Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγαπημένα καλλυντικά

ilonka19

Recommended Posts

Εμένα ένα που μου άρεσε άρωμα κ ταίριαζε σε μένα είναι το flower by Kenzo. Είναι διακριτικό κ φρέσκο. Δεν είναι βαρύ όπως αλλά. Και ένα του calvin Klein (shock ίσως λέγεται αν θυμάμαι καλά) και το versace crystal noir αλλά είναι λίγο πιο βαριά αρώματα

Όσο για αντρικά λατρεύω το Antonio Banderas. Κάθε φορά που το φοράει ο άντρας μου τρελαίνομαι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 800
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, xaroumenh mama said:

υπαρχουν και δειγματακια εμενα εχθες μου εδωσαν δειγμα σε αρωμα το ενα απο αυτα που ειναι φρουτενιο δεν ξερω βεβαια αν ειναι αυτο που ζητας ειναι  της lancome to la vie est belle αν και δε φοραω τετοια αρωματα μου αρεσε μπορω να πω παρα πολυ ....

εμενα ενα απο τα αγαπημενα μου αρωματα ειναι το cashmere mist της  DKNY , και ενα αλλο αρωμα που φοραγα πολλα χρονια και μου αρεσε δυσκολο αρωμα γιατι σε πολλους μυριζε λυβανι :lol: βεβαια μετα που γεννησα δε το ξανα εβαλα γιατι πλεον μου μυριζει και εμενα ετσι ειναι της  dolce gabbana το κλασικο

Έχουμε ίδια γούστα . Μου αρέσουν΄πολύ και τα 3 που ανέφερες . Δεν κάνουν όμως για την Αργκ.

@ΑΡΓΚ εμένα το μόνο φρουτένιο που με είχε ενθουσιάσει , όχι όμως "παιδικό" φρουτένιο, αλλά στην κατηγορία skin scent , powdery , είναι το yvresse του yves saint laurent. Από τα ωραιότερα που έχω φορέσει, και με την καλύτερη διάρκεια μετά το baccarat rouge. Είναι όμως δυσεύρετο και δεν ξέρω αν θα βρεις κάπου να το μυρίσεις. Θα αγόραζα πάλι αυτό αν δεν είχα βρει το baccarat.

Just now, Yovanna είπε:

Έχουμε ίδια γούστα . Μου αρέσουν΄πολύ και τα 3 που ανέφερες . Δεν κάνουν όμως για την Αργκ.

@ΑΡΓΚ εμένα το μόνο φρουτένιο που με είχε ενθουσιάσει , όχι όμως "παιδικό" φρουτένιο, αλλά στην κατηγορία skin scent , powdery , είναι το yvresse του yves saint laurent. Από τα ωραιότερα που έχω φορέσει, και με την καλύτερη διάρκεια μετά το baccarat rouge. Είναι όμως δυσεύρετο και δεν ξέρω αν θα βρεις κάπου να το μυρίσεις. Θα αγόραζα πάλι αυτό αν δεν είχα βρει το baccarat.

Δλδ θα μου αρέσει κ αυτό το ακριβώ  άρωμα που φοράς; θέλω πολύ να το βρω να το μυρισω..:D

Just now, Yovanna είπε:

Θα το ψαξω. Ναι προφανως δεν εννοω παιδικο φρουτενιο :)

Διαφημίσεις

Just now, mama16 said:

Εμένα ένα που μου άρεσε άρωμα κ ταίριαζε σε μένα είναι το flower by Kenzo. Είναι διακριτικό κ φρέσκο. Δεν είναι βαρύ όπως αλλά. Και ένα του calvin Klein (shock ίσως λέγεται αν θυμάμαι καλά) και το versace crystal noir αλλά είναι λίγο πιο βαριά αρώματα

Όσο για αντρικά λατρεύω το Antonio Banderas. Κάθε φορά που το φοράει ο άντρας μου τρελαίνομαι!!!

Πω πω το flowers ούτε να το μυρίσω δεν μπορώ. Προτιμώ στην κατηγορία αυτή το eternity πάρα πολύ value for money άρωμα, πολύ ιδιαίτερο και με διάρκεια.

