Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγαπημένα καλλυντικά

ilonka19

Recommended Posts

Είναι ακριβό! ΚΑι εγώ αντιστεκόμουν καιρό αλλά από τότε που το πήρα δεν το αλλάζω! Best money ever spent στην κατηγορία καλλυντικά/ομορφιά. 

Just now, λουκουμαδάκι said:

Καλέ αυτό έχει 200€ .... Λιποθυμώ.. γρήγορα Γιοβάννα φέρε να μυρίσω το φρανσις μπακαρά να συνέλθω :lol:

Ε γι'αυτό σε ρωτάνε θα μυρίζει εξαιρετικά! Μόλις ανοίξουν θα πάω από περιέργεια να τα μυρίσω! Μήπως έχεις καμία πρόταση από malone που το αντέχει το μπάτζετ μου; 

Δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο σε jo malone. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 800
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, little lamb είπε:

Μ'αρεσει που το λες σαν να ήταν λίγο :-P

Κικο επαιρνα κι εγώ κάτι μολύβια χειλιών όταν άρχισα να πρωτοβαζω (αντί κραγιόν), αλλά δεν υπήρχαν στην Ελλάδα. Τώρα έχουν φέρει; Είχα πάρει μαζεμένα στο Εράσμους μου και είχα πει και σε κάτι φίλες από εξωτερικό όταν έρχονταν Ελλάδα να μου φέρνουν ένα συγκεκριμένο χρώμα που ήθελα τότε :-P

Τα intimissimi δεν είναι λίγο πανάκριβα; Εγώ θέλω να πάω Τεζενη. Μόνο από εκεί παίρνω. Τα μόνα που με βολεύουν. Και δεν χαλάνε και εύκολα. Σε oysho και intimissimi ο,τι είχα πάρει σκίζονταν στο λάστιχο. Συν ότι οι γραμμές τους ήταν πολύ "μικρές" και με ενοχλούσαν. Δεν εννοώ μικρές σε νούμερο αλλά σε στυλ.

Καλά δεν εννοώ πολλά δύο τρία σετ να υπάρχουν για περιστάσεις και καλά ρούχα. Να φανταστείς τα πλύνε βάλε έχω από marks and Spencer hm κλπ στην καθημερινότητα. Απλά λίγη πολυτέλεια κάπου κάπου! 

Τα κικο δεν μου φάνηκαν καθόλου ακριβά πήρα 4 πούδρα ρουζ και δύο μάσκαρα όλα μαζί 35€. Ίσα ίσα μου φάνηκαν τζάμπα αν σκεφτείς ότι για ένα μεικ απ θες 40+. Νομίζω το σάιτ είναι κομπλέ πάντως έχει τα πάντα. 

Κράτα το

Κράτα το

Just now, Έσπερος είπε:

Προφανώς σε μια βόλτα με το παιδί χρειάζεται άνετο παπούτσι κ ρούχο που να βολεύει για σκυψίματα κλπ αλλά δεν είναι απαραίτητο να σου αρέσει, αν το κανεις από ανάγκη. Και πάλι εκεί όσο μπορώ θα προτίμησω τζιν με χαμηλο

παπουτσι παρα φορμα κ αθλητικό. 

Και σε βολεύουν τα τζιν; Εμένα καθόλου, απορώ πώς καθιερωθηκαν ως άνετα ρούχα. Τα βάζω σε καφέ, μάθημα, σινεμά κλπ αλλά αν πρόκειται για βόλτα με επί τούτου περπατημα ή κούνιες ή μπάλα με το παιδί με τίποτα δεν θα με βόλευε. Γενικά η άνεση της φόρμας είναι άλλο πράγμα. Αλλά από τζιν, προτιμώ υφασμάτινο παντελόνι ή φόρεμα ξερω'γω! Κι εγώ πάντως ως φοιτήτρια ημουν πιο κυριλέ. Πήγαινα στη σχολή με τουίντ παντελόνι και μπαλαρίνες ξερω'γω ενώ στο μεταπτυχιακό με τζιν και αθλητικά!

Just now, Έσπερος είπε:

Αθλητικά πριν γνωρίσω τον άντρα μου έπαιρνα ο,τι πιο φτηνό υπήρχε. Εκείνος δεν ψωνίζει γενικα φτηνά, δλδ δεν εμπιστεύεται τα ρούχα που δεν είναι φιρμα, ειδικά τα παπούτσια, κ όταν αρχίσαμε να πηγαινουμε μαζί για παπούτσια τρελαινομουν από τα λεφτά που έδινε στα αθλητικά. Φυσικά με βόλεψαν κ εμένα πολύ αλλά τα λυπάμαι, που με τα ίδια λεφτά θα έπαιρνα δυο ζευγάρια μποτάκια!!!

