Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κοινωνικές αντιλήψεις

anemoni1989

Recommended Posts

Καλημέρα!

Είναι απίστευτο πόσα πράγματα διάβασα σε αυτές τις λίγες ώρες που πήγα για ύπνο! Σοκ!

Καταρχάς, δε θυμάμαι ποια κοπέλα το ανέφερε, όντως απάντησα σε αυτούς πως καλό είναι να μην εκφέρουμε τόσο απόλυτες απόψεις γιατί δεν μπορούμε να γνωρίζουμε η ζωή π ς θα τα φέρει. Έχουμε παιδιά κι δεν γνωρίζουμε αν θα είναι γκέι ή μετανάστες όταν με το καλό μεγαλώσουν...

Επίσης, έμαθα κι εγώ πως το δίπολο στη δύση είναι το θηλυκό ή το αρσενικό, αλλά υπάρχει και αυτό που ονομάζουμε"ταυτότητα φύλου" και υπόκειται στο χαρακτήρα θες? Στην ψυχολογία θες? Στο είναι του καθενός? Υπάρχει όμως... Και είναι διαφορετικο και οφείλουμε να το αποδεχτούμε.

Πραγματικά, είναι τρομακτικο το πόσοι άνθρωποι τελικά θεωρούν πως δεν είναι ρατσιστές, αλλά τελικά είναι! Δηλαδή δεν τους ενοχλεί η διαφορετικότητα, αρκεί να μην τη βλέπουν... Αρκεί δηλαδή να είναι δυστυχισμένοι οι διαφορετικοί...

Πόσο κρίμα...

Just now, Sentir...natureza είπε:

@diane2020πάρχουν αλλες συμπεριφορές που θα έπρεπε να ενοχλουν πχ κακοποίηση συντρόφου ή παιδιού ή ζώου κλπ. Από την στιγμή που δεν βλάπτουν κάποιον μου φαίνεται φασιστικό να μην τους επιτρέπεται να φιλιούνται πχ, είτε πρόκειται για ετεροφυλους είτε για ομοφυλους. Η αποδοχή είναι ένδειξη σεβασμού. Με την ίδια λογική να μην κυκλοφορούν και οι μετανάστες για να μην χαλάνε την "αισθητική" μας (όπως υποστηρίζουν οι ρατσιστές).

Δεν θα μπορούσα να εκφραστω καλύτερα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 266
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, mama16 είπε:

Κ εγώ στη βιολογία σε αυτά έμεινα που μάθαμε κάποτε στο σχολείο! Δλδ εκτός από το χρωμόσωμα ΧΧ και ΧΨ τι άλλο υπάρχει?? 

Πάντως παιδιά κ εγώ ίσως είμαι ομοφοβική αλλά στο δρόμο δεν θα ήθελα να δω όταν είμαι με τα παιδιά μου ανθρώπους ιδιαίτερα διαχυτικους μεταξύ τους είτε είναι βέβαια ίδιου η αντιθέτου φύλου

Επειδή ευνοεί και το forum αν ψάξεις θα βρεις άτομα που αντιμετώπισαν αζωοσπερμία και σε καρυότυπο βρέθηκαν με ΧΧY. Επίσης αρκετά παιδάκια με υποσπαδία πχ αν τους γίνει καρυότυπος θα βρεθούν με ΧΧY XYY και πάει λέγοντας. Και το ποσοστό σε τέτοιες γεννήσεις είναι 1/650. Γενικά η ομπρέλα από το ΧΧ ως το ΧY περιλαμβάνει ενδιάμεσα πολλούς συνδιασμούς και είναι άνθρωποι που γνωρίζεις συναναστρέφεσαι γελάνε αγαπάνε κάνουνε παιδιά κλπ κλπ 

Κράτα το

Κράτα το

Just now, jellyfishch είπε:

@anemoni1989 καλημέρα και καλή αρχή στη νέα σου πορεία. Συγχαρητήρια που κατάφερες να υλοποιήσεις το όνειρο σου. 

Σε καταλαβαίνω πολύ καλά κορίτσι μου, κι εγώ σε σχολεία της επαρχίας δουλεύω, φέτος είμαι σε μεγάλο αστικό κέντρο και έχω βρει την υγεία μου. Στην επαρχία που μένω έχω δύο κολλητές φίλες αγαπημένες, στους υπόλοιπους ανθρώπους προτιμώ να μη μιλάω σχεδόν καθόλου, μιας και ψάχνονται για κουτσομπολιό. Τα μυαλά είναι πολύ πίσω, παρ όλο που το περίβλημα πολλές φορές ξεγελάει, υπάρχουν παντού κλικές τύπου γνωστοί εξυπηρετούν γνωστούς. 

Στο σχολείο συμβουλή μου είναι να περιορίζεται στα απολύτως απαραίτητα, πέρυσι έκανα τις ίδιες κουβέντες και επειδή οι απόψεις μου είναι πολύ διαφορετικές από το μέσο όρο (παρομοιες με τις δικές σου) εγινα το μαύρο πρόβατο του σχολείου (συν ότι δεν ήμουν κομματοσκυλο , και επίσης όχι από την ίδια πόλη αλλά από διπλανή)

Πήγαινε, κάνε τη δουλειά σου και φύγε. Και θα χτίσεις σχέσεις με αυτούς που πρέπει, σιγά σιγά.

