Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγαπημένα καλλυντικά

ilonka19

Recommended Posts

Τότε τι να σου πω, μπορεί μετά τα 35 να νιώσω κι εγώ διαφορά και απλά να μην το έχω καταλάβει ακόμα! Γιατί και στις φωτογραφίες ίδια μου φαίνομαι, αν εξαιρέσεις ότι είχα εντελώς άλλο κούρεμα, φυλλαριστο, με αφέλειες κιόλας, τις οποίες ενώ μου πήγαιναν πολύ, στα 25 τις κατάργησα για να μεγαλοδειξω λίγο επειδή συνέχεια με θεωρούσαν μικρή :-P (σε φάση τι τάξη πάω). Τώρα τα έχω ένα μήκος όλα και χωρίς αφέλειες, αν και τις λιγουρευομαι κατά καιρούς γιατί πολύ μου πήγαιναν. Αλλά θα φαίνομαι πολύ μικρή πάλι... Θα τις ξανακάνω όταν φτάσω σε μια ηλικία που θα θέλω να μικροδειχνω πια! Χαχα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 800
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, little lamb said:

Τότε τι να σου πω, μπορεί μετά τα 35 να νιώσω κι εγώ διαφορά και απλά να μην το έχω καταλάβει ακόμα! Γιατί και στις φωτογραφίες ίδια μου φαίνομαι, αν εξαιρέσεις ότι είχα εντελώς άλλο κούρεμα, φυλλαριστο, με αφέλειες κιόλας, τις οποίες ενώ μου πήγαιναν πολύ, στα 25 τις κατάργησα για να μεγαλοδειξω λίγο επειδή συνέχεια με θεωρούσαν μικρή :-P (σε φάση τι τάξη πάω). Τώρα τα έχω ένα μήκος όλα και χωρίς αφέλειες, αν και τις λιγουρευομαι κατά καιρούς γιατί πολύ μου πήγαιναν. Αλλά θα φαίνομαι πολύ μικρή πάλι... Θα τις ξανακάνω όταν φτάσω σε μια ηλικία που θα θέλω να μικροδειχνω πια! Χαχα!

Μου έβαλες ιδέα τώρα! Θα μου πήγαιναν πολύ οι αφέλειες αλλά έχω σπαστο μαλλί και αν δεν είναι ολόισιες θα είναι τραγωδία!

Το make up θα φανεί σαν σκόνη και τα ζυγωματικά αφύσικα τονισμένα αν δεν ξέρεις να χρησιμοποιήσεις τα προϊόντα ή αυτά δεν είναι κατάλληλα για τον τύπο της επιδερμίδας σου. 

Για μένα τα καθαρά μαλλιά και δέρμα είναι η απαραίτητη βάση κι από κει και πέρα ο καθένας μας κάνει ό,τι τον ευχαριστεί, μπορεί ή προλαβαίνει. Μου αρέσει το μακιγιάζ αλλά θεωρώ πως η περιποίηση του δέρματος είναι σαφώς πιο σημαντική. 

Μου κάνει εντύπωση που λέτε για το μέικ απ. Ίσως δεν εννοούμε το ίδιο όταν λέμε "φαίνεται σαν σκόνη". Εσείς εννοείτε ότι αν το βάλεις σωστά κλπ δεν φαίνεται καν, είναι σαν φυσικό δέρμα ας πούμε;

πρίν από 30 λεπτά , Yovanna είπε:

Τονισμένα μήλα δεν εννοώ τους λεκέδες από bronzer που βλέπεις σε πολλές και αναρωτιέσαι αν κοιτάχτηκαν πριν βγουν.

Δεν είπα ότι αν δεν βάλεις μεικαπ είσαι απεριποίητη. Και ανάλογα την ηλικία. Στα 20 ξυπνάς , βάζεις ένα τζιν ,βουρτσίζεις τα μαλλιά και βγαίνεις και μπορεί να είσαι σαν από διαφημιστικό της neutrogena. Μετά τα 30 δείχνεις απεριποίητη, μετά τα 40 σαν άστεγη!:razz:

Φυσικά και το βλέπεις στις νύφες, διότι οι περισσότερες είναι άθλια βαμμένες. 

όχι εννοώ κ τα πετυχημένα τονισμένα ζυγωματικά, δεν μ αρέσουν ειδικά αν είναι λεπτό το πρόσωπο κ φαίνεται μετά ρουφηγμένο το μάγουλο. 

πολλα ειναο υποκειμενικά στο τι σημαίνει περιποιημένος. εγω πχ θεωρώ απεριποίητη το σπορ, ακόμα κ το τζιν με αθλητικά. δεν πάει να ναι το πιο ακριβό ρούχο, να είναι βαμμένη η γυναίκα, δεν μ αρέσει. εννοειται φοράω κ εγω αλλά δεν μ αρέσω έτσι. του άντρα μ του αρέσει κ θεωρεί ότι είναι νεανικό αλλά εμένα καθολου. πριν από το παιδί φορμα φορούσα μόνο σε πεζοπορία στην εξοχή. 