Στα αθλητικά εμένα δεν μου αρέσουν οι αεροσολες. Μου αρέσουν αυτά με τη λεπτή σόλα (σαν ποδοσφαιρικα ας πούμε). Οι αεροσολες μου φαίνονται ότι χοντραινουν το πόδι. Δεν μου αρέσουν γενικά τα "χοντρά" παπούτσια, πχ πλατφόρμες δεν έχω φορέσει ποτέ. Αλλά πλέον που όλες φοράνε αεροσολες, νιώθω λίγο εκτός με αυτά που μου αρέσουν. Και έχω πάρει για μέση λύση τα gazelle. Το ίδιο έχω πάθει και με τα γυαλιά, που ενώ μου αρέσουν τα μικρά, τώρα που όλες φοράνε τα μεγάλα εποχής νιώθω λίγο εκτός με αυτά που μου αρέσουν. Γενικά ενώ κάποια πράγματα μόλις πρωτοβγσινουν στη μόδα δε μου αρέσουν καθόλου,μετά από λίγο καιρό που πλέον το βλέπω παντού το συνηθίζω.

Just now, Έσπερος είπε:

Σ εμένα δεν μένει εύκολα μυρωδιά. Ούτε άρωμα ούτε αφρόλουτρο ούτε κρέμα, δεν ξέρω γιατί. Αλλά επειδή μ αρεεει να δοκιμάζω αφρόλουτρα κ ενυδατικές, δεν θέλω να ανακατεύω κ άλλο άρωμα, έστω κ αυτό το λίγο που μένει. Έτσι δεν φοράω, έχω μόνο το άρωμα της κρέμας. 

Για να μην μπλεκει το άρωμα του αποσμητικου με του αρώματος τι κάνετε; Βάζετε το αποσμητικο πολλή ώρα πριν βγείτε;

Just now, Yovanna είπε:

Χθες σε παιδική χαρά είχαν βγάλει 2 μαμά δες το κινητό και έγραφαν το άρωμα. 

Είμαστε στη θάλασσα, τρώμε στο πόδι και διαβάζω αφηρημένη και όπως το διάβασα βιαστικά αναρωτήθηκα αν έχει βγει application που αποθηκευει μυρωδιές!!

Just now, ΑΡΓΚ said:

Λοιπόν κοιτάζω τώρα το άρωμα που αναφέρθηκε και βλέπω τελικά πόσο διαφορετικά ξοδεύει κανείς τα χρήματά του :) 

Θα είχε πλάκα πάντως να συγκρίναμε και άλλα έξοδα με αφορμή το σούπερ μάρκετ που είχε ένα άλλο thread. Υποπτεύομαι ότι θα εκπλαγούμε σε πολλούς τομείς από το πόσο διαφορετικές προτεραιότητες έχει κανείς! 

Δεν το ήξερες ότι ο καθένας ξοδεύει διαφορετικά τα χρήματα του? Το δικό μου ποστ σου άνοιξε τα μάτια? :-D 

• Χαχαχα 2

Just now, Yovanna είπε:

Είναι ακριβό! ΚΑι εγώ αντιστεκόμουν καιρό αλλά από τότε που το πήρα δεν το αλλάζω! Best money ever spent στην κατηγορία καλλυντικά/ομορφιά. 

Δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο σε jo malone. 

Το βρήκα απομίμηση 13€ τα 120μλ :lol: από περιέργεια θα το παραγγείλω! Ίσα να πάρω γεύση! 

• Χαχαχα 2

Κράτα το

Κράτα το

Διαφημίσεις

Το βρήκα απομίμηση 13€ τα 120μλ :lol: από περιέργεια θα το παραγγείλω! Ίσα να πάρω γεύση! 

Θυμάσαι σε παλιά διαφήμιση της revlon με Σιντυ, Κλοντια και άλλες τέτοιες άσχημες, που έλεγαν στο τέλος της διαφήμισης "γιατί το αξίζω"? 'Έτσι και εσύ, θα πάρεις το αυθεντικό γιατί το αξίζεις!:-D

Το πήρα :D στάνταρ θα μυρίζει και οινόπνευμα και σε μισή ώρα θα εξαφανίζεται αλλά θα το λουζομαι! 

Just now, Yovanna είπε:

Θυμάσαι σε παλιά διαφήμιση της revlon με Σιντυ, Κλοντια και άλλες τέτοιες άσχημες, που έλεγαν στο τέλος της διαφήμισης "γιατί το αξίζω"? 'Έτσι και εσύ, θα πάρεις το αυθεντικό γιατί το αξίζεις!:-D

Μωρέ εγώ το αξίζω αλλά που θα το κρύψω δεν ξέρω μη μου το δώσει ο σύζυγος να το φάω :lol:

• Χαχαχα 3

Κράτα το

Κράτα το

Το πήρα :D στάνταρ θα μυρίζει και οινόπνευμα και σε μισή ώρα θα εξαφανίζεται αλλά θα το λουζομαι! 