Βέβαια , όπως θα ξέρεις ήδη, το κάθε σχολείο είναι και μια διαφορετική μικροκοινωνια. Έχει τύχει να δουλέψω σε σχολεία επαρχίας τόσο καλα, που έφευγα πιο ξεκούραστη απ' ότι πήγαινα! Απλά γενικά, ανοίξου σιγά σιγα, δεν ξέρεις πως θα χρησιμοποιηθούν αυτά που μαθαίνει ο άλλος για εσένα.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου... Διαβάζοντας σε, βλέπω πως τα πράγματα είναι όπως τα περιγράφεις... Η αλήθεια είναι ότι επειδή είχα μάθει αλλιώς, εξεπλάγην, αλλά που θα πάει, θα συνηθίσω! Πάντως τολμώ να πω πως δεν περίμενα τέτοιο ρουσφετολοι στους κόλπους της εκπαίδευσης... Θα μου πεις που το περίεργο??? Μάλλον είμαι πολύ αθώα (ουαου) και πίστευα στην ειλικρινη προώθηση καλών ηθών από τους ανθρώπους που εκπαιδεύουν τα παιδιά μας

Just now, ΑΡΓΚ είπε:

Τώρα για την ομοφοβία, 2 παιδιά που γνώριζα από τα χρόνια του σχολείου, όταν μίλησαν ανοιχτά, το βρήκαν ευκολότερο να συνεχίσουν τη ζωή τους στο εξωτερικό παρά στην Αθήνα. Θα μου πείτε είναι μικρό το δείγμα αλλα μία φίλη που ζει στο εξωτερικό επίσης μόνιμα, μου έχει πει ότι νιώθει πιο άνετα να κυκλοφορεί με την κοπέλα της στο χωριό της (σε νησί των Κυκλάδων) παρά στο κέντρο της Αθήνας :( . Η δική της θεωρία είναι ότι στο χωριό όλοι νιώθουν δεμένοι, η οικογένειά της είναι μέρος της κοινωνίας, και ακόμη και αν δεν είχαν ποτέ ξαναδεί ζευγάρι γυναικών, το αντιμετώπισαν αρχικά με περιέργεια και μετά το αποδέχτηκαν σαν ιδιοτροπία, και σίγουρα δε θα έβριζαν ή θα προπηλάκιζαν μέσα στη μέσα του δρόμου,  κάτι που το φοβάται μέσα στην ανωνυμία του πλήθους στους δρόμους της Αθήνας.

Σχετικά με αυτό, αν και άσχετο με την ομοφυλοφιλία αλλά σχετικο με την αποδοχή ως προς το διαφορετικό: πολύ καλή μου φίλη που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται σε ξένη χώρα, μου εκμυστηρεύτηκε πως κάθε φορά που είναι να έρθει Ελλαδα, ξεκινάει να αγχώνεται κάνα 2μηνο πριν, διότι θα ακούσει σχόλια για το βάρος της (είναι αρκετά παχουλή). Κάτι που μου είπε δεν ισχύει εκεί, αφού μπορεί να ντύνεται όπως θέλει δίχως να την κοιτάνε στο δρόμο περίεργα...

Είμαστε πολύ πίσω σαν κοινωνία... Στεναχωρήθηκα πολύ όταν μου το ανέφερε...

Κάτι έγινε με την παράθεση μου, εξαφανίστηκε :shock: @anemoni1989 καλά που μου έκανες παράθεση και υπάρχει τουλάχιστον στην δική σου:)

Edit:τελικά μπήκε σε απόκρυψη αλλά για λίγα δευτερόλεπτα δεν υπήρχε καθόλου :-o

Just now, Sentir...natureza είπε:

Κάτι έγινε με την παράθεση μου, εξαφανίστηκε :shock: @anemoni1989 καλά που μου έκανες παράθεση και υπάρχει τουλάχιστον στην δική σου:)

Edit:τελικά μπήκε σε απόκρυψη αλλά για λίγα δευτερόλεπτα δεν υπήρχε καθόλου :-o

Όντως δεν τη βλέπω ούτε εγώ... Who knows??? 

Διαφημίσεις

Just now, ΑΡΓΚ said:

Kαταρχήν να πω ότι δεν μπορώ να μιλήσω για Πελοπόνησσο, είναι ένα κομμάτι της Ελλάδας με το οποίο πραγματικά δεν έτυχε να έχω ούτε άμεσο ούτε έμμεσο δεσμό, οπότε αν μου πείτε ότι είναι οι πιο προοοδευτικοί ή πιο οπισθοδρομικοί στον πλανήτη, θα τα πιστέψω και τα δύο.

Αλλά, έχω δει τεράστια αλληλεγγύη σε μετανάστες σε νησιά της Ελλάδας όσο και σε χωριά της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας, μαζί μεν με ρατσιστικές αντιδράσεις, αλλά μιλάω για έμπρακτη εντυπωσιακή αλληλεγγύη και όχι λόγια, που στην Αθήνα σίγουρα σπανίζει περισσότερο. Δεν είναι σίγουρα όλη η επαρχία έτσι, αλλά υπάρχουν και τα μέρη με ανθρώπους που όχι απλά δεν έκαναν διακρίσεις αλλά έδωσαν από το υστέρημά τους. Ενώ σε ουκ ολίγες γειτονιές της Αττικής, και ας γίναμε όλοι αντιφασίστες μπροστά στις κάμερες, ακόμη κινδυνεύεις στο δρόμο αν δείχνεις ξένος.