Διαφημίσεις

Εμένα μου αρέσει πάντως ακόμα και αβαφη να είμαι ( που πλέον μου αρέσει έτσι να είμαι) το μαλλί να είναι στην τρίχα. Δείχνεις αλλιώς πώς να το κάνουμε. Τη φάση με το μακιγιάζ την έχω ξεπεράσει γιατί και εγώ δε βλέπω καμιά διαφορά χωρίς μακιγιάζ δε νιώθω ότι το χρειάζομαι ( ή έχω υπερβολική αυτοπεποίθηση χαχαχαχα:P)  αλλά όταν το μαλλί δεν είναι ωραίο με ρίχνει. Επίσης , το πολύ βάψιμο εννοώντας κόκκινο κραγιόν ή έντονο μάτι με απωθεί πλέον. Αυτό που μου αρέσει είναι η επιδερμίδα να είναι καλή. Για αυτό είπα ότι θα επένδυα σε προϊόντα περιποίησης κ όχι σε μακιγιάζ. Θεωρείτε ότι οι κρέμες κάνουν δουλειά; Ή είμαστε θύματα του καταναλωτισμού; Ώρες ώρες αναρωτιέμαι. Ρυτίδες ευτυχώς ακόμα δεν έχω ή έντονα στοιχεία γήρανσης αλλά με πιάνει πανικός όταν το σκέφτομαι. Μάλλον θα κάνω μποτοξ αργότερα χαχα:P Άσπρες τρίχες έχω λίγες, αλλά όταν τις βλέπω με πιάνουν τα νεύρα μου... Εν τω μεταξύ όσο μεγαλώνω μου συμβαίνει το εξής παράδοξο. Νιώθω όλο και πιο νέα. Στα 26 ένιωθα πολύ μεγάλη. Ίσως φταίει ότι έβγαινα σε μέρη με νεαρότερο κόσμο. Τώρα αυτή την πενταετία που πέρασε κάθε χρόνο νιώθω όλο και πιο μικρή. Μόνο όταν ήμουν έγκυος ένιωθα μεγάλη γιατί νυσταζα από τις επτάμισι το απόγευμα:D

Just now, Annitamik είπε:

και εγώ δε βλέπω καμιά διαφορά χωρίς μακιγιάζ δε νιώθω ότι το χρειάζομαι ( ή έχω υπερβολική αυτοπεποίθηση χαχαχαχα

Καπως έτσι κι εγώ. Αν είναι να κρύψω κάποια ατέλεια πχ αυτό που λέω με το πολύ άσπρο δέρμα που κοκκινιζει ή αν είναι να βαφτώ αρκετά, με κραγιόν, μολύβι στα μάτια, μάσκαρα κλπ οκ. Αλλά να κάνω ένα μακιγιάζ "φυσικό" που ούτε θα φαίνεται ότι είναι μακιγιάζ ούτε θα γίνει με σκοπό να καλύψει κάποια ατέλεια, δεν βρίσκω νόημα. Απλά για να "μη βγω αβαφτη" δηλαδή. 

Να πω την αλήθεια νομίζω και από εμένα και από τις φίλες μου, ότι στο δέρμα παίζει ρόλο η κληρονομικότητα, το βάρος (οι πιο παχουλές σαφώς και γερνάνε καλύτερα στο πρόσωπο) και μάλλον η έλλειψη πολλών καλλυντικών στα νιάτα. Αλλά πάνω από όλα η κληρονομικότητα . Και έχω χαρακτηριστικό παράδειγμα μαμά και θεία, οπου η μεν μία δεν αγόρασε ποτέ κρέμα στη ζωή της, η άλλη ήταν από πολύ νέα σε δερματολόγους και ασιθητικούς και τα μισά της λεφτά πήγαιναν σε κρέμες και σέρουμ. ΔΙαφορά απολύτως καμία μεταξύ των δύο :) 

Μακιγιάζ ποτέ δεν τρελαινόμουν εκτός από βραδινή έξοδο, και με τα χρόνια ακόμη περισσότερο γιατί βλέπω ότι κάνει ζημιά στο δέρμα, ακόμη και στα μάτια και να μου λείπει. Χώρια που δε μου αρέσει κιόλας το έντονο βάψιμο στην καθημερινότητα, όσο καλό και αν είναι το αποτέλεσμα, και πόσο μάλλον όταν έχει περάσει η πολύ πρώτη νεότητα. Πολλά πράγματα συγχωρούνται σε ένα δεκαοχτάχρονο, λιγότερα εκεί μεταξύ 25-35, μετά είναι πολύ εύκολο να καταλήξεις να δείχνεις απλά μεγαλύτερη από την πολύ προσπάθεια. Με τα μαλλιά ναι, έχω κόλλημα και αν και δε μου αρέσουν τα περίπλοκα χτενίσματα, θέλω να φαίνονται καλοκουρεμένα και περιποιημένα (γερά, γυαλιστερά κλπ), όπως και με τα βερνίκια νυχιών. 

Από ρούχα, πώς λέει η @Έσπερος; Ε το ακριβώς ανάποδο :) 

Just now, Έσπερος said:

όχι εννοώ κ τα πετυχημένα τονισμένα ζυγωματικά, δεν μ αρέσουν ειδικά αν είναι λεπτό το πρόσωπο κ φαίνεται μετά ρουφηγμένο το μάγουλο. 

πολλα ειναο υποκειμενικά στο τι σημαίνει περιποιημένος. εγω πχ θεωρώ απεριποίητη το σπορ, ακόμα κ το τζιν με αθλητικά. δεν πάει να ναι το πιο ακριβό ρούχο, να είναι βαμμένη η γυναίκα, δεν μ αρέσει. εννοειται φοράω κ εγω αλλά δεν μ αρέσω έτσι. του άντρα μ του αρέσει κ θεωρεί ότι είναι νεανικό αλλά εμένα καθολου. πριν από το παιδί φορμα φορούσα μόνο σε πεζοπορία στην εξοχή. 

