Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Το αγαπημένο σας στιλ

Recommended Posts

πρίν από 20 λεπτά , Chrysoum είπε:

Αχ βρε κορίτσια, μια με το θέμα με τα καλλυντικά που μετά αγόρασα οσα δεν αγόρασα τα τελευταία χρόνια, μια τώρα που μου την έδωσε και αποφάσισα να αλλάξω στυλ (προφανώς για το μέλλον, για να μην πω για το μακρινό μέλλον μιας και δεν παίζει να τα βάλω σύντομα) πήραν τα μυαλά μου αέρα και πήγα και πήρα 10 κομμάτια μαζεμένα, αχ το βλέπω το διαζύγιο να πλησιάζει!! 

Καλλυντικά δε χρειάζομαι. Μόνο αντηλιακό σώματος θέλω να πάρω. Η γκαρνταρόμπα μου όμως θέλει ανανέωση. Αλλά κλασικά οι τόσες οικονομικές υποχρεώσεις με σταματάνε από το να αγοράσω ό,τι βλέπω και μου αρέσει - και είναι τόσα πολλά αυτά, χαχαχα. 

Υ.Γ. Με γεια σου! Να χαρείς ό,τι αγόρασες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 156
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εμένα μου αρέσει να αγοράζω καινούργια αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ και να αποχωριστώ τα παλιά και γεμίζουμε! Έχει και ο άντρας μου το ίδιο χούι, κρατάει όλα τα παλιά ακόμη και με εμφανείς φθορές για να τα έχει λέει για βαψιματα, κήπο κλπ. Όντως κάνει πολλές τέτοιες δουλειές αλλά μιλάμε για 20 τέτοιες μπλούζες! :-P Κι εγώ όμως έχω πολλά που δεν φοράω πια σχεδόν ποτέ αλλά τα θέλω... Δεν είναι φθαρμένα αλλά τα φοράω μια φορά στη διετία. Συνήθως φοράω τα πιο αγαπημένα μου. Οι δύο αυτοί χειμώνες ήταν και ειδικη περίπτωση που δεν φορέθηκε τίποτα.

πρίν από 13 λεπτά , little lamb είπε:

Κι εμένα μου αρέσει να αγοράζω καινούργια αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ και να αποχωριστώ τα παλιά και γεμίζουμε! Έχει και ο άντρας μου το ίδιο χούι, κρατάει όλα τα παλιά ακόμη και με εμφανείς φθορές για να τα έχει λέει για βαψιματα, κήπο κλπ. Όντως κάνει πολλές τέτοιες δουλειές αλλά μιλάμε για 20 τέτοιες μπλούζες! :-P Κι εγώ όμως έχω πολλά που δεν φοράω πια σχεδόν ποτέ αλλά τα θέλω... Δεν είναι φθαρμένα αλλά τα φοράω μια φορά στη διετία. Συνήθως φοράω τα πιο αγαπημένα μου. Οι δύο αυτοί χειμώνες ήταν και ειδικη περίπτωση που δεν φορέθηκε τίποτα.

Kι εγώ γενικά δύσκολα αποχωρίζομαι. Το φθινόπωρο όμως είχα κάνει μια αρκετά καλή εκκαθάριση. Προσπαθώ να συμφιλιωθώ με την ιδέα ότι κάτι που δεν έχω φορέσει για πολύ καιρό ή και χρόνια δε θα το ξαναφορέσω κι ότι άδικα πιάνει χώρο στην ντουλάπα.

6 ώρες πρίν, love kids είπε:

Kι εγώ γενικά δύσκολα αποχωρίζομαι. Το φθινόπωρο όμως είχα κάνει μια αρκετά καλή εκκαθάριση. Προσπαθώ να συμφιλιωθώ με την ιδέα ότι κάτι που δεν έχω φορέσει για πολύ καιρό ή και χρόνια δε θα το ξαναφορέσω κι ότι άδικα πιάνει χώρο στην ντουλάπα.

Εγω δεν αποχωρίζομαι γιατί τη μια παχαίνω την άλλη αδυνατίζω (1-2 νούμερα, μη νομίζετε κάτι τραγικό) κ έτσι είναι ρούχα που μπορεί να κάνω 2 χρόνια να βαλω κ μετά λίγο να αδυνατίσω κ να μπουν αλλά στην άκρη κλπ. Σταμάτησα όμως να κρατάω ρούχα που είναι δεσμευτικά γιατί ταιριάζουν μόνο με ένα άλλο ρούχο. αυτά δεν τα κρατώ πια, ουυε ρούχα που υποθετικά θα φορέσω κάποια στιγμή με κάτι που ταιριάζει. 