Αργκ φρουτώδες θυμήθηκα ένα πολύ ωραίο που είχα αγοράσει για δώρο . Tο sunflowers της Elizabeth Arden.

πρίν από 10 λεπτά , ΑΡΓΚ είπε:

Λοιπόν για πείτε καμιά ιδέα, γιατί να πάω σε μαγαζιά να μυρίσω φέτος δεν παίζει, όπως θα έκανα κανονικά :)

Κάτι σε άρωμα καλοκαιρινό (όχι 200 ευρώ τα 50 ml, ούτε από το περίπτερο, κάτι ανάμεσα), με άρωμα πιο πολύ προς το φρουτώδες; Κάτι όχι πολύ γλυκό δηλαδή, αλλά σε τόνους πορτοκάλι, ανανά κλπ; Παλιότερα ήμουν φανατική ενός αρώματος της Laura Ashley που όμως δεν υπάρχει πια, μετά του Κenzo, μου άρεσαν μάλλον όλα όσα έχω δοκιμάσει, τα τελευταία χρόνια είχα ενθουσιαστεί με 1-2 καλοκαιρινά του Korre που μου τα είχαν προτείνει στο φαρμακείο και είχα εντυπωσιαστεί που μου άρεσαν, oπως και με τo Fleur de Figuer, που ήταν αρκετά διαφορετικο απο τα κλασικά με τόνους από σύκο.

Γενικά θέλω κάτι πιο ασυνήθιστο, όχι πολύ βαρύ και μακριά από patchouli, musk και τόνους βανίλιας. 

Για πείτε :)

Άλλη από δω:lol:

Just now, Yovanna είπε:

Πω πω το flowers ούτε να το μυρίσω δεν μπορώ. Προτιμώ στην κατηγορία αυτή το eternity πάρα πολύ value for money άρωμα, πολύ ιδιαίτερο και με διάρκεια.

Αργκ φρουτώδες θυμήθηκα ένα πολύ ωραίο που είχα αγοράσει για δώρο . Tο sunflowers της Elizabeth Arden.

Aχ να σαι καλα, το θυμαμαι αυτο, το ειχα παρει παλιοτερα! Οντως πολυ ωραιο.

Λοιπόν ουτε στα αρώματα κ στις κολωνιας δίνω πλεον χρήματα... Παίρνω τυπου. Πχ μαρεσει της dior και παιρνω τυπου dior με δέκα δώδεκα ευρώ τα 100 ml με έξτρα εσανς και μου κρατάει αν βιαστείτε να πειτε πως δεν κρατάει... Και λαμβάνω θετικά σχόλια! Η αυθεντικη η μικρή έχει τουλάχιστον ένα 50αρικο.ουτε καν. Μαζευω για Τσεχία κι Ελβετια :P 6 χιλιάρικα θέλω :P

• Μου αρέσει 1

Oσα αρωματα απομιμηση εχω δοκιμασει, μετα απο λιγη ωρα ειναι η ιδια γλυκερη αηδια. Φανταζομαι ομως οτι αν βρεις καλο αρωματοπωλη που ξερει τι κανει, μπορει να πετυχει κατι καλο.

Διαφημίσεις

Just now, ΑΡΓΚ είπε:

Oσα αρωματα απομιμηση εχω δοκιμασει, μετα απο λιγη ωρα ειναι η ιδια γλυκερη αηδια. Φανταζομαι ομως οτι αν βρεις καλο αρωματοπωλη που ξερει τι κανει, μπορει να πετυχει κατι καλο.

Από αρωματοπωλη ψωνίζω κ εγώ αρώματα πλέον τα έχουν χαλάσει πάρα πολύ είναι η αλήθεια αυτή, ακόμα κ το άρωμα δε μυρίζει το ίδιο όπως μύριζε πλέον ψάχνω να βρω κ εγώ ένα μαγαζί που να φτιάχνει κάπως αξιόλογα τα αρώματα μιας κ από εκείνη θα συνεχίζω να ψωνίζω :roll: τώρα τελευταια ψωνίζω από αρωματοπωλεια που δε φτιάχνουν τα γνωστά αρώματα που κυκλοφορούν κ για την ώρα μπορώ να πω είμαι ευχαριστημενη βέβαια δε κρατάνε πολύ αλλά δε με ενοχλεί για την ώρα αυτό..!!!! 