Κοίταξε, εάν κάποια δεν ξέρει πώς να ντυθεί ανάλογα την περίσταση, έχει παντελή έλλειψη στυλ. Αν σκάσεις μύτη στην παιδική χαρά με τακούνια, φόρεμα, κολιέ με πέρλες και έντονο μακιγιάζ, δεν είσαι περιποιημένη, για γέλια είσαι (όχι εσύ, γενικά). Έτσι ντύνεται πάντα και στα πάρκα ακόμη, μια οικογενειακή φίλη, η οποία νομίζει ότι επειδή είναι γιατρίνα, θεωρεί ότι δεν της αρμόζει να ντύνεται σπορ σαν τον λαουτζίκο. Κρίμα γιατί είναι πολύ εντυπωσιακή γυναίκα και όταν την βλέπεις έτσι σε παιδική χαρά΄, απλά γελάς. Φόρμες, σνικερς, κολάν, τζιν κτλ, είναι τα μόνα που αρμόζουν σε πάρκα με χώματα, γρασίδια και χαλίκια. Σε ένα εμπορικό, ναι μπορείς να ντυθείς καλύτερα, αν και εγώ επειδή κυνηγάω γιατί κάνει πατίνι, ποδήλατο, κτλ, μόνο σνικερς, φλατ μπότα ή χαμηλή εσπαντριγια μπορώ να φορέσω. Αλλά και με αυτά μια χαρά περιποιημένη μπορείς να φαίνεσαι. 

11 ώρες πρίν, love kids είπε:

Η αλήθεια είναι πως τα συγκεκριμένα make up που ανέφερα δεν τα χρησιμοποιώ για καθημερινή χρήση αλλά όταν βγω ή χρειάζομαι καλύτερο μακιγιάζ (προ καραντίνας). 

Για τα μαλλιά έχω σωθεί με την ισιωτική με ατμό της L'ORÉAL αν και για να μην τα ταλαιπωρώ συχνά με θερμότητα, κάποιες φορές χρησιμοποιώ αφρό ώστε να κάνω μπούκλες και τα αφήνω να στεγνώσουν φυσικά. 

Αυτή τη πρεσα χρησιμοποιούν κ στο κομμωτήριο που πάω είναι φοβερή.....!!!! Την έχει πάρει η αδερφή μου κ μου έχει φτιάξει τα μαλλιά κ έγιναν πάλι φοβερά μια φορά της τη ζήτησα να τα κάνω μόνη μου κ για κάποιο λόγο δε μπορούσα να τη χρησιμοποιήσω σωστά κάτι δε με βόλευε δε ξέρω κ δεν ισιωνα καθόλου.. (σαν να με ενοχλούσε το χτενάκι που έχει δε ξέρω) παρότι με τα μαλλιά το έχω παρά πολύ κ ξέρω να τα φτιάχνω ίσως ήταν κ τυχαίο..!! 

Διαφημίσεις

Just now, little lamb said:

Καπως έτσι κι εγώ. Αν είναι να κρύψω κάποια ατέλεια πχ αυτό που λέω με το πολύ άσπρο δέρμα που κοκκινιζει ή αν είναι να βαφτώ αρκετά, με κραγιόν, μολύβι στα μάτια, μάσκαρα κλπ οκ. Αλλά να κάνω ένα μακιγιάζ "φυσικό" που ούτε θα φαίνεται ότι είναι μακιγιάζ ούτε θα γίνει με σκοπό να καλύψει κάποια ατέλεια, δεν βρίσκω νόημα. Απλά για να "μη βγω αβαφτη" δηλαδή. 

Φυσικά και θα φαίνεται. Αν ξέρεις όμως να βαφτείς, τονίζεις τη φυσική σου ομορφιά και φαίνεσαι πιο φρέσκια και περιποιημένη. Εγώ θέλω όταν μιλάω με κάποιον να προσέχει εμένα και όχι το μακιγιάζ μου., Αν μιλάω με κάποια που και τίποτα να μην έχει βάλει στο δέρμα της, αλλά φοράει έντονο eyliner,  ή έντονο μολύβι στα χείλια , ή πολύ bronzer πχ, το μάτι μου πηγάινει συνεχώς εκεί.

Just now, xaroumenh mama είπε:

Αυτή τη πρεσα χρησιμοποιούν κ στο κομμωτήριο που πάω είναι φοβερή.....!!!! Την έχει πάρει η αδερφή μου κ μου έχει φτιάξει τα μαλλιά κ έγιναν πάλι φοβερά μια φορά της τη ζήτησα να τα κάνω μόνη μου κ για κάποιο λόγο δε μπορούσα να τη χρησιμοποιήσω σωστά κάτι δε με βόλευε δε ξέρω κ δεν ισιωνα καθόλου.. (σαν να με ενοχλούσε το χτενάκι που έχει δε ξέρω) παρότι με τα μαλλιά το έχω παρά πολύ κ ξέρω να τα φτιάχνω ίσως ήταν κ τυχαίο..!! 

Είναι τρομερό εργαλείο! Τη χρησιμοποιώ αποκλειστικά με τα δικά της προϊόντα, κρέμα και σέρουμ, τα οποία χρησιμεύουν και ως εργαλεία για το ίσιωμα αλλά και ως προστατευτικά από τη θερμότητα. 

Ίσως χρειάζεσαι απλά λίγη εξάσκηση στη χρήση της. 