Σε πιο απλά και πεζά παραδείγματα, σε σχολείο της Αττικής, έχουμε έντονες αντιδράσεις για την ύπαρξη μίας χούφτας παιδιών που έχουν περάσει από δομή φιλοξενίας γιατί θα διασπείρουν τον κορονοϊό, παρά τις διαβεβαιώσεις ότι έχουν κάνει τεστ και δεν έχουν δραστηριότητες πέραν του σχολείου, από τους ίδιους γονείς που ταξιδεύουν τακτικά και εν μέσω πανδημίας στο εξωτερικό και που δεν βλέπουν κανέναν κίνδυνο στις εξωσχολικές δραστηριότητες των δικών τους παιδιών. Δύο κρούσματα είχαμε σε ένα μήνα, και ναι, δεν ήταν από "ξένους" αλλά δεν έχει αλλάξει τίποτα στην νοοτροπία.

Τώρα για την ομοφοβία, 2 παιδιά που γνώριζα από τα χρόνια του σχολείου, όταν μίλησαν ανοιχτά, το βρήκαν ευκολότερο να συνεχίσουν τη ζωή τους στο εξωτερικό παρά στην Αθήνα. Θα μου πείτε είναι μικρό το δείγμα αλλα μία φίλη που ζει στο εξωτερικό επίσης μόνιμα, μου έχει πει ότι νιώθει πιο άνετα να κυκλοφορεί με την κοπέλα της στο χωριό της (σε νησί των Κυκλάδων) παρά στο κέντρο της Αθήνας :( . Η δική της θεωρία είναι ότι στο χωριό όλοι νιώθουν δεμένοι, η οικογένειά της είναι μέρος της κοινωνίας, και ακόμη και αν δεν είχαν ποτέ ξαναδεί ζευγάρι γυναικών, το αντιμετώπισαν αρχικά με περιέργεια και μετά το αποδέχτηκαν σαν ιδιοτροπία, και σίγουρα δε θα έβριζαν ή θα προπηλάκιζαν μέσα στη μέσα του δρόμου,  κάτι που το φοβάται μέσα στην ανωνυμία του πλήθους στους δρόμους της Αθήνας.

Θα σταθώ μόνο στα περί ομοφοβιας, εννοείται ότι το βρήκαν ευκολότερο να ζουν έξω από οτι στην Αθήνα, γιατί εδώ όταν στις γιορτές του σχολείου της μεγάλης μου κόρης εμφανίζεται το ένα παιδάκι που έχει δύο μαμάδες και έρχονται και οι 2 για να δουν το παιδί τους, κανείς δεν θα τους κοιτάξει με μισό μάτι και φυσικά κανένας γονιος μετά στο σπίτι δεν θα το κάνει θέμα ειδικά μπροστά στο δικό του παιδί, ότι να ο τάδε έχει 2 μαμάδες. Να υποστεί και bullying δηλαδή το παιδάκι. Σίγουρα πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα το υποστεί, δυστυχώς πουθενά δεν είναι τέλεια τα πράγματα, αλλά πες μου που θα γινόταν αυτό στην Αθήνα και δεν θα αντιδρούσαν, χλευαζαν οι άλλοι; 

Σχετικά με την ομοφοβία, εδώ στο νησί έχω παρατηρήσει ότι μπορεί ένα παιδί από την «πρωτεύουσα» να λέει χωριάτη ενα παιδί από μικρό χωριό (!!!!!) κ φυσικά να θεωρούν ξένο όποιον δεν είναι από το νησί, όμως κάποια άτομα με χαρακτηριστικά  εμφανώς διαφορετικα από το βιολογικό φύλο τους, δεν έχουν αντιμετωπίσει κανέναν αποκλεισμό ή χλευασμό. Μάλλον εκεί υπερτερεί το  ότι είναι «δικά τους» παιδιά από οικογένειες που εκτιμά το νησί. Μπορεί στο  μυαλό τους να τοτσ βλέπουν σαν κάποια παιδιά που κατέληξαν σε ναρκωτικά ή μικροπαραβάσεις αλλά η κοινωνία τους αγκάλιασε για να μην περιθωριοποιηθούν, επειδή τους ήταν οικείοι κ δεν τους έβλεπαν σαν κίνδυνο. Σίγουρα θα ήταν αλλιώς αν ερχόταν μια οικογένεια από αλλού. 

Just now, Έσπερος είπε:

Σχετικά με την ομοφοβία, εδώ στο νησί έχω παρατηρήσει ότι μπορεί ένα παιδί από την «πρωτεύουσα» να λέει χωριάτη ενα παιδί από μικρό χωριό (!!!!!) κ φυσικά να θεωρούν ξένο όποιον δεν είναι από το νησί, όμως κάποια άτομα με χαρακτηριστικά  εμφανώς διαφορετικα από το βιολογικό φύλο τους, δεν έχουν αντιμετωπίσει κανέναν αποκλεισμό ή χλευασμό. Μάλλον εκεί υπερτερεί το  ότι είναι «δικά τους» παιδιά από οικογένειες που εκτιμά το νησί. Μπορεί στο  μυαλό τους να τοτσ βλέπουν σαν κάποια παιδιά που κατέληξαν σε ναρκωτικά ή μικροπαραβάσεις αλλά η κοινωνία τους αγκάλιασε για να μην περιθωριοποιηθούν, επειδή τους ήταν οικείοι κ δεν τους έβλεπαν σαν κίνδυνο. Σίγουρα θα ήταν αλλιώς αν ερχόταν μια οικογένεια από αλλού. 