On 11/6/2021 at 12:11 ΠΜ, Έσπερος είπε:

Εγω δεν αποχωρίζομαι γιατί τη μια παχαίνω την άλλη αδυνατίζω (1-2 νούμερα, μη νομίζετε κάτι τραγικό) κ έτσι είναι ρούχα που μπορεί να κάνω 2 χρόνια να βαλω κ μετά λίγο να αδυνατίσω κ να μπουν αλλά στην άκρη κλπ. Σταμάτησα όμως να κρατάω ρούχα που είναι δεσμευτικά γιατί ταιριάζουν μόνο με ένα άλλο ρούχο. αυτά δεν τα κρατώ πια, ουυε ρούχα που υποθετικά θα φορέσω κάποια στιγμή με κάτι που ταιριάζει. 

Και εγώ κάπως έτσι ... ειδικά τώρα που ελπίζω να πάρω κιλά δεν πετάω τίποτα τα κρατάω όλα .. ίσως χρειαστούν 

Διαφημίσεις

Ωραία θέματα έχετε ανοίξει αυτό τον καιρό που "απείχα" από το φόρουμ.

Εγώ δυστυχώς λόγω επαγγέλματος έχω "εμποτισθεί" με το office look το οποίο και έχω σιχαθεί, για τον κύριο λόγο ότι είναι 100% ακατάλληλο για την δουλειά που κάνω αλλά για κάποιον λόγο έχει επικρατήσει. Πραγματικά, η καθημερινότητα του μέσου δικηγόρου είναι ένα 10% ακροατήρια και ραντεβού με πελάτες και το υπόλοιπο 90% είναι ουρές, έρευνα σε σκονισμένα βιβλία και αρχεία, ανέβα-κατέβα σε σκάλες και μέσα μεταφοράς. Η πλάκα είναι ότι όλες οι κοπέλες ξεκινάμε την άσκηση μέσα στον ενθουσιασμό με το μακιγιάζ μας, τα τακούνια μας και τους χαρτοφύλακές μας και καταλήγουμε 15 χρόνια μετά με φλατ, backpacks και κραγιόν-μάσκαρα για να την παλέψουμε.

Το επίσης τραγικό είναι ότι εγώ πχ στα 39 μου αν εμφανιστώ σε γραμματεία δικαστηρίου με τζιν και πουκάμισο θα πάει ο ενικός και το "κοπελιά" σύννεφο (μικροδείχνω κιόλας), ενώ με αντίστοιχη εμφάνιση ο 25χρονος ασκούμενος θα αποκαλείται "κύριε συνήγορε".

Εγώ λοιπόν για να ανταπεξέλθω, είμαι κυρίως με υφασμάτινο παντελόνι και από πάνω πουκάμισο/μπλουζάκι και ζακέτα, το σακάκι που είναι το απόλυτα στερεοτυπικό ρούχο για το επάγγελμά μου δεν με βολεύει γιατί δεν σηκώνονται εύκολα τα μανίκια, ώστε να μην λερώνονται από σκόνες και μελάνια. Παπούτσια απαραιτήτως φλατ, κυρίως μπαλαρίνες και τον χειμώνα φλατ μποτάκια ή μαύρα σκέτα δερμάτινα sneakers.

Στην καθημερινότητα αθλητικά κολάν ή τζιν jeggings με sneakers.

Πολύ γέλιο σήμερα. Είχα πρωί πρωί επιτήρηση κ έπρεπε να είμαι εκεί στις 7.30. Επειδή είναι κ βροχερός ο καιρός κ χτες δεν ασχολήθηκα με το θέμα, σήμερα έπρεπε να βαλω κλειστό παπούτσι, για να μην χαλάσω τις μπαλαρίνες έβαλα sneakers. πήρα κ την πρώτη σιδερωμένα μπλούζα που βρήκα κ ένα τζιν, το πιο πρόχειρο κατά τη γνώμη μου αλλά το μόνο που μου κάνει κ το οποίο με δείχνει κ κάπως πιο μαζεμένη. Ένα χαλι ένιωθα αλλά είναι κάπως εναλλακτικοί σ αυτό το σχολείο, ήξερα ποιοι άλλοι επιτηρούν που συνήθως είναι σπορ, ενταξει λέω μια χαρά θα είμαι. Ατυχώς οι άλλες επιτηρήτριες ετυχε σήμερα να βάλουν κάτι που έδειχνε πιο προσεγμένο, οπότε άρχισα να νιώθω σαν μια τιποτενια παρακατιανη από μεξικάνικη σαπουνόπερα :grin:

Τελικα όμως φεύγοντας εισέπραξα κοπλιμέντο ότι αυτό το στιλ μου πάει πολύ κ ότι έχω αδυνατίσει!!! :D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...