Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δημιουργική απασχόληση 5χρονου το καλοκαίρι

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια. Θα ηθελα να μου προτείνετε ιδέες για δημιουργική απασχόληση 5χρονου παρα κάτι ο οποίος τελειώνει σε μια βδομαδα το προνηπιο και απο την αλλη εγω η μαμά του κοντεύω να γεννήσω κ όσο να'ναι δεν θα εχω τις πρώτες μέρες τουλάχιστον να του αφιερώσω εποικοδομητικό χρόνο!

s0g0p2.png

5wRrp2.png

Διαφημίσεις

Πλαστελινες, τραπεζακι με νερο και αμμο..καλυτερα ασε την αμμο στην κατασταση σου...βαλτου μεσα νερο να παιζει.Επιτραπεζια...εμεις περναμε ωρες παιζοντας φιδακι τελευταια.Δεν ξερω αν εχεις εκτυπωτη..εγω τους τυπωνω εικονες που τους αρεσουν πχ πυροσβεστικες, οχηματα και καθονται και τα ζωγραφιζουν.Παρε χαρτια χρωματιστα, κολλες, μαρκαδορους, διακοσμητικα και αστον να φτιαξει οτι θελει.Πες του καμια ιδεα πχ να φτιαξει μια καρτα για τη γιαγια και αστον να δημιουργησει.Ακομα και πινακα με κιμωλιες ειχα επιστρατεψει εγω οταν γεννησα για να απασχολειται ο πρωτος.Ε θα δειτε και λιγο τηλεοραση...παρε και καμια παιδικη πισινα και βαλτη στη βεραντα να πλατσουραει...που θα παει θα περασει ο πρωτος μηνα1.Με το καλο να δεχτεις το μωρακι σου!

Κατασκήνωση??? όταν ήταν σε αυτή την ηλικία τους είχα στείλει & τους αρεσε πάρα πολύ!! υπάρχουν & κάποια κέντρα δημ.απασχόλησης που λειτουργούν το καλοκαίρι, όπως & το μείζωνος ελληνισμού, απότι έχω ακούσει..;):D

Πολλά μεγάλα σχολεία έχουν καλοκαιρινά προγράμματα οπού τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά και κάνουν σπορ κλπ και τα περισσότερα (αν όχι όλα) έχουν και σχολικό που τα επιστρέφει σπίτι, είναι μια καλή λύση για την περίπτωσή σας . Ρίξε μια ματιά εδώ

https://www.google.gr/webhp?authuser=1#authuser=1&q=summer+camp+%CE%B2%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1+%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1+2016

Με το καλό το μωράκι!

S02fp3.png

LnVyp3.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
Πολλά μεγάλα σχολεία έχουν καλοκαιρινά προγράμματα οπού τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά και κάνουν σπορ κλπ και τα περισσότερα (αν όχι όλα) έχουν και σχολικό που τα επιστρέφει σπίτι, είναι μια καλή λύση για την περίπτωσή σας . Ρίξε μια ματιά εδώ

https://www.google.gr/webhp?authuser=1#authuser=1&q=summer+camp+%CE%B2%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1+%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1+2016

Με το καλό το μωράκι!

Ευχαριστώ πολυ καλη μου!

s0g0p2.png

5wRrp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...