Nαι σε μικρά μέρη και ειδικά σε νησιά κι εγώ αυτή την εντύπωση έχω. Μπορεί να σχολιαστείς μεν, να θεωηθείς γραφικός, αλλά δεν είναι πιθανό να σε πλακώσουν στο ξύλο κιόλας, που δυστυχώς σε πολλές μεγάλες πόλεις είναι εξαιρετικά υπαρκτός κίνδυνος :(  

7 ώρες πρίν, diane2020 είπε:

Και εσυ γκευ?

Μα τι σας φαινεται παραξενο? Πως ειναι φυσιολογικο αυτο? Πως θα κάνουν παιδια δυο άτομα διαφορετικού φυλου? Απο κει δεν ξεκιναμε? Εγω στο σχολείο το 90 εμαθα οτι κανουν παιδια οι γυναίκες με τους αντρες παντως. 

Αυτο με τους ευρωπαιους δεν το καταλαβα! Δηλαδη?

Να μάθω ρε παιδια!

Και συγνωμη απαγορευεται να χω αποψη? Πρεπει να ειρωενευεστε και να επιτιθεστε? Μπορεί οντως να μην ειμαι πολυ καλα ενημερωμένη. Για πειτε...

Οποίος δλδ δ ειναι ομοφοβικος είναι γκευ; ενδιαφέρουσα αποψη:confused:

Ανακάλυψα στα 34οτι είμαι γκευ, ευχαριστώ βρε diane

Υπάρχει περίπτωση να μην θέλει ένα ζευγάρι παιδι, ανεξαρτήτως φύλων. Η να μην μπορεί. Υπάρχει κ η υιοθεσία. Σοκ ε; 

Κ να ηθελε παιδι ο φίλος σου, δ υπαρχει περίπτωση να το ελεγε σε σενα

Αλήθεια είναι στο φορουμ; θα μας γράψει την άποψη του κ αυτος; :wink:

@anemoni1989σορρυ για το θέμα σου

Δυστυχως σε μια μικρή κοινωνία θα τα ζήσεις όλα έντονα. Οι συμβουλές της jellyfish είναι σωστές. Κ πιστεύω τον πρωταρχικό ρόλο στην διαμόρφωση της κόρης σου θα την έχει το σπίτι, οπότε μην ανησυχείς 

Just now, vicky86 είπε:

Οποίος δλδ δ ειναι ομοφοβικος είναι γκευ; ενδιαφέρουσα αποψη:confused:

Ανακάλυψα στα 34οτι είμαι γκευ, ευχαριστώ βρε diane

Υπάρχει περίπτωση να μην θέλει ένα ζευγάρι παιδι, ανεξαρτήτως φύλων. Η να μην μπορεί. Υπάρχει κ η υιοθεσία. Σοκ ε; 

Κ να ηθελε παιδι ο φίλος σου, δ υπαρχει περίπτωση να το ελεγε σε σενα

Αλήθεια είναι στο φορουμ; θα μας γράψει την άποψη του κ αυτος; :wink:

@anemoni1989σορρυ για το θέμα σου

Δυστυχως σε μια μικρή κοινωνία θα τα ζήσεις όλα έντονα. Οι συμβουλές της jellyfish είναι σωστές. Κ πιστεύω τον πρωταρχικό ρόλο στην διαμόρφωση της κόρης σου θα την έχει το σπίτι, οπότε μην ανησυχείς 

Εντάξει είπαμε λαθος οχι δεν ειναι γκευ οποιος ειναι ομοφοβικος. Αλλα εγώ είπαμε ομοφοβικη δεν ειμαι ειμαι ομως ομοαρνητικη, δηλαδή ετσι εχω μαθει απο τη θρησκεια μου. Εντάξει προφανώς και δεν ει χα κάτσει ποτε να σκεφτώ σοβαρα καποια πραγματα πιθανον να μη με ενδιεφερε. Ουτε Και τώρα με ενδιέφερει να σου πω αλλα μπηκα στο τρυπακι δεν ειναι κακο εξελισσομαι κι εγω αλλωστε το φόρουμ μου χει μαθει πολλα πραγματα!

Κοιτα εγω δεν εχω θεμα και του τα εχω πει, πάραυτα συμπαθιομαστε πολυ δεν ξερω αν τα εχει δει (εκείνος μου πρότεινε το parents να διαβασω καποτε με ενα θεμα εγκυμοσυνης που ειχα!!!)αλλα αν τα δει οκ ρε παιδια τι να κάνουμε τώρα αυτα ειπα. Το να πέφτετε πανω μου ολοι μαζι το μόνο που καταφέρνετε είναι να υπάρξει ένταση που σε καμμια περιπτωση δεν ηταν πρόθεση μου...