Μωρέ εγώ το αξίζω αλλά που θα το κρύψω δεν ξέρω μη μου το δώσει ο σύζυγος να το φάω :lol:

Αυτό το παθαίνω και εγώ! Έχω πάρει μια καινούρια τσάντα ενάμιση μήνα τώρα , που φτηνή δεν τη λες , και δεν την έχω κρατήσει ακόμα γιατί σκέφτομαι τη γκρίνια του άντρα μου μόλις τη δει!

Κορίτσια καλησπέρα! Ωραίο θέμα! Εγώ δυστυχώς δε μπορώ να περιγράψω τι τύπος είμαι με τα καλλυντικά γιατί εκεί που μπορεί να περνάω φάση που ξεχνάω να βάλω μέχρι και την ενυδατική μου, ξαφνικά ξυπνάει η κοκέτα μέσα μου, τρέχω σε μαγαζί καλλυντικών και το κατεβάζω όλο κάτω. Πασαλείβομαι όλη μέρα για κάποιο καιρό και μετά άντε πάλι τα ίδια.  Γενικά δεν το λες και νορμάλ. Στο μακιγιάζ όμως είμαι σταθερή. Λίγα πράγματα, δε φορτώνομαι αλλά και για καφέ να πάω, ρουζάκι, μάσκαρα και κραγιονάκι σε φυσικούς τόνους θα βάλω στάνταρ. Μέικ απ ξεκίνησα μετά τα 35, πλέον θεωρώ πως το χρειάζομαι, λειαίνει το πρόσωπο και το μακιγιάζ στρώνει καλύτερα. Άρωμα επίσης. Δεν παίζει να βγω χωρίς άρωμα. Για μακιγιάζ αγαπημένα προιόντα είναι και για μένα τα mac (μεικαπ, ρουζ, κονσίλερ, κραγιόν), μασκαρα και μολύβι φρυδιών έχω τελευταία βολευτεί της Lancome και λατρεύω τις σκιές της chanel κυρίως τις πιό βραδυνές και dior. Ξεβάφομαι με γαλάκτωμα la roche posay για πρόσωπο και μάτια.

Τελευταία  διανύω την περίοδο της περιποίησης τύπου καραντίνας με μηδέν μακιγιάζ λόγω τηλεεργασίας, οπότε πρωί βράδυ φοράω κρέμα προσώπου και ματιών, κάνω μάσκες προσώπου apivita και πήρα και το σέρουμ της la roche posay με το υαλουρωνικό το οποίο κάνει δουλειά. Έχω βάλει στόχο την ενυδάτωση γιατί έχω πολύ ξηρό δέρμα και παρόλο που μέχρι στιγμής δεν έχω ρυτιδες και γραμμές (στάνταρ ευθύνεται η κληρονομικότητα - η μάνα μου τρόμαξε να βγάλει ρυτίδα), φοβάμαι ότι πλέον, στα 40 δε με παίρνει να ξεχνιέμαι. Κρέμες σώματος, λάδια κτλ αγοράζω με το κιλό κατά καιρούς και τα βάζω όταν θυμηθώ. Μετά βλέπω την ξηρή γάμπα και ξεκινάω διπλοβάρδιες... Νομίζω χρειάζομαι πειθαρχία :)

Ερώτηση: έχετε να μου προτείνετε κάτι για περιποίηση μαλλιών; Τα μαλλιά μου μετά τη γέννα όπου έχασα πάααρα πολλά, πύκνωσαν μεν αλλά νιώθω ότι φριζάρουν περισσότερο και σκληραίνουν στις άκρες. Θέλω πίσω τα λαμπερά και μαλακά μαλλιά μου. Κάποια καλή μάσκα, ένα λάδι ενδεχομένως που μπορεί να βοηθήσει;

Just now, Anna3011 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Ωραίο θέμα! Εγώ δυστυχώς δε μπορώ να περιγράψω τι τύπος είμαι με τα καλλυντικά γιατί εκεί που μπορεί να περνάω φάση που ξεχνάω να βάλω μέχρι και την ενυδατική μου, ξαφνικά ξυπνάει η κοκέτα μέσα μου, τρέχω σε μαγαζί καλλυντικών και το κατεβάζω όλο κάτω. Πασαλείβομαι όλη μέρα για κάποιο καιρό και μετά άντε πάλι τα ίδια.  Γενικά δεν το λες και νορμάλ. Στο μακιγιάζ όμως είμαι σταθερή. Λίγα πράγματα, δε φορτώνομαι αλλά και για καφέ να πάω, ρουζάκι, μάσκαρα και κραγιονάκι σε φυσικούς τόνους θα βάλω στάνταρ. Μέικ απ ξεκίνησα μετά τα 35, πλέον θεωρώ πως το χρειάζομαι, λειαίνει το πρόσωπο και το μακιγιάζ στρώνει καλύτερα. Άρωμα επίσης. Δεν παίζει να βγω χωρίς άρωμα. Για μακιγιάζ αγαπημένα προιόντα είναι και για μένα τα mac (μεικαπ, ρουζ, κονσίλερ, κραγιόν), μασκαρα και μολύβι φρυδιών έχω τελευταία βολευτεί της Lancome και λατρεύω τις σκιές της chanel κυρίως τις πιό βραδυνές και dior. Ξεβάφομαι με γαλάκτωμα la roche posay για πρόσωπο και μάτια.

