Vasilo

Νέο Μέλος
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  220
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  8

Vasilo last won the day on Ιούνιος 20

Vasilo had the most liked content!

Συνεισφορα στο φορουμ

140 Good

Περισσότερα για την/τον Vasilo

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

1.209 εμφανίσεις προφίλ
 1. Λογικά είναι στον κάθε άνθρωπο όπως συμβαίνει με τα πάντα. Θήλασα 4 χρόνια κ έμεινε πιο μεγάλο και είναι πιο ωραίο από πριν. Υγεία να έχουμε!!! Δε σκάμε για πράγματα που δεν αλλάζουν και δε σκάμε για πράγματα που αλλάζουν.
 2. Καλησπέρα, εμείς πριν λίγα χρόνια είχαμε πάρει το voucher ξεκινήσαμε σε έναν παιδικό και λίγους μήνες αργότερα αλλάξαμε πόλη κ μεταφέρθηκε από το ένα σχολείο στο άλλο. Η διαδικασία ήταν αν θυμάμαι καλά δελτίο εισόδου-δελτίο εξόδου στον πρώτο παιδικό, τηλεφωνικά στα κεντρικά η αλλαγή περιφέρειας κ δελτίο εισόδου στο νέο παιδικό. Αλλάξαμε πόλη και περιφέρεια χωρίς κανένα πρόβλημα.
 3. Συγγνώμη κιόλας αλλά 20 χρόνια φίλος και θα παρεξηγηθεί εαν δε σας βαφτίσει το παιδί; Διαλέξτε κάποιον άλλο αν αυτή η κατάσταση δε σας ευχαριστεί. Δε θα γίνει τίποτα απολύτως. Δε χρειάζεται να κατηγορήσετε κάποιον ουτε να εξηγήσετε κάτι. Επιλέγεις να κάνεις αυτό που σ' ευχαριστεί! Καλό είναι να εστιάσετε στο μυστήριο και στο τι πραγματικά σημαίνει κι όχι στο νονό "από υποχρέωση" με γυναίκα ή χωρίς. Αν πραγματικά θέλατε αυτόν για νονό (και ήταν αυτό που "είναι" να συμβεί) θα γινόταν αβίαστα χωρίς να σας ενδιαφέρει κάτι. Εφόσον κάτι σας τρώει μικρό ή μεγάλο απλά δεν είναι κατάλληλος γι αυτό το ρόλο. Ας είναι κοντά στο παιδί εάν το επιθυμεί με άλλο τρόπο. Φιλικά τα λέω.