Παντως εγω εγραψα οτι δε με ενοχλούν τα φιλια οπως φιλιομαστε οκ κανονικα,  με ενοχλεί να με προκαλουν γενικως 

Και ενα ετεροφυλόφιλο με ενοχλει αμα κανουν διαφορα μεσα σε κοσμο. Αν και πλεον σπανια το συναντώ, ίσωςεπειδή δεν πολύκυκλοφορω πιο νεα που εβγαινα κεραμικό ας πουμε που ειναι στεκι των gay το συναντούσα συχνα. Τώρα δεν ξερω τι γίνεται..

Άσχετο αλλα θυμαμαι καποτε θα μουν 20? Μου την είχε πέσει gay γυναικα και μεχρι να παρω μπρος δεν ειχα καταλάβει τίποτα. Μιλάμε για στοκος. Οταν δε σε ενδιαφέρει κατι πολυ δεν παει το μυαλό σου ουτεκαθεσαι να το αναλύεις...

Αλλα οκ χθες βράδυ εμαθα τι θα πει ομοφοβικος, ομοαρνητικος και πως γινεσαι γκευ. Εγω ειχα μεινει με μια αλλη αισθηση

Δε με ενοχλεί το διαφορετικό με ενοχλει το χυδαίο και το προκλητικό, αυτο!

Διαφημίσεις

Σε συνέχιση της συζήτησης μας πάντως, σήμερα, λες και ήταν βαλτη για την κουβέντα μας, μου πέταξε κάτι που εναπόκειται στο θέμα μας και μου έκανε τρομερή εντύπωση!!! Με την κουμπάρα μου, λοιπόν, κάνουμε ακριβως την ίδια δουλειά. Εγω της την πρότεινα κιόλας, οπότε ξέρω ακριβώς τι μισθό θα παίρνει! Βασικά όλη η Ελλάδα μπορεί να ξέρει με ένα απλό γκουγκλαρισμα, δεδομένου ότι είμαστε αναπληρώτριες στο υπουργείο Παιδείας. Σε συζήτηση λοιπόν που είχαμε κάνοντας βιντεοκλήση, κάτι με ρώτησε για το μισθό και της απάντησα αναφέροντας το ποσό. Συνειδητοποιώ λοιπόν ότι αρχίζει να μου κάνει νοήματα γιατί δεν ήθελε να ακουστεί επειδή ήταν στο μπαλκόνι και καπνιζε και φοβόταν προφανώς να ακουστεί στη γειτονιά (λες και όλοι ασχολούνται με τους άλλους, αλλά τεσπά). Επειδή αυτό το είχα παρατηρήσει σε πολύ κόσμο (και συγγενικά άτομα, συναδέλφους, φίλους κλπ κλπ) ακόμα και στην Αθήνα ή άλλες μεγάλες πόλεις (στυλ Βόλος, Λάρισα κλπ), αλλά κανένας ποτέ δεν μου απάντησε γιατί ντρέπεται ή φοβάται να πει το μισθό του, ξέρει κάποια να μου απαντήσει??? Προσωπικά μιλάω πάντα ανοιχτά είτε για έσοδα είτε για χρέη (:P) και μου φαίνεται εξαιρετικά περίεργο....

Καλα μην κολλατε σε λεξεις, εγω παρέθεσα εναν ορισμό τυχαια που βρηκα, εσεις μου βαλατε ταμπέλα.  Αλήθεια τώρα με το χερι στη καρδια ειστε σε ολα Εσεις τέλειοι? Και εντελως ξερω γω ανοιχτόμυαλοι? Εγω προσπαθω τουλαχιστον εμενα ετσι με μάθανε ετσι λειτουργώ τοσες ερωτήσεις εκανα κανεις δε μου απάντησε σοβαρα μονο καποιες ειρωνιες δέχτηκα τρολ κ τετοια

Οκ δεν πειραζει

Με προκαλεί η χυδαιότητα και αμα κανουν α χρυσή μου κ τετοια σα το γαβαλα ενα πραμα αλλα οκ αυτός έχει λιγο πλακα

Αφυσικο το θεωρούσα ως χθες γτ διαβασα πως γεννιούνται ετσι εγω νομιζα γίνονται στη πορεία και ειχα καπως μπερδευτει πως ηταν ας πουμε επιλογή που σώνει και ντε να περάσει ως νορμαλ.

Οκ ειναι φυσιολογικο το καταλαβα 

Ολα τα αλλα εγω καταλαβαινω οτι πρεπει να μη μιλάμε σε τετοια θεματα

Ακομα κ που χω τη διαθεση να συζητήσω αμα με παίρνετε απο τα μούτρα κάθομαι και αντικρουω

Εβταξει γενικα δεν τρελαίνομαι στην ιδεα ειναι φως φαναρι

Δεν τους ενοχλω δε με ενοχλούν καποια ομως με πειράζουν οπως πειράζουν και καποια δικα μου αυτους, με ολα τα θέματα ισχυει αυτο πχ σε ιδια αντιπαραθεση θαρχομουν με εναν αθεο ξερω γω μου μοιάζει εξωπραγματικο καποιος να μη πιστευει εστω καπου αλλα οκ συμβαινει

Δεν ειμαι τοσο ανοιχτόμυαλη αν είχα γιους δηλαδη θα ανησυχουσα αλλα σιγουρα αν μου συνεβαινε θα το έψαχνα θα το αποδεχομουν θα το αγαπούσα εν τελει

Τι στο καλο αλλο να πω?