Just now, little lamb είπε:

Μου κάνει εντύπωση που λέτε για το μέικ απ. Ίσως δεν εννοούμε το ίδιο όταν λέμε "φαίνεται σαν σκόνη". Εσείς εννοείτε ότι αν το βάλεις σωστά κλπ δεν φαίνεται καν, είναι σαν φυσικό δέρμα ας πούμε;

Ναι αν πάρεις ένα ελαφρύ μεικ απ κ ξέρεις να το βάλεις σωστά με πινέλο η βρεγμένο σφουγκαρακι φαίνεται σαν φυσικό.. Συνήθως αυτό που λες σκόνη το κάνει η πούδρα κ αυτή θέλει συγκεκριμένο τρόπο για να μπει ιδανικά θέλει σκόνη πούδρας ίσα ίσα για να σταθεροποιησει το μακιγιάζ κ μπαίνει με χοντρό πινέλο που το έχεις χτυπήσει καλά να φύγει η πολύ ποσότητα από πάνω, και αν δεν έχεις κ λιπαρό δέρμα μπορεί να μη χρειαστεί κ καθόλου πούδρα..!! 

Ούτε εγω μέχρι τα 25 δεν έβαζα μεικ απ εμένα το πρόβλημα είναι ότι έχω μαύρους κύκλους άρα έβαζα κονσιλερ πούδρα σε σκόνη σε όλο το πρόσωπο ρουζ μάσκαρα κραγιόν κ μαρεσουν κ πάρα πολύ τα κραγιόν κ φοράω έντονα χρώματα... Στο γάμο μου είχα βάλει κόκκινο κραγιόν...!!!! 

Γενικα στην εμφάνιση μαρεσει πολύ κ εμένα το περιποιημένο μαλλί κ μου ανεβάζει πάρα πολύ τη διάθεση... 

Εννοείται πως χρειάζεται να περιποιουμαδτε το πρόσωπο μας τουλάχιστον μια ενυδατική κ μια κρέμα ματιών όσο λιπαρό δέρμα κ να έχει κάποιος για εμένα είναι απαραίτητα.. Όπως κ εγώ πιστεύω πολύ στη κληρονομικοτητα, 

Αλλά κ εγώ τώρα που έκλεισα τα 35 βλέπω πως αλλάζει το πρόσωπο μου μεγαλώνω κ δε μαρεσει αν κ μικρό δείχνω δε μαρεσει που έχουν ξεκινήσει κ φαίνονται σιγά σιγά τα σημάδια της ηλικίας μου.. Θέλω να μείνω νέα  μάλλον.. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Yovanna είπε:

Φυσικά και θα φαίνεται. Αν ξέρεις όμως να βαφτείς, τονίζεις τη φυσική σου ομορφιά και φαίνεσαι πιο φρέσκια και περιποιημένη. Εγώ θέλω όταν μιλάω με κάποιον να προσέχει εμένα και όχι το μακιγιάζ μου., Αν μιλάω με κάποια που και τίποτα να μην έχει βάλει στο δέρμα της, αλλά φοράει έντονο eyliner,  ή έντονο μολύβι στα χείλια , ή πολύ bronzer πχ, το μάτι μου πηγάινει συνεχώς εκεί.

Η βασική μου ένσταση είναι στο "περιποιημένη". Μου φαίνεται λίγο άσχημο να θεωρούμε "μη περιποιημένο" κάποιον πεντακάθαρο, με καθαρά ρούχα και δόντια και με μαλλιά στοιχειωδως χτενισμένα, λόγω του μη μαγιγιαζ ή μη αρώματος. Αλλά δεν πειράζει, συμφωνούμε στο "είσαι το ταίρι μου" και στην "αίθουσα του θρόνου". Η Γλαύκη είναι το πρότυπο ομορφιάς για μένα! Έχει και ωραία χαρακτηριστικά βέβαια, που είναι θέμα τύχης. Αυτή και ούτε λιποζαν να μην έβαζε πάλι πανέμορφη θα ήταν!

• Μου αρέσει 1

Σχετικά με τα ρούχα, παλιά θεωρούσα πως το σπορ δεν μπορεί να είναι κομψό αλλά έχω πια αναθεωρήσει. Βέβαια η κάθε περίσταση και χώρος απαιτεί και διαφορετική εμφάνιση. Σαφώς και δε θα πάω με φόρμα και αθλητικά παπούτσια σε επαγγελματικό ραντεβού αλλά ούτε και στην παιδική χαρά με παγιέτες (το έχω δει). Βέβαια στην παιδική χαρά έχω πάει και κάπως πιο καλά ντυμένη, γιατί έχει τύχει να βγούμε για καφέ και να έχω ντυθεί πιο προσεγμένα και μετά να κάνουμε και μια στάση στην παιδική χαρά.