Just now, ΑΡΓΚ είπε:

Γενικά ναι εσείς δίκιο γτ έχω κάνει πειραματα εκεί αλλά το συγκεκριμένο μου χει "κάτσει" Και το φοραω πολλα χρονια... Μια φορά μου βαλαν παραπανω εσανς και το πεταξα. Αλλά είναι να σου κάτσει.... Δεν διαννοουμαι να το αλλάξω γτ φοβάμαι ότι θα πέσω σε καμμια πατατα... 

Just now, xaroumenh mama είπε:

Από αρωματοπωλη ψωνίζω κ εγώ αρώματα πλέον τα έχουν χαλάσει πάρα πολύ είναι η αλήθεια αυτή, ακόμα κ το άρωμα δε μυρίζει το ίδιο όπως μύριζε πλέον ψάχνω να βρω κ εγώ ένα μαγαζί που να φτιάχνει κάπως αξιόλογα τα αρώματα μιας κ από εκείνη θα συνεχίζω να ψωνίζω :roll: τώρα τελευταια ψωνίζω από αρωματοπωλεια που δε φτιάχνουν τα γνωστά αρώματα που κυκλοφορούν κ για την ώρα μπορώ να πω είμαι ευχαριστημενη βέβαια δε κρατάνε πολύ αλλά δε με ενοχλεί για την ώρα αυτό..!!!! 

Είναι ένα θέμα αυτό. Εμείς έχουμε 3 -4 στην περιοχή, ένα είναι το καλό κι έχω κολλήσει. Κ το ξερει οτι είναι καλός και το χει πιο ακριβά. Γελάω τώρα γιατί λέω το χει ακριβά 12 ευρώ ξέρω γω ενώ οι άλλοι το χουν 9. Α είπα την πρώτη φορά, ο απατεώνας το χει πιο ακριβά :P αλλα μετα κατάλαβα :)

Just now, Yovanna είπε:

Δεν το ξέρω καθόλου αυτό που λες.

Πάντως κορίτσια δεν ξέρω αν έχει νόημα να λέμε στην Αργκ ποιο άρωμα είναι καλό γιατί αν δεν το μυρίσει η ίδια δεν θα ξέρει αν θα αρέσει σε αυτήν η αν θα της ταιριάζει

• Μου αρέσει 1

Just now, λουκουμαδάκι said:

Της @Yovanna το πήρα από το narek να δούμε τι θα βγει. 

Έχεις ξαναπάρει από κει? Τα κάνει ίδια? Εγώ πριν λίγο καιρό είδα το άρωμα μου στο e bay στα 80 ευρώ. Λέω λες? Στέλνω μήνυμα στον Ιταλό. Originale του λέω ?? Originale μου λέει!! Δίνει o paypal την 80αρού, έρχεται το άρωμα, ολόιοδια συσκευασία, καλά πάμε λέω. Το ανοίγω, ίδιο μπουκάλι, όμως το άρωμα πιο σκούρο. Ωχ λέω. Γυρίζω τα 2 μπουκάλια απο κάτω να συγκρίνω, η μαιμού δεν είχε σκαλιστά γράμματα στο μπουκάλι. Έγινα έξαλλη. Ο τύπος να επιμένει ότι είναι αυθεντικό , από τα πολλά μου είπε ότι είναι εξαιρετικής ποιότητας, τελικά μετά τις απειλές μου , μου επέστρεψε τα χρήματα και μου είπε να κρατήσω τη μαιμού! Μυρίζει ίδια ακριβώς αλλά με χαλούσε η ιδέα και παρήγγειλα την ίδια μέρα το αυθεντικό. Έχω κρατήσει τη μαιμού για ώρα ανάγκης!

Διαφημίσεις

Μόνο εμένα μου έχουν φέρει καμια δεκαριά δώρα αρώματα; Είναι τόσα πολλά που δεν τελειώνουν κι ετσι δεν έχει χρειαστεί να αγοράσω ποτέ! Όταν πάω σπίτι θα σας πω ποια είναι να δούμε αν είναι καλά.