Δε τα βάζετε καλυτερα με τους υποκριτες? Αυτοί χειρότεροι ειναι εγω νομιζω 

Εγω αν υποκρινομουν δε θα ερχόμουν εδω απεναντι σε εσας να τα πω αλλα θα λεγα αλλα και αλλα θακανα στη ζωη μου 

Δε συμβαίνει δηλαδη:?

Εγω εδώ μεσα ειμαι εντελως ανοιχτή καθως ειναι φορουμ απροσωπο και μπορω να εκφραστώ

Αμφιβαλλω βεβαια αν μπορώ τελικα..

Μου βαλατε 500 χαρακτηρισμούς τρολ ναζι υποκριτη ρατσιστρια ομοφοβικη ομοσαπιενς

Κατι ακομα που έμεινε?

Ο Στόχος ωστόσο επετευχθει με κάνατε να νιωσω θκατα κ να προβληματιστω περαν απο ολα τα αλλα που ειμαι ,ειμαι και ολιγον ευαισθητη στην κριτικη και γενικως ευαισθητη αμα αδικω δε νιωθω καλα το παραδέχομαι κι αυτο 

Just now, diane2020 said:

Καλα μην κολλατε σε λεξεις, εγω παρέθεσα εναν ορισμό τυχαια που βρηκα, εσεις μου βαλατε ταμπέλα.  Αλήθεια τώρα με το χερι στη καρδια ειστε σε ολα Εσεις τέλειοι? Και εντελως ξερω γω ανοιχτόμυαλοι? Εγω προσπαθω τουλαχιστον εμενα ετσι με μάθανε ετσι λειτουργώ τοσες ερωτήσεις εκανα κανεις δε μου απάντησε σοβαρα μονο καποιες ειρωνιες δέχτηκα τρολ κ τετοια

Οκ δεν πειραζει

Με προκαλεί η χυδαιότητα και αμα κανουν α χρυσή μου κ τετοια σα το γαβαλα ενα πραμα αλλα οκ αυτός έχει λιγο πλακα

Αφυσικο το θεωρούσα ως χθες γτ διαβασα πως γεννιούνται ετσι εγω νομιζα γίνονται στη πορεία και ειχα καπως μπερδευτει πως ηταν ας πουμε επιλογή που σώνει και ντε να περάσει ως νορμαλ.

Οκ ειναι φυσιολογικο το καταλαβα 

Ολα τα αλλα εγω καταλαβαινω οτι πρεπει να μη μιλάμε σε τετοια θεματα

Ακομα κ που χω τη διαθεση να συζητήσω αμα με παίρνετε απο τα μούτρα κάθομαι και αντικρουω

Εβταξει γενικα δεν τρελαίνομαι στην ιδεα ειναι φως φαναρι

Δεν τους ενοχλω δε με ενοχλούν καποια ομως με πειράζουν οπως πειράζουν και καποια δικα μου

Δεν ειμαι τοσο ανοιχτόμυαλη αν είχα γιους δηλαδη θα ανησυχουσα αλλα σιγουρα αν μου συνεβαινε θα το έψαχνα θα το αποδεχομουν θα το αγαπούσα εν τελει

Τι στο καλο αλλο να πω?

Μπορεί να συμβεί και στα κορίτσια ξέρεις, δεν είναι χαρακτηριστικο ενός φύλου μονο. Οπότε ξεκινά να το ψάχνεις και να το αποδέχεσαι ακόμη κι αν δεν έχεις αγόρι. 

Και όσο για το πως μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να κάνουν παιδιά, δεν σου απάντησε κανείς γιατί θεωρούν ότι τρολαρεις. Μπορεί λοιπόν 2 γυναίκες να χρησιμοποιήσουν δωρητη σπέρματος, κυοφορεί η μία το παιδί, αλλά το μεγαλώνουν μαζί. 

Just now, Chrysoum είπε:

Μπορεί να συμβεί και στα κορίτσια ξέρεις, δεν είναι χαρακτηριστικο ενός φύλου μονο. Οπότε ξεκινά να το ψάχνεις και να το αποδέχεσαι ακόμη κι αν δεν έχεις αγόρι. 

Και όσο για το πως μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να κάνουν παιδιά, δεν σου απάντησε κανείς γιατί θεωρούν ότι τρολαρεις. Μπορεί λοιπόν 2 γυναίκες να χρησιμοποιήσουν δωρητη σπέρματος, κυοφορεί η μία το παιδί, αλλά το μεγαλώνουν μαζί. 

Υιοθεσια

Παρένθετη με δωρεά ωαριων

Διαφημίσεις

Just now, Chrysoum είπε:

Ενταξει το καταλαβα.

