω ολα να πανε καλα!

Ναι μωρέ το ξέρω ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα αλλά δεν θα τύχει σε εμάς θα δεις, ξέρω εγώ! :lol::lol:

Όλα καλά θα σου πάνε αυτή τη φορά! Αυτό να σκέφτεσαι κι αυτό θα γίνει!! Από εμένα όοοοολη τη θετική ενέργεια!

Ναι μωρέ το ξέρω ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα αλλά δεν θα τύχει σε εμάς θα δεις, ξέρω εγώ! :lol::lol:

Όλα καλά θα σου πάνε αυτή τη φορά! Αυτό να σκέφτεσαι κι αυτό θα γίνει!! Από εμένα όοοοολη τη θετική ενέργεια!

ευχαριστωωωω!!! εννοειται θα μας πεις μετα το γιατρο!! απιστευτη αγωνια!! ολων των κοριτσιων να πανε καλα τα πραγματα!! εκανες χοριακες?σε ποια μερα καθυστερησησ κ ποιες τιμεσ?

ευχαριστωωωω!!! εννοειται θα μας πεις μετα το γιατρο!! απιστευτη αγωνια!! ολων των κοριτσιων να πανε καλα τα πραγματα!! εκανες χοριακες?σε ποια μερα καθυστερησησ κ ποιες τιμεσ?

Έκανα μια χοριακή στην 3η μέρα καθυστέρησης και είχε τιμή 1600. Εσύ?

Έκανα μια χοριακή στην 3η μέρα καθυστέρησης και είχε τιμή 1600. Εσύ?

εγω περιμενα στισ 10/12. αν υποθεσουμε οτι θα μου ερχοταν στις 28 μερες εκανα 12 με 437 και 14 με 935! νομιζω παιζει ρολο και η ημερα συλληψη στις τιμες!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...