 4. Διαφημίσεις


 5. Θέλω μόνο να προσθέσω πως μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά μετά από καισαρική όποτε κ αν είναι αυτή η ώρα. Δεν έχω κάποια εμπειρία στο θέμα απλά εύχομαι η περιπέτεια σου να έχει θετική έκβαση στο τέλος.
 6. Λόγος απόρριψης είναι το να έχουν συμπληρωθεί οι θέσεις. Στους δημόσιους παιδικούς έχουν προτεραιότητα αυτοί που εργάζονται αυτό δε σημαίνει πως δε θα σας πάρουν αλλά προηγούνται οι εργαζόμενοι. Πολλές φορές ξεκινάνε τα τμήματα και στην πορεία ανοίγουν ξανά θέσεις. Για την πάνα εξαρτάται από τον παιδικό μάλλον, οπότε καλύτερα να ρωτήσεις. Ιδιωτικά σίγουρα δεν υπάρχει θέμα με την πάνα. Αν υπάρχει ακόμα το voucher μέσω ΕΣΠΑ (γιατί έχουν περάσει χρόνια από τότε που πήραμε) μπορείς να κάνεις αίτηση για voucher και αν απορριφθεί η αίτηση στο δημοτικό να πάτε σε ιδιωτικό.
 7. Ακριβώς στην ίδια ηλικία είχε κολλησει κ ο δικός μου γιος και ήταν και η πρώτη φορά που αρρώστησε. Ήταν έντονο με εμετους κ διάρροια. Με την καθοδήγηση της γιατρού μας τηλεφωνικά και μόνο δίναμε ηλεκτρολύτες και προβιοτικα. Όταν λέω δίναμε παλεύαμε να πιει μια δυο γουλιες. Δεν είχε καθόλου διάθεση είχε έντονη υπνηλία και το μόνο που μας έσωσε ήταν ο θηλασμός! Απλά θήλαζε! Κοιμόταν και θήλαζε. Μετα από κάποιες μέρες η γιατρός μας είπε να πάμε νοσοκομείο γιατί δε μας είχε εξετάσει και στην επικοινωνία που ειχαμε κλπ δε μπορούσε να είναι σίγουρη πως τα πάμε, προφανώς δεν είχαμε και αισθητή βελτίωση. Στο νοσοκομείο τον εξέτασαν, έλεγξαν ηλεκτρολύτες και το παιδί δεν ήταν αφυδατωμένο οποτε φύγαμε. Πήραμε οδηγίες για διατροφή απλά. Μη φοβάσαι το νοσοκομείο, πας για ασφάλεια δε σημαίνει απαραίτητα πως θα χρειαστεί νοσηλεία. Το να μη φάει λίγες μέρες είναι κ μια ανάγκη από το σώμα για να ηρεμήσει αλλά είναι σημαντικό να μην αφυδατωθεί, οπότε προσπάθησε να πίνει εστω κ λίγο ηλεκτρολύτες σε νερό. Περαστικά σας!
 8. Καλημέρα! To rooming in ναι είναι μια υπηρεσία της κλινικής. Είναι και για μένα μια από τις επιλογές μου η συγκεκριμένη κλινική δυστυχώς όμως δεν έχω καμία εμπειρία απο κει. Μόνο τις πληροφορίες που δίνουν σχετικά, οι ίδιοι. Μπορείς επίσης να μιλήσεις απευθείας με την υπεύθυνη, να σου λύσει κάθε απορία. Είναι πολύ φιλική και εξυπηρετική. Αν υπάρχει και κάποια να μας πει την εμπειρία της θα ήταν σουπερ.
 9. Και γιατί το να βάλεις φούστα, να βαφτείς και να έχεις μακριά νύχια σημαίνει οτι θέλεις να είσαι κορίτσι; Δυσκολεύομαι να απαντήσω στο περίεργη συμπεριφορά είναι η αλήθεια γιατί για μένα είναι αποδεκτό από έναν άνθρωπο, πόσο μάλλον ένα παιδί, να τα κάνει όλα αυτά χωρίς να εμπλέκεται ο σεξουαλικός προσανατολισμός του. Επίσης γιατί σε πειράζει τόσο αυτή η συμπεριφορά; Επειδή δεν είναι κοινωνικά αποδεκτό να κάνεις κάτι πέρα από την ταμπέλα σου ή βλέπεις οτι το παιδί σου δυσκολεύεται εκφράσει κάτι που νιώθει και πιέζεται; Γιατί το δεύτερο είναι το πιο σημαντικό και θα πω πάλι άσχετα με το σεξουαλικό προσανατολισμό του.
 10. Έκανα την 3η δόση 9η εβδομάδα κύησης. Αν και δεν είχα καμια παρενέργεια πέρα από λίγο πόνο στο χέρι άλλη δόση ευχαριστώ δε θα πάρω! Τέλος για μένα! :'D
 11. Αν και έχω κλείσει ήδη ραντεβού για την 3η δόση, μπήκα να διαβάσω για το θέμα για να πάρω λίγο κουράγιο(;). Είμαι στην 9η εβδομάδα (2ο παιδί) και τώρα όπου να ναι κλείνω το 7μηνο από τη 2η δόση. Έτυχε και καθυστέρησε η αναμνηστική και βρέθηκα έγκυος. Νιώθω πως είναι σωστό να το κάνω κι ας είμαι στο πρώτο τρίμηνο γιατί ο ιός δε θα περιμένει εμένα ν αλλάξω τρίμηνο. Γιατροί και συστάσεις εννοείται συμφωνούν αλλά παραμένει κ ένα συναισθηματικό κομμάτι που δεν εκφράζεται μεσα από συστάσεις. Παρόλα αυτά μας εύχομαι καλή τύχη.
 12. Vasilo

  ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ

  Η συγκεκριμένη περίπτωση έγινε στο εξωτερικό που κάνεις δήλωση ονόματος με τη γέννηση. Στην Ελλάδα αντίστοιχα κάνεις ονοματοδοσία. Κατά τη βάφτιση γίνονται παράλληλα απλά εαν δεν έχει προηγηθεί ονοματοδοσία.
 13. Vasilo

  ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ

  Να ξεκαθαρίσω πως δώσαμε τυχαία όνομα που μας άρεσε στο παιδί μας, δε συνδέω την τιμή προς γονείς με το όνομα και θεωρώ πως αν ήταν "το σωστό" τα παιδιά αυτόματα θα έπαιρναν τα ονόματά τους με τη γέννηση βάσει νόμου. Τώρα για το θέμα σου η φίλη μου σε μια στιγμή αδυναμίας στην εγκυμοσύνη έταξε το παιδί σε άγιο. Μετά με τις συζητήσεις με τον αντρα της κατέληξαν στο να δηλώσουν το όνομα που είχαν επιλέξει και στη βάφτιση να ακουστεί επιπλέον το όνομα στον Άγιο. Και δε χρειάζεται να κουβαλάει το δεύτερο όνομα στα χαρτιά.
 14. Νομίζω στατιστικά περισσότερο σε νεαρά αγόρια ναι αλλά υπάρχουν περιστατικά και σε μεγαλύτερες ηλικίες και γυναίκες.
 15. Περαστικά σου Αυτό μπορεί να εμφανιστεί τις πρώτες μέρες, δλδ στα άμεσα συμπτώματα; Είχα την αίσθηση πως εμφανίζεται μετά από κάποιες μέρες.