Τελευταία  διανύω την περίοδο της περιποίησης τύπου καραντίνας με μηδέν μακιγιάζ λόγω τηλεεργασίας, οπότε πρωί βράδυ φοράω κρέμα προσώπου και ματιών, κάνω μάσκες προσώπου apivita και πήρα και το σέρουμ της la roche posay με το υαλουρωνικό το οποίο κάνει δουλειά. Έχω βάλει στόχο την ενυδάτωση γιατί έχω πολύ ξηρό δέρμα και παρόλο που μέχρι στιγμής δεν έχω ρυτιδες και γραμμές (στάνταρ ευθύνεται η κληρονομικότητα - η μάνα μου τρόμαξε να βγάλει ρυτίδα), φοβάμαι ότι πλέον, στα 40 δε με παίρνει να ξεχνιέμαι. Κρέμες σώματος, λάδια κτλ αγοράζω με το κιλό κατά καιρούς και τα βάζω όταν θυμηθώ. Μετά βλέπω την ξηρή γάμπα και ξεκινάω διπλοβάρδιες... Νομίζω χρειάζομαι πειθαρχία :)

Ερώτηση: έχετε να μου προτείνετε κάτι για περιποίηση μαλλιών; Τα μαλλιά μου μετά τη γέννα όπου έχασα πάααρα πολλά, πύκνωσαν μεν αλλά νιώθω ότι φριζάρουν περισσότερο και σκληραίνουν στις άκρες. Θέλω πίσω τα λαμπερά και μαλακά μαλλιά μου. Κάποια καλή μάσκα, ένα λάδι ενδεχομένως που μπορεί να βοηθήσει;

Έμεινα ευχαριστημένη με τη σειρά της L'ORÉAL Absolut Repair για τα μαλλιά. Έχω και το λάδι της εταιρείας Anaplasis αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει συστηματικά για να σου πω. Από τότε που πήρα την πρέσα ατμού της L'ORÉAL και τα προϊόντα της με όποιο σαμπουάν και να λουστώ το μαλλί είναι τέλειο. Αν και μου αρέσουν πολύ τα προϊόντα του κομμωτηρίου, συνήθως αγοράζω σαμπουάν, conditioner κλπ. από σούπερ μάρκετ ή πιο σπάνια από καταστήματα με βιολογικά προϊόντα.

Διαφημίσεις

Just now, Anna3011 είπε:

Εμένα μαρεσει κ χρησιμοποιώ η μετάξι η σιλικόνη.. Το μετάξι για εμένα η καλύτερο κ τα δύο τα βάζεις κ σε νοπα κ σε στεγνά μαλλιά..!! 

πρίν από 10 λεπτά , λουκουμαδάκι είπε:

Και εγώ θα ρωτήσω σε αρωματοπολεια αν το φτιάχνουν.. :D στο τέλος θα γίνει το άρωμα του parents.. Εσείς που μένετε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη θα είστε σε ένα μαγαζί θα μυριζετε στη διπλανή το ίδιο άρωμα με εσάς κ θα λέτε μήπως είναι μέλος του φόρουμ κ εκείνη;; :lol:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχαχα 1

Λαδακι στα μαλλιά βάζω κι εγώ! Να και κάτι που βάζω. Αλλιώς δεν χτενίζονται εύκολα, μπλέκονται στη χτένα (είναι ίσια και πολύ λεπτά). Και τα κάνει πολύ μαλακά. Τον πρώτο καιρό έπαιρνα ένα της pantene από το σούπερ, τώρα δεν βγαίνει πια και παίρνω οποιο έχει. Συνήθως έχει μόνο ένα, το οποίο είναι άλλο κάθε φορά (fructis, L'Oréal κ.α.) Κρατάει πολύ το μπουκάλι, πάνω από χρόνο, κι έτσι αλλαζουν μέχρι να ξαναπάρω. Από αυτά που λένε serum ενάντια στο φριζαρισμα, serum λάμψης κλπ. Πού είναι παχύρρευστα, όχι εντελώς υγρά.