• Μου αρέσει 2

Just now, mama16 είπε:

Πάντως κορίτσια δεν ξέρω αν έχει νόημα να λέμε στην Αργκ ποιο άρωμα είναι καλό γιατί αν δεν το μυρίσει η ίδια δεν θα ξέρει αν θα αρέσει σε αυτήν η αν θα της ταιριάζει

Δυστυχώς φέτος πάω στα τυφλά γιατί δε μπορείς να μυρίσεις με μάσκα :(

Οπότε και να πάω στο κατάστημα, σώθηκα. 

Just now, Yovanna είπε:

Έχεις ξαναπάρει από κει? Τα κάνει ίδια? Εγώ πριν λίγο καιρό είδα το άρωμα μου στο e bay στα 80 ευρώ. Λέω λες? Στέλνω μήνυμα στον Ιταλό. Originale του λέω ?? Originale μου λέει!! Δίνει o paypal την 80αρού, έρχεται το άρωμα, ολόιοδια συσκευασία, καλά πάμε λέω. Το ανοίγω, ίδιο μπουκάλι, όμως το άρωμα πιο σκούρο. Ωχ λέω. Γυρίζω τα 2 μπουκάλια απο κάτω να συγκρίνω, η μαιμού δεν είχε σκαλιστά γράμματα στο μπουκάλι. Έγινα έξαλλη. Ο τύπος να επιμένει ότι είναι αυθεντικό , από τα πολλά μου είπε ότι είναι εξαιρετικής ποιότητας, τελικά μετά τις απειλές μου , μου επέστρεψε τα χρήματα και μου είπε να κρατήσω τη μαιμού! Μυρίζει ίδια ακριβώς αλλά με χαλούσε η ιδέα και παρήγγειλα την ίδια μέρα το αυθεντικό. Έχω κρατήσει τη μαιμού για ώρα ανάγκης!

ebay Παντα μονο με Paypal 

Παίρνεις τα λεφτά πίσω από το Paypal, και άσε τον απατεώνα να κουρεύεται ;) 

• Μου αρέσει 1

2 hours ago, ΑΡΓΚ said:

Λοιπόν για πείτε καμιά ιδέα, γιατί να πάω σε μαγαζιά να μυρίσω φέτος δεν παίζει, όπως θα έκανα κανονικά :)

Κάτι σε άρωμα καλοκαιρινό (όχι 200 ευρώ τα 50 ml, ούτε από το περίπτερο, κάτι ανάμεσα), με άρωμα πιο πολύ προς το φρουτώδες; Κάτι όχι πολύ γλυκό δηλαδή, αλλά σε τόνους πορτοκάλι, ανανά κλπ; Παλιότερα ήμουν φανατική ενός αρώματος της Laura Ashley που όμως δεν υπάρχει πια, μετά του Κenzo, μου άρεσαν μάλλον όλα όσα έχω δοκιμάσει, τα τελευταία χρόνια είχα ενθουσιαστεί με 1-2 καλοκαιρινά του Korre που μου τα είχαν προτείνει στο φαρμακείο και είχα εντυπωσιαστεί που μου άρεσαν, oπως και με τo Fleur de Figuer, που ήταν αρκετά διαφορετικο απο τα κλασικά με τόνους από σύκο.

Γενικά θέλω κάτι πιο ασυνήθιστο, όχι πολύ βαρύ και μακριά από patchouli, musk και τόνους βανίλιας. 

Για πείτε :)

Δεν ξέρω αν σου το πρότειναν , πέρυσι κατά τύχη εντελώς αγόρασα escada  magnetism , ανέλπιστα ωραίο άρωμα (αρκετά οικονομικό) πολύ καλοκαιρινό , φρουτένιο!

