VGI

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  132
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

11 Neutral

Περισσότερα για την/τον VGI

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. δεν έχω εμπειρία με πρόωρο εγώ το 2ο παιδάκι μου είχε ίκτερο και μου είχαν πει να του δίνω και ξένο. Θήλαζα πολύ, τον έβαζα πολύ συχνά στο στήθος για όσο ήθελε και μετά του έδινα ξένο με μπιμπερό. Μια φορά αν έφαγε ξένο. Ήταν πάντα χορτασμένος .Αυτά έγιναν όταν ήταν νεογέννητο θηλάσαμε μέχρι 3 1/2 χρονών. Η γνώμη μου είναι να το έχεις όσο περισσότερο μπορείς στο στήθος αν το μωρό χορταίνει θα στο δείχνει ,και αν χορταίνει θα παίρνει και βάρος . Επίσης μίλησε με μια σύμβουλο θηλασμού να σε καθοδηγήσει και να σε ξεαγχώσει.
 2. Εγώ νόσησα ήπια και έχασα γεύση και όσφρηση γύρω στην 5 η ήμερα. Μου κράτησε σχεδόν ένα μήνα από την ήμερα που νόσησα. Ακόμα και τώρα που έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος νομίζω ότι δεν είναι όπως ήταν παλιά. Αλλά μπορεί να είναι η ιδέα μου. Πάντως σταδιακά επανήρθε. Σου εύχομαι να επανέρθει γρήγορα γιατί ξέρω πόσο σπαστικό είναι..
 3. Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την μικρή μου. Στον πρώτο οδοντίατρο που πήγαμε λόγω λάθους χειρισμού το παιδί απέκτησε φοβία. στον επόμενο που πήγα πάλι δεν καθότανε και μου είπε γενική αναισθησία. Δεν ήθελα με τίποτα και πήγα και σε 3ο οπού βρήκαμε την υγειά μας. Με πολύ υπομονή και με μένα δίπλα τα καταφέραμε. Αυτό ήταν. Μετά κατάλαβε ότι δεν θα πονάει και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Ήταν και αυτή τόσο χαρούμενη που τα κατάφερε. Δοκίμασε και σε άλλο παιδοδοντίατρο μέχρι να βρεις αυτόν που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του παιδιού. Εμείς πήγαμε εδώ αν σε ενδιαφέρει και τα καταφέραμε https://www.kidsteeth.gr/ .Είναι πολύ καλή και υπομονετική.
 4. ma
  Διαφημίσεις

 5. Μια από τα ίδια και εμείς, Η μονή μας διασκέδαση ήταν ο καφές με φίλους και συνάντηση των παιδιών με φίλους σε κάνα πάρκο .Ένα σινεμά ένα εστιατόριο , τώρα που δεν κάνουμε τίποτα είμαστε χάλια οικογενειάκως και οι αντοχές μειώνονται. Επίσης στον περίγυρο μου είναι όλοι σαν και εμάς κλεισμένοι στο σπίτι. Πρέπει να τελειώσει όλο αυτό γιατί εχουμε επιβαρυνθεί όλοι ψυχολογικά και πολύς κόσμος και οικονομικά.
 6. Πάντως εμένα που η κόρη μου πάει σε πειραματικό γυμνάσιο νομίζω ότι από αυτά που ακούω είναι πολύ οργανωμένοι. Κάθε Πέμπτη έχουμε ενημέρωση, υπάρχει site που ενημερωνόμαστε τι ώρα και σε ποιο γραφείο θα είναι κάθε καθηγητής και έτσι τους βλέπεις όλους εκτός αν λείπει κάποιος που θα το έχουν αναφέρει στο site. Το site ενημερώνεται και δεν είναι διακοσμητικό . Άρα αν υπάρχει καλή θέληση όλα γίνονται.
 7. Εμείς όταν θέλουμε τέτοια δώρα συνενοουμαστε με του παππούδες- νονούς-θείους (πολύ κοντινούς συγγενείς) και τους λέμε ότι θέλουμε το συγκεκριμένο δώρο και οποιος μπορει μας δινει λεφτά αντί για δώρο και συμπληρωνουμε και εμείς αν χρειαστεί και τους παίρνουμε αυτό που θέλουν.
 8. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που μου απάντησες. Σίγουρα το να ακούω και άλλες απόψεις με βοηθάνε πολύ. Βασικά αυτά που φοβάμαι είναι έντονος ο ανταγωνισμός και το υπερβολικό διάβασμα. Επίσης αυτό που με προβληματίζει είναι ότι οι παρέες του σχολείου θα είναι από άλλες περιοχές και ίσως χάσει κάποιες φιλίες που είχε από το δημοτικό . Όμως από την άλλη μένουμε στο κέντρο και το σχολείο που ανήκουμε είναι πολύ χάλια από ότι μου έχουν πει και σε επίπεδο αλλά πολύ περισσότερο σε συμπεριφορές . Έτσι την πάτησα και με το δημοτικό και τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε να αναπληρώσουμε τα κενά. Δεν θέλω να κάνω το ίδιο λάθος και με το γυμνάσιο. Θέλω να δώσω την ευκαιρία στο παιδί μου αν κληρωθεί βέβαια, αν έχει κάποιες δυνατότητες να τις αξιοποιήσει όσο καλύτερα μπορεί. Σε ευχαριστώ και πάλι που μπήκες στον κόπο να μου γράψεις.
 9. Επανέρχομαι γιατί πλησιάζει η ημερομηνία για τις αιτήσεις. Υπάρχει κάποιος που πήγε το παιδί του να μας δώσει μια εικόνα?
 10. Όχι δεν μπορείς να πάρεις όταν είναι κλειστά τα σχολεία. Απλά αν έχεις υπόλοιπο από το 2018 ( μέχρι 31/12/18) πχ 1 μέρα από τον Ιανουάριο του 2019 ξεκινάς πάλι με 4. Επίσης αν έχεις 2 παιδιά οι μέρες είναι 8.
 11. Επίσης οι 4 μέρες είναι για κάθε ημερολογιακό έτος (Ιανουάριος-Δεκέμβριος) και όχι για κάθε σχολικό έτος.
 12. Εγώ τα έβαζα καθιστά και τους έλεγα να πάνε το κεφάλι τους όσο μπορούν προς τα πίσω και τα έκανα με το ντους με μέτρια ροή, και όλο το νερό πήγαινε προς τα πίσω και δεν πήγαινε στο πρόσωπο τους. Βασικά αυτό τα ενοχλούσε δεν θέλανε το νερό να πέφτει στο πρόσωπο τους.
 13. Αν έχει κάποιος πληροφορίες θα με ενδιέφερε και μένα γιατί σκεφτόμαστε του χρόνου να κάνουμε αίτηση για το πειραματικό γυμνάσιο στους Αμπελόκηπους για την κόρη μου που πάει φέτος έκτη δημοτικού.
 14. Έχει πάει το παιδάκι του κάποιος τελευταία ; Τι συνθήκες επικρατούν ; Τα προσέχουν ή είναι χύμα; Θέλει να πάει η κόρη μου 10 χρονών και ανησυχώ.... Οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη γιατί πρέπει να αποφασίσουμε πριν απο την λήξη των εγγραφών..