1 hour ago, Yovanna είπε:

Δεν το ήξερες ότι ο καθένας ξοδεύει διαφορετικά τα χρήματα του? Το δικό μου ποστ σου άνοιξε τα μάτια? :-D 

Για να μην παρεξηγηθω, ουτε καν για πλακα δεν το ειπα. Σοβαρα θα ηταν ενδιαφερον (σε αναλαφρο στυλ και οχι με λογιστικα φυλλα και διαθεση γκρινιας) να βλεπαμε τι θεωρει κανεις πολυτελεια που αξιζει να την πληρωσεις παραπανω :)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 57 λεπτά , love kids είπε:

Έμεινα ευχαριστημένη με τη σειρά της L'ORÉAL Absolut Repair για τα μαλλιά. Έχω και το λάδι της εταιρείας Anaplasis αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει συστηματικά για να σου πω. Από τότε που πήρα την πρέσα ατμού της L'ORÉAL και τα προϊόντα της με όποιο σαμπουάν και να λουστώ το μαλλί είναι τέλειο. Αν και μου αρέσουν πολύ τα προϊόντα του κομμωτηρίου, συνήθως αγοράζω σαμπουάν, conditioner κλπ. από σούπερ μάρκετ ή πιο σπάνια από καταστήματα με βιολογικά προϊόντα.

Είναι αλήθεια τόσο καλή αυτή η πρέσα; Δεν τις χρησιμοποιώ γιατί φοβάμαι ότι καταστρέφουν το μαλλί. Βέβαια εμένα με έχει φάει ούτως ή άλλως το πιστολακι γιατί λουζομαι μέρα παρά μέρα και το μαλλί μου αν και ίσιο θέλει πάντα φορμάρισμα αλλιώς είναι χάλια.

Just now, ΑΡΓΚ είπε:

Για να μην παρεξηγηθω, ουτε καν για πλακα δεν το ειπα. Σοβαρα θα ηταν ενδιαφερον (σε αναλαφρο στυλ και οχι με λογιστικα φυλλα και διαθεση γκρινιας) να βλεπαμε τι θεωρει κανεις πολυτελεια που αξιζει να την πληρωσεις παραπανω :)

Ε δεν έχει νόημα αυτό απομονωμένο από συμφραζόμενα (μισθός, λοιπά έσοδα αλλά κ διευκολύνσεις που απαλλάσσουν από έξοδα -αν πήρες σπίτι με το κλειδί στο χέρι από τους γονείς σου ή αν στο σ/μ πας μόνο για γάλα, τυρί κ χαρτικά-αναλώσιμα γατί κρέατα, ψάρια κ κηπευτικά σου στελνει το σόι σου από την επαρχία). Τα 200 για ένα άρωμα σε κάποιον μπορεί να φαίνονται λιγότερο απ ο,τι η πολυτέλεια των 50 ευρώ σε έναν άλλον με άλλες συνθηκες. 

Διαφημίσεις

Just now, Anna3011 είπε:

Είναι αλήθεια τόσο καλή αυτή η πρέσα; Δεν τις χρησιμοποιώ γιατί φοβάμαι ότι καταστρέφουν το μαλλί. Βέβαια εμένα με έχει φάει ούτως ή άλλως το πιστολακι γιατί λουζομαι μέρα παρά μέρα και το μαλλί μου αν και ίσιο θέλει πάντα φορμάρισμα αλλιώς είναι χάλια.

Η πρεσα είναι πολύ καλή κ επειδή έχει τον ατμό δεν καίει κ το μαλλί ειδικά αν τη χρησιμοποιήεις κ με τα δικά της προϊόντα.. Το θέμα της τιμής είναι βέβαια ότι κ σε αυτή είναι τσιμπημένη η τιμή της νομίζω πως κάνει πάνω από 100 ευρώ... Βέβαια του ίδιου στιλ πρεσες έχουν βγάλει κ άλλες εταιρίες ποιο οικονομικές βέβαια δεν ξέρω αν είναι το ίδιο καλές..!!!!! 

• Ευχαριστώ! 1

Just now, Anna3011 είπε:

Είναι, ναι. Έχω σπαστό μαλλί που με αφρό γίνεται ωραίο αλλά δυστυχώς κρατάει για μια μέρα. Μετά τον ύπνο είναι χάλια. Με το ίσιωμα είναι πολύ πιο περιποιημένο. Παιδευόμουν για χρόνια με άλλες πρέσες και γέμιζε το μαλλί ψαλίδα και το αποτέλεσμα δεν κράταγε. Με αυτή σε 10' είμαι έτοιμη και το μαλλί πολύ λαμπερό, έχει κι επιλογή θερμοκρασίας και το ίσιωμα κρατάει πολύ περισσότερο. Θεωρώ όμως απαραίτητο να χρησιμοποιείται με τα προϊόντα της που προστατεύουν την τρίχα. Ευτυχώς η ποσότητά τους (ειδικά του σέρουμ) είναι αρκετή και δε χρειάζεται να αγοράζεις συχνά.

Just now, xaroumenh mama είπε:

Η πρεσα είναι πολύ καλή κ επειδή έχει τον ατμό δεν καίει κ το μαλλί ειδικά αν τη χρησιμοποιήεις κ με τα δικά της προϊόντα.. Το θέμα της τιμής είναι βέβαια ότι κ σε αυτή είναι τσιμπημένη η τιμή της νομίζω πως κάνει πάνω από 100 ευρώ... Βέβαια του ίδιου στιλ πρεσες έχουν βγάλει κ άλλες εταιρίες ποιο οικονομικές βέβαια δεν ξέρω αν είναι το ίδιο καλές..!!!!! 