Εντάξει ναι μπορει να μου συμβει αλλα εχουμε μελλον ακομα ως τοτε τα μεσα θα έχουν εξελιξει το θεμα και δε θα υπάρχουν ταμπου

Εγω ας πουμε δεν ειμαι τοσο ετοιμη να το δεχτώ βεβαοα το καλο του φορουμ εινα αυτο οτι μαθαινεις διαβάζεις και προβληματίζεσαι και αναθεωρείς καμμια φορα

Αλλα γενικα δε χρειάζεται να βρίζετε 

@diane2020φαντάζομαι δ θέλεις να αναλύσουμε σοβαρά για τους γκει, όταν απλα αναφέρεις ότι αυτό που κάνουν είναι να λένε α χρυσή μου κλπ. Πιο γελοίο στερεότυπο σε επιθεώρηση δ υπαρχει. Παρόλα αυτά ίσως μπορείς να ανοίξεις ένα νέο θέμα, δ νομιζω οτι υπάρχει λόγος να χαλάμε της ανεμωνης

Just now, anemoni1989 είπε:

Σε συνέχιση της συζήτησης μας πάντως, σήμερα, λες και ήταν βαλτη για την κουβέντα μας, μου πέταξε κάτι που εναπόκειται στο θέμα μας και μου έκανε τρομερή εντύπωση!!! Με την κουμπάρα μου, λοιπόν, κάνουμε ακριβως την ίδια δουλειά. Εγω της την πρότεινα κιόλας, οπότε ξέρω ακριβώς τι μισθό θα παίρνει! Βασικά όλη η Ελλάδα μπορεί να ξέρει με ένα απλό γκουγκλαρισμα, δεδομένου ότι είμαστε αναπληρώτριες στο υπουργείο Παιδείας. Σε συζήτηση λοιπόν που είχαμε κάνοντας βιντεοκλήση, κάτι με ρώτησε για το μισθό και της απάντησα αναφέροντας το ποσό. Συνειδητοποιώ λοιπόν ότι αρχίζει να μου κάνει νοήματα γιατί δεν ήθελε να ακουστεί επειδή ήταν στο μπαλκόνι και καπνιζε και φοβόταν προφανώς να ακουστεί στη γειτονιά (λες και όλοι ασχολούνται με τους άλλους, αλλά τεσπά). Επειδή αυτό το είχα παρατηρήσει σε πολύ κόσμο (και συγγενικά άτομα, συναδέλφους, φίλους κλπ κλπ) ακόμα και στην Αθήνα ή άλλες μεγάλες πόλεις (στυλ Βόλος, Λάρισα κλπ), αλλά κανένας ποτέ δεν μου απάντησε γιατί ντρέπεται ή φοβάται να πει το μισθό του, ξέρει κάποια να μου απαντήσει??? Προσωπικά μιλάω πάντα ανοιχτά είτε για έσοδα είτε για χρέη (:P) και μου φαίνεται εξαιρετικά περίεργο....

Ναι ενας δημόσιος ξέρεις τι παιρνει αλλα γιατι να συζηταμε τα οικονομικά μας? Εγω εχω μαθει τα εν οικω μη εν δημω και τα τηρώ.  Αυτα εχουν να κάνουν με οικονομικα, θεματα υγείας και προσωπικα σχεσιακα

Εσυ γιατι προβληματιστηκες σε αυτο?

Just now, anemoni1989 said:

Αυτό το έχω και εγώ απορία πάντως. Ξέρεις πόσος κόσμος με ρωτάει απ έξω απ έξω τι μισθό παίρνω, αλλά ποτέ άμεσα; το καταλαβαίνω δηλαδή ότι αυτό θέλουν να μάθουν, αλλά δεν με ρωτάνε ευθέως. Επίσης εδώ έχει ένα site που έχει καταγεγραμμενα όλα τα ακίνητα, την τιμή αγοράς τους και το όνομα του αγοραστή. Εντάξει, είναι αγαπημένο θέμα κουτσομπολιου πολλές φορές πόσο πήρε το σπίτι του ο γείτονας, μπαίνουν και τσεκάρουν!! 

Just now, vicky86 είπε:

@diane2020φαντάζομαι δ θέλεις να αναλύσουμε σοβαρά για τους γκει, όταν απλα αναφέρεις ότι αυτό που κάνουν είναι να λένε α χρυσή μου κλπ. Πιο γελοίο στερεότυπο σε επιθεώρηση δ υπαρχει. Παρόλα αυτά ίσως μπορείς να ανοίξεις ένα νέο θέμα, δ νομιζω οτι υπάρχει λόγος να χαλάμε της ανεμωνης

Οκ δεν νομίζω πως το χαλασα απλως δωσατε συνέχεια και με βριζατε

Εγω σταναταω οχι θεμα δε με ενδιαφερει να ανοιξω αμα θελω κατι να μαθω θα το διαβασω στο ίντερνετ γιατι εδω οσα κι αν ρωτησω...

Just now, diane2020 είπε:

ομοσαπιενς

Homosapiens δεν είναι ταμπέλα, είναι το είδος όπου ανήκουμε. Επίσης, την ταμπελοποιηση την δεχθηκες και μόνη σου παραθέτοντας μια άλλη ταμπέλα από αυτήν που σου δοθηκε. 

Οκ δεν νομίζω πως το χαλασα απλως δωσατε συνέχεια και με βριζατε

Εγω σταναταω οχι θεμα δε με ενδιαφερει να ανοιξω αμα θελω κατι να μαθω θα το διαβασω στο ίντερνετ γιατι εδω οσα κι αν ρωτησω...