Διαφημίσεις

Τι ωραίο θέμα. Κορίτσια εγώ μέχρι τα 34 35 ήμουν ένα κονσιλερ λίγο ρουζ μάσκαρα λίγη πούδρα και έξω από το σπίτι. Και από ενυδατικές κλπ πολύ λίγα πράγματα και κλασικά αρκετές φορές κοιμόμουν βαμμένη. Επίσης από σκραμπ και μάσκες μια στο τόσο. Μετά τα 35 και την γέννα δεν ξέρω για εσάς αλλά υπάρχει δραματική αλλαγή ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια (ίσως παίζει ρόλο και η κλιμακτήριος στην περίπτωση μου) και ενώ δεν έχω ρυτίδες που θα πεις να ένα σημάδι γήρανσης δεν ξέρω ρε παιδί μου. Τα μάτια έχουν μπει μέσα,το πάνω βλέφαρο σα να έχει μικρύνει οι μαύροι κύκλοι εντονότεροι και το δέρμα εκεί πολύ λεπτό και γενικά έχω χάσει σε λάμψη δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω. Το φρύδι λέπτυνε οι παριές άρχισαν να κάνουν γραμμή. Καταλάβατε. Το λοιπόν την είδα αλλιώς τον τελευταίο χρόνο και επένδυσα και σε κρέμες και σε σερουμ και σε καλλυντικά σώματος και μεικ απ. Ενδεικτικά καλές αγορές από Estée το σερουμ προσώπου νυκτός και το μεικ απ το double. Από la roche το σερουμ ρετινολης τον χειμώνα και τώρα πήρα με το υαλουρονικό. Από κρέμα ημέρας της vichy και για μάτια από kiehls. Πήρα και τα pads απο youth lab θα τα ξεκινήσω σαν θεραπεία για τους κύκλους. Πάντα πλέον ξεβάφομαι με το που επιστρέφω σπίτι με ξεβαφτικο με λάδι και πλενομαι με αφρό της vichy. Κάνω σκραμπ της frezyderm και από μάσκες παίρνω τις προσώπου από sephora. Από μεικ απ μολύβια και σκιές έχω από nyx, έχω δύο κραγιόν γιατί δεν είμαι πολύ φαν ειδικά τώρα με τις μάσκες,και τώρα τελευταία ανακάλυψα τα kiko milano που μου έκατσαν πολύ πολύ καλά. Πούδρα μάσκαρα και ρουζ. Για το σώμα κάνω δύο φορές την εβδομάδα scrub με άλατα που ζεσταίνουν από siberica για κυτταρίτιδα και κατακράτηση, βάζω πάντα μετά το ντους ενυδατική χωρίς ιδιαίτερη προτίμηση τις αλλάζω συνεχώς (συνήθως ότι έχει γιασεμί). Θέλω να δοκιμάσω κάτι καινούργιες τις avgerinos γιατί μου έβαλε στα χέρια η κοπέλα που μου κάνει τα νύχια και μύριζε εκπληκτικά ακόμα και μετά από πλυσίματα. Για τα μαλλιά έκανα θεραπεία πέρσυ γιατί μετά τη γέννα έχασα τα μισά και λέπτυνε πολύ η τρίχα πήρα χάπια και σπρέι ducray σε έξι μήνες επανήλθαν γέμισα φυτρες πλέον έχουν ξαναφουντώσει πολύ. Κλασικά λούσιμο μαλλακτικη βάψιμο κάθε πέντε εβδομάδες περίπου κούρεμα τρεις φορές το χρόνο τα κλασικά. Χρησιμοποιώ πολύ πρέσα τα θέλω ίσια βάζω από lorvene και από chi μετάξι βγαίνουν πολύ λαμπερά. Το ντύσιμο πονεμένη ιστορία με την καραντίνα και την μη εργασία. Να ζήσουν τα τζιν και τα αθλητικά και οι φόρμες. Μου έχει λείψει το φορμαλ και το καλύτερο καζουαλ αλλά στο μάρκετ και στην παιδική χαρά τι να βάλεις άλλο. ευελπιστώ τώρα καλοκαίρι να ξαναβρώ λίγο από την ενδυματολογική λάμψη που χάθηκε από πέρσυ B) από τις επόμενες αγορές μου θα είναι εσώρουχα τα έχω παραμελήσει είδα τα ιντιμισιμι έχουν βγάλει τέλεια συλλογή φέτος. Είχα και τρέλα με τα παπούτσια και τα αξεσουάρ (βραχιόλια κολιέ γυαλιά κλπ) και φέτος πήρα ένα μόνο ζευγάρι αθλητικά και από αξεσουάρ τίποτα. Μεγάλο πλήγμα η καραντίνα:lol: 

@Yovanna πες το άρωμα. Έχω ξεμείνει με το si. Θέλω αλλαγή. 

Αν έχετε να προτείνετε και κάνα αντηλιακό σπρέι για πρόσωπο καλοδεχούμενο! 

• Μου αρέσει 1

Κράτα το

Κράτα το

Just now, λουκουμαδάκι είπε:

Κορίτσια εγώ μέχρι τα 34 35 ήμουν ένα κονσιλερ λίγο ρουζ μάσκαρα λίγη πούδρα και έξω από το σπίτι.

Μ'αρεσει που το λες σαν να ήταν λίγο :-P

και τώρα τελευταία ανακάλυψα τα kiko milano που μου έκατσαν πολύ πολύ καλά

Κικο επαιρνα κι εγώ κάτι μολύβια χειλιών όταν άρχισα να πρωτοβαζω (αντί κραγιόν), αλλά δεν υπήρχαν στην Ελλάδα. Τώρα έχουν φέρει; Είχα πάρει μαζεμένα στο Εράσμους μου και είχα πει και σε κάτι φίλες από εξωτερικό όταν έρχονταν Ελλάδα να μου φέρνουν ένα συγκεκριμένο χρώμα που ήθελα τότε :-P

από τις επόμενες αγορές μου θα είναι εσώρουχα τα έχω παραμελήσει είδα τα ιντιμισιμι έχουν βγάλει τέλεια συλλογή φέτος

Τα intimissimi δεν είναι λίγο πανάκριβα; Εγώ θέλω να πάω Τεζενη. Μόνο από εκεί παίρνω. Τα μόνα που με βολεύουν. Και δεν χαλάνε και εύκολα. Σε oysho και intimissimi ο,τι είχα πάρει σκίζονταν στο λάστιχο. Συν ότι οι γραμμές τους ήταν πολύ "μικρές" και με ενοχλούσαν. Δεν εννοώ μικρές σε νούμερο αλλά σε στυλ.