Την είχα πάρει λίγο κάτω από €200, δε θυμάμαι ακριβώς αλλά αξίζει το κάθε ευρώ. Έχει βγει και νέο μοντέλο με αποσπώμενη το δοχείο για το νερό αλλά δεν ξέρω να σου πω γι' αυτό. 

Αν ξέρεις να τη χειριστείς, κάνει κι ωραίο ελαφρύ σπάσιμο στο μαλλί. 

• Ευχαριστώ! 1

Just now, xaroumenh mama said:

Δείτε και στο eBay. Την δική μου, με ατμό και υποδοχή για argan oil, το φτηνότερο που την έβρισκα εδώ ήταν 150 ευρώ . Στα περοσσότερα είχε 200+.Την πήρα απο eBay απο Αγγλιά, 50 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Προ Brexit, οπότε δεν υπήρχαν και φόροι.

3 ώρες πρίν, Anna3011 είπε:

Εγώ ισιώνω τα μαλλιά κάθε φορά μετά το λούσιμο και μου κρατάνε 3 μέρες. Διαφορετικά είναι χάλια 

Για τα μαλλιά που λέτε να είναι στην πένα, είμαστε και μερικές που είμαστε άτυχες και ό,τι και να τους κάνουμε απλά δεν. Τα δικά μου είναι πολύ λίγα και λεπτά, με μηδενικό όγκο και λαδώνουν και πολύ γρήγορα. Είναι ίσια, αλλά όχι καρφιά ίσια. Ούτε σπαστά όμως. Ένα περίεργο πράγμα, πάνε άλλα από'δω άλλα απο'κει, δεν μπορώ να τα περιγράψω. Κι αν είχαν όγκο τουλάχιστον θα έφτιαχναν με το ίσιωμα. Τώρα όμως τόσο λίγα και λεπτά που είναι, είτε τα ισιώσω είτε όχι, όταν περάσουν κάτω από τους ώμους (θέλω να είναι κάτω από τους ώμους), ενώ από μπροστά φαίνονται συμπαθητικά, από πίσω είναι πολύ λίγα. Δεν πάνε δηλαδή γύρω γύρω και να πέφτουν ωραία σε όλο τον αυχένα-πλάτη. Είναι μερικά μπροστά και μερικά πίσω. Και πάνω από τον ώμο ένα κενό. Υποθέτω πως θα σωζόταν μόνο με ένα πολύ κοντό καρέ, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου τόσο κοντό. Επίσης έχω και ψηλό μέτωπο και δεν είναι ωραία ούτε στο πάνω μέρος, ειδικά όταν είναι ισιωμένα και πέφτει στο πλάι μια ευθεία άσχημη (γι'αυτό είπα ότι μου πάνε οι αφέλειες). Γενικά δεν σώζεται με τίποτα το μαλλί μου. Οπότε όταν βλέπετε μαλλί που δεν είναι στην πένα μην κρίνετε, δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφερόμαστε :razz: Ούτε ότι είμαστε απεριποίητες (για να επανέλθω στη φράση που με τσίγκλησε :razz: ) Ένα λάθος που ίσως κάνω είναι ότι τα λούζω με ζεστό, δεν αντέχω καθόλου το κρύο νερό, το μπάνιο μου είναι χαμάμ. Και ότι δεν κάνω δύο χέρια λούσιμο. Δεν το κάναμε ποτέ στην οικογένειά μου, το ξεκίνησα σε κάποια φάση μεγάλη (δεν είδα καμία διαφορά η αλήθεια είναι, απλά η δεύτερη κάνει περισσότερη σαπουνάδα, το αποτέλεσμα όμως είναι το ίδιο) αλλά τώρα με τη μικρή κάνω μπάνιο όσο συντομότερα γίνεται, ούτε αφρό ξυρίσματος δεν βάζω και τα ξυρίζω με το αφρόλουτρο, οπότε τα δύο χέρια λούσιμο είναι πολυτέλεια). Για επίσημο χτένισμα (γάμους πχ) κάνω πάντα μπούκλες, αλλά όπως κι αν μου τις κάνει η κομμώτρια, είτε ψαλίδι, είτε πιστολάκι, ακόμα και κάσκα (και ρόλει μου έχει κάνει η μάνα μου) σε 2 ώρες έχουν ήδη πέσει ακόμα και με έναν τόνο λακ. Αλλά μου πάει το σγουρό λόγω έλλειψης όγκου. Η μαμά μου λέει να πάω να κάνω φόρμα να είναι πάντα σγουρά, αλλά δεν θέλω, πολύ μεγάλη αλλαγή, δεν θα είμαι εγώ (το ίδιο νιώθω και για την αλλαγή χρώματος, δεν τα έχω βάψει ποτέ. Αλλά χρώμα έχω ωραίο. Ένα καστανό ανοιχτό). Έχω σίδερο κι αν έχω να πάω κάπου με λίγο "καλό" ντύσιμο, τα ισιώνω μόνη. Στην καθημερινότητα τα έχω φυσικά. 