Φυσικα φταίω κ εγω γτ το συνεχίζω. Αλλα δ σε έβρισα. Ήμουν ειρωνική συμφωνώ, αλλά δ μπορω να αντιδρασω αλλιώς στα μνμτα σου

Παρόλα αυτά θεωρώ ότι μια χαρα έμαθες πράγματα. Για τα ενδιάμεσα του ΧΧ κ ΧΨ, τρόπους να γίνουν γονεις οι ομοφυλόφιλοι κ. α. 

1 ώρα πρίν, λουκουμαδάκι είπε:

Επειδή ευνοεί και το forum αν ψάξεις θα βρεις άτομα που αντιμετώπισαν αζωοσπερμία και σε καρυότυπο βρέθηκαν με ΧΧY. Επίσης αρκετά παιδάκια με υποσπαδία πχ αν τους γίνει καρυότυπος θα βρεθούν με ΧΧY XYY και πάει λέγοντας. Και το ποσοστό σε τέτοιες γεννήσεις είναι 1/650. Γενικά η ομπρέλα από το ΧΧ ως το ΧY περιλαμβάνει ενδιάμεσα πολλούς συνδιασμούς και είναι άνθρωποι που γνωρίζεις συναναστρέφεσαι γελάνε αγαπάνε κάνουνε παιδιά κλπ κλπ 

Α ναι αυτό το είχα σκεφτεί ότι μπορεί να υπάρχει!!

10 ώρες πρίν, chocolate_eater είπε:

Ευτυχισμένο το 1950!

Στο Ντουμπάι απαγορεύονται οι δημόσιες περιπτύξεις, ενώ υπάρχει και αγορά εργασίας με πολλές ευκαιρίες για Ευρωπαίους...

Τα αγγλικά μου θέλουν λίγο ξεσκονισμα οπότε δύσκολο!!!

Για να κλείνουμε πάντως το θέμα είτε συμφωνούμε σε κάτι που λέει ο συνομιλητής μας είτε διαφωνούμε καλό είναι να μην υπάρχουν ειρωνείες κλπ, πολιτισμένοι άνθρωποι νομίζω είμαστε!

Κ ναι όντως να βλέπω είτε σε στρέιτ είτε σε γκέι είτε σε οποιονδήποτε να φιλιούνται με πάθος, χουφτωματα κλπ (κ δεν εννοώ ένα πεταχτό φιλί ή να κρατιούνται χεράκι χεράκι) δεν μου αρέσει. Κάποτε όταν ήμουν μικρή τα έκανα κ εγώ, αλλά κάνοντας παιδιά αναθεώρησα, δεν θέλω να βλεπουν τέτοιες σκηνές τα παιδιά.

Ναι ενας δημόσιος ξέρεις τι παιρνει αλλα γιατι να συζηταμε τα οικονομικά μας? Εγω εχω μαθει τα εν οικω μη εν δημω και τα τηρώ.  Αυτα εχουν να κάνουν με οικονομικα, θεματα υγείας και προσωπικα σχεσιακα

Εσυ γιατι προβληματιστηκες σε αυτο?

Μα όταν με ρωτάει αν θα μπει ολόκληρος ο μισθός (είμαι πιο παλιά στο συγκεκριμένο κλάδο, άρα ξέρω πιο πολλά διαδικαστικά) και περιμένει να της απαντήσω πότε θα πληρωθούν το μεταπτυχιακό, τα παιδιά κλπ, αναμενόμενο δεν είναι να αναφερθώ σε αριθμούς?? Στην τελική δεν μιλάμε για έσοδα από κλοπή, ναρκωτικά ή διασπάθιση δημόσιου χρήματος!!! Για λεφτά για τα οποία έχουμε μοχθήσει μιλάμε! Τεσπά, δεν προσπαθω να αλλάξω κάποιου τη νοοτροπία, απλά επειδή έχω απορία ήθελα κάποιος να μου απαντήσει γιατί το κάνει. Και εσύ που το κάνεις, το παραδέχεσαι, αλλά δεν μας απαντάς ευθέως... Ντρέπεσαι επειδή άλλοι παίρνουν λιγότερα? Φοβάσαι μη σε ματιασουν και τα χάσεις? Φοβάσαι μην σε κλέψουν?

Just now, Chrysoum είπε:

Αυτό το έχω και εγώ απορία πάντως. Ξέρεις πόσος κόσμος με ρωτάει απ έξω απ έξω τι μισθό παίρνω, αλλά ποτέ άμεσα; το καταλαβαίνω δηλαδή ότι αυτό θέλουν να μάθουν, αλλά δεν με ρωτάνε ευθέως. Επίσης εδώ έχει ένα site που έχει καταγεγραμμενα όλα τα ακίνητα, την τιμή αγοράς τους και το όνομα του αγοραστή. Εντάξει, είναι αγαπημένο θέμα κουτσομπολιου πολλές φορές πόσο πήρε το σπίτι του ο γείτονας, μπαίνουν και τσεκάρουν!! 

Εγώ πάντως πάντα ρωτάω ευθέως. Και ελάχιστοι απαντάνε. Οι πιο πολλοί λένε λιγότερα!!! Αχαχαχαχαχχαχ 

Έχω καταλήξει (αυθαίρετα πάντα) στο συμπέρασμα πως το κάνουν για να μπορούν να κλαίγονται δικαιολογημένα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...