Just now, λουκουμαδάκι said:

Τι ωραίο θέμα. Κορίτσια εγώ μέχρι τα 34 35 ήμουν ένα κονσιλερ λίγο ρουζ μάσκαρα λίγη πούδρα και έξω από το σπίτι. Και από ενυδατικές κλπ πολύ λίγα πράγματα και κλασικά αρκετές φορές κοιμόμουν βαμμένη. Επίσης από σκραμπ και μάσκες μια στο τόσο. Μετά τα 35 και την γέννα δεν ξέρω για εσάς αλλά υπάρχει δραματική αλλαγή ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια (ίσως παίζει ρόλο και η κλιμακτήριος στην περίπτωση μου) και ενώ δεν έχω ρυτίδες που θα πεις να ένα σημάδι γήρανσης δεν ξέρω ρε παιδί μου. Τα μάτια έχουν μπει μέσα,το πάνω βλέφαρο σα να έχει μικρύνει οι μαύροι κύκλοι εντονότεροι και το δέρμα εκεί πολύ λεπτό και γενικά έχω χάσει σε λάμψη δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω. Το φρύδι λέπτυνε οι παριές άρχισαν να κάνουν γραμμή. Καταλάβατε. Το λοιπόν την είδα αλλιώς τον τελευταίο χρόνο και επένδυσα και σε κρέμες και σε σερουμ και σε καλλυντικά σώματος και μεικ απ. Ενδεικτικά καλές αγορές από Estée το σερουμ προσώπου νυκτός και το μεικ απ το double. Από la roche το σερουμ ρετινολης τον χειμώνα και τώρα πήρα με το υαλουρονικό. Από κρέμα ημέρας της vichy και για μάτια από kiehls. Πήρα και τα pads απο youth lab θα τα ξεκινήσω σαν θεραπεία για τους κύκλους. Πάντα πλέον ξεβάφομαι με το που επιστρέφω σπίτι με ξεβαφτικο με λάδι και πλενομαι με αφρό της vichy. Κάνω σκραμπ της frezyderm και από μάσκες παίρνω τις προσώπου από sephora. Από μεικ απ μολύβια και σκιές έχω από nyx, έχω δύο κραγιόν γιατί δεν είμαι πολύ φαν ειδικά τώρα με τις μάσκες,και τώρα τελευταία ανακάλυψα τα kiko milano που μου έκατσαν πολύ πολύ καλά. Πούδρα μάσκαρα και ρουζ. Για το σώμα κάνω δύο φορές την εβδομάδα scrub με άλατα που ζεσταίνουν από siberica για κυτταρίτιδα και κατακράτηση, βάζω πάντα μετά το ντους ενυδατική χωρίς ιδιαίτερη προτίμηση τις αλλάζω συνεχώς (συνήθως ότι έχει γιασεμί). Θέλω να δοκιμάσω κάτι καινούργιες τις avgerinos γιατί μου έβαλε στα χέρια η κοπέλα που μου κάνει τα νύχια και μύριζε εκπληκτικά ακόμα και μετά από πλυσίματα. Για τα μαλλιά έκανα θεραπεία πέρσυ γιατί μετά τη γέννα έχασα τα μισά και λέπτυνε πολύ η τρίχα πήρα χάπια και σπρέι ducray σε έξι μήνες επανήλθαν γέμισα φυτρες πλέον έχουν ξαναφουντώσει πολύ. Κλασικά λούσιμο μαλλακτικη βάψιμο κάθε πέντε εβδομάδες περίπου κούρεμα τρεις φορές το χρόνο τα κλασικά. Χρησιμοποιώ πολύ πρέσα τα θέλω ίσια βάζω από lorvene και από chi μετάξι βγαίνουν πολύ λαμπερά. Το ντύσιμο πονεμένη ιστορία με την καραντίνα και την μη εργασία. Να ζήσουν τα τζιν και τα αθλητικά και οι φόρμες. Μου έχει λείψει το φορμαλ και το καλύτερο καζουαλ αλλά στο μάρκετ και στην παιδική χαρά τι να βάλεις άλλο. ευελπιστώ τώρα καλοκαίρι να ξαναβρώ λίγο από την ενδυματολογική λάμψη που χάθηκε από πέρσυ B) από τις επόμενες αγορές μου θα είναι εσώρουχα τα έχω παραμελήσει είδα τα ιντιμισιμι έχουν βγάλει τέλεια συλλογή φέτος. Είχα και τρέλα με τα παπούτσια και τα αξεσουάρ (βραχιόλια κολιέ γυαλιά κλπ) και φέτος πήρα ένα μόνο ζευγάρι αθλητικά και από αξεσουάρ τίποτα. Μεγάλο πλήγμα η καραντίνα:lol: 

@Yovanna πες το άρωμα. Έχω ξεμείνει με το si. Θέλω αλλαγή. 

Αν έχετε να προτείνετε και κάνα αντηλιακό σπρέι για πρόσωπο καλοδεχούμενο! 