Το "μισά πάνω" που λέτε για πρόχειρο, εγώ το θεωρώ ωραίο χτένισμα. Ανοίγει το πρόσωπο. Το κάνω όμως μόνο αν είναι μόλις λουσμένα κι έχουν λιγάκι όγκο, αλλιώς είναι 5 τρίχες όλο κι όλο... Εγώ για πρόχειρο το χειμώνα τα έχω όλα κάτω και το καλοκαίρι όλα αλογοουρά γιατί ζεσταίνομαι (πάντα τα αφήνω μακριά το καλοκαίρι για να πιάνονται). Το καλοκαίρι βασικά και εκτός σπιτιού αλογοουρά τα έχω τώρα που το σκέφτομαι, εκτός αν πάω κάπου επίσημα. Απλά αντί απλή αλογοουρά την κάνω από το ένα πλάι για λίγο πιο ωραία ή κοτσίδα στο πλάι (πίσω δεν μπορώ να πλέξω στον εαυτό μου, ούτε γαλλική που μου αρέσει πολύ)

• Μου αρέσει 1

μεχρι προσφατα μπορω να πω οτι συμφωνουσα με την @little lamb.ποτε δ μου αρεζε το πολυ μακιγιαζ κ βαριεμαι να "περιποιουμαι".δλδ στη σχολη μασκαρα κ λιποζαν στα πολυ κοκετικα μου.ουτε για βραδυ μεικ απ κλπ.ειδικα στην δεκαετια των 20ειναι που δ χρειαζεται κ τπτ μια γυναικα

αλλα μετα,τωρα που εφτασα κ 35,βλεπω οτι θελει τουλ φροντιδα το δερμα.κ λιγα προιοντα να τονισουμε τα καλα χαρακτηριστικα.φυσικα περναω φασεις που βαριεμαι ακομη κ την κρεμα

λιγο απολεπιση με το μπανιο.τζελ καθαρισμου για το προσωπο.κ πλεον σχεδον καθημερινα ενυδατικη κ κρεμα ματιων.μασκα 2φορες τον μηνα.κρεμα σωματος βαριεμαι περισσοτερο,οποτε μερα παρα μερα

γενικα μου αρεσουν κ μενα τα φυτικα.κορρες,απιβιτα.αντηλιακα freezyderm,κ μασκες παιρνω πλεον sheets  μιας χρησης.γενικα πολλες μαρκες που αναφερθηκαν τις προτιμω.nuxe,avene,vichy.για καλλυντικα δοκιμαζω διαφορα.seventeen επαιρνα μικροτερη.μολυβια erre due.τα mac ειναι πολυ καλα,max factor.sephora.εχει τυχει να δοκιμασω ακριβοτερα κ πραγματικα ηταν φοβερα πχ dior ,estee lauder

αρωμα λατρευω το j adore,σχεδον 20χρ το εχω,αν κ τωρα για πρωτη φορα εχω αλλο,αλλα μαλλον θα ξαναγυρισω

ακομη το μεικ απ το εχω για πιο επισημα,προτιμω της bb με λιγη πουδρα.εχω κ λιπαρη επιδερμιδα.για εντονο βαψιμο μου αρεσει αιλαινερ κ κοκκινα χειλη,ειδικα οταν ειμαι ξανθια,κ επειδη ειμαι κ πολυ λευκη,χρειαζεται το χρωμα στα χειλη.οταν δ ειχαμε τις μασκες,ειχα βολευτει με super stay ματ λιπστικ οπως απο maybelline

θα συμφωνησω με την μαμα σου λιτλλαμπ:-P.εχω λιγα μαλλια κ λεπτη τριχα.απο φυσικου του προκα,αλλα καθολου ογκο.σε σπαστα ειναι πολυ πιο ωραια,οπως κ κοντα.γενικα σπανια εχω πιο κατω απο τον ωμο,κ φορμα εχω κανει.η απλες μπουκλες με ψαλιδι σπιτι

Just now, vicky86 είπε:

θα συμφωνησω με την μαμα σου λιτλλαμπ:-P.εχω λιγα μαλλια κ λεπτη τριχα.απο φυσικου του προκα,αλλα καθολου ογκο.σε σπαστα ειναι πολυ πιο ωραια,οπως κ κοντα.γενικα σπανια εχω πιο κατω απο τον ωμο,κ φορμα εχω κανει.η απλες μπουκλες με ψαλιδι σπιτι