Καλά εγώ και μη γελάσετε πάντα ήθελα να μυρίζω σαν κατάστημα ρούχων. Σε μερικά που μπαίνεις και σε πιάνει μια ευωδία καθαριότητας και λουλουδιών; φυσικά δεν πήρα ποτέ αρωματικό χώρου να ψεκαστώ αλλά.. :lol: επίσης τρελαίνομαι να μυρίζει το δέρμα μου αντηλιακό και after sun mustela το βρεφικό. Σε τέτοια γκάμα μυρωδιάς κυμαίνομαι. Χειμώνα την έβγαζα πολλά χρόνια με το iwood. Καλοκαίρι πήγαινα σε γιασεμί μεριά παλιά είχε ο Κορρές ένα υπέροχο το σταμάτησε. Γενικά δεν έχω κάτι σταθερό καλοκαίρι. Αιώνια αγαπημένο το insolence αλλά πλέον μου φαίνεται πολύ βαρύ. Άλλαξε η μύτη μου δε ξέρω. 

πρίν από 31 λεπτά , Yovanna είπε:

Ναι ένα nomade ήταν το ίδιο απλά μύριζες από κάτω το οινόπνευμα η τι βάζουν αυτό το διαλυτικό. Αλλά το μύριζες και έλεγες αμέσως nomade. Βλέπουμε! Παρασκευή θα έρθει! Θα σου έχω feedback. :D

Κράτα το

Κράτα το

1 hour ago, mama16 είπε:

συμφωνω.ειναι κ πως καθεται στο δερμα του καθενος

εγω δ προτιμω φρουτωδη

μικρη επαιρνα escada k dkny

επισης μου ατεσουν τα αντρικα πανω μου.ck one πχ

κ banderas στον αντρα μου

• Μου αρέσει 1

Just now, vicky86 είπε:

συμφωνω.ειναι κ πως καθεται στο δερμα του καθενος

εγω δ προτιμω φρουτωδη

μικρη επαιρνα escada k dkny

επισης μου ατεσουν τα αντρικα πανω μου.ck one πχ

κ banderas στον αντρα μου

Ναι κ σε μένα έχει τύχει ίδιο άρωμα επάνω μου να μυρίζει πολύ ωραία κ στην μητέρα μου όχι κ το αντίστροφο!!! 

Το Banderas είναι φοβερό, μάλλον ταιριάζει στους περισσότερους άντρες!! :D

Από αντρικά, το αγαπημένο μου, που το αγοράζω χρόνια και στον άντρα μου, είναι το Armani aqua di gio. Τα χειρότερα μου αντρικά, που με είχαν στοιχειώσει μικρή γιατί όλοι τα φορούσαν, ήταν το kouros (ysl) και το fahrenheit (dior). Τα βρίσκω απάισια. Και απο γυναικεία, samsara (guerlain), και tresor (lancome). Το τελευταίο προσπάθησα να μου αρέσει γιατί το διαφήμιζε η αγαπημένη μου Isabella Rossellini , αλλά δεν.

@vtgianκαι @Yovannaσχετικά με τη strobe cream επειδή βλέπω ότι τη χρησιμοποιείτε, έχετε δοκιμάσει με χρώμα; Εγώ όχι, μόνο τη σκέτη και αναρωτιώμουν αν είναι καλό το αποτέλεσμα. Έχω πολύ λευκή επιδερμίδα και δεν ξέρω αν θα μου πήγαινε πχ η ρόζ εκδοχή ή η ροδακινί.

Just now, Anna3011 said:

@vtgianκαι @Yovannaσχετικά με τη strobe cream επειδή βλέπω ότι τη χρησιμοποιείτε, έχετε δοκιμάσει με χρώμα; Εγώ όχι, μόνο τη σκέτη και αναρωτιώμουν αν είναι καλό το αποτέλεσμα. Έχω πολύ λευκή επιδερμίδα και δεν ξέρω αν θα μου πήγαινε πχ η ρόζ εκδοχή ή η ροδακινί.

Ναι, έχω την goldlite. Είναι πολύ subtle το χρώμα.

Just now, Yovanna είπε:

Ναι, έχω την goldlite. Είναι πολύ subtle το χρώμα.

Α τέλεια! Η goldlite δε μου είχε περάσει από το μυαλό, φοβόμουν μη με κάνει χρυσόμυγα αλλά θα σε εμπιστευτώ! Μας έχεις βάλει τα γυαλιά εδώ μεσα:).

• Μου αρέσει 1

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...