Πολύ σε χαίρομαι που περιποιείσαι τόσο τον εαυτό σου! Πολύ καλά μου φαίνονται τα προϊόντα που χρησιμοποιείς. Estee Lauder, την επόμενη φορά πάρε τις αμπούλες. Θα με θυμηθείς! Για τα μαλλιά οι βιταμίνες photophanere της phyto, θα σε κάνουν να μην πιστεύεις οτι είναι τα μαλλιά σου αυτά. Όχι αμέσως όμως. Θέλει υπομονή! Συμφωνώ απόλυτα με τα σημάδια γήρανσης μετά τα 35. Και καμία μεσοθεραπέια στο δερματολόγο κορίτσι.

To άρωμα είναι maison Francis kurkdjian baccarat rouge eau de parfum. Μόνο στο Attica. Κορίτσι με σταματάνε όπου σταθώ και όπου βρεθώ. Σε σούπερ μάρκετ, πάρκα, φούρνους, παιδικές χαρές. Χθες σε παιδική χαρά είχαν βγάλει 2 μαμά δες το κινητό και έγραφαν το άρωμα. Μπαμπάς μαθητή μου μου έστελνε φωτο στο Messenger αν είναι το σωστό (αμφιβάλω οτι το ήθελε για τη γυναίκα του..)

Just now, Yovanna είπε:

Κοίταξε, εάν κάποια δεν ξέρει πώς να ντυθεί ανάλογα την περίσταση, έχει παντελή έλλειψη στυλ. Αν σκάσεις μύτη στην παιδική χαρά με τακούνια, φόρεμα, κολιέ με πέρλες και έντονο μακιγιάζ, δεν είσαι περιποιημένη, για γέλια είσαι (όχι εσύ, γενικά). Έτσι ντύνεται πάντα και στα πάρκα ακόμη, μια οικογενειακή φίλη, η οποία νομίζει ότι επειδή είναι γιατρίνα, θεωρεί ότι δεν της αρμόζει να ντύνεται σπορ σαν τον λαουτζίκο. Κρίμα γιατί είναι πολύ εντυπωσιακή γυναίκα και όταν την βλέπεις έτσι σε παιδική χαρά΄, απλά γελάς. Φόρμες, σνικερς, κολάν, τζιν κτλ, είναι τα μόνα που αρμόζουν σε πάρκα με χώματα, γρασίδια και χαλίκια. Σε ένα εμπορικό, ναι μπορείς να ντυθείς καλύτερα, αν και εγώ επειδή κυνηγάω γιατί κάνει πατίνι, ποδήλατο, κτλ, μόνο σνικερς, φλατ μπότα ή χαμηλή εσπαντριγια μπορώ να φορέσω. Αλλά και με αυτά μια χαρά περιποιημένη μπορείς να φαίνεσαι. 

Παλιά δεν φορούσα ποτέ τζιν, δηκαδη όταν τελείωσα τη σχολή κ μετά. Στο μεταπτυχιακό πχ ήμουν πάντα με υφασμάτινο παντελόνι ή φούστα κ παπούτσια με τακούνι, κάποιες φορές αναίτια ψηλό για τον χώρο, για το ύψος μου κ για το περπάτημα/συγκοινωνία. Στην Αγγλία κατάλαβα ότι τα πλακόστρωτα μιας μεσαιωνικής πόλης θέλουν άλλο παπούτσι αλλά κ πάλι ποτέ δεν φόρεσα αθλητικά. είχα ένα ζευγάρι μόνο για το υποτίθεται γυμναστήριο που από τότε (δεν) πήγαινα. Τότε έκοψα τα τακούνια κ άρχισα τα πιο χαμηλά αλλά ποτέ σπορ. Γύρισα πόλεις ολόκληρες πεζοπορία με τετοια παπούτσια. Τότε ξανάρχισα τα τζιν αλλά έπαιρνα κάποια που να μοιάζουν παντελόνι υφασμάτινο σε γραμμη, και πάντα πολύ σκούρα κ χωρίς ξεβαμμα. Προφανώς σε μια βόλτα με το παιδί χρειάζεται άνετο παπούτσι κ ρούχο που να βολεύει για σκυψίματα κλπ αλλά δεν είναι απαραίτητο να σου αρέσει, αν το κανεις από ανάγκη. Και πάλι εκεί όσο μπορώ θα προτίμησω τζιν με χαμηλο

παπουτσι παρα φορμα κ αθλητικό. 

Αθλητικά πριν γνωρίσω τον άντρα μου έπαιρνα ο,τι πιο φτηνό υπήρχε. Εκείνος δεν ψωνίζει γενικα φτηνά, δλδ δεν εμπιστεύεται τα ρούχα που δεν είναι φιρμα, ειδικά τα παπούτσια, κ όταν αρχίσαμε να πηγαινουμε μαζί για παπούτσια τρελαινομουν από τα λεφτά που έδινε στα αθλητικά. Φυσικά με βόλεψαν κ εμένα πολύ αλλά τα λυπάμαι, που με τα ίδια λεφτά θα έπαιρνα δυο ζευγάρια μποτάκια!!!

Για το δέρμα συμφωνώ με @ΑΡΓΚ, αν αρχίσεις από μικρή τα μεικαπ κ δεν αναπνέει, μετά κανεις ζημια. εμένα δεβ μ αρέσει κ σαν αίσθηση αλλά σιγά σιγά πρέπει να αρχίσω γιατί έχω κάτι κοκκινίλες από τότε που ήμουν έγκυος που δεν έχω καταλάβει από τι είναι. νομίζω ότι φαίνονται άσχημα πλέον. 