Και να γίνω ξαφνικά σγουρομαλλα όμως; Δεν ξέρω, κάτι δεν μου κολλάει! Το έχω συνδυάσει το σγουρό με κάτι ξεχωριστό, μια ιδιαίτερη περίσταση. Όπως φίλες μου που έχουν σγουρά και στις "επίσημες" περιστάσεις τα ισιωνουν! Οι πιο τυχερές είναι αυτές που έχουν σπαστά, που είτε σγουρά είτε ίσια τα κάνουν δεν κάνει μπαμ η αλλαγή. Έχω φίλες που ακόμα και μετά το λούσιμο άλλες φορές βγαίνουν σγουρά κι άλλες ίσια, ανάλογα αν τα στέγνωσαν ας πούμε. Αλλά εγώ που έχω ίσια να γίνω ξαφνικά σγουρη δεν παίζει... 

Κάτι άλλο που με εκνευρίζει με τον μη όγκο, είναι ότι οι πιο πολλές βάζοντας ένα τσιμπιδακι για να σηκώσουν λίγο τα μπροστινά, φαίνονται θεές, ανοίγει το πρόσωπο και γύρω γύρω το μαλλί έχει όγκο, εγώ φαινομαι σαν θεούσα ή πεντάχρονο αν βάλω τσιμπιδακι! Ενώ όποτε τα έκανα σγουρά κι έβαλα τσιμπιδακι καμία σχέση.

Just now, little lamb είπε:

Και να γίνω ξαφνικά σγουρομαλλα όμως; Δεν ξέρω, κάτι δεν μου κολλάει! Το έχω συνδυάσει το σγουρό με κάτι ξεχωριστό, μια ιδιαίτερη περίσταση. Όπως φίλες μου που έχουν σγουρά και στις "επίσημες" περιστάσεις τα ισιωνουν! Οι πιο τυχερές είναι αυτές που έχουν σπαστά, που είτε σγουρά είτε ίσια τα κάνουν δεν κάνει μπαμ η αλλαγή. Έχω φίλες που ακόμα και μετά το λούσιμο άλλες φορές βγαίνουν σγουρά κι άλλες ίσια, ανάλογα αν τα στέγνωσαν ας πούμε. Αλλά εγώ που έχω ίσια να γίνω ξαφνικά σγουρη δεν παίζει... 

Κάτι άλλο που με εκνευρίζει με τον μη όγκο, είναι ότι οι πιο πολλές βάζοντας ένα τσιμπιδακι για να σηκώσουν λίγο τα μπροστινά, φαίνονται θεές, ανοίγει το πρόσωπο και γύρω γύρω το μαλλί έχει όγκο, εγώ φαινομαι σαν θεούσα ή πεντάχρονο αν βάλω τσιμπιδακι! Ενώ όποτε τα έκανα σγουρά κι έβαλα τσιμπιδακι καμία σχέση.

Απο την στιγμη που το εχεις δοκιμασει κ σου παει, γτ οχι; κανενα 6μηνο κραταει κιολας, δ ειναι για παντα. Πρωτη φορα εκανα φορμα τελειωνωντας το σχολειο, κ κανω κατα καιρους. Στο σπιτι μονη δ θα μπορουσες με τα καταλληλα συνεργα; στο ενδιαμεσο εχω κανει κ διαφορα μηκη οποτε εχω γλιτωσει με αυτο το φλατ. Κ μενα λιπαρα τα μαλλια. Επισης οταν ειναι βαμμενα ειναι πιο ξηρα. Οχι οτι ειναι λογος να τα βαψεις, αλλα το παρατηρησα κ αυτο

Just now, vicky86 είπε:

Απο την στιγμη που το εχεις δοκιμασει κ σου παει, γτ οχι; κανενα 6μηνο κραταει κιολας, δ ειναι για παντα. Πρωτη φορα εκανα φορμα τελειωνωντας το σχολειο, κ κανω κατα καιρους. Στο σπιτι μονη δ θα μπορουσες με τα καταλληλα συνεργα; στο ενδιαμεσο εχω κανει κ διαφορα μηκη οποτε εχω γλιτωσει με αυτο το φλατ. Κ μενα λιπαρα τα μαλλια. Επισης οταν ειναι βαμμενα ειναι πιο ξηρα. Οχι οτι ειναι λογος να τα βαψεις, αλλα το παρατηρησα κ αυτο

Δεν έχω κάνει ποτέ φόρμα. Αν κάνεις φόρμα, ενδιάμεσα μπορείς να τα ισιώνεις κιόλας ή όχι;

@little lambμην κάνεις φόρμα. Θα καταστραφούν και τα λίγα μαλλιά που λες ότι έχεις. Να χρησιμοποιείς προϊόντα για όγκο στα μαλλιά. Επίσης το volumizing spray της Bumble & bumble θα κάνει δουλειά. Επίσης αν κάνεις αντάυγειες ή balayage θα βοηθήσει πολύ. 

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...