Τα Kiko Milano είναι πολύ ωραία. Πάντα έπαιρνα από τα ταξίδια μου στο εξωτερικό. Άνοιξε και ελληνικό site αλλά άκουσα ότι οι τιμές είναι πιο υψηλές από το να παραγγείλεις από το e-shop του εξωτερικού. Δεν έχω ιδία άποψη όμως. Επειδή είχα πολλά καλλυντικά, κρέμες κλπ. προσπαθώ τώρα να μην κάνω άλλες αγορές (κι ευτυχώς τα καταφέρνω) μέχρι πραγματικά να τα χρειαστώ. 

@Yovanna Λέω να πάρω όμως το άρωμα μιας και δεν έχω βρει κάποιο που πραγματικά να μου αρέσει. 

Just now, love kids said:

@Yovanna Λέω να πάρω όμως το άρωμα μιας και δεν έχω βρει κάποιο που πραγματικά να μου αρέσει. 

Nα το πάρεις! Εγώ δεν το αλλά ζω με τίποτα και έχω και μπουκάλια εφεδρικά! Δεν είναι overpowering όμως δεν φεύγει ποτέ, σε ακολουθεί παντού! Έχω και το λάδι σώματος και το hair mist. Το λάδι φοβερό. Το hair mist μην το πάρετε. Για μένα αποτυχία. 

• Ευχαριστώ! 1

Σ εμένα δεν μένει εύκολα μυρωδιά. Ούτε άρωμα ούτε αφρόλουτρο ούτε κρέμα, δεν ξέρω γιατί. Αλλά επειδή μ αρεεει να δοκιμάζω αφρόλουτρα κ ενυδατικές, δεν θέλω να ανακατεύω κ άλλο άρωμα, έστω κ αυτό το λίγο που μένει. Έτσι δεν φοράω, έχω μόνο το άρωμα της κρέμας. 

Λοιπόν κοιτάζω τώρα το άρωμα που αναφέρθηκε και βλέπω τελικά πόσο διαφορετικά ξοδεύει κανείς τα χρήματά του :) 

Θα είχε πλάκα πάντως να συγκρίναμε και άλλα έξοδα με αφορμή το σούπερ μάρκετ που είχε ένα άλλο thread. Υποπτεύομαι ότι θα εκπλαγούμε σε πολλούς τομείς από το πόσο διαφορετικές προτεραιότητες έχει κανείς! 

• Μου αρέσει 3

Just now, Yovanna είπε:

Πολύ σε χαίρομαι που περιποιείσαι τόσο τον εαυτό σου! Πολύ καλά μου φαίνονται τα προϊόντα που χρησιμοποιείς. Estee Lauder, την επόμενη φορά πάρε τις αμπούλες. Θα με θυμηθείς! Για τα μαλλιά οι βιταμίνες photophanere της phyto, θα σε κάνουν να μην πιστεύεις οτι είναι τα μαλλιά σου αυτά. Όχι αμέσως όμως. Θέλει υπομονή! Συμφωνώ απόλυτα με τα σημάδια γήρανσης μετά τα 35. Και καμία μεσοθεραπέια στο δερματολόγο κορίτσι.

To άρωμα είναι maison Francis kurkdjian baccarat rouge eau de parfum. Μόνο στο Attica. Κορίτσι με σταματάνε όπου σταθώ και όπου βρεθώ. Σε σούπερ μάρκετ, πάρκα, φούρνους, παιδικές χαρές. Χθες σε παιδική χαρά είχαν βγάλει 2 μαμά δες το κινητό και έγραφαν το άρωμα. Μπαμπάς μαθητή μου μου έστελνε φωτο στο Messenger αν είναι το σωστό (αμφιβάλω οτι το ήθελε για τη γυναίκα του..)

Καλέ αυτό έχει 200€ .... Λιποθυμώ.. γρήγορα Γιοβάννα φέρε να μυρίσω το φρανσις μπακαρά να συνέλθω :lol:

Ε γι'αυτό σε ρωτάνε θα μυρίζει εξαιρετικά! Μόλις ανοίξουν θα πάω από περιέργεια να τα μυρίσω! Μήπως έχεις καμία πρόταση από malone που το αντέχει το μπάτζετ μου; 

• Χαχαχα 1

Κράτα το

Κράτα το

Just now, Yovanna είπε:

Nα το πάρεις! Εγώ δεν το αλλά ζω με τίποτα και έχω και μπουκάλια εφεδρικά! Δεν είναι overpowering όμως δεν φεύγει ποτέ, σε ακολουθεί παντού! Έχω και το λάδι σώματος και το hair mist. Το λάδι φοβερό. Το hair mist μην το πάρετε. Για μένα αποτυχία. 

Ακριβούλι το άρωμα από ό,τι είδα! Αργεί και ο Άγιος Βασίλης να έρθει. :-D

Just now, ΑΡΓΚ είπε:

Λοιπόν κοιτάζω τώρα το άρωμα που αναφέρθηκε και βλέπω τελικά πόσο διαφορετικά ξοδεύει κανείς τα χρήματά του :) 

Θα είχε πλάκα πάντως να συγκρίναμε και άλλα έξοδα με αφορμή το σούπερ μάρκετ που είχε ένα άλλο thread. Υποπτεύομαι ότι θα εκπλαγούμε σε πολλούς τομείς από το πόσο διαφορετικές προτεραιότητες έχει κανείς! 

Συμφωνώ! Δεν κατηγορώ προφανώς όποιον ξοδεύει τα χρήματά του διαφορετικά από εμένα. Μπορεί να έχουμε διαφορετικό budget, διαφορετικές προτεραιότητες κλπ. Όλα σεβαστά! 

Ναι, να συγκρίνουμε κι άλλα έξοδα. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...